שאלון

שלחופה2

New member
../images/Emo142.gifעונה

גיל: 19 תאריך מבחן: 1.4. חוץ מפסיכומטרי אני: בשירות לאומי פסיכו' מספר 3
הדבר הראשון שאני עושה אחרי המבחן: נוסעת לצימרים בצפון מה אתה אומר לעצמך כשאתה מתחרפן: רק עוד שבוע .... לדעתך הפסיכומטרי הוא: כלי עינויים חסר כל ערך וקשר ללימודים באוניברסיטה טיפ חשוב לאומה: יהיה טוב!
ספר אחרון שקראתי: אממ.. לא זוכרת משו באנגלית.. סרט אחרון שראיתי : היומן הכי אוהב בטלויזיה: נולד לרקוד
השיר שאני הכי אוהב ברדיו: אממ לא יוצא לי לשמוע מוסיקה ברדיו האייקון שאני הכי אוהב:

נ ט ע 18

New member
גם אני

שם: נטע גיל: 20 תאריך מבחן: 29.3 חוץ מפסיכומטרי אני: משוחררת פסיכומטרי שלישי ואחרון (למרות שהיה עוד אחד בתיכון אבל סתם ניגשתי לראות מזה פסיכומטרי, בלי ללמוד- דבר שבדיאבד נראה לי כל כך מטומטם, אבל היינו ילדים..) הדבר הראשון שאני עושה אחרי המבחן: הולכת לראות את בופור, לעשות קצת שופינג ולחפש עבודה.. מה אתה אומר לעצמך כשאתה מתחרפן? תירגעי כי אם לא את תתחרטי על זה אחר כך.. לדעתך הפסיכומטרי הוא: המבחן הכי דבילי שיש , לא משקף שום דבר.. והאבסורד הוא שהאוניברסיטאות נותנות לזה כל כך הרבה חשיבות ( 70 אחוז), אם בן אדם לא ידע מה מילה כזאת או אחרת אומרת או מה השורש של 76543432 או מתי דני יחזור הביתה אחרי שהוא שכח את התיק שלו בבית ואמא שלו רדפה אחריו עד לחצי הדרך, זה אומר שהוא לא יכול ללמוד את מה שהוא רוצה?.. הכל שטויות .. אבל בנתיים צריך להתמודד עם זה כי בין אם זה הוגן או לא זה הכלי היחיד שיש כדי לסנן מועמדים.. טיפ חשוב לאומה: תסתכלו קדימה בלי להסתכל על מה שהיה, כי בן אדם שהולך קדימה ומסתכל אחורה מקבל מכה ונופל.. הספר האחרון שקראתי: "הצוואה" של גון גרישם סרט אחרון שראיתי: השטן לובשת פראדה הכי אוהב בטלוויזיה: סיינפלד, חברים , אמריקן איידול ובכלל אני אוהבת לראות טלוויזיה.. השיר שאני הכי אוהב עכשיו ברדיו: הבוקר יאיר של שירה גבריאלוב ו Grace kelly של מיקה (קאצ'ינג).. האייקון שאני הכי אוהב:1.
2.
3.
4. כל התשובות נכונות

moshavnikit

New member
אני

שם: אלינור גיל: 24 תאריך מבחן: 24/5 בספטמבר חוץ מפסיכומטרי אני: משוחררת ורוצה להיות סטודנטית פסיכומטרי ראשון/שני/שלישי/מי סופר? ראשון הדבר הראשון שאני עושה אחרי המבחן: בטח אלך לאכול משהו טעים ומלא בשמן בשביל ההרגשה הטובה
רוב הסיכויים שווארמה חזאן בחיפה, לאפה ואח"כ אקח גם חצי פיתה, אף פעם לא ניסיתי לאכול כזאת כמות
מה אתה אומר לעצמך כשאתה מתחרפן? מגניב לדעתך הפסיכומטרי הוא... דבר מעצבן טיפ חשוב לאומה: תעשו שיבטלו את הפסיכומטרי הספר האחרון שקראתי:
לא טוב שאני לא זוכרת סרט אחרון שראיתי: כנ"ל, אני רואה סרטים ושוכחת הכי אוהב בטלוויזיה... ריאליטי השיר שאני הכי אוהב עכשיו ברדיו: "מתעורר מחדש"- לירון לב, כל מני מושים בן אריים, החדש של ג'ניפר לופז האייקון שאני הכי אוהב ב
- כרגע זה-
, אני אוהבת גם
תשובת בונוס-

tlaiper

New member
עונה..

