שאלון.......

serdonix p

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo176.gif../images/Emo9.gif

בן/ת כמה את/ה? 15 כמה שנים את/ה רוכב/ת? 8 באיזו חווה? אודים האם יש לך סוס/ה? כן עם כן איך קוראים לו/ה? פיצפיץ (סרדוניקס) וכמה זמן יש לך אותו? שנתיים איזה סגנון רכיבה את/ה רוכב? אינגליש - קפיצות האם את/ה מתחרה? כן עם כן באיזה מקצה? התחרתי עם פיץ 1.10 בטח אני אתחיל נמוך יותר עם הסוס שיבוא במקומו האם את/ה רוכב/ת עם כפפות? כן האם את/ה רוכב/ת עם צ'פס או מגפיים? צ'אפס מי הסוס/ה הכי אהוב/ה עליך בווה? פיצקו וסנדרל
האם את/ה מנקה לסוס/ה שלך את התא? כשיש זמן וכוח, למרות שהתאים נראים הרבה יותר טוב בזמן האחרון ! אם כן את/ה משתמש/ת בנסורת או קש? נסורת כמה פעמים בשבוע את/ה בא/ה לחווה? 6/7 עם את/ה רוכב/ת קפיצות כמה הכי הרבה שקפצת? 1.40 עם את/ה רוכב/ת דרסז' מה התרגיל הכי קשה שעשית? - מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? הליכה טרוט או קנטר? נגיד שקנטר עם את/ה רוכב/ת קפיצות את/ה הכי אוהב/ת לקפוץ בטרוט או בקנטר? קנטר

פפוניטה

New member
תשובה

בן/ת כמה את/ה? הייתי השבוע בת 13 כמה שנים את רוכבת? שנתיים אבל נחשבת מתקדמת יותר באיזו חווה? חוות אלונים האם יש לך סוס/ה? לצערי הרב לא! איזה סגנון רכיבה את רוכב? ווסטרן האם את מתחרה? כן עם כן באיזה מקצה? טרייל קלאס עד גיל 15 ירוקי האם את רוכבת עם קפפות? לא האם את רוכבת עם צ'פס או מגפיים? עם מגפיים מי הסוס/ה הכי אהוב/ה עליך בחווה*? פפוניטה-ברור! כמה פעמים בשבוע את באה לחווה? זה נע בין 2-6 מה את הכי אוהבת לעשות? משחקים על פפו או רעם (תחרות רולבקים,תופסת...) הליכה טרוט או קנתר? קאנטר-ברור.

TauraMan

New member
משעממםם לי../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

בת כמה את? 16 עוד פחות מחודש *מרגישה גדולה* כמה שנים את רוכבת? מגיל 6 זאת אומרת בספטמבר 10
באיזו חווה? עין המפרץ האם יש לך סוס/ה? לא חחח אם כן איך קוראים לו? נחשיב את דיזי קטן? ובלייד, סתם בשביל הכיף
וכמה זמן יש לך אותו? על דיזל אני רוכבת מאז שהוא היה בן 4 אני חושבת, אולי לפני, איפשהו יש לי את התאריך. בליידי אצלנו מה25/12/02.. הוא היה בן 7 חודשים אז
איזה סגנון רכיבה את רוכבת? אינגליש. קפיצות. האם את מתחרה? התחרתי. לשון עבר. אם כן באיזה מקצה? את העונה האחרונה עשיתי במטר. האם את רוכבת עם כפפות? יאפ, אני רגישה
חח האם את רוכבת עם צ'פס או מגפיים? לאחרונה עם צ'אפס, פשוט כי אני מפחדת מהמגפיים שלי חחח מי הסוס/ה הכי אהוב/ה עליך בחווה? פףף כולם.. אני קשורה ועברתי הרבה עם כל סוס וסוס באורווה.. זה מטורף. אולי דיזי, כי, טוב, זה דיזי
האם את מנקה לסוס שלך את התא? וגם לכל שאר הסוסים
[לא שזה הרבה, הרוב בחצרות]. אם כן את משתמשת בנסורת או קש? קשש כמה פעמים בשבוע את באה לחווה? 6-7 פעמים בחופש אם את רוכבת קפיצות כמה הכי הרבה שקפצת? אוקסר של 150, בכמה פעמים שונות. דיזי מוכשר
מה את הכי אוהבת לעשות? הליכה טרוט או קנטר? הליכה חחח אם את רוכבת קפיצות את הכי אוהבת לקפוץ בטרוט או בקנטר? קנטררר

