יא, אני רוצה!../images/Emo110.gif
קצת בכללי: שם: נוראל
פירסינג: נזם
קעקועים: נופ. גובה: 1.60 מידת נעליים: 39 >< צבע שיער: כרגע? אדום עם פסים. אחים/אחיות: שני אחים קרציות ואחות אחת. בת כמה את נראית: 16, 15. 16 זה הכי גבוה שנתנו לי. משקפיים? רק בסרטים. גשר? היה לי פעם. עבר פלילי: o_0 שפות: עברית ואנגלית.
הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אמממממ... חיצונית או פנימית? חיצונית - העיניים נראה לי, פנימית - אולי הציור, לאדעת. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? ארג. חיצונית זה האף, פנימית זה ההתרגזות המהירה שלי. האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא. את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא ממש. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא. אבל יש מקרים מיוחדים. את/ה רוצה עוד פירסינג: לא. את/ה אוהבת רכבות הרים:
את/ה הייתם בחו"ל: טורקיה ופולין. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא. להרוג אנשים: איכ. עישון אצל בני עשרה: לאלא. נסיעה במכונית אחרי ששתית: לאלאלאלאלא! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: כן.
האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אולי, לא זוכרת. [אני בטוחה שכבר היה את השאלון הזה פעם.] אי פעם בכית על בן: לא. אי פעם שיקרת: בטח, נו. אי פעם נעצרת: לא o_0 כמה פעמים... היית מאוהבת: אף פעם.
|מתה| נשבר לך הלב: שלוש, נראה לי. שברת לבבות: פעם אחת, ואני מקווה שזה לא היה ממש ~שבירה~. השם שלך הופיע בעיתון: אפעם. >< התחרטת על דברים שעשית: יותר מידי. איק. דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: חורף. ממתק: שוקולד
סרט מצויר: "בת הים הקטנה"
קורנפלקס: כריות. [וקוראים לזה דגנים יא מעוותים.] מסטיק: לא אוכלת מסטיקים.
צבע: סגול-לבנדר. ואל תגידו שלא ידעתם.
יום בשבוע: חמישי, ושבת. היום הכי לא מועדף: שני. תכשיט: נזם? [אני לא שמה תכשיטים. ><] חורף\קיץ: חורף
בחדר: מיטה? >< מה השאלה הזאת? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני? o_0 ראה אותך בוכה: ארג. אין לי מושג. אה, האיש ההוא באוטובוס, אחרי שגיליתי שאיבדתי את הדיסקים.
הלכת איתו לסרט: גאיה, ההוא על הפיות באייקון. ^^ צעק עליך: אעעע. לאדעת. שלח לך מכתב: גאיה ^___^ האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא. אהבה ממבט ראשון? כןכן. |רומנטית באופן מחריד| חיים שאחרי המוות? יאפ. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא. אני מאמינה בתאריכים עבריים.
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הרבה o_0 הופעת בציבור בפיג'מה? מזה ציבור? בכית בסרט? כן. "פרנקי היקר", "לעוף כל הדרך הביתה" ו"סיפור אהבה בלתי נשכח". היית על במה? לא. חשבת שאת\ה הולך למות? o_0 נכשלת במקצוע? יותרמידי. >< הורידו אותך כיתה? לא, ברוך ה'.
הקפיצו אותך כיתה? לא, אני לא מחוננת. >< רצית להיות המין השני? כל פעם שיש לי מחזור, בערך. דברים אהובים: שיר אהוב: יש מיליון. אבל אולי ten thousand miles של מרי צ'פין קארפנטר. הוא מדהים.
אוכל אהוב: שוקולד
תוכנית אהובה: אין לי. >< ספורט אהוב: לישון. תחביב: ציור? אתם יודעים, נו. >< זמר/זמרת/להקה אהובים: יותרמידי. עברי, אוונסנס, ג'ון דנוור, פינק פלויד, ביטלס, סלין דיון, רוקסט, ועוד המון. עיתון אהוב: "מקור ראשון", זה היחיד שאני קוראת.
וסתם... מה השעה עכשיו? 20:39 תפוח או בננה? בננה. כחול או אדום? כחול. סתיו או אביב? אביב. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להעלות עוד תמונות לפורום ולסדר את הפלייליסט שלי. איזה ארוחה אחרונה אכלת? סלט, יאמי
תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה, כי זה קרוב. >< אתה משועמם/ת? לא ממש. רעש אחרון ששמעת? אחים שלי רבים, כרגע.
ריח האחרון שהרחת? אמממ.. שמן זית של הסלט? o_0 איזה רינגטון יש לך בפלאפון? "לאונרדו" של עברי. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? לירוני.
טמטם, להת'.