שאלוניניני.

../images/Emo205.gif../images/Emo173.gifלא../images/Emo2.gif

אבל עכשיו הבנתי מיזה נועה ומיזה תמר

shaharrr53

New member
עונה.

שם:שחר גיל:13.5 מקום מגורים:י-ם מאמינים באלוהים? כן יש לכם הסבר לזה?לא מאמינים בשטן?לא בעל טבעי? לא בגלגול נשמות?לא קראתם ספר מסוים שהרגשתם שהשפיע על החיים שלכם?לא פגשתם בן אדם כזה? איך פגשתם אותו? מה הקשר שלכם?לא וסרט, היה כזה?לא דיברתם עם בן אדם ולא הצלחתם להפסיק לחשוב על מה שהוא אמר? מה הוא אמר? על מה זה היה?לא שמעתם נאום שהשאיר בכם רושם מיוחד? של מי הוא היה?חא שמעתם שיר פעם והתחלתם לרעוד, לבכות או להרגיש צמרמורת ממה שהשיר עשה לכם?כן ניסיתם פעם סמים?לא רוצים לנסות? ואם ניסיתם, רוצים שוב?לא זה יכול להרוס את הבן אדם!נכון וסיגריות, ניסיתם?לא רוצים לנסות? אם ניסיתם, מעשנים קבוע? כמה? מה?לא פגשתם אי פעם בן אדם שהרגשתם שאתם אוהבים אותו יותר מדי?לא ובן אדם שהרגשתם שבלי סיבה אתם פשוט שונאים אותו?כן ובן אדם שהשאיר בכם רושם אדיר? לא בן אדם שהרגשתם שאתם חייבים לדבר איתו ולהכיר איתו אחרי שהחלפתם בקושי כמה מילים?כן

Miss Menta

New member
../images/Emo71.gif וואו שאלון טוב.

שם: שרית. גיל: 13 וחצי. מקום מגורים: נתניה. מאמינים באלוהים? כן. יש לכם הסבר לזה? לא.. אני פשוט מאמינה. שיעורי תנ"ך מחזקים זאת. אין לי משהו אחר להאמין בו, אני חושבת שהעולם נברא על ידי אלוהים. מאמינים בשטן? כן. בעל טבעי? בערך. בגלגול נשמות? כן. קראתם ספר מסוים שהרגשתם שהשפיע על החיים שלכם? לא. פגשתם בן אדם כזה? איך פגשתם אותו? מה הקשר שלכם? כן, חברה שלי. וסרט, היה כזה? לא. דיברתם עם בן אדם ולא הצלחתם להפסיק לחשוב על מה שהוא אמר? מה הוא אמר? על מה זה היה? מעדיפה שלא להגיד. שמעתם נאום שהשאיר בכם רושם מיוחד? של מי הוא היה? של מורה אחת שסיפרה על אבא שלה שנהרג במלחמה כשאמא שלה הייתה בהריון איתה. שמעתם שיר פעם והתחלתם לרעוד, לבכות או להרגיש צמרמורת ממה שהשיר עשה לכם? כככככן! רפסודיה בוהמית של קווין. ויש עוד שירים. ניסיתם פעם סמים? לא. רוצים לנסות? ואם ניסיתם, רוצים שוב? לא רוצה לנסות. זה יכול להרוס את הבן אדם! נכון! וסיגריות, ניסיתם? לא. רוצים לנסות? אם ניסיתם, מעשנים קבוע? כמה? מה? לא ניסיתי ולא רוצה. פגשתם אי פעם בן אדם שהרגשתם שאתם אוהבים אותו יותר מדי? כן. ובן אדם שהרגשתם שבלי סיבה אתם פשוט שונאים אותו? כן. :| אבל אנחנו חברות טובות כיום. ובן אדם שהשאיר בכם רושם אדיר? כןןןן. בן אדם שהרגשתם שאתם חייבים לדבר איתו ולהכיר איתו אחרי שהחלפתם בקושי כמה מילים? כן!

just Kaya

New member
המהמ. עונה. ^^'

