שאלון.

עונה../images/Emo3.gif

צבעים: צבע שיער: שחור צבע ציפורנים: שקוף - לבן צבע קיר בחדר: לבן צבע מצעים: לע זוכרת צבע מקלדת: שחור - אפור צבע טלפון: לבן צבע פלאפון: אפור צבע בלוג: לע זוכרת צבע חולצה: לבן-וורוד צבע מכנס: חום צבע תחתונים: שחור
צבע גרביים: לבן צבע חזיה:אין עכשיו
צבע רקע במחשב:זה תמונה אז הרבה צבעים האם יש לך: אח/ים/יות: אח דיסקמן:
חיית מחמד:
טלוויזיה בחדר:
מחשב בחדר:
מחלה סופנית:
חברים סטרייטים:
חברים הומוסקסואליים:
בערך מערכת סטריאו:
האם אי פעם: התחבקת:
נמשכת למישהו פנוי:
התאהבת קשות:
התאהבת בידיד:
נמשכת למורה בבצפר:
ניהלת רומן סודי:
ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:
אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום:
הלכת מכות:
קיבלת פנס בעין:
הרכבת עדשות:
דחפת מזלג לשקע חשמל:
הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: למחשב לפעמים
בישלת:
עשית בייביסיטר:
הרגת מישהו: נמלים/יתושים/ג'וקים פגעת במישהו:
מישהו הציל את חייך:
איחרת לבית-ספר:
הברזת מבית-ספר:
הבנאדם שאתה הכי אוהב: אני אוהבת מלא אנשים החג האהוב עלייך: פסח <בגלל החופש> הסרט האחרון שראית:אממ שכחתי ת'שם .. סרט אימה הסדרה האחרונה שראית: חברים הדבר האחרון ששתית: אממממ מים נראה לי המחשבה האחרונה שלך: הלוואי שאני אעבור ת'מגן מחר <היום> השיר האחרון ששמעת: גסט אוף יו של MCR עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול:
נסעת בכבאית:
אוסף משהו: היה פעם בולים .. גולות .. מדבקות .. חתימות .. קלפים .. סרטים ממתנות של יומולדת
ועוד מלא מאוהב/ת: כע
אכלת כלי כתיבה: חח רק כשאני מורעבת .. סתם ללעוס עיפרון בצד של המחק<בלי המחק> לע נחשב לאכול
נפגעת מאוד ממישהו:
זרקו עלייך מאכל: לא שזכור לי
ובכללי: שם: אור גיל: 16 מאכל אהוב: פסטהה
שתיה אהובה: מים/קולה/לימונדה/מנגו כיתה: י"א לאן יוצא בדרך כלל: קניון מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב:רוק מה היחס עם ההורים:בסדר היית אצל פסיכולוג?
היית אצל פסיכיאטר?
חשבת על התאבדות?
הרגשת דחוי?
נכשלת במבחן?
כתבת שיר?
ניגנת על כלי נגינה?
אם כן, על מה?אורגן איך מצב הרוח שלך בדרך כלל?שמח
מקלל הרבה?
ישן הרבה?
וזה חסר אוכל הרבה?דיאטהה
אוהב שוקולד?
שמאלני/ימני?ימנית מה דעתך על הומואים ולסביות?אין דעה מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים?חלקם

1Shir

New member
:)

צבע שיער: שטני צבע ציפורנים: לא שמה לק צבע קיר בחדר: לבן צבע מצעים: תכלת-צהוב כזה, מעורבב צבע מקלדת: לבן צבע טלפון: אפור צבע פלאפון: ורוד מתקלף צבע בלוג: אין לי צבע חולצה: כתום צבע מכנס: חום צבע תחתונים: סגול צבע גרביים: מי שם גרביים בקיץ? צבע חזיה: מי שם חזייה בבית? צבע רקע במחשב: כחול האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: כן אבל נראה לי שמקולקל חיית מחמד: לא, היתה טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: לא מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: כן מערכת סטריאו: כן, וחדשה יחסית! האם אי פעם: התחבקת: כל אחד התחבק נמשכת למישהו פנוי: בטח התאהבת קשות: בטח התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: כן ניהלת רומן סודי: כן ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: נראה לי שלא אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: יש מצב הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין: לא נראה לי הרכבת עדשות: כן דחפת מזלג לשקע חשמל: לא, מה השתגעתי? הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן וגם שברתי אותו קצת בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: לא חס וחלילה פגעת במישהו: לא מישהו הציל את חייך: לא איחרת לבית-ספר: אני מניחה שקרה הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: אני החג האהוב עלייך: לא אוהבת חגים הסרט האחרון שראית: נקסט הסדרה האחרונה שראית: מלרוז פלייס הדבר האחרון ששתית: תה המחשבה האחרונה שלך: שצריך להוציא כביסה מהמייבש השיר האחרון ששמעת: דה פריי עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: בחיים? ברור שכן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: לא ממש מאוהב/ת: גבולי אכלת כלי כתיבה: לא נפגעת מאוד ממישהו: בטח זרקו עלייך מאכל: כן ובכללי: שם: שיר גיל: 24 מאכל אהוב: סלט שתיה אהובה: תה מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק רך מה היחס עם ההורים: טוב מאוד היית אצל פסיכולוג? לא נראה לי שאי פעם החזקתי מעמד יותר מפגישה אחת היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? לא באופן מעשי הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? כן כתבת שיר? כן ניגנת על כלי נגינה? לא איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? בינוני מקלל הרבה? לא הרבה ישן הרבה? לא אוכל הרבה? כן אוהב שוקולד? כן שמאלני/ימני? שמאלנית מה דעתך על הומואים ולסביות? לא מתה על ההגדרות האלה אבל סבבה מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? מתנגדת לכל ניסיון כפייה שהוא

