שאלון...........

שאלההה

מה זה ג'ל פד אפרוח??? תודה מראש
|U4|

וופססס

זה אמור להיות לכולםםםם כאילו הייתי אמורה להגיב להודעה הראשונה
וגם
ולא|U4|
סורייי

../images/Emo60.gifגאד..

האם יש לך קסדה? אם כן של איזו חברה? כן, לאדעת.. רגילה האם יש לך צ'אפס? כן מאבישי האם יש לך מגפיים? לא משתמשת האם יש לך מכנס רכיבה? אם כן כמה ובאיזה צבע? כן. לבן, אפור ושחור. אם איזו חולצה אתם הכי אוהבים לרכב? מה שיוצא, מעדיפה פולו ותואם לשמיכה האם יש לכם נעליי רכיבה? אם כן של איזו חברה? כן, לא יודעת טוב ועכשיו לבעלי הסוסים הפרטיים.... האם יש לך סמיכת אוכף? אם כן באיזה צבע? כן, כחול-אפור בהיר וצהוב חרדל כזה.. האם יש לך ג'ל פד? לא, מהחווה האם יש לכם אוכף? אם כן באיזה צבע? ואיזו חברה? ותוצרת איזו ארץ? -- האם יש לכם ראשיית בית? אם כן באיזה צבע? צהוב-חרדל האם יש לכם ראשיית רכיבה? אם כן של איזו חברה? -- האם יש לך מגניב? אם כן איזה צבע? ואיזו חברה? -- ועכשיו ציוד פרטי לתחרויות......... האם יש לך חולצה לבנה? כן בערך האם יש לך מכנס לבן? כן האם יש לך ג'אקט? כן האם יש לך צ'אפס תחרויות? כן ועכשיו ציוד לתחרויות לבעליי הסוסים הפרטיים...... האם יש לך סמיכת תחרויות? אם כן באיזה צבע? האם יש לך ג'ל פד אפרוח? אם כן ואתה רוצה למכור דבר איתי במסרים.... אם יש לך ראשיית רכיבה במיוחד לתחרויות? אם כן של איזה חברה? ועכשיו למרות שתכנתי לכם את המוח... תוסיפו תמונה שלכם קופצים הכי גבוה שיש לכם תמונה של זה ואם אתם לא קופצים תשימו את התמונה הכי יפה שיש לכם.... אין לי קפיצות עם טורנדו.. אז עם צביקה..

../images/Emo3.gif

לאלה שאין להם סוסים פרטיים.......[זה לא כזה קשור...פפף] האם יש לך קסדה? אם כן של איזו חברה?כן, רגילה כזאת אבל תקנית וגדולה
האם יש לך צ'אפס?כן, מאבישי האם יש לך מגפיים?זוג מגומי וזוג מעור האם יש לך מכנס רכיבה? אם כן כמה ובאיזה צבע?5 : שחור, שניים בז',לבן ובורדו אם איזו חולצה אתם הכי אוהבים לרכב? מה שיוצא, לא עקרוני האם יש לכם נעליי רכיבה? אם כן של איזו חברה?כן, קוואלו טוב ועכשיו לבעלי הסוסים הפרטיים.... האם יש לך סמיכת אוכף? אם כן באיזה צבע?אדומה,שחורה,לבנה [ורדרדה
] ובורדו כזאת קטיפה עם פס זהב האם יש לך ג'ל פד?כן האם יש לכם אוכף? אם כן באיזה צבע? ואיזו חברה? ותוצרת איזו ארץ?כן אוכף קפיצות, בצבע חום, של בי.אר אין לי מושג תוצרת איזו ארץ. האם יש לכם ראשיית בית? אם כן באיזה צבע? כן, שחורה האם יש לכם ראשיית רכיבה? אם כן של איזו חברה? קיפר האם יש לך מגניב? אם כן איזה צבע? ואיזו חברה? סט שחור של אסקדרון וסט לבן הודות לבננות המתוקות של בי.אר
ופעמונים שחורים של בי.אר ועכשיו ציוד פרטי לתחרויות......... האם יש לך חולצה לבנה?כן...כמה האם יש לך מכנס לבן?כן האם יש לך ג'אקט? כן האם יש לך צ'אפס תחרויות? אותו הצ'אפס שאני רוכבת איתו בבית ועכשיו ציוד לתחרויות לבעליי הסוסים הפרטיים...... האם יש לך סמיכת תחרויות? אם כן באיזה צבע?בורדו כזתא קטיפה עם פס זהב האם יש לך ג'ל פד אפרוח? אם כן ואתה רוצה למכור דבר איתי במסרים....לא, אבל רוצה
אם יש לך ראשיית רכיבה במיוחד לתחרויות? אם כן של איזה חברה?ממש לא ועכשיו למרות שתכנתי לכם את המוח... תוסיפו תמונה שלכם קופצים הכי גבוה שיש לכם תמונה של זה ואם אתם לא קופצים תשימו את התמונה הכי יפה שיש לכם.... בגלל שמזמן לא צילמו אותי בקפיצות אני מורדת ושמה פלאט