שם: רעות גיל: 20+ תאריך מבחן: 1.4 חוץ מפסיכומטרי אני: משוחררת פסיכומטרי ראשון/שני/שלישי/מי סופר? ראשון ואחרון לא משנה מה יהיה הדבר הראשון שאני עושה אחרי המבחן: שורפת את הספרים מה אתה אומר לעצמך כשאתה מתחרפן? יהיה טוב.. לדעתך הפסיכומטרי הוא...חרא של דבר טיפ חשוב לאומה: אל תעשו בחיים פסיכומטרי. (רגעים של תסכול..)

עונה...../images/Emo3.gif

שם: פזית גיל: 17 תאריך מבחן: 29.3 חוץ מפסיכומטרי אני: בתיכון פסיכומטרי: ראשון הדבר הראשון שאני עושה אחרי המבחן: מתכחשת לזה שניגשתי... מה אתה אומר לעצמך כשאתה מתחרפן? אם לא ממש יצא לי להגיע למצב שבו אני מתחרפנת סימן שאני חיה בסרט ושגם 500 ומשו יהיה ציון טוף?
לדעתך הפסיכומטרי הוא המצאה של השטן...גם לשטן לקח זמן לחשוב על איך ממציאים את המבחן המלבב הזה...מה שאומר שכל מי שמוציא 750 ומעלה נראה מחבב את הספרות
666
טיפ חשוב לאומה- בסה"כ מבחן...הגיהנום לא יקפא והעולם לא יתמוטט...תמיד יש את המועד הבא
הספר האחרון שקראתי: חוד המחט סרט אחרון שראיתי: כבר לא זוכרת...אולי זה הזמן להתחבר לבית הקולנוע
הכי אוהב בטלוויזיה...האנטומיה של גריי השיר שאני הכי אוהב עכשיו ברדיו: אין ממש אחד כזה... האייקון שאני הכי אוהב

Oasis1

New member
אני

שם: Oasis1 גיל: בקרוב 21 תאריך מבחן: יולי כמו שזה נראה עכשיו חוץ מפסיכומטרי אני בצבא פסיכוטרי - ראשון בתקווה שיהיה גם האחרון. הדבר הראשון שאני עושה אחרי המבחן: שבוע חופש בחו"ל מה אתה אומר לעצמך כשאתה מתחרפן? - קח את עצמך בידיים אתה לא ילדה קטנה לדעתך הפסיכומטרי הוא...מבחן משעשע שלא מודד יותר מדי טיפ חשוב לאומה - לכתוב זה ההיפך מלשכוח הספר האחרון שקראתי: כרגע משהו באנגלית גרוע ממש (בלי קשר לפסיכו) סרט אחרון שראיתי: יש לך הודעה עם טום הנקס ומג ראיין (לא מומלץ) הכי אוהב בטלוויזיה...קונאן אובראיין השיר שאני הכי אוהב עכשיו ברדיו:לא שומע רדיון האייקון שאני הכי אוהב בתפוז -
בהצלחה לכולנו

SHARON 103

New member
עונה../images/Emo70.gif

שם: שרון גיל: 19.5 תאריך מבחן: 1.4 חוץ מפסיכומטרי אני:_________ בתיכון/לפני צבא/בצבא/בשירות לאומי/משוחרר/סטודנט----> אחרי תיכון ולא בצבא פסיכומטרי ראשון/שני/שלישי/מי סופר? ----> פסיכו ראשון הדבר הראשון שאני עושה אחרי המבחן: ישן טוב טוב ויש מצב שאני הולך לדפוק ריצת מרתון ואז ארוחה טובה בנאפיס מה אתה אומר לעצמך כשאתה מתחרפן? --> take five לדעתך הפסיכומטרי הוא... יגידו מה שיגידו, הפסיכומטרי הוא כלי לסינון מועמדים שעדיין לא מצאו לו תחליף אז שיהיה לנו בכיף :) טיפ חשוב לאומה - ..psychometric is a bullshit ......get a life הספר האחרון שקראתי: קראתי ספר באנגלית מדהים לפני חודש.... the colour of water סרט אחרון שראיתי: לפני חודש וקצת ראיתי את אלפא דוג---סרט קשה... הכי אוהב בטלוויזיה... סימפסונים, לפעמים סיינפלד, הכספת ועוד... השיר שאני הכי אוהב עכשיו ברדיו: הקטע החדש של עופר ניסים ועברי לידר..שכחתי את השם........ האייקון שאני הכי אוהב ב- לא אוהב כלום תשובת בונוס- כתבו ככל העולה על רוחכם! תהיו חזקים....אני גם מקרטע עכשיו אבל אופטימי.......... (כאילו שנשאר לי משהו אחר..).

r0asso

New member
../images/Emo46.gif

"הפסיכומטרי הוא כלי לסינון מועמדים שעדיין לא מצאו לו תחליף" קשה לי לאמין שיש בן אדם שבאמת מאמין במשפט הזה

