שאלון.......

הכל כדי להתחמק משינה ../images/Emo3.gif

בן/ת כמה את/ה? אני בת 14 וחצי כמה שנים את/ה רוכב/ת? 4 שנים בערך. באיזו חווה? חוות אמיר בירושלים האם יש לך סוס/ה? נופ. עם כן איך קוראים לו/ה? לא קוראים לו (ולצערי הוא גם לא בא לבד) וכמה זמן יש לך אותו? איזה סגנון רכיבה את/ה רוכב? אינגליש האם את/ה מתחרה? לעיתים עם כן באיזה מקצה? הממ דרסז'- א קפיצות 60-70 האם את/ה רוכב/ת עם קפפות? לא. האם את/ה רוכב/ת עם צ'פס או מגפיים? צ'אפס. מי הסוס/ה הכי אהוב/ה עליך בווה? ניקי האם את/ה מנקה לסוס/ה שלך את התא? הממ כבר לא, כשלא היה לנו פועלים אז כן. אם כן את/ה משתמש/ת בנסורת או קש? אצלנו בחווה בדרך כלל משתמשים בנסורת כמה פעמים בשבוע את/ה בא/ה לחווה? תלוי בשבוע אבל עכשיו ככה, בין 3 ל-4. עם את/ה רוכב/ת קפיצות כמה הכי הרבה שקפצת/ה? מטר עם את/ה רוכב/ת דרסז' מה התרגיל הכי קשה שעשית/ה? וול, אין תרגיל קשה במיוחד, יש את השילוב של הכל. מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? הליכה טרוט או קנתר? חח הממ תלוי על איזה סוס אבל בדרך כלל קאנטר עם את/ה רוכב/ת קפיצות את/ה הכי אוהב/ת לקפוץ בטרו או בקנתר? הממ קאנטר...? חח

עונה ועפה לישוןןן......

מחר השקמה ב-6 =| בן/ת כמה את/ה? 17 וחודשיים חיחי כמה שנים את/ה רוכב/ת? עוד מעט 8 באיזו חווה? חוות הפארק האם יש לך סוס/ה? כה עם כן איך קוראים לו/ה? רונלדד וכמה זמן יש לך אותו? אממ 12 ימים איזה סגנון רכיבה את/ה רוכב? אינגליש-קפיצווות
האם את/ה מתחרה? כן עם כן באיזה מקצה? אממ 1.20 האם את/ה רוכב/ת עם כפפות? כן.. תמיד לא יכולה בלי האם את/ה רוכב/ת עם צ'פס או מגפיים? צ'אפס מי הסוס/ה הכי אהוב/ה עליך בחווה? רונלד
האם את/ה מנקה לסוס/ה שלך את התא? אממ מתי שיוצא לי כן.. היום ואתמול ניקיתי לו.. אם כן את/ה משתמש/ת בנסורת או קש? נסורת.. כמה פעמים בשבוע את/ה בא/ה לחווה? כל יום.. אם את/ה רוכב/ת קפיצות כמה הכי הרבה שקפצת/ה? 1.40-1.45 ככה אם את/ה רוכב/ת דרסז' מה התרגיל הכי קשה שעשית/ה? אנערף מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? הליכה טרוט או קאנטר? קאנטר אם את/ה רוכב/ת קפיצות את/ה הכי אוהב/ת לקפוץ בטרוט או בקאנטר? בקאנטר..

lidarush

New member
נמנמ

בן/ת כמה את/ה?עוד מעט 17 כמה שנים את/ה רוכב/ת?שנתיים באיזו חווה?אוורות הקיסר
האם יש לך סוס/ה?כן
עם כן איך קוראים לו/ה?ווגאס
וכמה זמן יש לך אותו?אממ 13 יומים? חח איזה סגנון רכיבה את/ה רוכב?אינגליש -קפיצות האם את/ה מתחרה? כן עם כן באיזה מקצה? לא ידוע עדיין האם את/ה רוכב/ת עם קפפות? לפעמיים האם את/ה רוכב/ת עם צ'פס או מגפיים? צ'פס מי הסוס/ה הכי אהוב/ה עליך בווה? ווגאס האם את/ה מנקה לסוס/ה שלך את התא? כן לפעמיים..כי אפי עושה עבודה טובה מאוד=] אז בדרך כלל אין צורך אם כן את/ה משתמש/ת בנסורת או קש? בנסורת (כרגע אין נסורת צריך לקבל אז קש) כמה פעמים בשבוע את/ה בא/ה לחווה? אמממ 6 לפעמיים 7 עם את/ה רוכב/ת קפיצות כמה הכי הרבה שקפצת/ה?אמממ לא זוכרת לא קפצתי קבוע מלא זמן אלב נראה לי 130 עם את/ה רוכב/ת דרסז' מה התרגיל הכי קשה שעשית/ה? מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? הליכה טרוט או קנתר?קאנטר..על הסוס שלי אממ אממ הכול חח עם את/ה רוכב/ת קפיצות את/ה הכי אוהב/ת לקפוץ בטרו או בקנתר?קאנטרר