שם:קיה. D: גיל:14. מקום מגורים: ארץ לעולם לא.
מאמינים באלוהים? לא. יש לכם הסבר לזה? הסבר למה?! >__> מאמינים בשטן? לא.
בעל טבעי? לא. אבל בחייזרים כן!
בגלגול נשמות?יאפ. ^^' קראתם ספר מסוים שהרגשתם שהשפיע על החיים שלכם? הארי פוטר? חחח סתם. פאנפיקים ~אהבת חיי. אבל זה לא ספר.~ פגשתם בן אדם כזה?לא. איך פגשתם אותו?המ. מה הקשר שלכם? המממממ! וסרט, היה כזה? המ. JML
דיברתם עם בן אדם ולא הצלחתם להפסיק לחשוב על מה שהוא אמר? כע! מה הוא אמר? את הנוסחאות של הכפל המקוצר! XD על מה זה היה? על נוסחאות הכפל המקוצר! לא הבנתי משהו שם. >_> שמעתם נאום שהשאיר בכם רושם מיוחד? של מי הוא היה? לא. ^^' שמעתם שיר פעם והתחלתם לרעוד, לבכות או להרגיש צמרמורת ממה שהשיר עשה לכם? כע. >_< ניסיתם פעם סמים? לא! D: רוצים לנסות? ואם ניסיתם, רוצים שוב? לא ולא. ^^' זה יכול להרוס את הבן אדם! אני יודעת. D: וסיגריות, ניסיתם? לא. D::::::: רוצים לנסות? אם ניסיתם, מעשנים קבוע? כמה? מה? לא. לאלאולא! XD פגשתם אי פעם בן אדם שהרגשתם שאתם אוהבים אותו יותר מדי? כע. >_> ובן אדם שהרגשתם שבלי סיבה אתם פשוט שונאים אותו? המ. כע! ובן אדם שהשאיר בכם רושם אדיר? אהאאא 3> בן אדם שהרגשתם שאתם חייבים לדבר איתו ולהכיר איתו אחרי שהחלפתם בקושי כמה מילים? כע. D: טוב זיהו? ^^'

מומומו

שם: יער גיל: 13 מקום מגורים: ת"א מאמינים באלוהים? ממש לא. יש לכם הסבר לזה? כן. מאמינים בשטן? לא בעל טבעי? לא בגלגול נשמות? לא קראתם ספר מסוים שהרגשתם שהשפיע על החיים שלכם? לא פגשתם בן אדם כזה? איך פגשתם אותו? מה הקשר שלכם? כן. באינטרנט. הייתי מאוהבת בו. עכשיו רק ידיד. וסרט, היה כזה? לא דיברתם עם בן אדם ולא הצלחתם להפסיק לחשוב על מה שהוא אמר? מה הוא אמר? על מה זה היה? אני מניחה שכן, לא יודעת שמעתם נאום שהשאיר בכם רושם מיוחד? של מי הוא היה? לא חושבת שמעתם שיר פעם והתחלתם לרעוד, לבכות או להרגיש צמרמורת ממה שהשיר עשה לכם? כן ניסיתם פעם סמים? לא רוצים לנסות? ואם ניסיתם, רוצים שוב? לא זה יכול להרוס את הבן אדם! נכון וסיגריות, ניסיתם? לא רוצים לנסות? אם ניסיתם, מעשנים קבוע? כמה? מה? לא פגשתם אי פעם בן אדם שהרגשתם שאתם אוהבים אותו יותר מדי? כן ובן אדם שהרגשתם שבלי סיבה אתם פשוט שונאים אותו? כן ובן אדם שהשאיר בכם רושם אדיר? כן בן אדם שהרגשתם שאתם חייבים לדבר איתו ולהכיר איתו אחרי שהחלפתם בקושי כמה מילים? כן

