שאלון

ההודעה נשלחה לי לפני

שהספקתי לכתוב
שם:
חוץ מפסיכומטרי אני:_________ בתיכון/לפני צבא/בצבא/בשירות לאומי/משוחרר/סטודנט
פסיכומטרי ראשון/שני/שלישי/מי סופר?
הדבר הראשון שאני עושה אחרי המבחן:
מה אתה אומר לעצמך כשאתה מתחרפן?
לדעתך הפסיכומטרי הוא...
טיפ חשוב לאומה
הספר האחרון שקראתי:
סרט אחרון שראיתי:
הכי אוהב בטלוויזיה...
השיר שאני הכי אוהב עכשיו ברדיו:|תן|
האייקון שאני הכי אוהב ב
תשובת בונוס- כתבו ככל העולה על רוחכם!

demultiplexer

New member
ככה..

שם: אינקוגניטו גיל:24 מבחן:אפריל הקרוב חוץ מפסיכומטרי: משוחרר שנה פסיכו: שני הדבר הראשון אחרי המבחן: די לחוץ בזמן אז מתחיל ללמוד חומר מספרים של או"פ כהכנה לאונ', משפר שאלון אחד בבגרות במתמטיקה, חוזר לעבודה.. נשמע כיף הא? לדעתי הפסיכו הוא: ממש מגוחך במיוחד שאנגלית היא רק 20%, לעומת זאת הוא הזדמנות מצויינת בשבילי אחרי שלא הייתי רציני בתיכון. הספר האחרון: מדריך כמותי סרט אחרון: סרטון הפרסומת באתר של קידום הכי אוהב בטלויזיה: שמישהו יזכיר לי מה זה טלויזיה.. מה אני אומר לעצמי כשאני מתחרפן: "לך תרצה מי שרצית להיות..." טיפ : אין דבר כזה ציון פסיכומטרי טוב, יש דבר כזה ציון פסיכומטרי שצריך. אם קיבלת 750 וזה לא הספיק אז זה לא טוב ואם קיבלת 600 וזה מספיק אז זה מצויין.

הממ...

שם: יואב גיל: 21 תאריך מבחן: 1 באפריל חוץ מפסיכומטרי אני: בצבא פסיכומטרי: ראשון הדבר הראשון שאני עושה אחרי המבחן: חוזר לצבא (עוד באותו יום) מה אתה אומר לעצמך כשאתה מתחרפן? תמיד יש את אוקטובר לדעתך הפסיכומטרי הוא... רעיון טוב שנחטף ע"י תאבי בצע שהפכו אותו למסחטת כסף, ועכשיו הפסיכו' כבר לא משרת את מטרתו.

a n a t 1 2 3 4

New member
עונה עונה עונה ../images/Emo24.gif

עונה: שם: אינקוגניטו :) גיל: 19 תאריך מבחן : 29\3 חוץ מפסיכומטרי אני: נושמת? לפני צבא פסיכומטרי שני ונקווה שאחרון הדבר הראשון שאני עושה אחרי המבחן???? - אמממ מחכה בקוצר רוח לציון כשאני מתחרפנת??? -אומרת שהכל יהיה בסדר גם כשנראה שלא ממש לדעתך הפסיכומטרי הוא?? הוא משהו שניתק אותי מהחיים במשך חודשיים ונקווה שבשבוע הבא אני אחזור לחיים האלה טיפ חשוב לאומה??? - לא להילחץ הכל יהיה בסדר.... וגם אם לא מתי שרוצים... מתישהו חייב להיות טוב הספר האחרון שקראתי: אממ משהו באנגלית... לא זוכרת שם ולא עלילה סרט אחרון??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח השיר שאני הכי אוהב עכשיו ברדיו??? לא משהו בעברית האייקון שאני הכי אוהב? כל דבר אופטימי ואין לי מה להוסיף..

אההההההההההה לא יכול לשלוט בזה

שם: אנה גיל: 18 תאריך מבחן: מתישהו ביולי כנראה, אבל אולי עוד אגש ב29.3 חוץ מפסיכומטרי אני:_________ בתיכון/לפני צבא/בצבא/בשירות לאומי/משוחרר/סטודנט: אחרי תיכון וצבא, לפני אונ' פסיכומטרי ראשון/שני/שלישי/מי סופר? שני הדבר הראשון שאני עושה אחרי המבחן: בוכה על ה800 שברח ממני, נו מה. מה אתה אומר לעצמך כשאתה מתחרפן? אההההההההההההה לדעתך הפסיכומטרי הוא... מבחן אווילי שעל כל חסרונותיו, עדיין ממיין טוב יותר מבגרויות. טיפ חשוב לאומה: זבל מי שמלכלך. הספר האחרון שקראתי: סיפורים קצרים של עגנון סרט אחרון שראיתי: בלתי הפיך הכי אוהב בטלוויזיה... סיינפלד

