שאלונייה!

THE ronch

New member
שאלונייה!

[כי פרשתי מפורומבנוט ואני מתה לענות על זה.
] שאלון ו Mooa-Numi ו 14:01 | 24/04/04 זה כיפי, סתמו. 1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? 4. מהו צבע העיניים שלך? 5. מהו צבע השיער שלך? 6. מה מעורר אותך? 7. מה מרגיע אותך? 8. ההרגשה הכי טובה היא- 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא- 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה? 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: 13. 3 תחביבים שלך: 14. 3 תכונות טובות שלך: 15. 3 תכונות פחות טובות שלך: 16. זיכרון טוב שלך: 17. זיכרון רע שלך: 18. מה אתה שותה במהלך היום? 19. ובלילה? 20. מקום בו היית רוצה לבקר? 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: 22. מה יש לך מתחת למיטה? 23. האיבר הכי סקסי אצלך: 24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? 25. ספר על רגע מאושר בחייך: 26. שתף בתקרית מביכה: 27. מעשה נועז שעשית: 28. מעשה טיפשי שעשית: 29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: 30. תופעת טבע שמקסימה אותך: 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר: 34. אני מפחד/ת מ...: 35. אילו שפות את/ה דובר/ת? 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך: 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? 38. המוטו שלי בחיים הוא: 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? 40. מהי המילה האהובה עליך? 41. מהי המילה השנואה עליך? 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? 43. מה מכבה אותך? 44. מהי הקללה האהובה עליך? 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? 50. גלידה- בכוס או בוופל? 51. שוקו או וניל? 52. חוף או הרים? 53. לישון או לקום? 54. בזבזן/ית או חסכן/ית? 55. קור או חום?. 56. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? 57. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? 58. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? 59. למי את/ה מתגעגע/ת? 60. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? דברים אהובים עליך: 61. צבע: 62. בעל-חיים: 63. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): 64. סרט: 65. שחקן: 66. שחקנית: 67. דיסק: 68. שיר: 69.מאכל: 70. מקום בילוי: 72. עונה: 73: מקום להעביר בו חופשה: 74: רכב: 75. מישהו שמאוד השפיע עליך: 76. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: 77. עשית משהו מסוכן? 78. נשארת ער/ה כל הלילה? 79. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? 80. פחדת מהחושך? 81.נרדמת בשיעור?. 82. מה היית משנה בעצמך? 83. לא היית מסתדר/ת בלי? 84. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? 85. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? 86.מתי לדעתך ייגמר השאלון הזה?

