שאלוןD:

N o y 1 6

New member
../images/Emo2.gif כן לבכות..נשאר עוד מלא חומר וכלום זמן../images/Emo10.gif

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifעונה!![דורה ואופיר, תודה!!../images/Emo24.gif]

כמעט בכל יצא לא קשור..חחח איך העולם רואה אותי? All You Wanted האם יהיו לי חיים מאושרים? the right kind of wrong מה אנשים באמת חושבים עליי? Cada Puesta de Sol (=כל שקיעת שמש..) איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Que es lo Que Quiero (=זה מה שאני רוצה . נראה לי...חח) מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? גן נעול.. האם יהיו לי ילדים? מותק שלי עצה טובה בשבילי: Friends (theme) - I'll Be There For You מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? I'm Not A Girl, Not Yet A Woma מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Yesterday איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? אתה פה חסר לי (אווו סוף סוף משו קשור..חח בערך..) איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? נפוליאון.. (נמוכים כאילו? חח) איך יהיה לי היום? יום יפה
למה אני כאן? הבזק בתור מה אנשים יזכרו אותי? Fix You איזה שיר יתקע לי בראש מחר? חום יולי אוגוסט האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Somebody Out There איך תהיה השנה הזו? עכשיו טוב!! (יהיי!! חח)

דורה17

New member
../images/Emo24.gif בכיף!

חחח לי זה תמיד יוצא גרוע אז אני נמנעת מלענות חחח

דורה17

New member
למרות שיצא לי גרוע... ננסה...

איך העולם רואה אותי? wish u were here האם יהיו לי חיים מאושרים? love hurts מה אנשים באמת חושבים עליי? את לא כאן איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? ואולי מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? לבן על לבן האם יהיו לי ילדים? הלילה יעבור עצה טובה בשבילי: עד שהכל יגמר מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? יחד נתגבר (משו קצת נכון סופסוף..) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? גג (טוב נו בטח יש אנשים שמנסים להתאבד או משו...) איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? if everyone cared חחחחח איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? עוזב (
) איך יהיה לי היום? breath... ממ... אוקיי חחח למה אני כאן? כוכב בתור מה אנשים יזכרו אותי? so cold (אני? חח) איזה שיר יתקע לי בראש מחר? i dont love u האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? תישאר איך תהיה השנה הזו? צילו של יום קיץ (מה זה אומר? שיהיה חם?) נמנמנמ...יצא חביב..

דורה17

New member
עכשיו הבנתי שלא הבנתי חחחחח

שיר הנושא לי גג?? אנשים חושבים שאני רוצה להתאבד או משו? חחחחח טוב =)

N o y 1 6

New member
ממממ

הצילו של יום קיץ אומר שיהיה חם...אבל יהיה צל... או משהו

מירוש 18

New member
אני עונה

איך העולם רואה אותי?צועקים על אהבה האם יהיו לי חיים מאושרים?ספרי מה אנשים באמת חושבים עליי?עד אלייך איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?יחד נתגבר מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?מגיע לי אותי האם יהיו לי ילדים?מחוץ לזרם (חחח זה אומר שלא?)
עצה טובה בשבילי:אשם מהו שיר הנושא שלי, לדעתי?מרגיש אחר מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?לחבק אותך (חחח זה יצא נכון אני אוהבת לחבק אנשים)
איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי?חושך איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת?ממשיכים לרוץ איך יהיה לי היום?אני לבד עכשיו
למה אני כאן?חום יולי אוגוסט בתור מה אנשים יזכרו אותי?את לא כאן איזה שיר יתקע לי בראש מחר?ליבי נשבר האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?אלפי זוגות עיניים איך תהיה השנה הזו?מה עשיתי

סינטטית

New member
משעמם לי , אז עוד פעם חח

איך העולם רואה אותי? המילים הכי יפות - שייגעצ האם יהיו לי חיים מאושרים? עוף גוזל - אריק איינשטיין מה אנשים באמת חושבים עליי? פקיד אפרורי - שייגעצ איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? ההשראה של דפנה - יוני בלוך [כפרהעלפיצ
] מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? פרח - זבל האם יהיו לי ילדים? דיילת באל על - שייגעצ עצה טובה בשבילי: עוף גוזל - גידי גוב ושלמה ארצי מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? בכל פעם שאני מתאהב בך מחדש - יזהר אשדות מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? תראי זה אני - סינרגיה איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? רבות הדרכים - דניאל סלומון ודנה עדיני איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? התקף לב קטן - יוני בלוך איך יהיה לי היום? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifלמנ לא ענית על הכל..?../images/Emo12.gif

XxXSynergitXxX

New member
גמאני עונה D::

