שאלון.

../images/Emo204.gif

צבעים: צבע שיער:חום כהה צבע ציפורנים:יש עליהם לק שקוף>< צבע קיר בחדר:בז' צבע מצעים:כחול נראלי:S צבע מקלדת:אפור בהיר צבע טלפון:אחד שחור ואחד אפור. צבע פלאפון:כחול טורקיז צבע בלוג:-- צבע חולצה:כרגע-סוג של סגול. צבע מכנס:אפור. צבע תחתונים:תכלת. צבע גרביים:סוג של אפור צבע חזיה:לבן. צבע רקע במחשב:ים. האם יש לך: אח/ים/יות:כן דיסקמן:כן חיית מחמד:לא טלוויזיה בחדר:לא מחשב בחדר:כן מחלה סופנית:לא
חברים סטרייטים:כן חברים הומוסקסואליים:כן מערכת סטריאו:כן האם אי פעם: התחבקת:כן נמשכת למישהו פנוי:כן התאהבת קשות:לא קשות:D התאהבת בידיד:כן נמשכת למורה בבצפר:לא:S ניהלת רומן סודי:לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום:לא הלכת מכות:בצחוק
קיבלת פנס בעין:לא:| הרכבת עדשות:כן דחפת מזלג לשקע חשמל:לא. הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל:כן
בישלת:כןD: עשית בייביסיטר:כן הרגת מישהו:לא
פגעת במישהו:לא פיזית. מישהו הציל את חייך:יכול להיות:S איחרת לבית-ספר:כן הברזת מבית-ספר:לא:) הבנאדם שאתה הכי אוהב:
החג האהוב עלייך:פסח בגלל החופש. הסרט האחרון שראית:לא זוכרת את השם
הסדרה האחרונה שראית:משו בערוץ 2 הדבר האחרון ששתית:קפה המחשבה האחרונה שלך:פיזיקה:/ השיר האחרון ששמעת:מגרד
עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול:כן נסעת בכבאית:לא אוסף משהו:כן מאוהב/ת:בערך. אכלת כלי כתיבה:לא
נפגעת מאוד ממישהו:כן,נפשית. זרקו עלייך מאכל:לא:D ובכללי: שם:אילנה גיל:15+ מאכל אהוב:תירס וגלידת ריבת חלב
שתיה אהובה:ענבים כיתה:י' לאן יוצא בדרך כלל:לאנשיהו מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב:רק לא מזרחית ודיכאון
מה היחס עם ההורים:פסדר:) היית אצל פסיכולוג?לא היית אצל פסיכיאטר?לא חשבת על התאבדות?לא הרגשת דחוי?לא נכשלת במבחן?כן כתבת שיר?כן ניגנת על כלי נגינה?כן אם כן, על מה?על כמה:D איך מצב הרוח שלך בדרך כלל?בזמן האחרון-לא משו בכלל מקלל הרבה?משתדלת שלא:D ישן הרבה?לא:[[ אוכל הרבה?כן:[[ אוהב שוקולד?כן שמאלני/ימני?בפוליטיקה?אין דעהP: ורושמת ביד ימין. מה דעתך על הומואים ולסביות?שיהיה להם בכיף. מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים?כן..כמה פעמים.

