שאלון

שאלון

משהו?

שאלון../images/Emo140.gif

בעד/נגד: סמים? סיגריות? אורגיה? הומואים/לסביות? תוכנית ההתנתקות? סקס בגיל צעיר? האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? שכבת עם בן/ת מינך? שכבת עם בן/ת המין ההפוך? הגשת מבחן ריק? נתפסת בגין עבירה פלילית? התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? בגדת באמון של מישהו? בגדו באמון שלך? רצית/ניסית להתאבד? עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? כמה...: שנים את/ה חי/ה? בתים עברת? פעמים נשבר לך הלב? פעמים שברת לאחרים את הלב? פעמים התאהבת? חברים/ות היו לך? זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? מה עדיף: ניו יורק או פריז? בנים או בנות? נשיקה או חיבוק? הארי פוטר או שר הטבעות? ערסים או חנונים? חמוץ או מתוק? חנוכה או פורים? אש או מים? ישראל או חו"ל? בשביל לחיות? אסוציאציות: ציצים- דתיים- בית ספר- ישראבלוג- ערפאת- טלויזיה- אהבה- מוות- איידס- מתנחלים- ורוד- חול- מי/מה האחרון: סרט שראית? שיר ששמעת? פעם שבכית? פעם שצחקת? דיסק שקנית? מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? שאלות על עצמך: 1.עיר לידה: 2.משקל: 3.עיסוקיך כיום: 4.תחביבים: 5.איזה סוג מחשב יש לך? 6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ? 7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה: 8.אישיות מוערצת: 9.האם את/ה מעשן/נת? 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב? -זה או זה: 1.קור או חום? 2.סרט או ספר? 3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? 4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? 5.אושר או עושר? 6.עבודה או לימודים? 7.אהבה או כבוד? 8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? 9.ים או בריכה? 10.אוכל חלבי או בשרי? 11.שוקולד או ריבת תותים? 12.שלמה ארצי או אייל גולן? 13.מחשב או טלוויזיה? 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה? 15.אלכוהול או שתייה רגילה? 16.רוק או פופ? 17.אופנוע או אוטו? 18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית? 19.איי.סי.קיו או צ'אט? 20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים? 21.אהבה או שמחה? 22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע? -שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה: 2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני? 3.להקה ישראלית אהובה: 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל: 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל: 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל: 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? 9.התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? 10.התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? 11.ספורט אהוב: 12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): 13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): 14.שתייה אהובה: 15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים? 16.מה,לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל? 17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה? 18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו? 19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק? 20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר? -כמה שאלות נוספות על עצמך: 1.מה הכי מפחיד אותך? 2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה? 3.מאמין בגלגול נשמות? 4.מאמין בגן עדן/גיהינום? 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ? 6.מה הכי מרגיע אותך?

