שאלון

../images/Emo110.gif../images/Emo110.gif

האם אי פעם... השתמשת בסמים?לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? לא נזרקת על ידי מישהו? כן מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? כן עישנת? כן שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?כן ראית טיטאניק? 23 פעמים, וזה עדיין גורם לי לבכות. נישקת מישהו?כן התנשקת צרפתית? כן הזדיינתזה יכל לקרותXD אבל לא ביקרת בארץ אחרת? לא צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת?כן נסעת ברכבת? ברור רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כןXD דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? כן:S זרקת מישהו והתחרטת על זה? כן יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? אני אייפה את המציאות ואומר שלא ממש
אבל בערךXD שיקרת? כן, אבל רק בעניינים דחופים נרדמת בשיעור?כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? כן [מעברי חצייה וזה] אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? כן רצית להרוג מישהו?כן נפלת מכסא? כן
נתת למישהו לאפ דאנס? לא יודעת מה זה הלכת מכות? כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? תלוי של מי המסיבה ומי במועדון קפה או תה?תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? לוקחת בקלות חתולים או כלבים? גם וגם אוכל או ממתקים? גם וגם קרמבו וניל או מוקה?וניל חורף או קיץ? שניהם מה או מי היית רוצה...? להרוג: את מי שהמציא את המתמטיקה, חברה בוגדנית ועוד. לשמוע: אני שומעת כרגע מה שאני רוצה להיות כמו: לא חשוב הדבר האחרון ש: קניתי: קשת שחורה קראתי: המילים בשירים של פלאסיבו עשיתי: הקלדתי את התשובהXD סרט אחרון שראיתי?'מעבר ליער'. אוך, כ"כ חמוד
מספר אחרון שחייגתי: לחברה דבר אחרון ששתיתי: קולה דבר אחרון שאכלתי:קוסקוס פעם אחרונה שבכיתי: המ, לפני איזה יומיים פעם אחרונה שצחקתי: לא זוכרת, נו הבנאדם האחרון שנישקתי: זה היה מזמן
הבחור האחרון שדיברת איתו: למה לבאס?

mogili

New member
ממ..שעמם..

שם מלא: גילי [נסתפק בזה] תאריך לידה: 23.4 מין: נקבה, חיחי המילה הזאת תמיד הצחיקה אותיXD בית: מה השאלה פה? איפה עוד גרת? פה ובמוסד, כרגע לא.. מזל: שור מידת נעליים: 39 גובה: 1.65 מוצא: נו אינלי כוח לפרט חיות מחמד: חתול שמן שמ אובי אחים: אח ואחות צבע שיער: חום אורך שיער: די ארוך האמתO: צבעת פעם את השיער? נמ לא באיזה צבע? : - כיתה: ט' תחביבים: לישון מוזיקה: מה השאלה פה? להקה: .. איזה שפות אתה מדבר? אנגלית ועברית אוהב ספורט? לא איפה נולדת? בחיפה אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה רגיש לדגדוגים? כן מאמין באלוהים? לאדעת יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא מה הם?- יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? מנקת רחובות בת"א איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? לאזוכרת, אבל אתמול היה ממש מחורבן מה הדבר הכי מביך שקרה לך? בע איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? נו מה הדבר הכי חשוב לך? תאמת? שאינלי מושג יש חבר/חברה/קראש? נמ ממה אתה הכי פוחד? עכבישיםD: מאמינה באהבה וירטואלית: לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בידיים?O: על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? "אני עייפההההה" למה אתה הכי מתנגד? ממ אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? רק אני פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? מאמינה באהבה ממבט ראשון? לא מה הדבר שעושה אותך מאושרת? פף אושר? לאדעת כשיש לך אהבה את נאמנה? כן את אוהבת ילדים? לא ממש את ותרנית או עקשנית? איפשו באמצע אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? לאדעתת החיים טובים לדעתך? ממ נגיד היחסים עם ההורים טובים? כרגע לא לבוש: נו איפור: בע דברים אהובים מאכל: קולה שתיה: קולה המקום האהוב לחופשה: סן פרנסיסקוB) טעם גלידה אהוב: שוקולד? פרי אהוב: תות ממתק: קינדר שכזה מכונית: שנוסעת שיעור: - חג: פוריםB) היום הכי אהוב בשבוע: ראשון\חמישי צבע: אדוםםם מגזין: ראש1?XD שם לבת: ג'יידXP שם לבן: ג'יידP: קבוצת ספורט אהובה: הפועל חיפהXDDDDD חודש אהוב: אין ספורטאי/ת אהוב: - שחקנית אהובה: - שחקן אהוב: . ג'ק בלאק\ג'וני דפ תוכנית אהובה בטלוויזיה: נמלטים אתר אהוב: - חיה אהובה: חתול? חבר לאימייל: הא? בדיחה: אינלי כוח אומר הרבה: פאק\כאילו מילה אהובה: לאדעת נעליים: אולסטאר תחנת רדיו: גלגל"צ? חדר בבית: החדר שלי ההופעה הכי טובה שראית: של שליחי הבלוז, מזמן-מזמן דיסק אהוב: וואו קשה..די נו, יש הרבה. נשיא: XD סלט: כזה כזה לאדעת בשר: - תוספת לפיצה: ברוקולי\בצל ארץ: ישראל! עיר: סן פרנסיסקו מקום אהוב: מוסד ריח: - רעש: מאיה ועמית עושים חיקויים של פלוצים?XP טעם: קולה רגש: פף מספר: 3 ספר: הארי פוטרים למיניהם סבתא: חנה! דגנים: קוקומן דברים פחות אהובים אוטו: נו באמת צבע: מורה: שיעור: יום בשבוע: חג: עונה: חודש: ספורט: קבוצת ספורט: סרט: שחקנ/ית: תוכנית: אתר: אוכל: שתיה: להקה: זמר: . זמרת: חיה: חנות: מילה: הופעה שהיית בה: דיסק: סלט: ארץ: עיר: מקום להיות בו: ריח: רעש: . רגש: תאריך: ספר: דגנים: ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: יותר מידי חיבקת מישהו: כן בכית: כן צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש: תמיד דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? לא נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? ממ ראית את הבית הלבן? בתמונהP: עישנת? כן שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? חח כע ראית טיטאניק? לאP: נישקת מישהו? לא התנשקת צרפתית?לא הזדיינת -_-" ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? ברור זה הכי שווהP: עשית אמבטיית קצף? כע טסת? כע שטת?כע נסעת ברכבת?כע רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? לא שיחקת בברביות? ברורP: נשארת ער כל הלילה? כע דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כל הזמן:] דיברת בשיעור? כע פחדת מהחושך? כע היית בבית חולים (לא לביקור)?כע עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כע פגשת סלבריטי? סוגשל עברת על החוק? ממP: אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? ממ שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? ממ שברת למישהו את הלב?\: רצית להרוג מישהו?את עצמי נפלת מכסא? כע נתת למישהו לאפ דאנס? XD לא הלכת מכות? כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית קפה או תה? תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? לוקח את זה בקלות חתולים או כלבים? חתולים אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה? איכ חורף או קיץ? חורף מה או מי היית רוצה...? להרוג: אותי לשמוע: כרגע? דה קיור['סה קטע אני שומעת אותםP:] להיות כמו:ני הדבר האחרון ש: קניתי: קולה קראתי: כאילו ספר? הארי פוטרP: עשיתי: קינחתי את האף סרט אחרון שראיתי?ג'ון טאקר חייב למות מספר אחרון שחייגתי: אבא דבר אחרון ששתיתי: קולה דבר אחרון שאכלתי:תותיםB) פעם אחרונה שבכיתי: אתמול פעם אחרונה שצחקתי: היום הבנאדם האחרון שנישקתי: ממ הבחור האחרון שדיברת איתו:אבא