ממ

אוף האינטרנט נתקע כשהייתי כמעט בסוף :\ צבעים: צבע שיער: חום קקי עם פס וחצי של אדום דהוי [אחלה תיאור :|] צבע ציפורנים: אין לק, אז רגיל ואכול שכזה צבע קיר בחדר: לבן צבע מצעים: לבן בורדו וירוק [אין לי סט שלם..] צבע מקלדת: כסוף ושחור צבע טלפון: כנל צבע פלאפון: תכלת צבע בלוג: אין צבע חולצה: אפורה עם ביטלס צבע מכנס: ג'ינס כחול כהה צבע תחתונים: לבן עם גומי תכלת צבע גרביים: לבן צבע חזיה: כרגע אין, אבל קודם שחורה צבע רקע במחשב: החתולות שלי בשחור לבן האם יש לך: אח/ים/יות: כן, גדול דיסקמן: מת חיית מחמד: 2 חתולות טלוויזיה בחדר: כן, לא משתמשת בה.. מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: לא שידוע לי חברים סטרייטים: כולם אולי חוץ מניב.. חברים הומוסקסואליים: אולי ניב 0.0 מערכת סטריאו: לא ממש אוהבת, מעדיפה מהמחשב האם אי פעם: התחבקת: כן.. נמשכת למישהו פנוי: בוודאי התאהבת קשות: כן, כרגע התאהבת בידיד: כן, בערך נמשכת למורה בבצפר: לא ממש י-י ניהלת רומן סודי: XDD ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: בקושי מסוגלת 3 ימים לפני הלכת מכות: לא רציני קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא ם: הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כןכן בישלת: כן עשית בייביסיטר: אחרי האחרון לא מוכנה יותר :| [היא ישבה לי על הראש! והיא איזו שמנה בת 4! זה היה רצח! והיא שפכה עליי שמפו! ונסעתי עד גבעתיים בשביל זה!] הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: מממממ לא שידוע לי איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: ----- החג האהוב עלייך: מממ חנוכה אני חושבת הסרט האחרון שראית: שכחו אותי בבית 2 [התמכרות קשה] הסדרה האחרונה שראית: נארוטו או בליץ' הדבר האחרון ששתית: שוקו המחשבה האחרונה שלך: "מה הדבר האחרון ששתיתי?" השיר האחרון ששמעת: כרגע for those about to rock- ACDC עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן, אבל לא משהו רציני נסעת בכבאית: לא <>: אוסף משהו: לא מאוהב/ת: כן אכלת כלי כתיבה: מכורה.. נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: כן XD ובכללי: שם: יער בובובו גיל: 13 וחצי מאכל אהוב: ממ פיצה או המבורגר.. לא יודעת שתיה אהובה: מים, פאנטה אשכוליות, קולה, נסטי אפרסק, אייס קפה, תה.. יש הרבה ;_; כיתה: ח לאן יוצא בדרך כלל: אין משהו קבוע, אבל בדכ סתם לחברות מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק לסוגיו [אבל לא אבריל לאבין וסימפל פלאן וכל השיט הזה] מה היחס עם ההורים: נחמד היית אצל פסיכולוג? כן היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? לא משהו רציני הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? כןןןןן ;< כתבת שיר? כן ניגנת על כלי נגינה? כן, התחלתי ללמוד גיטרה ופסנתר [רוצה לחזור לגיטרה] אם כן, על מה? ^ איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? ממ רגילי מקלל הרבה? לא ממש ישן הרבה? בחופש כן אוכל הרבה? המון XD אוהב שוקולד? נחמדי שמאלני/ימני?
מה דעתך על הומואים ולסביות?
מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? מאוד

hilonet14

New member
עונההההההה

צבעים: צבע שיער: חום צבע ציפורנים: רגיל צבע קיר בחדר: לא משנה צבע מצעים: כתום צבע מקלדת: לבן צבע טלפון: שחור צבע פלאפון: כתום צבע בלוג: אין צבע חולצה: צבע גוף צבע מכנס: גם צבע גוף כזה צבע תחתונים: שחור צבע גרביים:צבע גוף צבע חזיה: צבע גוף צבע רקע במחשב: ירוק האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: לא חיית מחמד: כן טלוויזיה בחדר:כן מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: אולי מערכת סטריאו: לא האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: כן התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: כן ניהלת רומן סודי: כן ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן הלכת מכות: לא קיבלת פנס בעין: אויי כן הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן בישלת: כן עשית בייביסיטר:כן הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: כן איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: משפחה החג האהוב עלייך: פורים הסרט האחרון שראית: פוסידדון הסדרה האחרונה שראית: משהו על רוחות הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: מים השיר האחרון ששמעת: לא זוכרת עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: לא נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: כן מאוהב/ת: לא אכלת כלי כתיבה: לא נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: כן - בצחוק כמובן ובכללי: שם: הילה גיל: תכף 15 מאכל אהוב: אוכל של אמא שתיה אהובה: מים כיתה: ט' לאן יוצא בדרך כלל: קניות מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: פופ ורוק מה היחס עם ההורים: סבבה רצח היית אצל פסיכולוג? כן היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? לא הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? כן כתבת שיר? כן ניגנת על כלי נגינה? כן אם כן, על מה? אורגן יאק איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? מעולה מקלל הרבה? לא ישן הרבה? כן אוכל הרבה? כן אוהב שוקולד? כן שמאלני/ימני? ימנית מה דעתך על הומואים ולסביות? סבבה מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? לא

