שאלון!:]

Yaarit4

New member
שאלון!:]

שם המורה בכיתה א': הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: המקצוע הראשון שנכשלת בו: המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: הווה: שיער נוכחי: בגדים נוכחיים: תכשיטים נוכחיים: תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\ה? אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האם אתה עייף? את מי אתה הכי רוצה לחבק? ממה הכי נמאס לך? את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? איפה אתה הולך לגור? כמה ילדים אתה רוצה? באיזה סוג של מכונית תנהג? איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? חושב הרבה על העתיד? מפחד ממנו? וקצת בכללי: להקה אהובה: ספר אהוב: סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: פריט לבוש אהוב: איבר שהכי מושך אותך: אתה שמח כש: האם אתה חושב יותר מדי? אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? אדם מפורסם שפגשת: האם יש לך אילו שהם חרטות? קפה אהוב: ריח אהוב: מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב: חדר אהוב בבית: מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: מורה אהוב: אוהב את בצפר? נרדם בשיעורים? מעשן? נפגע (רגשית) בקלות? נותן מעצמך? לועס דברים? אוהב להתקלח? אוהב להתעטש? שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? אוהב לצחצח שיניים? אכפת לך מאיכות הסביבה? קונה צרובים/צורב? אוהב לנסוע או הולך ברגל? ישן הרבה? קשר לחפצים? אוהב חולצות גזורות? אוהב לטייל? אוהב כפכפים? לובש בוקסר? שמש או גשם? קר לך או חם לך? ילדותי? חולם בהקיץ?

סינטטית

New member
ממ.

שם המורה בכיתה א': איימי הזיכרון הראשון שלך: המ האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לפעמים אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: פיתה עם קטשופ? חח המקצוע הראשון שנכשלת בו: אנגלית, בכיתה ד. היתה מורה סתומה המקצוע האחרון שנכשלת בו: המ, שחושבים על זה, השנה לא היו לי נכשלים (עדיין..חח) האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן, לאיפה שאני עכשיו.. פעם 1 איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? אחלה השיר האחרון ששרת: איתי לא מתעסק ברגשות יותר מידיייי הדבר האחרון שצחקת בגללו: גרי הפעם האחרונה שבכית: בלילה האדם האחרון שראית: את המשפחה בבוקר הדבר האחרון שאמרת: "ביי" הדבר האחרון שאכלת: סנביץ' עם שוקולד הדבר האחרון ששתית: מיץ תפוזים סחוט הדבר האחרון שקנית: לא זוכרת השיר האחרון ששמעת: אלפי זוגות עיניים - גרסת פסנתר הדיסק האחרון שקנית: שייגעצ - להפסיק לאכול עוגות הפעם האחרונה שעזרת לאמא: יום שישי הדבר הכי מטורף שעשית: צניחה חופשית הווה: שיער נוכחי: מה איתו? בגדים נוכחיים: מה שלבשתי לבי"ס תכשיטים נוכחיים: כלום, מאז שהתחלתי לעבוד במקדולנדס אני לא שמה תכשיטים חחח, אין לי כוח להוריד ולהחזיר כל פעם! תמונת דסקטופ נוכחית: גפן ובנואה מההופעה בכפ"ס חבר\ה? אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ..... האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן האם אתה עייף? כן מאוד את מי אתה הכי רוצה לחבק? ..... ממה הכי נמאס לך? מהכל. את מי היית רוצה להרוג? X: הכי פחות מהנה? המ עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? המ איפה אתה הולך לגור? ת"א כמה ילדים אתה רוצה? 3 או 4 באיזה סוג של מכונית תנהג? המ איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? המ חושב הרבה על העתיד? לא מפחד ממנו? לפעמים וקצת בכללי: להקה אהובה: סינרגיה ספר אהוב: עומדים בטור סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: כחול פריט לבוש אהוב: אולסטאר איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: מצליח לי, בכל דבר בחיים האם אתה חושב יותר מדי? לפעמים אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? באי בודד אדם מפורסם שפגשת: פגשתי הרבה האם יש לך אילו שהם חרטות? כן קפה אהוב: לא אוהבת קפה ריח אהוב: במבה מה מכעיס אותך: ששוללים משהו מראש מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אין לי איכויות האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב: רוק חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: מתמטיקה מורה אהוב: המ אוהב את בצפר? לא נרדם בשיעורים? תמיד מעשן? לא נפגע (רגשית) בקלות? כן לצערי.. נותן מעצמך? משתדלת לועס דברים? לפעמים אוהב להתקלח? כן אוהב להתעטש? חח>< שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כן אוהב לצחצח שיניים? לא אבל זה חובה אכפת לך מאיכות הסביבה? כן קונה צרובים/צורב? לא הרבה, אם זה אמן שאני אוהבת מאוד אני קונה מקורי אוהב לנסוע או הולך ברגל? לנסוע ישן הרבה? אם יש זמן קשר לחפצים? המ אוהב חולצות גזורות? תלוי אוהב לטייל? כן אוהב כפכפים? כן לובש בוקסר? לא שמש או גשם? גשם קר לך או חם לך? קר לי ילדותי? לא חולם בהקיץ? לא

