שאלוןD:

XxXSynergitXxX

New member
שאלוןD:

שאלון מוזיקה, מה שצריך לעשות למי שלא יודע -
הוראות
בעיקרון , צריך להדליק את המדייה פלאייר - ללחוץ על התפריט - הפעלה - הפעל בסדר אקראי או ללחוץ ctrl+h וזהו , וואלה . ישלכם אתזה. D: איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? האם יהיו לי ילדים? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? איך יהיה לי היום? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו? תהנו . אורפזי 3>

Lilosh95

New member
מישהו חושב עלייך...

נעשה מחר אחרי ביצפר אני עכשיו עייפה מתה...

תשובות

איך העולם רואה אותי? גיליתי שאני אשם האם יהיו לי חיים מאושרים? וגם אני בוכה בשקט.. מוכרח להילחם מה אנשים באמת חושבים עליי? אני לבד עכשיו איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? מתעורר לעוד בוקר חדש עם תקווה... מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? מנסה לשחות מכאן, מחוץ לזרם האם יהיו לי ילדים? אלפי זוגות עיניים, פונות אליי בינתיים עצה טובה בשבילי: זה יום יפה (?) מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? עד אלייך? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? ג'וני בא זה משמח.. איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? זה לא ביחד איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? מחייכת אבל כואב עוד.. לא היה לי כח להמשיך

סינטטית

New member
טוב, חלק פה יצא די מלחיץ. חח

איך העולם רואה אותי? הפסיכולוגית - יוני בלוך האם יהיו לי חיים מאושרים? עוד לילה - הדורבנים מה אנשים באמת חושבים עליי? your song - elton john איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? פעם ביומיים - שייגעצ מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? יונתן שפירא - איה כורם [ילדים?
חחחחח] האם יהיו לי ילדים? זה לא ביחד - סינרגיה עצה טובה בשבילי: עוזב - סינרגיה [יש בזה משהו.......] מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? [אם זה "לדעתי" איך זה משהו שיוצא באקראיות?
חח] בכל אופן - הפיג'מות - יוני בלוך! משעשע
!!Jח מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? את לא כאן - סינרגיה איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? The Final Countdown
איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? תפוזים - יוני בלוך איך יהיה לי היום? קשה לי לחשוב - שייגעצ למה אני כאן? עכשיו אני - ארקדי דוכין בתור מה אנשים יזכרו אותי? אבא עורך דין - שייגעצ איזה שיר יתקע לי בראש מחר? we are the champions האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? נופל וקם - הדג נחש איך תהיה השנה הזו? להפסיק לאכול עוגות - שייגעצ הודגש באמצעות מדגישומטיק

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחח השנה אין עוגות!!

יאאא זה מגניב שאת אוהבת אנשים תפוזים.. אנחנו כולנו אנשי תפוז לא? חח

סינטטית

New member
../images/Emo45.gifאכן

התבלבלתי, משום מה חשבתי על הדג נחש באותו רגע... חח גם כתבתי בהתחלה שעוף גוזל זה של שייגעצ אבל שמתי לב ומחקתי חח

oRTaLi 612

New member
העיקר שיהיה יום יפה ../images/Emo9.gif

פלייליסט של סינרגיה
איך העולם רואה אותי? אשם
האם יהיו לי חיים מאושרים? חום יולי אוגוסט מה אנשים באמת חושבים עליי? יחד נתגבר איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? כוכב
מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? לחבק אותך
האם יהיו לי ילדים? מה עשיתי (
) עצה טובה בשבילי: "להיות רחוק הייכן שרק טובים חיי" מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? סינטטי מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? עוזב [?!] איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? צועקים על אהבה
איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? את לא כאן (אני באמת אוהבת ספייס. נמ
) איך יהיה לי היום? יום יפה
למה אני כאן? "תסתכלי הרחק מכאן.." בתור מה אנשים יזכרו אותי? אלפיי זוגות עיניים
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? מגיע לי אותי האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? מרגיש אחר איך תהיה השנה הזו? תראי זה אני

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאני לא יודעת איך משנים לאקראי..../images/Emo4.gif

דורה17

New member
אז ככה..

אם זה בעברית אז את לוחצת על "הפעלה" (בסרגל למעלה) ואז עושה וי על "הפעל בסדר אקראי" (אם לא הבנת אני אצרף לך תמונה)

למעלה