דללה

New member
עונה ../images/Emo122.gif

צבעים: צבע שיער: חום צבע ציפורנים: רגיל עם פרנץ' הרוס צבע קיר בחדר: ורוד בהיר צבע מצעים: אדום צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: ורוד
צבע פלאפון: שחור צבע בלוג: אין צבע חולצה: שחור צבע מכנס: תכלת צבע תחתונים: כתום צבע גרביים: שחור צבע חזיה: שחור צבע רקע במחשב: כל מיני
האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: MP3 נחשב? חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר: לא וטוב שכן מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: חס וחלילה חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: כן מערכת סטריאו: לא האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: כן התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: כן ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא הלכת מכות: כן
קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: אני מתארת לעצמי מישהו הציל את חייך: תלוי למה הכוונה איחרת לבית-ספר: מתי לא? הברזת מבית-ספר: מה זה בית ספר?
הבנאדם שאתה הכי אוהב: יש כמה החג האהוב עלייך: חנוכה הסרט האחרון שראית: לא זוכרת הסדרה האחרונה שראית: לא זוכרת הדבר האחרון ששתית: לאטה מקיאטו המחשבה האחרונה שלך: אני עייפה? השיר האחרון ששמעת: "תגידי לי את" עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: כן אוסף משהו: לא מאוהב/ת: עוד אי אפשר לקרוא לזה אהבה אכלת כלי כתיבה: כן נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: כן
ובכללי: שם: שני גיל: 18 מאכל אהוב: פסטה שתיה אהובה: מנגו כיתה: י"ב לאן יוצא בדרך כלל: כל מיני מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: הכל חוץ ממטאל ומזרחית מה היחס עם ההורים: פסדר היית אצל פסיכולוג? לא היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? מי לא? הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? כן כתבת שיר? כן ניגנת על כלי נגינה? לא אם כן, על מה? איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? בסדר מקלל הרבה? משתדלת שלא ישן הרבה? כן אוכל הרבה? לא ממש אוהב שוקולד? כן
שמאלני/ימני? שמאלנית מה דעתך על הומואים ולסביות? אם טוב להם, מי אני שאגיד משהו?? מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? כן

נועם 4

New member
עונה ../images/Emo175.gif

צבעים: צבע שיער: חום צבע ציפורנים: ברגליים אדום ובידיים פראנצ' צבע קיר בחדר: ורוד צבע מצעים: ורוד-לבן צבע מקלדת: לבן צבע טלפון: לבן צבע פלאפון: ורוד צבע בלוג: אין לי צבע חולצה: ורוד בהיר צבע מכנס: שחור צבע תחתונים: לבן צבע גרביים: ורוד-לבן צבע חזיה: שחור צבע רקע במחשב: צבעוני האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: לא חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר: לא מחשב בחדר: לא מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים:לא מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי:כן התאהבת קשות: כן התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר:לא ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:לא אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן הלכת מכות: לא קיבלת פנס בעין:לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל:כן בישלת: כן עשית בייביסיטר:כן הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך:לא איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן - היום הבנאדם שאתה הכי אוהב: משפחה וחברים החג האהוב עלייך: פסח ופורים הסרט האחרון שראית: החופשה נראה לי הסדרה האחרונה שראית: מסודרים הדבר האחרון ששתית: מיץ המחשבה האחרונה שלך: אם יתפסו אותי עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: כן מאוהב/ת: לא אכלת כלי כתיבה: לא נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: לא ובכללי: שם:נועם גיל:13 מאכל אהוב:סלטים שתיה אהובה:מיצים כיתה:ז לאן יוצא בדרך כלל:קניון מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב:היפ הופ מה היחס עם ההורים:טובים היית אצל פסיכולוג?לא היית אצל פסיכיאטר?לא חשבת על התאבדות?לא הרגשת דחוי?כן נכשלת במבחן?כן כתבת שיר?לא ניגנת על כלי נגינה?כן אם כן, על מה? חלילית אבל עכשיו כבר לא איך מצב הרוח שלך בדרך כלל?טוב מקלל הרבה?כן ישן הרבה?לא אוכל הרבה?לא אוהב שוקולד?כן שמאלני/ימני?ימנית מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים?קצת

../images/Emo42.gif

צבעים: צבע שיער: חום-אדום צבע ציפורנים: יד ימין בלי לק, יד שמאל עם לק בורדו צבע קיר בחדר: הזה? לבן צבע מצעים: לא זוכרת, אין כח ללכת לבדוק צבע מקלדת: סוג של אפור-בז' [?] צבע טלפון: לבן צבע פלאפון: כסוף צבע בלוג: חום בהיר או משהו צבע חולצה: שחור צבע מכנס: שחור צבע תחתונים: שחור צבע גרביים: פסים צבעוניים צבע חזיה: אין כרגע
צבע רקע במחשב: תמונה של יעל... הרבה צבעיםD: האם יש לך: אח/ים/יות: לא דיסקמן: כן חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: לא.. אבל הוא בחדר שהוא גם די שלי, אז.. מחלה סופנית: לא שידוע לי
חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: אחד מערכת סטריאו: לא האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: כן התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין: כןXD מנדנדה הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: עוד לא, אבל כשארצה למות זו דרך מצויינת הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן
בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: לא איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן [היום למשל] הבנאדם שאתה הכי אוהב: יעל
ו*מישהו*. החג האהוב עלייך: כל החגים עם החופש הארוך הסרט האחרון שראית: קליאו וסנדרה הסדרה האחרונה שראית: מסודרים
הדבר האחרון ששתית: קולה המחשבה האחרונה שלך: "למה מסודרים נגמר?!?!?!" השיר האחרון ששמעת: אני שומעת Drag של פלאסיבו עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: כן, תמונות של יעלXD מאוהב/ת: כן אכלת כלי כתיבה: נשכתי, לא אכלתי נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: כן ובכללי: שם: דרי גיל: 15 מאכל אהוב: פיצה ושניצל תירס שתיה אהובה: קולה כיתה: ט' לאן יוצא בדרך כלל: שומקוםXD אני אוהבת את הבית מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק, אלטרנטיב, מטאל מה היחס עם ההורים: נחמד היית אצל פסיכולוג? הרופאה שלי היא סוג של היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? כן הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? בערך מיליון פעמים כתבת שיר? כן ניגנת על כלי נגינה? כן אם כן, על מה? קלידיםXD איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? עצבניP: מקלל הרבה? כן ישן הרבה? הלוואי אוכל הרבה? כרגע כן
אוהב שוקולד? כן שמאלני/ימני? שמאלנית מה דעתך על הומואים ולסביות? תומכת בהם ומכבדת אותם
מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? ברור. זונות. הם לא הפנימו שאנחנו במאה ה-21, וצורת ההתנהגות שלהם פשוט דוחה, לא הומנית ולא דמוקרטית.

mafakit

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo18.gif../images/Emo15.gif../images/Emo214.gif../images/Emo210.gif../images/Emo151.gif