happy flower

New member
עונה ../images/Emo9.gif למרות האורך

שם מלא: נטי (זה לא שם מלא אבל) תאריך לידה: 22.12 מין:
בית: ראשל"צ איפה עוד גרת? .. מזל: גדי מידת נעליים: 38 גובה: 1.63 חיות מחמד: כלבה אחים: --- צבע שיער: בלונדיני אורך שיער: ארוך ומדורג צבעת פעם את השיער? ממש לאא כיתה: ז תחביבים: ריקוד מוזיקה: היפ הופ להקה: דארין זניאר (זמר יחיד) איזה שפות אתה מדבר? רוסית עברים ספרדית ואנגלית אוהב ספורט? מאוד אתה בן אדם של לילה או של יום? יום רגיש לדגדוגים? כן מאמין באלוהים? מאוד יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן מה הם? כל מיני יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? רקדנית איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? כשרבתי מכות עם ילדה איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? כשהתקבלתי לאודישן בדרגת מקצועיות מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה יש חבר/חברה/קראש? לא ממה אתה הכי פוחד? מוות מאמינה באהבה וירטואלית: לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בכיס על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? מחר למה אתה הכי מתנגד? סמים אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אף אחד. פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? ברור מאמינה באהבה ממבט ראשון? לעע מה הדבר שעושה אותך מאושרת? קשרים טובים עם המשפחה והחברים כשיש לך אהבה את נאמנה? כן את אוהבת ילדים? מאוד את ותרנית או עקשנית? עקשנית וותרנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? ממש לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? לא בטוחה החיים טובים לדעתך? מאוד היחסים עם ההורים טובים? מאוד לבוש: ג'ינס וגופיה איפור: צללית, עיפרון ואודם דברים אהובים מאכל: הכל שתיה: RCקולה המקום האהוב לחופשה: פיקניק טעם גלידה אהוב: פצפוצי שקולד פרי אהוב: תפוז ותות ממתק: שוקולד חלב מכונית: מרצדס שיעור: ספורט חג: פורים (עכשיו עכשיו עכשיו) היום הכי אהוב בשבוע: שישי צבע: ירוק מגזין: ראש 1 שם לבת: מריאנה שם לבן: גלן קבוצת ספורט אהובה: -- חודש אהוב: דצמבר ואוגוסט ספורטאי/ת אהוב: --- שחקנית אהובה: לינדזי לוהאן שחקן אהוב: רן דנקר תוכנית אהובה בטלוויזיה: השיר שלנו אתר אהוב: שלי חיה אהובה: כולן אבל באמת כולן חבר לאימייל: כן בדיחה:ילד רואה חמור ושואל את אביו: הילד: אבא, גם חמורים מתחתנים? האב: ר-ק חמודים מתחתנים!! חח קורעע אומר הרבה:.... מילה אהובה: יפה נעליים: נייק תחנת רדיו: רדיו 100 אף אם חדר בבית: החדר שלי ההופעה הכי טובה שראית: זה קשה להחליט סלט: טונה בשר: סטייק תוספת לפיצה: הכל (בעיקר תירס) ארץ: ישראל עיר: בואנוס איירס מקום אהוב: מפלי מים ריח: ריח של פיצה הכי מומלץ רעש:........... טעם:.......... רגש: אהבה וחיבה מספר: 3 ספר: סודות נעורים סבתא: סבתא שלי דגנים: הכל דברים פחות אהובים אוטו: אין צבע: שחור מורה: חביבה שיעור: היסטוריה יום בשבוע:ראשון חג: כיפור (למרות האופניים) עונה: חורף חודש: ינואר ספורט: כדור עף ב24 שעות אחרונות.... היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש: לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... השתמשת בסמים?לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? לא נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? כן נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? לא עישנת? לא שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? לא הזדיינת? לא ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת?כן שטת?כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל?לא הכנת אתר אינטרנט?כן שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? לא דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? תמיד היית בבית חולים (לא לביקור)? לא עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כמעט השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? לא אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? כן שנאת את עצמך? לא נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? כן רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? אע?? הלכת מכות? כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מעדון קפה או תה? תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? לוקח בקלות חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה? וניל חורף או קיץ? קיץ מה או מי היית רוצה...? להרוג: מישהי לשמוע: שיר שאני לא מכירה להיות כמו: אף אחד הדבר האחרון ש: קניתי: תחפושת קראתי: ספר עשיתי: עניתי על שאלון - פורום סקרים ושאלונים - תפוז סרט אחרון שראיתי? תזיזו ת'רגליים מספר אחרון שחייגתי: חברה שלי דבר אחרון ששתיתי: תה דבר אחרון שאכלתי:אוזן המן פעם אחרונה שבכיתי: לא זוכרת פעם אחרונה שצחקתי: היום הבנאדם האחרון שנישקתי: חברה שלי הבחור האחרון שדיברת איתו: אורי - ידיד