משעמם לי

האם יש לך קסדה? אם כן של איזו חברה? כן, לא יודעת ואין לי כח לבדוק האם יש לך צ'אפס?כן האם יש לך מגפיים?כן האם יש לך מכנס רכיבה? אם כן כמה ובאיזה צבע?3- שחור, לבן וכחול כהה. אם איזו חולצה אתם הכי אוהבים לרכב?כל חולצה שלא נצמדת/גופיה האם יש לכם נעליי רכיבה? אם כן של איזו חברה?כן. ועכשיו ציוד פרטי לתחרויות......... האם יש לך חולצה לבנה?כן, 2 האם יש לך מכנס לבן? כן האם יש לך ג'אקט?לא האם יש לך צ'אפס תחרויות?לא סתם תמונה

Z i N a1

New member
../images/Emo133.gifעונה../images/Emo13.gif

בא לי לענות על הכל
לאלה שאין להם סוסים פרטיים
האם יש לך קסדה? אם כן של איזו חברה?כן, 2, אחת רגילה אחת GPA האם יש לך צ'אפס?כן מאבישי האם יש לך מגפיים?2, אבל אני לא משתמשת בהם. האם יש לך מכנס רכיבה? אם כן כמה ובאיזה צבע?כן, חמש, שחור ירוק בורדו ולבן אם איזו חולצה אתם הכי אוהבים לרכב?לא משנה לי רק שלא תהיה ארוכה (לא בשרוולים) האם יש לכם נעליי רכיבה? אם כן של איזו חברה?אממ.. אני רוכבת עם הבלנסטון בתהליכים לקנות אחרות..
טוב ועכשיו לבעלי הסוסים הפרטיים האם יש לך שמיכת אוכף? אם כן באיזה צבע?כן, 6, אדום לבן אפור ורוד וירוק בהיר.. האם יש לך ג'ל פד?לא לשותפה שלי יש..חח האם יש לכם אוכף? אם כן באיזה צבע? ואיזו חברה? ותוצרת איזו ארץ?לא האם יש לכם ראשיית בית? אם כן באיזה צבע?כן, 2, ורוד וסגול כזה.. האם יש לכם ראשיית רכיבה? אם כן של איזו חברה?כו, משו אנגלי.. האם יש לך מגנים? אם כן איזה צבע? ואיזו חברה?כן, סט לבן סט אפור סט שחור של BR ועוד קדמיים אדומים ועוד קדמיים שחורים..
ועכשיו ציוד פרטי לתחרויות
האם יש לך חולצה לבנה?כן וגם "אדומה" זה לבנה ובקדימה ריבועים כאלה אדומים.. האם יש לך מכנס לבן?כן האם יש לך ג'אקט?כן האם יש לך צ'אפס תחרויות?לא
ועכשיו ציוד לתחרויות לבעליי הסוסים הפרטיים
האם יש לך שמיכת תחרויות? אם כן באיזה צבע?לבנה ואדומה האם יש לך ג'ל פד אפרוח? אם כן ואתה רוצה למכור דבר איתי במסרים. לא חח אם יש לך ראשיית רכיבה במיוחד לתחרויות? אם כן של איזה חברה?לא

