שאלון

שאלון

לקוח מאיזה בלוג: שם מלא: תאריך לידה: מין: בית: איפה עוד גרת? מזל: מידת נעליים: גובה: מוצא: חיות מחמד: אחים: צבע שיער: אורך שיער: צבעת פעם את השיער? באיזה צבע? : כיתה: תחביבים: מוזיקה: להקה: איזה שפות אתה מדבר? אוהב ספורט? איפה נולדת? אתה בן אדם של לילה או של יום? רגיש לדגדוגים? מאמין באלוהים? יש לך כינויים נוספים באינטרנט? מה הם? יש לך גשר? יש לך משקפיים/עדשות מגע? מה תרצה להיות כשתהיה גדול? איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? מה הדבר הכי מביך שקרה לך? איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? יש חבר/חברה/קראש? ממה אתה הכי פוחד? מאמינה באהבה וירטואלית: אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? למה אתה הכי מתנגד? אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? מאמינה באהבה ממבט ראשון? מה הדבר שעושה אותך מאושרת? כשיש לך אהבה את נאמנה? את אוהבת ילדים? את ותרנית או עקשנית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? החיים טובים לדעתך? היחסים עם ההורים טובים? לבוש: איפור: דברים אהובים מאכל: שתיה: המקום האהוב לחופשה: טעם גלידה אהוב: פרי אהוב: ממתק: מכונית: שיעור: חג: היום הכי אהוב בשבוע: צבע: מגזין: שם לבת: שם לבן: קבוצת ספורט אהובה: חודש אהוב: ספורטאי/ת אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: . תוכנית אהובה בטלוויזיה: אתר אהוב: חיה אהובה: חבר לאימייל: בדיחה: אומר הרבה: מילה אהובה: נעליים: תחנת רדיו: חדר בבית: ההופעה הכי טובה שראית: דיסק אהוב: נשיא: סלט: בשר: תוספת לפיצה: ארץ: עיר: מקום אהוב: ריח: רעש: טעם: רגש: מספר: ספר: סבתא: דגנים: דברים פחות אהובים אוטו: צבע: מורה: שיעור: יום בשבוע: חג: עונה: חודש: ספורט: קבוצת ספורט: סרט: שחקנ/ית: תוכנית: אתר: אוכל: שתיה: להקה: זמר: . זמרת: חיה: חנות: מילה: הופעה שהיית בה: דיסק: סלט: ארץ: עיר: מקום להיות בו: ריח: רעש: . רגש: תאריך: ספר: דגנים: ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: חיבקת מישהו: בכית: צחקת: גרמת למישהו לצחוק: קנית משהו: הסתפרת: הרגשת טיפש: דיברת עם מישהו שאתה אוהב: התגעגעת למישהו: האם אי פעם... השתמשת בסמים? אכלת קופסא שלמה של עוגיות? נזרקת על ידי מישהו? מישהו בגד בך? נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? היית מאוהב? ראית את הבית הלבן? עישנת? שתית אלכוהול? עישנת מריחואנה? שיחקת מונופול? ראית טיטאניק? נישקת מישהו? התנשקת צרפתית? הזדיינת ביקרת בארץ אחרת? צבעת בספר צביעה? עשית אמבטיית קצף? טסת? שטת? נסעת ברכבת? רכבת על פיל? הכנת אתר אינטרנט? שיחקת בברביות? נשארת ער כל הלילה? דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? דיברת בשיעור? פחדת מהחושך? היית בבית חולים (לא לביקור)? עשו לך תפרים? זרקת מישהו והתחרטת על זה? יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? שיקרת? נרדמת בשיעור? השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? פגשת סלבריטי? עברת על החוק? אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? שנאת את עצמך? נשבר לך הלב? שברת למישהו את הלב? רצית להרוג מישהו? נפלת מכסא? נתת למישהו לאפ דאנס? הלכת מכות? זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? קפה או תה? שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? חתולים או כלבים? אוכל או ממתקים? קרמבו וניל או מוקה? חורף או קיץ? מה או מי היית רוצה...? להרוג: לשמוע: להיות כמו: הדבר האחרון ש: קניתי: קראתי: עשיתי: סרט אחרון שראיתי? מספר אחרון שחייגתי: דבר אחרון ששתיתי: דבר אחרון שאכלתי: פעם אחרונה שבכיתי: פעם אחרונה שצחקתי: הבנאדם האחרון שנישקתי: הבחור האחרון שדיברת איתו:

shaharrr53

New member
אני מכיר את זה!../images/Emo154.gif

אבל אני לא עושה!,זה ארוך לי מידי.

fluppster

New member
ואו, ארוך.... ../images/Emo178.gif

שם מלא: חן (מספיק מלא, לא?
) תאריך לידה: 30.11.85 מין: נקבה בית: קטן בערבה. סתם. בקיבוץ במרכז. איפה עוד גרת? בראשל"צ, ולפני זה בבת-ים. מזל: קשת. מידת נעליים: 40 גובה: 170 מוצא: פולניה חיות מחמד: אין אחים: 2 גדולים ועוד 2 למחצה (יותר גדולים) צבע שיער: אדום אורך שיער: קארה צבעת פעם את השיער? ברור. במקור הוא היה חום-שטני. באיזה צבע? : אדום. היה גם פעם פוני בורוד, אדום, כחול, שחור... כיתה: ממזמן כבר לא. תחביבים: לשיר, לרקוד, לכתוב, טלויזיה, אינטרנט מוזיקה: רוק, פופ, שחורה להקה: בלאק אייד פיז, קווין איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, טיפטיפונת צרפתית אוהב ספורט? לא כל כך, אבל אוהבת את ההרגשה של אחרי אימון כושר. איפה נולדת? בבי"ח וולפסון. אתה בן אדם של לילה או של יום? בד"כ לילה, למרות שלאחרונה אני נורא עייפה גם בבוקר וגם בלילה... רגיש לדגדוגים? כן. מאמין באלוהים? לא. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא. מה הם? --- יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? היו לי, אבל עשיתי לייזר להסרת משקפיים. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אשת תקשורת מצליחה ואמא לשלושה.
איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? נראה לי שיום הגיוס, היום הראשון בטירונות - היה די זוועה, אח"כ השתפר. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא מצליחה להיזכר עכשיו במשהו. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? היו הרבה, אבל בשבעה מהם הייתי עם חבר שלי באמסטרדם... מה הדבר הכי חשוב לך? אהבה. יש חבר/חברה/קראש? חבר. ממה אתה הכי פוחד? מלאבד מישהו קרוב. מאמינה באהבה וירטואלית: לא לאורך זמן. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? על הגב. על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על הכל - עבודה, לימודים, עתיד, מה היה היום, מה אני אעשה מחר.... מתיש לנסות להירדם... למה אתה הכי מתנגד? לאלימות נגד בני אדם (וגם חיות, אם זה בגדר התעללות). אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אנג'לינה ג'ולי. גם להיראות כמוה, וגם להיות עם בראד פיט...
סתם, לא נראה לי. טוב לי להיות אני לבינתיים. פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן, את החבר שלי! מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן ולא. כלומר, אפשר, אבל זה ממש לא חובה. מה הדבר שעושה אותך מאושרת? החבר שלי. כשיש לך אהבה את נאמנה? מאוד. את אוהבת ילדים? מאוד. את ותרנית או עקשנית? תלוי במה. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? תלוי כמה אתה קרוב אליי, ואם זה ממש מפריע לי. ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? כן. החיים טובים לדעתך? כן. היחסים עם ההורים טובים? מאוד. לבוש: די רגיל, לכיוון האלגנט. איפור: ביום יום אני בד"כ שמה רק עיפרון שחור מתחת לעיניים וסומק על הלחיים. כשאני רוצה יותר להשקיע, אני מוסיפה גם מסקרה שחורה, צללית צבעונית בעיניים, וליפ גלוס. דברים אהובים מאכל: גלידה, שוקולד, בצק לסוגיו שתיה: מים, שייק פירות, קוקטיילים המקום האהוב לחופשה: אמסטרדם ואילת טעם גלידה אהוב: וניל עם חתיכות שוקולד פרי אהוב: אבטיח, תות, בננה ממתק: שוקולד, ביסלי מכונית: לא ממש משנה לי, למרות שאני ממש אוהבת את הפורד פוקוס שיעור: מתמטיקה, אנגלית חג: פורים!
היום הכי אהוב בשבוע: שישי צבע: ורוד מגזין: קוסמופוליטן, לאשה שם לבת: נועה שם לבן: עידן קבוצת ספורט אהובה: אין חודש אהוב: נובמבר (יום ההולדת שלי
) ספורטאי/ת אהוב: אין שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי, ניקול קידמן, גווינית' פאלטרו שחקן אהוב: בראד פיט, אדוארד נורטון, ג'וני דפ תוכנית אהובה בטלוויזיה: באפי, חברים, סמולוויל, עמוק באדמה ועוד רבות וטובות אתר אהוב: תפוז חיה אהובה: חתול וכלב חבר לאימייל: המשפחה שלי והחברים שלי בדיחה: אין לי כוח לחשוב על משהו.... אומר הרבה: תכלס, כאילו מילה אהובה: אהבה נעליים: סנדלים שטוחות תחנת רדיו: גלגל"צ חדר בבית: כל הבית שלי הוא איזה שני חדרים, אז הסלון (שהוא בעצם גם חדר שינה...). ההופעה הכי טובה שראית: לא יודעת להחליט: הבלאק אייד פיז, הדג נחש, אלאניס מוריסט דיסק אהוב: Avril Lavigne - Let Go, הדג נחש - בעזרת הג'אם, ועוד כמה. נשיא: אין. סלט: ירוק בשר: חזה עוף תוספת לפיצה: תירס ואקסטרה גבינה ארץ: ישראל והולנד עיר: אמסטרדם, אילת ותל אביב (רק לשופינג ובילויים! חס וחלילה לא לנהיגה!) מקום אהוב: הבית שלי בקיבוץ ריח: לימונענע רעש: תינוק צוחק טעם: מתוק, שוקולד רגש: אהבה מספר: 2 ספר: הארי פוטר סבתא: יש לי כרגע רק אחת... דגנים: פינוקי בריאות בטעם דבש עם שקדים ואגוזים דברים פחות אהובים אוטו: לא משנה לי צבע: ירוק מורה: ויוי שיעור: היסטוריה יום בשבוע: ראשון חג: ט"ו בשבט (מי מרגיש אותו בכלל?) עונה: חורף חודש: ינואר/פברואר (הכי קר) ספורט: כדורגל קבוצת ספורט: לא מכירה אמשיך אח"כ, אין לי זמן.....

fluppster

New member
ממשיכה...

המשך של דברים פחות אהובים- סרט: קרוסרודס של בריטני ספירס - לא ראיתי ולא מתכוונת לראות...
שחקנ/ית: האחיות אולסן תוכנית: רוקדים עם כוכבים אתר: לא מצליחה לחשוב על משהו אוכל: יש כל כך הרבה.... רשימה חלקית: עגבניה, חציל, אבוקדו, חרדל, ברוקולי, פטריות שתיה: ספרייט, קפה להקה: בקסטריט בויז ושאר הבוי בנדס זמר: עידן יניב ושאר זמרי המזרחית זמרת: בריטני ספירס, רוני סופרסטאר וזמרות המזרחית חיה: כל סוגי החרקים חנות: אין לי משהו מסוים. מילה: צניעות הופעה שהיית בה: אהוד בנאי. הוא מוכשר, אבל ההופעה שלו ממש שיעממה אותי... דיסק: שוב, כל המוזיקה המזרחית... סלט: כל מה שיש בו עגבניות או משהו אחר שאני לא אוהבת. ארץ: איראן?
עיר: תל אביב מבחינת נהיגה בלבד מקום להיות בו: בנק, דואר, כל מקום דומה שיש בו תור ויותר מדי בירורקרטיה ריח: דלק רעש: טראנסים (מבחינתי זה רעש!
), המקדחה של רופא השיניים. רגש: שנאה, קנאה, כעס תאריך: 4.11.1995 ספר: באדולינה דגנים: אלה עם הצימוקים ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: נראה לי שכן קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... אכלת קופסא שלמה של עוגיות? לבד? לא שזכור לי. נזרקת על ידי מישהו? כן מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? לא עישנת? לא שתית אלכוהול? כן שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? כן הזדיינת? כן ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? כן זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? לא (התעפצות לא נחשב) השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? כן אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? מקווה שלא! רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? כן הלכת מכות? כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? תלוי במצב רוח קפה או תה? תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? שואפת לשלמות אך משתדלת לקחת את זה בקלות חתולים או כלבים? גם וגם אוכל או ממתקים? אוהבת ממתקים אבל הם משמינים מדי.... אז אוכל. קרמבו וניל או מוקה? וניל חורף או קיץ? קיץ. מה או מי היית רוצה...? להרוג: כרגע, אף אחד לשמוע: את הקול של החבר שלי לידי, אבל שנינו בעבודה...
להיות כמו: אף אחד. אני גם ככה עוד לא בשלב בחיים שבאמת הגעתי לאנשהו, אז עוד אין לי רצון להתחלף עם אף אחד. הדבר האחרון ש: קניתי: צבע אדום לשיער. קראתי: אני קוראת עכשיו את "החיים הסודיים של הדבורים" מאת סו מונק קיד עשיתי: אכלתי גלידה! יאמי!!!! סרט אחרון שראיתי? מזמן כבר לא ראיתי סרט... אני חושבת שהאחרון היה "המרדף אל האושר" עם וויל סמית'. מספר אחרון שחייגתי: הנייד של החבר שלי דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי: גלידה! יאמי!
פעם אחרונה שבכיתי: לפני איזה שבועיים, אחרי שנרשמתי למכללה. פעם אחרונה שצחקתי: היום, לא זוכרת ספציפית מתי. הבנאדם האחרון שנישקתי: החבר שלי, היום בצהריים. הבחור האחרון שדיברת איתו: כמה חברה שעובדים איתי.