Young MC

New member
;[

בעד/נגד: סמים? נגד :O סיגריות? נגד :O אורגיה? שכל אחד יעשה מה שבא לו הומואים/לסביות? כנ"ל תוכנית ההתנתקות? סקס בגיל צעיר? אני מניח שנגד האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? בערך התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? כן שכבת עם בן/ת מינך? לא שכבת עם בן/ת המין ההפוך? כן הגשת מבחן ריק? כן נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא בגדת באמון של מישהו? כן בגדו באמון שלך? כן רצית/ניסית להתאבד? רציתי P: עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? כן כמה...: שנים את/ה חי/ה? 18 בתים עברת? 0 פעמים נשבר לך הלב? 2 פעמים שברת לאחרים את הלב? אחד וחבל :O פעמים התאהבת? 2 חברים/ות היו לך? 2 זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? שבעה חודשים מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? נשיקה או חיבוק? נשיקה :O הארי פוטר או שר הטבעות? שר ה ערסים או חנונים? חנונים חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? חנוכה אש או מים? מים ישראל או חו"ל? בשביל לחיות? ישראל אסוציאציות: ציצים- דתיים- יידיש:+ בית ספר- מה זה בית ספר? ישראבלוג- פריקים ;[ ערפאת- ערבוש טלויזיה- מאטריקס :O אהבה- ספיר מוות- ביתקברות איידס- סקס מתנחלים- ורוד- שחר
חול- חוף מי/מה האחרון: סרט שראית? מאטריקס רילדוד שיר ששמעת? ניר פרידמן - חי בפלורנטין פעם שבכית? לפני יומיים בערך בארבע בבוקר פעם שצחקת? אתמול בלילה P: דיסק שקנית? מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"?
שאלות על עצמך: 1.עיר לידה: פתח תקוה 2.משקל: לא יודע! 3.עיסוקיך כיום: 4.תחביבים: אממ, לא חסר 5.איזה סוג מחשב יש לך? שחור כזה :> 6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ? 2 P: 7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה: לא יודע :< 8.אישיות מוערצת: אח שלי 9.האם את/ה מעשן/נת? לא 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב? לא יודע -זה או זה: 1.קור או חום? חום 2.סרט או ספר? סרט 3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? ברור שסופרמן 4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? מייקל P: 5.אושר או עושר? אושר 6.עבודה או לימודים? עבודה 7.אהבה או כבוד? אהבה 8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? 9.ים או בריכה? ים 10.אוכל חלבי או בשרי? לא יודע P: 11.שוקולד או ריבת תותים? 12.שלמה ארצי או אייל גולן? אייל גולן 13.מחשב או טלוויזיה? מחשב 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה? לילה 15.אלכוהול או שתייה רגילה? תלוי במצב רוח 16.רוק או פופ? רוק 17.אופנוע או אוטו? אוטו 18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית? עברית 19.איי.סי.קיו או צ'אט? צ'ט P: 20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים? מה:| 21.אהבה או שמחה? אהבה גורמת לשמחה לא?
22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע? אני מנסה להיות טוב אבל לא הולך לי P: -שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה: תיקים באפלה אבל כבר אין את זה
2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני? אין שלוש דברים ספציפים, כל המראה בכלליות
3.להקה ישראלית אהובה: הפרוייקט של עידן רייכל, אם אפשר לקרוא לזה להקה 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל: 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל: לא יודע, יש הרבה P: 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל: 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? 9.התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? 10.התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? 11.ספורט אהוב: סקסP: 12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): נו, אין לי כח 13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): 14.שתייה אהובה: 15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים? 16.מה,לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל? לאP: 17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה? יכול להיות יותר טוב 18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו? הוא לא קיים P: 19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק? כן 20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר? כן -כמה שאלות נוספות על עצמך: 1.מה הכי מפחיד אותך? נראה לי שלהשאר לבד או משהו P: 2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה? קצת 3.מאמין בגלגול נשמות? לא 4.מאמין בגן עדן/גיהינום? לא 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ? שמח
6.מה הכי מרגיע אותך? הרבה דברים! :<

