../images/Emo3.gif
לאלה שאין להם סוסים פרטיים.......[זה לא כזה קשור...פפף] האם יש לך קסדה? אם כן של איזו חברה?כן, רגילה כזאת אבל תקנית וגדולה
האם יש לך צ'אפס?כן, מאבישי האם יש לך מגפיים?זוג מגומי וזוג מעור האם יש לך מכנס רכיבה? אם כן כמה ובאיזה צבע?5 : שחור, שניים בז',לבן ובורדו אם איזו חולצה אתם הכי אוהבים לרכב? מה שיוצא, לא עקרוני האם יש לכם נעליי רכיבה? אם כן של איזו חברה?כן, קוואלו טוב ועכשיו לבעלי הסוסים הפרטיים.... האם יש לך סמיכת אוכף? אם כן באיזה צבע?אדומה,שחורה,לבנה [ורדרדה
] ובורדו כזאת קטיפה עם פס זהב האם יש לך ג'ל פד?כן האם יש לכם אוכף? אם כן באיזה צבע? ואיזו חברה? ותוצרת איזו ארץ?כן אוכף קפיצות, בצבע חום, של בי.אר אין לי מושג תוצרת איזו ארץ. האם יש לכם ראשיית בית? אם כן באיזה צבע? כן, שחורה האם יש לכם ראשיית רכיבה? אם כן של איזו חברה? קיפר האם יש לך מגניב? אם כן איזה צבע? ואיזו חברה? סט שחור של אסקדרון וסט לבן הודות לבננות המתוקות של בי.אר
ופעמונים שחורים של בי.אר ועכשיו ציוד פרטי לתחרויות......... האם יש לך חולצה לבנה?כן...כמה האם יש לך מכנס לבן?כן האם יש לך ג'אקט? כן האם יש לך צ'אפס תחרויות? אותו הצ'אפס שאני רוכבת איתו בבית ועכשיו ציוד לתחרויות לבעליי הסוסים הפרטיים...... האם יש לך סמיכת תחרויות? אם כן באיזה צבע?בורדו כזתא קטיפה עם פס זהב האם יש לך ג'ל פד אפרוח? אם כן ואתה רוצה למכור דבר איתי במסרים....לא, אבל רוצה
אם יש לך ראשיית רכיבה במיוחד לתחרויות? אם כן של איזה חברה?ממש לא ועכשיו למרות שתכנתי לכם את המוח... תוסיפו תמונה שלכם קופצים הכי גבוה שיש לכם תמונה של זה ואם אתם לא קופצים תשימו את התמונה הכי יפה שיש לכם.... בגלל שמזמן לא צילמו אותי בקפיצות אני מורדת ושמה פלאט