THE ronch

New member
!!!!!!!!!!!!!!1111111111 ../images/Emo9.gif

1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? מממ. בודקות הודעות בפלאפון.
2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? בודקת הודעות בפלאפון, ומכניסה אותו לטעינה.
3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? תהיתי אם תהייה לי סחרחורת כשאני אקום.
4. מהו צבע העיניים שלך? חומקקישלכלב. 5. מהו צבע השיער שלך? כנ"ל. ^^ 6. מה מעורר אותך? סונטטטטטטטטטטה. ^______^ 7. מה מרגיע אותך? נייטוויש.
8. ההרגשה הכי טובה היא- לקום בבוקר ולדעת שיש לך עוד כמה שעות לישון ואח"כ אתה נוסע לאריאל.
9. ההרגשה הגרועה ביותר היא- לריב עם מישהו שאתה אוהב. 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? או באריאל, או בשינה.
11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה? קונה לאבא בית על הים כמו שהוא תמיד רצה.
12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: הממ. איזה אחת מהשכבה.
13. 3 תחביבים שלך: לישון, לאכול, לשמוע מוזיקה. 14. 3 תכונות טובות שלך: כנה, הוגנת וחברותית ^^ 15. 3 תכונות פחות טובות שלך: קנאית, טיפשהלפעמים והממ אגואיסטית. :| 16. זיכרון טוב שלך: טיולבתמצווה. ^^ 17. זיכרון רע שלך: לא נדבר על זה. :| 18. מה אתה שותה במהלך היום? שוקו וקולה.
19. ובלילה? תה-עם-חלב-רולֶז. 20. מקום בו היית רוצה לבקר? אריאל כוסעמק!!!!!!! 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: שתקו כבר נוווווו.
22. מה יש לך מתחת למיטה? אבק?
23. האיבר הכי סקסי אצלך: צפורניים ברגליים. 24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? :| 25. ספר על רגע מאושר בחייך: כשבאתי לאריאל ואז קלטתי את נקסון מרחוק ואז היא קפצה עליי ואז נפלנו על הכביש. ואז באה מכונית וכמעט נדרסנו אבל לא הפסקנו לצחוק.
26. שתף בתקרית מביכה: נפלתי במדרגות בבצפר באמצע החיים.
27. מעשה נועז שעשית: הממממ. נסעתי לת"א בלי שאמא תדע?
28. מעשה טיפשי שעשית: יותרמדי, לא נכנס לזה. :| 29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: אין לי. :| 30. תופעת טבע שמקסימה אותך: זריחה.
31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: די. :| 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? פסיכולוגית יפת נפש.
33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר: נו, אז? 34. אני מפחד/ת מ...: ג'וקים ויתושים.
35. אילו שפות את/ה דובר/ת? עברית ונועיתית. [נו, עם כל הסימני קריאה וזה. :|] 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך: לדעת לכתוב.
37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? שנות השבעים. 38. המוטו שלי בחיים הוא: לאאאאאא יודעת נווווווו.
39. את/ה מאמינ/ה באלהים? בינתיים לא. אבל אני מאמינה שזה ישתנה עוד כמה פעמים בחיים שלי. :| 40. מהי המילה האהובה עליך? נארף.
41. מהי המילה השנואה עליך? אני לא מפלה בין מילים!!!!!!!!11 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? חחח. 43. מה מכבה אותך? חחחחחח מה?! 44. מהי הקללה האהובה עליך? כוווווווסעמק. 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? למה שאני אוהב רעש?
46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? את המוזיקה של נורת'ר. :| 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? בשומקצוע, שתקו כבר.:| 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? זנוּת.
49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? "ברוכה הבאה. עוד מעט יגיע לכאן קורט להדריך אותך בהמשך שהותך.
"
50. גלידה- בכוס או בוופל? בוופל, אחרת מה זה שווה!?!?!?!? 51. שוקו או וניל? ונילייה.
52. חוף או הרים? הרים. 53. לישון או לקום? לישוןןןןןןןןןןן. ווהווווווו. 54. בזבזן/ית או חסכן/ית? בזבזנית.
55. קור או חום?. קור רולֶז. 56. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? מרגשווווות.
57. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? חצי ריקה וחצי מלאה?
58. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם נקסונייה. לא משנה איפה.
59. למי את/ה מתגעגע/ת? ס'תכלו שאלה למעלה. 60. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? את נקסון!!!!!!1 דברים אהובים עליך: 61. צבע: ורוד ושחור. 62. בעל-חיים: דולפין וסוס.
63. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): זה קשה אבל.
'מתאים לך ככה כשאת צוחקת'.
64. סרט: ריקודצמוד, 10 דברים שאני שונאת אצלך.
65. שחקן: איןלי. :| 66. שחקנית: ג'ולייה סטיילס.
67. דיסק: ברוקן, של סונטה.
68. שיר: נכון להרגע? The power of one. :) 69.מאכל: פסטההההה.
70. מקום בילוי: פארק.
72. עונה: חורף. כ"כ חורףףףףףף. 73: מקום להעביר בו חופשה: נחשו כבר, דיייייי!!!!111 74: רכב: אאודי טיטי.
75. מישהו שמאוד השפיע עליך: כמה. 76. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: הממף. נראה לי שתומי. ז'תומרת, אמרתי לה שאני אוהבת אותה, אבל לא שאני מעריכה אותה וזה. 77. עשית משהו מסוכן? לא :| 78. נשארת ער/ה כל הלילה? אהא. ^^ 79. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? מתחת למיטה לא, אבל לארון כה.
80. פחדת מהחושך? אי שם בכתה ה'. [זה לא רחוק לי.
]
81.נרדמת בשיעור?. חחח כן.
82. מה היית משנה בעצמך? מראהחיצוניאייגאס. 83. לא היית מסתדר/ת בלי? החדר שלי[!?] 84. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? בבית? :O 85. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? ככ לא. :| 86.מתי לדעתך ייגמר השאלון הזה? עכשיו?

