שאלון

NeverDream

New member
את קקי.

זה מה שאת. תעני לטלפון זונה!!!!!!!!!!!!!!!! פריקית את בעצמך יאגמדה. יא מיניאטורה. אנ'לא פאנק. אף פעם לא הייתי. זהו לך. אל תתווכחי.

*מעתיקה מה"פ חברתי*../images/Emo72.gif../images/Emo112.gif

אני עצלנית. >< קצת בכללי שם: נוף. פירסינג: אין. קעקועים: אין. ;[ גובה: 1.59. (עוד סנטימטר!~ :-O) מידת נעליים: 37. אבל יש לי נעליים במידה 40 שקניתי כי הן היו נורא יפות ולא היה במידה שלי. אני חושבת שההליכה שלי השתנתה
צבע שיער: כהה עם קצוות סגולים. אחים/אחיות: לא, תודה. סתם. יש שניים קטנים, ואחד גדול מאומץ. בת כמה את נראית: לא יודעת. הרבה פעמים חושבים שאני ששעשרה שבעשרה ככה. משקפיים?: אין.^^ גשר?: אין ^^ עבר פלילי: אני מניחה שלעשן גראס לא נחשב
שפות: עברית. >< הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?: אה. *מגרדת בראש*; הידיים, אני חושבת. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?: הרבה. האם... את/ה דלוקה על מישהו: דלוקה זו הגדרה מעניינת לזה.
את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא. שוהם לנצח! *קושרת את עצמי לכיכר שחף כי כיכר ברבור בצד השני* את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: הממ. כן. בערך. את/ה רוצה עוד פירסינג: קודם שיהיה לי אחד >< את/ה אוהבת רכבות הרים: לאאאאא.
את/ה הייתם בחו"ל: "הייתם"? מי זה הייתם? אני וגוסטב?
(כן.) בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אני באחת כרגע. זה לא משהו בכלל. ;[ להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה: למהלא. נסיעה במכונית אחרי ששתית: לאלאלא. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: נו באמת. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן. אי פעם בכית על בן: כן. אי פעם שיקרת: מן הסתם... אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים... היית מאוהבת: שלוש. נשבר לך הלב: שתיים. שברת לבבות: חמש. ככל הידוע לי. השם שלך הופיע בעיתון: אולי פעמיים. התחרטת על דברים שעשית: הרבה. >< דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: זנות.
ממתק: שוקולדדדד. לבן עם עוגיות. ולחברה שלי רוקסי היה פעם בבית את השוקולד הכי טעים בעולם ואנ'לא יודעת איך קוראים לו והאאא. >< סרט מצויר: Yellow submerine (בטח לא כותבים את זה ככה. אין לי כוח לבדוק איות.
) קורנפלקס: כריות וניל. מסטיק: אורביט ירוק. צבע: כתום וסגול. יום בשבוע: רביעי. היום הכי לא מועדף: שבת. אמאלה. תכשיט: שרשרת של ירח שכבר לא אצלי. חורף\קיץ: חורףחורףחורף.
בחדר: אה. מה? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: חוץ ממני? רותמ. ראה אותך בוכה: יונתן. הלכת איתו לסרט: ספתא. צעק עליך: אמא. שלח לך מכתב: רותמ. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?: לא ממש. אהבה ממבט ראשון?: לא. אולי הידלקות או משהו כזה. חיים שאחרי המוות?: אני ממש ממש מקווה שלא. זה מפחיד נורא. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?: לא. יא. אני בנאדם ממש חסר אמונה. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?: אני לא אומרת בלי להתכוון. הופעת בציבור בפיג'מה?: יאפ. בכית בסרט?: אוי. כן. בin America בכיתי המון. אני בכלל בוכה בסרטים די הרבה. היית על במה?: כמה פעמים. חשבת שאת\ה הולך למות?: כן, ולהגנתי אפשר להגיד שבאמת הלכתי למות.
נכשלת במקצוע?: כן ;[ הורידו אותך כיתה?: לא. הקפיצו אותך כיתה?: נראה לכם?
רצית להיות המין השני?: קצת. דברים אהובים שיר אהוב:Beby I gonna leave you של לד זפלין, ברלין של לו ריד, וכל הפסקול של "הפסנתר". אוכל אהוב: שוקולד. וכל דבר שיש בו שוקולד.
תוכנית אהובה: חברים? זה הדבר היחיד שאני רואה.>< ספורט אהוב: רכיבה על סוסים. (ארבע שנים!) תחביב: לצייר. בעיקר בצבעי מים. זמר/זמרת/להקה אהובים: ביטלס, פינקפלויד, ולווט אנדרגראונד. עיתון אהוב: המף. וסתם מה השעה עכשיו?: 3:57 בצהריים. תפוח או בננה?: תפוח. למרות ששניהם לא משהו בכלל. כחול או אדום?: כחול. סתיו או אביב?: סתיו. (אפילו שבארץ זה לא ממש משנה) מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?: להתקשר לשמוצה. איזה ארוחה אחרונה אכלת?: קורנפלקס. תיכון או אוניברסיטה?: תיכון. אתה משועמם/ת?: קצת. רעש אחרון ששמעת?: ריין רוג'ר שר, ורוח בעלים בחוץ. ריח האחרון שהרחת?: תמצית וניל. איזה רינגטון יש לך בפלאפון?: אין לי פלאפון! הא! דפקתי את הממסד! מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?: שי.