דנטל

New member
תשובוניניני

שם: דנה גיל: 34 מקום מגורים: ת"א מאמינים באלוהים? לא יש לכם הסבר לזה? כן, אין לי צורך מאמינים בשטן? לא בעל טבעי? לא בגלגול נשמות? לא קראתם ספר מסוים שהרגשתם שהשפיע על החיים שלכם? רק קצת פגשתם בן אדם כזה? איך פגשתם אותו? מה הקשר שלכם? כן, רוב האנשים משפיעים עלי וסרט, היה כזה? יש הרבה סרטים שיש בהם משפטים שמשפיעים עלי דיברתם עם בן אדם ולא הצלחתם להפסיק לחשוב על מה שהוא אמר? מה הוא אמר? על מה זה היה? כן שמעתם נאום שהשאיר בכם רושם מיוחד? של מי הוא היה? היתה הרצאה על נדודי שינה שהרשימה אותי שמעתם שיר פעם והתחלתם לרעוד, לבכות או להרגיש צמרמורת ממה שהשיר עשה לכם? יש שירים שמרגשים אותי, אבל לא עד כדי רעידות, בכי וצמרמורת. זה שיר מרגש http://www.heep.co.il/heep/media/112501 ניסיתם פעם סמים? לא רוצים לנסות? ואם ניסיתם, רוצים שוב? לא זה יכול להרוס את הבן אדם! וסיגריות, ניסיתם? כן רוצים לנסות? אם ניסיתם, מעשנים קבוע? כמה? מה? לא מעשנת פגשתם אי פעם בן אדם שהרגשתם שאתם אוהבים אותו יותר מדי? כן ובן אדם שהרגשתם שבלי סיבה אתם פשוט שונאים אותו? כן ובן אדם שהשאיר בכם רושם אדיר? כן בן אדם שהרגשתם שאתם חייבים לדבר איתו ולהכיר איתו אחרי שהחלפתם בקושי כמה מילים? כן

עונה =)))

שם: יוליה :) גיל: 14 מקום מגורים: בצפון..=] מאמינים באלוהים? לא! יש לכם הסבר לזה? כן...! ועוד חתיכת הסבר!! מאמינים בשטן? קצת.. בעל טבעי? כן בגלגול נשמות? כן קראתם ספר מסוים שהרגשתם שהשפיע על החיים שלכם? כן פגשתם בן אדם כזה? איך פגשתם אותו? מה הקשר שלכם? אממ לא.. וסרט, היה כזה? לא דיברתם עם בן אדם ולא הצלחתם להפסיק לחשוב על מה שהוא אמר? מה הוא אמר? על מה זה היה? לא נראה לי שמעתם נאום שהשאיר בכם רושם מיוחד? של מי הוא היה? לא שמעתם שיר פעם והתחלתם לרעוד, לבכות או להרגיש צמרמורת ממה שהשיר עשה לכם? כן..שיר של אונסנס! :) ניסיתם פעם סמים? לאא!!!!!!!!! רוצים לנסות? ואם ניסיתם, רוצים שוב? ממש לא!! זה יכול להרוס את הבן אדם! וסיגריות, ניסיתם? לאא!!! רוצים לנסות? אם ניסיתם, מעשנים קבוע? כמה? מה? לא מעשנת!!!!!!!!!! פגשתם אי פעם בן אדם שהרגשתם שאתם אוהבים אותו יותר מדי? כן ובן אדם שהרגשתם שבלי סיבה אתם פשוט שונאים אותו? כן ובן אדם שהשאיר בכם רושם אדיר? כן רושם לרעה! בן אדם שהרגשתם שאתם חייבים לדבר איתו ולהכיר איתו אחרי שהחלפתם בקושי כמה מילים? אממ לא ממש!

הנסיך הקטן!!11 ^_______^ גודנס. הוא חמוד.