עונה!@#@$

שם מלא: מירב [זה לא שם מלא אבל מילא :p] תאריך לידה: 9.2.93 מין: נקבה בית: פרטי? איפה עוד גרת? רק בו מזל: דלי מידת נעליים: 38-37 גובה: לאדעת :\ 1.60 ומשהו מוצא: 4\3 אשכנזיה, 4\1 פרסיה חיות מחמד: דגים ^^ אחים: 3 צבע שיער: שחור אורך שיער: ארוך צבעת פעם את השיער? ניראלי שכן אבל ממש קצת באיזה צבע? : לאדעתתת כיתה: ח תחביבים: לשמוע מוזיקה הופעות חברים מחשב וכו' מוזיקה: רוק להקה: רק להקות?! טוב גם זמרים! אביב, שייגעצ, RHCP, panic, green day ויש עוד איזה שפות אתה מדבר? עיברית אנגלית וערבית מאוד קטועה אוהב ספורט? די איפה נולדת? ישראל אתה בן אדם של לילה או של יום? גם וגם רגיש לדגדוגים? מאוווווווווד אמהנועהאממ מאמין באלוהים? כן יש לך כינויים נוספים באינטרנט? אממ לא מה הם? יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? מאושרת? [לכל ה"אין כזה דבר מאושר" הכי מאושרת שיכול להיות, שיהיה טוב.] איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? לאדעת .__. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? יואו יש מלא, כל פעם שנועה כולאת אותי בקומת מדעים ומדגדגת אותי איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? לא יודעת עכשיו... מה הדבר הכי חשוב לך? יש חבר/חברה/קראש? אממ לא ממה אתה הכי פוחד? חתולים מאמינה באהבה וירטואלית: לא ממש כאילו כזאת שמכירים במחשב וזה כן אבל להיש פעם בשנה לא. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בתחת? על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? מלא דברים למה אתה הכי מתנגד? גזענות אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? יעל DD: פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? לא מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן ולא, יותר הדלקות מה הדבר שעושה אותך מאושרת? כל מיני אנשים ושאני יודעת שאני חשובה למישהו כשיש לך אהבה את נאמנה? עדיין לא היה משהו אמיתי אבל חושבת שכן את אוהבת ילדים? לא ככ את ותרנית או עקשנית? ותרנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? ממש ממש לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? אממ אני תמיד מוכנה להכיר אנשים אבל אם זה לא זה זה פשוט לא זה החיים טובים לדעתך? תלוי של מי DD: היחסים עם ההורים טובים? ככה לבוש: לא מוגדר איפור: not yet דברים אהובים מאכל: הסלט של אבא של נועה, מלפפון חמוץ ועוד... שתיה: קולה גולדסטאר ממש ליפעמים המקום האהוב לחופשה: ארה"ב טעם גלידה אהוב: שוקולד ולימון או תות לבד פרי אהוב: לא אוהבת פיורות במיוחד ממתק: פסק זמן? מכונית: לא מבינה במכוניות... שיעור: חופשי ספורט חינוך חג: פסח היום הכי אהוב בשבוע: שישי צבע: אפור, לבן מגזין: מעקריב לנוער וראש 1 שם לבת: דניאל שם לבן: טל קבוצת ספורט אהובה: אין חודש אהוב: פבואר ספורטאי/ת אהוב: אין שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב: . גיא לואלללל תוכנית אהובה בטלוויזיה: נמנמ תוכניות סאטירה למיניהן, גיא פינס וזה ומקום ראשון נמלטיםםם אתר אהוב: ישראבלוג ניחשב? חיה אהובה: כלב וקצת גמל חבר לאימייל: רומימימימי בדיחה: אני לא מכירה בדיחות :( אומר הרבה: "תפסיקי להשפיל אותי!" מילה אהובה: נעליים: אולסטאר תחנת רדיו: גלגלצ חדר בבית: החדר הפרטי שלי ההופעה הכי טובה שראית: לא הייתי בהרבה הופעות אבל ההופעות הענקיות האלה של עיברי ממש מגרות דיסק אהוב: נועה אולי תיכעס ^^ אבל המילים הכי יפות,משקאות חריפים,ניו יורק רפיח וכל מני שירים של אביב נשיא: WTF סלט: ארומה! בשר: צימחונית תוספת לפיצה: בלי כלום ארץ: לאדעת עיר: בארץ ת"א מקום אהוב: לאדעת ריח: מתוק רעש: מוזיקה טעם: מלוח רגש: אהבה? מספר: 2?! ספר: לא קוראת סבתא: ?! דגנים: כריות דברים פחות אהובים- סורי אינלי כוח לענות :p אוטו: צבע: ורוד פוקסיה מורה: אתייייי שיעור: היסטוריה יום בשבוע: חמישי חג: שבועות? עונה: אין חודש: אין ספורט: אממ כדורגל קבוצת ספורט: אין סרט: שחקנ/ית: תוכנית: אתר: אוכל: שתיה: להקה: זמר: . זמרת: חיה: חנות: מילה: הופעה שהיית בה: דיסק: סלט: ארץ: עיר: מקום להיות בו: ריח: רעש: . רגש: תאריך: ספר: דגנים: ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: לא בכית: לא צחקת: כןן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: קנו לי הסתפרת: לא הרגשת טיפש: דיברת עם מישהו שאתה אוהב: נראלי שכן התגעגעת למישהו: מאוד האם אי פעם... השתמשת בסמים?לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? חוששני שכן נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? אולי ראית את הבית הלבן? כן! עישנת? כן שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?כן ראית טיטאניק? כן סרט מדהים נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? לא הזדיינת לא ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? ישמצב עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת?כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? כן אבל הוא היה סופר מעפאן שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? מלא פעמים ואח"כ הם התגלו דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? לא עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? אולי יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן, אבל לא דברים רציניים. נרדמת בשיעור? לא ממש השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? חחחחחחח ניראלי שרקדתי עם אוכל פגשת סלבריטי? כןכןכןכןן ראיתי את טוקו מהאלופההה עברת על החוק? כן אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? לא שנאת את עצמך? לא נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? אולי רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? כן ליפני שבוע ניראלי או שבועים פעמיים ביום נתת למישהו לאפ דאנס? שזה?.. הלכת מכות? מכות בצחוק זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מועדון קפה או תה?קפה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? בקלות חתולים או כלבים? כלבים איכסע חתולים אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה?וניל חורף או קיץ? גם וגם מה או מי היית רוצה...? להרוג: נמנמנמ לשמוע: אני שומעת עכשיו ראש הממשלה להיות כמו: הייתי רוצה להיות אני אבל לשנות כמה דברים. הדבר האחרון ש: קניתי: קנו לי עלים קראתי:לא זוכרת עשיתי: אכלתי סרט אחרון שראיתי?להציל את גרייס מספר אחרון שחייגתי: לתמר דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי:ספגטי פעם אחרונה שבכיתי: ליפני כמה ימים פעם אחרונה שצחקתי: עם נועה אני חושבת באוטובוס הבנאדם האחרון שנישקתי: בלחי את הגר היום הבחור האחרון שדיברת איתו:אחשלי גאד זה ארוך! אבל מענין :]

../images/Emo41.gif

שם מלא: נועה בן אפרים. תאריך לידה: 13.8.93 מין: נקבה. בית: מה? איפה עוד גרת? מזתומרת? |: מזל: אריה. מידת נעליים: 40 בערך. גובה: 1.65 נראלי. מוצא: עזבו אותי אני לא מבינה בזה כלום ואני כל פעם שוכחת מה אני חחחח. חיות מחמד: כלבה וחתולה. אחים: אחת. צבע שיער: חום בהיר, שטני כזה. אורך שיער: מממ בינוני כזה. צבעת פעם את השיער? כן. באיזה צבע? אדום וגוונים נראלי. כיתה: ח'. תחביבים: כתיבה, קריאה, מחשב, טלויזיה... מוזיקה: רוק ישראלי. להקה: כנסיית השכל ממש טובים. ומוניקה סקס. איזה שפות אתה מדבר? עברית. :p אוהב ספורט? ללללללע. איפה נולדת? ישראל. אתה בן אדם של לילה או של יום? יום. אבל אני הכי אוהבת את הערב. רגיש לדגדוגים? חח לא. מאמין באלוהים? לא. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא... מה הם? לא!1111 יש לך גשר? כן. יש לך משקפיים/עדשות מגע? גם וגם. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לא יודעת עבודה... אבל אני רוצה שיהיה לי טוב ושאני אשמח ואהיה שלמה עם עצמי ועם החיים שלי. ושאהיה לי הרבה כייף ושמחה ושלמות. כי זה הכי חשוב. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? לא יודעת. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? אוי הרבה. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? לא יודעת. מה הדבר הכי חשוב לך? שאני אהיה שלמה עם המעשים שלי... יש חבר/חברה/קראש? לא. ממה אתה הכי פוחד? מאנשים זרים, משתיקות, מבדידות, מחושך. מאמינה באהבה וירטואלית: תלוי. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב? על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על היום שעבר, על שיחות חשובות שהיו לי ולא עוזבות אותי אף פעם, על דברים שאני מתכננת להמשך הזמן הקרוב... אבל הכי הרבה נראה לי על שיחות עם הפסיכולוג שלי. למה אתה הכי מתנגד? לאלימות... אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? הכוונה מישהו אחר שאני מכירה או מה הייתי רוצה אם הייתי מעצבת את עצמי? פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? חח הרבה. מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן. מה הדבר שעושה אותך מאושרת? שום דבר כי אני לא מאמינה שאתה אי פעם באמת מאושר. אבל מה שעושה אותי כמעט מאושרת? ממ שאני מרגישה שאני חשובה למישהו, שאני יקרה לו... שיחה טובה. הפתעות קטנות שמחממות את הלב. כשיש לך אהבה את נאמנה? כן. את אוהבת ילדים? לא ממש. את ותרנית או עקשנית? עקשנית. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? אני מאמינה שכל אחד יכול לבחור איך לחיות... אבל אני יכולה לנסות לשכנע אותך בדברים מסוימים. ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? אולי אבל כמעט אין סיכוי. החיים טובים לדעתך? לא. היחסים עם ההורים טובים? עם אבא כן ועם אמא לא. לבוש: טרניג וסוצ'ר רחב זרוק או חולצה גזורה רחבה. איפור: לא מתאפרת. דברים אהובים. מאכל: סלט? שתיה: קולה!!!!1111 המקום האהוב לחופשה: ים, אבל מבודד, והכי טוב בלי עוד אנשים, גם לא מהמשפחה. טעם גלידה אהוב: טרמיססססססו. אלוקים.
פרי אהוב: תפוז. ממתק: ממממ לא יודעת יש הרבה. מכונית: ממש משנה לי.
שיעור: מחשבים... חג: לא אוהבת חגים. היום הכי אהוב בשבוע: שני. צבע: שחור וכחול עמוק כזה... מגזין: ראש1. שם לבת: ממ לא יודעת. שם לבן: כנ"ל. קבוצת ספורט אהובה: לא אוהבת ספורט... חודש אהוב: משתנה. ספורטאי/ת אהוב: לא אוהבת ספורט!!!!1 שחקנית אהובה: בר בלפר? P: שחקן אהוב: לא אוהבת שום שחקן. תוכנית אהובה בטלוויזיה: בובספוג אליל המין. אתר אהוב: חח יש כמה. חיה אהובה: כלב. חבר לאימייל: רומי? חח בדיחה: לא אוהבת בדיחות. אומר הרבה: שמנה! טיפשה. חחחח מירב נשמה שלי. מילה אהובה: עונג, חום, קרבה. נעליים: אולסטאר. תחנת רדיו: לא אוהבת רדיו. חדר בבית: שלי כמובן!! ההופעה הכי טובה שראית: אביב בהאנגר 11. דיסק אהוב: זה מאד משתנה... כרגע נראה לי השלישי של אביב ומלטף ומשקר של עברי. נשיא: לא יודעת. סלט: של אבא!! בשר: צמחונית. תוספת לפיצה: בלי כלום או עגבניות. ארץ: רחוקה. עיר: לא יודעת. מקום אהוב: החדר שלי אבל אפילו יותר ים. ריח: קטורת, סיגריות לפעמים (חח כן)... ממ קרם גוף נעים כזה... רעש: מוזיקה עדינה. טעם: מתוק. רגש: אהבה. מספר: 2. ספר: מישהו לרוץ איתו. כמובן. תמיד. סבתא: אילנההההההה. דגנים: רגילים אבל לא זה עם התרנגולת חח השני. דברים פחות אהובים. אוטו: ממש אכפת לי. צבע: ורוד, אדום. מורה: אתי בן יוסף? |: שיעור: היסטוריה. יום בשבוע: חמישי הארור הזה!!! חג: לא אוהבת חגים... עונה: סתיו ואביב. חודש: לא יודעת. ספורט: ריצה? קבוצת ספורט: לא אוהבת ספורטטטטטט. סרט: יש מלא גרועים חח. שחקנ/ית: לאדעת. תוכנית: אני לא אוהבת מלא תוכניות. עזבו מחקתי את החלק ההמשך של השנואים. אני לא אוהבת הרבה אבל אין משהו ממש שנוא... ב24 שעות אחרונות: היתה לך שיחה רצינית: כן. חיבקת מישהו: כן. בכית: כן. צחקת: כן. גרמת למישהו לצחוק: יש מצב. קנית משהו: אוכל ושתייה. הסתפרת: לא. הרגשת טיפש: טיפה. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: אהאה. התגעגעת למישהו: כמו תמיד. האם אי פעם... השתמשת בסמים? עדיין לא. :p אכלת קופסא שלמה של עוגיות? חחחח יש מצב. נזרקת על ידי מישהו? לא. מישהו בגד בך? לא. נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כל פעם? היית מאוהב? ממ יש מצב גדול. ראית את הבית הלבן? לא. עישנת? המון. חח. שתית אלכוהול? כן. עישנת מריחואנה? לא. שיחקת מונופול? חח כן. ראית טיטאניק? חלק ממנו. נישקת מישהו? לא. התנשקת צרפתית? לא. אה אז נשיקה על השפתיים סתם כן חח. :p הזדיינת? לא. ביקרת בארץ אחרת? כן. צבעת בספר צביעה? חח הגינוי. עשית אמבטיית קצף? אההאה. טסת? כן. שטת? לא. נסעת ברכבת? דע. רכבת על פיל? לא. הכנת אתר אינטרנט? חח כן. שיחקת בברביות? כן. נשארת ער כל הלילה? כן. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן. דיברת בשיעור? כן. פחדת מהחושך? כל הזמן. :( היית בבית חולים (לא לביקור)? כן. עשו לך תפרים? כן. זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא. יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא. שיקרת? מי לא? נרדמת בשיעור? ממש הרדמות לא. השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? מלחמת אוכל? D: פגשת סלבריטי? כן. עברת על החוק? כן. אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? כן. שנאת את עצמך? כן. נשבר לך הלב? ממ יכול להיות. שברת למישהו את הלב? חח בכיתה ב'? רצית להרוג מישהו? ממ אולי. נפלת מכסא? חחחחחח אולי. נתת למישהו לאפ דאנס? מהזה?! הלכת מכות? כן. זה או זה: מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית! קפה או תה? ממ אני שותה את שניהם ממש מעט אז לא יודעת. שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? תלוי מה... חתולים או כלבים? כלבים. אוכל או ממתקים? תלוי איזה. קרמבו וניל או מוקה? דה שוניל. חורף או קיץ? חורף. מה או מי היית רוצה...? עזבו אותי חחח. הדבר האחרון ש: קניתי: קולה. קראתי: אממ המוות כדרך חיים בתור ספר רציני , אבל סתם בארוחות סתם ספר דפוקקקקקקק. עשיתי: עניתי על השאלון? סרט אחרון שראיתי? ממ לא זוכרת. בקולונע מישהו לרוץ איתו, אבל בטלויזיה לא יודעת. מספר אחרון שחייגתי: הטלפון של אבא נראלי חח. דבר אחרון ששתיתי: קולה. דבר אחרון שאכלתי: סלט של ארומה. פעם אחרונה שבכיתי: היום בבוקר. פעם אחרונה שצחקתי: בטח בבצפר היום. הבנאדם האחרון שנישקתי: חח לא התנשקתי אף פעם. הבחור האחרון שדיברת איתו: אור. היה אחלה בחלה של שאלון!!! :)

