שאלון.......

שאלון.......

בן/ת כמה את/ה? כמה שנים את/ה רוכב/ת? באיזו חווה? האם יש לך סוס/ה? עם כן איך קוראים לו/ה? וכמה זמן יש לך אותו? איזה סגנון רכיבה את/ה רוכב? האם את/ה מתחרה? עם כן באיזה מקצה? האם את/ה רוכב/ת עם קפפות? האם את/ה רוכב/ת עם צ'פס או מגפיים? מי הסוס/ה הכי אהוב/ה עליך בווה? האם את/ה מנקה לסוס/ה שלך את התא? אם כן את/ה משתמש/ת בנסורת או קש? כמה פעמים בשבוע את/ה בא/ה לחווה? עם את/ה רוכב/ת קפיצות כמה הכי הרבה שקפצת/ה? עם את/ה רוכב/ת דרסז' מה התרגיל הכי קשה שעשית/ה? מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? הליכה טרוט או קנתר? עם את/ה רוכב/ת קפיצות את/ה הכי אוהב/ת לקפוץ בטרו או בקנתר? וזהו תהנו.....

../images/Emo3.gif

בן/ת כמה את/ה? עוד מעט 15 כמה שנים את/ה רוכב/ת? זה ממש מסובך באיזו חווה? חוות צח האם יש לך סוס/ה? כן, סוס עם כן איך קוראים לו/ה? אם* קוראים לו אפולו
וכמה זמן יש לך אותו? מחר חמישה חודשים
איזה סגנון רכיבה את/ה רוכב? אינגליש-קפיצות האם את/ה מתחרה? כן עם כן באיזה מקצה? אם* התחרתי העונה במטר, באליפות הבאה 110 האם את/ה רוכב/ת עם קפפות? כפפות* בעיקרון כן אבל כרגע לא האם את/ה רוכב/ת עם צ'פס או מגפיים? צ'אפס מגף ונעליים של קוואלו מי הסוס/ה הכי אהוב/ה עליך בווה? בחווה* אפולו
האם את/ה מנקה לסוס/ה שלך את התא? כן אם כן את/ה משתמש/ת בנסורת או קש? קש בשביל לרפד לא בשיבל לנקות כמה פעמים בשבוע את/ה בא/ה לחווה? שש-שבע עם את/ה רוכב/ת קפיצות כמה הכי הרבה שקפצת/ה? אם* 1.30 עם את/ה רוכב/ת דרסז' מה התרגיל הכי קשה שעשית/ה? אם* ולרוב גם דרסז'ניקים קפצו או קופצים וגם ג'אמפרים עושים או מנסים לעשות תרגי דרסז' מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? הליכה טרוט או קנתר? לא עקרוני אני חושבת אבל בינתיים היה לי הכי כייף לעשות עם אפולו קאנטר בלי ראשייה ובלי אוכף עם את/ה רוכב/ת קפיצות את/ה הכי אוהב/ת לקפוץ בטרו או בקנתר? אם* ושוב גם פה זה לא עקרוני כי אנחנו קופצים גבוה גם מטרוט והרבה, אז למדתי לאהוב גם את זה

בובה.. חח

אממ קנית את אפולו ב-2 באפריל שזה היה בתחרות בניר דוד בעקרון.. וזה יהייה 4 חודשים.. חח אני סופרת בשבילך..

חחח רשמנו בחוזה 1 באפריל../images/Emo9.gif

כדי שיהיה תאריך יפה
[ככל הידוע לי
] וגם כי בעיקרון סגרנו יום לפני זה [כשישנת
] חחח כשספרתי לא הייתי בטוחה אם ארבעה או חמישה
תנקס'

Ride Or Die

New member
חחחח

דרור את זוכרת את התאריכים של כל סוס חדש שמגיע... ואת עוד סופרת גם לכולם... חחחחחחחחחחחחחחחחח