צבעים: צבע שיער: חום צבע ציפורנים: הציפורניים בצבע רגיל..אבל הלק שחור
צבע קיר בחדר:כחול בהיר כזה.. צבע מצעים:נראה לי שכחולים.. צבע מקלדת:מתחת ללכלוך היא אמוה להיות לבנה
צבע טלפון:איזה מהם?המ..יש לבן ושחור וכסוף וכחול.. צבע פלאפון:כסוף צבע בלוג:אין בלוג צבע חולצה:שחורה צבע מכנס:ג'ינס צבע תחתונים:שחור-לבן צבע גרביים:שחורות צבע חזיה:לבן צבע רקע במחשב:המ..זו תמונה של אבריל..אז יש בעיקר שחור
האם יש לך: אח/ים/יות:אכן..אח ואחות גדולים דיסקמן:כן חיית מחמד:ברור!טרדי הכלבה המתוקה שלי טלוויזיה בחדר:כן!איך אני אחיה בלי טלויזיה?! מחשב בחדר:לא..
מחלה סופנית:לא חברים סטרייטים:בינתיים כן..
חברים הומוסקסואליים:לא שידוע לי..אבל יש לי אחד הומו בכיתה
מערכת סטריאו:לא..
האם אי פעם: התחבקת:כן נמשכת למישהו פנוי:כן התאהבת קשות:כן..אני לא חושבת שזה היה"קשות"אבל כן התאהבתי.. התאהבת בידיד:כן..זה הוא מה"קשות"
נמשכת למורה בבצפר:איככס לא..הם כולם בני200+ ניהלת רומן סודי:חח..לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:לא!למי יש סבלנות?! אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: חח..כן
הלכת מכות:אפשר לומר.. קיבלת פנס בעין:לא הרכבת עדשות:לא דחפת מזלג לשקע חשמל:רציתי אבל חברה שלי שיכנעה אותי לא לעשות את זה..
הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל:למחשב..(?) בישלת:כן!
עשית בייביסיטר:אני צריכה לממן לעצמי את הדיסקים.. הרגת מישהו:ג'וק..(?) פגעת במישהו:כן.. מישהו הציל את חייך:לא ממש.. איחרת לבית-ספר:כל יום..
הברזת מבית-ספר:לא מבצפר..משיעורים.. הבנאדם שאתה הכי אוהב:חברה הכי טובה שלי ליאן ועוד אחד
החג האהוב עלייך:כל חג עם חופש של יותר משבוע.. הסרט האחרון שראית:מת לצעוק3 בפעם המליון ואחת.. הסדרה האחרונה שראית:לא זוכרת..ראיתי אתמול בערב.. הדבר האחרון ששתית:אשכוליות המחשבה האחרונה שלך:ניסיתי להיזכר איזו סדרה ראיתי אתמול בערב.. השיר האחרון ששמעת:Iris של Goo Goo Dolls עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול:כן!
XD נסעת בכבאית:לא אוסף משהו:לא מאוהב/ת:כן
אכלת כלי כתיבה:העיפרון המסכן שלי..חח
נפגעת מאוד ממישהו:כן זרקו עלייך מאכל:חח..כן
ובכללי: שם:דרור גיל:14 מאכל אהוב:אוכל של אמא,פיצה,מקדונלדס.. שתיה אהובה:אשכוליות כיתה:ח'2 לאן יוצא בדרך כלל:לגלידרייה..ולכיכר.. מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב:רוק-פאנק מה היחס עם ההורים:יחסים טובים..עד שהם מתחילים לעצבן ולעשות הכל דווקא!
היית אצל פסיכולוג?הייתי אצל היועצת של השכבה.. היית אצל פסיכיאטר?לא חשבת על התאבדות?אה..אה..אני לא יושבת עכשיו עם סכין צמודה לעורקים שלי ביד.!!
הרגשת דחוי?יכול להיות..לא זוכרת.. נכשלת במבחן?כן כתבת שיר?כן!ז"א כתבתי את רוב השיר והשאר ידיד שלי עמית.. ניגנת על כלי נגינה?אני מנגנת על גיטרה
אם כן, על מה?כמו שאמרתי..גיטרה.. איך מצב הרוח שלך בדרך כלל?שמחה!
מקלל הרבה?חח..כן ישן הרבה?מאודד אוכל הרבה?חח..אפשר לומר..
אוהב שוקולד?כן!!! שמאלני/ימני?ימנית.. מה דעתך על הומואים ולסביות?אין בעיה איתם.. מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים?כן..דיי.. איזו חפירה!!!!

דורה17

New member
מאגניב! עונה =)

צבעים: צבע שיער: חום צבע ציפורנים: רגיל צבע קיר בחדר: תכלת צבע מצעים: תכלת ולבן צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: אפור שחור צבע פלאפון: שחור צבע בלוג: אין צבע חולצה: כרגע צהוב צבע מכנס: שחור צבע תחתונים: לא יודעת.. אין לי כוח לבדוק צבע גרביים: אין צבע חזיה: לבן חח צבע רקע במחשב: צבעוני האם יש לך: אח/ים/יות: אחות דיסקמן: כן חיית מחמד: לא =( טלוויזיה בחדר: לא מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: חס וחלילה! לא! חברים סטרייטים: כולם עד כמה שידוע לי... חברים הומוסקסואליים: לא שידוע לי.. מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: כן התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: איכ לא חחח ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן הלכת מכות: אולי פעם חח קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: יכול להיות.. לא בכוונה מישהו הציל את חייך: ממ... אולי לא זכור לי משו איחרת לבית-ספר: יאפ הברזת מבית-ספר: וודאי הבנאדם שאתה הכי אוהב: אחותי החג האהוב עלייך: פורים או פסח בעצם את כל החגים.. הסרט האחרון שראית: השטן לובשת פראדה הסדרה האחרונה שראית: אתמול... עקרות בית נואשות הדבר האחרון ששתית: נסטי המחשבה האחרונה שלך: עוד מעט שיעור נהיגה... השיר האחרון ששמעת: Breaking Benjamin-Follow Me עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: לא מאוהב/ת: לא כרגע אכלת כלי כתיבה: מה? חח לא נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: יש מצב חח ובכללי: שם: דור(ה) גיל: 17 מאכל אהוב: יש הרבה חח שתיה אהובה: כנ"ל כיתה: סיימתי י"ב לאן יוצא בדרך כלל: לסלון חחח סתם לא יודעת.. לקניון נראה לי.. מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק מה היחס עם ההורים:אחלה בחלה היית אצל פסיכולוג? לא היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? כן הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? כן כתבת שיר? לא ניגנת על כלי נגינה? כן אם כן, על מה? ככה סתם בשביל הכיף? על מלא... משו רציני אין.. איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? ככה ככה מקלל הרבה? לפעמים חח ישן הרבה? בחופשים כן אוכל הרבה? לא נראה לי... אוהב שוקולד? קצת שמאלני/ימני? ימנית מה דעתך על הומואים ולסביות? לא הקטע שלי.. מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? כל עוד זה לא פוגע בי אז לא..