...

שם מלא: תמר. תאריך לידה: 8.9.93 מין: נקבה. בית: ? איפה עוד גרת? כל החיים שלי גרתי בירושלים. מזל: בתולה. מידת נעליים: 41 בערך. גובה: הרבה זמן לא מדדתי. בסביבות ה1.60- מוצא: ישראלי... חיות מחמד: 2 חתולים וכלבה. אחים: 1. צבע שיער: חום בהיר. אורך שיער: כמה סמ' אחרי הכתף. צבעת פעם את השיער? לא. באיזה צבע? - כיתה: ח'. תחביבים: מחשב, לשמוע מוזיקה, לראות טלוויזיה, לכתוב[למרות שאני כותבת זוועה.], חברות לפעמים. מוזיקה: רוק קל קל. ואמ...עוד כמה. להקה: אין להקה ספציפית. איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית קצת, צרפתית כמה מילים. אוהב ספורט? לא. איפה נולדת? ירושלים. אתה בן אדם של לילה או של יום? יום. רגיש לדגדוגים? קצת. מאמין באלוהים? לא. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן. מה הם? תמר. יש לך גשר? לא. יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אין לי מושג. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? לא זוכרת. אבל... מה הדבר הכי מביך שקרה לך? כל מיני. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? לא זוכרת. מה הדבר הכי חשוב לך? הרבה דברים אין לי כוח לפרט. יש חבר/חברה/קראש? לא. ממה אתה הכי פוחד? מוות נראה לי. מאמינה באהבה וירטואלית: לא אהבה. אולי חיבה מסויימת? אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? נראה לי בגב, זה באמת שימושי. על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? לצערי מחשבות רעות כמו: מוות, אנשים רעים וכאלה. למה אתה הכי מתנגד? כפייה. ועוד כמה דברים. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? מעדיפה לא לענות. פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן. מאמינה באהבה ממבט ראשון? לא. הדלקות כן. כי זה רק על מראה. מה הדבר שעושה אותך מאושרת? - כשיש לך אהבה את נאמנה? כן, אני חושבת:/. את אוהבת ילדים? תלוי. את ותרנית או עקשנית? עקשנית לרוב. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? אולי. החיים טובים לדעתך? לעיתים נדירות. היחסים עם ההורים טובים? ממש לא. לבוש: פשוט. איפור: לא מתאפרת גם בפורים לא כל כך. דברים אהובים מאכל: סלט יווני כזה, שניצל תירס וג'אנק.. שתיה: קולה ומיים. המקום האהוב לחופשה: אמ אין לי מושג לא הייתי בהרבה מקומות. טעם גלידה אהוב: קוקוס בד"ר לק. פרי אהוב: אין. ממתק: שוקולד. מכונית: לא יודעת.. שיעור: אין. חג: פסח, ולא חג שזה הכי אהוב חופש גדול ברור. היום הכי אהוב בשבוע: שישי ושבת. צבע: שחור, כחול ותכלת. מגזין: ראש1. שם לבת: מיוחדים. שם לבן: אופק. קבוצת ספורט אהובה: לא אוהבת ספורט. חודש אהוב: יולי ואוגוסט. ספורטאי/ת אהוב: אין. שחקנית אהובה: אין. שחקן אהוב: כנ"ל. תוכנית אהובה בטלוויזיה: חברים נראה לי. אתר אהוב: . חיה אהובה: כלב, סוס, דולפין ויש עוד. חבר לאימייל: - בדיחה: - אומר הרבה: לא זוכרת. מילה אהובה: לא עולה לי משהו כרגע. נעליים: אהובים? אולסטאר אולי. תחנת רדיו: גלגלצ. אבל שומעת רדיו רק באוטו. חדר בבית: שלי כמובן. ההופעה הכי טובה שראית: הייתי במעט מאד. אבל של אביב. דיסק אהוב: זה משתנה כל הזמן...עכשיו אין דיסק מסויים כל מיני שירים. נשיא: אין. סלט: יווני. בשר: צמחונית. תוספת לפיצה: רגילה, עם תירס, ותערובת של עגבניה וזיתים שחורים, ויוונית כזו. בקיצור הרבה. ארץ: הייתי רק בישראל וצרפת אני לא יכולה להגיד. עיר: תל אביב נכון לעכשיו. מקום אהוב: החדר שלי נראה לי. ריח: סבון. רעש: לא אוהבת רעש. טעם: מלוח. רגש: יו זה קשה. מספר: 0. ספר: לא קוראת הרבה, אבל עם המעט ספרים שקראתי ואהבתי ילדי יום ראשון ורזונת. סבתא: יש לי רק אחת. אז אותה אני מניחה. דגנים: הרגילים, קוקומן, וקינמונים שלא אכלתי שנים. דברים פחות אהובים אוטו: לא יודעת. צבע: ורוד וכתום וכאלה. מורה: כולם. שיעור: כולם. יום בשבוע: ראשון וחמישי. חג: לא נראה לי שאפשר לשנוא חג אחרי הכל חופש. עונה: ? חודש: ספטמבר וכל החודשים שלומדים נו. ספורט: הכל. קבוצת ספורט: - סרט: לא יודעת. שחקנ/ית: - תוכנית: מצויירים כאלה. אתר: - אוכל: אצות ודברים מוזרים, וזה לא שנוא אבל אני לא אוכל בשר. שתיה: סודה, אשכוליות ודברים מרים. להקה: - זמר: מזרחיים. זמרת: כאלה שלא באמת יודעות לשיר, וסתם. חיה: חרקים. חנות: לא יודעת. מילה: - הופעה שהיית בה: - דיסק: לא הייתי שומעת דיסק שאני לא אוהבת אז אני לא יכולה לשפוט. סלט: לא יודעת. ארץ: אמ אין לי שמץ. עיר: גם לא יודעת. מקום להיות בו: בית ספר ללא ספק. ריח: מסריח אני לא אפרט נו. רעש: צעקות, מוסיקת טראנס וכאלה. רגש: שנאה געגוע וקנאה נראה לי... תאריך: 1.9 ספר: אין. דגנים: הצבעוני הזה ועוגי ועוד כמה. ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: כן בערך. זה היה ביום שבת. חיבקת מישהו: כן. בכית: כן. צחקת: לא. גרמת למישהו לצחוק: לא, כבר המון זמן. קנית משהו: כן. הסתפרת: לא. הרגשת טיפש: כן. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן... התגעגעת למישהו: כו. האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא. אכלת קופסא שלמה של עוגיות? לא נראה לי. נזרקת על ידי מישהו? לא היה לי חבר... מישהו בגד בך? כן. אבל לא במובן הרומנטי. נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כל פעם וזה כמעט כל שישי. היית מאוהב? לא. ראית את הבית הלבן? רק בתמונות. עישנת? לא עישנתי. שתית אלכוהול? כן. עישנת מריחואנה? לא.. שיחקת מונופול? כן. לפני שנתיים בערך. ראית טיטאניק? אף פעם לא ראיתי את הכל. נישקת מישהו? על הלחי את אבא שלי דוד שלי וכאלה. התנשקת צרפתית?לא. הזדיינת? לא:S. ביקרת בארץ אחרת? כן. צבעת בספר צביעה? ספרי? אף פעם. עשית אמבטיית קצף? כן. טסת? כן. שטת? כן. נסעת ברכבת? כן, הרבה. רכבת על פיל? לא. הכנת אתר אינטרנט? לא. שיחקת בברביות? כן מן הסתם אני חושבת שכל בת בערך שיחקה. נשארת ער כל הלילה? כן. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? יש לי מגירות מתחת למיטה לא אפשרי. דיברת בשיעור? כן. פחדת מהחושך? כן. היית בבית חולים (לא לביקור)? כן. עשו לך תפרים? לא שידוע לי. זרקת מישהו והתחרטת על זה? - יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא. שיקרת? כן. נרדמת בשיעור? לא ברצינות. השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא. פגשת סלבריטי? כן. עברת על החוק? כן. אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? כן. שנאת את עצמך? כן. נשבר לך הלב? - שברת למישהו את הלב? - רצית להרוג מישהו? כן. נפלת מכסא? כן. נתת למישהו לאפ דאנס? מה זה? הלכת מכות? כן. זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית. קפה או תה? אף אחד. שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? אין דבר כזה בעיני שלמות. חתולים או כלבים? כלבים. אוכל או ממתקים? אוכל! קרמבו וניל או מוקה? לא אוהבת קרמבו. חורף או קיץ? תלוי, אבל בכללי בחופש הגדול זה קיץ אז... מה או מי היית רוצה...? להרוג: אשמור לעצמי? לשמוע: כנ"ל. להיות כמו: כנ"ל. הדבר האחרון ש: קניתי: גבינה. קראתי: את השאלות לשאלון הזה. עשיתי: עכשיו כותבת את השאלון. סרט אחרון שראיתי? להציל את גרייס נראה לי. מספר אחרון שחייגתי: מירב נראה לי. דבר אחרון ששתיתי: מים. דבר אחרון שאכלתי: מלפפון. פעם אחרונה שבכיתי: היום. פעם אחרונה שצחקתי: לא זוכרת. הבנאדם האחרון שנישקתי: אמא. הבחור האחרון שדיברת איתו: המורה שלי?... ארוך. אולי מדי.

