שאלון

גמאני :)

שם: ניצן. גיל: 15 עוד חודש וקצת יותר מחצי..הסתבכתי סגנון רכיבה: אינגליש
יש לכם סוס/ה או פנסיון או חצי פנסיון: יש לי שני סוסים בבית. איך קוראים לסוס/ה שלכם או שאתם אוהבים: שושקה וברק ועוד המון סוסים..אז אני יחסוך את זה ממכם :) איזה גזע הסוס/ה: שושקה ערביה מקומית, וברק מקומי.. כמה שנים את/ה רוכב/ת: 3 שנים עוד חודשיים ויומיים..חח באיזו חווה: ברור שברור שבויצו נהלל
האם את/ה מתחרה: יאפ.. איזה ציוד פרטי יש לכם: אממ יש לי ציוד בשבילי לחווה ולתחרויות, וציוד לסוסים שלי לרכיבה. מה התרגיל הכי קשה שעשיתם: לויודעת.. האם נפלתם פעם: 3 פעמים.. כמה רוזטות יש לכם: 2 חמודות וצנועות..חח ואחרון------------ תמונה- הסוס הזה קופץ מושלם!-->

עונהההה

שם: נעם גיל:14 ושלושה ימים סגנון רכיבה: עד עכשיו ווסטרן שלוש שנים ומתחילה את השנה הרביעית באינגליש-קפיצות יש לכם סוס/ה או פנסיון או חצי פנסיון:בעע לאא איך קוראים לסוס/ה שלכם או שאתם אוהבים: אווווו יש שניים... אפורי וסיפידי. אוווווו ואני אל אשכח את שייקההה איזה גזע הסוס/ה: האממ ספידי הוא מעורב מאוד בערבי, אפורי אני לא מש יודעת (צריכה לשאול) ושייקה הוא מעורב מאוד בשייאר... (האמת היא שקוראים לו שייאר אבל אני קוראת לו שייקה) כמה שנים את/ה רוכב/ת:מתחילה שנה רביעית באיזו חווה:עד לפני כמה שבועות בחווה מקסימה בשם "איצטרובל" ועכשיו בחוות רעננה האם את/ה מתחרה:לא איזה ציוד פרטי יש לכם:יש לי קסדה וצ'אפס ומגפיים מה התרגיל הכי קשה שעשיתם: לא יודעת.. האם נפלתם פעם:חחחח אני כבר לא יודעת כמה... כמה רוזטות יש לכם:חחח מה?? ואחרון------------ תמונה האממ אין לי על אפורי אז לא... חוץ מזה שכל התמונות גרועותתתתת

arieledaho

New member
אני יודעת להקטין תמונות!!

שם:|
אריאל גיל:
13 ומשו.. סגנון רכיבה:
אינגליש-דרסז'
יש לכם סוס/ה או פנסיון או חצי פנסיון:
בקרוב מאוד!! :) איך קוראים לסוס/ה שלכם או שאתם אוהבים:
יש כל מיני..
איזה גזע הסוס/ה:
הולנדי כמה שנים את/ה רוכב/ת:
6 שנים באיזו חווה:
----- האם את/ה מתחרה:
כן איזה ציוד פרטי יש לכם:
כל מיני דבריםםם מה התרגיל הכי קשה שעשיתם:
לא זוכרת האם נפלתם פעם:
חחח בארור!! כמה רוזטות יש לכם:
שלוש-יודעת שזה עלוב אבל לא שעשיתי הרבה תחרויות בחיי.. ואחרון------------ תמונה
אני ודוי קטן! עושים מופע עם תומר חחחחחח עם הארכובות של נורית..

snow snow

New member
ילדהה .. מה את באה לפה הרבהה???