• שאלוניניני.ו הרים של פחד [מצורף קובץ bmp] ו 15:36 | 14/05/07 שם: הדס גיל: 15.9 מקום מגורים: י-ם מאמינים באלוהים? כן יש לכם הסבר לזה? אמונה היא לא דבר הגיוני S: מאמינים בשטן? כן בעל טבעי? כן.. בגלגול נשמות? לא ממש קראתם ספר מסוים שהרגשתם שהשפיע על החיים שלכם? האלכימאי. אני כבר חודשיים קוראת אותו [והוא כולה 150 עמודים..] הספר הזה פשוט חי. פגשתם בן אדם כזה? איך פגשתם אותו? מה הקשר שלכם? מטפלת רוחנית [נשמע כ"כ פלצני :( אבל היא אחת מהאנשים שאני הכי אוהבת ומעריכה] וסרט, היה כזה? נופ דיברתם עם בן אדם ולא הצלחתם להפסיק לחשוב על מה שהוא אמר? מה הוא אמר? על מה זה היה? שמעתם נאום שהשאיר בכם רושם מיוחד? של מי הוא היה? שמעתם שיר פעם והתחלתם לרעוד, לבכות או להרגיש צמרמורת ממה שהשיר עשה לכם? ניסיתם פעם סמים? לא רוצים לנסות? ואם ניסיתם, רוצים שוב? >אולי< זה יכול להרוס את הבן אדם! וסיגריות, ניסיתם? נופ. רק נרגילה. רוצים לנסות? אם ניסיתם, מעשנים קבוע? כמה? מה? פגשתם אי פעם בן אדם שהרגשתם שאתם אוהבים אותו יותר מדי? מזתומרת יותר מדי? O: ובן אדם שהרגשתם שבלי סיבה אתם פשוט שונאים אותו? לא עד כדי שנאה, אבל יש אנשים שמההתחלה העדפתי להתרחק מהם. ובן אדם שהשאיר בכם רושם אדיר? בן אדם שהרגשתם שאתם חייבים לדבר איתו ולהכיר איתו אחרי שהחלפתם בקושי כמה מילים? יש כמה...

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעצוב לי. עונה

שם:אריאל גיל:14 עוד חודש מקום מגורים:הרצליה מאמינים באלוהים? לאיודעת יש לכם הסבר לזה?לא מאמינים בשטן?לא בעל טבעי? לא בגלגול נשמות?כן קראתם ספר מסוים שהרגשתם שהשפיע על החיים שלכם?כן פגשתם בן אדם כזה? איך פגשתם אותו? מה הקשר שלכם?פגשתי. אימא וסרט, היה כזה?לא דיברתם עם בן אדם ולא הצלחתם להפסיק לחשוב על מה שהוא אמר? מה הוא אמר? על מה זה היה?כן, כשחברה שלי דיברה על המשברים שיש לה בחיים וזה ובגלל זה ניתקנו קשר, לא ישנתי אחרכך יומיים שמעתם נאום שהשאיר בכם רושם מיוחד? של מי הוא היה?לא שמעתם שיר פעם והתחלתם לרעוד, לבכות או להרגיש צמרמורת ממה שהשיר עשה לכם?כן ניסיתם פעם סמים?לא רוצים לנסות? ואם ניסיתם, רוצים שוב?ממש לא. איכסה זה יכול להרוס את הבן אדם! אני יודעת וסיגריות, ניסיתם?לא רוצים לנסות? אם ניסיתם, מעשנים קבוע? כמה? מה?איכסההההההה פגשתם אי פעם בן אדם שהרגשתם שאתם אוהבים אותו יותר מדי?כן ובן אדם שהרגשתם שבלי סיבה אתם פשוט שונאים אותו?לא ובן אדם שהשאיר בכם רושם אדיר? כן בן אדם שהרגשתם שאתם חייבים לדבר איתו ולהכיר איתו אחרי שהחלפתם בקושי כמה מילים?כן D:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifלאיודעת ;;

לא הולך לי כלום בזמן האחרון מה המסנ שלך? אני יוסיף אותך P:.