מוות!!!../images/Emo54.gif

קצת בכללי: שם: טליה פירסינג: אין. אפילו החורים באזניים נסתמו לי קעקועים: אין, אבל אני רוצה לעשות אחד (של המנורה של הג'יני מאלאדין) גובה: בערך 1.70 מידת נעליים: 41-42 צבע שיער: כרגע חום בהיר, במקור חום כהה אחים/אחיות: שתי אחיות ושני אחים בת כמה את נראית: 16-22 (זה מה שאמרו לי לפחות) משקפיים? כבר לא
גשר? אין עבר פלילי: אמ, כבר פעמיים תפסו אותי משחיתה רכוש בעזריאלי שפות: עברית ואנגלית שוטף, צרפתית צולע, קללות בערבית, הולנדית, ספרדית, גרמנית, רוסית ופרסית, ושירים בוולשית והונגרית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? החוכמה שלי הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? הטיפשות שלי האם... את/ה דלוקה על מישהו: לצערי לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן, בלונדון!!1!111 את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לי זה לא יעבוד. אולי לאנשים אחרים את/ה רוצה עוד פירסינג: לא ממש את/ה אוהבת רכבות הרים: אף-פעם לא ניסיתי, כי אני פחדנית את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא שאלה של בעד או נגד, לי זה פשוט לא יעבוד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד (וגם אצל מבוגרים) נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד (יש בזה מין הסיכון) מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד
האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: רק ע"י השומרים של עזריאלי
כמה פעמים... היית מאוהבת: המון נשבר לך הלב: יותר מדי שברת לבבות: לא ידוע לי על שום מקרה כזה השם שלך הופיע בעיתון: אין לי מושג התחרטת על דברים שעשית: יותר מדי דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: ערפד, מוות, חתול, ציצי ממתק: שוקולד סרט מצויר: אלאדין!!! אלאדין סמל-מין!!! קורנפלקס: איכס מסטיק: איכס צבע: כחול יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: שני תכשיט: צמיד ניטים חורף\קיץ: חורף בחדר: המיטה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אפאחד. בפעם האחרונה שבכיתי הייתי לבד הלכת איתו לסרט: גבי צעק עליך: בטח עלמה שלח לך מכתב: האח הקטן שלי (הוא שלח לי ברכת שנה טובה) האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? לא. המוות זה הדבר היחיד שסופי יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן, תמיד. אני נורא בכיינית היית על במה? כן
חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? לא בתעודה, רק במבחן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כשהייתי בת שמונה דברים אהובים: שיר אהוב: Ziggy Stardust של דייוויד בואי אוכל אהוב: שוקולד ופסטה תוכנית אהובה: "באפי ציידת הערפדים" (ספייק סמל-מין!) ספורט אהוב: שחייה, אופניים ורולרבליידס (אני לא באמת עושה את כל זה, אני עצלנית מדי) תחביב: קריאה זמר/זמרת/להקה אהובים: דייוויד בואי/ענבל פרלמוטר/הביטלס עיתון אהוב: "הארץ" וסתם... מה השעה עכשיו? 17:33 תפוח או בננה? איכס על שניהם, שימותו אמן! כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? למות איזה ארוחה אחרונה אכלת? אין לי מושג, אני מכרסמת דברים קטנים כל היום תיכון או אוניברסיטה? עוד לא ממש התנסיתי בחוויית האוניברסיטה אתה משועמם/ת? כן רעש אחרון ששמעת? מישהו דופק בפטיש איפשהו בחוץ ריח האחרון שהרחת? אין לי מושג איזה רינגטון יש לך בפלאפון? הוא על רטט. תמיד מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? נוי

