שאלון!:]

שלומיתת

New member
הוא יותר גדול ממך?!

ברצינות?! חשבתי שהוא יותר קטן!

mayam15

New member
אהבתי את זה ^^

שם המורה בכיתה א': ממ זוהר נראה לי >< הזיכרון הראשון שלך: לא זוכרת>< האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא נראה לי .. :| אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא D: המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: שלח [כ"כ גרועה שזה מצחיקXD] האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? מפגרת השיר האחרון ששרת: "מעשה בזונה" .. באמצע אימון XD הדבר האחרון שצחקת בגללו: משהו טיפשי D: הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת>< האדם האחרון שראית: מקלדת? הדבר האחרון שאמרת: "ביי" הדבר האחרון שאכלת: בננה D: הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: צמידים 3> השיר האחרון ששמעת: Hope Leaves הדיסק האחרון שקנית: מיי כמייקל .. קנו לי D: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: ממ .. אתמול? היום? לא זוכרת חח הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת >< הווה: שיער נוכחי: אסוף בגדים נוכחיים: מכנס קצר, חולצה ארוכה של כדוריד.. ונעלי בית D: תכשיטים נוכחיים: אין תמונת דסקטופ נוכחית: שו? :| חבר\ה? אין :\ אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: יואב האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן חיחי האם אתה עייף? מאוד :| את מי אתה הכי רוצה לחבק? יואב:( ממה הכי נמאס לך? מהכדוריד. רר את מי היית רוצה להרוג? את ההוא ששר עכשיו שיר שמח >< הכי פחות מהנה? ללמוד? :| עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? פסיכולוגית? XD איפה אתה הולך לגור? במקום טוב ^^ כמה ילדים אתה רוצה? 2 באיזה סוג של מכונית תנהג? לא מבינה בזה חחח איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? במצב טוב :] חושב הרבה על העתיד? לא. מפחד ממנו? מאוד. וקצת בכללי: להקה אהובה: סינרגיה ומיי כמייקל 33> ספר אהוב: אין D: סופר(ים) אהוב(ים): אין . צבע אהוב: ורוד.. שחור :] פריט לבוש אהוב: סווצ'ר של דיקיז D: איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: משהו טוב קורה האם אתה חושב יותר מדי? כן :\ אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? לא רוצה >< אדם מפורסם שפגשת: הרבה .. אבל הם לא מעניינים חחח האם יש לך אילו שהם חרטות? מממ תמיד יש.. קפה אהוב: אייס קפה ^^ ריח אהוב: תות מה מכעיס אותך: כמעט שהכל :| מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לעזור לאחרים :] האדם שעושה לך הכי טוב: יש הרבה .. סגנון מוזיקה אהוב: רוק חדר אהוב בבית: החדר שלי D: מקום אהוב בעולם: ממ לונדון? מקצוע שנוא: הכל. מורה אהוב: מורה אחת.. שלא מלמדת אותי חחחח אוהב את בצפר? לא נרדם בשיעורים? משהו כזה :| מעשן? לא .. נפגע (רגשית) בקלות? לפעמים :\ נותן מעצמך? תלוי במה .. לועס דברים? כן D: אוהב להתקלח? כן אוהב להתעטש? לא XD שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? מאוד חח אוהב לצחצח שיניים? חחח ממ זה סבבה ^^ אכפת לך מאיכות הסביבה? לא הכי חיחי קונה צרובים/צורב? צורבת אוהב לנסוע או הולך ברגל? הולכת ברגל .. ישן הרבה? מאוד D: קשר לחפצים? ממ לא. אוהב חולצות גזורות? לישון איתם ^^ אוהב לטייל? תלוי וזה אוהב כפכפים? כן לובש בוקסר? לא>< שמש או גשם? שמש ^^ קר לך או חם לך? ממ.. לא זה ולא זה :] ילדותי? לפעמים ^^ חולם בהקיץ? תמיד ><

o r t a l i t

New member
=]

שם המורה בכיתה א':
חוה. הזיכרון הראשון שלך:
לא יודעת :S האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:
פה ושם שיחקתי כדורגל. אם נהגת לאכול דברים מוזרים?:
לא. המקצוע הראשון שנכשלת בו:
הממ נניח שכימיה. המקצוע האחרון שנכשלת בו:
אותו נכשל ^^ האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):
לא.. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?
נחמדה אך טראומתית. [חחח נו 3]. השיר האחרון ששרת:
My Christmas List של סימפל פלאן. הדבר האחרון שצחקת בגללו:
וואלה לא זוכרת. הפעם האחרונה שבכית:
אתמול :\ האדם האחרון שראית:
אמא חח הדבר האחרון שאמרת:
"טוב, רגע !" הדבר האחרון שאכלת:
כריות עם חלב. הדבר האחרון ששתית:
חלב ^^ הדבר האחרון שקנית:
הממ וואו, טילון גדול. השיר האחרון ששמעת:
Liz Phair - Extraordinary. הדיסק האחרון שקנית:
סינרגיה - מרגיש אחר. הפעם האחרונה שעזרת לאמא:
לא זוכרת. הדבר הכי מטורף שעשית:
\= הווה: שיער נוכחי:
מבולגן אחרי שינה חחח בגדים נוכחיים:
פוטר XL ענקי ומכנס מעפן. תכשיטים נוכחיים:
עגיל שאמא הכינה ועגיל שרשרת :] תמונת דסקטופ נוכחית:
רקע שהכנתי של 'מכושפות'. חבר\ה?
נוופ. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:
רון הומפן ? XD האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?
יאפ. האם אתה עייף?
כבר לא חח את מי אתה הכי רוצה לחבק?
לא יודעתP: ממה הכי נמאס לך?
יותר מידי. נתחיל מלימודים חחח את מי היית רוצה להרוג?
חחחחחחחחחחחחח הכי פחות מהנה?
:S עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?
לא יודעת. איפה אתה הולך לגור?
מקווה שקליפורניה, ארהב. כמה ילדים אתה רוצה?
2-3 חח.. באיזה סוג של מכונית תנהג?
איזשהו ג'יפ. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?
ארהב, אישה עסוקה עם נישואים מצליחים + 2/3 חחח חושב הרבה על העתיד?
כבר קצת פחות. מפחד ממנו?
לא. וקצת בכללי: להקה אהובה:
סינרגיה :] ספר אהוב:
אולי "מישהו לרוץ איתו". סופר(ים) אהוב(ים):
ג'יי קיי רולינג :] צבע אהוב:
כחול !! P: פריט לבוש אהוב:
מממ דגמח צבאי בהיר מפוקס. איבר שהכי מושך אותך:
עיניים |: אתה שמח כש:
לא ספצ'. האם אתה חושב יותר מדי?
הו כן. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה?
קליפורניה, ארהב, נו ! חח אדם מפורסם שפגשת:
כלמיני, הכי חשובים סינרגיה [[= האם יש לך אילו שהם חרטות?
לא. קפה אהוב:
נס, 2 סוכר בבקשה. ריח אהוב:
וואי לא יודעת. מה מכעיס אותך:
הרבה מידי דברים \= מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:
אני הכי אוהבת את השירה. הרבה גורמים לי לפקפק. אם תשאלי אחרים הם יגידו לך מתמטיקה/לימודים \= האדם שעושה לך הכי טוב:
איןכזה. סגנון מוזיקה אהוב:
כל האיזור של פאנק-רוק-מטאל, לועזי ועברי - איפה שיש. חדר אהוב בבית:
שלי. מקום אהוב בעולם:
לאיודעת YET. מקצוע שנוא:
היסטוריה, ומיד אחריו שאר ההומניים. מורה אהוב:
לפיזיקה. אוהב את בצפר?
לא. נרדם בשיעורים?
אפעם חחח רק עושה דברים אחרים. מעשן?
הכי לא. נפגע (רגשית) בקלות?
כבר לא. נותן מעצמך?
פחות. לועס דברים?
הו מתה על מסטיקים. אוהב להתקלח?
יאפ. אוהב להתעטש?
מה ?! שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?
חח כה. אוהב לצחצח שיניים?
למה לא.. אכפת לך מאיכות הסביבה?
פה ושם :\ קונה צרובים/צורב?
לא... אוהב לנסוע או הולך ברגל?
רגל. ישן הרבה?
משהו ממוצע חח קשר לחפצים?
לא הרבה. אוהב חולצות גזורות?
כה :] אוהב לטייל?
לא ככ. אוהב כפכפים?
לא ככ.. לובש בוקסר?
נוופ. שמש או גשם?
גשם. קר לך או חם לך?
קר.. ילדותי?
ממש לא. חולם בהקיץ?
כה \=
היה נחמד P: להלהלהה