פוש דה באטן];

צבעים: צבע שיער: חום צבע ציפורנים: כלום, אין צבע קיר בחדר: כתום צבע מצעים: ורוד אוקי]; צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: כסף צבע פלאפון: כחול צבע בלוג: אפור צבע חולצה: לבן צבע מכנס: צהוב]; צבע תחתונים: לבן צבע גרביים: אין צבע חזיה: שחור צבע רקע במחשב: מעורבב כזה האם יש לך: אח/ים/יות: יאפ דיסקמן: לא חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: כן מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: בערך התאהבת בידיד: לא נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי: בערך ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: חחחחח ממש לא הלכת מכות: לא קיבלת פנס בעין: חחח לא הרכבת עדשות: כן דחפת מזלג לשקע חשמל: חחחחחחחחח לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן בישלת: לא עשית בייביסיטר: לא הרגת מישהו: הלוואי פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: יאפ איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: מלא הבנאדם שאתה הכי אוהב: דיי החג האהוב עלייך: פסח הסרט האחרון שראית: לאזוכרת הסדרה האחרונה שראית: חברים הדבר האחרון ששתית: נסטי המחשבה האחרונה שלך: ליודעת השיר האחרון ששמעת: U2 - stuck in a moment עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: לא מאוהב/ת: לא אכלת כלי כתיבה: לא נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: חחחחחחחח כן ובכללי: שם: נופר גיל: 17 מאכל אהוב: לא שתיה אהובה: נסטי כיתה: י"א לאן יוצא בדרך כלל: ת"א מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: הכל מה היחס עם ההורים: בזמן האחרון משתפר היית אצל פסיכולוג? כן היית אצל פסיכיאטר? חשבת על התאבדות? כן הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? כן כתבת שיר? כן ניגנת על כלי נגינה? כן אם כן, על מה? גיטרה איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? בסדר מקלל הרבה? כן ישן הרבה? לא אוכל הרבה? לא אוהב שוקולד? כן שמאלני/ימני? ימנית מה דעתך על הומואים ולסביות? מה מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? כן

Retama

New member
לכעחםהי

צבעים: צבע שיער: חום צבע ציפורנים: טבעי.. צבע קיר בחדר: כתום בהיר מאד צבע מצעים: אדום צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: אפור צבע פלאפון: אפור צבע בלוג: אין צבע חולצה: ירוק צבע מכנס: ג'ינס צבע תחתונים: ורוד צבע גרביים: ורוד צבע חזיה: סגול צבע רקע במחשב: ירוק-כחול האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: כן חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: לא מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: לא מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן.. נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: לא התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: לא איחרת לבית-ספר: כן... הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: החג האהוב עלייך: שבועות הסרט האחרון שראית: הסדרה האחרונה שראית: המירוץ למיליון הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: השיר האחרון ששמעת: עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: לא נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: לא מאוהב/ת: לא אכלת כלי כתיבה: לא.. נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: כן ובכללי: שם: רותם גיל: 15 מאכל אהוב: אננס שתיה אהובה: מים כיתה: ט לאן יוצא בדרך כלל: חברים מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק ישראלי מה היחס עם ההורים: אחלה היית אצל פסיכולוג? לא היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? לא הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? רק בימאות..
כתבת שיר? לא ניגנת על כלי נגינה? כן, אם אפשר לקרוא לזה ניגון אם כן, על מה? פסנתר, תופים, גיטרה, חליל... איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? שמח ועיף מקלל הרבה? לא ישן הרבה? לא אוכל הרבה? כן אוהב שוקולד? כן שמאלני/ימני? ימנית מה דעתך על הומואים ולסביות? טוב מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? שיעשו מה שטוב להם