heaven is here

New member
מהנשמע

בעד/נגד: סמים? נגד סיגריות? בעד אורגיה? נגד הומואים/לסביות? בעד תוכנית ההתנתקות? בעד סקס בגיל צעיר? לא יודעת! מי שבא לו האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך?כן התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? כן שכבת עם בן/ת מינך? לא שכבת עם בן/ת המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? כן נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא בגדת באמון של מישהו? לא בגדו באמון שלך? כן רצית/ניסית להתאבד?לא עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? בערך כמה...: שנים את/ה חי/ה? כמעט 19 בתים עברת? אחד פעמים נשבר לך הלב? אחד פעמים שברת לאחרים את הלב? לא יודעת פעמים התאהבת? נוור חברים/ות היו לך? היו זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? חודשיים+ מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? שניהם
נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות? הארי ערסים או חנונים? חנונים חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? פורים אש או מים? מים ישראל או חו"ל? בשביל לחיות? ישראל אסוציאציות: ציצים- בנות[?] דתיים- משתמטים בית ספר-היום מחר מחרתיים ויום רביעי ישראבלוג- מה ערפאת- מת טלויזיה- סרט אהבה- הלוואי מוות- מדכא איידס- אמצעי הגנה מתנחלים-
ורוד- נועה חול- ים מי/מה האחרון: סרט שראית?אביב קיץ סתיו חורף.. ואביב שיר ששמעת? אפרת גוש- כמו שזה היה פעם שבכית? לא זוכרת פעם שצחקת?קודם דיסק שקנית?המכשפות-עד העונג הבא מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? לא זוכרת. שאלות על עצמך: 1.עיר לידה: ראשון 2.משקל:מה 3.עיסוקיך כיום: סטודנטית 4.תחביבים:גיטרה 5.איזה סוג מחשב יש לך? XP 6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ? 3+ארוחת עשר 7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה: החברה הכי טובה 8.אישיות מוערצת: אין 9.האם את/ה מעשן/נת?לא 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב?שעה-שעתיים -זה או זה: 1.קור או חום?קור 2.סרט או ספר? שניהם 3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? סופרמן 4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? הראשון 5.אושר או עושר?אושר 6.עבודה או לימודים?עבודה 7.אהבה או כבוד? לא יודעת 8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? בריטני 9.ים או בריכה?ים 10.אוכל חלבי או בשרי?חלבי 11.שוקולד או ריבת תותים?שוקולד 12.שלמה ארצי או אייל גולן?שלמה ארצי 13.מחשב או טלוויזיה?טלוויזיה 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה?לילה 15.אלכוהול או שתייה רגילה?אלכוהול 16.רוק או פופ?רוק 17.אופנוע או אוטו? אוטו עם מזגן 18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית?עברית 19.איי.סי.קיו או צ'אט? צאאט 20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים? טובי לב וטיפשים 21.אהבה או שמחה? אהבה 22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע? טובה! -שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה: עמוק באדמה 2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני?עיניים ולא יודעת[?] 3.להקה ישראלית אהובה: אינפקציה 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל:פינק פלויד, אר אי אם. 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל:עברי לידר 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל: סולן קולדפליי 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? צביעות,בוגדנות 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים?כנות 9.התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? מה 10.התכונות השנואות עליך ביותר אצלך?מה 11.ספורט אהוב: ריצה 12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): אין לי כח לחשוב 13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): כרגע- בחתימה 14.שתייה אהובה: מים 15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים? אוף!! 16.מה,לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל? יש 17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה? בסדר 18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו? מצויין 19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק?לא 20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר?לא תמיד -כמה שאלות נוספות על עצמך: 1.מה הכי מפחיד אותך? משאיות 2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה? כן 3.מאמין בגלגול נשמות?כן 4.מאמין בגן עדן/גיהינום?לא 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ?תלוי 6.מה הכי מרגיע אותך? שקט

dors

New member
יש!