°נועית°

New member
וואי, זה גם פה. ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

[כמה מגניבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
] 1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? מסתכלת על השעון וחוזרת לישון. 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? הממ, שומעת מוזיקה וחושבת. 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? הבוקר?.. הממ, אמרתי לאלוהים תודה שלא באמת ילדתי את התינוקת שחלמתי עליה בחלום. Oo 4. מהו צבע העיניים שלך? הוא נחמד.
5. מהו צבע השיער שלך? אדום. 6. מה מעורר אותך? כלמיני. 7. מה מרגיע אותך? כלמיני. #2
8. ההרגשה הכי טובה היא- להיות שלם עם עצמך. 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא- לשנוא את עצמך. 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? משתנה כל פעם.. 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה? פינלנדדדדדדד. 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: אוי הלוואי והם היו צודקים. חבל שלא. 13. 3 תחביבים שלך: לישון. 14. 3 תכונות טובות שלך: ברחו להן.
15. 3 תכונות פחות טובות שלך: גם הן ברחו, קטעים.
16. זיכרון טוב שלך: ששברתי ת'יד בפעם הראשונה, בגן. איייייין היה ענק
17. זיכרון רע שלך: לא זכור לי. :) 18. מה אתה שותה במהלך היום? מיצפטל. 19. ובלילה? בלילה אני ישנה. 20. מקום בו היית רוצה לבקר? סקנדינביה. 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: ^^ 22. מה יש לך מתחת למיטה? שטיח מגניב מקירלקיר. 23. האיבר הכי סקסי אצלך: גרביים. 24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? יש דברים. 25. ספר על רגע מאושר בחייך: אין לי כוח. 26. שתף בתקרית מביכה: לא רוצה.
27. מעשה נועז שעשית: אני לא עושה מעשים נועזים. 28. מעשה טיפשי שעשית: גם זה אני לא עושה בדר"כ, אבל יש.
29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: O__________o 30. תופעת טבע שמקסימה אותך: יאקי. 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: לא עושה דברים מטורפים. :[ 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? להיות גדול. ומגניב. כעעע. 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר: ווווווווווואי, תום השבדי מהגן!!!!!! 34. אני מפחד/ת מ...: ג'וקים.
35. אילו שפות את/ה דובר/ת? עברית. ועוד כמה בצורה עילגת. 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך: יש מלא דברים.. 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? נשארת איפה שאני, ואולי משנה כמה דברים מהעבר. 38. המוטו שלי בחיים הוא: שתוק. 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? כן. 40. מהי המילה האהובה עליך? ס'עמק. 41. מהי המילה השנואה עליך? בלהכקכלכלכלכלכלככללכלהלהלהלהלהלההה. 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? אוח סתמו. 43. מה מכבה אותך? |ערסים| 44. מהי הקללה האהובה עליך? שלבההההההההההההההההההההה. |מבטארוסיכבד| 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? הממ. מוזיקה. 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? של השעוןמעורר, איייייייייכס
47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? צומת בלאגנים? 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? צומת בלאגנים?
49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? עם 72 בתולים.
50. גלידה- בכוס או בוופל? כוֹס. 51. שוקו או וניל? שוֹקוֹ. 52. חוף או הרים? הרים. 53. לישון או לקום? לישון. 54. בזבזן/ית או חסכן/ית? באמצע. 55. קור או חום? קור.
56. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? מרגש מש'ו Oo, נו אבל זה טוב כזה. 57. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? |תרופה|? 58. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? לא אכפת לי כ"כ. 59. למי את/ה מתגעגע/ת? כלמיני. 60. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? אפ'חד. דברים אהובים עליך: 61. צבע: שחור. 62. בעל-חיים: כלב. 63. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): לא אוהבת ספרים. 64. סרט: "האחרים". 65. שחקן: מלאמלא. 66. שחקנית: ^^ 67. דיסק: ^^ סתםלא. יש. 68. שיר: כרגע.. my land של sonata arctica. 69.מאכל: במבה. 70. מקום בילוי: חחחחחח בסנטר
[ניאלית?
את שם?
] הממ, כל מקום שנחמד בו. :) 72. עונה: חורף, דההה. 73: מקום להעביר בו חופשה: סקנדינביה, ס'עמק, כמה פעמים אפשרררררר. :[ 74: רכב: אין לי. 75. מישהו שמאוד השפיע עליך: פסססססט.. בעבר-הרחוק היו כמה. עכשיו- זין. 76. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: יש כאלה.
77. עשית משהו מסוכן? לא שאלתם את זה כבר? 78. נשארת ער/ה כל הלילה? אה-הא. 79. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? הממ, כן, למיטה הקודמת. עכשיו אי אפשר, אבל תמיד יש ארון.
80. פחדת מהחושך? יאפ. 81.נרדמת בשיעור? יאפ. 82. מה היית משנה בעצמך? :| 83. לא היית מסתדר/ת בלי? המוני דברים. 84. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? לא רוצה לחשוב על זה. 85. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? מה'כפת לי. 86.מתי לדעתך ייגמר השאלון הזה? מוּחיחי.

