שאלון!:]

vered151

New member
אני אני אני עונה ../images/Emo9.gif

חחח עניתי על כבר בכמה פורומים...אבל עכשיו חלק מתשובות יהיו שונות...
שם המורה בכיתה א': ג'נט הזיכרון הראשון שלך: נופר עפה מהנדנדה בגן מזל לפני 387925965 שנה האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:
אם נהגת לאכול דברים מוזרים?:
המקצוע הראשון שנכשלת בו: ספרות
המקצוע האחרון שנכשלת בו: אנגלית האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? נורמלית השיר האחרון ששרת: מאי הדבר האחרון שצחקת בגללו: דפקתי גלבה בכניסה לחדר..חחחח הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת האדם האחרון שראית: דוד שלמה הדבר האחרון שאמרת: "כן יש היום פעולה" הדבר האחרון שאכלת: עוגיה הדבר האחרון ששתית: נס קפה מוזר הדבר האחרון שקנית: דיסק בשביל רחלי
השיר האחרון ששמעת: מאי הדיסק האחרון שקנית: דיסק כזה של להיטי 2006 בשביל רחלייייי...חח הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לא זוכרת הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת הווה: שיער נוכחי: ארוך, חום כהה, גלי, אסוף בקוקו מג'ייף מהלילה
בגדים נוכחיים: פיג'מה תכשיטים נוכחיים: כרגע? כלום תמונת דסקטופ נוכחית: בנדור ואני חבר\ה?
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: מממ...אפחד בתכלס האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?
האם אתה עייף?
את מי אתה הכי רוצה לחבק? את הכרית בובספוג המגניבה הזאתיייייי ממה הכי נמאס לך? מהאכזבות את מי היית רוצה להרוג? אותה
הכי פחות מהנה? להיות חולה
עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? ויטרנריה
איפה אתה הולך לגור? קודם בת"א ואז אחרי שתהיה לי משפחה וכל זה אז במושב...לא משנה איזה אבל במושב! כמה ילדים אתה רוצה? 2 3 4 באיזה סוג של מכונית תנהג? פז'ו CC חחחח (אני רק יכולה לחלום..) איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? עם חבר רציני חושב הרבה על העתיד?
מפחד ממנו?
וקצת בכללי: להקה אהובה: סינרגיה, כנסיית השכל, היהודים, משניה ומוניקה סקס האגדיים ספר אהוב: מלך החומוס ומלכת האמבטיה, אני כריסטיאנה פ. סופר(ים) אהוב(ים): אתגר קרת צבע אהוב: כולם
פריט לבוש אהוב: צעיף איבר שהכי מושך אותך: חחח ורידים בולטים בידיים ושפתיים
אתה שמח כש: אני ערה
האם אתה חושב יותר מדי? בימויים האחרונים כן, וזה עצוב אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? קנדה עם המדהימים הקטנים שלי
אדם מפורסם שפגשת: יעל בר זוהר לפני מליון שנה האם יש לך אילו שהם חרטות?
קפה אהוב: חחח משו מזה טעים שבן דוד שלי הביא...עוד לא יצא לשווקים ריח אהוב: של אריאב חח מה מכעיס אותך: שמשקרים לי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לא יודעת... האדם שעושה לך הכי טוב: מממ סגנון מוזיקה אהוב: רוק ישראלי
חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: קנדה מקצוע שנוא: ספרותתתת בעעע
מורה אהוב: אלון, אילנית, אורה ולורנס אוהב את בצפר?
נרדם בשיעורים?
מעשן? אולי כן..ואולי לא...
נפגע (רגשית) בקלות?
נותן מעצמך?
לועס דברים?
אוהב להתקלח?
אוהב להתעטש?
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?
אוהב לצחצח שיניים?
אכפת לך מאיכות הסביבה?
קונה צרובים/צורב?
אוהב לנסוע או הולך ברגל? לנסוע אבל לרוב יוצא ללכת..חח ישן הרבה? לא ממש קשר לחפצים?
אוהב חולצות גזורות?
אוהב לטייל?
אוהב כפכפים?
לובש בוקסר?
שמש או גשם?
קר לך או חם לך? קר לי בידיים ילדותי?
חולם בהקיץ?
אפחד לא באמת יקרא את זה..נכון!? חחח

למעלה