KNS

New member
^^

שם המורה בכיתה א': ליאורה צרפתי הזיכרון הראשון שלך: שאכלתי את הקילופים של הקיר מאחורה בגן עם עוד קבוצה של ילדים האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: אולי קצת בכיתה א'... אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: חול, קירות מקולפים (הייתי זקוקה לסידן נואשות!) המקצוע הראשון שנכשלת בו: המממ מת'?
אני לא ממש זוכרת נכשלים חחח מעדיפה להדחיק... המקצוע האחרון שנכשלת בו: מת'? חחחח לא הצד החזק שלי... האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן, פעם אחת, אותה שכונה בחולון דירה גדולה יותר. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? מוזרה
השיר האחרון ששרת: תראי זה אני
הדבר האחרון שצחקת בגללו: ידיד שלי שסיפר לי כמה הוא נכשל במבחן בצורה מצחיקה. הפעם האחרונה שבכית: לפני שבוע נראלי... האדם האחרון שראית: השכן שלי שהוריד את הכלב למטה.. הדבר האחרון שאמרת: "ביי" כשדיברתי עם אמא בטלפון.. הדבר האחרון שאכלת: סנדוויץ בביצפר הדבר האחרון ששתית: מים בביצפר הדבר האחרון שקנית: לא זוכרת
השיר האחרון ששמעת: Blinded In Chains של אבנג'ד סבנפולד הדיסק האחרון שקנית: a fever you cant sweat out של פאניק.. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: יום שישי לנקות תבית... הדבר הכי מטורף שעשית: לא נראלי שאי פעם עשיתי משו מטורף!
הווה: שיער נוכחי: אסוף אחורה בגדים נוכחיים: קפוצ'ון ביצפר, ג'ינס. תכשיטים נוכחיים: שעון יד תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\ה? נופ. סולו. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ידיד שלי. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כה! להתכונן למבחן בביו'! האם אתה עייף? מאודדד נרשמתי ב-4 בבוקר וקמתי ב-7!! את מי אתה הכי רוצה לחבק? אותו ידיד ... ממה הכי נמאס לך? אנשים מעצבנים! את מי היית רוצה להרוג? אנשים מעצבנים! הכי פחות מהנה? אנשים מעצבנים! (אני ממחזרת תשובות אה?) עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? בטח רופאה... איפה אתה הולך לגור? בקליפורניה, שיקאגו או לונדון כמה ילדים אתה רוצה? 3, הכי ממוצע לא? באיזה סוג של מכונית תנהג? לאדעת