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

שם: סתיו גיל: 14 מקום מגורים: כאן מאמינים באלוהים? לא יש לכם הסבר לזה? לא מאמינים בשטן? לא בעל טבעי? לא בגלגול נשמות?לא קראתם ספר מסוים שהרגשתם שהשפיע על החיים שלכם? לא פגשתם בן אדם כזה? איך פגשתם אותו? מה הקשר שלכם? אולי וסרט, היה כזה? לא דיברתם עם בן אדם ולא הצלחתם להפסיק לחשוב על מה שהוא אמר? מה הוא אמר? על מה זה היה? כן שמעתם נאום שהשאיר בכם רושם מיוחד? של מי הוא היה? לא שמעתם שיר פעם והתחלתם לרעוד, לבכות או להרגיש צמרמורת ממה שהשיר עשה לכם? כן ניסיתם פעם סמים? לא רוצים לנסות? ואם ניסיתם, רוצים שוב? לא זה יכול להרוס את הבן אדם! אני יודעת וסיגריות, ניסיתם? לא רוצים לנסות? אם ניסיתם, מעשנים קבוע? כמה? מה? לא פגשתם אי פעם בן אדם שהרגשתם שאתם אוהבים אותו יותר מדי? לא ובן אדם שהרגשתם שבלי סיבה אתם פשוט שונאים אותו? לא ובן אדם שהשאיר בכם רושם אדיר? לא בן אדם שהרגשתם שאתם חייבים לדבר איתו ולהכיר איתו אחרי שהחלפתם בקושי כמה מילים? כן

I am IRiTooSH

New member
עונה.

שם:עירית גיל:13 מקום מגורים:עצמון מאמינים באלוהים? לפעמים. יש לכם הסבר לזה?לא. מאמינים בשטן?לא. בעל טבעי? לפעמים. בגלגול נשמות?כן. קראתם ספר מסוים שהרגשתם שהשפיע על החיים שלכם?כן. זה שאני קוראת עכשיו._. פגשתם בן אדם כזה? איך פגשתם אותו? מה הקשר שלכם?מאוד טוב. עם החברות הקרובות. וסרט, היה כזה?לא. דיברתם עם בן אדם ולא הצלחתם להפסיק לחשוב על מה שהוא אמר? מה הוא אמר? על מה זה היה? אתם לא באמת רוצים לדעת. שמעתם נאום שהשאיר בכם רושם מיוחד? של מי הוא היה? של עצמי.XD שמעתם שיר פעם והתחלתם לרעוד, לבכות או להרגיש צמרמורת ממה שהשיר עשה לכם? כן. יותר מכמה פעמים.. ניסיתם פעם סמים?לא. רוצים לנסות? ואם ניסיתם, רוצים שוב?לא. זה יכול להרוס את הבן אדם! לע! באמת שלא ידעתי! וסיגריות, ניסיתם?לא. רוצים לנסות? אם ניסיתם, מעשנים קבוע? כמה? מה?לאלאלאלאלא! פגשתם אי פעם בן אדם שהרגשתם שאתם אוהבים אותו יותר מדי?כן. יותר מבן אדם אחד._. ובן אדם שהרגשתם שבלי סיבה אתם פשוט שונאים אותו?כןD: כמה נחמדה אני יכולה להיות, הא?*אנישטן* ובן אדם שהשאיר בכם רושם אדיר? כן. בן אדם שהרגשתם שאתם חייבים לדבר איתו ולהכיר איתו אחרי שהחלפתם בקושי כמה מילים? אכן.

crazysapir

New member
עונה עונה:))