A t a s h i

New member
עונה, אני מניחה. ^^

צבעים: צבע שיער: שטני. צבע ציפורנים: שקוף, נראלי. o0 צבע קיר בחדר: אפור בהיר, ואחד עם טפט שחור-אפור-לבן. צבע מצעים: אפור ושחור. צבע מקלדת: שחור. צבע טלפון: שחור. צבע פלאפון: כחול. צבע בלוג: שחור. צבע חולצה: שחור. צבע מכנס: ג'ינס כחול כהה. צבע תחתונים: כחול. צבע גרביים: אין גרביים. :} צבע חזיה: שחור-ורוד. צבע רקע במחשב: כחול. האם יש לך: אח/ים/יות: אח ואחות. דיסקמן: כן. חיית מחמד: כלב וחתול. טלוויזיה בחדר: לא. מחשב בחדר: כן. מחלה סופנית: מקווה שלא. XD חברים סטרייטים: כן. חברים הומוסקסואליים: כן. מערכת סטריאו: לא שלי, יש בסלון. האם אי פעם: התחבקת: כן. נמשכת למישהו פנוי: מניחה שכן. התאהבת קשות: כן. התאהבת בידיד: כן. נמשכת למורה בבצפר: לא. ניהלת רומן סודי: לא. ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: לא. אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא. הלכת מכות: לא שזכור לי. קיבלת פנס בעין: לא שזכור לי. הרכבת עדשות: לא. דחפת מזלג לשקע חשמל: לא. הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן. בישלת: כן. עשית בייביסיטר: כן. הרגת מישהו: כן. פגעת במישהו: מניחה שקרה. מישהו הציל את חייך: לא חושבת. איחרת לבית-ספר: כן. הברזת מבית-ספר: כן. הבנאדם שאתה הכי אוהב: יש כמה. החג האהוב עלייך: סוכות, אני חושבת. הסרט האחרון שראית: 'אפקט הפרפר'. הסדרה האחרונה שראית: '24'. הדבר האחרון ששתית: מים. המחשבה האחרונה שלך: לא יודעת, חח. XD השיר האחרון ששמעת: Evanescence - My Last Breath. עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן. נסעת בכבאית: לא. אוסף משהו: לא ממש. מאוהב/ת: כן. אכלת כלי כתיבה: לא. נפגעת מאוד ממישהו: כן. זרקו עלייך מאכל: לא חושבת. ובכללי: שם: בר. גיל: 16 וחצי. מאכל אהוב: לא יודעת. שתיה אהובה: קולה. כיתה: י"א. לאן יוצא בדרך כלל: כל פעם משהו אחר. מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק ומטאל לסוגיהם, בעיקר. מה היחס עם ההורים: די טוב. :} היית אצל פסיכולוג? לא. היית אצל פסיכיאטר? לא. חשבת על התאבדות? כן. הרגשת דחוי? כן. נכשלת במבחן? כן. כתבת שיר? כן. ניגנת על כלי נגינה? כן. אם כן, על מה? אורגן, פסנתר, גיטרה קלאסית וגיטרה חשמלית. איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? משתנה. מקלל הרבה? אולי. ישן הרבה? לא חושבת. אוכל הרבה? לא חושבת. אוהב שוקולד? לפעמים, חח. ^^ שמאלני/ימני? באמצע. מה דעתך על הומואים ולסביות? אותה "דעה" לגבי סטרייטים, אני מניחה. :} מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? כאתאסטית, חח, ברור. XD

