../images/Emo71.gif וואו שאלון טוב.
שם: שרית. גיל: 13 וחצי. מקום מגורים: נתניה. מאמינים באלוהים? כן. יש לכם הסבר לזה? לא.. אני פשוט מאמינה. שיעורי תנ"ך מחזקים זאת. אין לי משהו אחר להאמין בו, אני חושבת שהעולם נברא על ידי אלוהים. מאמינים בשטן? כן. בעל טבעי? בערך. בגלגול נשמות? כן. קראתם ספר מסוים שהרגשתם שהשפיע על החיים שלכם? לא. פגשתם בן אדם כזה? איך פגשתם אותו? מה הקשר שלכם? כן, חברה שלי. וסרט, היה כזה? לא. דיברתם עם בן אדם ולא הצלחתם להפסיק לחשוב על מה שהוא אמר? מה הוא אמר? על מה זה היה? מעדיפה שלא להגיד. שמעתם נאום שהשאיר בכם רושם מיוחד? של מי הוא היה? של מורה אחת שסיפרה על אבא שלה שנהרג במלחמה כשאמא שלה הייתה בהריון איתה. שמעתם שיר פעם והתחלתם לרעוד, לבכות או להרגיש צמרמורת ממה שהשיר עשה לכם? כככככן! רפסודיה בוהמית של קווין. ויש עוד שירים. ניסיתם פעם סמים? לא. רוצים לנסות? ואם ניסיתם, רוצים שוב? לא רוצה לנסות. זה יכול להרוס את הבן אדם! נכון! וסיגריות, ניסיתם? לא. רוצים לנסות? אם ניסיתם, מעשנים קבוע? כמה? מה? לא ניסיתי ולא רוצה. פגשתם אי פעם בן אדם שהרגשתם שאתם אוהבים אותו יותר מדי? כן. ובן אדם שהרגשתם שבלי סיבה אתם פשוט שונאים אותו? כן. :| אבל אנחנו חברות טובות כיום. ובן אדם שהשאיר בכם רושם אדיר? כןןןן. בן אדם שהרגשתם שאתם חייבים לדבר איתו ולהכיר איתו אחרי שהחלפתם בקושי כמה מילים? כן!