שאלון

PeRiL

New member
אהה הנה את../images/Emo99.gif

אההה הנה ענית
את במסנג'ר? :-O

שהלהלה

בעד/נגד: סמים? נגד סיגריות? נגד אורגיה?
הומואים/לסביות? בעד תוכנית ההתנתקות? סקס בגיל צעיר? נגד האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? בערך התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? כן שכבת עם בן/ת מינך? שכבת עם בן/ת המין ההפוך? הגשת מבחן ריק? לא נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא בגדת באמון של מישהו? אמ, לא יודעת בגדו באמון שלך? כן רצית/ניסית להתאבד? לא עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? בטח O: כמה...: שנים את/ה חי/ה? :< בתים עברת? 3 [?] O: פעמים נשבר לך הלב? 0 פעמים שברת לאחרים את הלב? 0 פעמים התאהבת? 1 חברים/ות היו לך? זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? מה עדיף: ניו יורק או פריז? איכס פריז, שונאת צרפתית בנים או בנות? בנות
נשיקה או חיבוק? תלוי הארי פוטר או שר הטבעות? איכס ערסים או חנונים? איכס ערסים חמוץ או מתוק? תלוי חנוכה או פורים? פורים
אש או מים? מים ישראל או חו"ל? תלוי אסוציאציות: ציצים- סוטים!@~ דתיים- הפינגווין של יערה): בית ספר- הפסקה ישראבלוג- מימס ערפאת- מכוער טלויזיה- או.סי אהבה- דור מוות-
איידס- הסרט האדום הזה מתנחלים- כתום ורוד- שירי חול- ים מי/מה האחרון: סרט שראית? לא זוכרת את שמו שיר ששמעת? אנדרסטנדינג פעם שבכית? לא זוכרת פעם שצחקת? היום דיסק שקנית? לא זוכרת O: מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? דור שאלות על עצמך: 1.עיר לידה: יפה [?] 2.משקל: לא יפה [לא יודעת וטוב שכך] 3.עיסוקיך כיום: מה 4.תחביבים: מה 5.איזה סוג מחשב יש לך? תשאלו את אחי 6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ? 1 7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה: דור 8.אישיות מוערצת: 9.האם את/ה מעשן/נת? לא 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב? לא יודעת -זה או זה: 1.קור או חום? קור 2.סרט או ספר? סרט 3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? 4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? 5.אושר או עושר? אושר 6.עבודה או לימודים? לימודים 7.אהבה או כבוד? מה 8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? כריסטינה יותר שרלילה 9.ים או בריכה? בריכה 10.אוכל חלבי או בשרי? תלוי 11.שוקולד או ריבת תותים? שוקולד 12.שלמה ארצי או אייל גולן? איכ 13.מחשב או טלוויזיה? תלוי 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה? ערב 15.אלכוהול או שתייה רגילה? קולה 16.רוק או פופ? תלוי 17.אופנוע או אוטו? איכ אופנוע. 18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית? אנגלית
19.איי.סי.קיו או צ'אט? מסנג'ר 20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים? טובי לב+רעים כשצריך+משכילים
21.אהבה או שמחה? אהבה ושמחה 22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע? תלוי למי -שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה: או.סי/מגרש ביתי/הרקיע השביעי/אחיות או לא להיות 2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני? 3.להקה ישראלית אהובה: מוניקה סקס 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל: אוונסנס 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל: אביב גפן 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל: אברילושלייייייייי 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? צביעות, חנפנות 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? שאלה מעולה 9.התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? ישירות 10.התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? שאלה מעולה 11.ספורט אהוב: איכס 12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): ממ, אני אוהבת את "שומקום" לאחרונה ו"סוף העולם", יה. 13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): DAY DREAM 14.שתייה אהובה: קולה/מיץ מנגו 15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים? 16.מה,לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל? גיהנום ורוד 17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה? גיהנום ורוד 18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו? לפעמים אתה אחלה
19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק? לא 20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר? לא -כמה שאלות נוספות על עצמך: 1.מה הכי מפחיד אותך? מוות 2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה? כן 3.מאמין בגלגול נשמות? לא ממש 4.מאמין בגן עדן/גיהינום? לא החלטתי 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ? שמח ^_^ וויהו 6.מה הכי מרגיע אותך? מהמה