Mystic Dragon

New member
יהללה

קצת בכללי: שם: אמרי. פירסינג: אין. קעקועים: אין, בינתיים. גובה: 1.70 מ' ו... 2, 3, אין לי מושג. משהו באזור הזה. מידת נעליים: 42 צבע שיער: חום כהה. אחים/אחיות: שתי אחיות קטנות ממני. בת כמה את נראית: אהה, אני חושב שפחות מגילי, לא התעמקתי בזה אף פעם. משקפיים: יש
גשר: לא
עבר פלילי: ארוך ומדופלם. סתם, אין כלום. שפות: עברית ואנגלית סבירה. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם: וואלה, אממ... לא יודע, אולי כפות רגליים. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם: מה זה, לא יודע... בטן. האם... את/ה דלוקה על מישהו: אפשר להגיד... את/ה רוצה לגור במקום אחר: כרגע, לא, אבל בעתיד כן. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן, זה יכול לקרות. את/ה רוצה עוד פירסינג: נשנה את זה ל-"האם אתה רוצה פירסינג?", והתשובה היא שיש לי איזה חלום לאחד בלמעלה של האוזן [סחוס?]. את/ה אוהבת רכבות הרים: הרבה זמן לא עליתי על אחת, אז נניח שלא. את/ה הייתם בחו"ל: אכן הייתי. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אם זה מה יש, אז כן, חבל לוותר על האהבה. להרוג אנשים: סתם ככה? בעיקרון לא, למרות שיש כמה שמגיע להם את זה. עישון אצל בני עשרה: שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה. נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:כן, למה לא. שיהיו בריאים. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אמא נחשבת? אי פעם בכית על בן: לא שאני זוכר. אי פעם שיקרת: שקר רציני? לא חושב. יש לי מצפון מפותח מדי. אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים... היית מאוהבת: אממ... *סופר* אפשר לומר 3. נשבר לך הלב: אף פעם. שברת לבבות: לא יודע בדיוק כמה פעמים, אבל קרה פעם או פעמיים. השם שלך הופיע בעיתון: לא חושב. התחרטת על דברים שעשית: אוהו... הרבה פעמים. דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: בירה
ממתק: טעמי
סרט מצויר: אלאדין. קורנפלקס: הרגיל. מסטיק: בזוקה המקורי, הכי טוב. צבע: אין לי מועדף. אולי שחור וכחול כהה [כן, אנ'לא בנאדם החלטתי במיוחד]. יום בשבוע: שישי. היום הכי לא מועדף: שני, הכי ארוך. תכשיט: בשבילי? צמיד או איזו שרשרת מגניבה. חורף\קיץ: חורף. בחדר: המחשב. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אחותי, בטח התגנבה לשם כשלא הייתי בבית. ראה אותך בוכה: אמא שלי, אם אני זוכר נכון. הלכת איתו לסרט: כמה חברים. צעק עליך: אמממ... אולי אבא. שלח לך מכתב: נופך. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא, לא מאמין. משתדל, לפחות. אהבה ממבט ראשון? חלוק בדעתי, לי זה עוד לא קרה. חיים שאחרי המוות? לא סגור על זה. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? ממש לא. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא היה קל, אבל כן.
הופעת בציבור בפיג'מה? לא, אבל אנשים חשבו שלבשתי פיג'מה. בכית בסרט? סרט קולנוע? לא. היית על במה? בטקסים של בצפר בבצפר יסודי. חשבת שאת\ה הולך למות? ברצינות? לא. נכשלת במקצוע? עוד לא. הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? לא. רצית להיות המין השני? לא תודה. דברים אהובים: שיר אהוב: כרגע: Michael Tolcher - Sooner or Later. אוכל אהוב: אורז זה טוב. גם קוסקוס. תוכנית אהובה: אנג'ל, אבודים, 24. ספורט אהוב: סקייטבורד נחשב ספורט? אם לא, אז טניס. תחביב: לקרוא, לשחק במחשב, לשמוע מוזיקה, הדברים הרגילים. זמר/זמרת/להקה אהובים: הכי הכי - Rise Against. עיתון אהוב: לא קורא עיתונים, אבל בלייזר נראה עיתון טוב. וסתם... מה השעה עכשיו? 17:31. תפוח או בננה? תפוח. כחול או אדום? כחול. סתיו או אביב? סתיו. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אחפש משהו פורה לעשות. איזה ארוחה אחרונה אכלת? פירה עם בשר. תיכון או אוניברסיטה? תיכון! אתה משועמם/ת? לעתים, בהחלט. רעש אחרון ששמעת? הצלילים שבוקעים מהרמקולים. ריח האחרון שהרחת? ריח של בגדים שהרגע יצאו מהכביסה שאמא שלי דחפה לי לפרצוף. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? חחח, clubber style של אייל ברקן נראה לי. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? ענת, על כל השירים הטובים שהיא שמה לי בדיסק
וגם ללירון.