שאלון ארוך D: ../images/Emo219.gif

שם מלא: לוטן תאריך לידה: 26.4 מין:
בית: יבנה איפה עוד גרת? -- מזל: שור מידת נעליים:7-8 גובה: גבוהה? מוצא: חצי רומנית חצי עירקית XP [החצי הרומני בולט יותר] חיות מחמד:-- אחים:2 צבע שיער: חום-ג'ינג'י לא מוגדר אורך שיער: בינוני צבעת פעם את השיער? כן באיזה צבע? : 1.בפורים פעם-פוני כחול D: 2.בפורים פעם-פוני ירוק D: 3.בפורים פעם-שיער אדום
כיתה: ו' תחביבים: -- מוזיקה: רוק להקה: MCR איזה שפות אתה מדבר?אנגלית ועברית בעיקר אוהב ספורט? לא ממש איפה נולדת? בעולם,בישראל,ביבנה אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה רגיש לדגדוגים? אהא מאמין באלוהים? לא יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא מה הם?-- יש לך גשר?עוד לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לא יודעת איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? בזמן האחרון-אתמול. היו לי כאבי ראש נוראיים ובכיתי כל היום. אבל כל החיים-יש כ"כ הרבה מה הדבר הכי מביך שקרה לך? בגיל 4 או 3-ישבתי על מנגל ונשרף לי התחת >.> איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? לא זוכרת מה הדבר הכי חשוב לך? לא קרה לי דבר כ"כ חשוב יש חבר/חברה/קראש? לא ממה אתה הכי פוחד? מג'וקים,בעיקרון רק מג'וקים מאמינה באהבה וירטואלית: ממש לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב. כדי שאני אוכל לומר שגם לי יש עיניים בגב [נדוש כ"כ P:] על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? אם ההורים שלי יציקו לי שוב בקשר למורה פרטית ולבי"ס,אם יש לי מבחן מחר שעוד לא גיליתי אותו,ואם בכלל הכנתי שיעורים למחר או שאני צריכה כבר לבנות על מישהו שבטוח יתן לי להעתיק מחר 5 דק' לפני הצלצול למה אתה הכי מתנגד? יש כ"כ הרבה דברים -___- אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? כל אחד אחר,העיקר שלא אני פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? לא ממש מה הדבר שעושה אותך מאושרת? יחס כשיש לך אהבה את נאמנה? עוד אין לי ולא הייתה לי,אז.. את אוהבת ילדים? בעיקרון ממש לא. חוץ מאחותי את ותרנית או עקשנית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? לא החיים טובים לדעתך? לא בדיוק היחסים עם ההורים טובים? לא לבוש: הא? איפור: הא? דברים אהובים מאכל: סלט שתיה: מים&קולה המקום האהוב לחופשה: שונאת חופשות,העיקר להיות בבית בשקט טעם גלידה אהוב: יש הרבה פרי אהוב: שונאת פירות ממתק: סוכריית קמח ומסטיקים של הובה בובה מכונית: אין שיעור: אין. אולי הסטוריה&לא"י. כי כל מה שקשור לזה ממש ממש מעניין אותי
[ירושה מאבא P:] חג: אין היום הכי אהוב בשבוע: חמישי צבע: שחור&אדום מגזין: איכס P: שם לבת: כל דבר חוץ מלוטן שם לבן: ממש לא משנה לי *_* קבוצת ספורט אהובה: איכס חודש אהוב: אפריל ספורטאי/ת אהוב: איכס שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב: . ג'וני דפ תעשה לי ווילי וונקה@#%@#%!@ D:: תוכנית אהובה בטלוויזיה: יש הרבה אתר אהוב: תפוז חיה אהובה: כלב&חתול&נמר חבר לאימייל: אין בדיחה: אין אומר הרבה: "איזה מגה כאפות!" [בזמן האחרון נדבקתי מהבלוג של מאי
] מילה אהובה: כאפות
נעליים: אולסטאר
תחנת רדיו: גלגל"צ חדר בבית: שלי. והמטבח ההופעה הכי טובה שראית: בחלום שלי
. למרות שהיא הייתה הזויה XD ["היי!! מישהו זרק עליי גומיות!"-משהו שאמרתי בחלום שלי. זה היה הזוי נורא] דיסק אהוב: MCR-TCFSR נשיא:
סלט:של אבא@#%@#% בשר: האמ תוספת לפיצה: תירס&זיתים ארץ:ארה"ב? P: עיר: יבנה שליטע$@^@#^#%$ [טוב,לא
] מקום אהוב: הבית,הבית של דנה/לוטן ריח: אין רעש: אין טעם: האמ רגש: האמ מספר:2,4,6 ספר: "הארי פוטר","החברה שלי אלין" סבתא: מצד האמא? P: דגנים:רגילים דברים פחות אהובים אוטו: זה לא ממש משנה לי P:: צבע: ורוד,צהוב ותכלת מורה: מירה,עדי שיעור: מתמטיקה&גאוגרפיה יום בשבוע: ראשון,שני,שלישי,רביעי,שישי,שבת חג: כולם עונה: קיץ חודש: כל החודשים חוץ מניסן ספורט: איכס קבוצת ספורט: איכס סרט:יש המון שחקנ/ית: האמ תוכנית: האמ אתר: וואלה,נענע [חוץ מ"אודי"-זה גדול!!!!!!!111] אוכל:האמ שתיה: האמ להקה: ווסטלייף D: אבל יש עוד זמר: ג'סטין טימברלייק זמרת:בריטני-ראש-קירח חיה: האמ חנות: האמ מילה: האמ הופעה שהיית בה:הייתי רק בחלומות שלי P: דיסק: האמ סלט: האמ ארץ: ישראל D: עיר: יבנה? P: מקום להיות בו: האמ ריח: האמ רעש: . האמ רגש:האמ תאריך: 26.4,25.4 ספר: האמ דגנים: האמ ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: לא בכית: כן צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו:כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו:לא האם אי פעם... השתמשת בסמים?לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? כן נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? בטלוויזיה P: עישנת? לא שתית אלכוהול? לא עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?כן ראית טיטאניק? לא נישקת מישהו?לא התנשקת צרפתית? לא הזדיינת?לא :X ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן XD עשית אמבטיית קצף? כן XD [מה שאמא לקחה מהבית מלון בים המלח שבוע שעבר >.>] טסת? כן שטת?כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? לא היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור?כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? כן אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?לא שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? לא רצית להרוג מישהו?כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס?
הלכת מכות? כן [היום. עם מירי מכיתה ב'1 XD. כיסחה אותי] זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? שום דבר קפה או תה?שום דבר שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? האמ חתולים או כלבים? אם צריך לבור מביניהם-חתולים אוכל או ממתקים? שניהם קרמבו וניל או מוקה?וניל חורף או קיץ? חורף מה או מי היית רוצה...? להרוג: לינוי לשמוע: אף אחד להיות כמו: האמ הדבר האחרון ש: קניתי: אודמים-שחור&לבן [בשביל התחפושתP:] קראתי:הארי פוטר עשיתי: הקלדתי P: סרט אחרון שראיתי?איזה סרט בהוט אקשן עם ג'וני דפ מספר אחרון שחייגתי: למורה פרטית דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי:סלט פעם אחרונה שבכיתי: הבוקר פעם אחרונה שצחקתי: לפני כמה דק' הבנאדם האחרון שנישקתי: שובל הבחור האחרון שדיברת איתו:אור

עונה, כי אני חולה ואין לי משהו טוב

יותר לעשות. תהנו^_^ שם מלא: וון שי-לי (זה בריטי...D: ) תאריך לידה: 21.01.1992 מין: בהחלט...D: בית: יש (?) איפה עוד גרת? בבית. מזל: דלי מידת נעליים: 39 D: גובה: 1.70 או משהו כזה מוצא: בריטית...^_______^ חיות מחמד: היו 2 דגים, 3 עכברים ויש לי כמה חתולים... אחים: יש.. \= צבע שיער: חום כהה כהה ובלונד לא קשור באמצע (הוא היה ורוד פעם) אורך שיער: ממ עד אחרי הכפתים... צבעת פעם את השיער? כן... באיזה צבע? : חמצון ועליו ורוד כיתה: ט תחביבים: לישון מוזיקה: החיים להקה: ניקלבאק איזה שפות אתה מדבר? עיברית אנגלית וכמה מילים ברוסית... אוהב ספורט? לא איפה נולדת? ישרלא אתה בן אדם של לילה או של יום? כ"כ לילה. רגיש לדגדוגים? קצת...>< מאמין באלוהים? לא יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן מה הם? ג'ף, שושו, ויש עוד כמה ושכחתי אותם יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? כן מה תרצה להיות כשתהיה גדול? בעלת אוטו גלידה איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? היום מה הדבר הכי מביך שקרה לך? ממ... תפסתי תחת של מישהו כי חשבתי שזה הידיד הגיי שלי...X: ומסתבר שהוא לא היה. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? יום שישי האחרון מה הדבר הכי חשוב לך? להיות בריאה ולהיות מוקפת באנשים שאוהבים אותי ותומכים בי אחרת אני משתגעת. יש חבר/חברה/קראש? לא משהו רציני... X: ממה אתה הכי פוחד? מוות. מאמינה באהבה וירטואלית: בערך. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? ממ בגב...D: על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? מה יש לי לעשות מחר למה אתה הכי מתנגד? סמים אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אריאל שרון פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? בערך מה הדבר שעושה אותך מאושרת? אהבה...D: כשיש לך אהבה את נאמנה? לא ממש.. זה תלוי אם הבן אדם שווה את האמינות שלי...P: את אוהבת ילדים? כשהם ישנים את ותרנית או עקשנית? ותרנית וזה חבל. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא... כול אחד אדם בפני עצמו ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? כן...^^ החיים טובים לדעתך? תלוי מתי... היחסים עם ההורים טובים? לפעמים כשמתחשק להם יחסים טובים\= לבוש: כן איפור: שחור דברים אהובים מאכל: פיצה. שתיה: אבסולוט המקום האהוב לחופשה: לא משנה איפה העיקר שיהיו אנשים אהובים טעם גלידה אהוב: רדבול ועוגת גבינה פירורים...P: פרי אהוב: בננה ממתק: שוקולד לבן ובמבה מכונית: X: שיעור: אומנות חג: פסח וחג החופש הגדול...D: היום הכי אהוב בשבוע: שישי צבע: ירוק מגזין: ראש 1 שם לבת: דורין שם לבן: יעקובזון D: קבוצת ספורט אהובה: מיטה חודש אהוב: יונואר ספורטאי/ת אהוב: X: שחקנית אהובה: X: שחקן אהוב: אורלנדו בלום...D: תוכנית אהובה בטלוויזיה: פלורנטין, סקראבס, טופ מודל, אמריקן איידול... אתר אהוב: ישרא חיה אהובה: כלב חבר לאימייל: אין....X: בדיחה: 6 ס"מ (מצטערת אבל רק אני יבין...X: ) אומר הרבה: מיאו מילה אהובה: סעמקקקקקקק נעליים: אולסטאר וואנס תחנת רדיו: גלגל"צ חדר בבית: החדר שלי ההופעה הכי טובה שראית: קק"ל דיסק אהוב: הרבה...O_O נשיא: ? סלט: ירקות בשר: המבורגר....P: תוספת לפיצה: גבינה בולגרית ארץ: אנגליה עיר: לונדון מקום אהוב: ת"א ריח: ריח של אוכל רעש: אני לא אוהבת רעש.. \= טעם: שוקולד לבן רגש: אהבה מספר: 7 ספר: מישהו לרוץ איתו ומהקרה המוזר שלך הכלב בשעת לילה סבתא: יש...X: דגנים: פרוסטיז.... דברים פחות אהובים אוטו: >< צבע: צהוב מורה: כולן בערך. נאווה כספי-המורה לג"ג במיוחד... שיעור: ג"ג!!!!!!!!!11111 יום בשבוע: שלישי חג: יום כיפור עונה: קיץ...\= חודש: דצמבר ספורט: הכול... קבוצת ספורט: כולן סרט: X: שחקנ/ית: - תוכנית: - אתר: Y-NET אוכל: בצל שתיה: בירה מכבי להקה: גיי(ז) בויז זמר: אייל גולן זמרת: רוני סופרסלאט חיה: נמלה חנות: מה? O_O מילה: נאחוי הופעה שהיית בה: של שרית חדד (נו היה בנהריה אז הלכתי..><) דיסק: - סלט: - ארץ: ישראל עיר: נהריה מקום להיות בו: בבית שלי ריח: פלסטיק\שיער שרוף רעש: \= רגש: שינאה תאריך: 14.2 ספר: - דגנים: - ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן בכית: כן צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: אולי קנית משהו: כן הסתפרת: לא הרגשת טיפשה: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: אולי... התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... השתמשת בסמים? אלכוהול, סיגריות נחשב? אכלת קופסא שלמה של עוגיות? כן...X: נזרקת על ידי מישהו? לא..XD מישהו בגד בך? לא יודעת... נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? לא..X: עישנת? כן שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? כן...X: התנשקת צרפתית? כן..Oם הזדיינת לא ביקרת בארץ אחרת? לא צבעת בספר צביעה? כן..-_-' עשית אמבטיית קצף? כן טסת? לא שטת? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן...>< דיברת בשיעור? כן..Oם פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? כן יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? אולי...
שיקרת? כן נרדמת בשיעור? יותר מידי השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? O_________O למה הכוונה? פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? כן אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? כן..\= שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? אולי..>< רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? XD בטח... הלכת מכות? כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? פרטית קפה או תה? קפה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? בקלות חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה? וניל... חורף או קיץ? חורף מה או מי היית רוצה...? להרוג: אמא שלי לשמוע: אותו אומר לי שוב שהוא אוהב אותי... >: להיות כמו: כמו החברה החדשה והמושלמת שלו\= הדבר האחרון ש: קניתי: תחפושת קראת: את השאלון הזה עשיתי: שתיתי תה סרט אחרון שראיתי? לוזוכרת ניראה לי שסרט דוקומנטרי על ג'סיקה דוברוף באנגלית מספר אחרון שחייגתי: לאמא דבר אחרון ששתיתי: תה דבר אחרון שאכלתי: חביתה פעם אחרונה שבכיתי: היום פעם אחרונה שצחקתי: היום הבנאדם האחרון שנישקתי: אירה הבחור האחרון שדיברת איתו: שי פרקש...O_O