לילית83

New member
טוב, גם אני ../images/Emo79.gif

שם: עדי
תאריך מבחן: 29/3
חוץ מפסיכומטרי אני: לא עושה שומדבר כרגע חוץ מללמוד.
פסיכומטרי ראשון שלי...
הדבר הראשון שאני עושה אחרי המבחן: לנשום עמוק ולחשוב איך להיעלם לפני יום הדין (קבלת הציון)
מה אתה אומר לעצמך כשאתה מתחרפן: "זה בסדר, יש לך סיבה"
לדעתך פסיכומטרי הוא...: באמת באמת מיותר... אבל זה לא משנה את העובדות.
טיפ חשוב לאומה: כרגע אין לי, אנ'לא אופטימית.
הספר האחרון שקראתי: כרגע אני קוראת את "יער נורווגי" באנגלית, בשביל המבחן. האחרון שקראתי היה "תמונתו של דוריאן גריי". חוצמזה אני קוראת כל הזמן, גם בזמן הלימודים למבחן, וכולם אומרים לי שזה גרוע. למה? לא הבנתי.
סרט אחרון שראיתי: ממ... גם סרטים אני רואה די הרבה. האחרון היה "חיים של אחרים".
הכי אוהב בטלוויזיה: לא רואה טלוויזיה. אבל כן טורחת להוריד PRISON BREAK ו - LOST.
השיר שאני הכי אוהב עכשיו ברדיו: לא שומעת רדיו.
האייקון שאני הכי אוהב:
בונוס: שוב, אין לי מה לומר. אני בלחץ היסטרי.

אני...../images/Emo209.gif

עדי
20
1.4
חיילת משוחררת, אבל לא הספקתי להנות מהשחרור.. אח (מילת אנחה), בקרוב..!!
1 ובתקווה
שום
אחרון...
וואו יש הרבה.. יש ספר שאני רוצה לקרוא.. אני רוצה לראות את בופור בקולנוע.. יש תערוכה שקבעתי לראות עם חברה.. לסדר את הבגדים בארון.. לסדר את האלבום ולפתח תמונות מהשתייה.. ועוד ועוד
כתבתי לעצמי את זה אפילו על הדסקטופ, וכשאני צריכה נחמה אני מסתכלת->ללמוד! כמעט הסוף!!!!
מעפאן. ברור לי שצריך משהו ממיין אבל יש בעיה במהות שלו (בעיקר בחלק הכמותי, שפוגע באנשים שבכלל לא רוצים משהו ריאלי בחייהם)
טיפ- להתעודד, לתת פוש אחרון, בקרוב נהיה אחרי
ספר- "הנה אני מתחילה" של יהודית קציר שהיה חביב, לפני זה נראה לי 4 בתים וגעגוע שהיה מצוין (זה היה מזמן). באנגלית האחרון שקראתי היה נערה עם עגיל פנינה. ספר שממש אהבתי.. עכשיו יש לי ספר שדודה שלי שלחה מארה"ב אבל אין לי כוח לקרוא...
סרט לא ראיתי הרבה זמן...
רואה רק ביום שבת סדרות בערוץ 10, האוס בערוץ 3 וCSI ב11...וכמובן ארץ נהדרת
השיר של נינט ועברי ה
, rehab של איימי ריינהאוס ויש עוד..
<< האייקון האהוב עליי מה שיהיה יהיה, אל תתבאסו, אל תלחצו, תבואו בגישה טובה.. נראה לי בשביל לא להלחץ אני אשכנע את עצמי במבחן האמיתי שזאת רק סימולציה לא חשובה..

בז שנות

New member
לדעתי

שם: משה אינקוגניטו גיל: 18 תאריך מבחן: אפריל בראשון חוץ מפסיכומטרי אני: בתיכון\ לפני צבא הדבר הראשון שאני עושה אחרי המבחן:
מה אתה אומר לעצמך כשאתה מתחרפן: מה שטוב בשבילי טוב גם בשביל האנושות.. לא סתם.. לדעתך הפסיכומטרי הוא... מבחן, מבחן לא יותר מזה! טיפ חשוב לאומה:
הספר האחרון שקראתי: איזה סיפרון באנגלית.. בשביל לשפר את האנגלית לפסיכו סרט אחרון שראיתי: הסידרה נמלטים הכי אוהב בטלוויזיה... עזבו השיר שאני הכי אוהב עכשיו ברדיו: כנ"ל האייקון שאני הכי אוהב בתפוז
/
זה בחירה קשה

dasoona1

New member
....