Sunflower Fairy

New member
יא, אני רוצה!../images/Emo110.gif

קצת בכללי: שם: נוראל
פירסינג: נזם
קעקועים: נופ. גובה: 1.60 מידת נעליים: 39 >< צבע שיער: כרגע? אדום עם פסים. אחים/אחיות: שני אחים קרציות ואחות אחת. בת כמה את נראית: 16, 15. 16 זה הכי גבוה שנתנו לי. משקפיים? רק בסרטים. גשר? היה לי פעם. עבר פלילי: o_0 שפות: עברית ואנגלית.
הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אמממממ... חיצונית או פנימית? חיצונית - העיניים נראה לי, פנימית - אולי הציור, לאדעת. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? ארג. חיצונית זה האף, פנימית זה ההתרגזות המהירה שלי. האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא. את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא ממש. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא. אבל יש מקרים מיוחדים. את/ה רוצה עוד פירסינג: לא. את/ה אוהבת רכבות הרים:
את/ה הייתם בחו"ל: טורקיה ופולין. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא. להרוג אנשים: איכ. עישון אצל בני עשרה: לאלא. נסיעה במכונית אחרי ששתית: לאלאלאלאלא! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: כן.
האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אולי, לא זוכרת. [אני בטוחה שכבר היה את השאלון הזה פעם.] אי פעם בכית על בן: לא. אי פעם שיקרת: בטח, נו. אי פעם נעצרת: לא o_0 כמה פעמים... היית מאוהבת: אף פעם.
|מתה| נשבר לך הלב: שלוש, נראה לי. שברת לבבות: פעם אחת, ואני מקווה שזה לא היה ממש ~שבירה~. השם שלך הופיע בעיתון: אפעם. >< התחרטת על דברים שעשית: יותר מידי. איק. דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: חורף. ממתק: שוקולד
סרט מצויר: "בת הים הקטנה"
קורנפלקס: כריות. [וקוראים לזה דגנים יא מעוותים.] מסטיק: לא אוכלת מסטיקים.
צבע: סגול-לבנדר. ואל תגידו שלא ידעתם.
יום בשבוע: חמישי, ושבת. היום הכי לא מועדף: שני. תכשיט: נזם? [אני לא שמה תכשיטים. ><] חורף\קיץ: חורף
בחדר: מיטה? >< מה השאלה הזאת? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני? o_0 ראה אותך בוכה: ארג. אין לי מושג. אה, האיש ההוא באוטובוס, אחרי שגיליתי שאיבדתי את הדיסקים.
הלכת איתו לסרט: גאיה, ההוא על הפיות באייקון. ^^ צעק עליך: אעעע. לאדעת. שלח לך מכתב: גאיה ^___^ האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא. אהבה ממבט ראשון? כןכן. |רומנטית באופן מחריד| חיים שאחרי המוות? יאפ. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא. אני מאמינה בתאריכים עבריים.
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הרבה o_0 הופעת בציבור בפיג'מה? מזה ציבור? בכית בסרט? כן. "פרנקי היקר", "לעוף כל הדרך הביתה" ו"סיפור אהבה בלתי נשכח". היית על במה? לא. חשבת שאת\ה הולך למות? o_0 נכשלת במקצוע? יותרמידי. >< הורידו אותך כיתה? לא, ברוך ה'.
הקפיצו אותך כיתה? לא, אני לא מחוננת. >< רצית להיות המין השני? כל פעם שיש לי מחזור, בערך. דברים אהובים: שיר אהוב: יש מיליון. אבל אולי ten thousand miles של מרי צ'פין קארפנטר. הוא מדהים.
אוכל אהוב: שוקולד
תוכנית אהובה: אין לי. >< ספורט אהוב: לישון. תחביב: ציור? אתם יודעים, נו. >< זמר/זמרת/להקה אהובים: יותרמידי. עברי, אוונסנס, ג'ון דנוור, פינק פלויד, ביטלס, סלין דיון, רוקסט, ועוד המון. עיתון אהוב: "מקור ראשון", זה היחיד שאני קוראת.
וסתם... מה השעה עכשיו? 20:39 תפוח או בננה? בננה. כחול או אדום? כחול. סתיו או אביב? אביב. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להעלות עוד תמונות לפורום ולסדר את הפלייליסט שלי. איזה ארוחה אחרונה אכלת? סלט, יאמי
תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה, כי זה קרוב. >< אתה משועמם/ת? לא ממש. רעש אחרון ששמעת? אחים שלי רבים, כרגע.
ריח האחרון שהרחת? אמממ.. שמן זית של הסלט? o_0 איזה רינגטון יש לך בפלאפון? "לאונרדו" של עברי. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? לירוני.
טמטם, להת'.