MorH

New member
../images/Emo174.gif עונננה ../images/Emo9.gif

האם יש לך קסדה? אם כן של איזו חברה? 2 רגילה וGPA האם יש לך צ'אפס? כהה האם יש לך מגפיים? כההה האם יש לך מכנס רכיבה? אם כן כמה ובאיזה צבע? הממ 1 שחור 1 בז' 2 לבנים אם איזו חולצה אתם הכי אוהבים לרכב? כל מיני של כל מיני חוות האם יש לכם נעליי רכיבה? אם כן של איזו חברה? לאא ועכשיו ציוד פרטי לתחרויות......... האם יש לך חולצה לבנה? כהה יש לי כמה האם יש לך מכנס לבן? כהה 2 האם יש לך ג'אקט? כהה אבל ז'קט מוקרץ חח האם יש לך צ'אפס תחרויות? לאא ועכשיו למרות שתכנתי לכם את המוח... תוסיפו תמונה שלכם קופצים הכי גבוה שיש לכם תמונה של זה ואם אתם לא קופצים תשימו את התמונה הכי יפה שיש לכם.... הממ אין לי תמונות מקפיצות גבוהות כי אני קופצת גבוה בד"כ באימונים ולא מצלמים אותנו =[[ זכויות ליעלי

עונה..

לאלה שאין להם סוסים פרטיים....... האם יש לך קסדה? אם כן של איזו חברה? 2 רגילות האם יש לך צ'אפס? כן האם יש לך מגפיים? כן האם יש לך מכנס רכיבה? אם כן כמה ובאיזה צבע? אחד לבן לתחרויות, אחד שחור שאני רוכבת איתו, אחד שחור לא נוח ואחד באז' קרוע.. קיצר 2 אם איזו חולצה אתם הכי אוהבים לרכב? משו רחב ונוח האם יש לכם נעליי רכיבה? אם כן של איזו חברה? רד בק טוב ועכשיו לבעלי הסוסים הפרטיים.... האם יש לך סמיכת אוכף? אם כן באיזה צבע? שמיכה אדומה, שמיכה שחורה שלקחתי מהחווה ואיזה שמיכת ווסטרן צבעונית האם יש לך ג'ל פד? לא האם יש לכם אוכף? אם כן באיזה צבע? ואיזו חברה? ותוצרת איזו ארץ? יש לי אוכף אינגליש ואוכף ווסטרן ואין לי כח לענות על כל שאר השטויות האלה האם יש לכם ראשיית בית? אם כן באיזה צבע? אחת אדומה אחת כחול האם יש לכם ראשיית רכיבה? אם כן של איזו חברה? יש לי ואין לי מושג את החברה האם יש לך מגנים? אם כן איזה צבע? ואיזו חברה? אין ועכשיו ציוד פרטי לתחרויות......... האם יש לך חולצה לבנה? כן האם יש לך מכנס לבן? כן האם יש לך ג'אקט? כן האם יש לך צ'אפס תחרויות? יש לי צ'אפס רגיל ועכשיו ציוד לתחרויות לבעליי הסוסים הפרטיים...... האם יש לך שמיכת תחרויות? אם כן באיזה צבע? האם יש לך ג'ל פד אפרוח? אם כן ואתה רוצה למכור דבר איתי במסרים.... אם יש לך ראשיית רכיבה במיוחד לתחרויות? אם כן של איזה חברה? פיגגג תודה ידידה

עונה.. רק על החלק הראשון..

כי אני לא מתחרה ואין לי סוס. האם יש לך קסדה? אם כן של איזו חברה? כן, של Swing או משהו.. ככה כתוב על התיק שלה.. סבא וסבתא שלי קנו לי בצרפת. האם יש לך צ'אפס? כן האם יש לך מגפיים? לא האם יש לך מכנס רכיבה? אם כן כמה ובאיזה צבע? אין לי אם איזו חולצה אתם הכי אוהבים לרכב? אממ יש לי כמה חולצות כאלה חלקות ופשוטות שאני אוהבת לרכב איתן כי הן לא כ"כ צמודות. האם יש לכם נעליי רכיבה? אם כן של איזו חברה? כן, בלנדסטון.