•HadaS•

New member
עונההההההההה ../images/Emo6.gif

שם מלא: הדס __ תאריך לידה: 2.3.1993 אתמול יומולדתתתת מין: בתת בית: באר שבע איפה עוד גרת? רק בבאר שבעע מזל: דגים מידת נעליים: 39 גובה: לא יודעת .. אבל ממוצעת לא גמדה ולא ענקית מוצא: אשכנזייה חיות מחמד: כלבה אחת.. שושה שלי3> אחים: אחות אחת.. צבע שיער: שטני אורך שיער: עז אמצע היד צבעת פעם את השיער? לא באיזה צבע? : - כיתה: ח' תחביבים: לישון, מחשב, טלוויזיה, לצחוק, לצאת לבלות במקומות, ים , בריכה , קניון הכלל מוזיקה: הכל כמעעעט להקה: סינרגיהה איזה שפות אתה מדבר? עברית , אנגלית וספרדית מהטלנובלות
אוהב ספורט? כן איפה נולדת? ישראל אתה בן אדם של לילה או של יום? יום רגיש לדגדוגים? כן רצחח מאמין באלוהים? מאוד יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן.. מה הם? הדסווש :]] , הדסיק, hadasii_ יש לך גשר? לא אבל אני צריכה .. יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? שחקנית או תסריטאית, או פסיכולוגית או מעצבת אופנה איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? היו לי כמה.. אבל ברוך השם הם לא היו קרובים אליי בזמן האחרון.. שלאי חזרו חס וחלילה טפו טפו טפו מה הדבר הכי מביך שקרה לך? הממ קרו הרבה דברים מביכים
איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? כל הימים בהם פגשתי...... מישו מה הדבר הכי חשוב לך? אושרר יש חבר/חברה/קראש? לא
ממה אתה הכי פוחד? מהמוות, ולא רק שלי מאמינה באהבה וירטואלית: ממש לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? עלל היום שהיה , אבל דברים שאני רוצה שיקרו ומדמיינת אותם קורים
למה אתה הכי מתנגד? אע? אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אני רוצה להיות רק אני עצמי ואנוכי פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? לא מה הדבר שעושה אותך מאושרת? לא יודעת להסביר.. כשאני רואהה את ____ , כשאני מרגישה .. מאושרת חח לא יודעת כשיש לך אהבה את נאמנה? כן את אוהבת ילדים? כן את ותרנית או עקשנית? עקשנית כשאני רוצה, אבל לפעמים גם ותרנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא למה לי? כל אחד והאופי שלו ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? אם הוא לא מוצא חן בעייניי אז לא החיים טובים לדעתך? לפעמים כן לפעמים לא.. אבל ברוך השם נכון לעכשיו הם די טובים.. היחסים עם ההורים טובים? כן לבוש: דברים יפים אנערף חח איפור: מייק אם סומק מסקרה ושפתון דברים אהובים מאכל: מלאווח וטוסט שתיה: ענבים, תות בננה ומים המקום האהוב לחופשה: אילת חחח ויש מצב שחו"ל לא הייתי שמה עדיין
טעם גלידה אהוב: וניל ושוקו רגילים בלי שום תוספות מעצבנות עליהם פרי אהוב: אממ תפוח, בננה, קלמנטינה ממתק: מכונית: שיעור: אומנות חג: פסחחח! היום הכי אהוב בשבוע: שבת ומממ רביעי צבע: כחול, תכלת מגזין: ראש1 שם לבת: רותם, ניצן , ליאל שם לבן: שלומי, רון קבוצת ספורט אהובה: - חודש אהוב: מרץץץץ ספורטאי/ת אהוב: - שחקנית אהובה: אני לא ממש מעריצה שחקקן אחד... אני כבר לא מאלה שמעריצים ממש
שחקן אהוב: ^ תוכנית אהובה בטלוויזיה: חבריםםם אתר אהוב: פורגירלס חיה אהובה: כלבבב חבר לאימייל: אע?? בדיחה: אני לא מישהי שצוחקת מבדיחות קרש אומר הרבה: בזמן האחרון אני אומרת הרבה "הצילווווו" חחחח מילה אהובה: כוסעמק נעליים: אע? תחנת רדיו: - חדר בבית: החדר המכועררררררר שלייי ההופעה הכי טובה שראית: הממ לא הייתי בהרבה הופעות בחיי דיסק אהוב: נשיא: משה קצב XD סלט: כרובבבבבב עם מיונדדד גרר בשר: סטייק?
תוספת לפיצה: זיתים, תירס, פטריות ארץ: ישראל עיר: תל אביב ובאר שבע מקום אהוב: הבית ריח: ריח של המים בברז אצלי כשפותחים אותם זה מששששו הריח הזהה חח מכורה.. וגם בשמים חח רעש: ? טעם: ? רגש: שמחה, התרגשות מספר: 6 ספר: - סבתא: אע? דגנים: כריות ונילללללל שליטה דברים פחות אהובים אוטו: - צבע: ירוק מורה: המורה ל.... לא יודעת חח שיעור: מתמטיקה יום בשבוע: שני ושלישי חג: אני אוהבת את כל החגים עונה: סתיו.. חודש: אנערף ספורט: אמממ לא יודעת קבוצת ספורט: סרט: להרוג את המזל... שחקנ/ית: - תוכנית: אתר: נוו יש כמה אוכל: המהמהממ דברים לא כשרים שתיה: קולה ספרייט וכל המוגזים האלה בעע להקה: זמר: . זמרת: חיה: חיה שנואה? ג'וק חנות: מילה: כחבה הופעה שהיית בה: - דיסק: - סלט: סלט תפוחי אדמה עם גזר ואפונה בעעע דוחה למות ארץ: לבנון? סוריה? עזה? עיר: עיר שנואה? הממממממ לא יודעת מקום להיות בו: - ריח: של עשן סיגריות, פליצות חח רעש: של האופנועים שהם עוברים והם עושים רעש כזה חזקק ומעצבן וואיי דופק בשכל רגש: עצב, כעס תאריך: אנערף ספר: - דגנים: קוקומן צדפים בעע, האני נאטס צ'יריוס האלההה ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: כן בכית: כן צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: לא הסתפרת: לא אבל עשיתי פן הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כןןןן ואני עדיין מתגעגעתתתתת
האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא וגם לא אשתמש אכלת קופסא שלמה של עוגיות? לא אבל אני מסוגלת.. נראלי נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן
ראית את הבית הלבן? לא עישנת? לא שתית אלכוהול? לא עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כןןן נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? לא הזדיינת? חחחחח לא ... ביקרת בארץ אחרת? לא צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? לא שטת? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? חחח לא הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות? כןן נשארת ער כל הלילה? כןן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? חחחח כן דיברת בשיעור? כן מן הסתם פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? לא יודעת ה היה כשהייתי קטנהה כי נכנס לי מסמר לרגל.. לא זוכרת זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? לא השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? חחח כןן .. אואו נזכרתי בבת מצווה לילדה אחת שמתי לחברה מלח בתוך המיץ שלה ופלפל באוכל חחח וכל הזמן ביקשנוהמלצרים להחליף צלחות והכל חחחחח מסכנה הילדה.. פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? לא אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? כןכןכן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לא רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? כן חח נתת למישהו לאפ דאנס? אע? הלכת מכות? לא זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מועדון קפה או תה? תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? לרוב שואפת לשלמות חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה? וניל חורף או קיץ? חורף.. במחשבה שנייה גם קיץ XD מה או מי היית רוצה...? להרוג: לפעמים את עצמיי לשמוע: אותווו להיות כמו: עצמי הדבר האחרון ש: קניתי: אמממממממ בגדים? קראתי: ספר קריאה באנגלית לשיעור חח עשיתי: עניתי על שאלון ארוךך ארוךך כגון זה
סרט אחרון שראיתי? אחי הדב מספר אחרון שחייגתי: טלפון של חברה דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי: טוסט פעם אחרונה שבכיתי: אתמול בלילה פעם אחרונה שצחקתי: היום בבוקר הבנאדם האחרון שנישקתי: אמא שלי.? הבחור האחרון שדיברת איתו: אבא שלי ? חחח

baril

New member
../images/Emo80.gifארווך [:

שם מלא: אריאל תאריך לידה: 9.6 מין: נקבה בית: הא? איפה עוד גרת? בארגז, איפה אני עוד יכולה לגור? מזל: תאומים מידת נעליים:39 גובה: 1.65 מוצא: חצי מרוקאית חצי טוניסאית חיות מחמד: אין אחים:יש 1 צבע שיער: חום אורך שיער:אחרי הכתפיים צבעת פעם את השיער? לא באיזה צבע? : -- כיתה: ח' תחביבים:כדורסל,מחשב,טלוויזיה,חברות,לישון,מוזיקה מוזיקה: פאנק רוק להקה: סימפלאן,הביטלס,ניקלבק,פאניק, סינרגיה איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית ספרדית אוהב ספורט? כן מאוד
איפה נולדת? ישראל אתה בן אדם של לילה או של יום? של לילה רגיש לדגדוגים? אההא [: מאמין באלוהים? כה יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כה מה הם?אריאלוס D: יש לך גשר?כן :| יש לך משקפיים/עדשות מגע? רק לראייה מרחוק. רררר מה תרצה להיות כשתהיה גדול? פסיכולוגית איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? היו כמה, ועדיף לא להיזכר בהם ;[ מה הדבר הכי מביך שקרה לך?לאדת איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? היו כמה :] מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה שלי, והחברות שלי יש חבר/חברה/קראש? לא :[ ממה אתה הכי פוחד? מאנסים, וממוות מאמינה באהבה וירטואלית: לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב P: על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על מה יהיה מחר בבוקר למה אתה הכי מתנגד? לכל מיני דברים אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? ביל גייטס DD: פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט?לא מאמינה באהבה ממבט ראשון? כה מה הדבר שעושה אותך מאושרת? מוזיקה :] כשיש לך אהבה את נאמנה? כן את אוהבת ילדים? כן מאודדדד את ותרנית או עקשנית? עקשנית מאוד אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא. ממש לא. אני בעד שאנשים יישארו מי שהם ולא משנה מה ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? כן החיים טובים לדעתך? לפעמים. רובם כן היחסים עם ההורים טובים? כן לבוש: ספורטיבי, פריקי לייט איפור: עיפרון שחור\כחול וזהו דברים אהובים מאכל: שניצל,ספגטי בולונז D:, מקדונלדס שתיה: נסטי המקום האהוב לחופשה: ארה"ב טעם גלידה אהוב: וניל 3> פרי אהוב: תפוח ירוק, תות ממתק: טורטית מכונית: BMV שיעור: אנגלית, ספורט חג: פסח היום הכי אהוב בשבוע: שבת דהה DD: צבע: שחור, תכלת מגזין: ראש1 שם לבת: עדן, דניאל שם לבן: בר קבוצת ספורט אהובה: מכבי חיפה כדורגל, מכבי ת"א כדורסל חודש אהוב: יוני [: *יומולדת אההא
* ספורטאי/ת אהוב: אנתוני פארקר :] שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב: עפר שכטר
תוכנית אהובה בטלוויזיה: חברים
, ארתור, הפיג'מות אתר אהוב: תפוז, ג'יקלאב,ישרא חיה אהובה: כלב חבר לאימייל: אין בדיחה: יש יותר מדי XD אומר הרבה: קורע מילה אהובה: קורע נעליים: אולסטאר
תחנת רדיו: 99ESC,גלגלצ חדר בבית: החדר שלי ההופעה הכי טובה שראית: היהודים במועדון התיאטרון דיסק אהוב: לא שומעת דיסקים נשיא: -- סלט:סלט ב5 צבעים יאמי נאמי בשר: רגיל [?!
] תוספת לפיצה: תירס ארץ:ישראל
עיר: ניו יורק :[ מקום אהוב: נמפ לא'דת ריח: לאדת רעש: מוזיקה כמובן D: טעם: מלוח רגש: צחוק מספר:7 ספר: הארי פוטר, אנגוס סבתא: הא? דגנים:טריקס דברים פחות אהובים אוטו: הטרנטות האלה שלא זזות צבע: הממ לאיודעת מורה: שמחה
אידה הזונההה שיעור: מוזיקה |: מתמטיקה יום בשבוע: רביעי חג: אפחד עונה: קיץ חודש: אפחד ספורט: אפחד קבוצת ספורט:הפועל ת"א סרט:אין שחקנ/ית: אין תוכנית: אין אתר: אין אוכל:יש יותר מדי XD שתיה: סודה להקה: פוסיקאט דולז, אם אפשר לקרוא להן להקה :| זמר:אין זמרת: רוני סופרסטאר אייייכ חיה: חרקים למיניהם חנות: אין מילה: אין הופעה שהיית בה:אין דיסק: אין סלט: אבוקדו XD ארץ: ארצות ערב עיר: אין מקום להיות בו: אין ריח: מסריח XD רעש:של נפצים רררר אני יכולה להשתגעעעעע @_____@ רגש:כעס תאריך: אין ספר: אין דגנים: צ'יריוס ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן :] קנית משהו:כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש: לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו:כן האם אי פעם... השתמשת בסמים?לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? לא נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן [: היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? לא עישנת? לא חס וחלילה שתית אלכוהול? כה עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?כה
ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו?כן התנשקת צרפתית? לא :[ אבל זה עוד יגיע הזדיינת?לא ביקרת בארץ אחרת? כה צבעת בספר צביעה? כה D: אני אוהבת את זה עשית אמבטיית קצף? כה טסת? כה שטת?כה נסעת ברכבת? כה רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? כן, בטיפו *מרגישה טיפשה* שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? אההא דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן :\ נרדמת בשיעור?כן
השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? לא אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?כן |: שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לא רצית להרוג מישהו?כן נפלת מכסא? כן חחח נתת למישהו לאפ דאנס? לא. מהזה
הלכת מכות? כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית קפה או תה?תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? לוקחת בקלות חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה?וניל
חורף או קיץ? חורף מה או מי היית רוצה...? להרוג: נסראללה, בן לאדן לשמוע: מוזיקה יפה להיות כמו: ביל גייטס [: בר רפאלי הדבר האחרון ש: קניתי: מכנסיים וגופיות נורא יפות קראתי:הארי פוטר 6 עשיתי: עניתי על השאלון הזה סרט אחרון שראיתי?שישי הפוך מספר אחרון שחייגתי: לאמא דבר אחרון ששתיתי: מיץ תפוחים דבר אחרון שאכלתי:מסטיק D: פעם אחרונה שבכיתי: לאזוכרת פעם אחרונה שצחקתי: היום הבנאדם האחרון שנישקתי: מוזס הבחור האחרון שדיברת איתו:עומר

