שאלון

NeverDream

New member
יואו... תעקבי אחרי הסטטיסטיקה...

ותביני שלא סביר שנחטוף מזה סרטן\מחלות עור ובעיקר- אימפוטנציה. זה נגרם רק מסיגריות עם מנטול. לא מכריחים אותך לעשן. תני לי את השאכטה שלי בשקט, זה הכל...

Prophet Of God

New member
תכל'ס

אני לא אכחיש את מה שדיברנו בנוגע להרגע והכל. אני לא אומר לו להפסיק לעשן, תבינו, מצדי שיעשן כל החיים אבל כל עוד זה לא לידי שיהיה לו לבריאות. אבל לדעתי לעשן זה דפוק, לדעתי אין בזה דברים שאשכרה שווים את זה.... וכן, יש דברים לא בריאים שכולנו עושים ואני לא אומר לא לעשות ולעשות רק מה שבריא, ממש לא, את מכירה אותי. אם זה מה שעושה לו טוב...שיעשן, לדעתי האישית, זה מעאפן.

6 בבוקר ואין משהו לעשות...

קצת בכללי: שם: אדם לב ארי פירסינג: תרבות הגוף היוונית... לא נוגע בדברים כאלה קעקועים: גם כן לא גובה: 1.75 מידת נעליים: 42 צבע שיער: חום חלודה אחים/אחיות: 5 בערך, כל הזמן משתנה בן כמה אתה נראה: לפעמים 18 לפעמים 25, כנראה תלוי בתאורה משקפיים? אכן, למרחק, כמעט ולא מרכיב גשר? לא כרגע עבר פלילי: לא תודה שפות: אנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? שאלה טובה... הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? גם כן... האם... את/ה דלוקה על מישהו: אכן, בחורה נפלאה את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן ולא, לונדון או ניו יורק אבל גם אין כמו ירושלים את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כמובן את/ה רוצה עוד פירסינג: כמובן שלא את/ה אוהבת רכבות הרים: אכן את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד, צריך לראות את הזוג כמה שיותר, כל שבוע יותר מדי רחוק להרוג אנשים: בעד, יש יותר מדי מטורפים מיותרים בסביבה עישון אצל בני עשרה: נגד, גם נגד עישון בכלל, בעעע נסיעה במכונית אחרי ששתית: כן, אם זאת מכונית על שלט מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיהנו להם, לא משנה לי ככה או ככה האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: אכן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 3 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: 0 השם שלך הופיע בעיתון: 0 התחרטת על דברים שעשית: איך אפשר לספור? דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: כייף נחשב? ממתק: גלידת קפה של בן & ג'ריס סרט מצויר: יש הרבה... לוחמי החלל קורנפלקס: קרנצי נט של קלוגס מסטיק: אורביט כחול צבע: קשת... יום בשבוע: רביעי היום הכי לא מועדף: שלישי תכשיט: מיותר חורף\קיץ: קיץ בחדר: מחשב האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: החברה לשעבר ראה אותך בוכה: אמא (בגיל 10 בערך) הלכת איתו לסרט: תמר צעק עליך: הדחקתי שלח לך מכתב: אלקטרוני נחשב? אז נדין האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? לא חיים שאחרי המוות? לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? אכן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? לא היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: אין שיר אחד אוכל אהוב: בשר ולחם תוכנית אהובה: אין ספורט אהוב: כדורסל, כדורגל וסייף. די בשווה תחביב: להתדיין על כל דבר מתחת לשמש זמר/זמרת/להקה אהובים: 4 הלהקות האהובות ביותר הן פינק פלויד, מטאליקה, סטינג והפוליס והביטלס עיתון אהוב: הארץ וסתם... מה השעה עכשיו? 6:23 AM תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אתכונן ליום הראשון של הלימודים באוניברסיטה :) איזה ארוחה אחרונה אכלת? סנדוויץ גבינת שמנת על לחם לבן תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? כבר לא רעש אחרון ששמעת? אנשים מדברים ריח האחרון שהרחת? לא זכור איזה רינגטון יש לך בפלאפון? שיר של הביטלס כרגע מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? תמר אדם