../images/Emo205.gif../images/Emo173.gifאביב../images/Emo99.gif

צבעים: צבע שיער: חום כהה ;; צבע ציפורנים: רגילP: צבע קיר בחדר: לבן D: צבע מצעים: סגול צבע מקלדת: אפור צבע טלפון: שחור אפור צבע פלאפון: שחור אפור צבע בלוג: -- צבע חולצה: ירוק לבן צבע מכנס: שחור צבע תחתונים: ורוד צבע גרביים: אין צבע חזיה: לא לובשת עכשיו D: צבע רקע במחשב: תמונה.. שחור לבן האם יש לך: אח/ים/יות: כן שלושה דיסקמן: לא חיית מחמד: שני כלבים מקסימים וצב אחד מתוק טלוויזיה בחדר: כן. מחשב בחדר: לא ): מחלה סופנית: לא .. טפוטפוטפו!!! חברים סטרייטים: כן D: חברים הומוסקסואליים: כככככן!!!!1 [עוד לא יצאו מהארון
] מערכת סטריאו: לא האם אי פעם: התחבקת: כן.
נמשכת למישהו פנוי: לא התאהבת קשות: לא התאהבת בידיד: לא נמשכת למורה בבצפר: חחחחחחחחחחח ניצן
לא ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא. לא יכולה
הלכת מכות: לא ממש. קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לאXD הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן;; בישלת: כן עשית בייביסיטר: לא, זתומרת כן לא תמורת כסף הרגת מישהו: לאXD פגעת במישהו: כן;; מישהו הציל את חייך: לא איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כןD: הבנאדם שאתה הכי אוהב: מממממממ אמא. החג האהוב עלייך: פורים. מתאים לאופי שלי
הסרט האחרון שראית: ממ מסביב לעולם ב80 יום הסדרה האחרונה שראית: ארתור DDD: הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: "איזה כלבה" השיר האחרון ששמעת: עכשיו טוב עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: לא נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: כן, פיות. 50 כרגע... מאוהב/ת: לא אכלת כלי כתיבה: כןD: אפילו התפוצץ לי בפה~! נפגעת מאוד ממישהו: כן :[ אני לא מדברת איתו עד היום=\ זרקו עלייך מאכל: כן D: ובכללי: שם: שיר גיל: 14 מאכל אהוב: הרבבבבה שתיה אהובה: מים כיתה: ח' לאן יוצא בדרך כלל: לחברות מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק ישראלי
מה היחס עם ההורים: מעולה [[: היית אצל פסיכולוג? לא היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? לא. זתומרת כן אבל לא רציני הרגשת דחוי? כן:[ נכשלת במבחן? לא כתבת שיר? כן ניגנת על כלי נגינה? כן אם כן, על מה? פסנתר איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? שמח מאודXD מקלל הרבה? לא ישן הרבה? לא אוכל הרבה? כן
אוהב שוקולד? ככככן
שמאלני/ימני? שמאלנית מה דעתך על הומואים ולסביות? שיעשו מה בא להם [[: מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? כן.