sweet shir

New member
נולדת בתאריך לידה של החברה הכי טובה

!!
וואו ישלנו תשובות דומות!
~וקראתי הכל כי אני מתחמקת מללמוד למבחן בהיסטוריה
~

B A W

New member
עונהנהנה

לקוח מאיזה בלוג: שם מלא: -- תאריך לידה: יד' בסיון מין: נקבה בית: הא? איפה עוד גרת? רחוב אחר באותה עיר. מזל: תאומים מידת נעליים: 38 ושני שליש :) גובה: 165-170 סנטימטרים מוצא: -- חיות מחמד: כלבה אחים: שניים צבע שיער: חום בהיר אורך שיער: מדורג, החלק הארוך עד השכמות. צבעת פעם את השיער? כן באיזה צבע? : עץ משובח P: כיתה: יא תחביבים:-- מוזיקה: -- להקה: -- איזה שפות אתה מדבר? אנגלית עברית ומעט ערבית אוהב ספורט? ככה איפה נולדת? תל השומר אתה בן אדם של לילה או של יום? גם וגם. רגיש לדגדוגים? הכי מאמין באלוהים? לא יודעת. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן מה הם?-- יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? גם וגם מה תרצה להיות כשתהיה גדול? מאושרת איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? -- מה הדבר הכי מביך שקרה לך? -- איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? -- מה הדבר הכי חשוב לך? האמת יש חבר/חברה/קראש? חבר :) ממה אתה הכי פוחד? מעצמי מאמינה באהבה וירטואלית: לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על כלום. למה אתה הכי מתנגד?-- אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אנשים שאוהבים אותי. אבל באמת אוהבים. רק בשביל להבין למה לעזאזל. פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? לא מאמינה באהבה ממבט ראשון? לא מה הדבר שעושה אותך מאושרת? הנוכחי. הוא גורם לי לחייך ולבכות בו זמנית. כשיש לך אהבה את נאמנה? הכי. את אוהבת ילדים? מאוד את ותרנית או עקשנית? גם וגם. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? כן החיים טובים לדעתך? יאפ היחסים עם ההורים טובים? כן לבוש: הכי פשוט שיש. ג'ינס וטריקו\גופיה. איפור: לא דברים אהובים מאכל: שוקולד 3> שתיה: מים מים ומים המקום האהוב לחופשה: צפון טעם גלידה אהוב: אוכמניות פרי אהוב: תפוז ממתק: שוקולד\סוכריות גומי מכונית:-- שיעור: כימיה חג: סוכות היום הכי אהוב בשבוע: לא יודעת צבע: ירוק שחור וחום מגזין: -- שם לבת: אופָל שם לבן: יובל יונתן קבוצת ספורט אהובה: -- חודש אהוב: JUSAH VJUR; ספורטאי/ת אהוב: -- שחקנית אהובה: -- שחקן אהוב: . ג'וני דפ תוכנית אהובה בטלוויזיה: חברים אתר אהוב: -- חיה אהובה: נחשים וכלבים חבר לאימייל: -- בדיחה: -- אומר הרבה: סליחה מילה אהובה: -- נעליים: אולסטאר תחנת רדיו: גלגל"צ חדר בבית: הסלון ההופעה הכי טובה שראית: -- דיסק אהוב:-- נשיא:-- סלט: ירקותP: בשר: איכס תוספת לפיצה: בצל\פטריות\זיתים ארץ: ישראל. עיר: -- מקום אהוב: הצפון ריח: של שוקולד. רעש: מוסיקה :) טעם: מתוק רגש: אהבה מספר: 33 ספר: דור הפרוזק סבתא: אסתר דגנים: -- דברים פחות אהובים אוטו: -- צבע: צהוב מורה: המחנכת. שיעור: ספרות יום בשבוע: שישי חג: פסח עונה: קיץ חודש: חודשי הקיץ ספורט: -- קבוצת ספורט: -- סרט:-- שחקנ/ית:-- תוכנית: ניפטאק אתר: -- אוכל: בשר ודגים שתיה: קולה להקה: -- זמר: . -- זמרת: -- חיה: -- חנות: -- מילה: -- הופעה שהיית בה:-- דיסק: -- סלט: עם אגוזים ארץ: -- עיר: ניו יורק מקום להיות בו:-- ריח: של קקי P: רעש: דפיקות. רגש: שנאה תאריך: -- ספר: רודף העפיפונים. דגנים: -- ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: יאפ חיבקת מישהו: כן :) בכית: לא צחקת: כן :) גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: לא האם אי פעם... השתמשת בסמים?לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? כן נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? כן נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? אני חושבת... ראית את הבית הלבן? לא עישנת? כן ניסיתי פעם אחת שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול?כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו?כן התנשקת צרפתית? כן הזדיינת? לא ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? תמיד דיברת בשיעור? תמיד פחדת מהחושך? לא היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור?כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?לא פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? לא אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?כן שנאת את עצמך? רוב הזמן נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? כנראה רצית להרוג מישהו?כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? הא? הלכת מכות? כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית קפה או תה? לא זה ולא זה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? אני? שלמות? פחחחחח לוקחת בקלות. חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? ממתקים קרמבו וניל או מוקה? וניל חורף או קיץ? חורף מה או מי היית רוצה...? להרוג: את עצמי? לשמוע: חברה מארה"ב להיות כמו: אף אחד. הדבר האחרון ש: קניתי: מסטיקים קראתי: רודף העפיפונים. עשיתי: ראיתי מסודרים סרט אחרון שראיתי? אפקט הפרפר מספר אחרון שחייגתי: -- דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי: שוקולד פעם אחרונה שבכיתי: -- פעם אחרונה שצחקתי: לפני כמה דקות הבנאדם האחרון שנישקתי: הנוכחי הבחור האחרון שדיברת איתו:ידיד