להלהלהלהלה

שם המורה בכיתה א': שושי ריפס:| הזיכרון הראשון שלך: ממ
אני לא בטוחה אם אני זוכרת את זה או שסתם אבא שלי אמר לי, שכשהייתי תינוקת הייתי תופסת לו באגודל ולא משחררת:| כאילו כל היום. וגם שנפלתי בגן פעם אחת מהמדרגות וכמעט שברתי את היד בגלל איזה ילד אידיוט שלא יודע לרדת במדרגות
האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא נהגתי לאכול חח המקצוע הראשון שנכשלת בו: אני מתארת לעצמי שמתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקהD: האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): מרחוב שושנים לערבה, בעיקרון 2 דירות איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? שמחה השיר האחרון ששרת: האקונה מטטה בבית ספר
ברגע חירפון היפראקטיבי במיוחד הדבר האחרון שצחקת בגללו: ילד חמוד שהתחיל לקחת אותי ואת חברה שלי כדוגמא ולשחק כמו בהמה בדיסקית הוקי (עם להעיף את זה לאנשים על הראש ולקצה השני של החדר והכלD:) הפעם האחרונה שבכית: מממ מתישהו בשבוע שעבר? האדם האחרון שראית: נוי הדבר האחרון שאמרת: שאני הולכת להתקלח ב7 וחצי
הדבר האחרון שאכלת: טוסטD: הדבר האחרון ששתית: חלב הדבר האחרון שקנית: מחזיק מפתחות של חזיר השיר האחרון ששמעת: My immortal של אוונסנס הדיסק האחרון שקנית: פוו
נראה לי "יחפה" של נינט הפעם האחרונה שעזרת לאמא: פוווו
ממ לא בטוחה הדבר הכי מטורף שעשית: רק אחד?
הווה: שיער נוכחי: פה
בגדים נוכחיים: ממ חולצת בית ספר
אדומה, ג'קט אדום, ומכנס שחור, אע וגרביים בז' תכשיטים נוכחיים: הממ שעון וצמיד של קוקה קולה? הא ועגילים תמונת דסקטופ נוכחית: וועא אין לי כוח להעלות חבר? אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: בוב דילן:(:(:( האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כןD: האם אתה עייף? קצת את מי אתה הכי רוצה לחבק? שלומציק ובוב דילןD: ממה הכי נמאס לך? מתמטיקה את מי היית רוצה להרוג? הממ חברה אבל שכחתי על מה
הכי פחות מהנה? להתכונן למועד ב' במתמטיקה? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? לא יודעת איפה אתה הולך לגור? ^ כמה ילדים אתה רוצה? ^ באיזה סוג של מכונית תנהג? אדומה?D: איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? שמחה חושב הרבה על העתיד? ממ לפעמים מפחד ממנו? אולי טיפה וקצת בכללי: להקה אהובה: אוונסנס ספר אהוב: "המשחק של אנדר", "הארי פוטר ומסדר עוף החול" סופר(ים) אהוב(ים): ממ
צבע אהוב: אדום וכחול פריט לבוש אהוב: ג'ינס איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: יש צחוקים האם אתה חושב יותר מדי? חח אולי אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? ממ לא יודעת אדם מפורסם שפגשת: אפרת כהן
(על כמה מתערבים ששלושת רבעי פה לא יודעים מי זו
, אבל היא מפורסמת בעיקרון) האם יש לך אילו שהם חרטות? כן קפה אהוב: --- ריח אהוב: הממ מה מכעיס אותך: כשמאשימים אותי סתם מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: מממ תכונה, שאני קולטת אנשים ויודעת בדיוק מי הם, ואם הם באמת התכוונו לזה במשהו מסויים, או מה נראה לי שהם הרגישו במשהו אחר.. מסובך
האדם שעושה לך הכי טוב: יש כמה סגנון מוזיקה אהוב: רוק בעיקר חדר אהוב בבית: שלי
מקום אהוב בעולם: עבודה או בבית ספר? בבית ספר מממ ספרות מקצוע שנוא: מתמטיקה מורה אהוב: חני ונתן אוהב את בצפר? לפעמים נרדם בשיעורים? הלוואי, אני בולטת בשטח ושמים לב:\ מעשן? לא נפגע (רגשית) בקלות? תלוי ממה נותן מעצמך?
לועס דברים? ממ אולי מסטיק אוהב להתקלח? לא אוהב להתעטש? לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כן אוהב לצחצח שיניים? לא אכפת לך מאיכות הסביבה? כן קונה צרובים/צורב? פעם צרבתי לפעמים, כבר לא אוהב לנסוע או הולך ברגל? לנסוע ישן הרבה? כן קשר לחפצים? ממ יש אוהב חולצות גזורות? תלוי על מי אוהב לטייל? תלוי איפה אוהב כפכפים? ממ רק נעלי בית לובש בוקסר? לא
שמש או גשם? שמש קר לך או חם לך? קר לי ילדותי? ממ
חולם בהקיץ? לעיתים נדירות אבל כן

תשובותיי............