גם מכוניות זה לא הצד החזק שלי... איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? במצב שיהיה לי כיף בו (הו! כמה עמוק!) חושב הרבה על העתיד? הרבה.. מפחד ממנו? מאוד... וקצת בכללי: להקה אהובה: סינרגיה, פול אאוט בוי, פאניק. ספר אהוב: ניקולאס ניקלבי של צ'ארלס דיקנס סופר(ים) אהוב(ים): צ'ארלס דיקנס ודן בראון. צבע אהוב: אדום\כחול פריט לבוש אהוב: ג'ינס וחולצה. איבר שהכי מושך אותך: עיניים יפות!!! (גפן!!!) אתה שמח כש: אני עם חברות האם אתה חושב יותר מדי? משתדלת שלא..לא עושה לי טוב
חח אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? קליפורניה, שיקאגו, לונדון. אדם מפורסם שפגשת: עודד מנשה
חחחחח אה...ומיכל ינאי האם יש לך אילו שהם חרטות? מלא..לא שאני זוכרת עכשיו... קפה אהוב: לא שותה קפה
ריח אהוב: של גשם.. מה מכעיס אותך: אנשים מעצבנים כבר אמרתי? מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: יודעת להקשיב ולתת עצות טובות. האדם שעושה לך הכי טוב: ידיד שלי. סגנון מוזיקה אהוב: רוק..לא כבד מידי..פאנק.. אימו...רוק רגיל כזה. סינרגיה! חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: החדר שלי (או שיקאגו..תבחרו חח) מקצוע שנוא: ביולוגיה. יאכ. מורה אהוב: המחנכת שלי!! אוהב את בצפר? נחמד.. נרדם בשיעורים? לא קרה. כמעט. ממש רציתי. אבל לא קרה. מעשן? לא, אני די אסתמטית חחחח XD נפגע (רגשית) בקלות? לפעמים. בינוני כזה. נותן מעצמך? משתדלת. לועס דברים? רק כאלה שנכנסים לקיבה שלי. לא אוכלת מסטיקים. אוהב להתקלח? מאוד
אוהב להתעטש? לא=\...אבל יש לי הרבההה אלרגיות! שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? אוהב לצחצח שיניים? אממ
זה כבר הרגל אז אני לא ממש שמה לב חחח אכפת לך מאיכות הסביבה? בואו נגיד שאני יודעת מזה פח אשפה ומשתמשת בו כשצריך. קונה צרובים/צורב? צורבת צורבת חח אוהב לנסוע או הולך ברגל? תלוי במצב רוח ישן הרבה? משתדלת כמה שיותר חח קשר לחפצים? לחלק...לא ממש זוכרת עכשיו. אוהב חולצות גזורות? לא ממש =\ אוהב לטייל? יאפ D: הרים. יערים. כל מה שמאתר פיזית\נפשית\שכלית עם סכנת התעלפות \התגלגלות\פציעות וכל אלה חח אוהב כפכפים? לא ממש..מעדיפה נעליים סגורות. לובש בוקסר? לא
שמש או גשם? באמצע. קר לך או חם לך? קר לי..אני אנמית... (עם כל המחלות הכרוניות נדפקתי!) ילדותי? תלוי באיזה מקרים. בדר"כ לא.. חולם בהקיץ? כה הרבה!!