בעד/נגד: סמים? נגד סיגריות? נגד אורגיה? נגד הומואים/לסביות? בעד תוכנית ההתנתקות? בעד סקס בגיל צעיר? תלוי כמה צעיר האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? כן התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? כן שכבת עם בן/ת מינך? לא שכבת עם בן/ת המין ההפוך? הגשת מבחן ריק? כן נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא בגדת באמון של מישהו? מקווה שלא בגדו באמון שלך? לא רצית/ניסית להתאבד? לא עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? יכול להיות כמה...: שנים את/ה חי/ה? 17 בתים עברת? 2 פעמים נשבר לך הלב? 0 פעמים שברת לאחרים את הלב?0 פעמים התאהבת? 1 חברים/ות היו לך? 4 זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? יותר מדי
מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? בנות נשיקה או חיבוק? תלוי מתי ותלוי ממי
הארי פוטר או שר הטבעות? לא זה ולא זה ערסים או חנונים? לאיודע חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? חנוכה אש או מים? מים ישראל או חו"ל? בשביל לחיות? נראה לי חול אסוציאציות: ציצים- היום המורה דיבר על זה בשיעור אנגלית דתיים- כפרעלייהם בית ספר- איכס ישראבלוג- נחמד ערפאת- הוא לא מת? טלויזיה- היי אהבה- הילה מוות- לא נחמד איידס- כנל מתנחלים- מלח הארץ!!! ורוד- סוכריה על מקל חול- ים מי/מה האחרון: סרט שראית? לא זוכר שיר ששמעת? יהודה סעדו - שדות של אירוסים פעם שבכית? לאזוכר פעם שצחקת? בטח בביתספר דיסק שקנית? של עמיר בניון מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? הילה שאלות על עצמך: 1.עיר לידה: חולון 2.משקל: 52 3.עיסוקיך כיום: תלמיד? 4.תחביבים: להיות עם הילה 5.איזה סוג מחשב יש לך? פנטיום 4 משהו 6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ? 7-8 7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה: הילה 8.אישיות מוערצת: סבא 9.האם את/ה מעשן/נת? לא 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב? הרבה -זה או זה: 1.קור או חום? קור 2.סרט או ספר? סרט 3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? סופרמן 4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? מראדונה 5.אושר או עושר? אושר 6.עבודה או לימודים? עבודה 7.אהבה או כבוד? שניהם 8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? איכס ואיכס 9.ים או בריכה? לאיודע 10.אוכל חלבי או בשרי? שניהם 11.שוקולד או ריבת תותים? שוקולד 12.שלמה ארצי או אייל גולן? אייל גולן 13.מחשב או טלוויזיה? מחשב 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה? לילה 15.אלכוהול או שתייה רגילה? תלוי מתי 16.רוק או פופ? פופ נראה לי 17.אופנוע או אוטו? אופנוע 18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית? עברית.. יותר קל 19.איי.סי.קיו או צ'אט? לא זה ולא זה 20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים? טובי לב 21.אהבה או שמחה? שניהם 22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע? נראה לי שטוב... -שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה: אין 2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני? בטן
3.להקה ישראלית אהובה: אין 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל: לאיודע 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל: עמיר בניון 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל: לאיודע! 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? צריך לחשוב על זה לעומק! 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? כנל 9.התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? לאיודע
10.התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? כנל 11.ספורט אהוב: פינג פונג [לא באמת
] 12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): יש כל מיני! 13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): כנל כנל 14.שתייה אהובה: שוקו 15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים? הילה, חלק מהמשפחה, לאיודע מה עוד 16.מה,לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל? שאלה טובה 17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה? נחמדים מדי פעם 18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו? אני לא 19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק? אולי באותו רגע[?] 20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר? לא -כמה שאלות נוספות על עצמך: 1.מה הכי מפחיד אותך? לאבד אנשים קרובים 2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה? מדי פעם... 3.מאמין בגלגול נשמות? כן 4.מאמין בגן עדן/גיהינום? לא 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ? תלוי מתי 6.מה הכי מרגיע אותך? שווארמה טובה...

