שאלון

lereran

New member
שאלון

שם: גיל: סגנון רכיבה: יש לכם סוס/ה או פנסיון או חצי פנסיון: איך קוראים לסוס/ה שלכם או שאתם אוהבים: איזה גזע הסוס/ה: כמה שנים את/ה רוכב/ת: באיזו חווה: האם את/ה מתחרה: איזה ציוד פרטי יש לכם: מה התרגיל הכי קשה שעשיתם: האם נפלתם פעם: כמה רוזטות יש לכם: ואחרון------------ תמונה

חופששש

New member
מממ...

שם: דניאל גיל:14 וחצי סגנון רכיבה: אינגליש קפיצות יש לכם סוס/ה או פנסיון או חצי פנסיון: סוסה איך קוראים לסוס/ה שלכם או שאתם אוהבים: חופשש איזה גזע הסוס/ה: קווטר ערבית (נראה לי?!) כמה שנים את/ה רוכב/ת: 4 שנים באיזו חווה: חוות יגור האם את/ה מתחרה: כהה איזה ציוד פרטי יש לכם: אוכף,ראשיות רכיבה ובית,מברשות ספוגים מנקה פרסות וכד',מרתינגל,מגנים,מגני נסיעה,בנדשי נסיעה,שמן ציוד,שמיכות,קסדה,כפפות,צ'אפס,שוטים,ציוד תחרות,ועוד ועוד אין לי כוח לפרט עוד.. מה התרגיל הכי קשה שעשיתם: ?! האם נפלתם פעם: כה כמה רוזטות יש לכם: ישש ואחרון------------ תמונה

מורי5

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo80.gifעונההה../images/Emo42.gif../images/Emo142.gif

שם:מור גיל: 13 עוד חודשיים בערך.. סגנון רכיבה: אינגליש-קפיצות יש לכם סוס/ה או פנסיון או חצי פנסיון: שליש פנסיון
איך קוראים לסוס/ה שלכם או שאתם אוהבים: אדמייאר
איזה גזע הסוס/ה: הולנדי כמה שנים את/ה רוכב/ת:אממ שנתיים וכמה חודשים באיזו חווה: אורוות הקיסר
האם את/ה מתחרה: כהההה איזה ציוד פרטי יש לכם: אמממ...קסדה, מכנסי רכיבה, שוט,כפפות וזיהו נראה לי.. מה התרגיל הכי קשה שעשיתם: לוזכרת האם נפלתם פעם: כהה כמה פעמים כמה רוזטות יש לכם: 3

אני../images/Emo20.gif../images/Emo180.gif

שם: ענבר גיל: 11 סגנון רכיבה: אינגליש
יש לכם סוס/ה חצי פנסיון או פנסיון: אממ לא
איך קוראים לסוס/ה שלכם או שאתם אוהבים: בנצי דניאלה ובילבי איזה גזע הוא: אמממ בנצי: אפלוסה וגם בילבי ודניאלה נראה לי מקומית כמה שנים את/ה רוכב/ת: שנתיים וחמישה חודשים
באיזו חווה: ב
חוות צח
האם את/ה מתחרה: כן
איזה ציוד פרטי יש לכם: אמממ שוט,קסדה,כפפות,נעלי רכיבה,מכנסי רכיבה וצ'אפס מה התרגיל הכי קשה שעשיתם: אממ לא זוכרת האם נפלתם פעם: כן.... כמה רוזטות יש לכם:0 ואחרון----------- תמונה בעעע

Unreachable

New member
להלההה

שם:
שחר גיל:
17
סגנון רכיבה:
אינגליש יש לכם סוס/ה או פנסיון או חצי פנסיון:
לא איך קוראים לסוס/ה שלכם או שאתם אוהבים:
כפירו איזה גזע הסוס/ה:
ערבי כמה שנים את/ה רוכב/ת:
כמעט שלוש באיזו חווה:
משמר העמק האם את/ה מתחרה:
לא איזה ציוד פרטי יש לכם:
קסדה, שוט דראסז', שוט קפיצות, 2 מכנסי רכיבה בז', מגפיים, משהו כמו נעלי רכיבה, וצ'אפס. מה התרגיל הכי קשה שעשיתם:
ממ..בעיקרון גם סתם לרכב לפעמים אני לא מצליחה נורמאלי אז תרגיל? האם נפלתם פעם:
כה כמה רוזטות יש לכם:
חה..אחת.

אני../images/Emo180.gif

שם:שחר גיל:11 סגנון רכיבה:אינגליש-קפיצות יש לכם סוס/ה או פנסיון או חצי פנסיון:סוס איך קוראים לסוס/ה שלכם או שאתם אוהבים:ג'ינג'י איזה גזע הסוס/ה:מעורב כמה שנים את/ה רוכב/ת:שנתיים באיזו חווה:חוות צח האם את/ה מתחרה:כן איזה ציוד פרטי יש לכם:שוט ,קסדה ,אוכף ,רואשית בית ורושיית עבודה מגנים קידמיים ואחורים ,פעמונים מגפי גומי, צ'פס ,שמיחה,שמיחה לתחרויות מה התרגיל הכי קשה שעשיתם:לא זוכרת האם נפלתם פעם:כן כמה רוזטות יש לכם:אפס.. אני לא שמנה תמונה סוריייי אין לי תמונה נורמאלית שלי..