וואווו זה ארוך איזה יופי

שם: דנה פירסינג: לא קעקועים: לא גובה: 1.57 ואני ל-א נמוכה מידת נעליים: 37 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: 2 אחים בת כמה את נראית: חחח 16 ככה משקפיים? עדשות לא מספר גדול כל כך גשר? לא עבר פלילי: אין ולא יהיה שפות: אנגלית עברית ומתחילה צרפתית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? מרגישה טוב עם עצמי הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? מתעצבנת בקלות האם... את/ה דלוקה על מישהו: כרגע לא.. כמה נחמד את/ה רוצה לגור במקום אחר: במילאנו - באיטליה.. אבל לא כל כך את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: כן!! את/ה הייתם בחו"ל: בטח בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא.. זה בילתי אפשרי להרוג אנשים: ממש לא עישון אצל בני עשרה: שיהיה להם בכייף נסיעה במכונית אחרי ששתית: שלא תעזו מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: אין לי בעיה איתם לא כזאת האם את\ה... אי פעם בכית על בת: על חברות - מלא אי פעם בכית על בן: כן כמעט על כל אחד שאהבתי או היה יקר לי אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: לא יודעת אולי יש איזה פעם השם שלך הופיע בעיתון: יום יבוא התחרטת על דברים שעשית: כן ברור דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: אדום ממתק: במבה סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: צ'יריוס מסטיק: דובדבן צבע: אדום יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: שני תכשיט: שרשרת חורף\קיץ: חורף בחדר: והשאלה? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני חח ראה אותך בוכה: ניראה לי ליטל הלכת איתו לסרט: חחח זה 15 ילדים לא כדי לפרט צעק עליך: לא זוכרת שלח לך מכתב: ביומהולדת שלא הייתה מזמן היו הרבה האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? כן אין משהו ספציפי אבל אהבה ממבט ראשון? כמובן חיים שאחרי המוות? לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? אני מפחדת אבל לא מאמינה האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? אוי.. כן הופעת בציבור בפיג'מה? חחחח לא בכית בסרט? כמעט כל הזמן היית על במה? כן אין לי בחד במה או משהו חשבת שאת\ה הולך למות? לא באמת נכשלת במקצוע? בערבית - תמיד הורידו אותך כיתה? חס וחלילה לא הקפיצו אותך כיתה? הקפיצו אותי גן רצית להיות המין השני? ממש לא דברים אהובים: שיר אהוב: how do i live without you - לא זוכרת אוכל אהוב: פירה תוכנית אהובה: פליסיטי ספורט אהוב: כדורגל - רק לראות תחביב: יש לי כל כך הרבה זמר/זמרת/להקה אהובים: אין משהו ספציפי עיתון אהוב: לאישה וסתם... מה השעה עכשיו? 18:23 בדיוק תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? אדום (פעם שלישית בשאלון) סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לקרוא דרקונים של דמדומי הסתיו איזה ארוחה אחרונה אכלת? קרמבו :) תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? לא ממש רעש אחרון ששמעת? הפלתי את השלט ריח האחרון שהרחת? מרכך שהתקלחתי איזה רינגטון יש לך בפלאפון? לא יודעת אפילו מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? להמון אנשים שלא ראיתי מזמן

avki

New member
מיין!