ל א ק י

New member
תעיפו את האורחים האלה

בעד/נגד: סמים?נגד סיגריות? נגד אורגיה? תלוי הומואים/לסביות? מה בעד ונגד בזה..
תוכנית ההתנתקות?ממ סקס בגיל צעיר? תלוי האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך?לא התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? כן שכבת עם בן/ת מינך? לא שכבת עם בן/ת המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? כן נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא בגדת באמון של מישהו? לאיודעת
בגדו באמון שלך? כן רצית/ניסית להתאבד? כן עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו?כן כמה...: שנים את/ה חי/ה? 16 בתים עברת? 5 או משו כזה פעמים נשבר לך הלב? 63 פעמים שברת לאחרים את הלב?764 פעמים התאהבת? 2 חברים/ות היו לך? אין לי חברים זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות?בנים נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר ערסים או חנונים? חנונים חמוץ או מתוק? חמוץ חנוכה או פורים?חנוכה אש או מים?מים ישראל או חו"ל? בשביל לחיות?ישראל אסוציאציות: ציצים-
דתיים- אוותר על האסוציאציה שעולה לי :[ בית ספר- איכס ישראבלוג- איכס ערפאת- איכס טלויזיה- נחמד אהבה- נחמד מוות- נחמד איידס- חוויה מתנחלים- מ ורוד- איכס חול- ילדים קטנים מי/מה האחרון: סרט שראית? מאיפהלי שיר ששמעת?זה שמתנגן עכשיו פעם שבכית? מזמן פעם שצחקת?היום דיסק שקנית? לא קניתי]: מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? מאיפה לי שאלות על עצמך: 1.עיר לידה: סנט פטרבורג 2.משקל:עודף 3.עיסוקיך כיום: תלמידה או משהו.. 4.תחביבים:אינטרנט 5.איזה סוג מחשב יש לך? מטומטם 6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ?1 7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה: לאיודעת 8.אישיות מוערצת: 9.האם את/ה מעשן/נת? לא 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב? הרבה -זה או זה: 1.קור או חום? חום 2.סרט או ספר? ספר 3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? למי אכפת 4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? מאיפהלי 5.אושר או עושר?אושר 6.עבודה או לימודים? עבודה 7.אהבה או כבוד?כבוד 8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה?בריטני 9.ים או בריכה?ים 10.אוכל חלבי או בשרי?בשרי 11.שוקולד או ריבת תותים?שוקולד 12.שלמה ארצי או אייל גולן?שלמה ארצי 13.מחשב או טלוויזיה?מחשב 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה?לילה 15.אלכוהול או שתייה רגילה?מה הקשר.. זה לא שאנחנו שותים אלכוהול במקום שתייה רגילה 16.רוק או פופ?מאיפהלי 17.אופנוע או אוטו?אוטו 18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית?עברית 19.איי.סי.קיו או צ'אט?מסנג'ר 20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים?מתים 21.אהבה או שמחה? שמחה 22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע?רע -שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה:מאיפהלי 2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני? מאיפהלי 3.להקה ישראלית אהובה: שייגעצ 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל: סימפל פלאן 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל: עברי לידר 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל: אבריל 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? טיפשות יתר, צביעות 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? לאיודעת איך מגדירים את זה 9.התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? אין כאלה 10.התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? כנל 11.ספורט אהוב: שחיה? 12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): מאיפהלי 13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): ^ 14.שתייה אהובה: קולה 15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים? 5 4 3 2 1 16.מה,לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל? למה לא 17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה? הם בסדר, יש יותר מידי אנשים שצריך להוציא להורג
18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו? מה אני אמורה להרגיש כלפי עצמי 19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק? לא 20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר? כן -כמה שאלות נוספות על עצמך: 1.מה הכי מפחיד אותך? אין לי מושג 2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה? לפעמים 3.מאמין בגלגול נשמות? לא 4.מאמין בגן עדן/גיהינום? לא 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ? שמח 6.מה הכי מרגיע אותך? מחשב הודגש באמצעות מדגישומטיק