אריאליי על איזה חצי פנסיון או סוס את מדברתתת??? הסבררר בבקשהה

עונה

שם: נויה גיל:12 וקצת סגנון רכיבה:אינגליש קפיצות יש לכם סוס/ה או פנסיון או חצי פנסיון: עוד לא... איך קוראים לסוס/ה שלכם או שאתם אוהבים:--- איזה גזע הסוס/ה:--- כמה שנים את/ה רוכב/ת:6 אבל רק ששנתיי התחלתי להשקיע.. באיזו חווה:אורוות הקיסר האם את/ה מתחרה:יאפ איזה ציוד פרטי יש לכם:קסדה,כפפות,מכניים,מגפיים,צ'אפס,שוט,מברשות וזהו נראה לי.. מה התרגיל הכי קשה שעשיתם:לא זוכרת האם נפלתם פעם:חחח יותר מידי כמה רוזטות יש לכם:1 כי הלכה לי לאיבוד השניה.. ואחרון------------ תמונה

חח....גללל

יש לי תמונות ממש יפות שלו אני צריכה לשלוחלךךך תחברי למסנג'ר

fliperit

New member
...

שם: נגה לוין גיל: 16 וחצי סגנון רכיבה: טווסטרן (בעיקר ריינינג) יש לי חצי פנסיון על סוס מסורס קוראים לו: פליפ גוברין מישן גזע" קווטר רוכבת 6 שנים בחוות רוכבים במושבה מתחרה בריינינג ירוקי עד גיל 18 לסוס שלי יש הכל (אוכף, שמיכה, מגנים, מתג וכו') אבל הרוב לא שלי התרגיל הכי קשה: לודעת..ספין, רולבק וכו' נפלתי 3 פעמים רוזטות..אממ ארצית 1 (מקום 2) ותחרויות בתי ספר 3 או 4 ------> הוא קצת מפיל כתף..אבל בחפיף....

netapet2

New member
עונה אבל אין תמונה :'(

שם: נטע גיל:12 סגנון רכיבה: אינגליש.... (ואני קופצת מדי פעם) יש לכם סוס/ה או פנסיון או חצי פנסיון:לא:'( איך קוראים לסוס/ה שלכם או שאתם אוהבים:קינג, וסעורייייי!!!1 איזה גזע הסוס/ה: לא דעת! כמה שנים את/ה רוכב/ת: שנה וחצי +- באיזו חווה:חוות יגור האם את/ה מתחרה: לא
איזה ציוד פרטי יש לכם:כפפות, קסדות (שניים אבל אחת קטנה..) מגפיים (של אחותי אבל אני משתמשת גם) מכנסי רכיבה וחולצה מאגניבה שאני רוכבת איתה מדי פעם אבל היא לא לשמוש אחר. מה התרגיל הכי קשה שעשיתם: לא זוכרת האם נפלתם פעם: כן פעם 1! כמה רוזטות יש לכם: חצי 1 כי זה לא כ"כ נקרא חח

Vintage Queen

New member
~עונה~ =]

שם: סתיוו
סגנון רכיבה:אינגיש
קפיצות
יש לכם סוס/ה או פנסיון או חצי פנסיון: סוסה משלי
איך קוראים לסוס/ה שלכם או שאתם אוהבים:מוסמוס
איזה גזע הסוס/ה: מקומית שמיינה
כמה שנים את/ה רוכב/ת: 4 בערך
באיזו חווה: באורוות גן שמואל
האם את/ה מתחרה: *אני אתחרה.. ברגע שכל הקטע עם המחלה ירגע קצת... איזה ציוד פרטי יש לכם: יותר מידי חחח
מה התרגיל הכי קשה שעשיתם: עם הסוסה שלי הכי קשה ומעצבן שעשיתי זה התרגיל שמיניות בשיעור שעבר חח בייחוד שהגביהו תמכשולים האם נפלתם פעם: יאפ...
4 פעמים בערך כמה רוזטות יש לכם: לא יודעת הן ארוזות בארגז אני לא יכולה לספור ואחרון------------ תמונה הכל על המחשב שלי.. אני בדירה של ההורים אז אין פה הרבה תמונות