דהעשגכנע

1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? מכבה את השעון המעורר 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? סוגרת את הספר 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? "כוסעמק! לאן החלום שלי נעלם?. אבל זה חלום טוווב!! תחזווור.]=" 4. מהו צבע העיניים שלך? חומירוק 5. מהו צבע השיער שלך? חוםקקה 6. מה מעורר אותך? כלום. 7. מה מרגיע אותך? כלום. 8. ההרגשה הכי טובה היא- אממ..לודעת 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא- להרגיש שפגעתי במישו. 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? לישון 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה?חושבת לעצמי: "למה שאני אזכה במליון דולר?! אפילו לא מילאתי טוטו!" ונסה על נפשי. 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את:אנג'לינה ג'ולי..אבל הלוואי עליי..
13. 3 תחביבים שלך: לישון,להיות במחשב, לאכול. 14. 3 תכונות טובות שלך: נאמנה לאנשים.. ומסתבר שזהו. 15. 3 תכונות פחות טובות שלך: אדישה, אדישה,אדישה 16. זיכרון טוב שלך: זיכרון טוב?. אממ.. תנו לי לחשוב על זה עוד קצת.. 17. זיכרון רע שלך: הלכתי לאיבוד עם ספיר בהרים והפסדנו הופעה של רפי כפכפי ואז חזרתי הבייתה ואמא כעסה.]= 18. מה אתה שותה במהלך היום? מים, קולה,שוקו, לודעת.. מה שיש.. 19. ובלילה?.. אני ישנה בלילה. 20. מקום בו היית רוצה לבקר? לובנאאאאן.
21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות:אריאל זה בסדר. 22. מה יש לך מתחת למיטה? לודעת. לא בדקתי מאז שעברנו דירה. 23. האיבר הכי סקסי אצלך: ..אממ..=\ 24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? רומנטי?.=\ סקסי?
25. ספר על רגע מאושר בחייך:היו הרבה.. אבל אני לא זוכרת עכשיו 26. שתף בתקרית מביכה: אממ.. נפל לי החלק התחתון בבריכה, בכיתה ה'.
27. מעשה נועז שעשית: אממ. עשיתי אתמול קעקוע.
28. מעשה טיפשי שעשית: אמא כעסה על הקעקוע שעשיתי!
29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: כשחם לי אני נכנסת למקפיא. 30. תופעת טבע שמקסימה אותך: העולם.החלק היפה. 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה:לודעת.. אממ..ניסיתי להתאבד?.. נו לודעת.O_O 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה?אני לא אהיה גדולה אף פעם.]= 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר:טום רידל. 34. אני מפחד/ת מ...: ג'וקים, חרקים,כל מני דברים קטנים למינהם. 35. אילו שפות את/ה דובר/ת?עברית, אני חושבת 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך: ציור! וכריזמה! 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? לתקופה שבה אלוהים ברא את העולם. ואז הייתי כותבת על זה ספר וחוזרת לעתיד והייתי מחרבשת דת חדשה וכובשת את העולם. 38. המוטו שלי בחיים הוא: מכל דפקט יוצא אפקט. רק ממני לא. 39. את/ה מאמינ/ה באלהים?
40. מהי המילה האהובה עליך? "אההה" 41. מהי המילה השנואה עליך? "אינטלגנציה" 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?לודעת 43. מה מכבה אותך? איך משו יכול לכבות אותי? 44. מהי הקללה האהובה עליך? כוסימאשלי. 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? אממ... רעש של היהודונים 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? רעש של ערוץ הופ ב-6 בבוקר 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות?
48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות?
49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? מי? 50. גלידה- בכוס או בוופל? כוס 51. שוקו או וניל? |הדגש מוקה 52. חוף או הרים? |הדגש חוף 53. לישון או לקום? לישון
54. בזבזן/ית או חסכן/ית? קמצנית 55. קור או חום?. חום 56. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות?מרגשות.|מתרגשת| 57. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? איפה אתם רואים כוס? 58. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?עם **** ב-**** 59. למי את/ה מתגעגע/ת?
60. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד?
דברים אהובים עליך: 61. צבע: שחור ורוד 62. בעל-חיים: לואוהבת בעלי חיים. 63. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): הארי פוטרים. 64. סרט: תעביר את זה הלאה ,A.I 65. שחקן: 66. שחקנית: 67. דיסק: 68. שיר: 69.מאכל: 70. מקום בילוי: 72. עונה: 73: מקום להעביר בו חופשה: ניו זילנד. 74: רכב: 75. מישהו שמאוד השפיע עליך: אח שלי 76. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה:אח שלי. 77. עשית משהו מסוכן?
78. נשארת ער/ה כל הלילה?
79. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר?
80. פחדת מהחושך?
81.נרדמת בשיעור?.
82. מה היית משנה בעצמך?הרבה דברים. 83. לא היית מסתדר/ת בלי? אוכל ,ספרייט ,שינה,ואינטרנט 84. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? בבית 85. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? לא. אבל משעמם לי. 86.מתי לדעתך ייגמר השאלון הזה?ע-כשיו.