צ

בעד/נגד: סמים? נגד. סיגריות? נגד. אורגיה? נגד. הומואים/לסביות? מה יש להיות בעד או נגד. תוכנית ההתנתקות? בעד עם הסתייגויות. סקס בגיל צעיר? נגד באופן עקרוני. האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? כן. התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? כן. שכבת עם בן/ת מינך? אה לא. שכבת עם בן/ת המין ההפוך? כן. הגשת מבחן ריק? לא הגשתי. נתפסת בגין עבירה פלילית? לא. התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לערך. בגדת באמון של מישהו? לא יודעת. בגדו באמון שלך? כן. רצית/ניסית להתאבד? כן. עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? כן. כמה...: שנים את/ה חי/ה? שקט. בתים עברת? 5? פעמים נשבר לך הלב? ... פעמים שברת לאחרים את הלב? הבנתי שפעם אחת, לא יודעת מעבר. פעמים התאהבת? באופן ממש רציני? חושבת ששלוש. חברים/ות היו לך? 1. זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? לא משפילה את עצמי. >< מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו יורק. בנים או בנות? בנים. נשיקה או חיבוק? חיבוק. מאחורה. הארי פוטר או שר הטבעות? תלוי. ערסים או חנונים? חנונים. חמוץ או מתוק? בלה. חנוכה או פורים? חנוכה. אש או מים? מים. ישראל או חו"ל? בשביל לחיות? ישראל. אסוציאציות: ציצים- חזייה. דתיים- כיפה. בית ספר- מבנה. ישראבלוג- יריב. ערפאת- הדבר הזה, נו. טלויזיה- ערוץ. אהבה- איכסה. ש. מוות- גולגולת. איידס- רוק. מתנחלים- כתום. ורוד- ורוד? חול- ים. מי/מה האחרון: סרט שראית? חכמת הבייגלה. שיר ששמעת? Shivers של המכשפות. פעם שבכית? מזמן. פעם שצחקת? בשיעור ביולוגיה, אני מניחה... דיסק שקנית? 'כולם מחפשים את התשובות', קוואמי. מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? ... שאלות על עצמך: 1.עיר לידה: תל אביב. 2.משקל: עודף. 3.עיסוקיך כיום: תלמידה מתוסכלת. 4.תחביבים: מוזיקה, קריאה. 5.איזה סוג מחשב יש לך? מאיזו בחינה אבל. 6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ? יותר מדי. 7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה: שתקו. 8.אישיות מוערצת: צ'ה גווארה. 9.האם את/ה מעשן/נת? לא. 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב? יותר מדי. -זה או זה: 1.קור או חום? קור. 2.סרט או ספר? ספר. 3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? מה. 4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? ה-2. 5.אושר או עושר? אושר. 6.עבודה או לימודים? לימודים. 7.אהבה או כבוד? אה מה. 8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? ה-2. 9.ים או בריכה? ים. 10.אוכל חלבי או בשרי? פרווה. 11.שוקולד או ריבת תותים? שוקולד, דה. 12.שלמה ארצי או אייל גולן? לא יודעת. 13.מחשב או טלוויזיה? מחשב. 2 באחד? 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה? אע ערב. 15.אלכוהול או שתייה רגילה? רגילה. 16.רוק או פופ? רוק. 17.אופנוע או אוטו? אוטו. שונאת אופנוע. 18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית? לא יודעת. 19.איי.סי.קיו או צ'אט? אסק. 20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים? תלוי עד כמה רעים וממה, אבל כעקרון ה-2. 21.אהבה או שמחה? צ. 22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע? לא יודעת. -שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה: אנג'ל, החוף הצפוני. 2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני? זין, שפתיים, זיפים. 3.להקה ישראלית אהובה: המכשפות. 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל: פינק פלויד. 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל: קוואמי, ראפר. 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל: לורן היל, בוב מארלי. 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? אופטימיות יתר, טיפשות. 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? שכל, קור רוח. 9.התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? אין. 10.התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? קנאה, טיפשות, עצבים. 11.ספורט אהוב: טניס טניס טניס. 12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): אם זה נגמר זה חבל של המכשפות, ימים ריקים ומצטער של קוואמי. 13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): Shivers של המכשפות, Run For A Fall של אפיקה, Hey You של פינק פלויד. 14.שתייה אהובה: מים. 15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים? משפחה, מוזיקה, ספרים. 16.מה,לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל? קבר. 17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה? ... 18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו? אין. 19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק? לא. 20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר? זמנית. -כמה שאלות נוספות על עצמך: 1.מה הכי מפחיד אותך? כשלון, התקמטות, אכזבה. 2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה? כן. 3.מאמין בגלגול נשמות? לא. 4.מאמין בגן עדן/גיהינום? לא. 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ? לא יודעת. 6.מה הכי מרגיע אותך? מוזיקה. הודגש באמצעות מדגישומטיק