איך העולם רואה אותי?
ארוץ אלייך - שרון רוטר D: האם יהיו לי חיים מאושרים?
מישהו לרוץ איתו - דניאל סלומון . מה אנשים באמת חושבים עליי?
בגן העדן של ילדות - שלמה ארצי . איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?
הריקוד המוזר של הלב - רונה קינן וגידי גוב . מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?
עד אלייך - סינרגיה
האם יהיו לי ילדים?
jojo-no that kinda girl עצה טובה בשבילי:
how to save a life - the fray מהו שיר הנושא שלי, לדעתי?
צועקים על אהבה
מקוקהקולה - סינרגיה
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?
she will be loved - Maroon 5 איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת?
משהו קטן וטוב - משינה D: איך יהיה לי היום?
הזמן שלך - היהודים . [זה כ"כ נכון להיום . ] למה אני כאן?
רק הלב שכואב לך - אביב גפן . בתור מה אנשים יזכרו אותי?
ll be there for you - The Rembrandts - השיר של פרינדסD: איזה שיר יתקע לי בראש מחר?
Let it be - הביטלס. ^^' האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?
ממשיכים לרוץ - סינרגיה
איך תהיה השנה הזו?
עד שהכל
ייגמר - סינרגיה
:] ' עד שהכל ייגמר , אני אבוא קצת יותר , אני אבוא לבקר ... את מנסה לוותר , כי את רוצה קצת יותר , מנסה לשחרר .. הזמן ממשיך לעבור , כבר סופר לאחור, ולא יכול לעצור [ שוב , גפן ] זה כל הזמן שבוער, כל הזמן מתגבר .. עד שהכל ייגמר .. והווו
'
. יהיה טוב :)

Lilosh95

New member
זה הולך להיות קורע...

איך העולם רואה אותי? מרלין מונרו-שייגעצ האם יהיו לי חיים מאושרים? בואי ונרקוד-שייגעצ מה אנשים באמת חושבים עליי? ניו-יורק רפיח-שייגעצ איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? להתעורר מחדש-לירון לב מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? הכאב הזה-עברי לידר ונינט טייב האם יהיו לי ילדים? אינטרקום-שייגעצ עצה טובה בשבילי: אשם-סינרגיה מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? תראי זה אני-סינרגיה מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? השיר שלנו-אביב גפן איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? אנצל-מוש בן ארי איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? קשה לי לחשוב-שיגעצ [חולה על השיר הזה
] איך יהיה לי היום? האבה נשארת-גלעד שגב למה אני כאן? יחפה-נינט טייב בתור מה אנשים יזכרו אותי? מה שעובר-איפה הילד איזה שיר יתקע לי בראש מחר? יום חדש נפלא-אריק ברמן האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? למיה יש אקדח-כנסיית השכל איך תהיה השנה הזו? עד אלייך-סינרגיה
יצא קורע לפי דעתי
[הרוב יצאו שירים של שייגעצ :/ כי רוב השירים שלהם באמצע וזה הולך לאמצע...]

שלומיתת

New member
משעמם../images/Emo122.gif

איך העולם רואה אותי? secrifice-anouk.גאד.:| האם יהיו לי חיים מאושרים? wind of change-scorpions. מה אנשים באמת חושבים עליי? incomplite-backstreet boys
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?Marilyn Manson-The Nobodies מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? מקסיקו-אביב גפן
האם יהיו לי ילדים? Everything For Free-K's choice עצה טובה בשבילי: אין זמן תחת השמש-אביב גפן מהו שיר הנושא שלי, לדעתי?dani california-RHCP כ"כ לא. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?גשם כבד עומד ליפול-מאיה רוטמן
איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי?נפלת חזק-מאיה רוטמן.
!!! איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? just feel better-santana feat. steven tyler
איך יהיה לי היום?אחלום לנצח-הקספרים! למה אני כאן? in loving memory-alter bridge בתור מה אנשים יזכרו אותי?עוד ארון אחד-היהודים
איזה שיר יתקע לי בראש מחר?העולם התחתון של האהבה-אביב גפן. פיכ,לא. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?תראו אותי-הקספרים איך תהיה השנה הזו? her ghost in the fog-cradle of filth. :|

menori

New member
עונה.. אני חושבת

איך העולם רואה אותי? "Evanescence - "Sweet Sacrifice חח האם יהיו לי חיים מאושרים? Avril Lavigne - Girlfriend מה אנשים באמת חושבים עליי? "My Chemical Romans- "I Don't Love You איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? "עד שהכל ייגמר" - סינרגיה מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? "אשם" - סינרגיה האם יהיו לי ילדים? "אלפי זוגות עיניים" - סינרגיה עצה טובה בשבילי: ".. אתה יכול.. אם רק תחשוב גדול.." מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? Evanescence - Lithium אחח איזה שלמות של שיר מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? "צועקים על אהבה" - סינרגיה איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? "יום יפה" - סינרגיה חחחחחחחחחחח איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? "כמה חסר לי החיבוק שלך.." וואטט?? איך יהיה לי היום? Fall Out Boy - This ain'ta scene, it's an arms race למה אני כאן? Maroon 5 - Makes Me Wonder בתור מה אנשים יזכרו אותי? Mika Grace Kelly יופי.. יזכרו אותי בתור הומו קטן עם קול של הליום ואני בת בכלל:) איזה שיר יתקע לי בראש מחר? "כבד לי" -רוי אדרי האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Fall Out Boy - Thnks fr th Mmrs איך תהיה השנה הזו?

למעלה