פפפ. ../images/Emo178.gif
פפפ.
שם מלא: שיר גולדֶה. תאריך לידה: 6.11.92 מין: נקבה. בית: מגורים? או שהכוונה עיר? ~רעננה. איפה עוד גרת? שומקום. מזל: עקרב. מידת נעליים: 38-39 גובה: 1.56 >': מוצא: ישראלל חיות מחמד: ישלנו בבית נחשים, אבל הם של אבא שלי. XP אחים: אחד. קרציה. מעצבן. בן 7. צבע שיער: חום. אורך שיער: ממ עם םן הוא מגיע עדעצמות האלו בגב.
צבעת פעם את השיער? לא. באיזה צבע? ... כיתה: ט' תחביבים: כלמיני. חחח מוזיקה: רוק, מטאל קצתקצת, פאנק, רוק-פופ. להקה: מקפליי, פאניק!, פוב, +44, Sugarcult, סוד, באסטד, מכר, Useless ID, סימפל פלאן, מארון 5, גו גו דולז, גוד שרלוט, The All-American Rejects ו-Acceptance. חה יש לי מלא להקות שאני אוהבת.
איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, טיפה ספרדית וממממש קצת ערבית (לומדים בביצפר, בלעכס).
אוהב ספורט? לא. איפה נולדת? ביה"ח 'תל השומר'. אתה בן אדם של לילה או של יום? אחר הצוהריים.
רגיש לדגדוגים? כע. מאמין באלוהים? בערך. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? ממ בערך.
מה הם? Shir ^..^ ו- ShowMeYourPoynter. יש לך גשר? נופ. יש לך משקפיים/עדשות מגע? משקפיים.
מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לודעת. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? אנלי מושג. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? ... כנ"ל. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? ^^ מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה וחברים. יש חבר/חברה/קראש? נופ. ממה אתה הכי פוחד? אני פוחדת מהרבה דברים.
מאמינה באהבה וירטואלית? לא. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב?
על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על היום שעבר, דאגי, הארקו.. שיואו אני שטחית.
למה אתה הכי מתנגד? גזענות, אם זה נחשב. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? מישהו יותר חכם.
פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כע, ברור. מאמינה באהבה ממבט ראשון? בערך. מה הדבר שעושה אותך מאושרת? שיא השטחיות, אבל דאגי פוינטר, דברים שקשורים למקפליי, שופינג, שיש תמונות של אנשים גרר-ים בעיתון, LoVe.
כשיש לך אהבה את נאמנה? לא הייתה לי. את אוהבת ילדים? כע. את ותרנית או עקשנית? עקשנית, מאוד. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? כן. החיים טובים לדעתך? בד"כ. היחסים עם ההורים טובים? כנ"ל.
לבוש: עכשיו כאילו? פיג'מה סגולה וילדותית.
איפור: אין כרגע.
דברים אהובים מאכל: דברים משמינים. שתיה: דיאט קולה, דיאט נסטי. המקום האהוב לחופשה: .. טעם גלידה אהוב: שוקולד, שוקולד לבן ותות. פרי אהוב: תות. ממתק: שוקולד. מכונית: לודעת.
שיעור: בביצפר? אנגלית. חג: פורים, פסח וחנוכה. היום הכי אהוב בשבוע: שבת. צבע: ורוד, שחור, חום. מגזין: ראש1. שם לבת: שיר. חעחע סתם. לודעת. שם לבן: כנ"ל. קבוצת ספורט אהובה: אין. חודש אהוב: נובמבר, ויולי. ספורטאי/ת אהוב: דייויד בקהאם.
#@%$#% ~מזילה ריר~ שחקנית אהובה: אין. שחקן אהוב: ג'ייסון דורינג. תוכנית אהובה בטלוויזיה: ורוניקה מארס. אתר אהוב: תפוז, LJ
. חיה אהובה: כלבלב/חתלתול.
חבר לאימייל: מזתומרת? בדיחה: שניצל! אומר הרבה: ?? מילה אהובה: דאגי?
חחחח סתם. אין. נעליים: וואנס סליפון.
333> ואולסטאר. לא חצי! תחנת רדיו: 100FM? חדר בבית: שלי. ההופעה הכי טובה שראית: ראיתי רק במחשב. דיסק אהוב: כל מיני. נשיא: נשיא אהוב?
אהבתי את קלינטון. X: סלט: חסה, עגבניה, מלפפון ואבוקדו. אע ושמן זית ומלח. ^__^ בשר: המבורגר, או חזה עוף מוקפץ על האש. תוספת לפיצה: אקסטרה צ'יז.
ארץ: בריטניה. עיר: רעננה.