I L O V E MCR

New member
פשוט - ../images/Emo129.gif

צבע שיער: שחור צבע ציפורנים: שחור=] צבע קיר בחדר: לבן צבע מצעים: ירוק כזה צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: ירוק צבע פלאפון: שחור צבע בלוג: אין לי צבע חולצה: לבן צבע מכנס: כחול-ג'נס צבע תחתונים: חחח לבן צבע גרביים: ורודד=S אל תשאלו למה צבע חזיה:ב'ז צבע רקע במחשב: כחול האם יש לך: אח/ים/יות: כן אחת דיסקמן: כל לא בשימוש חיית מחמד: כן טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: כןןן חברים הומוסקסואליים: לא מערכת סטריאו: לא האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי:כן התאהבת קשות: בג'רארדד!!!
התאהבת בידיד: לא נמשכת למורה בבצפר: לאאאאאאאאאא ניהלת רומן סודי: לאא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:לא אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לאאא הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא חחחח הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן בישלת: כן עשית בייביסיטר: לא הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: כן איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: לא הבנאדם שאתה הכי אוהב: הוא לא בנאדם החג האהוב עלייך: חנוכה+פורים הסרט האחרון שראית: הו הווו חחחח הסדרה האחרונה שראית: הממממממממממממ לא זוכרת הדבר האחרון ששתית: מיץ לימון המחשבה האחרונה שלך: על איזה סידרה ראיתי אחרומה חחח השיר האחרון ששמעת: אני עכשיו שומעת אייימ נוט אוקיי עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: כן מאוהב/ת: לא אכלת כלי כתיבה: כן נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: כן ובכללי: שם: רוניי גיל:13 מאכל אהוב: גלידההה=] שתיה אהובה: מילקשייק כיתה: ז לאן יוצא בדרך כלל: אמממ מגרש..קריון מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוקקקק
מה היחס עם ההורים: מעולה היית אצל פסיכולוג? לא היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? לא הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? כן כתבת שיר? כן ניגנת על כלי נגינה? כן אם כן, על מה? פסנתר איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? אמממ היפר מקלל הרבה? כן אבל קללות מהסוג שלי |חרדון דרוס, חיפושית ורודה, ארנב אפוי..וכו'| ישן הרבה? כן אוכל הרבה? לא אוהב שוקולד? כן שמאלני/ימני? ימינית מה דעתך על הומואים ולסביות? הומואים זהה חמודד=] לסביות פחות אבל שיעשו מה בראשש שלהן מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? כן שאלון יפהה=]

moomi123

New member
עונהD:../images/Emo176.gif

צבעים: צבע שיער: חום צבע ציפורנים: רגילP: צבע קיר בחדר:לבן צבע מצעים: כחול וירוק צבע מקלדת: אפור צבע טלפון: 1.ורוד 2.שחור 3.אפור צבע פלאפון: שחור צבע בלוג: אין:] צבע חולצה: אדום צבע מכנס: ירוק זית ככה כזהP: צבע תחתונים: צבעוניXD צבע גרביים:ורוד לבן כזה צבע חזיה:חהחהXD שחור כזה של נייק צבע רקע במחשב:תמונה שלי ושל אחים שלי^^ האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: כן חיית מחמד:לא=\ טלוויזיה בחדר: לא=[[[[[[[[[[[[[[ מחשב בחדר: כןD: מחלה סופנית: לא חס וחלילה טפו טפו טפו חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: לא שידוע ליXD מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: לא התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי: לאר ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן, משיעמום אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא נראלי הלכת מכות: כןןן קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כןXD בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: לאדעת אם זה נקרא להציל חיים.. אבל אולי.. איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: לא הבנאדם שאתה הכי אוהב: אמאא3> החג האהוב עלייך: פורים?P: הסרט האחרון שראית: מממ.. בית השעווה או סרט מצוייר אחד.. לא זוכרת מה היה קודם.. הסדרה האחרונה שראית: האלופה הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: השאלה הקודמתXD השיר האחרון ששמעת: שיר של ג'סטין3> עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: כן מאוהב/ת: לא אכלת כלי כתיבה: נשכתי נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: כן ובכללי: שם:אור גיל: עוד 13 ימים 13 מאכל אהוב:של אמאא שתיה אהובה:מים כיתה:ז' לאן יוצא בדרך כלל:אימונים=\ מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב:פופ-ג'סטין מה היחס עם ההורים:בסיידר גמוווווווור היית אצל פסיכולוג?כן היית אצל פסיכיאטר?לא חשבת על התאבדות?לא הרגשת דחוי?כן נכשלת במבחן?לא כתבת שיר?לא ניגנת על כלי נגינה?כן אם כן, על מה?פסנתר איך מצב הרוח שלך בדרך כלל?מצויין מקלל הרבה?לפעמים ישן הרבה?לא כל כך אוכל הרבה?לא כל כך אוהב שוקולד?ברורר שמאלני/ימני?ימני מה דעתך על הומואים ולסביות?שיהיה להם בכיף מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים?לאדעת|:

just Kaya

New member
מוחעחעחע! XD

המ. כעיקרון אני חדשה בפורום. נאמ. יש את שיר [sweet shir] בפורום מקפליי.. והבנתי ממנה שיש פורוום של סקרים ושאלונים. ומשעמם לי מוות. אז למה לא? XD צבעים: צבע שיער: שטני. צבע ציפורנים: שחור&לבן. צבע קיר בחדר: כתום&לבן. צבע מצעים: סדין-משבצות. שמיכה-הפנתר הורוד. XD צבע מקלדת: שחור&לבן. צבע טלפון: שחור. צבע פלאפון: כחול. צבע בלוג: אין. >__< צבע חולצה: שחור. צבע מכנס: ג'ינס. [קורע
] צבע תחתונים: שחור עם תותים! D: צבע גרביים:תכלת. ^^' צבע חזיה: המ. המ. אתם באמת מתכוונים שאני אענה על זה?.. :| צבע רקע במחשב:כל יום זה מתחלף. זה תמונה. האם יש לך: אח/ים/יות: לא. ^^' דיסקמן: יאפ.
חיית מחמד: אהא
טלוויזיה בחדר: נאופ. מחשב בחדר: יאפ. מחלה סופנית: לא. o_O חברים סטרייטים: המ. כן? חברים הומוסקסואליים: לא. >_< מערכת סטריאו: כעעעעעעעעעע
האם אי פעם: התחבקת: ברור. D: נמשכת למישהו פנוי: כן. ^^' התאהבת קשות: אהא.
התאהבת בידיד: המ. משהו כזה. >__< נמשכת למורה בבצפר: לא. O.O ניהלת רומן סודי: לא. ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: לא! אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: אהא. XD הלכת מכות: בטח. D::: קיבלת פנס בעין: נאופ. הרכבת עדשות: כע. עדשות צורהה
דחפת מזלג לשקע חשמל: המ לא. רעיון נחמד! אני אלך לנסות! XD הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כע!
בישלת: יאפ. עשית בייביסיטר: יאפ. :) הרגת מישהו: כע! נמלים! לשרוף את כל הנמלים!!1
פגעת במישהו: כע; i might. מישהו הציל את חייך: המ. סופרמן! איחרת לבית-ספר: כן. הברזת מבית-ספר: אהא!!!1 D: הבנאדם שאתה הכי אוהב: אותו. ^^' החג האהוב עלייך: קריסמס.
הסרט האחרון שראית: JML הסדרה האחרונה שראית: בובספוג! D: הדבר האחרון ששתית: קולה. המחשבה האחרונה שלך: הוא. השיר האחרון ששמעת: Spin-TBS עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כע. ^^' נסעת בכבאית: לא. אבל חברה שלי כע! XD אוסף משהו: פוסטרים?
מאוהב/ת: כע. אכלת כלי כתיבה: אהא. נפגעת מאוד ממישהו: כע. זרקו עלייך מאכל: לא. >_> ובכללי: שם: קיה. גיל: 14. מאכל אהוב: אוכל! D: שתיה אהובה: קולה?
כיתה: ח'. לאן יוצא בדרך כלל: קניון / מרכז.
מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק. פאנק. מטאל. הארד-רוק [רוק כבד]. פופ-פאנק. ^^' מה היחס עם ההורים: בסדר. היית אצל פסיכולוג? לא. היית אצל פסיכיאטר? לא. חשבת על התאבדות? כן. |: הרגשת דחוי? אהא. נכשלת במבחן? כע. >: כתבת שיר? לא. ניגנת על כלי נגינה? יאפ. אם כן, על מה? my own guitar
איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? תלוי. מקלל הרבה? אולי? XD ישן הרבה? לא. O_O אוכל הרבה? אהא. אוהב שוקולד? לא ממש. שמאלני/ימני? ימני. [ביד כע?] מה דעתך על הומואים ולסביות? הם נחמדים?.. אין לי בעיה איתם. D: מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים?כ כן. ^^' הוהוווו זה באמת מעסיק בזמן שמשעמם. D:

D o o S h a

New member
../images/Emo42.gif עונה

צבע שיער: חום צבע ציפורנים: כרגע ורוד צבע קיר בחדר: סגול צבע מצעים: ורוד-סגול צבע מקלדת: לבן צבע טלפון: בז' צבע פלאפון: לבן ותכלת צבע בלוג: אין צבע חולצה: ירוק צבע מכנס: שחור צבע תחתונים: ירקרק צבע גרביים: יחפה צבע חזיה: אדום צבע רקע במחשב: צבעוני... תמונה שלי ושל חברים האם יש לך: אח/ים/יות: יאפ :] 1 דיסקמן: כע אבל לא משתמשת בו ממש חיית מחמד: לא.. היה טלוויזיה בחדר: לא מחשב בחדר: לא מחלה סופנית: חס וחלילה טפו טפו טפווווו
חברים סטרייטים: כע חברים הומוסקסואליים: לא יודעת, אולי
מערכת סטריאו: כן יואו אני חייבת לעוף אני ימשיך יותר מאוחר ^^ האם אי פעם: התחבקת: נמשכת למישהו פנוי: התאהבת קשות: התאהבת בידיד: נמשכת למורה בבצפר: ניהלת רומן סודי: ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: הלכת מכות: קיבלת פנס בעין: הרכבת עדשות: דחפת מזלג לשקע חשמל: הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: בישלת: עשית בייביסיטר: הרגת מישהו: פגעת במישהו: מישהו הציל את חייך: איחרת לבית-ספר: הברזת מבית-ספר: הבנאדם שאתה הכי אוהב: החג האהוב עלייך: הסרט האחרון שראית: הסדרה האחרונה שראית: הדבר האחרון ששתית: המחשבה האחרונה שלך: השיר האחרון ששמעת: עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: נסעת בכבאית: אוסף משהו: מאוהב/ת: אכלת כלי כתיבה: נפגעת מאוד ממישהו: זרקו עלייך מאכל: ובכללי: שם: גיל: מאכל אהוב: שתיה אהובה: כיתה: לאן יוצא בדרך כלל: מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: מה היחס עם ההורים: היית אצל פסיכולוג? היית אצל פסיכיאטר? חשבת על התאבדות? הרגשת דחוי? נכשלת במבחן? כתבת שיר? ניגנת על כלי נגינה? אם כן, על מה? איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? מקלל הרבה? ישן הרבה? אוכל הרבה? אוהב שוקולד? שמאלני/ימני? מה דעתך על הומואים ולסביות? מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים?

AlexOnFire

New member
עונהנהנה../images/Emo13.gif צבעים: צבע שיער:שטני צבע ציפורנים: כרגע אפור לבן צבע קיר בחדר:ורדרד צבע מצעים:צהבהב ורדרד כחלחל וטורקיז. צבע מקלדת:שחור אפור צבע טלפון:שחור צבע פלאפון:לבן צבע בלוג:ירוקXD צבע חולצה:ורוד אדום צבע מכנס:כחול כהה צבע תחתונים:שחור צבע גרביים:- צבע חזיה: שחור לבן צבע רקע במחשב: שחור האם יש לך: אח/ים/יות:לא דיסקמן:כן אבל לא עובד חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר: כן שבורה מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: חברים לא, מכרים כן. מערכת סטריאו: לא האם אי פעם: התחבקת:כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: כן התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: לאXD ניהלת רומן סודי: לא [הלוואי באמתXD] ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא הלכת מכות: לא ממש קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן בישלת: כן עשית בייביסיטר: לא [ואני צריכה להתחיל] הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: אולי איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: חברשלי../images/Emo23.gif ../images/Emo99.gif החג האהוב עלייך: פורים ופסח הסרט האחרון שראית:מה שבחורה רוצה הסדרה האחרונה שראית:שואה גרעינית הדבר האחרון ששתית:מים המחשבה האחרונה שלך: we all gonna die השיר האחרון ששמעת: לא זוכרת איזה בדיוק של מרלין מנסון עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: בירה כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: כן מאוהב/ת: כן אכלת כלי כתיבה: חחח לא נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: כן ובכללי: שם: אלכס גיל: 15 מאכל אהוב: שוקולד../images/Emo13.gif שתיה אהובה: מוגזים כיתה: ט לאן יוצא בדרך כלל: סתם בסביבה מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק וכו' מה היחס עם ההורים: סביר היית אצל פסיכולוג?לא היית אצל פסיכיאטר?לא חשבת על התאבדות?כן הרגשת דחוי?כן נכשלת במבחן? כן כתבת שיר? לא ניגנת על כלי נגינה? לא אם כן, על מה?- איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? משתנה מקלל הרבה?לא ממש ישן הרבה?לא אוכל הרבה?כן אוהב שוקולד? מאוד שמאלני/ימני? ימיני מה דעתך על הומואים ולסביות? הם בסדר../images/Emo13.gif מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? כן

יו.