lions queen

New member
../images/Emo23.gifהגוף לי שבורררררררר

בן/ת כמה את/ה? רבע ל 18 כמה שנים את/ה רוכב/ת? ברוטו 10 באיזו חווה? כרגע בפארק, וגם זה לא ממש, ובנס ציונה על הבטטה האם יש לך סוס/ה? סוסה, ליברטי, רק שהיא לא שלי, אבל אני היחידה שרוכבת עליה כי לבעלים שלה אין זמן =| עם כן איך קוראים לו/ה? ליברטי |בטטה| וכמה זמן יש לך אותו? רוכבת עליה, ואין לי מושג כמה.. לא זוכרת עכשיו. איזה סגנון רכיבה את/ה רוכב? אינגליש- קפיצות עם עבר ווסטרני האם את/ה מתחרה? אכן לא עם כן באיזה מקצה? האם את/ה רוכב/ת עם קפפות? לפעמים אבל לרוב לא.. ואני צריכה לקנות חדשותתתת האם את/ה רוכב/ת עם צ'פס או מגפיים? צ'אפס מי הסוס/ה הכי אהוב/ה עליך בווה? אוסטין, היא מלכהההה
האם את/ה מנקה לסוס/ה שלך את התא? כן, לפעמים אני ולפעמים הוא אם כן את/ה משתמש/ת בנסורת או קש? קש כמה פעמים בשבוע את/ה בא/ה לחווה?לחווה כבר בקושי, לסוסה כמה שיוצא משתדלת לפחות פעמיים בשבוע לרכב עליה, כל יום כשאני לא באה הוא משחרר אותה במגרש. עם את/ה רוכב/ת קפיצות כמה הכי הרבה שקפצת/ה? 120 עם את/ה רוכב/ת דרסז' מה התרגיל הכי קשה שעשית/ה? מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? הליכה טרוט או קנתר? לא קריטי, מעדיפה קאנטר עם את/ה רוכב/ת קפיצות את/ה הכי אוהב/ת לקפוץ בטרו או בקנתר? בקאנטר, או עם אוסטין בטרוט.. =]

ori2oro

New member
אני חדש

בן/ת כמה את/ה? 17 כמה שנים את/ה רוכב/ת? 12 באיזו חווה? שום חווה הסוס באורווה בבית האם יש לך סוס/ה? כן עם כן איך קוראים לו/ה? פרינסס וג'וניור וכמה זמן יש לך אותו? פרינסס 5 שנים וג'וניור שנה וחצי איזה סגנון רכיבה את/ה רוכב? מערבי האם את/ה מתחרה? כן עם כן באיזה מקצה? 110 האם את/ה רוכב/ת עם קפפות? לא האם את/ה רוכב/ת עם צ'פס או מגפיים? מגפיים מי הסוס/ה הכי אהוב/ה עליך בווה? שוב הסוסים שלי באורווה בבית האם את/ה מנקה לסוס/ה שלך את התא? לא מישהו אחר כן אם כן את/ה משתמש/ת בנסורת או קש? קש כמה פעמים בשבוע את/ה בא/ה לחווה? שוב... עם את/ה רוכב/ת קפיצות כמה הכי הרבה שקפצת/ה? עם את/ה רוכב/ת דרסז' מה התרגיל הכי קשה שעשית/ה? מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? הליכה טרוט או קנתר? קנתר עם את/ה רוכב/ת קפיצות את/ה הכי אוהב/ת לקפוץ בטרו או בקנתר?

