שאלון

><

כללי: כן או לא? השחתה עצמית?נגד הערצה עיוורת?נגד התמכרויות?נגד מוזיקה?בעד בגידה?נגד הפעם האחרונה ש... שבכית?שלשום נראלי שהרבצת למישהו?היום ואתמול שנכנסת לקריזה?אתמול שקיבלת שעורי בית?היום שחיבקת בובה באהבה של ילדה בת 3 ?בגיל 3 בזבזת סכום גדול של כסף ליודעת התמונה האחרונה שראית? משו מפלורנטין במסנ של סיפי האדם האחרון שראית?חברה? מיטל הדבר האחרון שנגעת בו והוא היה לך נעים?שישליק? ביה"ס: מה אתן מעדיפות? ללכת לבית הספר או לשבת בבית ולמות משעמום?ביצפר רולז לקבל שעורי בית או לא ללמוד בכלל? לא ללמוד חברה טובה אחת מעולה שאין כמוה. או כמה חברות פחות טובות?כמה חברות פחות טובות וחברה אחת הכי טובה להעביר פתק או להתלחשש בשיעור? שתיהם כתה גדולה, או כתה קטנה?גדולה מקצועות קשים ומעניינים או מקצועות קלים ומשעממים? קלים מה קורה שם?מה מורה שנוא: לכימיה וביולוגיה מורה אהוב:מחנכת והיסטוריה מקצוע שנוא:מתמטיקה,גיאוגרפיה,כימיה וביולוגיה וערבית מקצוע אהוב: אנגלית,לשון,היסטוריה ותושב"ע חברה הכי טובה [אם יש...]: נעה ומיטל אויבת נצחית [אם יש...] : יוגב אירוע חברתי שהובכת בו : לאזוכרת אירוע חברתי שהפגנת בו אומץ: הרבה אירוע חברתי שהפגנת בו פחד: ליודעת אירוע חברתי שהפגנת בו רוגז: ליודעת אירוע חברתי שהפגנת בו כעס: ליודעת עכשיו: שעה: 17:12 תאריך: 6.0 באוזן: נפלת חזק- איפה הילד מצב רוח: בסדר משוחחת: סיפי מזג אוויר: נעים לי לובשת: גופיה ומכנסון חושבת: כואב לי הראש רוצה: משהו בגדול: מקורה

בלה בלה,משעמם.

בעד/נגד: סמים?בעד ונגד. סיגריות?^ אורגיה? בעד הומואים/לסביות? בעד תוכנית ההתנתקות?נגד סקס בגיל צעיר? בעד ונגד. האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך?לא התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? כן :-O שכבת עם בן/ת מינך? לא שכבת עם בן/ת המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? לא נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? כן בגדת באמון של מישהו? לא בגדו באמון שלך? כן רצית/ניסית להתאבד? לא עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו?כן כמה...: שנים את/ה חי/ה? 14 בתים עברת? 5 אם אני זוכרת נכון פעמים נשבר לך הלב? 3 פעמים שברת לאחרים את הלב?לא זוכרת..חח פעמים התאהבת?2 :-| חברים/ות היו לך? חח לא זוכרת זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? לא יודעת מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות?גם וגם נשיקה או חיבוק? זה תלוי.אבל חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות? שום דבר ערסים או חנונים? חנונים חמוץ או מתוק? חמוץ חנוכה או פורים?פורים אש או מים?מים ישראל או חו"ל? בשביל לחיות? ישראל וחול אסוציאציות: אין לי כוח. ציצים- דתיים- בית ספר- ישראבלוג- ערפאת- טלויזיה- אהבה- מוות- איידס- מתנחלים- ורוד- חול- מי/מה האחרון: סרט שראית? לא זוכרת שיר ששמעת?allegiance של דימו בורגיר פעם שבכית? לא זוכרת פעם שצחקת? שלשום (?) :\ דיסק שקנית? מבול של אורפנד מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? חברשלי ? :\ שאלות על עצמך: 1.עיר לידה:הר הכרמל 2.משקל:אין לי מושג 3.עיסוקיך כיום:תלמידה וחסרת חיים 4.תחביבים:לנגן..להיות חסרת חיים.. 5.איזה סוג מחשב יש לך?מאיפה לי. 6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ?3 7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה: גל? 8.אישיות מוערצת: לא יודעת יש הרבה..אני אמנע מהלגיד. 9.האם את/ה מעשן/נת?לפעמים 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב?הרבה -זה או זה: 1.קור או חום?קור 2.סרט או ספר?שפר 3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח?לא יודעת 4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה?נו שקט 5.אושר או עושר?עושר 6.עבודה או לימודים?לימודים 7.אהבה או כבוד?אהבה 8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה?איכס 9.ים או בריכה?ים 10.אוכל חלבי או בשרי?חלבי..אבל המבורגר זה טעים
11.שוקולד או ריבת תותים?שוקולד 12.שלמה ארצי או אייל גולן?איכס 13.מחשב או טלוויזיה?מחשב 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה?לילה 15.אלכוהול או שתייה רגילה?אלכוהול
16.רוק או פופ?בלאק ודת מטאל 17.אופנוע או אוטו?אוטו 18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית?אנגלית 19.איי.סי.קיו או צ'אט?צ'אט 20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים?טובי לב וטיפשים כמוני. 21.אהבה או שמחה? אהבה 22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע?ממוצע -שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה:אמ שנות השבעים,חברים,ד"ר פיל.. |: 2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני?סעמק מאיפה לי. 3.להקה ישראלית אהובה:סיילם..יש הרבה.. 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל:דארק פיונראל 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל:- 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל:- 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים?- 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים?- 9.התכונות האהובות עליך ביותר אצלך?- 10.התכונות השנואות עליך ביותר אצלך?- 11.ספורט אהוב:ריצה 12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה):- 13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה):הייל מרדר..של דארק פיונראל..וגם הרט אוף הייס. (אין לי כוח לכתוב באנגלית) 14.שתייה אהובה:וודקה 15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים?- 16.מה,לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל?- 17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה?- 18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו?- 19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק?- 20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר?- -כמה שאלות נוספות על עצמך: 1.מה הכי מפחיד אותך?- 2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה?כן 3.מאמין בגלגול נשמות?כן 4.מאמין בגן עדן/גיהינום?לא 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ?מדוכאת יותר משמחה...בערך 6.מה הכי מרגיע אותך?דארק פיונראל ..חחח

למעלה