שם המורה בכיתה א': = פנינה הזיכרון הראשון שלך: = xxxx האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:= חח לא אם נהגת לאכול דברים מוזרים?:= לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: = לא זוכר המקצוע האחרון שנכשלת בו: = תנ"ך האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):= לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?= מוזרה חחחח השיר האחרון ששרת: = לא שר. הדבר האחרון שצחקת בגללו: = חברים מצחיקים שיש לי הפעם האחרונה שבכית:= לפני שבועיים האדם האחרון שראית:= את אמא שלי כאן בחדר חחחח הדבר האחרון שאמרת: = "טוב בסדר" לאמא שלי לפני שנייה חחחח הדבר האחרון שאכלת: = סלט הדבר האחרון ששתית: = תה הדבר האחרון שקנית: = סכיני גילוח השיר האחרון ששמעת: = "הולד מיי אנד" של ניו פאונד גלורי... הדיסק האחרון שקנית:= מי קונה דיסקים? חח הפעם האחרונה שעזרת לאמא: = הרגע... הדבר הכי מטורף שעשית: = הצתתי מדורה בתוך חדר בלוני גז של הבניין בגיל 8...והיה בלגן אל תשאלו הווה: שיער נוכחי: = שחור ארוך קצת חחח בגדים נוכחיים: = טרניג תכשיטים נוכחיים: = כלום תמונת דסקטופ נוכחית: = מה? חבר\ה?= לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:= אביהו חברי המקסים.... האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?= תלוי מה היא... האם אתה עייף?= כרגע לא... את מי אתה הכי רוצה לחבק?= מממ וואוו שאלה קשה...אני יסתפק כרגע בכרית שלי חחח ממה הכי נמאס לך?= מהבלגן במדינה הזאת....ומהלימודים את מי היית רוצה להרוג?= להרוג? למה? חח אפחד בינתיים.... הכי פחות מהנה?= ממממ איי דונט נוו עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?= משו שקשור למוזיקה ותקשורת... איפה אתה הולך לגור?= ממשיך לגור בפ"ת כמה ילדים אתה רוצה?= כלום באיזה סוג של מכונית תנהג?= לא יודע איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?= באוסטרליה חושב הרבה על העתיד?= מממ תלוי על מה מפחד ממנו?= ממממ קצת וקצת בכללי: להקה אהובה:= ישראלית סינרגיה לועזית ווסטלייף וניו פאונד גלורי... ספר אהוב:= "חיי נער" של רוברט מקאמון. סופר(ים) אהוב(ים):= רם אורן. צבע אהוב: = כלום. פריט לבוש אהוב:= דגמח.. איבר שהכי מושך אותך:= ממ תלוי..אצל כל אחד זה שונה..... אתה שמח כש: = כשמחייכים אליי...חחח האם אתה חושב יותר מדי?= חושב על מה?... אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה?= אוסטרליה. אדם מפורסם שפגשת:= קצב, מיכל ינאי, זאב נחמה. האם יש לך אילו שהם חרטות?= ממממ מלא קפה אהוב: = רגיל. ריח אהוב:= כל מיני מה מכעיס אותך:= קטנוניות. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:= כישרון- כתיבת שירים. תכונה- וותרן אך עקשן. האדם שעושה לך הכי טוב:= מממ הרבה סגנון מוזיקה אהוב:= רוק חדר אהוב בבית:= שלי חחח מקום אהוב בעולם:= אוסטרליה מקצוע שנוא: = מתמטיקה רררררר מורה אהוב:= איכס כולם... אוהב את בצפר?= לא נרדם בשיעורים?= לא מעשן?= לא נפגע (רגשית) בקלות?= כן. נותן מעצמך?= המון. לועס דברים?= לא. אוהב להתקלח?= ברור. אוהב להתעטש?= חח לא. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?= חחח כע אויי כמה שזה מציק. אוהב לצחצח שיניים?= נו ברור.... אכפת לך מאיכות הסביבה?= כע קונה צרובים/צורב?= לא ולא הכל מוריד מעצמי... אוהב לנסוע או הולך ברגל? = תלוי לאן ומה המרחק. ישן הרבה?= ממש לא. קשר לחפצים? = ממ לא. אוהב חולצות גזורות? = לא אוהב לטייל?= תלוי לאן ועם מי אוהב כפכפים? = כע לובש בוקסר? = לא שמש או גשם?= גשם..קצת אבל. קר לך או חם לך? = כרגע קר ילדותי? = לא חולם בהקיץ?= חח ממש לא זהווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