NJS

New member
בלאט אני משועמם אם עניתי על זה

קצת בכללי:אממ סטלן עצלן?:p שם:גלעד פירסינג: בגבה קעקועים: אין גובה:אממ מטר שבעים וקצת נראה לי מידת נעליים:42-43 צבע שיער:שחור אחים/אחיות:אחות אחת בת כמה את נראית: 16 [מלא אמרו לי את זה באמת :p] משקפיים? יש :/ גשר? נופ עבר פלילי: אף פעם לא תפסו אותי :] שפות: עברית [בערך חיחי] אנגלית וקצת ספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הפיגור ? :] הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? אממ יותר מדי דברים :/ אממ אני כנה מדי בתור דוגמא האם... את/ה דלוקה על מישהו: אני לא סגור על זה :p את/ה רוצה לגור במקום אחר: אמסטרדם! את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:לגמרי וירטואלית לא את/ה רוצה עוד פירסינג: יאפ, בשפה את/ה אוהבת רכבות הרים: לא ממש.. את/ה הייתם בחו"ל:נופי בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: עקרונית נגד אבל אם אוהבים אז אוהבים להרוג אנשים: רק בשביל להגן על מישהו אחר עישון אצל בני עשרה: אני ישתוק :p נסיעה במכונית אחרי ששתית: אני קודם ינסה ואז יגבש דעה חיחי מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: לסביות זה בזבוז :p אבל שיהיה להם בכיף האם את\ה... אי פעם בכית על בת: הרבה הרבה יותר מדי :/ אי פעם בכית על בן: אממ אש מפוקימון [כשהוא מת בסרט הראשון] נחשב ?:p אי פעם שיקרת: לצערי כן אי פעם נעצרת:לא, אבל הייתי קרוב :p כמה פעמים... היית מאוהבת:אחת מאה אחוז ועוד שתיים שיש מצב נשבר לך הלב: בלאט הרבה אממ נראה לי ש5 ככה שברת לבבות: לא שידוע לי :p השם שלך הופיע בעיתון: אף פעם :( התחרטת על דברים שעשית: לא הרבה דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: אהבה :p ממתק:אממ אוי בחירה קשה נראה לי שגלידות שוקולד :] סרט מצויר: גם קשה אממ נראה לי שפוקימון קורנפלקס: כריות שוקולד :] מסטיק: זום קולה צבע: כחול יום בשבוע: אין לי כזה :p היום הכי לא מועדף: רביעי תכשיט: אני לא מת על תכשיטים :p חורף\קיץ: קיץ בחדר: אממממ PS2? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אני כאילו דה? [אם לא אני אז ליחי :]] ראה אותך בוכה:נסטי חברה שלי לשעבר :p הלכת איתו לסרט:מיטל צעק עליך:אבא שלי :p שלח לך מכתב:שו?:S בלאט נראה לי שבצפר האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? נופ אהבה ממבט ראשון? כן, מניסיון [לא ניסיון שמח במיוחד] חיים שאחרי המוות? לא אכפת לי מזה :p יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? עד היום אין לי מושג מזה האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן..אני תמיד מתכוון.. הופעת בציבור בפיג'מה? כן:p בכית בסרט?