עופריקי

New member
אנירוצה

בעד/נגד: סמים? נגד סיגריות? אורגיה? D: נגד הומואים/לסביות? בעד תוכנית ההתנתקות? נגד סקס בגיל צעיר? D: בעד האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? כן התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? כן שכבת עם בן/ת מינך? לא שכבת עם בן/ת המין ההפוך? הגשת מבחן ריק? כן נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? קרה בגדת באמון של מישהו? לא בגדו באמון שלך? כן רצית/ניסית להתאבד? עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? לא כמה...: שנים את/ה חי/ה? 15 בתים עברת? 4-5 בערך פעמים נשבר לך הלב? פעם אחת. פעמים שברת לאחרים את הלב? לא יודעת פעמים התאהבת? אחת חברים/ות היו לך? מי סופר זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? שנה ומשו. ואז הפסקה של פחות משנה ואז 5 חודשים מה עדיף: ניו יורק או פריז? פאריז בנים או בנות? בנים נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות? שר הטבעות ערסים או חנונים? ערסים;[ חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? פורים אש או מים? מים ישראל או חו"ל? בשביל לחיות? ישראל. מה לחיות אסוציאציות: ציצים- 80Z דתיים- סרט כתוםD: בית ספר- דשא ישראבלוג- קקי ערפאת- ערבית טלויזיה- טב"מ אהבה- עולם מוות- חיים איידס- נוסטלגיה מתנחלים- ;[ ורוד- פקצה חול- אבטיח מי/מה האחרון: סרט שראית? תפוס ת'כריש שיר ששמעת? סינרגיה- זה לא ביחד פעם שבכית? אתמול פעם שצחקת? ליפני כמה דקות דיסק שקנית? עידן רייכל מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? אבא שאלות על עצמך: 1.עיר לידה: אשקלון 2.משקל: 43 3.עיסוקיך כיום: תלמיד 4.תחביבים: להכין שיעורים*-* 5.איזה סוג מחשב יש לך? LG 6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ? 6. לאידעת;[ 7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה: אופיר 8.אישיות מוערצת: פיטר 9.האם את/ה מעשן/נת? כן 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב? 1-2 -זה או זה: 1.קור או חום? קור 2.סרט או ספר? סרט 3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? סופרמן. אבל וולורין שליטה 4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? מייקל ג'ורדן 5.אושר או עושר? אם יש עושר יש אושר
6.עבודה או לימודים? עבודה 7.אהבה או כבוד? זאת שאלה מכשילה? 8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? בע:| 9.ים או בריכה? בריכה 10.אוכל חלבי או בשרי? חלבי 11.שוקולד או ריבת תותים? שוקולד 12.שלמה ארצי או אייל גולן? אייל גולן._. 13.מחשב או טלוויזיה? מחשב 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה? לילה 15.אלכוהול או שתייה רגילה? סאן פרנסיסקו. אבל שתיה רגילה 16.רוק או פופ? פופ 17.אופנוע או אוטו? אופנוע 18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית? עברית 19.איי.סי.קיו או צ'אט? איסיקיו 20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים? טובי לב וטיפשים 21.אהבה או שמחה? דיי עם השאלות האלה._. 22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע? טובP: -שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה: 70's show 2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני? עיניים גוף ואם יש אז פירסינגים ._. 3.להקה ישראלית אהובה: סינרגיה מוניקה סקס משינה 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל: אוונסנס, סאבג' גארדן 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל: נינט טייב 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל: אמי לי 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? צביעות, סנוביות 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? מצחיקים, נדיבים (
) 9.התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? חברותית וכאלה 10.התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? אני קקי לפעמים 11.ספורט אהוב: אירובי 12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): יוני בלוך- התקף לב קטן חמי רודנר- אמפריות נופלות לאט 13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): אוונסנס- ברינג מי טו לייפ סווג' גרדן- טו דה מון אנד בק 14.שתייה אהובה: מים של סאן בנדדטו 15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים? משפחה, חברים, כבוד שלי, לימודים, אוכל 16.מה,לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל? כלום אחד גדול 17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה? יפים 18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו? מאמינה, מרגישה שהוא בוחן אותנו כל הזמן._. 19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק? כן, לצערי 20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר? לא תמיד -כמה שאלות נוספות על עצמך: 1.מה הכי מפחיד אותך? חושך 2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה? גם 3.מאמין בגלגול נשמות? כן 4.מאמין בגן עדן/גיהינום? לא 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ? שמח 6.מה הכי מרגיע אותך? המבט שלו...