R e A

New member
קמתי מוקדם מדי|:

מתחיל ב9 בעד/נגד: סמים? נגד סיגריות? נגד אורגיה? על הזין שלי הומואים/לסביות? מכפת לי תוכנית ההתנתקות? בעד סקס בגיל צעיר? מכפת לי האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? לא התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? כן שכבת עם בן/ת מינך? לא שכבת עם בן/ת המין ההפוך? כן הגשת מבחן ריק? לא נתפסת בגין עבירה פלילית? כן התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? ממ כן נראה לי;[ בגדת באמון של מישהו? כן בגדו באמון שלך? כן רצית/ניסית להתאבד? כן עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? כן כמה...: שנים את/ה חי/ה? 16 וחצי פחות שבוע בתים עברת? 4 פעמים נשבר לך הלב? הממ 1-2 פעמים שברת לאחרים את הלב? מאיפה לי פעמים התאהבת? המממ 1-2 חברים/ות היו לך? היו. מזמשנה... זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? כמה חודשים
מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? גם וגם[?] נשיקה או חיבוק? נשיקה הארי פוטר או שר הטבעות? הווו מNEXT ערסים או חנונים? חנונים חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? פורים [כי זה קרוב לי ליומולדת אבל חנוכה יותר כיף] אש או מים? מים ישראל או חו"ל? בשביל לחיות? ישראל אסוציאציות: ציצים- יופי דתיים- כיפה בית ספר- איכס? ישראבלוג- המפ ערפאת- מה איתו טלויזיה- מה איתה אהבה- כיף בהתחלה, קקה בסוף. מוות- בסוף איידס- באסה מתנחלים- איכסה ורוד- פאקצה חול- ים מי/מה האחרון: סרט שראית? סיביסקיט אגדה אמריקאית
, לזכור את הטיטאנים
שיר ששמעת? מופע הארנבות של ד"ר קספר - אחלום לנצח פעם שבכית? מזמן מזמן אנערף פעם שצחקת? הממ אתמול דיסק שקנית? לא קניתי מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? לא זוכר שאלות על עצמך: 1.עיר לידה: יבנה 2.משקל: 54 [נכון לאתמול. מאז אכלתי גלידה] 3.עיסוקיך כיום: מחלק עיתונים
4.תחביבים: כדורגל, חיות. 5.איזה סוג מחשב יש לך? מאיפה לי 6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ? כמה שמתחשק לי אנערף 7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה: חבר ילדות טוב 8.אישיות מוערצת: טום הנקס 9.האם את/ה מעשן/נת? לא 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב? לא הרבה -זה או זה: 1.קור או חום? קור 2.סרט או ספר? סרט 3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? ברוס לי 4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? דייגו מראדונה 5.אושר או עושר? עושר 6.עבודה או לימודים? לימודים 7.אהבה או כבוד? כבוד 8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? שתיהן!!! 9.ים או בריכה? ים 10.אוכל חלבי או בשרי? גם וגם 11.שוקולד או ריבת תותים? שוקולד 12.שלמה ארצי או אייל גולן? שלמה ארצי 13.מחשב או טלוויזיה? מחשב 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה? לילה 15.אלכוהול או שתייה רגילה? תלוי במצברוח. בד"כ שתייה רגילה 16.רוק או פופ? פופ 17.אופנוע או אוטו? אוטו 18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית? עברית 19.איי.סי.קיו או צ'אט? אייסיקיו 20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים? טובי לב ומשכילים 21.אהבה או שמחה? שמחה 22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע? רע -שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה: חברים. E.R 2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני? פנים, בטן, עיניים. 3.להקה ישראלית אהובה: אין משהו ספציפי... 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל: כנ"ל 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל: כנ"ל 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל: כנ"ל 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? צביעות 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? אופטימיות 9.התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? אופטימי 10.התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? אופטימי ;[ 11.ספורט אהוב: כדורגל 12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): פייי יש המון די 13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): פייי יש המון די 14.שתייה אהובה: מים 15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים? אין לי כוח עכשיו
16.מה,לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל? יש משהו 17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה? דעתי היא קקה. 18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו? שהוא לא אוהב אותי. 19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק? כן. ברור שכן. 20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר? כן. -כמה שאלות נוספות על עצמך: 1.מה הכי מפחיד אותך? חרקים עוקצים 2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה? כן 3.מאמין בגלגול נשמות? לא 4.מאמין בגן עדן/גיהינום? לא יודע 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ? המממ גם וגם 6.מה הכי מרגיע אותך? כדורגל, בע"ח, שקט.