שלומיתת

New member
:p

שם המורה בכיתה א': גליOO הזיכרון הראשון שלך: אני נוטלת ידיים בגןXDD האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:קצת כן.. אם נהגת לאכול דברים מוזרים?:לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: לא נכשלתי.. המקצוע האחרון שנכשלת בו: מממ האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):ת'אמת לא.. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?נחמדה השיר האחרון ששרת: מרגיש אחר הוא היה ברדיוXD הדבר האחרון שצחקת בגללו: היום מחברה שלי.. הפעם האחרונה שבכית:מממממ לפני זבוע ככה משיר כלשהוא:p האדם האחרון שראית:אחותי הקטנה הדבר האחרון שאמרת: לקחת אורז?:D הדבר האחרון שאכלת: מממממ קצפת היינו במסעדה:D הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: חולצה השיר האחרון ששמעת: the black parade הדיסק האחרון שקנית:מרגיש אחר הפעם האחרונה שעזרת לאמא: ממ שאלה טובהOOסתם,ביום שישי הדבר הכי מטורף שעשית: לאדעת הווה: שיער נוכחי: קוקו נמוך בגדים נוכחיים: חצאית חומה וסווטשירט שמן^^ תכשיטים נוכחיים: אין עלי..חוצמהצמידים הרגילים תמונת דסקטופ נוכחית: של אחותי עם יותם הלפרין..XD חבר\ה?אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:בתאל או גפן:) או נורייתתתתOO האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?חח כע ללמוד למבחן ולקרוא ספר באנגלית=\ האם אתה עייף?קצת את מי אתה הכי רוצה לחבק?כרגע?גפן*_* ממה הכי נמאס לך?מהלימודים המזדיינים האלה. את מי היית רוצה להרוג?אמממממממ כרגע אפחד.. הכי פחות מהנה?שאני פה עם המחשבה הזאת שאני צכה ללכת ללמודד*&)*$& עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?שאלה טובה איפה אתה הולך לגור?לאדעת כמה ילדים אתה רוצה?4-5 באיזה סוג של מכונית תנהג?מה אני?!היורשת של אורי גלר?! איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?מאושרת.. חושב הרבה על העתיד?לא ממש מפחד ממנו?קצת וקצת בכללי: להקה אהובה:שאלה טובה.XDDDD סינרגיה ברוררר(:) ספר אהוב:אהבתי את רודף העפיפונים סופר(ים) אהוב(ים):לאדעת צבע אהוב: שחור ואדום..גם לבן ואפור קצת פריט לבוש אהוב:חולצה שחורה וחצאית בלון שחורה(:) איבר שהכי מושך אותך:לאדעת אתה שמח כש: בהופעות..:) האם אתה חושב יותר מדי?לפעמים כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה?אממ..אני לא ממש מכירה..אבל ניו יורק..מקום עם קצב כזה..לאדעתXD אדם מפורסם שפגשת:סינרגיהXDDDDDDDDDDDDDDD האם יש לך אילו שהם חרטות?תמיד יש קפה אהוב: הרגיל..נס ריח אהוב:212..:p מה מכעיס אותך:שאני לא תמיד אני מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:להקשיב.אני אוהבת את זהOO האדם שעושה לך הכי טוב:שאלה מעולה..לאדעת. סגנון מוזיקה אהוב:רוק,רוק כבד,מטאל חדר אהוב בבית:החדר של אחותי שניכסתי אותו לעצמי:p מקום אהוב בעולם:לאדעת מקצוע שנוא: אממ..תנ"ך מורה אהוב:המורה לספורט:) אוהב את בצפר?לא ממש נרדם בשיעורים?כן..XDD מעשן?לא נפגע (רגשית) בקלות?נראלי שכן.. נותן מעצמך?משתדלת:) לועס דברים?חחח מסטיק?XD אוהב להתקלח?כן:) אוהב להתעטש?OO שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?דווקא זה מגניבXD אוהב לצחצח שיניים?אממ שאלה מעולה בשבילי..כי אני קצת מכורה לזה..XD אכפת לך מאיכות הסביבה?לאXDD קונה צרובים/צורב?לא אוהב לנסוע או הולך ברגל?תלוי..אם אני עייפה שזה בד"כ..אז ליסוע ישן הרבה?כןן:) קשר לחפצים? לא משו מיוחד אוהב חולצות גזורות? לא אוהב לטייל?תלונ במצברוח אוהב כפכפים? בקיץXD לובש בוקסר? לאoO שמש או גשם?אם אני בחוץ עדיף שמש.. קר לך או חם לך? כרגע קר לי ילדותי? קצת חולם בהקיץ?כןXD שאלון נחממד:)

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif בחיים לא היתה לי כזאת הרגשה.