נחמד../images/Emo13.gif

שם המורה בכיתה א':
מירה הזיכרון הראשון שלך:
פורים בגיל 3 בערך האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:
המממ מידי פעם אם נהגת לאכול דברים מוזרים?:
כל דבר עם קטשופ המקצוע הראשון שנכשלת בו:
חשבון המקצוע האחרון שנכשלת בו:
ספרות האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):
לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?
מפונקת השיר האחרון ששרת:
זימזמתי באוטובוס את ספרי ששמעתי באוזניות... הדבר האחרון שצחקת בגללו:
רועייייייייי הפעם האחרונה שבכית:
המממ בצהריים ככה האדם האחרון שראית:
ההורים שלי הדבר האחרון שאמרת:
"מה אתה אופה?" (לאבא. שהחליט לאפות עוגת גבינה) הדבר האחרון שאכלת:
אורז עם מרק הדבר האחרון ששתית:
מרק הדבר האחרון שקנית:
נעלי ספורט השיר האחרון ששמעת:
כוכב הדיסק האחרון שקנית:
המפף הפעם האחרונה שעזרת לאמא:
חחח בשבת הדבר הכי מטורף שעשית:
לא לפה הווה: שיער נוכחי:
כרגיל. רק שהוא ממש ארך
בגדים נוכחיים:
ג'קט פליז ומכנס מדים תכשיטים נוכחיים:
השרשרת הקבועה שלי (מכבי) תמונת דסקטופ נוכחית:
הקולאז' סופעונה של הארגון חבר\ה?
אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:
יותם האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?
חחח התחמקתי האם אתה עייף?
כמובן את מי אתה הכי רוצה לחבק?
יותם ממה הכי נמאס לך?
מהבסיס שלי את מי היית רוצה להרוג?
כמה אנשים מהבסיס שלי הכי פחות מהנה?
מה השאלה? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?
משרד החוץ בע"ה איפה אתה הולך לגור?
ביגאל אלון
כמה ילדים אתה רוצה?
2 באיזה סוג של מכונית תנהג?
יונדאי גטס צהובה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?
איפה שכתבתי מקודם חושב הרבה על העתיד?
בזמן האחרון די כן מפחד ממנו?
לפעמים וקצת בכללי: להקה אהובה:
סינרגיה ספר אהוב:
הוביט סופר(ים) אהוב(ים):
טולקין, דן בראון צבע אהוב:
צהובכחול פריט לבוש אהוב:
ג'ינס איבר שהכי מושך אותך:
עיניים ושפתיים אתה שמח כש:
הכל מסתדר לי האם אתה חושב יותר מדי?
הרבה יותר מדיי אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה?
לחיות? רק פה! אדם מפורסם שפגשת:
חחח יותר מדיי... סינרגיה, כל השחקנים של מכבי + מאמנים+הנהלה+שחקנים מקבוצות זרות, היהודים, בית הבובות ושלל סלבס נוספים האם יש לך אילו שהם חרטות?
יותר מדיי קפה אהוב:
קפה ארומה
ריח אהוב:
בושם טוב/עוגה בתנור/שוקולד/קפה מה מכעיס אותך:
אנשים טיפשים/רעים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:
נאמנות לחברות האדם שעושה לך הכי טוב:
טושקה שילי סגנון מוזיקה אהוב:
רוק חדר אהוב בבית:
החדר שלי מקום אהוב בעולם:
הכינרת מקצוע שנוא:
האמת אני שונאת את ירושלים מורה אהוב:
המורה שלי לכימיה אוהב את בצפר?
שרדתי אותו נרדם בשיעורים?
רק אנגלית מעשן?
לא נפגע (רגשית) בקלות?
כן נותן מעצמך?
יותר מדיי לועס דברים?
חחח כשאני בלחץ אוהב להתקלח?
כןןןןן אוהב להתעטש?
חחח לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?
כמובן אוהב לצחצח שיניים?
חח כן אכפת לך מאיכות הסביבה?
די כן קונה צרובים/צורב?
כשאין כסף אין ברירה :S אוהב לנסוע או הולך ברגל?
פעם הייתי עושה את כל ת"א ברגל בלי בעיה. כיום זה ממש קשה. ישן הרבה?
כשאפשר קשר לחפצים?
אווו כן אוהב חולצות גזורות?
כן אוהב לטייל?
כן אוהב כפכפים?
אסור לי
לובש בוקסר?
חחח כן
שמש או גשם?
שמש! קר לך או חם לך?
קפוא לי ילדותי?
לא ממש חולם בהקיץ?
כשמשעמם

Yaarit4

New member
אני../images/Emo9.gif

שם המורה בכיתה א': זהבה הזיכרון הראשון שלך: שבכיתי מלא כשעזבתי ת'גן האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:לא אם נהגת לאכול דברים מוזרים?:לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: גיאוגרפיה המקצוע האחרון שנכשלת בו:מתמטיקהD: האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם 1 איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? השיר האחרון ששרת:אם אתה יכול אז אתה גדול חיחי הדבר האחרון שצחקת בגללו: מספיר הפעם האחרונה שבכית:מזמן האדם האחרון שראית:אבאשלי הדבר האחרון שאמרת:לילה טוב הדבר האחרון שאכלת:תפוז הדבר האחרון ששתית:מים הדבר האחרון שקנית:עמבר של זום גדול כזה הוא כזה טעים השיר האחרון ששמעת: עברי לידר-זכיתי לאהוב הדיסק האחרון שקנית:של דנידין הפעם האחרונה שעזרת לאמא: יום שבת הדבר הכי מטורף שעשית: הווה: שיער נוכחי:חום שחור, קצת אחרי הכתפיים ,מתולתל אבל רוב הזמן עם פן:] בגדים נוכחיים:חליפת קפוצ'ון תכשיטים נוכחיים:11 עגילים באוזניים צמיגים מקוקה קולה תמונת דסקטופ נוכחית: משהו מכוער שאחי שם חבר\ה?אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:אממ עם החברות שלי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?תלוי איזו האם אתה עייף?כע את מי אתה הכי רוצה לחבק? ממה הכי נמאס לך?מכל מיני דברים את מי היית רוצה להרוג?המון הכי פחות מהנה? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?פסיכולוגיה איפה אתה הולך לגור?אממ לאדעת מה שבטוח לא אשאר בטבריה כמה ילדים אתה רוצה?2(בן ובת) באיזה סוג של מכונית תנהג?מה שיהי לא אכפת לי איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?פסיכולוגית אמא ל2 ילדים בת"א חושב הרבה על העתיד?כן מפחד ממנו?מאוד וקצת בכללי: להקה אהובה:סינרגיה,מוניקה סקס,שייגעצ,שמינה ספר אהוב:סיפור אהבה בלתי נשכח סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: כל גווני הכחול פריט לבוש אהוב:קפוצ'ון וג'ינס איבר שהכי מושך אותך: אתה שמח כש: אני נמצאת עם אנשים שאני אוהבת האם אתה חושב יותר מדי?יש מצב אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה?הוואי אדם מפורסם שפגשת:וואי מלאא עברי לידר,סינרגיה,היהודים,אביב גפן,ניר פרידמן,מלאני פס,וכו' האם יש לך אילו שהם חרטות?כן קפה אהוב: ריח אהוב:של דלק,פרחים,אוכל חיח מה מכעיס אותך:אנשים מעצבנים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב:כל מיני חדר אהוב בבית:החדר שלי והסלון מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: אזרחות מורה אהוב:שולה,פנינית אוהב את בצפר?כע בלי לימודים:( נרדם בשיעורים?באזרחות ומתמטיקה מעשן?לא נפגע (רגשית) בקלות?מאוד נותן מעצמך?כע לועס דברים?כע אוהב להתקלח?כע אוהב להתעטש?כע שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?כןן זה כואב אוהב לצחצח שיניים?כע אכפת לך מאיכות הסביבה?כע קונה צרובים/צורב?כע אוהב לנסוע או הולך ברגל?תלוי אם יש כוח אז הולכת אם לא אז אוטובוס ישן הרבה?לא ממש הרבה קשר לחפצים?כן אוהב חולצות גזורות? כן אוהב לטייל?כן אוהב כפכפים? כן לובש בוקסר? כן של בובספוג שמש או גשם?גם וגם קר לך או חם לך? קר לי חולם בהקיץ?לא