עוד אחד למי שבא[?]

כללי: כן או לא? השחתה עצמית? הערצה עיוורת? התמכרויות? מוזיקה? בגידה? הפעם האחרונה ש... שבכית? שהרבצת למישהו? שנכנסת לקריזה? שקיבלת שעורי בית? שחיבקת בובה באהבה של ילדה בת 3 ? בזבזת סכום גדול של כסף התמונה האחרונה שראית? האדם האחרון שראית? הדבר האחרון שנגעת בו והוא היה לך נעים? ביה"ס: מה אתן מעדיפות? ללכת לבית הספר או לשבת בבית ולמות משעמום? לקבל שעורי בית או לא ללמוד בכלל? חברה טובה אחת מעולה שאין כמוה. או כמה חברות פחות טובות? להעביר פתק או להתלחשש בשיעור? כתה גדולה, או כתה קטנה? מקצועות קשים ומעניינים או מקצועות קלים ומשעממים? מה קורה שם? מורה שנוא: מורה אהוב: מקצוע שנוא: מקצוע אהוב: חברה הכי טובה [אם יש...]: אויבת נצחית [אם יש...] : [בבקשה לנמק בדברים האלה כי אם תגידו שם, אז זה לא ממש יעזור אם אתן יכולות לפרט למה זה יהיה נהדר ] + אירוע חברתי שהובכת בו : אירוע חברתי שהפגנת בו אומץ: אירוע חברתי שהפגנת בו פחד: אירוע חברתי שהפגנת בו רוגז: אירוע חברתי שהפגנת בו כעס: עכשיו: שעה: תאריך: באוזן: מצב רוח: משוחחת: מזג אוויר: לובשת: חושבת: רוצה: בגדול:

dors

New member
ראשון!

כללי: כן או לא? השחתה עצמית? לא הערצה עיוורת? לא התמכרויות? לא מוזיקה? כן בגידה? לא הפעם האחרונה ש... שבכית? לא זוכר שהרבצת למישהו? לאיודע שנכנסת לקריזה?
[עכשיו] שקיבלת שעורי בית? מחר אולי שחיבקת בובה באהבה של ילדה בת 3 ? בחיים לא בזבזת סכום גדול של כסף? לאיודע התמונה האחרונה שראית? של הילה האדם האחרון שראית? לאיודע אני פה סגור בחדר הדבר האחרון שנגעת בו והוא היה לך נעים? הילה ביה"ס: מה אתן מעדיפות? ללכת לבית הספר או לשבת בבית ולמות משעמום? השני לקבל שעורי בית או לא ללמוד בכלל? לא ללמוד חברה טובה אחת מעולה שאין כמוה. או כמה חברות פחות טובות? מה להעביר פתק או להתלחשש בשיעור? להתלחשש כתה גדולה, או כתה קטנה? גדולה עם קצת תלמידים מקצועות קשים ומעניינים או מקצועות קלים ומשעממים? באמצע[?] מה קורה שם? מורה שנוא: לתנך מורה אהוב: אין מקצוע שנוא: הכל מקצוע אהוב: אין חברה הכי טובה [אם יש...]: הילה! אויבת נצחית [אם יש...] : אין לי אוייבות [בבקשה לנמק בדברים האלה כי אם תגידו שם, אז זה לא ממש יעזור אם אתן יכולות לפרט למה זה יהיה נהדר ] + אירוע חברתי שהובכת בו : לאיודע אירוע חברתי שהפגנת בו אומץ: מלחמת העולם הראשונה אירוע חברתי שהפגנת בו פחד: כנל אירוע חברתי שהפגנת בו רוגז: כנל אירוע חברתי שהפגנת בו כעס: כנל עכשיו: שעה: 20:39 תאריך: 0409 באוזן: זבוב מצב רוח: סביר משוחחת: עם הילה מזג אוויר: חם קצת לובשת: מכנס חושבת: הראש ריק רוצה: את הילה בגדול: את הילה עכשיו