שם המורה בכיתה א':
יא איזו נוסטלגיהההההה יונה :] הזיכרון הראשון שלך:
נמ. לא רוצה לדבר על זה... האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:
לא שזכור לי.. אממ לא. אם נהגת לאכול דברים מוזרים?:
מלפפונ עם שוקולד :] יאמי? חחח המקצוע הראשון שנכשלת בו:
נמ.. פיזיקה נראה לי המקצוע האחרון שנכשלת בו:
אותו הדבר.. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):
כע.. מאוסטריה ליפו לקנדה לרעננה לרעננה ולרעננה :] איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?
זכרון השיר האחרון ששרת:
כמה עוד אפשר - הראל סקעת הדבר האחרון שצחקת בגללו:
מיכאל
הפעם האחרונה שבכית:
אתמול האדם האחרון שראית:
אח שלי הדבר האחרון שאמרת:
"כמה עוד אפשר לקרוא למה שיש בינינו אהבההה.." הדבר האחרון שאכלת:
אתמול פיתה עם ביצה. הדבר האחרון ששתית:
אתמול פאנטה הדבר האחרון שקנית:
נראה לי שוודקה שלשום השיר האחרון ששמעת:
ווישמאסטר - נייטוויש הדיסק האחרון שקנית:
סינרגיה החדש!!! הפעם האחרונה שעזרת לאמא:
אתמול הדבר הכי מטורף שעשית:
התאהבתי בו. הווה:
לצערי שיער נוכחי:
ארוך חלק שחור עם פסים אדומים בגדים נוכחיים:
מכנס פיג'מה עם לבבות וחולצת טריקו ארוכה בצבע כחול תכשיטים נוכחיים:
לב תכלת על שרשרת תמונת דסקטופ נוכחית:
של אוונסנס חבר\ה?
נופ אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:
הוא האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?
לעבוד.. אני בחופשת מחלה. האם אתה עייף?
מאוד את מי אתה הכי רוצה לחבק?
אותו ממה הכי נמאס לך?
ממנו את מי היית רוצה להרוג?
את ההוא הכי פחות מהנה?
להרוג? עתיד:
נחשוב על זה.. מה הקריירה שלך הולכת להיות?
משהו בפסיכולוגיה איפה אתה הולך לגור?
חו"ל כמה ילדים אתה רוצה?
3 באיזה סוג של מכונית תנהג?
מאזדה 3? איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?
עם אהבת חיי? חושב הרבה על העתיד?
לא מפחד ממנו?
יותר מידי וקצת בכללי:
טוב נו להקה אהובה:
סינרגיה ספר אהוב:
הנסיכה שאהבה אגדות - אגדה פסיכולוגית סופר(ים) אהוב(ים):
פאולו קואלו צבע אהוב:
סגול פריט לבוש אהוב:
המכנסיים השחורות שלי למרות שהן ענקיות עלי. איבר שהכי מושך אותך:
עיניים אתה שמח כש:
כשהוא מחבק האם אתה חושב יותר מדי?
מאז ומתמיד אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה?
אירופה אדם מפורסם שפגשת:
פגשתי מלא. האם יש לך אילו שהם חרטות?
כע קפה אהוב:
לא שותה קפה ריח אהוב:
לימון? מלון? חחח ריח אהוב. מה מכעיס אותך:
ההוא מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:
האכפתיות האדם שעושה לך הכי טוב:
לא בטוחה אם יש כזה סגנון מוזיקה אהוב:
הכל מהכל תלוי במצב רוח חדר אהוב בבית:
החדר שלי כמובן מקום אהוב בעולם:
בגרמניה באלוואנגן ליד הבית שלנו יש מעין יער קסום כזה.. מקצוע שנוא:
פיזיקה מורה אהוב:
המורה שלי לביולוגיה בחטיבה קליה. אוהב את בצפר?
האוניברסיטה כע נרדם בשיעורים?
לא מעשן?
לא, פסיבית אבל. חחח לא נשמע טוב. נפגע (רגשית) בקלות?
לצערי נותן מעצמך?
יותר מידי לועס דברים?
מה שצריך ללעוס... אוהב להתקלח?
כע אוהב להתעטש?
לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?
אוח כן כל כךךך אוהב לצחצח שיניים?
לא אכפת לך מאיכות הסביבה?
לרוב קונה צרובים/צורב?
חחח אוהב לנסוע או הולך ברגל?
לנסוע ישן הרבה?
הלוואי קשר לחפצים?
יש אוהב חולצות גזורות?
מאוד אוהב לטייל?
כע אוהב כפכפים?
כע לובש בוקסר?
בתור פיג'מה שמש או גשם?
גשם קר לך או חם לך?
שניהם ביחד.. אני חולה!@#@!@ ילדותי?
לא יודעת, לפעמים כן לפעמים לא אני מניחה חולם בהקיץ?
לצערי יאאאאאאאאאאאאאאאאאא זה נגמר!!!!