מכושפת15

New member
../images/Emo15.gif

שם המורה בכיתה א': סולי
הזיכרון הראשון שלך: לא זוכרת האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:לפעמים אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא ממש המקצוע הראשון שנכשלת בו: אין כזה המקצוע האחרון שנכשלת בו: ^ האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): ואו הרבה, בעיקר בתוך השכונה ממקום למקום איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? מצחיקה השיר האחרון ששרת: מה שאת אוהבת הדבר האחרון שצחקת בגללו: סטנדאפ הפעם האחרונה שבכית: ואו לא זוכרת האדם האחרון שראית: אחותי הדבר האחרון שאמרת: שניה הדבר האחרון שאכלת: פסקזמן הדבר האחרון ששתית: קולה הדבר האחרון שקנית: סוללות XD השיר האחרון ששמעת: Slipknot - Circle הדיסק האחרון שקנית: צועקים על אהבה הפעם האחרונה שעזרת לאמא:
הדבר הכי מטורף שעשית: אין כזה בנתיים הווה: שיער נוכחי: ארוך תלתלים חום בגדים נוכחיים: חולצת בצפר תכלת, ג'ינס וגופיה שחורה תכשיטים נוכחיים: גומיה על היד XD תמונת דסקטופ נוכחית: סתם איזה נוף חבר\ה? נופ אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אני ממש מתפלאת אבל אין כזה :| האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן, לישון האם אתה עייף? מאוד את מי אתה הכי רוצה לחבק? הבנדוד הקטן המתוק שלי ממה הכי נמאס לך? לימודים את מי היית רוצה להרוג? המורה למחשבים הכי פחות מהנה? לעשות תרגילים במחשבים עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? רופאה/עיתונאית איפה אתה הולך לגור? או פה, כרמיאל, או באזור תלאביב כמה ילדים אתה רוצה? 3 באיזה סוג של מכונית תנהג? ממש לא משנה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? נשואה, עם ילד או שניים, כתבת\עורכת באיזשהו עיתון חושב הרבה על העתיד? בערך מפחד ממנו? קצת וקצת בכללי: להקה אהובה: סינרגיה, סימפל, גרין דיי ספר אהוב: נערה עם עגיל פנינה סופר(ים) אהוב(ים): גלילה רון פדר, דן בראון צבע אהוב: כחול סגול שחור פריט לבוש אהוב: סווצ'ר איבר שהכי מושך אותך: ידיים וכתפיים אתה שמח כש: מצחיקים אותי, מחמיאים לי האם אתה חושב יותר מדי? כן :\ אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? קנדה, איטליה אדם מפורסם שפגשת: בר רפאלי האם יש לך אילו שהם חרטות? הרבה קפה אהוב: נס ריח אהוב: הריח אחרי הגשם, ריח של ים, הבושם אמוראמור מה מכעיס אותך: שקרים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: כתיבה האדם שעושה לך הכי טוב: חברים סגנון מוזיקה אהוב: בעיקר רוק חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: איטליה מקצוע שנוא: מחשבים מורה אהוב: לתקשורת, לספרות ולביולוגיה אוהב את בצפר? לא ממש נרדם בשיעורים? לא מעשן? לא נפגע (רגשית) בקלות? לפעמים נותן מעצמך? בערך לועס דברים? עטים אוהב להתקלח? כן אוהב להתעטש? לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? מאוד! אוהב לצחצח שיניים? תלוי מתי אכפת לך מאיכות הסביבה? קצת קונה צרובים/צורב? תלוי של מי אוהב לנסוע או הולך ברגל? לנסוע ישן הרבה? כן! קשר לחפצים? כן אוהב חולצות גזורות? אעה אוהב לטייל? כן אוהב כפכפים? כן לובש בוקסר? לא שמש או גשם? גשם קר לך או חם לך? קר ילדותי? לפעמים חולם בהקיץ? כן

shusha05

New member
עונהה..

שם המורה בכיתה א': מאירה..(חח..) הזיכרון הראשון שלך: אממ.. לא זוכרת..
האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: אממ כן..
(אבל לא תקופה ארוכה..) אם נהגת לאכול דברים מוזרים?:אממ אכלתי פעם את הבונזו של החתולה שלי..(הייתי קטנה מאוד..) המקצוע הראשון שנכשלת בו: אממ מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: אממ.. מתמטיקה.. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): אממ כן.. אבל רק בתוך הקיבוץ.. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? כיפ.. השיר האחרון ששרת: patience-take that (בלי רובי וויליאמס..!) הדבר האחרון שצחקת בגללו: אממ.. אתמול.. היום לא צחקתי הרבה.. הפעם האחרונה שבכית:היום.. האדם האחרון שראית:אמא שלי.. הדבר האחרון שאמרת: "זה ממש פגע בי.." הדבר האחרון שאכלת: עוף הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: דפדפת.. השיר האחרון ששמעת: patience הדיסק האחרון שקנית: fall out boy...לא זוכרת איך קוראים לאלבום.. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: שלשום.. הדבר הכי מטורף שעשית: אממ.. רכבת הרים ברוורס..(עם לופים).. הווה: שיער נוכחי: שטני בגדים נוכחיים: ג'ינס שאני נורא אוהבת חולצה קצרה של "פוקס" ועל זה סווצ'ר של "תמנון".. תכשיטים נוכחיים: אממ.. צמיד על הרגל.. תמונת דסקטופ נוכחית: סתם משו של ווינדווז.. חבר\ה?אממ לא.. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: שתי החברות הכי טובות שלי.. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? אממ כן..
האם אתה עייף?יאפ.. את מי אתה הכי רוצה לחבק? אותו.. ממה הכי נמאס לך?שקרים.. העמדות פנים!! את מי היית רוצה להרוג?כרגע.. את מישהי...(אבל זה רק כרגע..) הכי פחות מהנה? שמי שאת חושבת שאת יכולה לסמוך עליו..מראה לך שלא.. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? אין לי מושג.. איפה אתה הולך לגור?לא בקיבוץ זה מה שבטוח.. כמה ילדים אתה רוצה? 4,3.. באיזה סוג של מכונית תנהג?לא אכפת לי רק לא מגעילה כזאת.. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? חיה את החיים הטובים.. חושב הרבה על העתיד? לא.. מפחד ממנו? לא.. וקצת בכללי: להקה אהובה: סינרגיה, Nickleback ספר אהוב:"שחר" סופר(ים) אהוב(ים): אממ.. רואלד דאל? צבע אהוב: כחול פריט לבוש אהוב: אול סטאר..(גבוהים!!) איבר שהכי מושך אותך: עיניים.. אתה שמח כש: כמעט כל דבר קטן אבל לפעמים גם האופטימיים מסתכלים על חצי הכוס הריקה... האם אתה חושב יותר מדי? לפעמים.. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה?אני חושבת שבארה"ב אני מסתדרת טוב עם אנגלית.. אדם מפורסם שפגשת: פנים אל פנים? אף אחד.. אהה סעצם טל פרידמן.. האם יש לך אילו שהם חרטות? לא.. (אחרת לא הייתי לומדת מהטעויות האלה..) קפה אהוב: נס חם.. ריח אהוב: קפה..
מה מכעיס אותך: שקרים, פוזות ואי אכפתיות מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אופטימית.. האדם שעושה לך הכי טוב: שתי החברות הכי טובות.. סגנון מוזיקה אהוב: רוק, בלדות, חדר אהוב בבית: החדר שלי.. מקום אהוב בעולם:ישראל אין כמו בבית... מקצוע שנוא: ערבית מורה אהוב: תמר -ספרות.. אוהב את בצפר? לפעמים כן לרוב לא.. נרדם בשיעורים? פעם אחת.. (במדעים..) מעשן? לא.. נפגע (רגשית) בקלות? אממ.. כן.. נותן מעצמך? כן.. לועס דברים? אממ... חץ מאוכל... לא.. אוהב להתקלח? כן.. אוהב להתעטש? לא.. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כן.. (למרות שזה תמיד מצחיק אותי..) אוהב לצחצח שיניים?לא מתה על זה.. אבל חייבים.. אכפת לך מאיכות הסביבה? כן..לפעמים.. קונה צרובים/צורב? פעם.. עכשיו כבר לא.. אוהב לנסוע או הולך ברגל? גם וגם.. ישן הרבה? בחופשים כן.. קשר לחפצים? כן..
אוהב חולצות גזורות? כככככככככןןןןןןןןן
) אוהב לטייל? כן.. אוהב כפכפים? כן.. לובש בוקסר? לא..
שמש או גשם? גשם.. קר לך או חם לך? קר לי.. ילדותי? קצת..(מי לא?) חולם בהקיץ? הרבה..