dors

New member
זה היה בגלגול הקודם ../images/Emo10.gif

הייתי מוקש

ל א ק י

New member
יש באו עוד אורחים ונגמר המקום../images/Emo6.gif

כמה אנשים באו מה.. סה"כ יומולדת 40
כללי: כן או לא? כן השחתה עצמית? מה איתה הערצה עיוורת? של מי התמכרויות? תלוי למה מוזיקה? בטח בגידה? למה.. הפעם האחרונה ש... שבכית? מזמן שהרבצת למישהו? מזמן שנכנסת לקריזה? מידי יום שקיבלת שעורי בית? לפני איזה 5 חודשים? שחיבקת בובה באהבה של ילדה בת 3 ?
בזבזת סכום גדול של כסף 16.8, אבל זה בעיקר אבא התמונה האחרונה שראית?המטוס האדם האחרון שראית?יותר מידי הדבר האחרון שנגעת בו והוא היה לך נעים?בשר
ביה"ס: מה אתן מעדיפות? ללכת לבית הספר או לשבת בבית ולמות משעמום?לשבת בבית. מי מת משעמום.. לקבל שעורי בית או לא ללמוד בכלל?לא ללמוד בכלל חברה טובה אחת מעולה שאין כמוה. או כמה חברות פחות טובות?חברה טובה אחת להעביר פתק או להתלחשש בשיעור?לדבר בקול.. כתה גדולה, או כתה קטנה?קטנה מקצועות קשים ומעניינים או מקצועות קלים ומשעממים?קשים ומעניינים מה קורה שם?איפה מורה שנוא:רחל גדות מורה אהוב:נגמר מקצוע שנוא:ספרות מקצוע אהוב:עבר לי חברה הכי טובה [אם יש...]:אין אויבת נצחית [אם יש...] :אין [בבקשה לנמק בדברים האלה כי אם תגידו שם, אז זה לא ממש יעזור אם אתן יכולות לפרט למה זה יהיה נהדר ]טוב + אירוע חברתי שהובכת בו :מאיפהלי אירוע חברתי שהפגנת בו אומץ:מאיפהלי אירוע חברתי שהפגנת בו פחד:מאיפהלי אירוע חברתי שהפגנת בו רוגז:מאיפה לי נו אירוע חברתי שהפגנת בו כעס:נו מה עכשיו: שעה: 2055 תאריך: 04092005 באוזן:
מצב רוח: נחמד משוחחת: מה מזג אוויר:קר לי לובשת: ג'ינס וחולצה[?] חושבת: מה רוצה: לישון בגדול:איזה גדול הודגש באמצעות מדגישומטיק

כפה

כללי: כן או לא? לא. השחתה עצמית? כן. הערצה עיוורת? לא. התמכרויות? כן ולא. מוזיקה? כן. בגידה? לא לא לא לא. הפעם האחרונה ש... שבכית? מזמן. שהרבצת למישהו? בטח לפני כמה ימים. שנכנסת לקריזה? כל יום. שקיבלת שעורי בית? עא לפני ארבעה חודשים? שחיבקת בובה באהבה של ילדה בת 3 ? כשהייתי בת 3. בזבזת סכום גדול של כסף לפני חצי שנה. התמונה האחרונה שראית? מערכת השעות של ההיא מאלקטרוניקה. האדם האחרון שראית? אחותי. הדבר האחרון שנגעת בו והוא היה לך נעים? י'. ביה"ס: מה אתן מעדיפות? ללכת לבית הספר או לשבת בבית ולמות משעמום? ה-1. לקבל שעורי בית או לא ללמוד בכלל? לא יודעת. חברה טובה אחת מעולה שאין כמוה. או כמה חברות פחות טובות? ה-1. להעביר פתק או להתלחשש בשיעור? ה-1. כתה גדולה, או כתה קטנה? קטנה. מקצועות קשים ומעניינים או מקצועות קלים ומשעממים? ה-1. מה קורה שם? מורה שנוא: לספורט? מורה אהוב: תנ"ך או משהו. מקצוע שנוא: ספורט. מקצוע אהוב: ביולוגיה. חברה הכי טובה [אם יש...]: מה איתה. אויבת נצחית [אם יש...] : אין. + אירוע חברתי שהובכת בו : בר מצווה של אחי. אירוע חברתי שהפגנת בו אומץ: אירוע חברתי שהפגנת בו פחד: אירוע חברתי שהפגנת בו רוגז: ניצנים? אירוע חברתי שהפגנת בו כעס: ניצנים? עכשיו: שעה: 11:20. תאריך: הרביעי, נדמה לי. באוזן: ריק. מצב רוח: גם ריק. משוחחת: עידו. מזג אוויר: נעים. לובשת: גופייה ובוקסר. חושבת: על הכל. רוצה: שקט, מישהו. בגדול: אותם דברים..

למעלה