../images/Emo73.gif

טוב אני עונהה על במבינו שהוא היה שלי... שם:נוי גיל:13 סגנון רכיבה:אינגלישש יש לכם סוס/ה או פנסיון או חצי פנסיון:כן איך קוראים לסוס/ה שלכם או שאתם אוהבים:במבינו(אבל הוא כבר לא שלי
) איזה גזע הסוס/ה:טורברד וערבי קטניי ושמניי כמה שנים את/ה רוכב/ת: שבעע באיזו חווה: חוות אושה
האם את/ה מתחרה:אממ השנה לא=\\ איזה ציוד פרטי יש לכם: אממ כמעט הכל חוץ מאוכף רמה התרגיל הכי קשה שעשיתם: אמממ לאזוכרת האם נפלתם פעם: ממזמן הפסקתי לספורר חחח כמה רוזטות יש לכם: בסביבות 40 ואחרון------------ תמונה שמניי שלייי

../images/Emo42.gif../images/Emo9.gif

שם: מורן גיל: מחרתיים 15 סגנון רכיבה: אינגליש - קפיצות יש לכם סוס/ה או פנסיון או חצי פנסיון:סוס
איך קוראים לסוס/ה שלכם או שאתם אוהבים:אפולו
|
איזה גזע הסוס/ה:טורברייד כמה שנים את/ה רוכב/ת:נהה מסובך, אפשר להגיד שנתיים כמו שצריך באיזו חווה:חוות צח האם את/ה מתחרה:כן, בקפיצות איזה ציוד פרטי יש לכם:כל מה שצריך פחות או יותר
גם לי וגם לסוס מה התרגיל הכי קשה שעשיתם:טחח
האם נפלתם פעם:כן, הרבה פעמים...הפסקתי לספור כמה רוזטות יש לכם:8 או 9 לא זוכרת...מהעונה האחרונה ואחרון------------ תמונה

MorH

New member
גמנייי ../images/Emo174.gif

שם: מור גיל: 14 ו10 חודשים בערך =P סגנון רכיבה: אינגליש יש לכם סוס/ה או פנסיון או חצי פנסיון: נואפ פפ =\ איך קוראים לסוס/ה שלכם או שאתם אוהבים: פנטום
אותלו
( פיו )רינה
איזה גזע הסוס/ה: המממ פנטום טורוברד אותלו פוני ורינה 1/2 גרמנייה 1/2 מקומית כמה שנים את/ה רוכב/ת: משו כמו 6 באיזו חווה: ניר - דוד האם את/ה מתחרה: כה איזה ציוד פרטי יש לכם: המממ כפפות ( לבנות + שחורות ) מכנסיים ( 2 לבנות ו1 שחור ) דורבנות ( קצרות + ארוכות ) שוטים ( קצרים + ארוכים ) מגפיים צ'אפס קסדה ( GPA + רגילה ) המממ וזהו נראה לי אה וג'קט שהוא לא בדיוק של רכיבה =P מה התרגיל הכי קשה שעשיתם: הממממ עם שרון עשיתי מלא קשים =] האם נפלתם פעם: כההה כמה רוזטות יש לכם: 43 בערך ואחרון------------ תמונה
. . .

נמנמנמ=]

שם: שיר גיל: עוד מעט 16 סגנון רכיבה: אינגליש ו-ווסטרן יש לכם סוס/ה או פנסיון או חצי פנסיון: לא איך קוראים לסוס/ה שלכם או שאתם אוהבים: אזארו שלמות בע"מ איזה גזע הסוס/ה: האנובר כמה שנים את/ה רוכב/ת: 7 באיזו חווה: אורוות הקיסר
האם את/ה מתחרה: כן איזה ציוד פרטי יש לכם: בלעעע מה התרגיל הכי קשה שעשיתם: פחח ממש אני זוכרת האם נפלתם פעם: כן כמה רוזטות יש לכם: לא יודעת ואחרון------------ תמונה

למעלה