shusha05

New member
חח..

אין לך מושג איזה שוק חטפתי באמצע.. לא הייתי מוכנה לדבר כזה בכלל..!!

Niran2

New member
אני

שם המורה בכיתה א': סמדר הזיכרון הראשון שלך: ברמת הגולן אצל דודים בגיל 4-5 נראה לי האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לפעמים :) אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: אממ לא שזכור לי המקצוע הראשון שנכשלת בו: אני חושב אנגלית, אני לא בטוח.. בכיתה ה' או ד' המקצוע האחרון שנכשלת בו: אנגלית, ולפני זה תנך, ובקיצור הכל השנה חח האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעמיים, מבת ים לחולון ומחולון לראשון איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? כיפית השיר האחרון ששרת: היהודים - לעוף הדבר האחרון שצחקת בגללו: חברים באייסי/מסנג'ר הפעם האחרונה שבכית: כשסבא שלי ז"ל נפטר לפני 5 שנים, בכי ממש, לא בקטנות האדם האחרון שראית: אבא שלי לפני חצי שעה הדבר האחרון שאמרת: ביי הדבר האחרון שאכלת: קוסקוס עם קציצות הדבר האחרון ששתית: RCQ הדבר האחרון שקנית: ג'ינס בלי קופר אתמול השיר האחרון ששמעת: שייגעצ - אבא עורך דין הדיסק האחרון שקנית: היהודים דיוידי הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני שבוע, לא ממש זוכר על מה הדבר הכי מטורף שעשית: התחלתי עם כל בנות עזריאלי שהיו במקום
הווה: שיער נוכחי: חום בגדים נוכחיים: חולצת בצפר עוד (כיף לחזור ב4 מבצפר :/) וג'ינס תכשיטים נוכחיים: אין תמונת דסקטופ נוכחית: http://www.tipabayam.com/modules/My_eGallery/gallery/Yours/p.psd.jpg - תגידו שזה לא אחת התמונות היפות שראיתם (שימו לב לאורית ותום באמצע
) חבר\ה? יש אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: סבא שלי ז"ל :/ האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן חחחח עבודות באנגלית, כימיה ומתמטיקה האם אתה עייף? אני כותב את זה בדרך למיטה, אז מן הסתם כן :) את מי אתה הכי רוצה לחבק? חברה... ממה הכי נמאס לך? מההורים שלי שמרצים לי על דברים את מי היית רוצה להרוג? אחמדניג'ארד זה קשה נכון? אז אם אפשר רוני סופרסטאר והראל סקעת הכי פחות מהנה? ללכת לבצפר שאתה חוזר מהעבודה ב2 בלילה עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? רק אלוהים יודע... איפה אתה הולך לגור? אוהב את ראשון וחולון, לא אכפת לי גם בת"א, העיקר שיהיה במרכז כמה ילדים אתה רוצה? 2 באיזה סוג של מכונית תנהג? מיצבושי קולט חלוםם
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? נשוי +1 עם עבודה מכובדת ומאושר חושב הרבה על העתיד? מאוד... מפחד ממנו? יותר מדי וקצת בכללי: להקה אהובה: היהודים וסינרגיה ספר אהוב: ג'ינג'י סופר(ים) אהוב(ים): גלילה רון פדר צבע אהוב: כחול פריט לבוש אהוב: קפוצון חדש חדש מבלו בירד כפרות עליוו איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: היהודים וסינרגיה אוהב סוף סוף עושים הופעה קל"ב ויש עם מי ללכת האם אתה חושב יותר מדי? תלוי במצברוח אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? לא. רק בישראל אדם מפורסם שפגשת: אבי ביטר גר בשכונה לידי :) ראיתי גם את צביקה פיק. אורית פטרובר עברה לידי באר סי ולא שמתי לב
האם יש לך אילו שהם חרטות? תמיד... קפה אהוב: לא אוהב קפה ריח אהוב: ריח של מאפייה, רוגעלכים מה מכעיס אותך: שמשקרים אותי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני יודע לזהות מתי בנאדם שקרן האדם שעושה לך הכי טוב: ידידה שלי סגנון מוזיקה אהוב: רוק ישראלי, עד לא מזמן גם ראפ חדר אהוב בבית: ממד (מחשב) מקום אהוב בעולם: ברצלונה... חלום להגיע לשם מקצוע שנוא: תנך מורה אהוב: אין כזה אוהב את בצפר? מת להגיע כבר לצבא... עוד חצי שנה לשרוד נרדם בשיעורים? יותר ישן בשיעורים מאשר ער בהם :) מעשן? נרגילה נפגע (רגשית) בקלות? לצערי כן... נותן מעצמך? כן לועס דברים? מסטיק אוהב להתקלח? מאוד אוהב להתעטש? אם צריך, אז למה לא? שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? מאוד אוהב לצחצח שיניים? לא, אבל חייבים אז פעמיים ביום... אכפת לך מאיכות הסביבה? בערך קונה צרובים/צורב? כן אוהב לנסוע או הולך ברגל? מעדיף לנסוע ישן הרבה? הייתי רוצה... אין ממש זמן קשר לחפצים? אין אוהב חולצות גזורות? לא אוהב לטייל? למקומות הנכונים - כן אוהב כפכפים? מאוד לובש בוקסר? תמיד שמש או גשם? שמש קר לך או חם לך? קר לי ילדותי? דבר שאני אזכור לעד חולם בהקיץ? יותר מדי