שם: דס גיל: 21 תאריך מבחן: 29.1 חוץ מפסיכומטרי אני:______השתחררתי לפני חודש וחצי תודה לאל, רחמנא ליצלן
פסיכומטרי ראשון/שני/שלישי/מי סופר? שני הדבר הראשון שאני עושה אחרי המבחן: הולכת לאכול בדיקסי ולעשות שופינג, חה חה חה מה אתה אומר לעצמך כשאתה מתחרפן? שאני הולכת למות ושיעבור כבר השבוע הזה
לדעתך הפסיכומטרי הוא... פסדר..אין מה לעשות. הם היו חייבים למצוא דרך למיין בין האוניברסיטאות בלה בלה בלה. טיפ חשוב לאומה הספר האחרון שקראתי: promise me- harlen coben ספר מעולה, יצא עכשיו בעברית ומאוד מומלץ! סרט אחרון שראיתי: אביבה אהובתי, "יוקרה". אלוהים יודע מתי הייתי פעם אחרונה בקולנוע. מתי יצאתי מהבית חוץ מלשיעור. בלעע הכי אוהב בטלוויזיה... נמלטים, בנות גילמור, השיר שלנו
השיר שאני הכי אוהב עכשיו ברדיו:|תן| how to save a life- לא זוכרת של מי :/ האייקון שאני הכי אוהב ב- לאדעת... בהצלחה לכולם

RedGrass1

New member
אני

שם: אינקגניטו גיל: 18 תאריך מבחן: 1 לאפריל חוץ מפסיכומטרי אני: בתיכון פסיכומטרי שני לדעתך הפסיכומטרי הוא דרך לסנן מועמדים והוא לא הכי חוזה את סיכוי ההצלחה באקדמיה. הספר האחרון שקראתי: The fist of god בשביל המבחן. סרט אחרון שראיתי: המדריך לטרנפיסט בגלקסיה. הכי אוהב בטלוויזיה: אבודים

..

מתן דנינו 20 עשיתי בפברואר ואני מכור לפורום בצבא עשיתי פעמיים הלכתי להתפרע על שווארמה ואשתי הודיעה שלי שיש לה צירים, אז נולדה לי בת כמה שעות אחרי.. אני לא הפסיכומטרי מסריח! צריך להפטר מהסכסוך עם הערבים.. the innocent של הרלן קובן השתולים (מעפאן..) הכל (אני מכור לטלויזיה..) כבר יומיים לא שמעתי גלגלצ אז לא עולה לי כלום.. אני צעיר מדי כדי להבין באייקונים לא להתייאש צדיקים!

demultiplexer

New member
מתן

ניסיתי היום את השיטה עם הסטופר בסימולציה 23 של קידום שעשינו במסגר הקורס, באמת היה שיפור, אני חושב שבגלל השיטה, מחר עוד סימולציה נראה מה יהיה. אני צריך להיות קצת יותר קשוח כי היום עברתי בלא מעט שאלות את הדקה ועשרים ולא הצלחתי לעזוב את השאלה כי הרגשתי שאני על סף פתרון, מחר אני אהיה יותר קפדן וגם אם אני על סף פתרון אני יוותר ואחזור אח"כ אם יהיה זמן. כשאני מוותר על הגרף אני מסיים את הפרק בזמן בעזרת השיטה. יש לחבר שלך ליטושים לשיטה או עוד עצות ? שוב תודה,

demultiplexer

New member
שיטה

היו לי המון טעויות מטופשות בפרק הכמותי. טעויות שניתן למנוע ע"י הקדשת יותר זמן לכל שאלה. עכשיו אני יושב עם שני סטופרים, אחד מודד את הזמן הכללי לפרק כמו תמיד ועם השני אני מודד את הזמן שאני נמצא בשאלה. אם פתרתי את השאלה בפחות מ40 שניות אני כמעט פותר מחדש. אם פתרתי בין 40 שניות לדקה אני מוודא את הפתרון והכי חשוב, כשאני עובר את הדקה ו10 (עד היום זה היה ועשרים) אני מנחש עוזב את השאלה וחוזר אח"כ אם יש זמן. היום עשיתי את סימולציה 23 של קידום במסגרת הקורס עם השיטה הזו ויש שיפור במספר הטעויות ה"טיפשיות".