AcesHigh

New member
תשובהייה.

1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? מסתובב לצד שני ונרדם שוב. 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? אומר תפילת שמע ישראל...נו מה? 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? אוכל :) 4. מהו צבע העיניים שלך? ירוק בהיר 5. מהו צבע השיער שלך? פעם בלונדיני לא תמיד בלונדיני 6. מה מעורר אותך? ה"או או" של האיי סי קיו...למרות שאני יודע שזה בטח "אמה" או "אמי" ששולחות אתרי פורנו אני חייב לגשת לראות מי זה. 7. מה מרגיע אותך? איירון מיידן 8. ההרגשה הכי טובה היא- להיות רוסי טוב. 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא- להיות רוסי. 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? יש הבדל כזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזה גדול בין איך שאני אוהב לבין איך שאני מעביר. 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה? מבזבז אותם כאילו דה. 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: דימה, אלכס, סרגיי...סעמק. 13. 3 תחביבים שלך: טוב טוב ו...................לשמוע איירון מיידן. 14. 3 תכונות טובות שלך: חחחחחחח 15. 3 תכונות פחות טובות שלך: נסו לכתוב "חחחח" מהסוף להתחלה. 16. זיכרון טוב שלך: הא ?? הא?????? 17. זיכרון רע שלך: כשיצאתי מהצבא. 18. מה אתה שותה במהלך היום? בטן גב, אני נשר! באתי לצוד תרנגול!!! 19. ובלילה? מוצץ דם . 20. מקום בו היית רוצה לבקר? פולסקה! 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: פולין!!! 22. מה יש לך מתחת למיטה? אבק.. 23. האיבר הכי סקסי אצלך: הכבד!!! 24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? כבד!!! 25. ספר על רגע מאושר בחייך: כבד!!! סתם, נו, כשהייתי עם ההיא. 26. שתף בתקרית מביכה: כשאמרתי "קונת" במקום "קונה" 27. מעשה נועז שעשית: נכנסתי לחנות של רוסים. 28. מעשה טיפשי שעשית: נכנסתי לחנות של רוסים. 29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: אני בכלל נשר! 30. תופעת טבע שמקסימה אותך: רינה מבת ים. 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה:הלכתי מהבית שלי עד סוף רובע ב'. 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? לא יודע 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר: לא עולה לי...אבל לפני שאני אלך לישון אני אזכר. 34. אני מפחד/ת מ...:חושך 35. אילו שפות את/ה דובר/ת?עברית, אנגלית, ומתלהב מ2 משפטים שאני יודע ברוסית. 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך: להיות בעל חוש מוזיקלי מפותח. 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? הייתי חוזר ללונדון 1980. 38. המוטו שלי בחיים הוא: run!!!live to eat, eat to live, eat or die!! 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? כנייה. 40. מהי המילה האהובה עליך? טוב 41. מהי המילה השנואה עליך? טוב 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? בנות עם חולצות של ברזיאו. 43. מה מכבה אותך? מתג[?] 44. מהי הקללה האהובה עליך? אין לי, אני פשוט אומר "טוב" 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? זה בד"כ מציק לי. 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? זה בד"כ מציק לי. 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? באיזה מקצוע אני כבר מנוסה? 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? די, אני לא יודע. 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? בחאפלה תימנית אסלית!!!!אלא מה? 50. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 51. שוקו או וניל? שוניל!! 52. חוף או הרים? הרים!! 53. לישון או לקום? לקום. 54. בזבזן/ית או חסכן/ית?תלוי 55. קור או חום?. קור..לפעמים חום כי השיער נראה טוב כשחם. 56. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? מרגשות! 57. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? טוווווווווב. 58. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? הייתי רוצה להיות בבת ים אצל מארי. 59. למי את/ה מתגעגע/ת? לשנים המבוזבזות. 60. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? את הכדורים שלי. דברים אהובים עליך: 61. צבע: אדום 62. בעל-חיים: נשר 63. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): ספרי בישול! הא!! 64. סרט: שר השליחות קטלנית טוב טוב טוב. 65. שחקן: טוב 66. שחקנית: טוב 67. דיסק: the number of the beast 68. שיר: wasted years 69.מאכל: הכללללללל 70. מקום בילוי: לא הכלללללל 72. עונה: אביב 73: מקום להעביר בו חופשה: טוב 74: רכב: אני נראה לכם ערסאוות? 75. מישהו שמאוד השפיע עליך: כבר אין לי כוח לענות ברצינות לשאלון הזה הוא ארוך מדי. 76. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה:כנ"ל 77. עשית משהו מסוכן? כנ"ל 78. נשארת ער/ה כל הלילה? טוב די אני מפסיק. 79. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? 80. פחדת מהחושך? 81.נרדמת בשיעור?. 82. מה היית משנה בעצמך? 83. לא היית מסתדר/ת בלי? 84. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? 85. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? 86.מתי לדעתך ייגמר השאלון הזה?