../images/Emo178.gif

שם המורה בכיתה א': דפנה הזיכרון הראשון שלך: שנפלתי מהמגלשה בגן P: האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: קצת אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: מי זוכר המקצוע האחרון שנכשלת בו: לשון האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): עברתי איזה 5 פעמים :S נודדים. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? עצבנית השיר האחרון ששרת: את דומה לכלב- שייגעצ הדבר האחרון שצחקת בגללו: הבייביסיטר צרחה מהחלון עירומה :S היא משגעת אותי הילדה הזאת! הפעם האחרונה שבכית: היום האדם האחרון שראית: בייביסיטר הדבר האחרון שאמרת: תשטפי ידיים הדבר האחרון שאכלת: שניצל הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: סיגריות השיר האחרון ששמעת: את דומה לכלב הדיסק האחרון שקנית: ריטה- חמצן הפעם האחרונה שעזרת לאמא: יום חמישי הדבר הכי מטורף שעשית: לאדעת הווה: שיער נוכחי: אממ מתולתל פזור? בגדים נוכחיים: מכנס כחול וחולצה כזאת.. נו P: תכשיטים נוכחיים: שרשרת מפרט? תמונת דסקטופ נוכחית: של הבנדוד הפיצ שלי חבר\ה? נייט אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: הוא האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? רק אחת? ;[ האם אתה עייף? כן את מי אתה הכי רוצה לחבק? אותו ממה הכי נמאס לך? בצפר את מי היית רוצה להרוג? מחנכת הכי פחות מהנה? בצפר עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? מאיפה לי איפה אתה הולך לגור? יהוד :) או רמת גן. כמה ילדים אתה רוצה? לאדעת באיזה סוג של מכונית תנהג? אופניים P: חח סתם לאדעת איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? בהודו מעשנת באנגים. לאדעת נו! חושב הרבה על העתיד? אפשר לאמר מפחד ממנו? קצת וקצת בכללי: להקה אהובה: סינרגיה, שייגעצ ספר אהוב: אין אחד סופר(ים) אהוב(ים): כנ"ל צבע אהוב: אדום שחור ירוק פריט לבוש אהוב: איבר שהכי מושך אותך: עיניים, שיער, שפתיים. וכל זה P: אתה שמח כש: הוא פה האם אתה חושב יותר מדי? כלכך!!!!11 הרבה יותר מידי. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? איתו :) אדם מפורסם שפגשת: לאדעת חח. אה פגשתי את האם יש לך אילו שהם חרטות?ברור קפה אהוב: נס ריח אהוב: שלו מה מכעיס אותך: הורים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אין :| האדם שעושה לך הכי טוב: הוא סגנון מוזיקה אהוב: רוק ישראלי בעיקר חדר אהוב בבית: מרפסת? מקום אהוב בעולם: שאני אצא מישראל אני אודיע לכם :/ מקצוע שנוא: לשון, תנ"ך, מתמטיקה מורה אהוב: איילה, מורה לספרות
כפרעליה. אוהב את בצפר? לא נרדם בשיעורים? לפעמים מעשן? כן נפגע (רגשית) בקלות? כן נותן מעצמך?משתדלת לועס דברים?כן אוהב להתקלח?כן, כשלא נגמרים המיים:/ אוהב להתעטש? לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? הכי שונאת בארץ! אוהב לצחצח שיניים? מה יש לאהוב בזה חח אכפת לך מאיכות הסביבה? קצת קונה צרובים/צורב? משתדלת שלא אוהב לנסוע או הולך ברגל? תלוי לאן ישן הרבה? כן קשר לחפצים? אוהב חולצות גזורות? קצת אוהב לטייל? קצת אוהב כפכפים? לא לובש בוקסר? לפעמים שמש או גשם? גשם! קר לך או חם לך? נעים, נוטה לקר ילדותי? לפעמים חולם בהקיץ? לפעמים :)