שם:ספיר(וש) גיל:כמעט 14 מקום מגורים: רחובות מאמינים באלוהים? כן יש לכם הסבר לזה?ממ... התנ"ך! מאמינים בשטן?מאמינה שיש...לא מאמינה בו בעל טבעי? כה.. אבל נאי מאמינה שהאנשים שבאמת יש לנהם את הכוחות האלה לא מראים אותם..!! בגלגול נשמות?כה קראתם ספר מסוים שהרגשתם שהשפיע על החיים שלכם?מממ..לאנראלי פגשתם בן אדם כזה? איך פגשתם אותו? מה הקשר שלכם?לא יודעת... וסרט, היה כזה? אה<? דיברתם עם בן אדם ולא הצלחתם להפסיק לחשוב על מה שהוא אמר? מה הוא אמר? על מה זה היה?לא זוכרת.. שמעתם נאום שהשאיר בכם רושם מיוחד? של מי הוא היה?של המורה שלי... שמעתם שיר פעם והתחלתם לרעוד, לבכות או להרגיש צמרמורת ממה שהשיר עשה לכם? כה..וואו ...שיר של לינדסי לוהן (לא אוהבת אותה) אבל זה שיר עצוב כזה על אבא שלי שהיא אל ידועת אם הוא אוהב אותה וכו' כי הוא בכלא היא בשיר מדברת על זה שהיא מחכה למכתב ממנו שמלאך המוות אם נאי לא יטטועה בייא לה.. ויש קטע ממש עצוב שהיא צועקת מלא פעמים אני אוהבת אותך... וגם הקליפ עצוב.... קוראים לשיר: דה קונפשן אופ א ברוקן הארט ניסיתם פעם סמים?לא רוצים לנסות? ואם ניסיתם, רוצים שוב?לא..נגד סמים..והיום הזהירו אותי לא להיכנס בכלל לזה.. זה יכול להרוס את הבן אדם! וסיגריות, ניסיתם?כה.. רוצים לנסות? אם ניסיתם, מעשנים קבוע? כמה? מה?לא מעשנת קבוע..פשוט זה יצא מתי שמבלים עם החבר'ה ועשוים שטויות פגשתם אי פעם בן אדם שהרגשתם שאתם אוהבים אותו יותר מדי?כה..אני חושבת ובן אדם שהרגשתם שבלי סיבה אתם פשוט שונאים אותו?יש מצב...אולי...אלא ידועת ובן אדם שהשאיר בכם רושם אדיר? אולי..מה אני זוכרת? בן אדם שהרגשתם שאתם חייבים לדבר איתו ולהכיר איתו אחרי שהחלפתם בקושי כמה מילים?כה כהכ טוב נגמר לי הכוח אז נגמור את זה כאן. :(.. חח קצת גמלי...XDD שיהיה טוב!! בהכל... גם לך:-*

עונה../images/Emo3.gif

שם: אור גיל: 16 וחצי מקום מגורים: רמת גן מאמינים באלוהים? כן יש לכם הסבר לזה? לא מאמינים בשטן? אממ לע דעת בעל טבעי? לא סגורה על זה בגלגול נשמות? לע קראתם ספר מסוים שהרגשתם שהשפיע על החיים שלכם? אמממממ הארי פוטר
פגשתם בן אדם כזה? איך פגשתם אותו? מה הקשר שלכם? מה זה כזה
חייזר כאילו XB לע פגשתי
וסרט, היה כזה? סרט תמיד יש
דיברתם עם בן אדם ולא הצלחתם להפסיק לחשוב על מה שהוא אמר? מה הוא אמר? על מה זה היה? כן אבל אני לא זוכרת כבר שמעתם נאום שהשאיר בכם רושם מיוחד? של מי הוא היה? מי זוכרר שמעתם שיר פעם והתחלתם לרעוד, לבכות או להרגיש צמרמורת ממה שהשיר עשה לכם? כע .. שירים של סימפל גורמים לי לבכות .. שירים של אמינם לפעמים גורמים לי צמרמורת .. ועוד כמה שירים .. וזה בגלל המילים .. שאני מזדהה עם רובם .. ניסיתם פעם סמים? לע רוצים לנסות? ואם ניסיתם, רוצים שוב? לע זה יכול להרוס את הבן אדם! ו...? וסיגריות, ניסיתם? לע רוצים לנסות? אם ניסיתם, מעשנים קבוע? כמה? מה? לעעעע פגשתם אי פעם בן אדם שהרגשתם שאתם אוהבים אותו יותר מדי? כע ובן אדם שהרגשתם שבלי סיבה אתם פשוט שונאים אותו? לע .. אם אני שונאת מישו <ואני לא שונאת הרבה אנשים> אז זה בגלל סיבה כלשהי .. ובן אדם שהשאיר בכם רושם אדיר? כן .. הייתי באיזה טיול עם חברות לפני הרבה זמן .. והיה שם איזה דתי שממש התחברתי אליו ואל הסיפורים שלו ואיך שהוא מדבר וזה השאיר בי רושם איך שהוא מתחבר לדת .. בן אדם שהרגשתם שאתם חייבים לדבר איתו ולהכיר איתו אחרי שהחלפתם בקושי כמה מילים? כע .. חבר שלי לשעבר