G i r l i s h

New member
עונהנהנה

שם מלא: להלהלי להלהלה תאריך לידה: 11.6.92 מין: נקבה בית: ? איפה עוד גרת? בבית שלי חח מזל: תאומים מידת נעליים:39-40 גובה: 1.65 מוצא: חצי רוסיה חצי פולניה חיות מחמד: הרבהרבה כלבים [: וגם 2 סוסים, וגם כבשים! אחים: 4, 3 אחים ואחות צבע שיער: חום נוטה לשחור לעיתים אורך שיער: עד אחרי הציצי כזה צבעת פעם את השיער? את כולו לא, פסים כן באיזה צבע? : חח פעם בפורים קצוות בורוד ופעם בפורים פסים באדום כיתה: ט' תחביבים: אין כ"כ מוזיקה: רוק ישראלי להקה: לאדעת, מוניקה סקס/איפה הילד ? איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית, וגם די הרבה ספרדית אוהב ספורט? תלוי מה איפה נולדת? בבית חולים:O אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה רגיש לדגדוגים? חלא מאמין באלוהים? כן יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן מה הם? Haleli:) יש לך גשר?לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? כן - משקפיים מה תרצה להיות כשתהיה גדול? כשאהיה גדולה אחליט איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? לאדעת .. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא יודעת חח איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? 8.11.04 מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה יש חבר/חברה/קראש? לא ממה אתה הכי פוחד? תנינים מאמינה באהבה וירטואלית: לא ממש אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בשדיים כדי שאוכל להסתכל לבנים בעיניים :) מואהאהאה על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על אנשים שאני אוהבת ^^ כדי שיהיו לי חלומות יפהפיים למה אתה הכי מתנגד? אני מתנגדת לשאלות שמנסות לגרום לי לחשוב ב4 ורבע בבוקר! אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אףףףף אחדדדד....(((:) פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? חחכן מאמינה באהבה ממבט ראשון? לא חוויתי אז לא יודעת מה הדבר שעושה אותך מאושרת? כל כך הרבה .. כשיש לך אהבה את נאמנה? בוודאי את אוהבת ילדים? לא חח את ותרנית או עקשנית? תלוי בסיטואציה ובבנאדם, ועד כמה זה חשוב לי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא, אבל אם השוני בך יפגע בי אעיר לך על זה.. ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? יאפ החיים טובים לדעתך? מדהימים היחסים עם ההורים טובים? מצויינים לבוש: כרגע כאילו? טרנינג ורוד וגופייה ורודה עוד מהיציאה חח איפור: עפרון שחור , צללית כתומה , מייקאפ ומסקרה דברים אהובים מאכל: כל דבר חחחחחח שתיה: דיאט ספרייט/דיאט קולה המקום האהוב לחופשה: בית ינאי !! טעם גלידה אהוב: מממ וניל עוגיות פרי אהוב: מנגוו..או תפוח ירוק ממתק: לא יודעת:S שוקולד:p מכונית: למי אכפת ח שיעור: ^ חג: פסח, יום העצמאות :) היום הכי אהוב בשבוע: מממממ.... שני או שלישי צבע: טטורקיז מגזין: לאישה? שם לבת: מיקה שם לבן: ערן קבוצת ספורט אהובה: פוצילה חודש אהוב: קוצילה ספורטאי/ת אהוב: מוצילה שחקנית אהובה: חוצילה שחקן אהוב: . נוצילה תוכנית אהובה בטלוויזיה: חברים ? אתר אהוב: :S? חיה אהובה: כללללללבים חבר לאימייל: חחחחח חכו בדיחה: נו אזה שאלות חפרניות :/ אומר הרבה: פוצי! מילה אהובה: פוצי~! נעליים: וואנס שחורות עם לבבות באפור-כחול .. יפהפה:) תחנת רדיו: גלגלצ חדר בבית: חדרי שליייייי ההופעה הכי טובה שראית: לא ראיתי הופעות שהיו וואו, סינרגיה אולי .. דיסק אהוב: שאלה קשה! אני חושבת שזמן סוכר של איפה הילד.. נשיא: פוצייייייי סלט: סלט סלטי כזה אתם יודעים .. בשר: !?? כמה סוגי בשר יש מי שישמע תוספת לפיצה: בצל ובולגרית :D ארץ: פוצי עיר: מוצי מקום אהוב: חוצי ריח: דלקקקקקקקקקק רעש: מוזיקה? טעם: אוכל:p רגש: אושר מספר: 8 ספר: אם יש גן עדן..ללא ספק סבתא: מצד אמא....עם מצד אבא אני לא מדברת 3 שנים דגנים: כריות ווניל דברים פחות אהובים אוטו: קוצי צבע: טוצי מורה: טלי ברוד!!!!!!!!11 שיעור: ממ מתמטיקה מקרא מורשת וכאלה יום בשבוע: רבביעייי אווח יום מייגע חג: ראש השנה חרא של אוכל :X עונה: פוצי מוצי חודש: ספטמבר ספורט: מושמוש קבוצת ספורט: קושקוש סרט: נושנוש שחקנ/ית: חושחוש תוכנית: נו לאדעתת די לחפור אתר: טושטוש אוכל: דגים חצילים חומוס טחינה וכאלה .. שתיה: אשכוליות להקה: לא יודעת זמר: . פוצי קוצי זמרת: כל הזמרות!!!!!!!!!!!1 להשמיד!!!!! חיה: תנינים חנות: חושחש הבלש מילה: צ'ולי! הופעה שהיית בה: הרגע חח שי 360.. ממש מיותר (היי! זה היה בתוך מועדון, אז היה כיף בכל זאת!) דיסק: קושקושית וקושקושון סלט: כרוב וכאלה בלעט ארץ: לא-יודעת עיר: קוש-קושון מקום להיות בו: פוש-פושון ריח: סיגריות רעש: . פוצפוצון רגש: כאב תאריך: לא יודעת ....... ספר: נו דגנים: מגםכדכ ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: לא האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? חחחחחחחחחחחחחחחח לא נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? לאX: עישנת? כן שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? כן, בלי לשון אבל חח התנשקת צרפתית? לא הזדיינת? לא ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כוןןןןן:D עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא חח הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? חחחחחחחחחחחחחח כן דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? כן יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור?כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? כן אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לא יודעת רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? ? הלכת מכות? כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מועדון קפה או תה? תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? לוקח את זה בקלות חתולים או כלבים? כלבייייייםםםםםםםםםםםםםםמממממ אוכל או ממתקים? אוכל ח קרמבו וניל או מוקה? וניל חורף או קיץ? חורף מה או מי היית רוצה...? להרוג: NOBODY לשמוע: מוניקה סקססססססס- מספיק בנאדם להיות כמו: עצמי הדבר האחרון ש: קניתי: חותמת כניסה למסיבה? פן? קראתי: את השאלון הזה עשיתי: החלפתי בגדים סרט אחרון שראיתי? שישי הפוך מספר אחרון שחייגתי: אדל (חברה) דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי: ספגטי פעם אחרונה שבכיתי: אני כל כך לא זוכרת! נראה לי שביום האחרון של הטיול שנתי (יום שלישי האחרון) (לפני 5 ימים) פעם אחרונה שצחקתי: לפני שלושתרבע שעה בערך הבנאדם האחרון שנישקתי: חברה להגיד לה ביי ביי חח הבחור האחרון שדיברת איתו: במסיבה איזה אחד