מקום אהוב: הבית שלי. ריח: גשם. רעש: שגוררים את הרגליים על מלא אבנים.
טעם: מתוק, מלוח. רגש: אהבה. מספר: 6. ספר: ה"פ, ג'ורג'יה ניקולסון. סבתא: מלכה. חע דגנים: כריות וניל.
דברים פחות אהובים אוטו: לודעת. צבע: ירוק מרקר. מורה: כמעט כולן. שיעור: הכללללל. יום בשבוע: רביעי. חג: ראש השנה, כי הוא קצר.
עונה: חורף. חודש: ינואר. ספורט: כמעט הכל. קבוצת ספורט: ... סרט: לודעת. שחקנ/ית: קריסטן בל. מי לעזאזל אומר שהוא לא רוצה שהדמות שלו תהיה עם הדמות שכל המעריצים אוהבים?! תוכנית: לודעת. אתר: ... אוכל: חצילים, דגים, חרדל. שתיה: קולה רגיל. להקה: לודעתתתתת. זמר: צ'ארלי מבאסטד. בע. זמרת: אבריל לאבין, כי היא התמסחרה. חיה: תולעת.
חנות: סאדו מאזו? חחחח אין לי מושג.
מילה: ... הופעה שהיית בה: חא הייתי. דיסק: המורדים?
סלט: כל דבר עם צנון, כרוב, וצנונית. ארץ: עירק?
עיר: ... מקום להיות בו: ביצפר. ריח: מסריח. רעש: פיצוץ. רגש: שנאה, קנאה. תאריך: 1.9 ספר: שר הטבעות, רון וג'ודי, ארטימס פאול. דגנים: צ'יריוס.
ב-24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: לא. חיבקת מישהו: כן. בכית: לא. צחקת: כן. גרמת למישהו לצחוק: כן. קנית משהו: כן, והרבה.
הסתפרת: לא. הרגשת טיפש: כן. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן. התגעגעת למישהו: לא.
האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא. אכלת קופסא שלמה של עוגיות? אני בטוחה שכן.
נזרקת על ידי מישהו? לא. מישהו בגד בך? לא. נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן. היית מאוהב? לא. ראית את הבית הלבן? לא.
עישנת? לא. שתית אלכוהול? כן. עישנת מריחואנה? לא. שיחקת מונופול? כן. XD ראית טיטאניק? כן, לצערי הרב. ;__; נישקת מישהו? כן, אבל לא נחשב. התנשקת צרפתית? לא. הזדיינת? לא. ביקרת בארץ אחרת? כע. צבעת בספר צביעה? כן.. חחחחחחחחח עשית אמבטיית קצף? כע. טסת? כן. שטת? יאפ. נסעת ברכבת? כןן. רכבת על פיל? לא.
הכנת אתר אינטרנט? לא. שיחקת בברביות? כן, ברור! D: נשארת ער כל הלילה? כן. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? בטח. חחח דיברת בשיעור? כן! זה חלק מהסיבה למה המורים לא מתים עלי. XD פחדת מהחושך? לא נראה לי. היית בבית חולים (לא לביקור)? שהייתי ממש קטנה. עשו לך תפרים? כן. זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא. יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא. שיקרת? כן, ברור!!1
נרדמת בשיעור? כמעט נרדמתי. השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? ממממ לא נראה לי.
פגשת סלבריטי? כע. עברת על החוק? כע. XD אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? לא. שנאת את עצמך? כן. נשבר לך הלב? לא. שברת למישהו את הלב? יכול להיות. רצית להרוג מישהו? כן. נפלת מכסא? כן. XDDD נתת למישהו לאפ דאנס? לא פחחחח הלכת מכות? כה.
זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית. קפה או תה? תה. שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? שואפת לשלמות. חתולים או כלבים? שניהם. אוכל או ממתקים? אוכל. קרמבו וניל או מוקה? וניל. חורף או קיץ? קיץ.
מה או מי היית רוצה...? להרוג: ברגע זה, את מנהל חברת אדויל. כי הם לא עוזרים לי!!!!! לשמוע: באונסינג אוף דה וולז אגאין - שוגרקולט. להיות כמו: חברה שלי, וללמוד למבחן.
הדבר האחרון ש: קניתי: שרשרת של הלו קיטי, במונסטון. קראתי: ספר היסטוריה. מבחן וזה~ עשיתי: הקלדתי. סרט אחרון שראיתי? "Jhon Tucker Must Die" מספר אחרון שחייגתי: הפלאפון של אמא. דבר אחרון ששתיתי: מים. דבר אחרון שאכלתי: מקופלת. פעם אחרונה שבכיתי: לוזוכרת. פעם אחרונה שצחקתי: היום. הבנא