שם: אליאב(קי) פירסינג: נופ. קעקועים: נדה. גובה:1.70 מידת נעליים45: צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: 2 אחיות ואח בת כמה אתה נראה: :\ משקפיים? כע גשר? לא. עבר פלילי: ניסיתי לפרוץ ל'שטח צבאי סגור (התנחלות
) שפות: אנגלית, ארמית, עברית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? עיניים. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? כל השאר? האם... את/ה דלוקה על מישהו: לעע. את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן!! את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כע. את/ה אוהבת רכבות הרים:
את/ה הייתם בחו"ל: וודאי. כמה פעמים, ואפילו ברומניה. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד. להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה: רק כשאין ברירה... נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא. אי פעם בכית על בן: כע. אי פעם שיקרת: לא... סתם. אי פעם נעצרת: כן כמה פעמים... 1 היית מאוהבת: לא. נשבר לך הלב: לא. שברת לבבות: כע. השם שלך הופיע בעיתון: לא. התחרטת על דברים שעשית: לא... סתם. דברים מועדפים: :| מילה בת 4 אותיות: סאמק ממתשוקולד מריר. ק: סרט מצויר:אנימטריקס. קורנפלקס:נסקוויק. מסטיק: מנטה צבע: שחור (פלצן וואנאבי) יום בשבוע: ראשון היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: X, אולי צמידים שחורים או משו... חורף\קיץ: חורף
בחדר: מה? מזתומרת? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: חבר שלי (זה לא מה שזה נשמע) ראה אותך בוכה: ידיה שלי הלכת איתו לסרט: ידידה שלי צעק עליך: אבא :\ שלח לך מכתב: אפחד? האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? לא אם כן איזה? אהבה ממבט ראשון? לא חיים שאחרי המוות? כע יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כע הופעת בציבור בפיג'מה? כע בכית בסרט? כע היית על במה? כע חשבת שאת\ה הולך למות? כע נכשלת במקצוע? כע הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: בלי סוף... אוכל אהוב: בלי סוף
תוכנית אהובה: ספונג'בוב
ספורט אהוב: קפיצה לרוחק תחביב: נגינה זמר/זמרת/להקה אהובים: פינק פלויד
עיתון אהוב: הארץ וסתם... מה השעה עכשיו? 12:40 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לישון איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים? תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? מכונית ריח האחרון שהרחת? סיגריות איזה רינגטון יש לך בפלאפון? Iron Maiden - Fear of the Dark מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? ידידה שלי אררג... זהו? ^_^

XiluminatiX

New member
שאלון

קצת בכללי:אני גר במודיעין, אני לומד בבית ספר עירוני א' בכיתה י'. שם:דין ביטון פירסינג:לא קעקועים:לא גובה:1.73 בערך מידת נעליים:45 צבע שיער:שחור אחים/אחיות:שתי אחיות ואח בן כמה אתה נראה:15 משקפיים?יש גשר?היה עבר פלילי:אין שפות:עיברית, אנגלית וצרפתית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?השער הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?הרגליים האם... את/ה דלוקה על מישהו:לא את/ה רוצה לגור במקום אחר:לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:כן את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל:כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:נגד להרוג אנשים:בעד, תלוי איזה אנשים עישון אצל בני עשרה:נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:אין לי בעיה כל עוד הם לא מתקרבים אליי האם את\ה... אי פעם בכית על בת:אמא זה נחשב...? אי פעם בכית על בן:אבא זה נחשב...? אי פעם שיקרת:כן אי פעם נעצרת:לא כמה פעמים... היית מאוהבת:פעם אחת נשבר לך הלב:כן שברת לבבות:לא השם שלך הופיע בעיתון:לא התחרטת על דברים שעשית:כן דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות:...קלמר... (מה זאת השאלה הזאת?) ממתק:עדשים סרט מצויר:רוג'ר רביט קורנפלקס:כריות מסטיק:מנטה צבע:כחול יום בשבוע:ראשון היום הכי לא מועדף:שני תכשיט:צמיד חורף\קיץ:חורף בחדר:המיטה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אני אני ואני... ראה אותך בוכה:אמא שלי הלכת איתו לסרט:חברים שלי צעק עליך:אבא שלח לך מכתב:הבנק האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?לא אהבה ממבט ראשון?כן חיים שאחרי המוות?גלגול נשמות יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?לא בכית בסרט?לא היית על במה?כן חשבת שאת\ה הולך למות?לא נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?לא דברים אהובים: שיר אהוב:IN THE END של LINKIN PARK אוכל אהוב:הספגטי בלונז של אמא שלי שולט תוכנית אהובה:אבודים ספורט אהוב:כדורסל תחביב:לשחק במחשב זמר/זמרת/להקה אהובים:אין עיתון אהוב:אין וסתם... מה השעה עכשיו?16:21 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?לעשות שיעורים איזה ארוחה אחרונה אכלת?צהריים תיכון או אוניברסיטה?תיכון אתה משועמם/ת?כן רעש אחרון ששמעת?צעקות של אחותי ריח האחרון שהרחת?סבון איזה רינגטון יש לך בפלאפון?אין לי מושג מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?אמא שלי