sweet shir

New member
פפפ. ../images/Emo178.gif

פפפ.
שם מלא: שיר גולדֶה. תאריך לידה: 6.11.92 מין: נקבה. בית: מגורים? או שהכוונה עיר? ~רעננה. איפה עוד גרת? שומקום. מזל: עקרב. מידת נעליים: 38-39 גובה: 1.56 >': מוצא: ישראלל חיות מחמד: ישלנו בבית נחשים, אבל הם של אבא שלי. XP אחים: אחד. קרציה. מעצבן. בן 7. צבע שיער: חום. אורך שיער: ממ עם םן הוא מגיע עדעצמות האלו בגב.
צבעת פעם את השיער? לא. באיזה צבע? ... כיתה: ט' תחביבים: כלמיני. חחח מוזיקה: רוק, מטאל קצתקצת, פאנק, רוק-פופ. להקה: מקפליי, פאניק!, פוב, +44, Sugarcult, סוד, באסטד, מכר, Useless ID, סימפל פלאן, מארון 5, גו גו דולז, גוד שרלוט, The All-American Rejects ו-Acceptance. חה יש לי מלא להקות שאני אוהבת.
איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, טיפה ספרדית וממממש קצת ערבית (לומדים בביצפר, בלעכס).
אוהב ספורט? לא. איפה נולדת? ביה"ח 'תל השומר'. אתה בן אדם של לילה או של יום? אחר הצוהריים.
רגיש לדגדוגים? כע. מאמין באלוהים? בערך. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? ממ בערך.
מה הם? Shir ^..^ ו- ShowMeYourPoynter. יש לך גשר? נופ. יש לך משקפיים/עדשות מגע? משקפיים.
מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לודעת. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? אנלי מושג. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? ... כנ"ל. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? ^^ מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה וחברים. יש חבר/חברה/קראש? נופ. ממה אתה הכי פוחד? אני פוחדת מהרבה דברים.
מאמינה באהבה וירטואלית? לא. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב?
על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על היום שעבר, דאגי, הארקו.. שיואו אני שטחית.
למה אתה הכי מתנגד? גזענות, אם זה נחשב. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? מישהו יותר חכם.
פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כע, ברור. מאמינה באהבה ממבט ראשון? בערך. מה הדבר שעושה אותך מאושרת? שיא השטחיות, אבל דאגי פוינטר, דברים שקשורים למקפליי, שופינג, שיש תמונות של אנשים גרר-ים בעיתון, LoVe.
כשיש לך אהבה את נאמנה? לא הייתה לי. את אוהבת ילדים? כע. את ותרנית או עקשנית? עקשנית, מאוד. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? כן. החיים טובים לדעתך? בד"כ. היחסים עם ההורים טובים? כנ"ל.
לבוש: עכשיו כאילו? פיג'מה סגולה וילדותית.
איפור: אין כרגע. דברים אהובים מאכל: דברים משמינים. שתיה: דיאט קולה, דיאט נסטי. המקום האהוב לחופשה: .. טעם גלידה אהוב: שוקולד, שוקולד לבן ותות. פרי אהוב: תות. ממתק: שוקולד. מכונית: לודעת.
שיעור: בביצפר? אנגלית. חג: פורים, פסח וחנוכה. היום הכי אהוב בשבוע: שבת. צבע: ורוד, שחור, חום. מגזין: ראש1. שם לבת: שיר. חעחע סתם. לודעת. שם לבן: כנ"ל. קבוצת ספורט אהובה: אין. חודש אהוב: נובמבר, ויולי. ספורטאי/ת אהוב: דייויד בקהאם.
#@%$#% ~מזילה ריר~ שחקנית אהובה: אין. שחקן אהוב: ג'ייסון דורינג. תוכנית אהובה בטלוויזיה: ורוניקה מארס. אתר אהוב: תפוז, LJ
. חיה אהובה: כלבלב/חתלתול.
חבר לאימייל: מזתומרת? בדיחה: שניצל! אומר הרבה: ?? מילה אהובה: דאגי?
חחחח סתם. אין. נעליים: וואנס סליפון.
333> ואולסטאר. לא חצי! תחנת רדיו: 100FM? חדר בבית: שלי. ההופעה הכי טובה שראית: ראיתי רק במחשב. דיסק אהוב: כל מיני. נשיא: נשיא אהוב?
אהבתי את קלינטון. X: סלט: חסה, עגבניה, מלפפון ואבוקדו. אע ושמן זית ומלח. ^__^ בשר: המבורגר, או חזה עוף מוקפץ על האש. תוספת לפיצה: אקסטרה צ'יז.
ארץ: בריטניה. עיר: רעננה.
מקום אהוב: הבית שלי. ריח: גשם. רעש: שגוררים את הרגליים על מלא אבנים.
טעם: מתוק, מלוח. רגש: אהבה. מספר: 6. ספר: ה"פ, ג'ורג'יה ניקולסון. סבתא: מלכה. חע דגנים: כריות וניל. דברים פחות אהובים אוטו: לודעת. צבע: ירוק מרקר. מורה: כמעט כולן. שיעור: הכללללל. יום בשבוע: רביעי. חג: ראש השנה, כי הוא קצר.
עונה: חורף. חודש: ינואר. ספורט: כמעט הכל. קבוצת ספורט: ... סרט: לודעת. שחקנ/ית: קריסטן בל. מי לעזאזל אומר שהוא לא רוצה שהדמות שלו תהיה עם הדמות שכל המעריצים אוהבים?! תוכנית: לודעת. אתר: ... אוכל: חצילים, דגים, חרדל. שתיה: קולה רגיל. להקה: לודעתתתתת. זמר: צ'ארלי מבאסטד. בע. זמרת: אבריל לאבין, כי היא התמסחרה. חיה: תולעת.
חנות: סאדו מאזו? חחחח אין לי מושג.
מילה: ... הופעה שהיית בה: חא הייתי. דיסק: המורדים?
סלט: כל דבר עם צנון, כרוב, וצנונית. ארץ: עירק?
עיר: ... מקום להיות בו: ביצפר. ריח: מסריח. רעש: פיצוץ. רגש: שנאה, קנאה. תאריך: 1.9 ספר: שר הטבעות, רון וג'ודי, ארטימס פאול. דגנים: צ'יריוס. ב-24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: לא. חיבקת מישהו: כן. בכית: לא. צחקת: כן. גרמת למישהו לצחוק: כן. קנית משהו: כן, והרבה.
הסתפרת: לא. הרגשת טיפש: כן. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן. התגעגעת למישהו: לא. האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא. אכלת קופסא שלמה של עוגיות? אני בטוחה שכן.
נזרקת על ידי מישהו? לא. מישהו בגד בך? לא. נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן. היית מאוהב? לא. ראית את הבית הלבן? לא.
עישנת? לא. שתית אלכוהול? כן. עישנת מריחואנה? לא. שיחקת מונופול? כן. XD ראית טיטאניק? כן, לצערי הרב. ;__; נישקת מישהו? כן, אבל לא נחשב. התנשקת צרפתית? לא. הזדיינת? לא. ביקרת בארץ אחרת? כע. צבעת בספר צביעה? כן.. חחחחחחחחח עשית אמבטיית קצף? כע. טסת? כן. שטת? יאפ. נסעת ברכבת? כןן. רכבת על פיל? לא.
הכנת אתר אינטרנט? לא. שיחקת בברביות? כן, ברור! D: נשארת ער כל הלילה? כן. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? בטח. חחח דיברת בשיעור? כן! זה חלק מהסיבה למה המורים לא מתים עלי. XD פחדת מהחושך? לא נראה לי. היית בבית חולים (לא לביקור)? שהייתי ממש קטנה. עשו לך תפרים? כן. זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא. יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא. שיקרת? כן, ברור!!1
נרדמת בשיעור? כמעט נרדמתי. השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? ממממ לא נראה לי.
פגשת סלבריטי? כע. עברת על החוק? כע. XD אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? לא. שנאת את עצמך? כן. נשבר לך הלב? לא. שברת למישהו את הלב? יכול להיות. רצית להרוג מישהו? כן. נפלת מכסא? כן. XDDD נתת למישהו לאפ דאנס? לא פחחחח הלכת מכות? כה. זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית. קפה או תה? תה. שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? שואפת לשלמות. חתולים או כלבים? שניהם. אוכל או ממתקים? אוכל. קרמבו וניל או מוקה? וניל. חורף או קיץ? קיץ. מה או מי היית רוצה...? להרוג: ברגע זה, את מנהל חברת אדויל. כי הם לא עוזרים לי!!!!! לשמוע: באונסינג אוף דה וולז אגאין - שוגרקולט. להיות כמו: חברה שלי, וללמוד למבחן.
הדבר האחרון ש: קניתי: שרשרת של הלו קיטי, במונסטון. קראתי: ספר היסטוריה. מבחן וזה~ עשיתי: הקלדתי. סרט אחרון שראיתי? "Jhon Tucker Must Die" מספר אחרון שחייגתי: הפלאפון של אמא. דבר אחרון ששתיתי: מים. דבר אחרון שאכלתי: מקופלת. פעם אחרונה שבכיתי: לוזוכרת. פעם אחרונה שצחקתי: היום. הבנא

sweet shir

New member
זה חתך לי באמצע!!