crazykid oO

New member
../images/Emo122.gif נראה ארוך םO

OMFG שם מלא: חסוי תאריך לידה: 2 ביולי מין: נחשו בית: אהמ איפה עוד גרת? בבית מזל: סרטן מידת נעליים: 38-39 וחצי גובה: בערך 70
מוצא: נולדתי פה, הורים אוקראינה חיות מחמד: כלב אחים: בן 18 #@%@! צבע שיער: חום שטני אורך שיער: די קצר, למה לעזאזל הסתפרתי?! צבעת פעם את השיער? לא. אה כן, בפורים, לכתום כשהתחפשתי לבילבי
באיזה צבע? : כתום XD כיתה: ח' תחביבים: טלוויזיה, מחשב, ספרים..רק שממזמן לא קראתי םO...כתיבה, MP4!!!!!!! לרקוד, לצייר וכו' מוזיקה: רוק, קל כבד...כל מיני סוגים להקה: MCR
וברור שיש עוד, אבל זה מקום ראשון
איזה שפות אתה מדבר? רוסית, עברית, לומדת אנגלית XD אוהב ספורט? כן איפה נולדת? בבית חולים אתה בן אדם של לילה או של יום? גם וגם, יושנת קצת ): רגיש לדגדוגים? בערך
מאמין באלוהים? אני מניחה שכן יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן מה הם? ceresolga, crazykid, אולגה גריינג'ר ועוד שבטוח שכחתי, אה, אימייל olga06 יש לך גשר? כן יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? א-י-ן לי מושג איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? הו, יש הרבה, אבל הכי הכי...אמ, OMG , עם כל הסיוטים קשה להחליט XD מה הדבר הכי מביך שקרה לך? חסוי
איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? מה זה? מה הדבר הכי חשוב לך? אמא
יש חבר/חברה/קראש? חברה חעחעחעחעח XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ממה אתה הכי פוחד? ג'וקים מאמינה באהבה וירטואלית: לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב?
....אמ...איפשהו שם בטוח על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? אני לא חושבת למה אתה הכי מתנגד? סיגריות, טמבלים, רסים, פאקצות#$@^$ אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? ג'ררד?..לא יודעת, מישהו פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? לא מאמינה באהבה ממבט ראשון? בערך מה הדבר שעושה אותך מאושרת? אמפי..? D: כשיש לך אהבה את נאמנה? כן, וואלה את אוהבת ילדים? כן את ותרנית או עקשנית? לפעמים ככה, לפעמים ככה :=] אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא מכירה אותך ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? כן החיים טובים לדעתך? כן היחסים עם ההורים טובים? כן, לפעמים לבוש: שחור איפור: שחור דברים אהובים מאכל: פיצה, צ'יפס, שוקולד וכו' שתיה: מיצים למינהם המקום האהוב לחופשה: איפשהו שקט, זה בטוח טעם גלידה אהוב: שוקולד פרי אהוב: תותים ממתק: שוקולד מכונית: הא? שיעור: חופשי חג: פסח, הכי ארוך, לא? כאילו, החופש, או....... היום הכי אהוב בשבוע: שבת צבע: שחור מגזין: שיש בו המווון פוסטרים שם לבת: אבלינה שם לבן: אדוארד קבוצת ספורט אהובה: - חודש אהוב: יולי ספורטאי/ת אהוב: ... שחקנית אהובה: מישהי שחקן אהוב: . ג'וני דפ.? תוכנית אהובה בטלוויזיה: הו, המון, כל מה שבMTV, כמה בניקולדיאון וכו' אתר אהוב: חיה אהובה: כלב חבר לאימייל: בדיחה: אומר הרבה: @#%#@$%Q%$
מילה אהובה: סתם, כ*ס אמא שלך, ש*ט נעליים: אולסטאר תחנת רדיו: גלגלצ, אני מניחה OO חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראית: ): דיסק אהוב:
של MCR ה-2...נראה לי XD ווי, איזה שאלות קשות!! כל האמפי שלי, אוקי!??!? ): נשיא: םO סלט: פירות בשר: תוספת לפיצה: תבלינים םO ארץ: ארה"ב, אנגליה, ישראל עיר: נתניה, תל אביב, מאיפה לי?! מקום אהוב: מקום שקט ריח: נעים רעש: מי אוהב רעש? >< טעם: טעים רגש: טוב מספר: 100? ספר: מעניין XD סבתא:
לוסיה!!
דגנים: כריות דברים פחות אהובים אוטו: צבע: ורוד מורה: איריס שיעור: לא חופשי יום בשבוע: א' חג: הכי קצר עונה: חודש: ספטמבר, מצד אחד ספורט: כדורגל..? קבוצת ספורט: סרט: טיפשי שחקנ/ית: תוכנית: יש הרבה, רק שאני לא זוכרת איך קוראים להם םO אתר: ש פאקצות, בעיקר יש בטיפו אוכל: מגעיל, מה רוצים?#@% אין לי כח לפרט על כלום בשאלון הזה שתיה: קולה להקה: גרין דיי זמר: . זמרת: בריטני ספירס 32%#%!@#%#@%#$^!%@#^%&%!!!!!!!
חיה: אמ חנות: אמ מילה: "פיגור" ,כן, יש סיבה הופעה שהיית בה: דיסק: סלט: ארץ: עיר: מקום להיות בו: לא שקט ריח: מסריח, בעיקר של זבל וחרא רעש: . מרעיש XD, של הילדים בכיתה ה@$@!#% שלי, ממש אפשר לקרוא לכית ה#@%!@$^ - טיפולית רגש: עצבות, כעס תאריך: 1 בספטמבר ספר: משעמם דגנים: ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: אני לא רצינית, ההפך
חיבקת מישהו: הו, הרבה, חברות שלי, אמא'לה וכו' בכית: לא היום צחקת: יותר מידי
כאב לי הפה אח"כ גרמת למישהו לצחוק: אהא
קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: לא התגעגעת למישהו: בערך
האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא#$!%#$!$#%$ אכלת קופסא שלמה של עוגיות? כן
נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? לא עישנת? לא#%!@$%^ שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא@#% שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? לא נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? לא הזדיינת? ח לא ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא ): הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? בערך דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן
היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? לא
השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? אמ..כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? לא ללכת באור אדום XD אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? בערך שברת למישהו את הלב? לא יודעת רצית להרוג מישהו? לא נפלת מכסא? כן
נתת למישהו לאפ דאנס? הא? הלכת מכות? כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית קפה או תה? תלוי מה השעה
בבוקר קפה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? לגבי מה. חתולים או כלבים? כלבים
אוכל או ממתקים? גם וגם, אבל יותר ממתקים
קרמבו וניל או מוקה? לאידעת חורף או קיץ? מצד אחד חורף, מצד שני חופש גדול
מה או מי היית רוצה...? להרוג: אף אחד
לשמוע: MCR ועוד הרבה להקות בהופעה להיות כמו: מישהו חכם ולא סתום..? הדבר האחרון ש: קניתי: מכנס שחור קראתי: ספר בטומטמתיקה עשיתי: ש"ב סרט אחרון שראיתי? לא זוכרת, איך קוראים לזה?? מספר אחרון שחייגתי: אין לי כח לבדוק, נראה לי לאמא דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי: עוגיות פעם אחרונה שבכיתי: לא זוכרת פעם אחרונה שצחקתי: היום הבנאדם האחרון שנישקתי: אמא הבחור האחרון שדיברת איתו: אבא? XDDDDDDDDDDD חעחעחחעחעחעחעעעעעעעע זה היה ארוך...

ממממממ

שם מלא: רותם תאריך לידה: 15/2 מין: נקבה בית: חדרה איפה עוד גרת? ר"ג מזל: דלי מידת נעליים: 38 גובה: לא יודעת מוצא: אשכנזיה חיות מחמד: אין אחים: 2 אחיות צבע שיער: חום כהה אורך שיער: אממ עד אמצע הגב, אבל נראה קצר בגלל התלתלים צבעת פעם את השיער? כן באיזה צבע? : כתום ג'ינג'י כיתה: ט תחביבים: ציור, מוזיקה, קראטה, כל מיני... מוזיקה: רוק ישראלי קל להקה: איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, כמה מילים בערבית.. ועוד ממש ממש טיפונת רוסית, יפנית אוהב ספורט? כן איפה נולדת? ר"ג אתה בן אדם של לילה או של יום? יום נראה לי רגיש לדגדוגים? מאד מאמין באלוהים? לא יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן מה הם? השם המלא, ועוד כמה ישנים שלא בשימוש.. יש לך גשר? היה יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? שמחה איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? אממ לא זכור לי מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא זכור איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? היו הרבה.. מה הדבר הכי חשוב לך? החברים יש חבר/חברה/קראש? לא ממה אתה הכי פוחד? מאמינה באהבה וירטואלית: אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? לא יודעת על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? כלפעם משהו אחר.. למה אתה הכי מתנגד? אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אחותי, או זמר שמופיע באולמות עם מאות אלפי אנשים פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן, אבל לא במובן "דייט" מאמינה באהבה ממבט ראשון? לא מה הדבר שעושה אותך מאושרת? כל מיני כשיש לך אהבה את נאמנה? כן את אוהבת ילדים? כן את ותרנית או עקשנית? ותרנית.. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? כן החיים טובים לדעתך? כן היחסים עם ההורים טובים? כן לבוש: מה אני לובשת עכשיו? חולצה אדומה, עם טרניג ענק שלא שלי... מכנסי חאקי קצרים, וחותלות. מיותר לציין שהוא מלא אבק, חול, ומריח כמו מדורה איפור: פפפ ממש לא אחרי 3 ימים במדבר... בדר"כ עיפרון כחול/סגול דברים אהובים מאכל: כל מיני.. אננס אני אוהבת במיוחד שתיה: לימונדה המקום האהוב לחופשה: מקום עם מלא שמש וים טעם גלידה אהוב: אני אוהבת הכל פרי אהוב: אננס ממתק: סוכריות כאלה טעימות :p מכונית: שיעור: ספרות חג: שבועותתת היום הכי אהוב בשבוע: נראה לי רביעי או שישי צבע: סגול או ירוק מגזין: שם לבת: שם לבן: יואב קבוצת ספורט אהובה: חודש אהוב: פברואר :p יום הולדת ואביב מגיעע ספורטאי/ת אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: . תוכנית אהובה בטלוויזיה: סיינפלד, חברים, האוס אתר אהוב: חיה אהובה: חבר לאימייל: בדיחה: אומר הרבה: "ככה יצא" מילה אהובה: נעליים: איזה יש לי? קרוקס טורקיז, אולסטאר נמוכות עם פרפרים, אולסטאר שחורות, סנדלים "תנכיות" תחנת רדיו: אממ הכל חדר בבית: של אחותי ההופעה הכי טובה שראית: אביתר בנאי, מופע זריחה בים המלח :] דיסק אהוב: יזהר אשדות- במרחק נגיעה נשיא: מה!? סלט: עגבניה מלפפון, והמון בצל ומלח בשר: צמחונית תוספת לפיצה: רק גבינה ארץ: עיר: ירושלים, אילת מקום אהוב: ריח: פרחים רעש: מוזיקה טובה טעם: מלוח רגש: אושר מספר: 2 ספר: קשה לבחור.. סבתא: אי אפשר לבחור דגנים: צ'יריוס דברים פחות אהובים אוטו: צבע: חרדל מורה: ריטה.. שיעור: ביולוגיה יום בשבוע: שני חג: חנוכה עונה: חורף חודש: דצמבר ספורט: כדורגל קבוצת ספורט: סרט: שחקנ/ית: תוכנית: אתר: טיפו אוכל: בשר שתיה: חריפה להקה: דיימונדז :p זמר: צביקה פיק זמרת: שרית חדד חיה: חנות: מילה: הופעה שהיית בה: הכל היה מעולה דיסק: סלט: עם פלפל ארץ: עיר: מקום להיות בו: ריח: ביוב רעש: רגש: בדידות תאריך: ספר: דגנים: ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? כן נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? ברור.. היית מאוהב? לא ראית את הבית הלבן? לא עישנת? לא שתית אלכוהול? לא עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן, איכס ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? כן הזדיינת לא ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? כן, מזמןןןןן שיחקת בברביות? כן, מזמן נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? לא למשהו רציני.. עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? לא אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? לא שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לא נראה לי רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? לא הלכת מכות? כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? פרטית קפה או תה? קפה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? בקלות חתולים או כלבים? כלבים! אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה? וניל, ברור חורף או קיץ? קיץץץץ מה או מי היית רוצה...? להרוג: לשמוע: מוזיקה להיות כמו: הדבר האחרון ש: קניתי: לא זוכרת... קראתי: המקרה המוזר של הכלב עשיתי: עניתי לשאלון.. סרט אחרון שראיתי? מזמן לא ראיתי, בטח קוסטנטין מספר אחרון שחייגתי: אמא דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי: קרקרים פעם אחרונה שבכיתי: שלשום פעם אחרונה שצחקתי: היום הבנאדם האחרון שנישקתי: אמא הבחור האחרון שדיברת איתו: יניב