ניצקוש

New member
אני עייפהההההההההה

בן/ת כמה את/ה? 16 עוד 19 ימים | הדגש|כמה שנים את/ה רוכב/ת? 8 שנים באיזו חווה? ויצו נהלל
האם יש לך סוס/ה? אפילו שניים עם כן איך קוראים לו/ה? סהר וסולטן וכמה זמן יש לך אותו? סולטן- 4 וקצת שנים סהר- שנה וחצי ויותר איזה סגנון רכיבה את/ה רוכב? אינגליש כמובן האם את/ה מתחרה? כן עם כן באיזה מקצה? אני עדיין לא ממש האם את/ה רוכב/ת עם קפפות? לא האם את/ה רוכב/ת עם צ'פס או מגפיים? צ'אפס מי הסוס/ה הכי אהוב/ה עליך בחווה? אלפרדו נוניק קריסטינה ירדן האם את/ה מנקה לסוס/ה שלך את התא?לסוסים שלי בבית לא, כי יש להם תאים טובים וגדולים אבל בחווה אני מנקה בימי עבודה אם כן את/ה משתמש/ת בנסורת או קש? נסורת כמה פעמים בשבוע את/ה בא/ה לחווה? זה לא ממש קבוע אבל אני לפחות 3-4 פעמים עם את/ה רוכב/ת קפיצות כמה הכי הרבה שקפצת/ה? 1.00 עם את/ה רוכב/ת דרסז' מה התרגיל הכי קשה שעשית/ה? אני לא ממש עשיתי תרגילים קשים עדיין מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? הליכה טרוט או קנתר? גאלופ עם את/ה רוכב/ת קפיצות את/ה הכי אוהב/ת לקפוץ בטרו או בקנתר? בקנטר וזהו תהנו.....

אני!!!!!!!../images/Emo141.gif

בן/ת כמה את/ה? 10 ויותר מחצי..... כמה שנים את/ה רוכב/ת? שנתיים ושלושה חודשים..... באיזו חווה?
חוות צח
האם יש לך סוס/ה? אם כן איך קוראים לו/ה?וכמה זמן יש לך אותו? אין.... איזה סגנון רכיבה את/ה רוכב? אינגליש.... האם את/ה מתחרה? אם כן באיזה מקצה? עד לבנתיים התחרתי 60.... האם את/ה רוכב/ת עם כפפות? כן.... האם את/ה רוכב/ת עם צ'אפס או מגפיים? נעלי רכיבה וצ'אפס..... מי הסוס/ה הכי אהוב/ה עליך בחווה? בנצי ובילבי..... האם את/ה מנקה לסוס/ה שלך את התא? אם כן את/ה משתמש/ת בנסורת או קש? אין לי סוס.... כמה פעמים בשבוע את/ה בא/ה לחווה? 2 לפעמים 3 לפעמים 4..... אם את/ה רוכב/ת קפיצות כמה הכי הרבה שקפצת/ה? 1.10 אם את/ה רוכב/ת דרסז' מה התרגיל הכי קשה שעשית/ה? אני לא רוכבת דראסז'.... אבל אמממ התרגיל הכי קשה... לא יודעת אין קשה..... מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? הליכה טרוט או קאנטר? קאנטר ברור.... אם את/ה רוכב/ת קפיצות את/ה הכי אוהב/ת לקפוץ בטרוט או בקאנטר? בקאנטר...

MorH

New member
../images/Emo174.gif

בן/ת כמה את/ה? 14 כמה שנים את/ה רוכב/ת? 6 בערך באיזו חווה? ניר דוד האם יש לך סוס/ה? לא עם כן איך קוראים לו/ה? ---- וכמה זמן יש לך אותו? ---- איזה סגנון רכיבה את/ה רוכב? אינגליש האם את/ה מתחרה? כן עם כן באיזה מקצה? 90 ( אבל אני מדורגת א' ) ובדרסאז' גם א' האם את/ה רוכב/ת עם קפפות? פפ לא האם את/ה רוכב/ת עם צ'פס או מגפיים? צ'אפס באימונים מגפיים בתחרויות מי הסוס/ה הכי אהוב/ה עליך בווה? פנטום האם את/ה מנקה לסוס/ה שלך את התא? כשאני תורנית אני מנקה לכולם אם כן את/ה משתמש/ת בנסורת או קש? שבבים של עצים כמה פעמים בשבוע את/ה בא/ה לחווה? 4-5 עם את/ה רוכב/ת קפיצות כמה הכי הרבה שקפצת/ה? 130 עם את/ה רוכב/ת דרסז' מה התרגיל הכי קשה שעשית/ה? סייד פאס ( אם ככה רושמים ) עם חצי זה קל מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? הליכה טרוט או קנתר? * קאנטר עם את/ה רוכב/ת קפיצות את/ה הכי אוהב/ת לקפוץ בטרו או בקנתר? * קאנטר

MorH

New member
בקרוב - חייבים ! ../images/Emo174.gif...../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif

עונה.....