ושלח לי את הכותרת פעמיים. >: תפוזין!!
~ הבנאדם האחרון שנישקתי: נשיקה על הלחי - וחברה שלי. הבחור האחרון שדיברת איתו: מישהו במסן.

talbebchuk

New member
עונה!

שם מלא: טל בבצ'וק תאריך לידה: 12/5/92 מין: נקבה בית: בת-ים איפה עוד גרת? בת-ים מזל: שור מידת נעליים:38 גובה: 1.55 (קומפקטית..!) מוצא: אשכנוזה חיות מחמד: כלב.. כתמי שלי אחים: אח ואחות צבע שיער: ג'ינג'י אורך שיער: בינוני צבעת פעם את השיער? לא באיזה צבע? : לא צבעתי... ג'ינג'ית טבעית כיתה: ט' תחביבים: צופיםם, כל דבר שקשור למוזיקה, הופעות, חברים.. מוזיקה: רוק ישראלי להקה: סינרגיה/שייגעצ איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית אוהב ספורט? לא ממש חח איפה נולדת? ישראל אתה בן אדם של לילה או של יום? תלוי מתי.. רגיש לדגדוגים? לא ממש מאמין באלוהים? כן יש לך כינויים נוספים באינטרנט? אממ כן מה הם? טלטול, ולא זוכרת עוד... יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לא יודעת איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? וואי וואי וואי מה הדבר הכי מביך שקרה לך? צעקתי שאני שונאת מישהו והוא עמד מאחוריי?! איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? שקיבלתי את כתמי נראה לי.. מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה והחברים האמיתיים שלי.. והצופים.. יש חבר/חברה/קראש? לא.. :-! ממה אתה הכי פוחד? וואי המון מאמינה באהבה וירטואלית: לא ממש אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? ממ לא חשבתי על זה.. על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על היום שהיה לי... למה אתה הכי מתנגד? עישון! ואלימות! אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? לא הייתי... פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? אממ אבל אנשים שהכרתי לפני האינטרנט.. או שיש לי קשר איתם מחוץ לאינטרנט... מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת? לראות אנשים שאני אוהבת מאושרים כשיש לך אהבה את נאמנה? כן! את אוהבת ילדים? כן! את ותרנית או עקשנית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא.. ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? אמממ תלוי עד כמה לא מוצא חן בעיניי.. החיים טובים לדעתך? כן! זה מה יש.. היחסים עם ההורים טובים? אממ תלוי מתי... לבוש: ג'ינס וסווצ'ר/סריג/טי-שירט איפור: עיפרון שחור ומייק-אפ דברים אהובים מאכל: שוקולד שתיה: קולה המקום האהוב לחופשה: הוואי.. :) טעם גלידה אהוב: קוקיסס פרי אהוב: תותים ממתק: מממ מכונית: מממ לא יודעת איך קוראים לה.. לא מבינה בזה.. שיעור: אהוב? אמממ מתחלף.. חג: פסח! היום הכי אהוב בשבוע: שישי! צבע: סגול מגזין: ראש1 שם לבת: עדי/אור שם לבן: עדי/אור קבוצת ספורט אהובה: מכבי ת"א!!! חודש אהוב: מאי!! ספורטאי/ת אהוב: ---- שחקנית אהובה: מיה דגן/אניה בוקשטיין.. שחקן אהוב: . רן דנקר תוכנית אהובה בטלוויזיה: השיר שלנו אתר אהוב: וואלה חיה אהובה: כלב חבר לאימייל: ליאתי בדיחה: חח אני גרועה בזה אומר הרבה: מילה אהובה: מה?! נעליים: הואנס שליי תחנת רדיו: 91.80 - גלגל"צ חדר בבית: שלי!! ההופעה הכי טובה שראית: רוק עצמאות 2006!!! היה כזה חלום!!! דיסק אהוב: עברי לידר - זה לא אותו דבר.. :) נשיא: מממ סלט: פירות בשר: שניצל תוספת לפיצה: עגבניות/דאבל צ'יז ארץ: ישראל עיר: בת-ים! מקום אהוב: השבט שלי :) ריח: מתוקק רעש: מוזיקה טעם: מתוק.? רגש: אהבה מספר: 8 ספר: עוד חיבוק אחד/רות אלמוג סבתא: שתיהן!!! כפרעליהן! דגנים: כריות נוגט.. דברים פחות אהובים אוטו: לא מבינה בזה.. צבע: כתום זועק מורה: לא נכתוב.. חח אבל יש.. יותר מאחת... שיעור: ספורט וספרותת יום בשבוע: רביעי חג: ט"ו בשבט.. חג מיותר חח עונה: סתיו.. לא ברור מה קורה.. חודש: אוקטובר.. ספורט: ריצה קבוצת ספורט: הפועל ת"T סרט: משהו שראיתי אתמול עם חברים - כן - מלחמת האופל 2 - סרט כ"כ מטומטם!! שחקנ/ית: רונה לי תוכנית: וואי יש מספיק.. אתר: אוכל: טונה ובצל איכככככככככס שתיה: בירה להקה: כל דבר מזרחי זמר: . עופר לוי.. וכל זמר דיכאון אחר... זמרת: כל זמרת מזרחית/דיכאון.. חיה: חתול חנות: כל החנויות של הבגדים לילדים.. הם כאלה יפים!!! אבל קטנים :-! מילה: לא! הופעה שהיית בה: היום.. של שירי מימון.. לא הייתה משהו.. דיסק: סלט: טונה גרר ארץ: עיראק? עיר: ביירות? חח מקום להיות בו: בצפר.. ריח: רעש: . נפציםם רגש: שנאה... תאריך: 1/9 ספר: קלקידן דגנים: כל הדיאטטיים.. ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: כן... עם דני שלי... חיבקת מישהו: כן.. וחיבק אותי.. אוףף בא לי אותו... בכית: לא.. צחקת: כן! גרמת למישהו לצחוק: אני מקווה.. קנית משהו: אוכל בקניון?! הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן! זה הכי כיף.. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן :) התגעגעת למישהו: כן! לליאתי! שתהיה לידייי ותראהה האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? כן! נזרקת על ידי מישהו? די.. מישהו בגד בך? כן נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? כן עישנת? לא!! שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול? כן! ראית טיטאניק? כן! נישקת מישהו? כן! התנשקת צרפתית? בערך.. חחח הזדיינת? לא ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן! עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא חחח הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות? כן.. מודה.. נשארת ער כל הלילה? ברוררררר.. לילות לבנים שליטה! דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? חחח כן... ולארון.. דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? אממ לא משהו רציני.. טפו טפו טפו עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? כן יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? בקטנה.. נרדמת בשיעור? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? אממ לא זוכרת פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? כן אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? כן.. יותר מדי.. שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לא יודעת.. רצית להרוג מישהו? כן.. אבל הבנתי כמה זה דפוק.. נפלת מכסא? חח כן נתת למישהו לאפ דאנס? מה זה?! הלכת מכות? לא רציני.. זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית קפה או תה? תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? לשלמות.. יותר מדי פרפקטיוניסטית... חתולים או כלבים? כלבים! אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה? וניל חורף או קיץ? קיץ! מה או מי היית רוצה...? להרוג: ממ לשמוע: עברי לידר! להיות כמו: אף אחד... כמוני.. הדבר האחרון ש: קניתי: אוכל! קראתי: עיתון... היום.. בבוקר.. עשיתי: עניתי על שאלון... סרט אחרון שראיתי?סרט כ"כ מטומטם - מלחמת האופל 2! מספר אחרון שחייגתי: לנונה... דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי: סיני... פעם אחרונה שבכיתי: וואי... פעם אחרונה שצחקתי: היום הבנאדם האחרון שנישקתי: אממ לחי - היום.. לא זוכרת בדיוק מי.. אבל חברים.. הבחור האחרון שדיברת איתו: דיבור רציני? דניאלי... זהווו נגמר...