hilonet14

New member
עונה

שם מלא: הילה תאריך לידה: 23.8.92 מין: נקבה בית: באר שבע איפה עוד גרת? ירושלים מזל: בתולה מידת נעליים:36 גובה: נראה לי מטר 60 מוצא: עירקית חיות מחמד: כמה חתולים אחים: 2 אחיות גדולות צבע שיער: חום אורך שיער: קצת אחרי החזה צבעת פעם את השיער? לא באיזה צבע? : כיתה: ט' תחביבים: ריקוד שירה ומשחק מוזיקה: רובי וויליאמס להקה: אוונסנס ורד הוט איזה שפות אתה מדבר? עבררית ואנגלית אוהב ספורט? נחמד איפה נולדת? ירושלים אתה בן אדם של לילה או של יום? גם וגם XD רגיש לדגדוגים? מאוד מאמין באלוהים? כן יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא מה הם? יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? פסיכלוגית... אולי... איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? לפני 3 שנם מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לפני שנה לא מספרת איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? היו הרבה ימים טובים מה הדבר הכי חשוב לך? ברואות אושר ואהבה יש חבר/חברה/קראש? אממ עדיין לא ממה אתה הכי פוחד? מוות מאמינה באהבה וירטואלית: לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? מספיק לי זוג אחד :) על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? אממ לא עניינכם !! למה אתה הכי מתנגד? לגזענות.. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אממ לא יודעת פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? לא מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת?אמממ המון כשיש לך אהבה את נאמנה? כן את אוהבת ילדים? כן את ותרנית או עקשנית? משהו באמצע אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? כן החיים טובים לדעתך? כן הכל לטובה היחסים עם ההורים טובים? מאוד לבוש: סליחה? איפור: סקיוז מי? דברים אהובים מאכל: אוכל של אמא שתיה: מים המקום האהוב לחופשה: חול טעם גלידה אהוב: וניל עם עוגיות פרי אהוב: משהו בסיגנון תפוז פומלה ומה שדומה ממתק: סוכרייה על מקל לא משנה איזה מכונית: תשאילר את זה למין השני שיעור: חשבון חג: פורים היום הכי אהוב בשבוע: שישי צבע: הכל מגזין: ראש אחד שם לבת: אממ שם לבן: אממ קבוצת ספורט אהובה: לא יודעת חודש אהוב: אוגוסט ספורטאי/ת אהוב: אממ שחקנית אהובה: ג'ניפר אניסטון ואנג'לינה ג'ולי שחקן אהוב: ג'וני דפ תוכנית אהובה בטלוויזיה: מגרש ביתי אתר אהוב: תפוז חיה אהובה: חתול חבר לאימייל: אה? בדיחה: ... אומר הרבה:טופפ מילה אהובה: בקיצור נעליים: עם עקב... תחנת רדיו: 100FM חדר בבית: חדר שלי ההופעה הכי טובה שראית: של רובי וויליאמס דיסק אהוב: של רוביSwing When You Wiinning נשיא: מה נשיא? סלט:ירקות בשר: על האש תוספת לפיצה: טונה ארץ: ארה"ב עיר: לאס וגאס מקום אהוב: הוואי ריח: של פרחים רעש: שמפוצצים שקיות של בלונים...{ נוו הדברים האלה ששומרים על דברים שבירים} טעם: מלוח רגש: אהבה מספר: 7 ספר: גן עדן לוהט סבתא: מתה עליהן דגנים:קוקומן דברים פחות אהובים אוטו: אין צבע: אין מורה: איריס שיעור: ביולוגיה וערבית יום בשבוע: שלישי חג: פסח עונה: חורף חודש: אין ספורט: אין קבוצת ספורט: אין סרט: מרוב שיש מלא אני כבר לא זוכרת שחקנ/ית: אין תוכנית: אין אתר: אין אוכל: ברוקולי שתיה: אין להקה: אין זמר: . דניאל זילברשטיין זמרת: רוני דואני חיה: חרקים חנות: גונג מילה: לאזוכרת הופעה שהיית בה: לא הייתי סלט: אין ארץ: אין עיר: אין מקום להיות בו: שכונות עוני ריח: של נודים רעש: . מטוסים רגש: קנאה תאריך: 6.6.6. ספר: אין דגנים: אין ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: כן בכית: כמעט צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק:כן קנית משהו: כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: לא התגעגעת למישהו: לא האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? כן נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? לא עישנת? לא שתית אלכוהול?כן עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו?כן התנשקת צרפתית? לא הזדיינת? לא ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת?כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? לא שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה?כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה?לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? לא השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? לא אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? כן שנאת את עצמך? לא נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לא רצית להרוג מישהו? לא נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? מה הלכת מכות? לא זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? פרטית קפה או תה? תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? לוקחת בקלות חתולים או כלבים? גם וגם אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה?וניל חורף או קיץ? קיץ מה או מי היית רוצה...? להרוג: אף אחד לשמוע: בלייב מולי את רובי להיות כמו: כמוני הדבר האחרון ש: קניתי: כובע לתחפושת קראתי: תתנך {היה לי בחינה היום} עשיתי: מדדתי תתחפושת סרט אחרון שראיתי?לוזוכרת מספר אחרון שחייגתי: לוזוכרת דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי: אורז עם אפונה פעם אחרונה שבכיתי: לוזוכרת פעם אחרונה שצחקתי: לפני 20 דקות ככה הבנאדם האחרון שנישקתי: אור הבחור האחרון שדיברת איתו:אח של אור

עונה (חלק א')

שם מלא: אפרת הראל תאריך לידה: 23.1.94 מין: נקבה :) בית: 0_O? איפה עוד גרת? בחדר מדרגות. נו מה זו השאלה הזאת? בבית! מזל: דלי מידת נעליים: 37-39 גובה: אה...זה די אישי מוצא: פולניה 100% חיות מחמד: כלב אחים: 4 (א)חיות צבע שיער: שטני אורך שיער: עד הגב,אמצע בערך. צבעת פעם את השיער? לא באיזה צבע? : --- כיתה: ח' (קפצתי כיתה) תחביבים: לשיר,לשחק,לרקוד,לשחק עם כלבים,לצאת עם חברות,לשמוע מוזיקה,לראות טלוויזיה ולשחק במחשב בעיקרון.. מוזיקה: XD מוכנה לנסות הכל חוץ ממזרחית,דכאון וקלאסי. להקה: Green Day. איזה שפות אתה מדבר? אנגלית,עברית וטיפונת טיפונת ערבית. אוהב ספורט? לא ממש..תלוי איזה ואיך (לראות או לשחק) איפה נולדת? בישראל אתה בן אדם של לילה או של יום? אני אוהבת נורא את היום,אבל מרוכזת יותר בלילה רגיש לדגדוגים? מאוד מאמין באלוהים? לפעמים יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן מה הם? סודי! :O יש לך גשר? לא בינתיים יש לך משקפיים/עדשות מגע? כן. משקפיים ללוח. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? יש עוד זמן עד אז. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? לא זוכרת מה הדבר הכי מביך שקרה לך? :O לא זכור אחד כזה.. למרות שהיום קרה מקרה מביך מאוד (תודות לאמא!) איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? לא זוכרת מה הדבר הכי חשוב לך? הרבה,משפחה,אהבה,הצלחה יש חבר/חברה/קראש? לא בדיוק. מבולבלת. אבל קראש על טרה קול נחשב? ממה אתה הכי פוחד? רוחות,גנבים,רוצחים,מחטים,מוות,חושך,ג'וקים,ועוד הרבה דברים מאמינה באהבה וירטואלית: לא 0_O אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בדיוק איפה שעיניים שלי,רק מהצד השני של הראש. על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על כל מיני..לא בדיוק זוכרת XD למה אתה הכי מתנגד? הומופוביה,גזענות (עשיתי קוויז שכזה,אני 0% הומופובית),אי-צדק. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אני עצמי,רק יותר גבוהה. XD (נגיד ב15-20 ס"מ) פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת? יש הרבה דברים כשיש לך אהבה את נאמנה? כן (בינתיים עוד לא כ"כ הייתה לי. אבל לטרה קול אשאר נאמנה תמיד XD) את אוהבת ילדים? כן את ותרנית או עקשנית? עקשנית וותרנית,קצת פחות. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? תלוי למה הכוונה לא מוצא חן בעיניי. אם הוא מחטט באף (כמו ילד מהכיתה שלי),שבגלל זה יורד לו דם מהאף,אסון קורה כשהוא אוכל שוקולד,כי הפנים שלו נהיות חומות ויורדת לו נזלת- אז ממש ממש לא. אם הוא לא כזה נורא,רק קצת שונה אז למה לא? החיים טובים לדעתך? תלוי מתי,ולמי. מי נותן לאלוהים יותר שוחד XD היחסים עם ההורים טובים? כן.. לבוש: סתם רגיל איפור: מייקאפ בעיקר. דברים אהובים מאכל: פופקורן שתיה: מיץ המקום האהוב לחופשה: הולנד
טעם גלידה אהוב: תות-פיסטוק,שוקולד-בננה פרי אהוב: קלמנטינה ממתק: קליק ביסקוויט מכונית: אין שיעור: חופשי חג: פסח היום הכי אהוב בשבוע: שישי-שבת
צבע: ירוק תפוח מגזין: ראש1,לא הייתי מתנגדת לקרוא גם את "סבנטין","אל","גלאמור","פיפל" ועוד כמה טובים. שם לבת: נוי שם לבן: אייל,אורָן קבוצת ספורט אהובה: מכבי ת"א חודש אהוב: יוני-יולי ספורטאי/ת אהוב: אין 0_O שחקנית אהובה: אין בעיקרון..ריס ווית'רספון אולי שחקן אהוב: אין..אולי פטריק דמפסי תוכנית אהובה בטלוויזיה: יש יותר מדי. עזבו,זה ארוך מאוד. כמעט כל השטויות שביס סטארס ויס+ אתר אהוב: יש הרבה חיה אהובה:
חבר לאימייל: WTF? בדיחה: בשביל להבין אותה,אתם צריכים לומר אותה בקול: "שני בייגלע הולכים ברחוב;פתאום אחד נדרס. השני אומר:"חבל. היינו כאחים"". XD מי שהבין שיאמר לי XD אומר הרבה: WTF? מילה אהובה: לא יודעת..:S נעליים: אני נורא רוצה נעלי עקב,אבל אין לי תחנת רדיו: אין בעיקרון חדר בבית: החדר שלייייייייי ההופעה הכי טובה שראית: לא הייתי בכ"כ הרבה הופעות XD דיסק אהוב: אני לא שומעת דיסקים. שומעת שירים מתוכם. נשיא: נשיא? סלט: ירקות/פירות. בשר: צמחונית. תוספת לפיצה: לאלא ולא. ארץ: ישראל,הולנד,ארה"ב,אנגליה,אוסטרליה XD עיר: גבעתיים מקום אהוב: החוג שלי,המיטה שלי ריח: ריח של מאפייה
,ריח של דלק רעש: מוזיקה (רצוי של גרין דיי.) טעם: טעים רגש: אהבה מספר: 3 ספר: "יומני הנסיכה" דגנים: פיטנס דברים פחות אהובים אוטו: אין צבע: ורוד בצבע גמדים מורה: המחנכת שלי שיעור: ג"ג יום בשבוע: ראשון חג: שבועות עונה: חורף חודש: אוקטובר ספורט: לא יודעת :S קבוצת ספורט: הפועל ת"א סרט: אין כזה נראלי שחקנ/ית: סקרלט ג'והנסון תוכנית: ראשגדול אתר: לא זוכרת אוכל: דגים בעעעכס שתיה: יין להקה: MCR. פשוט לא אוהבת את המוזיקה. זמר: . כל המזרחיים למינהם זמרת: כנ"ל חיה: דגים,לטאות וזוחלים למינהם חנות: חנות? אממ...חנות..לא נראלי שיש כזו כרגע מילה: חח לא יודעת הופעה שהיית בה: יותר מדי דיסק: אני לא שומעת דיסקים.. סלט: לא יודעת. לא טעמתי הרבה.. ארץ: סוריה? XD עיר: " " מקום להיות בו: הבצפר ריח: ריח שרוף רעש: . מכוניות סואנות. (שעון מעורר אי אפשר להגיד,כי אני לא מתועררת מכאלה) רגש: שנאה תאריך: תאריך? לא יודעת..XD ספר: כל מיני שלא זוכרת את השם דגנים: לא זוכרת איך קוראים להם

עונה (חלק ב')

ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: נראלי בכית: כן צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: לא האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? כן נזרקת על ידי מישהו? לא זוכרת XD מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? אולי. לא זוכרת עישנת? לא שתית אלכוהול? כן. יין,וזה היה מגעיל עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? לא הזדיינת? לא ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת? לא נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא בדיוק. דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? כן זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשת סלבריטי? חח כן עברת על החוק? אולי. לא זוכרת אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? נראלי שנאת את עצמך? לא שזכור לי נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לא יודעת רצית להרוג מישהו? כן,אבל רק לכמה דקות XD נפלת מכסא? כן XDD נתת למישהו לאפ דאנס? שאלה. מה זה? XD הלכת מכות? כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? פרטית. קפה או תה? קפה. שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? גם וגם. חתולים או כלבים?
אוכל או ממתקים? שניהם קרמבו וניל או מוקה? וניל חורף או קיץ?
מה או מי היית רוצה...? להרוג: צבועים,גזעניים לשמוע: גרין דיי. לייב בבקשה,כולל אישור מאחורי הקלעים. להיות כמו: -- הדבר האחרון ש: קניתי: גלידה קראתי: שאלה טובה XD אולי עיתון עשיתי: הקלדתי סרט אחרון שראיתי? הממ..חצי מ-"תעביר את זה הלאה" מספר אחרון שחייגתי: של ילד מהכיתה דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי: סלט פעם אחרונה שבכיתי: היום פעם אחרונה שצחקתי: היום הבנאדם האחרון שנישקתי: לא זוכרת הבחור האחרון שדיברת איתו: בחור? ילד מהכיתה

shaharyy

New member
עונהנהה

שם מלא: שחר ---- תאריך לידה: 1.9.91..כן כן..זה אמיתי מין: נקבה בית: חור איפה עוד גרת? חולון מזל: בתולה מידת נעליים:39-40 גובה: ?? מוצא: עירקיייי1!!!! חיות מחמד: אין..=( אחים: ישש ='( צבע שיער: חום דבש אורך שיער: הייתי צכה למדוד?? צבעת פעם את השיער? גוונים באיזה צבע? : דבש כיתה: י' תחביבים: לישון ולאכול מוזיקה: רוק וכל מה שנשמע טוב..חוץ ממזרחית ודיכאון!! להקה: FOB איזה שפות אתה מדבר? אנגלית, ספרדית וטיפטיפה ערבית אוהב ספורט? לאאאאאא איפה נולדת? פהה אתה בן אדם של לילה או של יום? סואוו לילההה רגיש לדגדוגים? כןן =) מאמין באלוהים? כן יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן מה הם? כבר לא עיניינכם יש לך גשר?לא אבל אני צכה יש לך משקפיים/עדשות מגע? כן מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אממ..לא חשבתי על זה איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? כל יום שבו יש בצפר מה הדבר הכי מביך שקרה לך? שעשיתי גרעפס לידי אנשים בלי כוונה איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? שאלה טובה!!! מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה שלי יש חבר/חברה/קראש? אמן היה חבר!! ממה אתה הכי פוחד? חושך =S מאמינה באהבה וירטואלית: לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב חחח על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? אממ..מנסה על דברים שאני אוהבת למה אתה הכי מתנגד? להצקות ולהשפלות אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? המוווןן פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? יש מצב מה הדבר שעושה אותך מאושרת? יש המוןןן דברים!! כשיש לך אהבה את נאמנה? לא יודעת..לא ניסיתי..אני מאמינה שכן את אוהבת ילדים? הם חמודים את ותרנית או עקשנית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? לאאא החיים טובים לדעתך? תלוי מתי היחסים עם ההורים טובים? תלוי מתי חח לבוש: צנוע איפור: עיפרון שחור דברים אהובים מאכל: מה לאא?? שתיה: ספרייט המקום האהוב לחופשה: כל מקום שלא בארץ חוץ מאילת טעם גלידה אהוב: פיצפוצים פרי אהוב: מנגו ממתק: קליק מכונית: אין!! =( שיעור: הכל בעע אבל אומנות חח חג: פוווריםיםם היום הכי אהוב בשבוע: שישי צבע: ורוד מגזין: אין שם לבת: הילה שם לבן: נדב קבוצת ספורט אהובה: אין חודש אהוב: יוני אוגוסט ספורטאי/ת אהוב: אין שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב: . אין תוכנית אהובה בטלוויזיה: איןן חח אתר אהוב: מייספייס של פיטר ושוקס חיה אהובה: כלבלב חבר לאימייל: נואו בדיחה: יש הרבה אומר הרבה: אז מה ככה?? מילה אהובה: ויפ ויפ נעליים: מגפיים תחנת רדיו: 99ESC חדר בבית: שליי ההופעה הכי טובה שראית: אין דבר כזה דיסק אהוב: FOB נשיא: שימות סלט: יאמיי בשר: לפעמים תוספת לפיצה: תירס ארץ:בינתיים מכירה רק ישראל חח עיר: אילת מקום אהוב:החדר שלי ריח: טוב רעש: לפעמים טוב טעם: טעים רגש: טוב מספר:1 ספר: הכל הסדרה הצעירה סבתא: כפרעעע דגנים:לא אוכלת דברים פחות אהובים אוטו: רוצה רוצה רוצהה צבע: אדום מורה: שתמווותת שיעור: הכלל יום בשבוע: ראשון חג: חנוכה עונה: חורף חודש: ספטמבר ספורט: יעעקק קבוצת ספורט:איייןן סרט:הכפר שחקנ/ית: יש המון תוכנית: "הזר" אתר: הכל מתקבל אוכל: דגים שתיה: אין להקה: יש לא זוכרת איך קוראים לה זמר: כל אחד מזרחי או דיכאוניי זמרת: אותו דבר חיה: פיל חנות: יקרה מילה: וופר הופעה שהיית בה: ערב להקות =S דיסק: ליידי סוברין סלט: בצל ארץ: לא יודעת עיר: הכלל מקום להיות בו: עזה ריח: מסריח רעש: . רועש מידי רגש: חרא תאריך: 1.9 ספר: מבחן קבלה דגנים: לא אוכלת ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית:לא חיבקת מישהו: אבא =) בכית: כמעט צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק:כןן קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש:כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: אממ.. עוד לא התגעגעת למישהו:כן האם אי פעם... השתמשת בסמים?לאאא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? לא נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? ברור היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? לא עישנת? לא שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?לא ראית טיטאניק? לא נישקת מישהו?כן התנשקת צרפתית? לא הזדיינת? לאא ביקרת בארץ אחרת? לא צבעת בספר צביעה? לאא עשית אמבטיית קצף? לא טסת? לא שטת?לא נסעת ברכבת? לא רכבת על פיל? לאאא הכנת אתר אינטרנט?לא שיחקת בברביות? לא נשארת ער כל הלילה?לא דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא דיברת בשיעור? כןן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? לא עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור?לאאא השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?לא פגשת סלבריטי? לא עברת על החוק? לא אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?לא שנאת את עצמך? לא נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לא רצית להרוג מישהו?כןןן נפלת מכסא? לאא נתת למישהו לאפ דאנס? לאא הלכת מכות? כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מועדון קפה או תה? תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? לוקח בקלות חתולים או כלבים? חתולים אוכל או ממתקים? קשההקשהה קרמבו וניל או מוקה?בלי קרמבו חורף או קיץ? קיץ מה או מי היית רוצה...? להרוג: חצי בצפר לשמוע: מידיד להיות כמו: חברה הדבר האחרון ש: קניתי: מנה חמה חח קראתי: אינטרנט עשיתי: העברת תמונות למחשב סרט אחרון שראיתי? לא זוכרת מספר אחרון שחייגתי: לחברה דבר אחרון ששתיתי: קולה דבר אחרון שאכלתי:מסטיק פעם אחרונה שבכיתי: מזמןן פעם אחרונה שצחקתי: לפני שעה הבנאדם האחרון שנישקתי: אבא הבחור האחרון שדיברת איתו: ידיד

דנטל

New member
אותו תאריך של גמאניעדי

תראי בלוח האירועים של הפורום למעלה.

D o R a S h A y

New member
יהה איזה כיף!

שם מלא: דור שי תאריך לידה: 21.11.89 מין: נקבה בית: כפר סבא איפה עוד גרת? רק בכפר סבא מזל: עקרב מידת נעליים: 40 נראה לי או 39 גובה: 1.64 מוצא: מרוקאית חיות מחמד: אין =[ אחים: אחות אחת צבע שיער: חום אורך שיער:עד אמצע הגב צבעת פעם את השיער? עשיתי פסים באיזה צבע? : פעם בלונדיני ופעם כתום (חחח זה לא היה אמור לצאת כתום) כיתה: י"ב תחביבים: יש הרבה.. אין לי כוח לפרט מוזיקה: בעיקר רוק להקה: סינרגיה איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית בעיקר.... אוהב ספורט? כן איפה נולדת? בארץ אתה בן אדם של לילה או של יום? נראה לי של צהריים כזה.. רגיש לדגדוגים? מאווווווווווווווווווד מאמין באלוהים? כן יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא ממש.. מה הם? יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? הרבה דברים איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? היו כמה... אחד מהם היה היומולדת שלי לפני כמה שנים מה הדבר הכי מביך שקרה לך? יש מלא.. אני פדחנית בטירוף.. פעם חיקיתי את המורה ולא שמתי לב שכל הכיתה שמעה (וגם המורה חח) איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? לא עולה לי כרגע... .בטוח היה איזה משו מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה וחברים יש חבר/חברה/קראש? לא ממה אתה הכי פוחד? מנחשים ועקרבים וכל מיני דברים עוקצים למיניהם מאמינה באהבה וירטואלית: לא ממש אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? אוף שוב לא סידרתי ת'חדר.. טוב נו.. מחר למה אתה הכי מתנגד? לניסויין בבע"ח אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? לא יודעת.. פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת? שאומרים לי דברים טובים כשיש לך אהבה את נאמנה? כן את אוהבת ילדים? כן את ותרנית או עקשנית? ותרנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא.. שיהיה לך בכיף ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? אולי.. החיים טובים לדעתך? לפעמים היחסים עם ההורים טובים? כן לבוש: איפור: דברים אהובים מאכל: קוסוקוס של אמא שתיה: נסטי אפרסק המקום האהוב לחופשה: כל מקום שיש בו טבע ושמש כיפית טעם גלידה אהוב: וניל עוגיות פרי אהוב: תפוז ממתק: במבה מכונית: סמארט שיעור: ביולוגיה חג: פורים היום הכי אהוב בשבוע: שלישי צבע: יש המון מגזין: שם לבת: ליאור או אור שם לבן: אור או ליאור חחח קבוצת ספורט אהובה: אין חודש אהוב: נובמבר ספורטאי/ת אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: . תוכנית אהובה בטלוויזיה: מחשבות פליליות אתר אהוב: וואלה ותפוז חיה אהובה: כלב חבר לאימייל: בדיחה: איך בלונדינית הורגת ציפור? זורקת אותה מצוק אומר הרבה: בא לי לישון מילה אהובה: דוגרי נעליים: מגפיים תחנת רדיו: גלגל"צ חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראית: האחרונה של סינרגה ושל משינה ביום העצמאות דיסק אהוב: סינרגיה חחח נשיא: סלט: הסלט ירקות של אחותי וסלט שומר בשר: לא מתה על בשר תוספת לפיצה: תירס ועגבניות ופטריות ארץ: ארגנטינה עיר: פריז מקום אהוב: קניון ערים ריח: של חגים רעש: של צחוק ושל מוזיקה טובה טעם: טעים רגש: שמחה מספר: 7 או 4 ספר: סבתא: דגנים: הגרנולה של אנרג'י דברים פחות אהובים אוטו: פיאט אונו צבע: ירוק מורה: המורות למתמטיקה ולאנגלית שלי שיעור: אנגלית ומתמטיקה יום בשבוע: שישי חג: יום כיפור עונה: קיץ חודש: אוגוסט ספורט: טיפוסים למיניהם קבוצת ספורט: סרט: סרטי אימה בעיקר שחקנ/ית: תוכנית: יש מלא אתר: אוכל: בשרים למיניהם שתיה: נסטי דיאט להקה: היהודים זמר: עידן יניב חח הוא מעצבן אותי זמרת: ניקה חיה: נחש חנות: פאנקי פיש בקניון מילה: מסיבה אני שונאת את המילה הזאת משום מה הופעה שהיית בה: של בית הבובות בקניון דיסק: סלט: כל סלט עם חריף ארץ: עיר: מקום להיות בו: ריח: של דגים רעש: חריקות למיניהם רגש: עצב תאריך: עד עכשיו זה היה 1.9 אבל מעכשיו אני לא יודעת ספר: דגנים: הקורונפלקס הרגיל.. שאין לו טעם ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: כן את אבא כי הוא הגיע הביתה בכית: לא צחקת: כן הרבה דווקא גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: כן חטיפים לתחפושת הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן אחרי המבחן במתמטיקה דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן עם הרבה התגעגעת למישהו: קצת האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? לא נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? כן נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן מלא פעמים היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? בטלויזיה עישנת? לא שתית אלכוהול? בקטנה ממש עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן חח אני ממש אוהבת את המשחק הזה ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? לא ממש.. =[ הזדיינת לא ביקרת בארץ אחרת? כן בפולין צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן ואז הייתי צריכה לנקות אותו במשך שעה ומשו טסת? כן שטת?כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? לא שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? חחחח כן דיברת בשיעור? כל הזמן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? כן חחח בכיתה ו' שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן.. פיסלתי מעיסת כדורי שוקולד פגשת סלבריטי? בערך עברת על החוק? לא שידוע לי אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? לא ממש שברת למישהו את הלב? נראה לי שכן רצית להרוג מישהו? חחח כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? אה? הלכת מכות? לא ממש זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית קפה או תה? תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? לוקחת בקלות חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה? וניל חורף או קיץ? חורף מה או מי היית רוצה...? להרוג: את חברה שלי חחח לשמוע: את הבנדוד הקטן והחמוד שלי שר את "אשם" להיות כמו: הדבר האחרון ש: קניתי: חטיפים לתחפןשת.. אל תשאלו קראתי: קאטרינה.. בשיעור ספרות עשיתי: עניתי על השאלון הזה סרט אחרון שראיתי? ואז הגיעה פולי מספר אחרון שחייגתי: התקשרתי לאמא דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי: חביתה פעם אחרונה שבכיתי: לא זוכרת פעם אחרונה שצחקתי: היום הבנאדם האחרון שנישקתי: את אבא הבחור האחרון שדיברת איתו:ידיד שלי ואם אבא נחשב אז גם הוא