cohenet91

New member
i'm back

צבעים:
צבע שיער: חום עם גוונים :) צבע ציפורנים: ורוד ומעל לק תכלת מתקלף, שהוא די מחליף צבעים, ובעיקר באור
צבע קיר בחדר: תכלת, ומתחת אפשר לראות קצת צהוב ישן
צבע מצעים: לבן עם ורדים. צבע מקלדת: רגילה. צבע טלפון: שחור. צבע פלאפון: שחור. צבע בלוג: כחול. צבע חולצה: טרקיז כזה. צבע מכנס: ג'ינס כהה יחסית. צבע תחתונים: סגול. צבע גרביים: אני נטולת גרביים עכשיו :) צבע חזיה: שחורה. צבע רקע במחשב: שקיעה כזאת ממש יפה
האם יש לך:
אח/ים/יות: אח :) דיסקמן: כן!
חיית מחמד: לא
טלוויזיה בחדר: לא. מחשב בחדר: כן. מחלה סופנית: לא
חברים סטרייטים: כן. חברים הומוסקסואליים: הומופובים, וזה מספיק. מערכת סטריאו: לא
האם אי פעם:
התחבקת: להה. נמשכת למישהו פנוי: להה. התאהבת קשות: כן. התאהבת בידיד: כן. נמשכת למורה בבצפר: בכיתה א'
ניהלת רומן סודי: לא
ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן. אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא. הלכת מכות: כן
קיבלת פנס בעין: לא. הרכבת עדשות: לא. דחפת מזלג לשקע חשמל: כמעט דחפתי סרגל!
הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כמובן :) בישלת: סוג של, אבל בקושי. עשית בייביסיטר: לא. הרגת מישהו: חרקים בלבד. פגעת במישהו: כן. מישהו הציל את חייך: מנע ממני לחצות את הכביש כשמכונית עברה, אז יכול להיות. אבל לא חושבת שהייתי מתה. אממ גם חברות שלי הכריחו אותי לנסוע ברכבת ביום של מפגש שהיה פיגוע בתחנה המרכזית, אז יכול להיות שחס וחסה היה קורה לי משהו אם הייתי נוסעת באוטובוס
איחרת לבית-ספר: כן. הברזת מבית-ספר: מיום שלם לא. ז"א, לא בלי סיבה מוצדקת. הבנאדם שאתה הכי אוהב: הממ.. חברים ומשפחה. ועוד אנשימים כאלה. החג האהוב עלייך: פסח, יום העצמאות. הסרט האחרון שראית: ניסיתי לראות "ספרות זולה" ולא הלך לי חח הסדרה האחרונה שראית: השרדות. הדבר האחרון ששתית: מים. המחשבה האחרונה שלך: איזה שיר יפה זה yellow ledbetter... השיר האחרון ששמעת: נחשו
עוד קצת עלייך:
שתית אלכוהול: כן, אבל בלי להגיע לרמה של להשתכר. נסעת בכבאית: לא חח אוסף משהו: לא. בעצם כרטיסיות ישנות של אוטובוס. מאוהב/ת: לא. אכלת כלי כתיבה: לא. נפגעת מאוד ממישהו: לא. זרקו עלייך מאכל:
אולי.
ובכללי:
שם: עכשיו נזכרתם?! ענת. גיל: 16 בקרוב..
מאכל אהוב: הממ... פונדו?
או שוקולד של מקס ברנר?
נסגור על שוקולד, איך אני?
שתיה אהובה: לא יודעת
כיתה: י'. לאן יוצא בדרך כלל: גנווה. מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: כל מיני. מה היחס עם ההורים: סבבה. היית אצל פסיכולוג? לא בדיוק, אבל בערך
היית אצל פסיכיאטר? כן. חשבת על התאבדות? כן. הרגשת דחוי? כן. (הרגשתי מנודה חברתית
נו, אותי זה מצחיק, בנסיבות כלשהן) נכשלת במבחן? כן. בשלושה, ושלושתם השנה. כתבת שיר? כן. (פיי, מזמן) ניגנת על כלי נגינה? לא :/ אם כן, על מה? - איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? שמייח. מקלל הרבה? לא קללות רציניות. ישן הרבה? כשיש זמן. אוכל הרבה? כן. אוהב שוקולד? מאוד. שמאלני/ימני? ימנית. מה דעתך על הומואים ולסביות? פאק קטן של הטבע, אבל מה לעשות.. מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? כן.