צבעים: צבע שיער: חום. צבע ציפורנים: כחול. צבע קיר בחדר: לבן-אבל-לא-לבן כזה. צבע מצעים: ריבועים כאלו של אפור ושחור. צבע מקלדת: לבן. צבע טלפון: כסף. צבע פלאפון: שחור. צבע בלוג: לבן. צבע חולצה: שחור. צבע מכנס: כחול כהה. צבע תחתונים: לבן. צבע גרביים: אין. צבע חזיה: שחור. צבע רקע במחשב: בארט סימפסון. האם יש לך: אח/ים/יות: כן. דיסקמן: היה. חיית מחמד: כן. טלוויזיה בחדר: לא. מחשב בחדר: כן. מחלה סופנית: לא. חברים סטרייטים: לא. .______. חברים הומוסקסואליים: כן. מערכת סטריאו: כן. האם אי פעם: התחבקת: ברור. נמשכת למישהו פנוי: כן. התאהבת קשות: לא. התאהבת בידיד: לא. נמשכת למורה בבצפר: לא. ניהלת רומן סודי: לא. ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן. אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא שאני זוכרת. הלכת מכות: כן. קיבלת פנס בעין: לא. הרכבת עדשות: לא. דחפת מזלג לשקע חשמל: כן. הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן. בישלת: כן. עשית בייביסיטר: כן. הרגת מישהו: לא. פגעת במישהו: כן. מישהו הציל את חייך: לא. איחרת לבית-ספר: כל יום. הברזת מבית-ספר: כן. הבנאדם שאתה הכי אוהב: אהההה. החג האהוב עלייך: פסח. הסרט האחרון שראית: קרייזי. סרט כ"כ טוב. הסדרה האחרונה שראית: הפיג'מות. :X הדבר האחרון ששתית: מיץ תפוזים. המחשבה האחרונה שלך: כואב לי הראש. השיר האחרון ששמעת: עכשיו, משהו של FOB עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן. נסעת בכבאית: לא. אוסף משהו: אספתי גלויות. מאוהב/ת: לא. אכלת כלי כתיבה: לעסתי, נחשב? נפגעת מאוד ממישהו: כן. זרקו עלייך מאכל: כן. ובכללי: שם: תומר. גיל: שלוש עשרה. מאכל אהוב: שוקולד. שתיה אהובה: צ'אי. כיתה: ח'. לאן יוצא בדרך כלל: שומקום. בית זה כיף. מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק. מה היחס עם ההורים: מצויין. היית אצל פסיכולוג? כן. היית אצל פסיכיאטר? לא. חשבת על התאבדות? כן. הרגשת דחוי? כן. נכשלת במבחן? כן. כתבת שיר? כן. ניגנת על כלי נגינה? כן. אם כן, על מה? גיטרה. איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? נחמד. מקלל הרבה? כן. ישן הרבה? כן. אוכל הרבה? כן. אוהב שוקולד? כ"כ. שמאלני/ימני? לא. מה דעתך על הומואים ולסביות? אה, מה איתם? מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? כן.

crazysapir

New member
עונה עונה עונה באיחור קצר..:)

צבעים: צבע שיער: חום צבע ציפורנים: שחור צבע קיר בחדר:חסוי..האמתי הפוסטרים של הלהקות רוק די מסתירות צבע מצעים: לא זוכרת..מי מסתכל חושך>< צבע מקלדת: לבן אפור מוזר כזה.. צבע טלפון: שחור צבע פלאפון: האמתי הדפקתי על הפלא תמנוות של בילוש XDD וחברים שלי כתבו יל הקדשות שם:)) צבע בלוג: -אין- צבע חולצה:כ שחור צבע מכנס: ג'ינס צבע תחתונים: אדום צבע גרביים:לבן..אבל הם קצרות לא רואים... צבע חזיה:שחור צבע רקע במחשב:זה תמיד משתנה..מחשב חרא! האם יש לך: אח/ים/יות: יאפ.. דיסקמן: אויש נוו..אבל כה:)) מתחת למיטה מי נוגע בו בכלל חיית מחמד: לא..אם היית לה חחית מחמד בואי נגיד שהיא לא היית (והמבין יבין) >< טלוויזיה בחדר: כה מחשב בחדר: לא:( מחלה סופנית: חס ולשום חברים סטרייטים: יאפ חברים הומוסקסואליים:לא.. מערכת סטריאו: יאפ האם אי פעם: התחבקת: חח איזה שאלה..כה נמשכת למישהו פנוי:כה... התאהבת קשות: כה התאהבת בידיד: כה נמשכת למורה בבצפר:חח מ... תן לי לחשוב....יש מצב..לא זוכרת אולי.. ניהלת רומן סודי: ממ... די סודי הוא היה ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: לא נראלי אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: חח כה ..חבורת שלי לא שוחכות לי את זה:) הלכת מכות: כה קיבלת פנס בעין:לא... אלה אם כן איפור נחשב.. הרכבת עדשות: לא.. דחפת מזלג לשקע חשמל: חח לא שזכור לי הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: חח כה כה מודה בישלת: ממ כה עשית בייביסיטר:כה הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: כה:( 'צטערת מישהו הציל את חייך: כה איחרת לבית-ספר: כה הברזת מבית-ספר: כה הבנאדם שאתה הכי אוהב: עזבו משפחה וכל אלה.. מ..ביל החג האהוב עלייך: לא יודעת הסרט האחרון שראית:לא זוכרת הסדרה האחרונה שראית: בובספוג:) הדבר האחרון ששתית: נראלי פטל המחשבה האחרונה שלך: מה הדבר האחרון ששתיתי(_שאלה קודמת:) השיר האחרון ששמעת: של בולט פור מי ולנטין..חדר 409 עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כה נסעת בכבאית: כה..אני חושבת אוסף משהו: אולי פוסטרים... מאוהב/ת: לא.. אכלת כלי כתיבה:חח כה נפגעת מאוד ממישהו: כה מאוד מאוד זרקו עלייך מאכל: חח אויש זה היה מצחיק..היית מלחמה בחדר אוכל..חח א ובכללי: שם:ספיר גיל:כמעט14 מאכל אהוב:פיצה וצ'יפס שתיה אהובה:רדבול ונס:) כיתה:ח' לאן יוצא בדרך כלל:למסיבות..או סתם יושבים בכיכר עם חברים מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב:רוק ומטאל מה היחס עם ההורים:ממ סבבה..חוץ מהדברים הקטנים האלה היית אצל פסיכולוג?לא היית אצל פסיכיאטר?לא חשבת על התאבדות?מ לא...בחיים יפים מידי הרגשת דחוי?אולי נכשלת במבחן?כה כתבת שיר?כה...על כמה שאני חושבת על איזה בת אחת שהיא בת ז**(צינזרתי) ניגנת על כלי נגינה?כה אם כן, על מה?גיטרה איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? מעולה מקלל הרבה?לא ישן הרבה?כה..אבהל יש לימודים אז לא אוכל הרבה?חח כה אוהב שוקולד?מאוד מאוד שמאלני/ימני?ימני... מה דעתך על הומואים ולסביות?שיהנו ולא יספרו לי על זהXDD מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים?כה