../images/Emo205.gif../images/Emo173.gif[[[[[:

שם: שיר גיל: 14 מקום מגורים: יבנה מאמינים באלוהים? כן יש לכם הסבר לזה? כן, הוא יצר אותנן. לדעתי. מאמינים בשטן? לא. בעל טבעי? מממ לא... בגלגול נשמות? לא יודעת לא החלטתי D: קראתם ספר מסוים שהרגשתם שהשפיע על החיים שלכם? כן! xD קראתי בכיתה ד' ספר ובעקבותו יצרנו מועדון שהשפיע מאוד מאוד מאוד על החיים שלי. פגשתם בן אדם כזה? איך פגשתם אותו? מה הקשר שלכם? החברות שלי.. וסרט, היה כזה? לא דיברתם עם בן אדם ולא הצלחתם להפסיק לחשוב על מה שהוא אמר? מה הוא אמר? על מה זה היה? כן עם איש סיני עתיק. סתם, לא... שמעתם נאום שהשאיר בכם רושם מיוחד? של מי הוא היה? לא שמעתם שיר פעם והתחלתם לרעוד, לבכות או להרגיש צמרמורת ממה שהשיר עשה לכם? כן ניסיתם פעם סמים? משההההההההההההו D: רוצים לנסות? ואם ניסיתם, רוצים שוב? לא איכס זה יכול להרוס את הבן אדם! וסיגריות, ניסיתם? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא רוצים לנסות? אם ניסיתם, מעשנים קבוע? כמה? מה? לא ולא פגשתם אי פעם בן אדם שהרגשתם שאתם אוהבים אותו יותר מדי? כן :[ ובן אדם שהרגשתם שבלי סיבה אתם פשוט שונאים אותו? כן :[ ובן אדם שהשאיר בכם רושם אדיר? כן:] בן אדם שהרגשתם שאתם חייבים לדבר איתו ולהכיר איתו אחרי שהחלפתם בקושי כמה מילים? כן XD

נוגעע

New member
עונה.. P:

שם: נוגה גיל: 14 מקום מגורים: מרכז מאמינים באלוהים? בערך יש לכם הסבר לזה? לא ממש מאמינים בשטן? בארור ! בעל טבעי? יאפ בגלגול נשמות? לאדעת.. אף פעם לא חשבתי על זה לעומק.
קראתם ספר מסוים שהרגשתם שהשפיע על החיים שלכם? לא ממש פגשתם בן אדם כזה? איך פגשתם אותו? מה הקשר שלכם? חברה שלי שינתה לי את החיים. מילדה שפוייה הפכתי משוגעת XD וסרט, היה כזה? כן.. לא זוכרת שם.. דיברתם עם בן אדם ולא הצלחתם להפסיק לחשוב על מה שהוא אמר? מה הוא אמר? על מה זה היה? לא כזכור לי שמעתם נאום שהשאיר בכם רושם מיוחד? של מי הוא היה? של קצב! שמעתם שיר פעם והתחלתם לרעוד, לבכות או להרגיש צמרמורת ממה שהשיר עשה לכם? כן.. רק צמרומרת.. "ואולי" של עברי לידר.. ניסיתם פעם סמים? לא רוצים לנסות? ואם ניסיתם, רוצים שוב? בארור! זה יכול להרוס את הבן אדם! חח וסיגריות, ניסיתם? נופ רוצים לנסות? אם ניסיתם, מעשנים קבוע? כמה? מה? בארוררר! פגשתם אי פעם בן אדם שהרגשתם שאתם אוהבים אותו יותר מדי? לא XD ובן אדם שהרגשתם שבלי סיבה אתם פשוט שונאים אותו? כעע ובן אדם שהשאיר בכם רושם אדיר? כעע בן אדם שהרגשתם שאתם חייבים לדבר איתו ולהכיר איתו אחרי שהחלפתם בקושי כמה מילים? לא מה? זהו? אוקע.. אגב, אני חדשה פה :] נוגה, 14. נעים להכיר !

