Mami Girl 4 Ever
New member
עונה../images/Emo3.gif
צבעים: צבע שיער: שחור צבע ציפורנים: שקוף - לבן צבע קיר בחדר: לבן צבע מצעים: לע זוכרת צבע מקלדת: שחור - אפור צבע טלפון: לבן צבע פלאפון: אפור צבע בלוג: לע זוכרת צבע חולצה: לבן-וורוד צבע מכנס: חום צבע תחתונים: שחור
צבע גרביים: לבן צבע חזיה:אין עכשיו
צבע רקע במחשב:זה תמונה אז הרבה צבעים האם יש לך: אח/ים/יות: אח דיסקמן:
חיית מחמד:
טלוויזיה בחדר:
מחשב בחדר:
מחלה סופנית:
חברים סטרייטים:
חברים הומוסקסואליים:
בערך מערכת סטריאו:
האם אי פעם: התחבקת:
נמשכת למישהו פנוי:
התאהבת קשות:
התאהבת בידיד:
נמשכת למורה בבצפר:
ניהלת רומן סודי:
ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:
אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום:
הלכת מכות:
קיבלת פנס בעין:
הרכבת עדשות:
דחפת מזלג לשקע חשמל:
הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: למחשב לפעמים
בישלת:
עשית בייביסיטר:
הרגת מישהו: נמלים/יתושים/ג'וקים פגעת במישהו:
מישהו הציל את חייך:
איחרת לבית-ספר:
הברזת מבית-ספר:
הבנאדם שאתה הכי אוהב: אני אוהבת מלא אנשים החג האהוב עלייך: פסח <בגלל החופש> הסרט האחרון שראית:אממ שכחתי ת'שם .. סרט אימה הסדרה האחרונה שראית: חברים הדבר האחרון ששתית: אממממ מים נראה לי המחשבה האחרונה שלך: הלוואי שאני אעבור ת'מגן מחר <היום> השיר האחרון ששמעת: גסט אוף יו של MCR עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול:
נסעת בכבאית:
אוסף משהו: היה פעם בולים .. גולות .. מדבקות .. חתימות .. קלפים .. סרטים ממתנות של יומולדת
ועוד מלא מאוהב/ת: כע
אכלת כלי כתיבה: חח רק כשאני מורעבת .. סתם ללעוס עיפרון בצד של המחק<בלי המחק> לע נחשב לאכול
נפגעת מאוד ממישהו:
זרקו עלייך מאכל: לא שזכור לי
ובכללי: שם: אור גיל: 16 מאכל אהוב: פסטהה
שתיה אהובה: מים/קולה/לימונדה/מנגו כיתה: י"א לאן יוצא בדרך כלל: קניון מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב:רוק מה היחס עם ההורים:בסדר היית אצל פסיכולוג?
היית אצל פסיכיאטר?
חשבת על התאבדות?
הרגשת דחוי?
נכשלת במבחן?
כתבת שיר?
ניגנת על כלי נגינה?
אם כן, על מה?אורגן איך מצב הרוח שלך בדרך כלל?שמח
מקלל הרבה?
ישן הרבה?
וזה חסר אוכל הרבה?דיאטהה
אוהב שוקולד?
שמאלני/ימני?ימנית מה דעתך על הומואים ולסביות?אין דעה מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים?חלקם
צבעים: צבע שיער: שחור צבע ציפורנים: שקוף - לבן צבע קיר בחדר: לבן צבע מצעים: לע זוכרת צבע מקלדת: שחור - אפור צבע טלפון: לבן צבע פלאפון: אפור צבע בלוג: לע זוכרת צבע חולצה: לבן-וורוד צבע מכנס: חום צבע תחתונים: שחור