en li shem 7

New member
~לא קשורה לפורום~

צבעים: צבע שיער: חום כהה צבע ציפורנים:ורוד עם סימנים של חוסר סידן. ורוד עם לבן צבע קיר בחדר:3 קירות לבנים קיר אחד בירוק בהיר-נזלת צבע מצעים: סדין-בז' שמיכה-ורוד כרית-ציור אפל של כדוה"א צבע מקלדת:לבנה צבע טלפון: שחור צבע פלאפון:כחול שקוף צבע בלוג:אין לי בלוג. בעצם יש לי, אבל הוא לא פעיל. אז שחור צבע חולצה:שחורה עם ג'קט ג'ינס של אמא של חברה שלי צבע מכנס:יש לי חצאית. סקוטית אדומה צבע תחתונים:ירוק צבע גרביים:שחורות צבע חזיה:לבן ופסים ורודים. מאינטימה יפה כזאת צבע רקע במחשב:שקיעה עם איש עומד בצד שמאל האם יש לך: אח/ים/יות:כן. אחים דיסקמן:לא חיית מחמד:הלוואי. יש לי חיית מחמד בבית של חברה וישנתי איתה היום בבוקר
טלוויזיה בחדר:כן מחשב בחדר:כן מחלה סופנית:חס וחלילה. שלא יבוא על אף אחד חברים סטרייטים:כן. אני מאמינה שכולם סטרייטים. ועוד חרמנים
חברים הומוסקסואליים:לא. לצערי:\ מערכת סטריאו:לא האם אי פעם: התחבקת:כן נמשכת למישהו פנוי:בוודאי התאהבת קשות:אמ...אני מאמינה שאפשר לקרוא לזה ככה התאהבת בידיד:כן נמשכת למורה בבצפר:כן, אני נמשכת לכמה, למען האמת ניהלת רומן סודי:לא. ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:אני חושבת שכן אבל ממש לא בשנתיים האחרונות. ואם כן אז מכורח המציאות
אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום:כן. הלכת מכות:כן קיבלת פנס בעין:כן הרכבת עדשות:כן, האמתי שהורדתי את העדשות שלי ממש עכשיו דחפת מזלג לשקע חשמל:לאלא. זה לא חכם הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל:בטח בישלת:כן. עשית בייביסיטר:כן הרגת מישהו:חס וחלילה. אם היית יהורגת מישהו לא נראה לי שהייתי יושבת פה. אין מחשבים בכלא. ובטח שלא מחוברים לאינטרנט! (סתםיש
) פגעת במישהו:כן, ואני מקווה שלא יותר מדי מישהו הציל את חייך:כן, הרבה פעמים
איחרת לבית-ספר:כן הברזת מבית-ספר:כן הבנאדם שאתה הכי אוהב:אני לא יכולה להגיד
החג האהוב עלייך:חשבתי על זה לאחרונה. אני אוהבת נורא את פורים. וגם את שבועות..כי זה שבוע הספר
הסרט האחרון שראית:ראיתי את "תוצאה מושלמת" עם סקרלט ג'והנסון *
* וכריס אוונס הסדרה האחרונה שראית:אמממ...עקרות בית נואשות. אבל לא את כל הפרק הדבר האחרון ששתית:חלב 1% המחשבה האחרונה שלך:למה שאני אגיד? השיר האחרון ששמעת:אני שומעת עכשיו...OCEAN SOUL-NIGHTWISH עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול:כן נסעת בכבאית:אני מניחה שכן אוסף משהו:לא. זה לא חכם. אלא אם כן זה כסף, או שעושים מזה כסף מאוהב/ת:לא אכלת כלי כתיבה:כן, לצערי נפגעת מאוד ממישהו:כן זרקו עלייך מאכל:כן ובכללי: שם:הדר גיל:15.3 מאכל אהוב:אפונה ולזניה שתיה אהובה:אני חושבת שאגס סברס תפוח. או נסטי אפרסק כיתה:ט' לאן יוצא בדרך כלל:לעיר מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב:רוק ומטאל מה היחס עם ההורים:נחמד היית אצל פסיכולוג?לא היית אצל פסיכיאטר?לא חשבת על התאבדות?כן הרגשת דחוי?כן נכשלת במבחן?כן כתבת שיר?כן ניגנת על כלי נגינה?אממ..אני מנגנת על 2..2 וחצי
. גיטרה, אורגנית, וטיפטיפ מפוחית אם כן, על מה?למעלה. איך מצב הרוח שלך בדרך כלל?אני חושבת שאני דיי פסימיסטית. מקלל הרבה?אממ..כן, אבל רק בשביל הצחוק. לא בעצם, כן. ישן הרבה?לא, אבל אני אוהבת לישון אוכל הרבה?כן אוהב שוקולד?כן שמאלני/ימני?ימני מה דעתך על הומואים ולסביות?אני חושבת שכל אחד יעשה מה שנוח לו כל עוד הוא לא פוגע באחרים מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים?אממ..באיזשהו מובן כן. לגמרי

למעלה