;[
בעד/נגד: סמים? נגד :O סיגריות? נגד :O אורגיה? שכל אחד יעשה מה שבא לו הומואים/לסביות? כנ"ל תוכנית ההתנתקות? סקס בגיל צעיר? אני מניח שנגד האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? בערך התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? כן שכבת עם בן/ת מינך? לא שכבת עם בן/ת המין ההפוך? כן הגשת מבחן ריק? כן נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא בגדת באמון של מישהו? כן בגדו באמון שלך? כן רצית/ניסית להתאבד? רציתי P: עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? כן כמה...: שנים את/ה חי/ה? 18 בתים עברת? 0 פעמים נשבר לך הלב? 2 פעמים שברת לאחרים את הלב? אחד וחבל :O פעמים התאהבת? 2 חברים/ות היו לך? 2 זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? שבעה חודשים מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? נשיקה או חיבוק? נשיקה :O הארי פוטר או שר הטבעות? שר ה ערסים או חנונים? חנונים חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? חנוכה אש או מים? מים ישראל או חו"ל? בשביל לחיות? ישראל אסוציאציות: ציצים- דתיים- יידיש:+ בית ספר- מה זה בית ספר? ישראבלוג- פריקים ;[ ערפאת- ערבוש טלויזיה- מאטריקס :O אהבה- ספיר מוות- ביתקברות איידס- סקס מתנחלים- ורוד- שחר
חול- חוף מי/מה האחרון: סרט שראית? מאטריקס רילדוד שיר ששמעת? ניר פרידמן - חי בפלורנטין פעם שבכית? לפני יומיים בערך בארבע בבוקר פעם שצחקת? אתמול בלילה P: דיסק שקנית? מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"?
שאלות על עצמך: 1.עיר לידה: פתח תקוה 2.משקל: לא יודע! 3.עיסוקיך כיום: 4.תחביבים: אממ, לא חסר 5.איזה סוג מחשב יש לך? שחור כזה :> 6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ? 2 P: 7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה: לא יודע :< 8.אישיות מוערצת: אח שלי 9.האם את/ה מעשן/נת? לא 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב? לא יודע -זה או זה: 1.קור או חום? חום 2.סרט או ספר? סרט 3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? ברור שסופרמן 4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? מייקל P: 5.אושר או עושר? אושר 6.עבודה או לימודים? עבודה 7.אהבה או כבוד? אהבה 8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? 9.ים או בריכה? ים 10.אוכל חלבי או בשרי? לא יודע P: 11.שוקולד או ריבת תותים? 12.שלמה ארצי או אייל גולן? אייל גולן 13.מחשב או טלוויזיה? מחשב 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה? לילה 15.אלכוהול או שתייה רגילה? תלוי במצב רוח 16.רוק או פופ? רוק 17.אופנוע או אוטו? אוטו 18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית? עברית 19.איי.סי.קיו או צ'אט? צ'ט P: 20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים? מה:| 21.אהבה או שמחה? אהבה גורמת לשמחה לא?
22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע? אני מנסה להיות טוב אבל לא הולך לי P: -שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה: תיקים באפלה אבל כבר אין את זה
2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני? אין שלוש דברים ספציפים, כל המראה בכלליות
3.להקה ישראלית אהובה: הפרוייקט של עידן רייכל, אם אפשר לקרוא לזה להקה 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל: 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל: לא יודע, יש הרבה P: 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל: 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? 9.התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? 10.התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? 11.ספורט אהוב: סקסP: 12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): נו, אין לי כח 13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): 14.שתייה אהובה: 15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים? 16.מה,לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל? לאP: 17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה? יכול להיות יותר טוב 18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו? הוא לא קיים P: 19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק? כן 20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר? כן -כמה שאלות נוספות על עצמך: 1.מה הכי מפחיד אותך? נראה לי שלהשאר לבד או משהו P: 2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה? קצת 3.מאמין בגלגול נשמות? לא 4.מאמין בגן עדן/גיהינום? לא 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ? שמח
6.מה הכי מרגיע אותך? הרבה דברים! :<