../images/Emo187.gifאני:]]

שם מלא:אילנה תאריך לידה:1 לספטמבר מין:נקבה בית:
איפה עוד גרת?בבית אחרP: מזל:בתולה מידת נעליים:39 גובה:172.5 חיות מחמד:-- אחים:אחות אחת
צבע שיער:חום כהה אורך שיער:אחריי הכתפיים צבעת פעם את השיער?פסים באיזה צבע?בלונד כזהS: כיתה:י' תחביבים:חברים,משפחה,מחשבS: מוזיקה:הכל חוץ מדיכאון להקה:יש כמה איזה שפות אתה מדבר?עברית,רוסית ואנגלית. אוהב ספורט?תלוי איזה איפה נולדת?ישראל אתה בן אדם של לילה או של יום?יום בעיקר רגיש לדגדוגים?מאוד מאמין באלוהים?כן יש לך כינויים נוספים באינטרנט?כן מה הם?אינלי כוח לרשום
יש לך גשר?לא יש לך משקפיים/עדשות מגע?כן מה תרצה להיות כשתהיה גדול?אלוהים גדול איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך?היום ועוד כמה לצערי מה הדבר הכי מביך שקרה לך?היום קשור למתמטיקה:S איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך?נמ.. מה הדבר הכי חשוב לך?משפחה וחברים יש חבר/חברה/קראש?לא ממה אתה הכי פוחד?ג'וקים והחיים בכלל מאמינה באהבה וירטואלית:לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם?בגב על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון?על היום שעבר ועל הבוקר שיהיה בע"ה
למה אתה הכי מתנגד?לא יודעת:/ אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית?מישו ממש חכם מאושר ועשיר:]] פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט?כן מאמינה באהבה ממבט ראשון?כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת?משפחה וחברים כשיש לך אהבה את נאמנה?כן את אוהבת ילדים?כן את ותרנית או עקשנית?ותרנית:/ אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא נראלי ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך?יכו להיות:] החיים טובים לדעתך?לא תמיד:/ היחסים עם ההורים טובים?כן לבוש:אהוב-ג'ינס וחולצה יציאה כזו איפור:סומק,ליפסטיק וקצת צללית דברים אהובים מאכל:תירס
שתיה:מיץ ענבים המקום האהוב לחופשה:אילת וחו"ל טעם גלידה אהוב:ריבת חלב פרי אהוב:יש כמה..בעיקר של הקיץ
ממתק:הכל
מכונית:לא יודעתS: שיעור:חופשי חג:חנוכה/סוכות היום הכי אהוב בשבוע:שישי צבע:כחול בגווניוP: מגזין:לא יודעתS: שם לבת:שני,מעיין שם לבן:עידו קבוצת ספורט אהובה:-- חודש אהוב:ספטמבר ויולי ספורטאי/ת אהוב:-- שחקנית אהובה:יש כמה שחקן אהוב: ^^ תוכנית אהובה בטלוויזיה:הש"ש אתר אהוב:יש כמה חיה אהובה:-- חבר לאימייל:
בדיחה:ממ
אומר הרבה:אוקיי מילה אהובה:
נעליים:כל מה שיש לי
תחנת רדיו:גלגלצ חדר בבית:שלי:] ההופעה הכי טובה שראית:נינט
|לב דיסק אהוב:יש כמה נשיא::S סלט:ירקות בשר:שניצל תוספת לפיצה:זיתים ארץ:ישאלP: עיר:שלי ורמת גן מקום אהוב:הבית ואילת ריח:בושם רעש:של מוזיקה
טעם:גלידה רגש:אהבה מספר:4 ספר:יש כמה סבתא:געגועים דגנים:מלאים וכריות דברים פחות אהובים אוטו:-- צבע:-- מורה:טליי
שלימדה אותי שנה שעברה שיעור:מתמטיקה יום בשבוע:חמישי חג:-- עונה:-- חודש:משתנה-כאשר עמוס במבחנים
ספורט:כדור-רגל קבוצת ספורט:-- סרט:-- שחקנ/ית:^^ תוכנית:אנימציות דפוקות כאלוS: אתר:לא יודעת אוכל:אמ..פסטרמות שתיה:סודה להקה:לא יודעתS: זמר:זמרים מזרחיים זמרת:^^ חיה:מעצבנות ונדבקות כאלו חנות:S: מילה:משפט של ערסים שנגמר ב-"...בארץ"
הופעה שהיית בה:-- דיסק:-- סלט:עם כל התבלינים והעלים הירוקים שאפחד לא יודע מה הבדל ביניהםS: ארץ: עיר: מקום להיות בו:לא'יודעתS: ריח:מסריח
רעש:מכוניות צופרות רגש:שנאה תאריך:ממ ספר:לא זוכרת דגנים:צ'יריוס בטעם דבש:S ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית:כן חיבקת מישהו:כן בכית:כמעט צחקת:כן גרמת למישהו לצחוק:כן קנית משהו:לא הסתפרת:לא הרגשת טיפש:כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב:כן התגעגעת למישהו:כן האם אי פעם... השתמשת בסמים?לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות?יכול להיות:/ נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך?באמון שלי:/ נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?כן היית מאוהב?כן ראית את הבית הלבן?בתמונות עישנת?לא שתית אלכוהול?כן..לא משו רציני:S עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?כן ראית טיטאניק?כן נישקת מישהו?כן התנשקת צרפתית?לא הזדיינת
ביקרת בארץ אחרת?כן צבעת בספר צביעה?כן עשית אמבטיית קצף?כן טסת?כן שטת?כן נסעת ברכבת?כן רכבת על פיל?לא הכנת אתר אינטרנט?בשלבים שיחקת בברביות?כן נשארת ער כל הלילה?כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?לאS: דיברת בשיעור?כן פחדת מהחושך?כן היית בבית חולים (לא לביקור)?כן:/ עשו לך תפרים?לא חס וחלילה
זרקת מישהו והתחרטת על זה?לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן?לא שיקרת?כן נרדמת בשיעור?לא השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?כן..חחחח פגשת סלבריטי?כן עברת על החוק?לא הסתכלתי בצדדים כשחציתי אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?כן שנאת את עצמך?כן נשבר לך הלב?כן שברת למישהו את הלב?יכול להיות רצית להרוג מישהו?כן נפלת מכסא?כן נתת למישהו לאפ דאנס?
הלכת מכות?כן בצחוק
זה או זה מועדון או מסיבה פרטית?מסיבה פרטית קפה או תה?קפה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות?שואף לשלמות חתולים או כלבים?שום דברS: אוכל או ממתקים?גם וגם
קרמבו וניל או מוקה?מוקה חורף או קיץ?גם וגם מה או מי היית רוצה...? להרוג:אותה
לשמוע:אותו ואותן להיות כמו: הדבר האחרון ש: קניתי:בגדים קראתי:ספר עשיתי:עניתי על השאלון ודיברתי עם חברה באייסיקיו סרט אחרון שראיתי?לא זוכרת איך קוראים לו:/ מספר אחרון שחייגתי:חברה דבר אחרון ששתיתי:קפה דבר אחרון שאכלתי:תפוז פעם אחרונה שבכיתי:אתמול פעם אחרונה שצחקתי:היום הבנאדם האחרון שנישקתי:היום הבחור האחרון שדיברת איתו:ידיד

למעלה