I am IRiTooSH

New member
יאי^^ עונה../images/Emo9.gif../images/Emo17.gif

אני לאהוב שאלונים ארוכים~#!#@$^Q
שם מלא: עירית מרק תאריך לידה: 2.1.94 מין: נקבה בית: עצמון איפה עוד גרת? נשר מזל: גדי מידת נעליים: אין אחת
גובה: 1.54 וחצי
מוצא: חצי ספרדי חצי אשכנזי. חיות מחמד: כלב
אחים:אחד צבע שיער:חום אורך שיער: בינוני צבעת פעם את השיער? לא באיזה צבע? : .. כיתה: ז' תחביבים: המון>< מוזיקה: רוק, אלקטרוני.. להקה: MCR, פאניק, דיפפרפל, שייגעצ, 3 דורס דאון, ועודX: איזה שפות אתה מדבר? ספרדית[משפחה] ועברית. [אנגלית,גרמנית,צרפתית,איטלקית,ערבית, יפנית וסינית זה לא נחשב..לא משו הולך לי איתם..אבל יודעת יותר מ20 מיליםXD] אוהב ספורט? מאוד איפה נולדת? נשר אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה רגיש לדגדוגים? מאוד><' מאמין באלוהים? לא כלכך
יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לפעמים מה הם?.. יש לך גשר? פלטה יש לך משקפיים/עדשות מגע? משקפיים
מה תרצה להיות כשתהיה גדול? משהו.. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? מעדיפה לשתוק. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? שצעקתי בכיתה [ואני ילדה דיי שקטה בכיתה] ובטעות התחצפתי למורה.. אבל זה כי שמעתי MCR בפול ווליום באוזניותXD לאנורא, בקטנהX: איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? אין אחד.. מה הדבר הכי חשוב לך? אמינות?! יש חבר/חברה/קראש? לא ממה אתה הכי פוחד? בדידות מאמינה באהבה וירטואלית: זה אפשרי אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בידייםXD על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? מחשבות מציקות. למה אתה הכי מתנגד? ניסויים בבע"ח, עישון וכל מה שהורס את האנשות@_____@ אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? באמת שלא יודעת. פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? עוד לא
מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת?כשאנשים שאני אוהבת מתייחסים אליי כשיש לך אהבה את נאמנה? כנראה שכן, עוד לא הייתה ._. את אוהבת ילדים? כן, אבל הם שונאים אותי
את ותרנית או עקשנית? עקשנית
אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? תלוי עד כמה שונה. לרוב אני לא אשנה
ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? תלוי מיזה ואם הוא עשה לי משהו.. החיים טובים לדעתך? לפעמים היחסים עם ההורים טובים? כן לבוש: עכשיו? התחפושתXD איפור: שונאת. אבל יש עליי בגלל התחפושתXD כל הפרצוף צבוע בצהובב..XDD דברים אהובים מאכל: ניוקיס
שתיה: מנגו
המקום האהוב לחופשה: חו"ל טעם גלידה אהוב: שוקולדדדד
פרי אהוב: מנגו;] ממתק: שוקולד#$@^#$*$ בכל מצב
מכונית: פג'ו
שיעור: מתמטיקה><"" חג: חנוכה
היום הכי אהוב בשבוע: לא יודעת כלכך.. צבע: צהובבב
מגזין: אין שם לבת: נועה שם לבן: ממ. גיא? קבוצת ספורט אהובה: בכדורגל - מכבי חיפה. בכדורסל - מכבי ת"א. חודש אהוב: ינואר
ספורטאי/ת אהוב: אין שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב: . אין תוכנית אהובה בטלוויזיה: אין אחת><" אתר אהוב: אין אחד><" חיה אהובה: כלב
חבר לאימייל: טליה בדיחה: עזבו אומר הרבה: "בקטנה"XD מילה אהובה: בקטנהXD נעליים: עכשיו? אולסטארX: תחנת רדיו: גלגל"צ חדר בבית: שלי,מחשב,הורים,סלון,מטבח..
ההופעה הכי טובה שראית: פרפר נחמד
דיסק אהוב: אין אחד><" נשיא: .. סלט: טונה
בשר: הכלללללללל=] תוספת לפיצה: זיתים ירוקים ארץ: בוליביה עיר: טאריכה מקום אהוב: מקום נוח ריח: לורדד*מזילהריר* רעש: מוזיקהההה=] טעם: שוקולד
רגש: .. מספר: 2,3 ספר: אין אחד.. סבתא: שתיהן
דגנים: פרוסטיס ונסקוויק דברים פחות אהובים אוטו: אין צבע: ורוד=S מורה: כולן@______@ שיעור: תנ"ך,מב"ת, ספרות, ערבית. יום בשבוע: כמעט כולםXD חג: פסח
עונה: קיץ חודש: אוגוסט ספורט: ריקוד><" קבוצת ספורט: .. סרט: המון>< שחקנ/ית: כל הפאקצותXD תוכנית: טלנובלות בספרדית! הן כלכך גרועות~ אתר: ממ. טיפו?
אוכל: סוכריות, מסטיקים.. שתיה: קפה!
להקה: חמסה.. גיי בויזXD זמר: 50 סנט זמרת: שרית חדד
וכלמה שקשור אליהXS חיה: מדוזה.. חנות: אין נראלי>< מילה: קקיXS הופעה שהיית בה: איןXD דיסק: כל מה שאני שונאת.. סלט: כל מה שלא סלטונהXD ארץ: אין עיר: אין מקום להיות בו: מקום שאין בו אנשים נחמדים ריח: של קפה
או של סיגריות
רעש: של ילדים צוציקים מה'@__@ רגש: קנאה:\ תאריך: אין ספר: הסיפור שאינו נגמר#_______# דגנים: האני נאט צ'יריוסS: ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: אפשר לומרS: חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן
קנית משהו: כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כמו תמידXD דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו:כן האם אי פעם... השתמשת בסמים?לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? ברור נזרקת על ידי מישהו? לא נראלי><" מישהו בגד בך? משהו כזה.. נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? בתמונותXD עישנת? לא שתית אלכוהול? לא עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו?כן התנשקת צרפתית? לא הזדיינת? לא ביקרת בארץ אחרת?כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת?בסירות קיאק זה נחשב?
נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט?כן שיחקת בברביות? כי הכריחו אותי\: נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? אי אפשר.. דחפתי לארון
זתומרת אני דוחפתXD דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? כן זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא שידוע לי יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כן><" השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כןXD פגשת סלבריטי? כן.. את טל פרידמן בחנות בגדיםXDD עברת על החוק? לא שידוע לי אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?כן
שנאת את עצמך? כרגיל נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לא יודעת רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? אהא?! הלכת מכות? כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית קפה או תה?תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? לוקח את הז בקלות [לפחות מנסה] חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? בין לבין. ממתקים זה רק שוקולד בשבילי, ושוקולד זאת דרך חיים^^ קרמבו וניל או מוקה?איכ חורף או קיץ? חורףףףףףףף=] מה או מי היית רוצה...? להרוג: .. לשמוע: זקנוני~ להיות כמו: .. הדבר האחרון ש: קניתי: ממתקיםXD קראתי: פורוםXD עשיתי: כתבתי במחשב סרט אחרון שראיתי? מתילדה
מספר אחרון שחייגתי: ענבל דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי:שוקולד") פעם אחרונה שבכיתי: שלשום פעם אחרונה שצחקתי: היום
הבנאדם האחרון שנישקתי: לא זוכרת הבחור האחרון שדיברת איתו:אמא?!XD [בחור..XD].. אבל בחור לא זוכרת.. בביצפר עם מישו..כנראה
אה לא.. עם שירביהXD

../images/Emo110.gif

שם מלא: סמדר כהן תאריך לידה: 6.5 מין: נקבה בית: חיפה
איפה עוד גרת? עשרים מטר מהבית שלי בבניין ישן יותר. מזל: שור מידת נעליים: 37 גובה: 1.54 או 1.52
אני לא סגורה על זהXD בקיצור-גמדה. מוצא: אשכנזיה חיות מחמד: אין אחים: אין צבע שיער: הטבעי חום-שטני, צבעתי לסוג של אדום. אורך שיער: עד הכתפיים, טיפה מדורג צבעת פעם את השיער? כן באיזה צבע? : חום-אדום, שחור ועכשיו אדום כיתה: ט' תחביבים: יש הרבה מוזיקה: ^ להקה: פלאסיבו
איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית וקצת ספרדית [לא מהטלנובלות!] אוהב ספורט? לא ממשP: איפה נולדת? ישראל אתה בן אדם של לילה או של יום? תלוי מתי רגיש לדגדוגים? בטירוף מאמין באלוהים? כן יש לך כינויים נוספים באינטרנט? יש מצב מה הם? לא זוכרת
יש לך גשר? כבר לא! מוחעחע יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אני לא רוצה, אני אהיה. שחקנית
איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? אוהו, לא רוצה להיזכר מה הדבר הכי מביך שקרה לך? ^^ איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? הפגישות עם יעלי
. חיבוקיעל זה דבר מדהים
מה הדבר הכי חשוב לך? עזבו, אני אהיה יותר אובססיבית ממה שאני:S יש חבר/חברה/קראש? מאוהבת באקס. החיים הטובים, הא? ממה אתה הכי פוחד? שהחלומות שלי לא יתגשמו מאמינה באהבה וירטואלית: כן, אבל זה לא כמו אהבה רגילה. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בעורף? על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? יעל [אובססיבית!!!XD] למה אתה הכי מתנגד? התעללות בבע"ח, נישואים מהרבנות.. עוד הרבה. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? המ... אני לא יודעת פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? ברור מאמינה באהבה ממבט ראשון? לא מה הדבר שעושה אותך מאושרת? יעל [שוב: אובססיבית!] כשיש לך אהבה את נאמנה? לט'ס סיי שמעכשיו אהיה. את אוהבת ילדים? מאד את ותרנית או עקשנית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? אני חושבת שכן, אני יודעת.. נראה. החיים טובים לדעתך? לפעמים היחסים עם ההורים טובים? המ, מ1 עד 10 כ1 הכי גרוע, הייתי נותנת ליחסים 3 וחצי. לבוש: אני לבושה O_______o איפור: רק עפרון שחור ואולי טיפה צללית דברים אהובים מאכל: פיצה#$@ שתיה: קולה המקום האהוב לחופשה: ת"א טעם גלידה אהוב: וניל עם סוכריות פרי אהוב: תותים ממתק: שוקולד פרה מכונית: נמנ,פרארי אדומה עם גג נפתחP: שיעור: ספרות, תאטרון [לא לומדת השנה<.<] חג: חג שיש בו חופש-אחלה. היום הכי אהוב בשבוע: אין אחד צבע: שחור, אדום, כחול, סגול, ירוק... מגזין: פנאי פלוס, רייטינג.. [שטחית] שם לבת: יעל, יעלה ]YEELA], נינה [השחף!#$] שם לבן: לא יודעת קבוצת ספורט אהובה: הפועל חיפהXD חודש אהוב: - ספורטאי/ת אהוב: אין שחקנית אהובה: יעל שרוני
שחקן אהוב: . אסי כהן, ליאור אשכנזי, אושרי כהן, נירו לוי תוכנית אהובה בטלוויזיה: מסודרים אתר אהוב: תפוז חיה אהובה: צב. אח, חיה חמודה. חבר לאימייל: ? בדיחה: אין לי כוח אומר הרבה: כעעען במקום כן מילה אהובה: - נעליים: אולסטאר תחנת רדיו: - חדר בבית: שלי וחדר מחשב ההופעה הכי טובה שראית: לא ראיתי כ"כ הרבה.. דיסק אהוב: Meds-Placebo נשיא: - סלט:- בשר: חס וחלילה! רצח! תוספת לפיצה: כלום ארץ:ישראל עיר: ת"א מקום אהוב: צוותא XD ריח: - רעש: - טעם: - רגש: - מספר: - ספר: הארי פוטר למיניהם, 'מכשפה' ו'קוסמת' של סיליה ריס. סבתא: אין דגנים: - דברים פחות אהובים אוטו: - צבע: - מורה: כולן חוץ מהמורה לאנגלית, המורה לספרות והמורה לספורט שיעור: מתמטיקה, תנ"ך יום בשבוע: - חג: ט"ו בשבט עונה: - חודש: - ספורט: - קבוצת ספורט: - סרט:'פרחים שבורים'. מ-ש-ע-מ-ם. בסרטים אחרים העירום מעורר, פה הוא סתם הראה כמה טמטום יש בסרט. שחקנ/ית: אני לא רוצה להתחיל לעורר מריבות תוכנית: - אתר: - אוכל:יש הרבהXD שתיה: ^^ להקה: גייזבויז וכאלה. זמר: . מזרחיים:S זמרת: ^^ חיה: רק חרקים חנות: - מילה: - הופעה שהיית בה:- דיסק: - סלט: - ארץ: - עיר: חיפה:S פיכ:S מקום להיות בו: בית ספר ריח: - רעש: . רגש:- תאריך: - ספר: - דגנים: - ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: לא בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: יש מצב קנית משהו:כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש: לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו:כן

למעלה