n e g l e c t

New member
הלווווווווווו איימ סטיל היר

שם המורה בכיתה א': נועה - כן, כן, כמו שמי. הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: הייתי סוג של תום בוי. אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: קציצות בשר עם קטשופ המקצוע הראשון שנכשלת בו: מדעים המקצוע האחרון שנכשלת בו: מת' האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת, שכונות שונות, או עיר איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? אחלה השיר האחרון ששרת: Good Charlotte - Complicated הדבר האחרון שצחקת בגללו: אתמול, כששברתי עפרון הפעם האחרונה שבכית: אנ'לא בוכה האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: "אני מדליקה חימום" הדבר האחרון שאכלת: פיצה הדבר האחרון ששתית: תה - עדיין שותה. הדבר האחרון שקנית: כרטיס לסרט<?> השיר האחרון ששמעת: Evanescense - Hello הדיסק האחרון שקנית: סינרגיה - מרגיש אחר <אבל קנו לי אותו מתנה, נחשב, לא?> הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול נדמה לי. הדבר הכי מטורף שעשית: אינ'לי מושג, אני עושה הרבה דברים מטורפים, אבל קטנים כאלה. הווה: שיער נוכחי: קוקו בגדים נוכחיים: גרבי ברך צבעוניות, חצאית, סוודר, נעלי בית <נמר>. תכשיטים נוכחיים:יד ימין - 6 צמידים 3 טבעות. יד שמאל - 2 טבעות ושעון. שרשרת חצי לב. תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\ה? כע, אסף אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: עדו. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? ללמוד למבחן. האם אתה עייף? מעט את מי אתה הכי רוצה לחבק? עדו ממה הכי נמאס לך? מהחיים את מי היית רוצה להרוג? אפחד הכי פחות מהנה? להיות מצונן עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? אנערף איפה אתה הולך לגור? מאיפהלי כמה ילדים אתה רוצה? מה אני יודעת באיזה סוג של מכונית תנהג? עוד חודשיים טויוטה קורולה:) איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? נחה חושב הרבה על העתיד?לע מפחד ממנו?לא וקצת בכללי: להקה אהובה: היהודים, סינרגיה ספר אהוב: השעון/ק.צטניק סופר(ים) אהוב(ים):ק.צטניק, דוד גרוסמן צבע אהוב: שחור, כתום מרקר פריט לבוש אהוב:תחתונים? אנערף, זה הבסיס איבר שהכי מושך אותך: נשמע מוזר, אך בטן אתה שמח כש: טוב לי האם אתה חושב יותר מדי? בהחלט אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? ארץ ישראל, לנצח פה. אדם מפורסם שפגשת: שוטי הנבואה, עודד מנשה..היו עוד אנ'לא זוכרת האם יש לך אילו שהם חרטות?יאפ קפה אהוב: תה ריח אהוב: בושם רושס מה מכעיס אותך: כשאנשים קטנוניים יתר על מידה מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אנערף, אני יכולה להיות נחמדה האדם שעושה לך הכי טוב:הלל, אמא סגנון מוזיקה אהוב:רוק חדר אהוב בבית: החדר שלי <?> מקום אהוב בעולם: לא הייתי בחו"ל מקצוע שנוא: מת' מורה אהוב: תהילה נדמה לי אוהב את בצפר?חח, ברור. נרדם בשיעורים? לע, רק במקרים שחוזרים הביתה אחרי 1 וקמים ברבע ל7 מעשן?כע נפגע (רגשית) בקלות? ממש לא נותן מעצמך? לפעמים לועס דברים?מסטיק, קשים? אוהב להתקלח? בהחלט אוהב להתעטש? אווו, בטח:) שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? מישהו לא שונא? אוהב לצחצח שיניים?נחמד אכפת לך מאיכות הסביבה?כע קונה צרובים/צורב?לא, ולא מתוך עקרון אוהב לנסוע או הולך ברגל? לנסוע ישן הרבה?לפעמים קשר לחפצים? לארנק, יש שם מזכרות ולטבעות שלי אוהב חולצות גזורות? כע אוהב לטייל?כע אוהב כפכפים? תלוי לובש בוקסר? בטח שמש או גשם? יחד?:) קר לך או חם לך? נעים לי. ילדותי? לא חולם בהקיץ? לא

עייפות

שם המורה בכיתה א': שרון הזיכרון הראשון שלך: אני,ביער בשוויץ,מסרבת להוריד מכנסיים ולהשתין כי סנאי מסתכל עלי באותם רגעים האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה. המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה. יחי ההמשכיות האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): נאופ,נאוור איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? נחמד השיר האחרון ששרת: לחבק אותך,יחד עם החבר. הדבר האחרון שצחקת בגללו: מלחמת שלג שהייתה היום נחשב? הפעם האחרונה שבכית: אתמול. חזרתי הביתה בשלג,הלכתי ברגל כי לא היה אוטובוסים במשך שנים,והיו לי כוויות קור ושיט,והייתי כולי רטובה. סעמק,יום רע האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: "טוב" הדבר האחרון שאכלת: שניצל הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: עגילים השיר האחרון ששמעת: בקסטריז בויז,כי זה מה שיש בגלגלצ כרגע,לכו תבינו הדיסק האחרון שקנית:לא זוכרת הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית: המ,היום הלכתי מלחמת שלג שהייתי עם כפכפים ובלי כפפות.נורא חכם,אני יודעת. אבל,חפיף,חוויה משעשעת :] הווה: שיער נוכחי: חום עם קצת ג'ינג'י. בגדים נוכחיים: 3 זוגות גרביים,3 שכבות של חולצות(לא כולל מעיל שיוצאים),מגפיים אליהם מוכנסות המכנסי ג'ינס. כן,ככה מתמודדים עם קור ירושלמי. מה לעשות (וזה לא רק אני ,שקט :] ) תכשיטים נוכחיים: אין תמונת דסקטופ נוכחית: מישהי מלקקת סוכריה,רקע שחור חבר\ה? בערך אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: הוא. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן האם אתה עייף? מאוד מאוד מאוד. את מי אתה הכי רוצה לחבק? דני ממה הכי נמאס לך? מאהבה את מי היית רוצה להרוג? את הממסד הבית סיפרי הכי פחות מהנה? לקפוא מקור עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? הו,זה כבר מתכונן :] אני הולכת להיות דיילת,(הכול עובר במשפחה,אמא מנהלת טיסה,עולה לי 100 דולר כול טיסה :] לאילת 30 שקל. זה בבבבבבנזונה =] ) ותוך כדי ללמוד באונברסיטה תולדות האומנות איפה אתה הולך לגור? ניו יורק מקווה מאוד. (דרכון אמריקאי,oh ye) כמה ילדים אתה רוצה? 3 באיזה סוג של מכונית תנהג? אנערף איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? נשואה,עם ילדים וקריירה מצליחה. אה,ומאושרת כמובן :] חושב הרבה על העתיד? כה מפחד ממנו? כה וקצת בכללי: להקה אהובה: בארץ-סינרגיה. בעולם- וינטין טאמטישאן ספר אהוב: מישהו לרוץ איתו סופר(ים) אהוב(ים): דוד גרוסמן צבע אהוב: כחול סגול פריט לבוש אהוב: צעיפים נחשב? איבר שהכי מושך אותך: אנערף. עצמות לחיים? אתה שמח כש: ההוא אצלי :] האם אתה חושב יותר מדי? לצערי אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? סנקדינביה,או בכול מקום בעצם מבודד ושקט,שכמעט אף רגל לא דרכה בו. זה חלום אדם מפורסם שפגשת: רוברט דה נירו,ברוס וילס וכו' האם יש לך אילו שהם חרטות? כן קפה אהוב: לא שותה קפה. שתיתי רק פעם אחת בכול חיי ומאז אני נמנעת. ריח אהוב: בושם שאנל. וריח של אחרי הגשם בלונדון מה מכעיס אותך: צביעות,הברזות של אנשים (לא משיעורים חח) מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אומנותית. מוכשרות משמע בצילום,ציור,פיסול וכו'. האדם שעושה לך הכי טוב: אמא סגנון מוזיקה אהוב: רגאיי חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם:- מקצוע שנוא: מתמטיקה מורה אהוב: מורה לתולדות האומנות אוהב את בצפר? לא נרדם בשיעורים? לא מעשן? כן נפגע (רגשית) בקלות? כן נותן מעצמך? כן לועס דברים? תמיד אוהב להתקלח? כן אוהב להתעטש? לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כן אוהב לצחצח שיניים? כן אכפת לך מאיכות הסביבה? בקטנה קונה צרובים/צורב? כה אוהב לנסוע או הולך ברגל? לנסוע ישן הרבה? רוצה,אבל אין זמן לצערי לשינה. קשר לחפצים? אין אוהב חולצות גזורות? כה אוהב לטייל? אפשר לומר אוהב כפכפים? כה לובש בוקסר? בתור פיג'מה בקיץ שמש או גשם? שמש קר לך או חם לך? ילדותי? לא חולם בהקיץ? כה