SHARON 103

New member
שמע,

העובדות הן כאלה שיש אלפי מועמדים לאוניברסיטאות מידי סימסטר והרי אתה לא מצפה שהאוניברסיטה תממן את כל המיונים העצומים (מבחינה של כדאיות כלכלית) אז מטילים את זה על המרכז הארצי להערכה שפועל באופן עצמאי ועושה מזה כסף ואין כאן משהו מיוחד שצריך ללמד (רוב הידע הוא כתוצאה משינון מילים , תרגול והשכלה תיכונית של 4-5 יחידות וזה גם לא בטוח). עכשיו, בוא אתה תגיד לי אם אתה היה יו"ר איגוד ראשי האוניברסיטאות , איזה בחינות קבלה היית מנהיג לפקולטה במחשבים? ולפקולטה ברפואה? והפקולטה למשפטים? הרי אתה לא יכול לבחן את המועמדים בנושאים שהם עדיין לא למדו (לך תבחן מועמד לפקולטה במשפטים בדיני חוזים). מה שאני מנסה להגיד הוא שהבחינה הזאת למרות שהיא מתישה וארוכה ולא תמיד משקפת היא בכל זאת ממיינת ועובדה , אם אתה משקיע ועובד קשה יש סבירות גבוהה שתצליח. אבל, הצלחה היא דבר יחסי ולכן גם אני לא מהתמוכים הנלהבים של הבחינה הזאת כי מי אמר שמי שמצליח בפסיכומטרי הוא הכי מתאים לרפואה? יכול להיות שיש מישהו שפחות הצליח אבל יש לו יחסי אנוש מצויינים ...זה לא בודקים בפסיכומטרי...... מה אתה אומר?

r0asso

New member
ממ...

כמה דברים א.מי שהקים את המרכז הארצי זה האונברסיטאות ב.יש עוד דבר שלב ברפואה שבודק אישיות של המעומד (יש שיגידו שזה בודק כמה העינים שלו כחולות שערו בלונדיני אבל לא משנה) הפסכומטרי היה מאוד נכון לפני 10 שנים כשלא היו קיימים מכונים פרטים מה קורה היום כל שנה שנתיים רמת הבחינה צריכה לעלות בגלל שכל פעם יותר ויותר אנשים עושים קורס וגם יותר אנשים מוצאים יותר כסף ( אנחנו לא רחוקים מהיום שתמורת 10000 שקל יהיה לך קידום פרטי) אתה יודע שבארגנטינה (מדינת עולם שלישי!) הלימודים חינם ועדין אין שם פסיכומטרי איך זה יכול להיות? פשוט מאוד הם אומרים אתה רוצה ללמוד רפואה? אנחנו לא נשאל אותך על פטלים ומהירויות של רכבות פשוט לפני הלימודי רפואה יש שנה של קדם לימודים הקדמאים ורק מי שעובר אותם יכול ללמוד רפואה ואז במקום רופאים שביזבזו את הזמן שלהם בללמוד את השטיות האלה אתה מקבל סטודנטים לרפואה עם בסיס מאוד מאוד חזק אני לא אומר שהמבחן הזה לא קשור למציאות כי כנראה עם הוצאת 750 הסיכוים שלך להצליח בלימודים יותר גובהים ממישהו שקיבל 500 המבחן הזה לאמה שיוצר את הפערים בחברה שלנו אבל ללא ספק הוא דואג לעבור אליהם עם מרקר אבל עם אתה חושב ש"הוא כלי סינון יעיל"....

rachely19

New member
תורי:)

שם: אממ... קשה לנחש לפי הכינוי... גיל:19 תאריך מבחן: 1.4 חוץ מפסיכומטרי אני: אחרי שירות פסיכומטרי : שני ואמן שאחרון... הדבר הראשון שאני עושה אחרי המבחן: חוצה ישראל:):):) מה אתה אומר לעצמך כשאתה מתחרפן? אתם לא רוצים לדעת:p לדעתך הפסיכומטרי הוא...בעעעעעעעעעעעע ככל שתשקיע יותר כסף תצליח יותר... אלא אם אתה באמת מפגר... טיפ חשוב לאומה : "כולנו נמות בסוף" הספר האחרון שקראתי: אם יש גן עדן סרט אחרון שראיתי: הילדים של מחר הכי אוהב בטלוויזיה... CSI מיאמי השיר שאני הכי אוהב עכשיו ברדיו: הכאב הזה בביצוע של עיברי לידר!!! (אה וגם נינט...) האייקון שאני הכי אוהב ? אנערף

Kayben

New member
את חוצה את ישראל?

באמת? רציני? רגלי? אני גם חושב על זה... עוד מאז שהשתחררתי. אבל אין לי עם מי :(

Kayben

New member
הממ..

להצתרף אין מצב, להצטרף אולי... הממ, אם את קרובה ליתקדש שמו, אז זאת נראה לי תהיה קצת בעיה...

למעלה