sweet shir

New member
^_____^

צבעים: צבע שיער: חום. צבע ציפורנים: 2 ציפורניים בשחור.
צבע קיר בחדר: בז', וקיר אחד עם ווש ורוד-אפרסק. צבע מצעים: לבן-אפור. צבע מקלדת: שחורה3> צבע טלפון: שחור3> צבע פלאפון: כחול-כסף. ;; צבע בלוג: שחור/ורוד/תכלת. צבע חולצה: ורודה. צבע מכנס: ג'ינס בהיר. צבע תחתונים: ירוק ולבן. צבע גרביים: אין. צבע חזיה: תכלת. צבע רקע במחשב: תמונה של דאגי בים XD זה כחול כזה. עם אדום (הבוקסר שלו XD) האם יש לך: אח/ים/יות: אח בן 7, ואח אחד בדרך. :) דיסקמן: אייפוד... XD חיית מחמד: נחשים של אבא שלי. טלוויזיה בחדר: כה מחשב בחדר: כה מחלה סופנית: לא O: חברים סטרייטים: כה חברים הומוסקסואליים: כה מערכת סטריאו: כה האם אי פעם: התחבקת: כן Oם; נמשכת למישהו פנוי: כה התאהבת קשות: לא התאהבת בידיד: לא נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: לא XD אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא
הלכת מכות: כה קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא, כי אז הייתי מתה ;; הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: חחחחחחחח כן XD בישלת: כה עשית בייביסיטר: כה הרגת מישהו: לא O: פגעת במישהו: כה מישהו הציל את חייך: לא איחרת לבית-ספר: כה הברזת מבית-ספר: כה הבנאדם שאתה הכי אוהב: לודעת החג האהוב עלייך: פסח הסרט האחרון שראית: 'אמרתי לך' הסדרה האחרונה שראית: הכי גאים שיש. הדבר האחרון ששתית: חלב. המחשבה האחרונה שלך: חלב XD השיר האחרון ששמעת: לוזוכרת. חחחחחחחח אוי, היה גרייס קלי ב- "ד'ה הילז". עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כה נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: לא מאוהב/ת: לא אכלת כלי כתיבה: כה נפגעת מאוד ממישהו: כה זרקו עלייך מאכל: כה ובכללי: שם: שיר. גיל: 14 וחצי. מאכל אהוב: כל דבר משמין. XD ועגבניה. XD שתיה אהובה: לודעת... דיאט קולה ו-ד. נסטי. כיתה: ט' לאן יוצא בדרך כלל: קניון, פארק, בית קפה, קולנוע, מסעדה... וכו'. מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: פופ/רוק/פאנק. מה היחס עם ההורים: הם חארות :/ היית אצל פסיכולוג? לא היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות?כה הרגשת דחוי? כה נכשלת במבחן? כה כתבת שיר? כה ניגנת על כלי נגינה? כה אם כן, על מה? פסנתר, קלרינט, חליל צד, גיטרה.. (אני לא יודעת לנגן, אבל ניגנתי תו/אקורד אחד XD) איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? עליז/דכאוני. XD מקלל הרבה? כה ישן הרבה? כה אוכל הרבה? כה אוהב שוקולד? כה שמאלני/ימני? ... מה דעתך על הומואים ולסביות? אוהבת הומואים בכל ליבי 3> אני פאג האג!
עם לסביות אנלי בעיה XD מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? ... תלוי מה.

|הפסקה-מהיסטוריה| ../images/Emo7.gif

צבעים: צבע שיער: חום צבע ציפורנים: שחור צבע קיר בחדר: לבן צבע מצעים: כחול צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: כחול צבע פלאפון: כסוף צבע בלוג:
צבע חולצה: אפור צבע מכנס: שחור צבע תחתונים: אדום לבן צבע גרביים: שחור צבע חזיה: שחור צבע רקע במחשב: זה עם הדשא והשמיים האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: לא חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: כן מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: לא התאהבת בידיד: בערך נמשכת למורה בבצפר: כן ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן הלכת מכות: לא
קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: הו, כן בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: הלוואי שהייתי יכולה... פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: לגמרי כן! איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: אולי פעם אחת בכל החיים... הבנאדם שאתה הכי אוהב: עברי, מה!
. סתם, נו המשפחה וכל זה
החג האהוב עלייך: שבועות [סופשנה!] בעיקרון- פסח. הסרט האחרון שראית: לא זכור לי, ממש מזמן.. הסדרה האחרונה שראית: משחק החיים!
הדבר האחרון ששתית: נסטי אפרסק המחשבה האחרונה שלך: שיעבור כבר המגן בהיסטוריה
השיר האחרון ששמעת: שלמה ארצי- ירח [מתנגן כעת!
] עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: לא נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: לא מאוהב/ת: לא אכלת כלי כתיבה: כן נפגעת מאוד ממישהו: קשה מאוד לפגוע בי D: . התשובה היא- לא, אף פעם . זרקו עלייך מאכל: לא שזכור לי ובכללי: שם: לי גיל: 16 מאכל אהוב: הכל [חוץ מדגים ועוף
] שתיה אהובה: נסטי אפרסק D: כיתה: י' לאן יוצא בדרך כלל: מסעדות, בתי קפה, בתים מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק מה היחס עם ההורים: מעולה, כפרעליהם!
היית אצל פסיכולוג? לא היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? לא הרגשת דחוי? לא נכשלת במבחן? כן
כתבת שיר? ניסיתי.. זה לא הצד החזק שלי ניגנת על כלי נגינה? הלוואי. גיטרה.
אם כן, על מה?
איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? השנה פשוט חרא. לא יודעת מה קרה לי. פשוט התחלתי את השנה בהרגשה חרא אז נשארתי בה לאורך כל השנה, מקווה ששנה הבאה יהיה יותר טוב [
אופטימית יתר על המידה...:] מקלל הרבה? לא ישן הרבה? אוהבת, לא יוצא. אוכל הרבה? הו, כן
אוהב שוקולד? כן שמאלני/ימני? תלוי איך מסתכלים על זה מה דעתך על הומואים ולסביות? LOVE IS LOVE.
. כ-מובן שאני בעד. אני חושבת שכתבתי את זה בפורום יותר מ- 800 פעם
חוץ מזה, אולי אני אשנא את עצמי גם, מה?
מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? לגמרי!