TauraMan

New member
חח זה ישן בצורה מפחידהה../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אפריל 2003
חחח זה בכלל ממרץ 2003

horse girl1

New member
שנים שלא כתבתי פה...../images/Emo79.gif

בן/ת כמה את/ה? 14 עוד 5 ימים
כמה שנים את/ה רוכב/ת? 5 וחצי פלוס מינוס
באיזו חווה? הפארק
האם יש לך סוס/ה? לא
איזה סגנון רכיבה את/ה רוכב? אינגליש
האם את/ה מתחרה? לא
האם את/ה רוכב/ת עם כפפות? כן
האם את/ה רוכב/ת עם צ'פס או מגפיים? צ,אפס
מי הסוס/ה הכי אהוב/ה עליך בחווה? סול
כמה פעמים בשבוע את/ה בא/ה לחווה? פעמיים שלוש
עם את/ה רוכב/ת קפיצות כמה הכי הרבה שקפצת/ה? מטר ומשהו
מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? הליכה טרוט או קאנטר? תלוי
עם את/ה רוכב/ת קפיצות את/ה הכי אוהב/ת לקפוץ בטרוט או בקאנטר? קאנטר

טוב מזמן לא עניתי אז סבבה... ../images/Emo13.gif

בן/ת כמה את/ה?16 עוד מעט כמה שנים את/ה רוכב/ת?אמממ זה מסובך נמאס לי להסתבך עם זה כל הזמן חחחח באיזו חווה? אורוות הקיסר האם יש לך סוס/ה? יאפ שניים
עם כן איך קוראים לו/ה? סזקע החתיייךך ויבו הפשוש
וכמה זמן יש לך אותו?אממ את סזקע שנה וחודש ואת יבו 4 ימים בערך (= איזה סגנון רכיבה את/ה רוכב?אינגליש - קפיצות האם את/ה מתחרה? כשיש תחרויות
עם כן באיזה מקצה?אממ לא יודעת מה אני אתחרה , זה דיי תלוי ביבו, אולי ת70-80 ואז נעלה לאט לאט האם את/ה רוכב/ת עם קפפות?עם סזקע לפעמים שהוא עושה שטויות
האם את/ה רוכב/ת עם צ'פס או מגפיים? צ'אפס מי הסוס/ה הכי אהוב/ה עליך בחווה?חחח אפשר שניים?? יבו וזסקע
האם את/ה מנקה לסוס/ה שלך את התא? ליבו כן, לסזקע לא, אפי מנקה
אם כן את/ה משתמש/ת בנסורת או קש? אצל יבו עוד יש קש אבל יהיה נסורת בקרוב, ואצל סזקע קש ואי אפשר נסורת כי הוא בטח יאכל אותה או משו חחח
כמה פעמים בשבוע את/ה בא/ה לחווה? אממ כמעט כל יום תלוי מי מהחתיכים צריך אותי
אם את/ה רוכב/ת קפיצות כמה הכי הרבה שקפצת/ה?אמממ נראה לי 140
עם את/ה רוכב/ת דרסז' מה התרגיל הכי קשה שעשית/ה?____ מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? הליכה טרוט או קנתר? לא יודעת
אם את/ה רוכב/ת קפיצות את/ה הכי אוהב/ת לקפוץ בטרו או בקנתר? חחח לא יודעת נוווווו

MorH

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif../images/Emo174.gifיאייייי גמני בך =P...

עונה........

בן/ת כמה את/ה?14 בספטמבר כמה שנים את/ה רוכב/ת?6 באיזו חווה?אורוות הקיסר האם יש לך סוס/ה?כן עם כן איך קוראים לו/ה?קאטר קולור וכמה זמן יש לך אותו?שבועיים בערך איזה סגנון רכיבה את/ה רוכב?אינגליש-קפיצות האם את/ה מתחרה?כן עם כן באיזה מקצה?עונה הבאנ 120 האם את/ה רוכב/ת עם קפפות?כן האם את/ה רוכב/ת עם צ'פס או מגפיים?צ'פס מי הסוס/ה הכי אהוב/ה עליך בווה?הסוס שלי!!! האם את/ה מנקה לסוס/ה שלך את התא?ליפעמים אם כן את/ה משתמש/ת בנסורת או קש?נסורת כמה פעמים בשבוע את/ה בא/ה לחווה?4 עם את/ה רוכב/ת קפיצות כמה הכי הרבה שקפצת/ה?160 עם את/ה רוכב/ת דרסז' מה התרגיל הכי קשה שעשית/ה?____________ מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? הליכה טרוט או קנתר?קנטר עם את/ה רוכב/ת קפיצות את/ה הכי אוהב/ת לקפוץ בטרו או בקנתר?גם וגם... וזהו תהנו.....