בת כמה את? 11 וקצת
כמה שנים את רוכבת? שנתיים
באיזו חווה?ב
חוות צח
האם יש לך סוס? כן..
עם כן איך קוראים לו? ג'ינג'י....
=)
וכמה זמן יש לך אותו? חודש בול....
איזה סגנון רכיבה את רוכב? אינגליש-קפיצות
האם את מתחרה? כן..
עם כן באיזה מקצה? 80 ס"מ
האם את רוכבת עם קפפות? ליפעמים
האם את רוכבת עם צ'פס או מגפיים? מגפיים
מי הסוס הכי אהוב עליך בחווה? חוץ מהסוס שלי....בנצי
האם את מנקה לסוס שלך את התא? כן
אם כן את משתמשת בנסורת או קש? תלואי עם יש נסורת אני מעדיפה אבל אם אין אני משתמשת בקש
כמה פעמים בשבוע את באה לחווה? כל יום
עם את רוכבת קפיצות כמה הכי הרבה שקפצתה? 1.20
עם את רוכבת דרסז' מה התרגיל הכי קשה שעשיתה? אני לא רוכבת דרסא'ז מה את הכי אוהב לעשות? הליכה טרוט או קנטר? קנטר
עם את רוכבת קפיצות את הכי אוהבת לקפוץ בטרו או בקנטר? בקנטר...

עונה ../images/Emo107.gif

בן/ת כמה את/ה? עוד מעט 17. כמה שנים את/ה רוכב/ת? אממממ....קצת מסובך.... באיזו חווה? המרחב הפתוח, כפר שמואל. האם יש לך סוס/ה? הלוואי...אין לי-אבל יש לי סוס בערך קבוע שבד"כ אני רוכבת עליו. אם כן איך קוראים לו/ה? אלפרד. וכמה זמן יש לך אותו?------ איזה סגנון רכיבה את/ה רוכב? קפיצות ודרסז'. האם את/ה מתחרה? לא. עם כן באיזה מקצה?---- האם את/ה רוכב/ת עם כפפות? לא. האם את/ה רוכב/ת עם צ'אפס או מגפיים? צ'אפס. מי הסוס/ה הכי אהוב/ה עליך בחווה? אלפרד!
האם את/ה מנקה לסוס/ה שלך את התא? אני מנקה לא רק לסוס "שלי". אם כן את/ה משתמש/ת בנסורת או קש? נסורת. כמה פעמים בשבוע את/ה בא/ה לחווה? פעמיים בד"כ. אם את/ה רוכב/ת קפיצות כמה הכי הרבה שקפצת/ה? 70 ס"מ...איזה עלובה אני... עם את/ה רוכב/ת דרסז' מה התרגיל הכי קשה שעשית/ה? אממ...עשיתי חצי פירואט מעצירה...ושולדר אין ולגילד בהליכה. מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? הליכה טרוט או קנטר? קנטר. אם את/ה רוכב/ת קפיצות את/ה הכי אוהב/ת לקפוץ בטרוט או בקנטר? קנטר.

עונה

בן/ת כמה את/ה? 17 עוד פחות מחודש כמה שנים את/ה רוכב/ת? 4 באיזו חווה? תל מונד האם יש לך סוס/ה? בנתיים לא איזה סגנון רכיבה את/ה רוכב?אינגליד (דרסאז') האם את/ה מתחרה? מתחיל בעונה הקרובה באיזה מקצה? א' האם את/ה רוכב/ת עם כפפות? כן האם את/ה רוכב/ת עם צ'פס או מגפיים? לפעמים ג'ינס וצ'אפס ולפעמים טרנינג ומגפיים... :) מי הסוס/ה הכי אהוב/ה עליך בחווה? בלק-סטאר האם את/ה מנקה לסוס/ה שלך את התא? ברור! מצחצח!!! אם כן את/ה משתמש/ת בנסורת או קש? נסורת כמה פעמים בשבוע את/ה בא/ה לחווה? 4/5 עם את/ה רוכב/ת דרסז' מה התרגיל הכי קשה שעשית/ה? לאדע... מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? הליכה טרוט או קנתר? ברור שקנטר...