Orbital Shadow

New member
^^../images/Emo60.gif

קצת בכללי: שם:לירון פירסינג: אין קעקועים:אין גובה: גבוה מספיק
מידת נעליים:41-42
צבע שיער:חום אחים/אחיות: אחות גדולה ואח גדול בת כמה את נראית: ו', מסתבר
משקפיים? לא ^^ גשר? היה
עבר פלילי: חסוי
שפות:עברית ואנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? החיוך הדבילי|מושון| הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? האף והעיניים האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן, אפשר להגיד. את/ה רוצה לגור במקום אחר:לא, טוב לי בבית ^^ את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:אני מאמינה בכל אהבה את/ה רוצה עוד פירסינג: הייתי רוצה נזם את/ה אוהבת רכבות הרים: אהא ^^ את/ה הייתם בחו"ל: אכן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אם אין ברירה, אז ברור להרוג אנשים: בטח עישון אצל בני עשרה: אני נגד עישון בכללי, אבל אם זה עושה טוב, אז שיהיה בכיף נסיעה במכונית אחרי ששתית: אני נגד אלכוהול! זה לא טעים
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיהיה בכיף האם את\ה... אי פעם בכית על בת:כן אי פעם בכית על בן:כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת:לא כמה פעמים... היית מאוהבת: פעמיים נשבר לך הלב:פעמיים שברת לבבות:אני לא חושבת ששברתי לבבות. אולי פעם אחת [אני מקווה שלא] השם שלך הופיע בעיתון: פעם אחת ^^ התחרטת על דברים שעשית: הרבה יותר מידי דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: ג'ולי ממתק: טעים סרט מצויר: סוד הממלכה הקסומה
קורנפלקס:כריות ושוקוס מסטיק: איזה טעם? מנטה עדין
צבע:שחור חציל יום בשבוע:שישי היום הכי לא מועדף: שלישי וחמישי תכשיט:שרשרת חורף\קיץ:חורף בחדר: צ'מפי ^^ האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ג'ול! אבל היא לא איש, אז אממ אני חחח ראה אותך בוכה: מממ שירי? שי? [טיול פתיחה] הלכת איתו לסרט: אבא
צעק עליך: בלהבלה ארקדי וייס שלח לך מכתב:ליד"ה
האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? כן, של הסכו"ם שלי. יש כאלה עם מזל רע [אני המצאתי] אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא. אה רגע, השניצלים!!! כן כן, וזה בדוק. תקפו אותי שניצלים. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? ממ בערך הופעת בציבור בפיג'מה? גם בערך בכית בסרט? כן היית על במה? כן ^^ הופעות
חשבת שאת\ה הולך למות? ברצינות? כן. נכשלת במקצוע? לא, רק במבחנים
[ה33 במתמטיקה רודף אותי
] הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? לא, ממש לא דברים אהובים: שיר אהוב:יש הרבה אוכל אהוב: מרקים למינהם ופיצה והמבורגר תוכנית אהובה: פעם 24 ואבודים אבל נראה לי חברים או משו. ספורט אהוב: כדורסל תחביב: ריקוד זמר/זמרת/להקה אהובים:אין עיתון אהוב:עיתון? וסתם... מה השעה עכשיו? שתהיה בנאדם תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לקנח את האף איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים, אבל אחת מעוותת תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לא, תודה ששאלתם. רעש אחרון ששמעת? מוסיקה ריח האחרון שהרחת? האף שלי סתום. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? של מלחמת העולמות משו מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אמרי, וגם כל מי שבפורום כי אני אוהבת אותכם והלכתי ממש מוקדם במפגש
אז הנה לכם
הא ^^ זהו.

למעלה