ניצקוש

New member
יאללה גם אני

לאלה שאין להם סוסים פרטיים....... האם יש לך קסדה? אם כן של איזו חברה? יש לי שתיים רגילות האם יש לך צ'אפס? כן והוא דיי מתפרק חייבת חדש האם יש לך מגפיים? יש.. האם יש לך מכנס רכיבה? אם כן כמה ובאיזה צבע? יש לי שתיים שחורים ולבן אחד=) אם איזו חולצה אתם הכי אוהבים לרכב? הממ.. חולצת בצפר! האם יש לכם נעליי רכיבה? אם כן של איזו חברה? רד בק טוב ועכשיו לבעלי הסוסים הפרטיים.... האם יש לך סמיכת אוכף? אם כן באיזה צבע? יש לי שתיים ווסרן צבעוניות. האם יש לך ג'ל פד? נואפ האם יש לכם אוכף? אם כן באיזה צבע? ואיזו חברה? ותוצרת איזו ארץ? יש לה שניים אחד בוקרים חום ואחד אוסטרלי חום האם יש לכם ראשיית בית? אם כן באיזה צבע? יש לי 5 ירוקה אדומה כחולה ורודה וצהובה מתפרקת האם יש לכם ראשיית רכיבה? אם כן של איזו חברה? יש לי שתיים האם יש לך מגניב? אם כן איזה צבע? ואיזו חברה? אין לי ועכשיו ציוד פרטי לתחרויות......... האם יש לך חולצה לבנה? יסס האם יש לך מכנס לבן? יס, חדש=) האם יש לך ג'אקט? כן האם יש לך צ'אפס תחרויות? מגפיים ועכשיו ציוד לתחרויות לבעליי הסוסים הפרטיים...... האם יש לך סמיכת תחרויות? אם כן באיזה צבע? האם יש לך ג'ל פד אפרוח? אם כן ואתה רוצה למכור דבר איתי במסרים.... אם יש לך ראשיית רכיבה במיוחד לתחרויות? אם כן של איזה חברה?

עונה

לאלה שאין להם סוסים פרטיים....... האם יש לך קסדה? אם כן של איזו חברה? יש קסדה:) ג'י.פי.איי
האם יש לך צ'אפס? כן האם יש לך מגפיים? כן האם יש לך מכנס רכיבה? אם כן כמה ובאיזה צבע? יש לי 5 אחד בתכלת אחד חצי חום חצי טורקיז אחד שחור ושנים לבנים לתחרויות אם איזו חולצה אתם הכי אוהבים לרכב? או גופייה או רחבה האם יש לכם נעליי רכיבה? אם כן של איזו חברה? יש נעלים של אריאט טוב ועכשיו לבעלי הסוסים הפרטיים.... האם יש לך סמיכת אוכף? אם כן באיזה צבע? יש שמיכה.. בצבעים: שחור, חום-בז', ורוד, ושחור לפונית האם יש לך ג'ל פד? כן האם יש לכם אוכף? אם כן באיזה צבע? ואיזו חברה? ותוצרת איזו ארץ? יש אוכף אחד של אני לא זוכרת את השם ואחד של סטיובאן.. החום אדום היפהה האם יש לכם ראשיית בית? אם כן באיזה צבע? יש לי... פפ בשחור, בסגול, בתכלת, סגול כהה, ורוד, תכלת בהיר האם יש לכם ראשיית רכיבה? אם כן של איזו חברה? כן יש לי 2 של סטיובאן בשחור ובחום אחת של פונית אין לי מושג איזה חברה ועוד אחת של br שחורה האם יש לך מגניב? אם כן איזה צבע? ואיזו חברה? ממ יש לי 2 מגנים של פריסטיג' מעור בשחור ובחום, וצבעוניים כאלה בשחור, בתכלת, בורוד, בכתום ועכשיו ציוד פרטי לתחרויות......... האם יש לך חולצה לבנה? כןן חדשההה והיא מושלמת!! קניתי שלשום האם יש לך מכנס לבן? כן האם יש לך ג'אקט? כן בצבע חום בהיר כזה האם יש לך צ'אפס תחרויות? כןן ועכשיו ציוד לתחרויות לבעליי הסוסים הפרטיים...... האם יש לך סמיכת תחרויות? אם כן באיזה צבע? יש לי בצבע לבן, ותכלת וורוד האם יש לך ג'ל פד אפרוח? אם כן ואתה רוצה למכור דבר איתי במסרים.... חחח טיפשש... יש לי והוא לא למכירה אם יש לך ראשיית רכיבה במיוחד לתחרויות? אם כן של איזה חברה? כן יש לי ושל br ועכשיו למרות שתכנתי לכם את המוח... תוסיפו תמונה שלכם קופצים הכי גבוה שיש לכם תמונה של זה ואם אתם לא קופצים תשימו את התמונה הכי יפה שיש לכם....

למעלה