../images/Emo176.gifמשחקת סימס 2

בן/ת כמה את/ה? 14 וחצי כמה שנים את/ה רוכב/ת? שנה וחצי באיזו חווה? אורוות הקיסר האם יש לך סוס/ה? כן אם כן איך קוראים לו/ה? דואלה,מקסימוס ושופכץ וכמה זמן יש לך אותו? ממ.. חודש,שבועיים וחצי ושנה. איזה סגנון רכיבה את/ה רוכב? קפיצות ראווה האם את/ה מתחרה? כן אם כן באיזה מקצה? שנה הבאה 110
האם את/ה רוכב/ת עם כפפות? כן חייבתת האם את/ה רוכב/ת עם צ'פס או מגפיים? צ'אפס.. מי הסוס/ה הכי אהוב/ה עליך בווה? שליי האם את/ה מנקה לסוס/ה שלך את התא? כןן :-\ אם כן את/ה משתמש/ת בנסורת או קש? נסורת כמה פעמים בשבוע את/ה בא/ה לחווה? ממ.. 8 פעמים אם את/ה רוכב/ת קפיצות כמה הכי הרבה שקפצת/ה? 120 אם את/ה רוכב/ת דרסז' מה התרגיל הכי קשה שעשית/ה? מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? הליכה טרוט או קאנטר? קאנטר אם את/ה רוכב/ת קפיצות את/ה הכי אוהב/ת לקפוץ בטרוט או בקאנטר? קאנטר

Ride Or Die

New member
עונה

בן כמה אתה? 16 וחצי כמה שנים אתה רוכב? בסביבות החמש שש שנים באיזו חווה? חוות הפארק האם יש לך סוס? כן אם כן איך קוראים לו? אדי וכמה זמן יש לך אותו? 4 חודשים בערך איזה סגנון רכיבה אתה רוכב? אינגליש האם אתה מתחרה?כן עם כן באיזה מקצה?התחרתי בשמונים בעונה הקרובה יתחרה ביותר האם אתה רוכב עם קפפות? לא האם אתה רוכב עם צ'פס או מגפיים? צ'אפס מי הסוס הכי אהוב עליך בחווה? אדי וגוליבר האם אתה מנקה לסוס שלך את התא? לרוב כן אם כן אתה משתמש בנסורת או קש? נסורת כמה פעמים בשבוע אתה בא לחווה? אממ זה תלוי... יש מישו שעושה איתי חצי פנסיון על אדי אבל בעיקרון אני נמצא בחווה כל יום... אם אתה רוכב קפיצות כמה הכי הרבה שקפצת?1.20 אם אתה רוכב דרסז' מה התרגיל הכי קשה שעשית?--- מה אתה הכי אוהב לעשות? הליכה טרוט או קאנטר? קאנטר אם אתה רוכב קפיצות אתה הכי אוהב לקפוץ בטרוט או בקאנטר? לא משנה לי...

מה פתאום ערן!!!

אין לך אותו 4 חודשים.. חחח יש לך אותו מתחילת יוני בערך... שזה חודשיים.. חח

ReSeN

New member
עונה

אני אנסה להכחיש את זה שאין לי סוס אז אני אוריד את השאלות האלה: בן כמה אתה? עוד מעט 13 כמה שנים אתה רוכב? 3 באיזו חווה? תלמי מנשה איזה סגנון רכיבה אתה רוכב? אינגליש-דרסז' האם אתה מתחרה? לא בטוח עם כן באיזה מקצה?- האם אתה רוכב עם כפפות? לא, כי איבדתי אחת. האם אתה רוכב עם צ'אפס או מגפיים? מגפיים, בקרוב אני חושב שצ'אפס מי הסוס הכי אהוב עליך בחווה? פיץ
כמה פעמים בשבוע אתה בא לחווה? בינתיים פעמיים מקווה לבוא יותר בגלל מונית ואז הליכה ארוכה...
אם אתה רוכב קפיצות כמה הכי הרבה שקפצת? אני לא JUMPER אבל 50 בערך אם אתה רוכב דרסז' מה התרגיל הכי קשה שעשית? אין קשה מה אתה הכי אוהב לעשות? הליכה טרוט או קאנטר? קאנטר אם אתה רוכב קפיצות אתה הכי אוהב לקפוץ בטרוט או בקאנטר? קאנטר אני לא JUMPER

למעלה