Mazi Love Brian

New member
לא שמישהו יקרא את זה.. אבל שיהיה ^^

שם המורה בכיתה א':
אתי
הזיכרון הראשון שלך:
את התמונה העצובה ביום הראשון בכיתה א'. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:
אולי. אם נהגת לאכול דברים מוזרים?:
לא. המקצוע הראשון שנכשלת בו:
מתמטיקה - ועדיין
המקצוע האחרון שנכשלת בו:
מ.. מתמטיקה. XD האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):
לא. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?
זיכרונחמד [מילה אחת
]
השיר האחרון ששרת:
"עוזב"
הדבר האחרון שצחקת בגללו:
אחותי המסטולית. O____o הפעם האחרונה שבכית:
בטיול השנתי.
האדם האחרון שראית:
אח. הדבר האחרון שאמרת:
"קורל די עם השטויות."
הדבר האחרון שאכלת:
מרק. הדבר האחרון ששתית:
קולה.
הדבר האחרון שקנית:
בקבוקקולה השיר האחרון ששמעת:
מרגיש אחר. הדיסק האחרון שקנית:
- הפעם האחרונה שעזרת לאמא:
לאזוכרת.
הדבר הכי מטורף שעשית:
אנלא עושה דברים מטורפים
הווה: שיער נוכחי:
חום\ג'ינג'י בגדים נוכחיים:
סריג שחור\גי'נס תכשיטים נוכחיים:
טבעת\2 צמידים\2 שרשראות. תמונת דסקטופ נוכחית:
- חבר\ה?
- אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:
נמ.. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?
לא . האם אתה עייף?
דיי. \: את מי אתה הכי רוצה לחבק?
נמ...|מגלגלתעיניים| ממה הכי נמאס לך?
לימודים!@# את מי היית רוצה להרוג?
חסאן נסראללה!
הכי פחות מהנה?
ללמוד. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?
אין לי שמץ. איפה אתה הולך לגור?
בעזרתהשם חו"ל . כמה ילדים אתה רוצה?
5 באיזה סוג של מכונית תנהג?
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?
מקום מסודר, עבודה מסודרת, אהבה. חיים.. להנות. חושב הרבה על העתיד?
המ.. די הרבה. מפחד ממנו?
בערך. וקצת בכללי: להקה אהובה:
יש המון.
ספר אהוב:
- סופר(ים) אהוב(ים):
- צבע אהוב:
שחור\אדום\כחול פריט לבוש אהוב:
ג'ינס איבר שהכי מושך אותך:
עיניים. אתה שמח כש:
נוח\מציק לי.
האם אתה חושב יותר מדי?
המ. כן. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה?
אוסטרליה. אדם מפורסם שפגשת:
- האם יש לך אילו שהם חרטות?
המ מידי פעם קפה אהוב:
נס ריח אהוב:
במבה. מה מכעיס אותך:
מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:
האדם שעושה לך הכי טוב:
אהמ. סגנון מוזיקה אהוב:
רוק\פאנק\פופ. חדר אהוב בבית:
חדרשלי. ^^ מקום אהוב בעולם:
רומא.
מקצוע שנוא:
מתמטיקה!
מורה אהוב:
ישראל. ;[ אוהב את בצפר?
לא. נרדם בשיעורים?
לא. מעשן?
לא נפגע (רגשית) בקלות?
כן. נותן מעצמך?
כן לועס דברים?
כן אוהב להתקלח?
כן אוהב להתעטש?
לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?
כן אוהב לצחצח שיניים?
כן אכפת לך מאיכות הסביבה?
נמ אפשר להגיד קונה צרובים/צורב?
צורב אוהב לנסוע או הולך ברגל?
גם וגם ישן הרבה?
כן. קשר לחפצים?
ממ.. חלק אוהב חולצות גזורות?
כן אוהב לטייל?
כן אוהב כפכפים?
כן לובש בוקסר?
לא שמש או גשם?
שמש קר לך או חם לך?
קר.
ילדותי?
לא
חולם בהקיץ?
נמ לעיטים .

Mazi Love Brian

New member
כבר מהדקה שניכנסתי לשער של

הביתספר, והיה צילצול.. עשו לי תמונה [איך אני זוכרת ת'יום הזה.
] . אז הייתי כלכך מבואסת XD גםאז לא אהבתי בצפר.
. את קולטת את התמונה? היא כלכך מבואסת XD.. הו אני סוגדת לך. ^^

Mazi Love Brian

New member
באלבום ../images/Emo12.gif

מחוסה טוב טוב עם עוד איזה 7854 תמונות אחרות ! ועדיף ככה.
חחחחחחחחחחחחחחחח לא, זה הימצחיק.P:

../images/Emo13.gif

שם המורה בכיתה א': נועה הזיכרון הראשון שלך: אנערף האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: אולי אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: אח שלי נהג לתת לי לאכול נמלים כשהייתי קטנה המקצוע הראשון שנכשלת בו: לא יודעת המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? אחלה בחלה השיר האחרון ששרת: קרן פלס- לרוץ לרוץ הדבר האחרון שצחקת בגללו: פחח לא זוכרת, אבל בטח בזמן האחרון מאיזשהו משהו שטותי הפעם האחרונה שבכית: בשישי-שבת האדם האחרון שראית: יובל המורה לנהיגה הדבר האחרון שאמרת: משהו שמילמלתי לעצמי כשכתבתי משהו במחשב הדבר האחרון שאכלת: עוף נראה לי[לא היה משהו] הדבר האחרון ששתית: קולה הדבר האחרון שקנית: מלאאאןן בגדים!! : )) השיר האחרון ששמעת: קרן פלס- לרוץ לרוץ הדיסק האחרון שקנית: פיצ קנתה לי, של עידני רייכל! הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אמא עוזרת לי, לא אני לה]; הדבר הכי מטורף שעשית: השתכרתי הווה: שיער נוכחי: פזור, חלק!
בגדים נוכחיים: חולצה חומה מקסטרו, מן סריג שחור מH&O וג'ינס תכשיטים נוכחיים: שרשרת שגרין קנתה לי תמונת דסקטופ נוכחית: שלי ושל אלונה חבר\ה?אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: טלי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן, ללמוד לספרות האם אתה עייף? ככה ככה את מי אתה הכי רוצה לחבק? פיצ
ממה הכי נמאס לך? מהכל לצערי:) את מי היית רוצה להרוג? :) הכי פחות מהנה? ללמוד וללמוד כל הזמן עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? לא יודעת עוד איפה אתה הולך לגור? ת''א כמה ילדים אתה רוצה? 3-2 באיזה סוג של מכונית תנהג? הונדה! וכמובן הג'יפ של אמא:) (איסוזו) איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? לאיודעת חושב הרבה על העתיד?קצת מפחד ממנו?כן וקצת בכללי: להקה אהובה: סינרגיה! ספר אהוב:המאהב סופר(ים) אהוב(ים): אין חח צבע אהוב: הכל! ירוק בקבוק!:) פריט לבוש אהוב: סריג מזארה הירוק.. איבר שהכי מושך אותך: ידיים!! אך!!
אתה שמח כש: טוב:) האם אתה חושב יותר מדי? כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? אוסטרליה אדם מפורסם שפגשת: הרבה האם יש לך אילו שהם חרטות? כן, מיום שישי האחרון- השיכרות.. קפה אהוב: הפוך קטן, תודה. ריח אהוב: רושאס!!
מה מכעיס אותך: הרבה מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לא יודעת :| האדם שעושה לך הכי טוב: דנה סגנון מוזיקה אהוב: רוק חדר אהוב בבית:שלי מקום אהוב בעולם:אוסטרליה! מקצוע שנוא: תנך מורה אהוב: ורדה!! ודבורה!!
ויואבייייי!!!!!!!!!! אוהב את בצפר? לא נרדם בשיעורים?לפעמים מעשן?נרגילה נפגע (רגשית) בקלות? חח כן קצת נותן מעצמך?כמה שאפשר, לאנשים שאני אוהבת לועס דברים?כן אוהב להתקלח?כן אוהב להתעטש?כן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? שונאת!!!!! אוהב לצחצח שיניים?ממ זה נחמד:) אכפת לך מאיכות הסביבה?כן קצת קונה צרובים/צורב?כן אוהב לנסוע או הולך ברגל? לנסוע! ישן הרבה?כן! קשר לחפצים? נו? יש.. אוהב חולצות גזורות? לא אוהב לטייל?כן אוהב כפכפים?כן לובש בוקסר? כן שמש או גשם?גשם! קר לך או חם לך? נעים לי ילדותי? כן:) חולם בהקיץ?כל הזמן

KNS

New member
../images/Emo2.gif איזה אח אכזרי!!! לאכול נמלים?!?

חח ועוד הסכמת...XD

חחח נו בטח הסכמתי

לא הבנתי מזה.. עזבי את זה]; יש לי גם אחות רעה! כשהייתי קטנה היא הכריחה אותי לבוא להחזיק לה את הרגל כשהיא יושבת על הספה רואה טלויזיה:X אחים רעים]; אבל כפרהעליהם:)

למעלה