i'm back
צבעים:
צבע שיער: חום עם גוונים

צבע ציפורנים: ורוד ומעל לק תכלת מתקלף, שהוא די מחליף צבעים, ובעיקר באור
צבע קיר בחדר: תכלת, ומתחת אפשר לראות קצת צהוב ישן
צבע מצעים: לבן עם ורדים. צבע מקלדת: רגילה. צבע טלפון: שחור. צבע פלאפון: שחור. צבע בלוג: כחול. צבע חולצה: טרקיז כזה. צבע מכנס: ג'ינס כהה יחסית. צבע תחתונים: סגול. צבע גרביים: אני נטולת גרביים עכשיו

צבע חזיה: שחורה. צבע רקע במחשב: שקיעה כזאת ממש יפה
האם יש לך:
אח/ים/יות: אח

דיסקמן: כן!
חיית מחמד: לא
טלוויזיה בחדר: לא. מחשב בחדר: כן. מחלה סופנית: לא
חברים סטרייטים: כן. חברים הומוסקסואליים: הומופובים, וזה מספיק. מערכת סטריאו: לא
האם אי פעם:
התחבקת: להה. נמשכת למישהו פנוי: להה. התאהבת קשות: כן. התאהבת בידיד: כן. נמשכת למורה בבצפר: בכיתה א'
ניהלת רומן סודי: לא
ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן. אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא. הלכת מכות: כן
קיבלת פנס בעין: לא. הרכבת עדשות: לא. דחפת מזלג לשקע חשמל: כמעט דחפתי סרגל!
הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כמובן

בישלת: סוג של, אבל בקושי. עשית בייביסיטר: לא. הרגת מישהו: חרקים בלבד. פגעת במישהו: כן. מישהו הציל את חייך: מנע ממני לחצות את הכביש כשמכונית עברה, אז יכול להיות. אבל לא חושבת שהייתי מתה. אממ גם חברות שלי הכריחו אותי לנסוע ברכבת ביום של מפגש שהיה פיגוע בתחנה המרכזית, אז יכול להיות שחס וחסה היה קורה לי משהו אם הייתי נוסעת באוטובוס
איחרת לבית-ספר: כן. הברזת מבית-ספר: מיום שלם לא. ז"א, לא בלי סיבה מוצדקת. הבנאדם שאתה הכי אוהב: הממ.. חברים ומשפחה. ועוד אנשימים כאלה. החג האהוב עלייך: פסח, יום העצמאות. הסרט האחרון שראית: ניסיתי לראות "ספרות זולה" ולא הלך לי חח הסדרה האחרונה שראית: השרדות. הדבר האחרון ששתית: מים. המחשבה האחרונה שלך: איזה שיר יפה זה yellow ledbetter... השיר האחרון ששמעת: נחשו
עוד קצת עלייך:
שתית אלכוהול: כן, אבל בלי להגיע לרמה של להשתכר. נסעת בכבאית: לא חח אוסף משהו: לא. בעצם כרטיסיות ישנות של אוטובוס. מאוהב/ת: לא. אכלת כלי כתיבה: לא. נפגעת מאוד ממישהו: לא. זרקו עלייך מאכל:
אולי.
ובכללי:
שם: עכשיו נזכרתם?! ענת. גיל: 16 בקרוב..
מאכל אהוב: הממ... פונדו?
או שוקולד של מקס ברנר?
נסגור על שוקולד, איך אני?
שתיה אהובה: לא יודעת
כיתה: י'. לאן יוצא בדרך כלל: גנווה. מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: כל מיני. מה היחס עם ההורים: סבבה. היית אצל פסיכולוג? לא בדיוק, אבל בערך
היית אצל פסיכיאטר? כן. חשבת על התאבדות? כן. הרגשת דחוי? כן. (הרגשתי מנודה חברתית
נו, אותי זה מצחיק, בנסיבות כלשהן) נכשלת במבחן? כן. בשלושה, ושלושתם השנה. כתבת שיר? כן. (פיי, מזמן) ניגנת על כלי נגינה? לא :/ אם כן, על מה? - איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? שמייח. מקלל הרבה? לא קללות רציניות. ישן הרבה? כשיש זמן. אוכל הרבה? כן. אוהב שוקולד? מאוד. שמאלני/ימני? ימנית. מה דעתך על הומואים ולסביות? פאק קטן של הטבע, אבל מה לעשות.. מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? כן.