אממ בלאט כן הרבה היית על במה? חיחי כשהייתי ביסודי הייתי במקהלת בצפר אז כן :] חשבת שאת\ה הולך למות? יותר מידי :/ נכשלת במקצוע? כה :p הורידו אותך כיתה? לא :] הקפיצו אותך כיתה?לא :/ רצית להיות המין השני? חיחי אמרתי את זה אבל לא באמת התכוונתי :p דברים אהובים: שיר אהוב: אממ יש לי הרבה..אני חושב שמיי הארט וויל גו און של סלין דיון [טיטאניק וזה] אוכל אהוב:גם יש הרבה חיחי אני חושב שפסטה :] תוכנית אהובה: נארוטו :] [כאילו אני מוריד את זה אבל זה עדיין נחשב תוכנית :p] ספורט אהוב: שינה אתגרית :p תחביב:לישון :] זמר/זמרת/להקה אהובים: אממ אני שומע מלא בלאט נראה לי שאבריל לאבין עיתון אהוב:ספורט?:p וסתם... מה השעה עכשיו? עשר ועשרה תפוח או בננה? לא זה ולא זה :p כחול או אדום?כחול :] סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אממ אנארף אני יזרום :p איזה ארוחה אחרונה אכלת? וופלים ושוקו זה ארוחה ?:p תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה..תיכון סאקס :p אתה משועמם/ת? למה נראה לכם שאני עונה על זה ?:/ רעש אחרון ששמעת?תשיר אים אין לאב ריח האחרון שהרחת?האף שלי סתום :p איזה רינגטון יש לך בפלאפון? דוד אוהב אותך..אל תגידי שלא ידעת..כי דוד אוהב אותך..ורוצה לעשות לך בת..או בן..או משוווווו [סורי, נסחפתי] מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? לירוני :] [פמפינג בואי לכפר סבא :/]

NeverDream

New member
לעשן זה בריא.

כל השאר זה סתם קונספירציה... נו, חיים פעם אחת וזה, תנו לבנאדם ליהנות.

אתה סותר את עצמך../images/Emo54.gif

אם חיים רק פעם אחת, כדאי שאלה יהיו חיים ארוכים ובריאים. ככה אפשר להנות מהם יותר.

NeverDream

New member
פחחח...

"חיים ארוכים ובריאים..." "תגשימו את עצמכם..." הכל אותו חרא. בסופו של דבר, עד שמוצאים משו טוב בחיים האלה, מוותרים עליו בגלל סיכוי של 4.7 אחוזים שזה יהרוס לך את החיים, כאשר אם אתה לא אחד מתוך ה-4.7 אחוזים זה מקצר לך רק כמה שעות מהחיים... אני אישית מעדיף לחיות כמה שעות פחות ממך ולדעת שהיה לי כיף. לא רוצה חיים ארוכים. רוצה חיים מספקים. לא סתרתי את עצמי, הכל עניין של נקודת מבט. הנאה זה גם עניין של פרספקטיבה. תגדירי לי הנאה, אולי אז תוכיחי לי שטעיתי. אם תצליחי לשבור את הטיעונים שאני מבסס עליהם את העובדה שאני מעשן אני מפסיק לעשן, בשנייה שאני קורא ת'הודעה. וזה יהיה לך בעייתי, כי סך הכל הטיעון הוא כזה: אני מעשן כי כיף לי לעשן, ואם כיף לי לעשות משו והסבירות שהוא יהרוס לי את החיים נמוכה מהסתברות כללית ממוצעת של 10 אחוזים, אני עושה אותו. זהו. "I'm a creep, I'm a wierdow, i don't belong here..."