Kayben

New member
אני, אני, אני

שם: בועז
חוץ מפסיכו: משוחרר / עובד
/
פסיכו: מס' 3, גלידה.
אחרי הפסיכו
: הולך לעבוד.
שאני מתחרפן
: "רק עוד 10 יום וזה נגמר!!!"
לדעתי הפסיכו: מסחטת כסף, כמו שמישהו אחר אמר.
טיפ לאומה: קחו הכל בקלות.
ספר אחרון
: ספר טיסה - איל קיציס, טל פרידמן סרט אחרון
: בופור הכי אוהב בTV
: סיינפלד! שיר ברדיו
: אלה החיים - קרן פלס אייקון מובחר :

אממ..

שם: פלוני מחפש קטר גיל: 22 תאריך מבחן: עוד לא התקררה הגופה וכבר מתחיל ללמוד ליולי חוץ מפסיכומטרי אני: עובד ומגדל שיער פסיכומטרי ראשון/שני/שלישי/מי סופר? אני לא מאמין אבל הולך להיות ה3 במועד יולי הדבר הראשון שאני עושה אחרי המבחן: יוצא מהכיתה מה אתה אומר לעצמך כשאתה מתחרפן? עוד מעט מתחילים לחיות לדעתך הפסיכומטרי הוא...: שטויות במיץ אוכמניות, לא משקף כלום חוץ מתאוות הבצע של המדינה הזאת טיפ חשוב לאומה: לא לזלזל בעצמכם הספר האחרון שקראתי: הצלם - פיליפ ק דיק סרט אחרון שראיתי: סורק אפילה הכי אוהב בטלוויזיה: סיינפלד (כמה מקורי) סיפמסונס והאוס. השיר שאני הכי אוהב עכשיו ברדיו: אין המון הצלחה למועד אפריל - קדימה פוש אחרון!

גמני

שם: שמי הולך לפני... גיל: 20 תאריך מבחן: 29.3 חוץ מפסיכומטרי אני /משוחרר/עובד פסיכומטרי ראשון/שני/שלישי/מי סופר? בחיי המודעים-שני.. הדבר הראשון שאני עושה אחרי המבחן: שום דבר מיוחד.. נח יומיים והולך לעבודה (עד שימאס לי ואתפטר חח) מה אתה אומר לעצמך כשאתה מתחרפן? שאוטוטו זה נגמר? לדעתך הפסיכומטרי הוא... בדיוק מה שאמרה אד גלוריאם. טיפ חשוב לאומה-אין הספר האחרון שקראתי: אבא עשר אבא עני. ספר דפוק, אבל קריא. סרט אחרון שראיתי: רקוויאם לחלום. הכי אוהב בטלוויזיה... אולפן ליגת האלופות! השיר שאני הכי אוהב עכשיו ברדיו:|תן| אממ.. לא ממש שומע רדיו.. האייקון שאני הכי אוהב ב
תשובת בונוס- כתבו ככל העולה על רוחכם- ""אני אמור לומר שכאשר אנשים מדברים על קפיטליזם זו קצת בדיחה. אין כזה דבר. אף מדינה, אף מעמד עסקי, מעולם לא הסכימו להיות כפופים לשוק החופשי, מישמעת של שוק חופשי. שווקים חופשיים הם בשביל אחרים. למשל, העולם השלישי הוא העולם השלישי בגלל ששוק חופשי נידחף לו לתוך הגרון. ובאותו הזמן, המדינות הנאורות, אנגליה, ארצות הברית, ואחרות, נקטו בהתערבות ממשלתית בקנה מידה עצום כדי להגן על כוחות פרטיים, ועדיין עושות זאת. זה נכון היישר עד היום. לדוגמה, ממשל רייגן היה התומך הגדול ביותר במדיניות מגן כלכלית בהיסטוריה האמריקאית מאז מלחמת העולם השניה. למעשה כל הכלכלה הדינמית בארצות הברית מבוססת בצורה מכרעת על יוזמה ממשלתית והתערבות ממשלתית: מחשבים, האינטרנט, טלקומוניקציה, אוטומציה, תעשיית התרופות, מה שתגיד. כשסוקרים את זה, מגלים הונאות עצומות של הציבור, כלומר, שיטה שבה תחת הסוואה כזו או אחרת הציבור משלם את העלויות ולוקח את הסיכונים, והרווחים מופרטים. זה מאוד רחוק משוק חופשי. שוק חופשי זה כמו מה שהודו נאלצה לסבול במשך כמה מאות שנים, ורובו של שאר העולם השלישי."

למעלה