בא ליייי

שם: מיכל גיל: 14 וחצי סגנון רכיבה: אינגליש יש לכם סוס/ה או פנסיון או חצי פנסיון: חחח....לא איך קוראים לסוס/ה שלכם או שאתם אוהבים: פפפף.... מילניומייי
איזה גזע הסוס/ה: נראה שהולנדי או חצי הולנדי כי שני ההורים הולנדיים
כמה שנים את/ה רוכב/ת: המממ... לא סגורה על זה אבל בערך ארבע באיזו חווה: ויצ"ו קנדה נהלל על שם חנה מייזל שוחט
האם את/ה מתחרה: יאפ איזה ציוד פרטי יש לכם: ציוד רכיבה
מה התרגיל הכי קשה שעשיתם: לא יודעתתת האם נפלתם פעם: חחח... יותר מידייי כמה רוזטות יש לכם: 6 ומתוכן שלוש של משתתף
ואחרון-תמונה

olivia 4 ever

New member
../images/Emo152.gif

שם: לאה גיל: 12 וחצי סגנון רכיבה:אינגליש יש לכם סוס/ה או פנסיון או חצי פנסיון:חצי איך קוראים לסוס/ה שלכם או שאתם אוהבים:אוליביה איזה גזע הסוס/ה:3/4 טורובריד 1/4 ערביה כמה שנים את/ה רוכב/ת:6 באיזו חווה:דני היי ! האם את/ה מתחרה:יאפ איזה ציוד פרטי יש לכם: 2 שמיכות בנדגים 2 סטים של מברשות רושיה וזהו בנתיים מה התרגיל הכי קשה שעשיתם: עליתי על סוס האם נפלתם פעם:15 גם נחשב? כמה רוזטות יש לכם:7 ואחרון------------ תמונה

Noa Geva

New member
עונה../images/Emo13.gif

שם:נועה גיל:14 וחצי סגנון רכיבה:אינגליש יש לכם סוס/ה או פנסיון או חצי פנסיון:לא איך קוראים לסוס/ה שלכם או שאתם אוהבים: פאשהההה
וגם פלומה ובראוני
איזה גזע הסוס/ה:בראוני אני חושבת מקומי ופאשה ופלומה אינלי שמץ כמה שנים את/ה רוכב/ת: שנה וחודש
באיזו חווה: תלמי מנשה האם את/ה מתחרה:לא איזה ציוד פרטי יש לכם:בינתיים רק קסדה, צ'אפס ונעלי רכיבה מה התרגיל הכי קשה שעשיתם:אינלי שמץ האם נפלתם פעם:יאפ כמה רוזטות יש לכם:0 תמונה

ReSeN

New member
.................

פאשה הולנדי פלומה ערביה (גם) נראה לי תקנו אם אני טועה

Noa Geva

New member
האמת, באמת לא איכפת לי

מאיזה גזע הם. העיקר שהם מושלמים

נויקההה

New member
../images/Emo72.gifבא לי גם../images/Emo70.gif

שם:
נוי גיל:
14 סגנון רכיבה:
אינגליש
יש לכם סוס/ה או פנסיון או חצי פנסיון:
נואפ איך קוראים לסוס/ה שלכם או שאתם אוהבים:
גילברט
איזה גזע הסוס/ה:
מקומי מושלם!!! כמה שנים את/ה רוכב/ת:
7 נראה לי באיזו חווה:
"ויצו נהלל"
האם את/ה מתחרה:
קפיצות איזה ציוד פרטי יש לכם:
מכנסיים קסדה 2 שוטים ועוד כל מיני מה התרגיל הכי קשה שעשיתם:
אני לא חושבת שעשינו דברים יותר מידי קשים האם נפלתם פעם:
הרבה כמה רוזטות יש לכם:
10

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

שם: טל גיל: 15 וחצי סגנון רכיבה: אינגליש, ובמקום אחר - אמור להיות ווסטרן, אבל זה משהו באמצע
. יש לכם סוס/ה או פנסיון או חצי פנסיון: לא
איך קוראים לסוס/ה שלכם או שאתם אוהבים: אממ יש הרבה סוסים שאני אוהבת... אינדי, שאייר, ספיד... ואת כולםםםם
וברעננה אני רוכבת בינתיים על סוס שקוראים לו רעם. איזה גזע הסוס/ה: אינדי חצי ערבי, ושאייר בחלקו שאייר
כמה שנים את/ה רוכב/ת: שנתיים, מתחילה את השנה השלישית. באיזו חווה: המ. שנה ראשונה רכבתי בבני ציון איפשהו. שנה שניה באיצטרובל, ועכשיו אני מתחילה ברעננה אבל נשארת גם באיצטרובל. האם את/ה מתחרה: עדיין לא. איזה ציוד פרטי יש לכם: קסדה, נעלי רכיבה + צ'אפס. מה התרגיל הכי קשה שעשיתם: אמממ לא יודעת.. האם נפלתם פעם: כן!!
פעם אחת. כמה רוזטות יש לכם: מה זה רוזטות?
תמונה: על גוליית, מהשיעור ניסיון שלי בחוות רעננה, עוד לפני שקניתי את הנעליים והצ'אפס. אל תשימו לב לקסדה הענקית

למעלה