שאלוןD:

דורה17

New member
אמאמ...

אם אני לא טועה (היה לי פעם באנגלית) אז זה "play" ואז... תחפשי משו עם shuffle או משו כזה.. זה צריך להיות ליד repeat...(מתחת או מעל זה).... (יש גם קיצור- תעשי ctrl+ H) בהצלחה חחחח אם הסתבכת תגידי חחח

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאני לא מוצאת כלום..../images/Emo12.gif

חחח לא את shuffle ולא את repeat והקיצור לא עושה לי כלום..חח

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifעכשיו מצאתי!!../images/Emo3.gif

תודה!!
אופיר, תודה גם לך!!

McFreaKy

New member
שאלהים יעזור לי. ../images/Emo6.gif אני אוהב שטויות כאלו.../images/Emo3.gif

איך העולם רואה אותי? Evanescence - Everybody's Fool. מקסים.
האם יהיו לי חיים מאושרים? You Could Be Happy - Snow Patrol. אוקיי.
יכול. אבל זה לא בטוח. יופי.
מה אנשים באמת חושבים עליי? Kelly Clarkson - Beautiful Disaster.
יש בזה היגיון. אני יפה (נגיד ש
) ואני בהחלט אסון. רק תשאלו את ההורים שלי. >: איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Fall Out Boy - It's Hard to Say 'I Do', When I Don't.
מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Fall Out Boy - Love Will Tear Us Apart.
להתרחק מאהבה, הבנתי, אחלה.
האם יהיו לי ילדים? Avril Lavigne - I Can Do Better.
עצה טובה בשבילי: Kelly Clarkson - A Moment Like This. אין לי מושג מה זה אומר, אבל זה שיר כה יפה.
מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? Fall Out Boy - A Little Less Sixteen Candles, A Little More 'Touch Me'. שו.
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Melanie C - Never Be The Same Again. איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? Kelly Clarkson - Since U Been Gone.
!!!! איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? Meredith Brooks - Bitch
איך יהיה לי היום? Evanescence - Further Away. הו, האופטימיות. למה אני כאן? KELLY CLARKSON - Never Again.
בתור מה אנשים יזכרו אותי? Kelly Clarkson - What Hurts The Most. אני כאב?
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Snow Patrol - Signal Fire, אוי, יש לזה קליפ חמוד.
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Maroon 5 - She Will Be Loved איך תהיה השנה הזו? Natalie Imbruglia - Torn. אופטימי, יאי.

עונה../images/Emo13.gif

איך העולם רואה אותי? המתוקות האחרונות - אריק ברמן האם יהיו לי חיים מאושרים? פרג'י - פרג'ילישס (אין לי כוח לאיית באנגלית) מה אנשים באמת חושבים עליי? רוצה בנות - חובבי ציון
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? זה כתוב בספרים - משפחת תאקט מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? מגיע לי אותי - סינרגיה האם יהיו לי ילדים? טורו - סאבלימינל עצה טובה בשבילי: ריספקט - משפחת תאקט מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? יום יפה
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? keep holding on - avril lavigne איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? חום יולי אוגוסט - סינרגיה (חודש הבא!!) איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? אל תהיה תינוק - סאבלימינל איך יהיה לי היום? יאסו - שי 360 למה אני כאן? למה - סאבלימינל ואיציק שמלי
בתור מה אנשים יזכרו אותי? לחבק אותך איזה שיר יתקע לי בראש מחר? becoming insane - infected mushroom האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? אם תבוא - נינט טייב איך תהיה השנה הזו? ממשיכים לרוץ

אפשר עוד..

איך העולם רואה אותי? hit 'N run - Skazi האם יהיו לי חיים מאושרים? מרגיש אחר מה אנשים באמת חושבים עליי? באבא בא - סאבלימינל איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? לא יכול
- כלא 6 מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? הפרד ומשול - סאבלימינל והצל האם יהיו לי ילדים? ילדה סוכר - מוקי עצה טובה בשבילי: אין גבולות - סיוון מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? סינרגיה - סינרגיה מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? ידיים למעלה - הכנסייה איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? rehab - Amy Winehouse איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? הלילה יעבור - יפתי איך יהיה לי היום? we ride - rihanna למה אני כאן? כמוני - אלון דה לוקו בתור מה אנשים יזכרו אותי? candyman - christina aguilera איזה שיר יתקע לי בראש מחר? צועקים על אהבה (תוספת לחתימה
) האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? כשאת עצובה - עמיר בניון איך תהיה השנה הזו? תקווה - סאבלימינל והצל

בת אלי91

New member
:]

איך העולם רואה אותי? אביבגפן- זה רק הלב שכואב לך. האם יהיו לי חיים מאושרים? waiting-the devilins מה אנשים באמת חושבים עליי? open your eyes-hoobastank איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? אלוהים נחמדה- יוני בלוך. מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Did you-hoobastank האם יהיו לי ילדים? Banana co- Radiohead עצה טובה בשבילי: Polly-Nirvana מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? I stand alone-godsmack מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?אביב גפן-השיר שלנו. איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? סינרגיה בקונגרס הציוני. XD איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? Just feel better איך יהיה לי היום? Hey jude-the beatles למה אני כאן? רדיו ג'ו- מופע הארנבות. בתור מה אנשים יזכרו אותי? Everything for free-K's choice איזה שיר יתקע לי בראש מחר? For you-Staind האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? מגיע לי אותי- סינרגיה. איך תהיה השנה הזו? Give me novicane-Green day

דורה17

New member
ככה:

בחלון העליון איפה שהכפתורים של הפליי והסטופ וזה יש כפתור אחד קטן וחמוד שנקא "shuffle" תלחצי עליו ותראי שנדלק לך ליד זה מן אור ירוק קטן- זה פועל =)

למעלה