טוטוטוטוטו!

שם: תומר. גיל: מקום מגורים: מאמינים באלוהים? אה, בערך, אין לי כוח לפרט את כל התיאוריות המפגרות שלי
. יש לכם הסבר לזה? כן. :) מאמינים בשטן? לא. אולי במה שהוא מייצג, אבל לא ביישות עצמה. בעל טבעי? כן. בגלגול נשמות? לא יודעת. קראתם ספר מסוים שהרגשתם שהשפיע על החיים שלכם? כן. פגשתם בן אדם כזה? איך פגשתם אותו? מה הקשר שלכם? משפחה וחברים ישנים ושטויות. וסרט, היה כזה? לא נראה לי. בכלל, אלו שאלות טיפשיות-הכל משפיע, במודע או לא. דיברתם עם בן אדם ולא הצלחתם להפסיק לחשוב על מה שהוא אמר? מה הוא אמר? על מה זה היה? :) שמעתם נאום שהשאיר בכם רושם מיוחד? של מי הוא היה? לא שזכור לי. שמעתם שיר פעם והתחלתם לרעוד, לבכות או להרגיש צמרמורת ממה שהשיר עשה לכם? כן. ניסיתם פעם סמים? לא. רוצים לנסות? ואם ניסיתם, רוצים שוב? מה >>" זה יכול להרוס את הבן אדם! וסיגריות, ניסיתם? ניסיון. רוצים לנסות? אם ניסיתם, מעשנים קבוע? כמה? מה? לא אוהבת את זה. פגשתם אי פעם בן אדם שהרגשתם שאתם אוהבים אותו יותר מדי? כן. ובן אדם שהרגשתם שבלי סיבה אתם פשוט שונאים אותו? לא. ובן אדם שהשאיר בכם רושם אדיר? כן. בן אדם שהרגשתם שאתם חייבים לדבר איתו ולהכיר איתו אחרי שהחלפתם בקושי כמה מילים? כן.

נועם 4

New member
עונה ../images/Emo175.gif

שם: נועם גיל: 13 מקום מגורים: מרכז מאמינים באלוהים? כן יש לכם הסבר לזה? כן אבל אין לי כוח לכתוב אותו מאמינים בשטן? לא בעל טבעי? לא בגלגול נשמות? לא קראתם ספר מסוים שהרגשתם שהשפיע על החיים שלכם? לא דיברתם עם בן אדם ולא הצלחתם להפסיק לחשוב על מה שהוא אמר? מה הוא אמר? על מה זה היה? כן, זה קרה לי הרבה פעמים שמעתם נאום שהשאיר בכם רושם מיוחד? של מי הוא היה? לא שמעתם שיר פעם והתחלתם לרעוד, לבכות או להרגיש צמרמורת ממה שהשיר עשה לכם? כן ניסיתם פעם סמים? לא רוצים לנסות? ואם ניסיתם, רוצים שוב? לא זה יכול להרוס את הבן אדם! נכון! וסיגריות, ניסיתם? לא רוצים לנסות? אם ניסיתם, מעשנים קבוע? כמה? מה? לא פגשתם אי פעם בן אדם שהרגשתם שאתם אוהבים אותו יותר מדי? כן ובן אדם שהרגשתם שבלי סיבה אתם פשוט שונאים אותו? כן ובן אדם שהשאיר בכם רושם אדיר? כן בן אדם שהרגשתם שאתם חייבים לדבר איתו ולהכיר איתו אחרי שהחלפתם בקושי כמה מילים? כן מי שקרא יקבל

למעלה