Zombieִ

New member
קח אותי שאלון [../images/Emo8.gif]

1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? עושה שהשעון יצלצל עוד 5 דק' [?] 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? קוראת. 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? למה לעזאזל ישנתי רק 5 שעות? 4. מהו צבע העיניים שלך? מלאן צבעים. 5. מהו צבע השיער שלך? משהו קקי. 6. מה מעורר אותך? קפה
7. מה מרגיע אותך? סיגריה |מגניבה| 8. ההרגשה הכי טובה היא- יש מלא. :| 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא- להרגיש שאתה חייב למישהו משהו. 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? פארק ביומשישי בלילה וביומשבת לישון. 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה? קונה גיטרה חשמלית. 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: צֹפנת מפרוייקט Y. [מי זאת בכלל?
] 13. 3 תחביבים שלך: מוסיקה, לקרוא [כן נו אז מה?] ו..לנגן. :| 14. 3 תכונות טובות שלך: נו זה קשה
15. 3 תכונות פחות טובות שלך: רק 3? :| פזיזה, לא החלטית ומפוזרת. :| 16. זיכרון טוב שלך: שיעורי אנגלית בכתה ז'. 17. זיכרון רע שלך: שיעורי מתמטיקה בכתה ט'. 18. מה אתה שותה במהלך היום? מים, קולה וטרופית :| 19. ובלילה? תודובר. 20. מקום בו היית רוצה לבקר? ניו זילנד. 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: ^^ 22. מה יש לך מתחת למיטה? צעצועים של אח'שלי. 23. האיבר הכי סקסי אצלך:
24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? לאדעת ולא מעניין אותי. 25. ספר על רגע מאושר בחייך:
26. שתף בתקרית מביכה: נפלתי על סלע בשלבים.
27. מעשה נועז שעשית:
28. מעשה טיפשי שעשית:
29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: חוסר טאקט זה הרגל משעשע? 30. תופעת טבע שמקסימה אותך: לכו תזדיינו או משהו o_O 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: שומדבר. 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? גבוהה :| 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר: אז הייתי פוגשת אותה. 34. אני מפחד/ת מ...: החושך, קולות מוזרים כשאני לבד בבית, ליצנים ו.. יש עוד. 35. אילו שפות את/ה דובר/ת? עברית זה מספיק, תודה. 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך: ציור כמובן. 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? עוד 5-6 שנים. 38. המוטו שלי בחיים הוא: אין לי כאלה. 39. את/ה מאמינ/ה באלהים: כוח עליון או משהו. 40. מהי המילה האהובה עליך? רבאק נראה לי. o_O 41. מהי המילה השנואה עליך? לחתולין
42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? חח מה?!
43. מה מכבה אותך? וואי.. הממ.. שומן נראה לי. 44. מהי הקללה האהובה עליך? אמא שלך
45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? את צחי המורה להיסטוריה מדבר. 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? את לימור מאי צורחת. למרות שזה מצחיק
47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? זונה
48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? מדענית :$ 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? "היי כפרה, בא לך על איזה שש בש?" 50. גלידה- בכוס או בוופל? לאמשנה, העיקר שזה וניל. 51. שוקו או וניל? נחשו. 52. חוף או הרים? הרים. 53. לישון או לקום? לישון. 54. בזבזן/ית או חסכן/ית? מאוווווווווד בזבזנית. 55. קור או חום? קור. 56. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? מרגשות לאללה
57. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? חצי מלאה
58. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? :X 59. למי את/ה מתגעגע/ת? :X 60. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? טייס ומטוס. דברים אהובים עליך: 61. צבע: כתום, צהובזוהר, ירוק זוהר ואדום. 62. בעל-חיים: איכס. 63. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): מה אחד? איןם לי כוח.. יש מלא. 64. סרט: גם מלא. 65. שחקן: קולין פארל. 66. שחקנית: דמי מור ולוסי דובינצ'קקקקק [משחקת גרוע אבל תראו איך היא נראית!!!!!!!!11
] 67. דיסק: רוק אין ריו יא ט'עחת. 68. שיר: טל. סתם לא, ראן טו דה הילס. 69. מאכל: כל דבר
70. מקום בילוי: פארק כמובן. 72. עונה: חורף. 73: מקום להעביר בו חופשה: פארק. 74: רכב: חיפושית ישנה בצבע ירוק זוהר. 75. מישהו שמאוד השפיע עליך: אף אחד.. חבל. :| 76. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: אין כאלה. 77. עשית משהו מסוכן? לא נראה לי. 78. נשארת ער/ה כל הלילה? המון פעמים. 79. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? אהא. 80. פחדת מהחושך? עדיין. 81.נרדמת בשיעור? אהא. 82. מה היית משנה בעצמך? הרבהההההההההההההההההה. 83. לא היית מסתדר/ת בלי? אוכל
84. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? בצבא? 85. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? כן
86.מתי לדעתך ייגמר השאלון הזה? בדיוק עכשיו.