PeRiL

New member
עניתי על השאלון:-, נ.ב-היי עופרי|4U

בעד/נגד: סמים?נגד סיגריות? אממ נגד.. אורגיה? ^_^ הומואים/לסביות? בעד תוכנית ההתנתקות? נמנעת ^_^ סקס בגיל צעיר? נגד האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך?כן התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? כן שכבת עם בן/ת מינך? לא שכבת עם בן/ת המין ההפוך? לא ._. הגשת מבחן ריק? כן נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? אממ לא ממש התאהבתי..נדלקתי כזה בגדת באמון של מישהו? נראלי בגדו באמון שלך?כן רצית/ניסית להתאבד? כן הרבה ._. עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? כן כמה...: שנים את/ה חי/ה? 15 וכמה חודשים? בתים עברת? לא ספרתי פעמים נשבר לך הלב? פעם אחת? פעמים שברת לאחרים את הלב? פעם אחת פעמים התאהבת? לא ספרתי חברים/ות היו לך? 3 רציניים.. זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? 7 חודשים מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות?בנים נשיקה או חיבוק? חיבוקי ^_^ הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר ערסים או חנונים? לא זה ולא זה ^_^ חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים?חנוכה, יש יותר חופש :p אש או מים? מים ישראל או חו"ל? בשביל לחיות? חו''ל אסוציאציות: ציצים- מאיה בוסקילה |: דתיים- דודים שלי |: בית ספר- קקי ישראבלוג-לאנשים משועממים ערפאת- הוא מת כבר לא? טלויזיה- סדריק |: אהבה- באסה מוות- סוף הדרך איידס- בלאט =\ מתנחלים- דוסים ורוד- רוסיות :| חול- גן שעשועים מי/מה האחרון: סרט שראית? לא זוכרת שיר ששמעת? will smith- party starter פעם שבכית? לא ממש זוכרת פעם שצחקת?היום דיסק שקנית? לא קונה דיסקים..סתם בזבוז כסף :p אפשר לצרוב מהאינטרנט D: מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? אמא.. שאלות על עצמך: 1.עיר לידה: חולון 2.משקל: 48? גובה 1.70 3.עיסוקיך כיום: תלמידה 4.תחביבים:לשמוע שירים לרקוד לשיר טלויזיה מחשבבבבב 5.איזה סוג מחשב יש לך? אנערף 6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ? 3 7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה: ענבלי 8.אישיות מוערצת: 9.האם את/ה מעשן/נת? לא 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב? לא סופרת..אבל די הרבה -זה או זה: 1.קור או חום? קורררר ברורר 2.סרט או ספר? סרט 3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? דה שברוס לי 4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? מייקל? 5.אושר או עושר? שניהם..אבל ממ..יותר זה עושר לצערי =\ 6.עבודה או לימודים? עבודה 7.אהבה או כבוד? :S 8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? שתי פרחות 9.ים או בריכה? בריכה 10.אוכל חלבי או בשרי? חלבי 11.שוקולד או ריבת תותים? שוקולד 12.שלמה ארצי או אייל גולן? אייל גולן 13.מחשב או טלוויזיה? מחשבבבב 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה? יום נראלי 15.אלכוהול או שתייה רגילה? שתיה רגילה 16.רוק או פופ? רוק 17.אופנוע או אוטו? אוטו 18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית? אנגלית שפה יותר יפה לצערי |: 19.איי.סי.קיו או צ'אט? מסנג'ר D: 20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים? טובי לב וטיפשים 21.אהבה או שמחה? בלי אהבה, אין שמחה ^_^ 22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע? טוב -שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה: טלנובלות בעיקר..ממ..''תשוקת הנאצים'' (מהמילה נץ! לא?:O) 2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני? עיניים שרירים שיער..? 3.להקה ישראלית אהובה: הפרויקט של עידן רייכל 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל: אוונסנס סקורפס לינקין פארק וכו' :O 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל: יש הרבה 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל: כנ''ל 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? צביעות שקרים סכסוך קנאה 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? חיבה יחס אכפתיות נדיבות וכו'? :O 9.התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? אנערף 10.התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? כנ''ל 11.ספורט אהוב: לרקוד 12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): בלאט יש הרבה ושכחתי 13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): כנ''ל 14.שתייה אהובה: מיץ ויטמינצ'יק? :O 15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים? אושר בריאות עושר אהבה 16.מה,לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל? גלגול נשמות? חיים חדשים? :O 17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה? חיים חראאאאא בלאטט :( 18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו? אני לא בטוחה שהוא קיים משום שעוד לא הוכיחו אותו פיזית אבל מאמינה בו ואני מקווה שהוא יתחשב בי ויגשים את הדברים שאני רוצה =[ 19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק? לא תמיד..אבל כה 20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר? לא -כמה שאלות נוספות על עצמך: 1.מה הכי מפחיד אותך? שלא יהיה לי עתיד בעתיד? =| זתומרת שאני לא אמצא את יעדי בחיים |: מטרתי..אנערףףףףףף לא יודעת איך להסביר:S 2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה? 3.מאמין בגלגול נשמות? בערך.. 4.מאמין בגן עדן/גיהינום? קצת.. 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ? מדוכא 6.מה הכי מרגיע אותך? כשאמא לידי

PeRiL

New member
למה לא יצאו לי הסמיילים?../images/Emo10.gif..עופריי

ועכשיו?!
עופריקי ממצב מאמיייייייי?!
זו אני ליאתתתתתתת

למעלה