Prophet Of God

New member
אתה מאוד סותר את עצמך.

אם תעשן, סביר להניח שתפתח מחלה\ות [חס וחלילה] וגם אם תהיה הכי מאושר בעולם, הם יכולות להרוג אותך [חס וחלילה]. ושאלה אחרת, מה אתה מוצא כיף בלעשן? זה הלהיות מסריח? זה הפוזה? זה הלהיות חלש שלא מסוגל להפסיק? זה השיניים הצהובות? זה הכסף שמוציאים על זה? איזה מהם זה ההנאה הדגולה הזו? והוא לא מקצר כמה שעות. זה יכול להיות בשנים.

NeverDream

New member
וואו... לא עקבת בשיט...

הסיכויים שאני אחלה מזה מאוד נמוכים. הסיכויים שזה יהרוג אותי גם, נמוכים. לגבי ה"כמה שעות"... זה בדרך כלל. כמה שנים זה יוצא דופן... ממה אני נהנה...? אני לא מסוגל, ולא רוצה להסביר... זה פשוט כיף לי. כיף לי לראות את העשן יוצא לי מהפה. כיף לי לעשן סיגריה אחרי סקס. או אחרי אוכל. או בבוקר, עם הקפה. זה כיף לי. אני לא אומר לך תעשני. סך הכל אני אומר, תפסיקי לנסות לגרום לאנשים להפסיק. זה מעצבן. חייה ותן לחיות. לא טוב לך לעשן?! אל תעשני. מי מכריח אותך...?!

Prophet Of God

New member
בוא נתחיל מזה

שא', אני זכר, תודה. ב', תגיד לי על איזה סטטיסטיקה אתה מדבר? יש סיכוי של מעל ל60 אחוז שאנשים מעשנים יחלו במחלות לב\דום לב בגיל מוקדם. אם אתה נהנה לבריאות, לדעתי ה"הנאה" הזאת לא שווה כלום. אני לא אומר לך להפסיק, אני לא אומר לאפחד להפסיק. תעשה מה שבראש שלך, כמו שאתה לא מתערב לי בחיים, אני לא מתערב לך, אבל להגיד שלעשן זה טוב, זה לא אוביקטיבי.

אוף די כבר. ../images/Emo72.gif../images/Emo112.gif

גם לאכול שוקולד זה לא בריא. אז מה, זה עושה מצב רוח טוב ונהנים מזה. ואני חושבת שמצב רוח טוב זה הדבר הכי חשוב בעולם הזה בכלל. שיהיה לו לבריאות, אני מבינה אותו, גם אני מעשנת לפעמים כשקשה לי.

NeverDream

New member
סבבה...

אני מקבל את מה שאמרת פה... (חוץ מהעניין עם ה-60 אחוז, כי זה לא נכון) מצטער אם הבנת אותי לא נכון, כשאני אומר "לעשן זה טוב" אני מדבר רק על עצמי.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif ווא, למה ביומים האחרונים..

אני רואה\שומעת את השיר הזה בכל מקום? >< ואני מסכימה, לא בעניין הסיגריות, אלא ברצון לחיים מספקים. ולמען האמת, רועי, אם אתה זוכר, דיברנו על זה כשהלכנו מאייקון לעזריאלי, זה גם קצת קשור. של לחיות את הרגע ולהנות ממה שיש עכשיו, בלי לדאוג לאחרכך. אז הכוונה לא לסיגריות, אבל באמת מעדיפה חיים מספקים וקצרים מאשר ארוכים שבהם אני לא עושה חצי מהדברים שעושים לי טוב, כי הם מסוכנים\לא בריאים או משהו כזה.

עישון לא עושה טוב../images/Emo54.gif

זה הרעיון שלך לחיים מספקים - סרטן? מחלות עור? אימפוטנציה?

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif לי לעצמי לא,

אבל אם זה טוב בשבילו עכשיו, אז שיעשה, וזאת החלטה שלו. ואם זה מה שעושה לו טוב אני כן תומכת בזה.

למעלה