^^../images/Emo60.gif
קצת בכללי: שם:לירון פירסינג: אין קעקועים:אין גובה: גבוה מספיק
מידת נעליים:41-42
צבע שיער:חום אחים/אחיות: אחות גדולה ואח גדול בת כמה את נראית: ו', מסתבר
משקפיים? לא ^^ גשר? היה
עבר פלילי: חסוי
שפות:עברית ואנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? החיוך הדבילי|מושון| הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? האף והעיניים האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן, אפשר להגיד. את/ה רוצה לגור במקום אחר:לא, טוב לי בבית ^^ את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:אני מאמינה בכל אהבה את/ה רוצה עוד פירסינג: הייתי רוצה נזם את/ה אוהבת רכבות הרים: אהא ^^ את/ה הייתם בחו"ל: אכן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אם אין ברירה, אז ברור להרוג אנשים: בטח עישון אצל בני עשרה: אני נגד עישון בכללי, אבל אם זה עושה טוב, אז שיהיה בכיף נסיעה במכונית אחרי ששתית: אני נגד אלכוהול! זה לא טעים
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיהיה בכיף האם את\ה... אי פעם בכית על בת:כן אי פעם בכית על בן:כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת:לא כמה פעמים... היית מאוהבת: פעמיים נשבר לך הלב:פעמיים שברת לבבות:אני לא חושבת ששברתי לבבות. אולי פעם אחת [אני מקווה שלא] השם שלך הופיע בעיתון: פעם אחת ^^ התחרטת על דברים שעשית: הרבה יותר מידי דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: ג'ולי ממתק: טעים סרט מצויר: סוד הממלכה הקסומה
קורנפלקס:כריות ושוקוס מסטיק: איזה טעם? מנטה עדין
צבע:שחור חציל יום בשבוע:שישי היום הכי לא מועדף: שלישי וחמישי תכשיט:שרשרת חורף\קיץ:חורף בחדר: צ'מפי ^^ האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ג'ול! אבל היא לא איש, אז אממ אני חחח ראה אותך בוכה: מממ שירי? שי? [טיול פתיחה] הלכת איתו לסרט: אבא
צעק עליך: בלהבלה ארקדי וייס שלח לך מכתב:ליד"ה
האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? כן, של הסכו"ם שלי. יש כאלה עם מזל רע [אני המצאתי] אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא. אה רגע, השניצלים!!! כן כן, וזה בדוק. תקפו אותי שניצלים. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? ממ בערך הופעת בציבור בפיג'מה? גם בערך בכית בסרט? כן היית על במה? כן ^^ הופעות
חשבת שאת\ה הולך למות? ברצינות? כן. נכשלת במקצוע? לא, רק במבחנים
[ה33 במתמטיקה רודף אותי
] הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? לא, ממש לא דברים אהובים: שיר אהוב:יש הרבה אוכל אהוב: מרקים למינהם ופיצה והמבורגר תוכנית אהובה: פעם 24 ואבודים אבל נראה לי חברים או משו. ספורט אהוב: כדורסל תחביב: ריקוד זמר/זמרת/להקה אהובים:אין עיתון אהוב:עיתון? וסתם... מה השעה עכשיו? שתהיה בנאדם תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לקנח את האף איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים, אבל אחת מעוותת תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לא, תודה ששאלתם. רעש אחרון ששמעת? מוסיקה ריח האחרון שהרחת? האף שלי סתום. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? של מלחמת העולמות משו מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אמרי, וגם כל מי שבפורום כי אני אוהבת אותכם והלכתי ממש מוקדם במפגש
אז הנה לכם
הא ^^ זהו.