אייייייכּ!!!!../images/Emo5.gif

לוסי דובינצ'ק?! היא פוזלת! והיא עקומה בטירוף!יאאאאיייקקקסס!!!

lady d23

New member
..

תנו לי צומי, אני עצובה
1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? מתמתחת, מקללת ת'שעון, וחוזרת לישון? [מצחצחת שיניים, בפעם השניה שאני קמה.] 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מכבה ת'TV.. 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? ערן מגיע!!!!!!|סדגש 4. מהו צבע העיניים שלך? חום 5. מהו צבע השיער שלך? שחור 6. מה מעורר אותך? מעורר, אה?
אממ. קפה. 7. מה מרגיע אותך? ענבר, מייק. (EverMan, Midnight flame) שכבר לא אוהביםפ אותי:/ 8. ההרגשה הכי טובה היא- לדעת שיש מישהו שאתה יכול לבכות לו על הכתף, שתמיד יהיה שם בשבילך.. 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא- לדעת שאין שם מישהו כזה. (או: לדעת שאתה הולך להפסיד משהו שממש ממש רצית, רק כי אמא שלך בת זונה.) 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? סרט טוב בשישי בערב, לישון בשבת. 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה? עוברת לגור לבד. 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: היום אמרו לי שאני מזכירה איזה מאיה אחת.. ששרה שיר מגעיל כזה.. לא יודעת, שאלו את ערן )angel pf darknest(0 13. 3 תחביבים שלך: טלויזיה, מחשב, ספרים 14. 3 תכונות טובות שלך: O_______o 15. 3 תכונות פחות טובות שלך: קרציה, בוגדנית, כלבה. [שאלו את מייק, הוא יגיד לכם!:/] 16. זיכרון טוב שלך: ענבר ואני בים, אני כמעט נרדמת עליו, אני מרגישה הכי בטוחה בעולם.. 17. זיכרון רע שלך: מייק בוכה בטל', מודיעים לי שסבא נפטר 3 ימים אחרי שהייתי אצלו והכל היה בסדר, מודיעים לי שבמקום שסבתא תצא הביתה מהבי"ח, היאתצא. אהמ. למקום אחר:/ 18. מה אתה שותה במהלך היום? קולה, מים, שוקו 19. ובלילה? שוקו, תה 20. מקום בו היית רוצה לבקר? NY 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: הולנד
22. מה יש לך מתחת למיטה? אבק, קופסאות נעליים מלאות מכתבים, שטיח שאני צריכה לפרוס כבר 23. האיבר הכי סקסי אצלך: יש כזה? 24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? רומנטי? ארוחה לאור נרות.. סקסי? מממש יחות באמצע הלילה, בלחש.. גרר.. גם ליקוק של האזןP: 25. ספר על רגע מאושר בחייך: עיר הנוער, שנה שעברה.. עברנו למאחורי הקלעים.. גם ההופעה של מוניקה סקס בבלוזט, הקדישו לי את סאןו חוזה ופיטר ניגן לי יומולדת שמח על הגיטרה.. 26. שתף בתקרית מביכה: חחח אמרתי מול ארנה דץ "מה כולם מבקשים חתימה ממנה? מנה עשו ממנה, כולה וואנאבי רוק סטאר..", בערך שנה אחרי שאמרתי "הנה אורנה דץ.. נו מה איפה? את לא רואה ת'שמנה שם? היי, איפה היא?", והיא עמדה לידי, הסתכלה עלי.. 27. מעשה נועז שעשית: ניקיתי חרא לכלבה, מההההההה, יכל להדבק לי חרא ליד.. חח סתם. צצצ לא יודעת.. 28. מעשה טיפשי שעשית: הייתי עם מישהו בזמן שיש לו חברה, שתיתי ביום שישי יוךר מדי והתעוררתי בבי"ח.. 29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: ידיים עושות לי את זה..
