טוב.
1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? יוצאת מהמיטה
2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? חושבת. 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? אהה טוב. 4. מהו צבע העיניים שלך? חום, או שחור, לא יודעת. 5. מהו צבע השיער שלך? חום עם המון גוונים. 6. מה מעורר אותך? אממ טכנית אבאמא. 7. מה מרגיע אותך? כדורעף. יההה
8. ההרגשה הכי טובה היא- לדעת שאתה נאהב. 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא- להיות בסימן שאלה. 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? חחח לצאת בשישי, לישון בשבת + משחק בד"כ. 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה? וואי אופנוע!! 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: כן, מישהו פעם אמר לי שאני מזכירה את חבר שלו
13. 3 תחביבים שלך: כדורעף זה כבר לא תחביב [ליגת העל
] אז כדורסל, לנגן [אני גרועה טילים], לשיר? בלע. 14. 3 תכונות טובות שלך: אממ אני אמורה להיות מעודדת... וזה בעצם הדבר היחיד. 15. 3 תכונות פחות טובות שלך: עיקשות, חוסר שליטה עצמית, וטיפשות. 16. זיכרון טוב שלך: יום שני האחרון של פסח
17. זיכרון רע שלך: בלעעע טו מאץ', אבל להבדיל מכולם אני אתן אחד. חחח. אותו יום שאיבדתי ת'הכרה, וקראו להורים שלי [לא ממש זכרון, כי אני לא זוכרת כלום ממה שקרה, אבל בכל אופן] 18. מה אתה שותה במהלך היום? מים, מיץ, תה, נס, קפה. תלוי. 19. ובלילה? כנ"ל. 20. מקום בו היית רוצה לבקר? ערב הסעודית - הכעבה
21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: הייתי מוכנה? חחח מלא מקומות. 22. מה יש לך מתחת למיטה? אממ ארגז מצעים. 23. האיבר הכי סקסי אצלך: בטןןןןןן
24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? חחח רומנטי, אני לא אוהבת. אממ סקסי
הרבה. 25. ספר על רגע מאושר בחייך: אממ יש הרבהההה... אבל אממ כשהיינו אצל רון היה ממש כיף!!! רון אני אוהבת אותך
26. שתף בתקרית מביכה: יו שוב פעם? רבי רבאק. טוב נו אני אספר. היום במשחק, היה את הכדור הכי קל בעולם ורק הייתי צריכה להעביר אותו והתפשלק לי, מול כל המאמנים החשובים של ישראל... 27. מעשה נועז שעשית: אממ נסעתי עם חברים מבוגרים של חברה שלי לת"א אליהם הביתה :O 28. מעשה טיפשי שעשית: וואע וואע יותר מדיי. 29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: חח מה? סוד אפל? נו סיקרטס. הרגל משעשע? אין. סטייה??? אע? פדופיליה נחשב? |רון| 30. תופעת טבע שמקסימה אותך: וואי הרבה. 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: חח מטורף? יותר מדיי. 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? טייסת. 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר: להבדיל מכולכם, אני אכתוב את מי אני רוצה לפגוש. הייתי רוצה לפגוש את סבתא. 34. אני מפחד/ת מ...: הרבה דברים. חרדת נטישה או משהו. 35. אילו שפות את/ה דובר/ת? עברית, אנגלית, מעט ערבית ומעט ספרדית. 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך: לכתוב, לצייר.. לחשוב. 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? סוכות השנה. או טיפה לפני. |אפקטהפרפר| 38. המוטו שלי בחיים הוא: יאללה שתקו כבר. 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? יההה. 40. מהי המילה האהובה עליך? יההה.
41. מהי המילה השנואה עליך? צפונה
42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? מה? לא הבנתי. 43. מה מכבה אותך? מה? איזה תרגום ישיר מאנגלית. חבר'ה זה מזה לא עובד ככה בעברית. 44. מהי הקללה האהובה עליך? יאללה לך נחוי. 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? אני אוהבת לשמוע את מאיה אברבוך שרה
46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? חריקות למניהן. 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? וואלה אמרו את זה כבר, אבל זנות. יהההה זנות רוּלֵז.
48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? הוראה.
49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? הוא לא יקבל את פניי בגן עדן. אני נראית לכם צדיקה? 50. גלידה- בכוס או בוופל? וופל לייק דה!!! 51. שוקו או וניל? בגלידה, שוקו. במעדן, וניל. 52. חוף או הרים? הרים יההה. 53. לישון או לקום? לקום! 54. בזבזן/ית או חסכן/ית? לא יודעת, באמצע שכזה. 55. קור או חום? גם וגם יא כפרות. 56. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? לא ולא. 57. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? חצי כוס... הממ... חצי גלידה אכולה. 58. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? רון... אני רוצה חיבוק. או לסירוגין עם ניב, אני רוצה חיבוק. 59. למי את/ה מתגעגע/ת? לרונייה... אוף יא רונצ' אחת! 60. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? חחחח וואי אפונה. דברים אהובים עליך: 61. צבע: צהוב יהה. 62. בעל-חיים: כולם, חוץ מתיקנים [נו גו'קים יא עילגים]!!! 63. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): חחח אני לא קוראת אבל "מסתורי החדר הסודי" 64. סרט: יההה אפקט הפרפר!!!! 65. שחקן: טום הנקס! 66. שחקנית: וינונה ריידר. 67. דיסק: Crossroads של Bone Thugs N' Harmony 68. שיר: הרבה. 69.מאכל: קוסקוס
70. מקום בילוי: יההה האוטו של ענת! 72. עונה: אביב. 73: מקום להעביר בו חופשה: וואלה ארה"ב. 74: רכב: אופנוע, מישהו זוכר איזה? נראה אתכם. 75. מישהו שמאוד השפיע עליך: ניבוש. 76. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: דנגור. כפרה עליו, אני חייבת להגיד לו כמה שאני מעריכה אותו. 77. עשית משהו מסוכן? הרבה. 78. נשארת ער/ה כל הלילה?
79. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר?
80. פחדת מהחושך?
81.נרדמת בשיעור?
82. מה היית משנה בעצמך? הרבה 83. לא היית מסתדר/ת בלי? מים, אוכל, חמצן. 84. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? אחרי צבא, בתקווה באוניברסיטה, עם תעודת בגרות מלאה
85. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? חחח יש אולי שלושה אנשים שיקראו. 86.מתי לדעתך ייגמר השאלון הזה? יו איזה שאלה טיפשית, במיוחד בסוף השאלון.