חחח אני לא יכול להתאפק!!

הסוס הכי חתיך שיש!!!!!!!!!!!! C:\Documents and Settings\Roni Soriano\My Documents\בועז\קאטר קולור

חח בועז נתת קישור לתמונה

בתוך המחשב שלך.. אתה צריך להעלות אותה לאנטרנט... בקישור הזה אף אחד לא יכול להסתכל..

עונה...

בן/ת כמה את/ה? 13 וחצי כמה שנים את/ה רוכב/ת? חודש וחצי.. באיזו חווה? חוות נועם. האם יש לך סוס/ה? לא. אם כן איך קוראים לו/ה? -- וכמה זמן יש לך אותו? -- איזה סגנון רכיבה את/ה רוכב? ת'אמת?! רק התחלתי יחסית אליכם, ואין לי מושג... נראה לי אינגליש. האם את/ה מתחרה? עדיין לא.. אם כן באיזה מקצה? -- האם את\ה רוכב עם כפפות? לא.. האם את/ה רוכב/ת עם צ'אפס או מגפיים? מגפיים.. מי הסוס/ה הכי אהוב/ה עליך בחווה? בייגל וליידי.. האם את/ה מנקה לסוס/ה שלך את התא? לא.. אם כן את/ה משתמש/ת בנסורת או קש? -- כמה פעמים בשבוע את/ה בא/ה לחווה? פעמיים.. הליכה טרוט או קנתר? עם את/ה רוכב/ת קפיצות את/ה הכי אוהב/ת לקפוץ בטרוט או בקאנטר? אממ.. עדיין לא למדתי קאנטר..

HorseFreak7

New member
ווסטרן ולא אינגליש ובייגלה לא בייגל

ואני גם מנועם אולי אני אפגוש אותך באיזה יום מקווה שאת אוהבת את החווה עד עכשיו

כן, היום למדתי שזה ווסטרן...

ובייגל זה שם חיבה, אפילו מיקי קורא לו ככה...
והיום גלי החמודה עשתה לי סיור בחווה, והיא אחלה..

star my love

New member
../images/Emo179.gif../images/Emo41.gifקצת באיחורררר..

בן/ת כמה את/ה?
13.2 כמה שנים את/ה רוכב/ת?
ממממ...עכשיו שאני חושבת על זה מאז שהגעתי לקיסריה.. בערך מכיתה ד'...משו כמו 3 ומשו שנים... באיזו חווה?
אורוות הקיסרררר
האם יש לך סוס/ה?
יא מאןןן
עם כן איך קוראים לו/ה?
סטארר
וכמה זמן יש לך אותו?
עוד חמישה ימים ש נ ת י י ם איזה סגנון רכיבה את/ה רוכב?
אינגליש-קפיצות האם את/ה מתחרה?
שיהיו תחריות אז כן.. עם כן באיזה מקצה?
1.10 האם את/ה רוכב/ת עם קפפות?
כעעע האם את/ה רוכב/ת עם צ'פס או מגפיים?
שששאפסס
מי הסוס/ה הכי אהוב/ה עליך בווה?
סטארקעעעע
האם את/ה מנקה לסוס/ה שלך את התא?
כע אם כן את/ה משתמש/ת בנסורת או קש?
נסורת כמה פעמים בשבוע את/ה בא/ה לחווה?
5-6 פעמים עם את/ה רוכב/ת קפיצות כמה הכי הרבה שקפצת/ה?
1.30-1.40 עם את/ה רוכב/ת דרסז' מה התרגיל הכי קשה שעשית/ה?
--- מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? הליכה טרוט או קנתר?
תלוי במצב רוח.. עם את/ה רוכב/ת קפיצות את/ה הכי אוהב/ת לקפוץ בטרו או בקנתר?
מממ.. קאנטר (?!)

202ריני

New member
תשובות...

1)בת 13 וחצי 2)4 שנים 3)חוות נועם בנצר סירני 4)אין 5)---- 6)---- 7)דרסז' 8)כן 9)א' 10)כן 11)צ'אפס 12)בז!!! (זוקי קטן ושמן שלי...) 13)לא אני לא מנקה לו את התא 14) אני אבל יודעת ששמים לו בתא נסורת 15)כל יום חוץ מיום שבת כמובן... 16)----אני לא קופצת 17)פירואט.... 18)קנטר ברור שקנטר... 19)----

למעלה