30. תופעת טבע שמקסימה אותך: ים 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? משהו בתקשורת. אנשים כבר רואים אותי כשרת התקשורת..o_O 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר:היטלר. 34. אני מפחד/ת מ...: אמא 35. אילו שפות את/ה דובר/ת? עברית, ערבית, אנגלית 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך: ריקוד 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? מלח"ע, אבל רק למבט מהצד. אם לא, הכרזת העצמאות. 38. המוטו שלי בחיים הוא: live and let live 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? לא. 40. מהי המילה האהובה עליך? אהבה 41. מהי המילה השנואה עליך? שנאה 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? וואט דה פאק? 43. מה מכבה אותך? כשאומרים לי "גמרת?". זה כזה "אעעעעעע". 44. מהי הקללה האהובה עליך? "סאמק", "טיפשה". 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? כל קול'רעש שיעצבן ת'הורים
46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? הקול ש ההורים=\ 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? אני עובדת? 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? זנות 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? כבר סיכמנו שאני לא מאמינה בו. אבל אם כבר אז שירקוד הורה לכבודי. 50. גלידה- בכוס או בוופל? וואפל 51. שוקו או וניל? וניל 52. חוף או הרים? חוף 53. לישון או לקום? ללישון 54. בזבזן/ית או חסכן/ית? בזבזן=\ 55. קור או חום?. קור 56. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? תלוי.. לפעמים אני ממש פוחדת.. השנה הלכתי לישון עם אמא פעמיים בגלל זה, ולפעמים זה נחמד, במיוחד אפ יש חבר.. 57. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? ריקה 58. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? ענבר בחדר שלו. 59. למי את/ה מתגעגע/ת? רון, לא ראיתי אותה מזמן.. נראה לי. 60. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? ענבר.. הוא גם משעשע, גם חכם, וגם יספק אותי מיניתP: דברים אהובים עליך: 61. צבע: שחור/כחול 62. בעל-חיים: כלב 63. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): אחת עשרה דקות, פאולו קואלו 64. סרט: Shindler's List 65. שחקן: נו, השקסי הזה שהיה בארץ לקידום השלום.. שיחק עם ג'וליה רוברטס בתפוז את הכלה 66. שחקנית: ג'וליה רוברטס 67. דיסק: היהודים- "פחד מוות" 68. שיר: היהודים- "פעמון מלחמה", יוני בלוך- "נפוליאון" 69.מאכל: מקדונלדס
70. מקום בילוי: הבית של רון, עזריאלי 72. עונה: חורף 73: מקום להעביר בו חופשה: הולנד 74: רכב: אע? 75. מישהו שמאוד השפיע עליך: ענבר, מייק 76. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: ערןo_O, איילה 77. עשית משהו מסוכן? ראה ערך "שטויות" . 78. נשארת ער/ה כל הלילה? לא פעם ולא פעמיים.. 79. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? חחח כה.. יש מיטה חדשה, זוגית, אז יש מלא מקום שם.. חצי מהזמן יש שם ספרים ומחברות.. 80. פחדת מהחושך? עדיין, לפעמים. 81.נרדמת בשיעור?. במיוחד בהסטוריה ואנגלית.. 82. מה היית משנה בעצמך? את העובדה שנותנים בי אמון בקלות, ואני בוגדת בו בדיוק באותה קלות.. 83. לא היית מסתדר/ת בלי? מברשת שיניים.. סתם. בלי חלק מהחברות שלי. 84. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? אם לא בצבא, אז בחו"ל, או באוניברסיטה לומדת לתואר בקולנוע. 85. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? לא. אבל אז מה. 86.מתי לדעתך ייגמר השאלון הזה? ביוק עכשיו.

למעלה