שאלוןD:

EliranMaor

New member
גם אני |נדחף!|

איך העולם רואה אותי? Kelly Clarkson - Brighter star
האם יהיו לי חיים מאושרים? Kelly clarkson - Breakaway
מה אנשים באמת חושבים עליי? היהודים - סמי [יש לו גדול?
] איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Buffy the vampire slayer - under your spell
מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? סינרגיה - זה לא ביחד [גרסת הפסנתר] [<-- מה קשור Oo ] האם יהיו לי ילדים? 3 Doors Down - Fathers son - אוי כזה מתאים! עצה טובה בשבילי: Shrek 2 - I Need A Hero
מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? Alanis Morissette - Hands Clean מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Rocky Horror Picture Show - Dammit Jannet
איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? Mcfle - We Are The Young איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? Anastacia - Youll Never Be Alone איך יהיה לי היום? Green Day - Basket Case [ואני חשבתי שזה מתחיל להתאים לשיר
] למה אני כאן? נינט טייב - אם תבוא
בתור מה אנשים יזכרו אותי? Green Day - American Idiot
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? רותי נבון - גשם בעיתו
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Pink - Who Knew - מגניב
איך תהיה השנה הזו? Linkin Park - One Step Closer

../images/Emo204.gifאאלה מצ'עמם.

איך העולם רואה אותי? זבל- פרח
האם יהיו לי חיים מאושרים? דניאל סלומון- עדיף
מה אנשים באמת חושבים עליי? שייגעצ- לא בא לה איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? יוני בלוך- תני לזה ליפול :X מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? רונית שחר- סיטואציות של לב שבור האם יהיו לי ילדים? סינרגיה- אלפי זוגות עיניים
עצה טובה בשבילי: מוש בן ארי- בואי נעוף מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? ריטה- שרה ברחובות מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? הדורבנים- כל מה שרצית
איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? היהודים- מלחמה שקטה
איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? עברי לידר- מלטף ומשקר
איך יהיה לי היום? כנסיית השכל- היינו עושים אהבה
למה אני כאן? דנה עדיני- הסודות בתור מה אנשים יזכרו אותי? הפרויקט של עידן רייכל- מכל האהבות איזה שיר יתקע לי בראש מחר? ג'ירפות- גג האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? שילה פרבר- יום אחד גם את תמותי איך תהיה השנה הזו? גלעד שגב- האהבה נשארת

Ofiraaaa

New member
זה יותר../images/Emo3.gif

"איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? עברי לידר- מלטף ומשקר"

kombinaizer

New member
שיהיה

איך העולם רואה אותי? The All American Rejects - Top of the world האם יהיו לי חיים מאושרים? הישראלים - מותק מה אנשים באמת חושבים עליי? Thug Mansion
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? פרברים רפיוג'יז - כיכר פארטי מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? טאבו+ - סדרי עדיפויות האם יהיו לי ילדים? remy zero - save me (smallvile theme) עצה טובה בשבילי: Fort Minor - Remember the name
שיר ענק
מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? שאנן סטריט - בכח הדמיון מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? טאבו+ - החיים עושים אנשים קשים איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? היהודים - יכול להיות איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? הדג נחש - אף אחד
פעם שניה שזה יוצא לי ככה
איך יהיה לי היום? הג'ירפות - משוחח עם כיסא למה אני כאן? מוקי ופורטיסחרוף - מעצבי דעת הקהל
בתור מה אנשים יזכרו אותי? avril lavigne - complicated
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? 51% - 4 ראפרים האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? השבט פטנטים איך תהיה השנה הזו? מוקי - החיים לא יצאו שירים של סינרגיה, טוב נו.

למעלה