לאו14

New member
עונהה../images/Emo13.gif../images/Emo141.gif

צבעים: צבע שיער: חוםם צבע ציפורנים: הסוף שלהן לבן
צבע קיר בחדר:לבן..=/ צבע מצעים: צבעוני.. צבע מקלדת: לבנה..האותיות אדומות ושחורות צבע טלפון: אפור צבע פלאפון: אפור ושחור[סקסי קטן שליי] צבע בלוג: אין.. צבע חולצה: כחולה צבע מכנס: תכלת צבע תחתונים: אדוםם עםם טווטייי צבע גרביים:אין צבע חזיה:שחורה צבע רקע במחשב:ירוק וכחול בעיקר האם יש לך: אח/ים/יות: יאפפ דיסקמן: כן..אבל הוא לא עובד נראה לי.. חיית מחמד:כן טלוויזיה בחדר:כן מחשב בחדר:לא מחלה סופנית: לאא חססס וחלילההה שמע ישראללל!! חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים:לא..לא שאני יודעת בכל אופן מערכת סטריאו: יאפפ האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי:ברורר התאהבת קשות: לא קשותתת אבל... התאהבת בידיד:כן..=// נמשכת למורה בבצפר: לאאא אויי ואבווי לייי ניהלת רומן סודי: אמממ...עזבוו ראית חדשות מהתחלה עד הסוףכן: אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום:לאאא איככככ הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין:לא.. הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל:חח לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל:כןן!! בישלת: כן!! עשית בייביסיטר:כן!! הרגת מישהו: לא...בינתיים פגעת במישהו: יש מצב.. מישהו הציל את חייך: לא נראה לי.. איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב:הרבהה החג האהוב עלייך: פורים הסרט האחרון שראית:בופור הסדרה האחרונה שראית: משחק החיים[חח לא היה מה לראות] הדבר האחרון ששתית: קולהה המחשבה האחרונה שלך: למההההההה איןןןןןן לנוווו שביתההההההההה?!@!?!?!?!?!?!?!!?!? השיר האחרון ששמעת: "עלייך ועלי" עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: עכשיו?לאא..בכללי כן... נסעת בכבאית: לא.. אוסף משהו: אממ.....לא.. מאוהב/ת: לא בינתיים.. אכלת כלי כתיבה: חח לא נראה לי נפגעת מאוד ממישהו: כן..יש מצב.. זרקו עלייך מאכל: חחח כן!! ובכללי: שם:ליאורייי גיל:15 מאכל אהוב:ג'חנון ושניצל שתיה אהובה:קולהה כיתה:ט'3 לאן יוצא בדרך כלל:בישוב או לחדרה מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב:מזרחית מה היחס עם ההורים:מעולה~!! היית אצל פסיכולוג?לא.. היית אצל פסיכיאטר?לא.. חשבת על התאבדות?לא.. הרגשת דחוי?לא.. נכשלת במבחן?כן.. כתבת שיר?לא... ניגנת על כלי נגינה?כן.. אם כן, על מה?אורגן... איך מצב הרוח שלך בדרך כלל?מעולה מקלל הרבה?כן..חחח ישן הרבה?כן!! אוכל הרבה?כןן אוהב שוקולד?מאודד שמאלני/ימני?ימני מה דעתך על הומואים ולסביות?אין לי דעה מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים?לא...

קרציבל

New member
../images/Emo23.gif

צבעים: צבע שיער: חום-שחור. משתנה לפי האור. >< צבע ציפורנים: הא? ~.~ צבע קיר בחדר: לבן. צבע מצעים: צהובOם צבע מקלדת: שחור. צבע טלפון: שחוראפור. צבע פלאפון: כסוף. צבע בלוג: כחול צבע חולצה: שחור >< צבע מכנס: ג'ינס צבע תחתונים: סקסי כזה. ממ.פסים כחולבן ותוחם אדום [פאק, מה זה התיאור המעפפן הזה?XD] צבע גרביים: אפור צבע חזיה: לבן צבע רקע במחשב: תמונה של דאגי פוינטר
|ריר| האם יש לך: אח/ים/יות: כן. 2 אחיות ואח. דיסקמן: לא Oם חיית מחמד: כן, כלבה DD: טלוויזיה בחדר: כן. מחשב בחדר: לפטופ. מחלה סופנית: חס וחלילה יה זונות. חברים סטרייטים: חחח כן חברים הומוסקסואליים: מממ. נדמה לי XD מערכת סטריאו: לא. האם אי פעם: התחבקת: כןDD: נמשכת למישהו פנוי: כןOם התאהבת קשות: כן V_V התאהבת בידיד: ממ. לא. נמשכת למורה בבצפר: XDDDDDDDDDDDDDD ניהלת רומן סודי: כמובן. ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: לא ~.~ אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: פיכ. לא. הלכת מכות: אהא >< קיבלת פנס בעין: לא Oם הרכבת עדשות: לא. דחפת מזלג לשקע חשמל: חחחחח ברור. הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: חחחחח כן. בישלת: אהאDD: עשית בייביסיטר: לא Oם הרגת מישהו: ששש.
פגעת במישהו: מאיזו בחינה? מישהו הציל את חייך: ממ. לא יודעת Oם איחרת לבית-ספר: לא. הברזת מבית-ספר: מבית ספר? לא. משיעור כן. הבנאדם שאתה הכי אוהב: המון. החג האהוב עלייך: פסח, נדמה לי. הסרט האחרון שראית: בתול בן 40.
הסדרה האחרונה שראית: "חברים" הדבר האחרון ששתית: פטל
המחשבה האחרונה שלך: הוא.. השיר האחרון ששמעת: BUBBLE WARP של MCFLY עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: לא. נסעת בכבאית: לא Oם אוסף משהו: כן. פקקים[?!?] כאלה של פחיות כדי לעשות צמיד מאאאאאאגניב
מאוהב/ת: ממ. אפשר לומר. אכלת כלי כתיבה: XDD נפגעת מאוד ממישהו: לצעריV_V זרקו עלייך מאכל: חחחחח ובכללי: שם: שהם. כמו שוהם רק בלי ו'. גיל: 13. מאכל אהוב: אוכל. שתיה אהובה: נסטי אפרסק. כיתה: ח' לאן יוצא בדרך כלל: לאן שבא לי. מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק, פאנק רוק, פופ, פאנק פופ, אימו, סקראימו, מטאל, אלקטרוני, אלטרנטיבי ומזרחית XD מה היחס עם ההורים: טובD: היית אצל פסיכולוג? לא היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? ממ. הרגשת דחוי? לא נכשלת במבחן? כן כתבת שיר? בערך ניגנת על כלי נגינה? כן. אם כן, על מה? מנגנת על חשמלית, וניגנתי על קלידים וחליל צד Oם איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? בתחת מקלל הרבה? כן. ישן הרבה? תלוי. אוכל הרבה? DUH אוהב שוקולד? לא ככ שמאלני/ימני? מבחינה פוליטית? לא יודעת. מה דעתך על הומואים ולסביות? סקסי. מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? מאד.

למעלה