ornit4

New member
אני P:

שם המורה בכיתה א': אממ... אמליה או משו.. לא זוכרת :X הזיכרון הראשון שלך: גן ורדים האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: קצת :] אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא, אבל זה אח שלי עושה (הוא אוכל נמלים..) המקצוע הראשון שנכשלת בו: לא זוכרת המקצוע האחרון שנכשלת בו: אממ.. מתמטיקה או משו. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן.. מירושלים לפסגת זאב ומפסגת זאב לבית הנוכחי במבשרת... איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? יופי :] השיר האחרון ששרת: וויספר של אוונסנס הדבר האחרון שצחקת בגללו: סתם משו שחברה אמרה לי :] הפעם האחרונה שבכית: מממ.. די מזמן האדם האחרון שראית: אמא (עושה התעמלות של עדן הראלXD) הדבר האחרון שאמרת: אנגלית :] הדבר האחרון שאכלת: קונפלקס הדבר האחרון ששתית: תה הדבר האחרון שקנית: שוקולדים כמובן :) השיר האחרון ששמעת: LACRYMOSA המדהים של אוונסנס, כמובן :] הדיסק האחרון שקנית: החדש של אוונסנס. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת. הווה: שיער נוכחי: שחור רגיל וחביב בגדים נוכחיים: טרנינג וג'קט כחול מכיתה ז' :] תכשיטים נוכחיים: צמידים ועגילים P: תמונת דסקטופ נוכחית: סתם משהו מעאפן של המחשב. חבר\ה? נופ אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אממ.. לא יודעת האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כע :X האם אתה עייף? קצת את מי אתה הכי רוצה לחבק? רון הופמן P: ראיתי תמונות וזה עשה לי חשק. הוא כזה מדהים :) ממה הכי נמאס לך? בצפר את מי היית רוצה להרוג? אנשים מעאפנים הכי פחות מהנה? בצפר? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? משו מגניב. איפה אתה הולך לגור? ת"א. או אמסטרדם. לא החלטתי עדייןP: כמה ילדים אתה רוצה? לא יודעת באיזה סוג של מכונית תנהג? בימבה :] איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? בקליניקה המגניבה שלי. חושב הרבה על העתיד? לא ממש מפחד ממנו? לא וקצת בכללי: להקה אהובה: אוונסנס, המכשפות, סינרגיה ספר אהוב: "בורות" של לואיס סצ'ר סופר(ים) אהוב(ים): דויד גרוסמן, מג קאבוט ועוד ועוד. יש מליונים צבע אהוב: אדום, כתום, בורדו. שחור. פריט לבוש אהוב: חזיות :] איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: יש לי יום טוב :) האם אתה חושב יותר מדי? בהחלט אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? הולנד אדם מפורסם שפגשת: ג'ודי מוזס האם יש לך אילו שהם חרטות? כן. מן הסתם קפה אהוב: רגיל כזה. ריח אהוב: בטח לא כמו של הריח שהיה היום בשירותי בנות בבצפר :X מה מכעיס אותך: המורה שלי למתמטיקה. כונפה. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אממ.. כתיבה, או ספורט. אבל יותר מכל- להתעצל :) האדם שעושה לך הכי טוב: מויה, יעלי, סופר אלונית. ועוד הרבה :] סגנון מוזיקה אהוב:רוק וקצת פופ חדר אהוב בבית: החדר שלי והמטבח. והחדר מחשב. כן. מקום אהוב בעולם: ל'דעת. מקצוע שנוא: מתמטיקה!#%^@^!% מורה אהוב: יש הרבה דווקא. אוהב את בצפר? לא כ"כ נרדם בשיעורים? רק מנמנמת מעשן? איכסה נפגע (רגשית) בקלות? לפעמים נותן מעצמך? כן לועס דברים? רק מסטיקים אוהב להתקלח? כן אוהב להתעטש? כן! שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? דה אוהב לצחצח שיניים? כןןןןןןןןןן אכפת לך מאיכות הסביבה? כן קונה צרובים/צורב? חלילה אוהב לנסוע או הולך ברגל? מה שיוצא סבב ישן הרבה? יחסית קשר לחפצים? מאוד אוהב חולצות גזורות? כן! אוהב לטייל? לא ממש אוהב כפכפים? שיהיה לובש בוקסר? לא ממש שמש או גשם? מה שיש, אני זורמת :] קר לך או חם לך? קרר ילדותי? קצת חולם בהקיץ? לפעמים :]

למעלה