Saint Marko

New member
אני =)

בן/ת כמה את/ה? 17 וחצי. כמה שנים את/ה רוכב/ת? 2 בדיוק.. באיזו חווה? נצר סירני. האם יש לך סוס/ה? לא. עם כן איך קוראים לו/ה? וכמה זמן יש לך אותו? איזה סגנון רכיבה את/ה רוכב? אינגליש. האם את/ה מתחרה? לא. עם כן באיזה מקצה? אם כן אז קדם. האם את/ה רוכב/ת עם קפפות? לפעמים. האם את/ה רוכב/ת עם צ'פס או מגפיים? צ'אפס. מי הסוס/ה הכי אהוב/ה עליך בווה? קיסר. האם את/ה מנקה לסוס/ה שלך את התא? לא. אם כן את/ה משתמש/ת בנסורת או קש? כמה פעמים בשבוע את/ה בא/ה לחווה? פעם אחת. עם את/ה רוכב/ת קפיצות כמה הכי הרבה שקפצת/ה? 50. עם את/ה רוכב/ת דרסז' מה התרגיל הכי קשה שעשית/ה? לגאילד. מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? הליכה טרוט או קנתר? טרוט! עם את/ה רוכב/ת קפיצות את/ה הכי אוהב/ת לקפוץ בטרו או בקנתר? ברור שקאנטר!

Vintage Queen

New member
ווי מחר אני עוד צריכה לרכב בבוקר =/

בן/ת כמה את/ה? 16 כמה שנים את/ה רוכב/ת? 4 ככה באיזו חווה? אורוות גן שמואל (~אימפריה~) האם יש לך סוס/ה? כהה 3> עם כן איך קוראים לו/ה? מוסמוס וכמה זמן יש לך אותו? שנתיים איזה סגנון רכיבה את/ה רוכב? אינגליש האם את/ה מתחרה? כה עם כן באיזה מקצה? 110 האם את/ה רוכב/ת עם קפפות? *כפפות ולא האם את/ה רוכב/ת עם צ'פס או מגפיים? תלוי מתי.. יש לי את שניהם מי הסוס/ה הכי אהוב/ה עליך בווה? מוסמוס האם את/ה מנקה לסוס/ה שלך את התא? רק ביום שישי או כשמשעמם אם כן את/ה משתמש/ת בנסורת או קש? נסורת כמה פעמים בשבוע את/ה בא/ה לחווה? 6 עם את/ה רוכב/ת קפיצות כמה הכי הרבה שקפצת/ה? 130-140 עם את/ה רוכב/ת דרסז' מה התרגיל הכי קשה שעשית/ה? מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? הליכה טרוט או קנתר? קאנטר עם את/ה רוכב/ת קפיצות את/ה הכי אוהב/ת לקפוץ בטרו או בקנתר? קאנטר וזהו תהנו.....

נויקההה

New member
גם עונה....

בן/ת כמה את/ה?
14 וחודשיים כמה שנים את/ה רוכב/ת?
קרוב ל-7 באיזו חווה?
"ויצו נהלל"
האם יש לך סוס/ה?
לא עם כן איך קוראים לו/ה?
אין וכמה זמן יש לך אותו? איזה סגנון רכיבה את/ה רוכב?
אינגליש האם את/ה מתחרה?
כן עם כן באיזה מקצה?
מטר האם את/ה רוכב/ת עם קפפות?
לא האם את/ה רוכב/ת עם צ'פס או מגפיים?
מגפיים מי הסוס/ה הכי אהוב/ה עליך בווה?
גילברט
האם את/ה מנקה לסוס/ה שלך את התא? אם כן את/ה משתמש/ת בנסורת או קש?
באורווה אנחנו משתמשים בנסורת כמה פעמים בשבוע את/ה בא/ה לחווה?
4-5 עם את/ה רוכב/ת קפיצות כמה הכי הרבה שקפצת/ה?
1.20 עם את/ה רוכב/ת דרסז' מה התרגיל הכי קשה שעשית/ה?
להכניס כתפיים פנימה....
מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? הליכה טרוט או קנתר?
תלוי על מי... עם את/ה רוכב/ת קפיצות את/ה הכי אוהב/ת לקפוץ בטרו או בקנתר?
קנטר

עונה..

בן/ת כמה את/ה? עוד 3 חודשים ויום- 15. כמה שנים את/ה רוכב/ת? עוד כמה חודשים 3 שנים. באיזו חווה? נהלל. האם יש לך סוס/ה? יאפ. עם כן איך קוראים לו/ה? שושקה וברק. וכמה זמן יש לך אותו? ממש בקרוב 3 שנים. איזה סגנון רכיבה את/ה רוכב? אינגליש. האם את/ה מתחרה? כן. עם כן באיזה מקצה? א' בדרסז', 80 בקפיצות. האם את/ה רוכב/ת עם כפפות? נאבדה לי אחת, אז לא. האם את/ה רוכב/ת עם צ'פס או מגפיים? מגפיים. מי הסוס/ה הכי אהוב/ה עליך בחווה? ריין. האם את/ה מנקה לסוס/ה שלך את התא? כה. אם כן את/ה משתמש/ת בנסורת או קש? בחווה בנסורת, לסוסים שלי בקש. כמה פעמים בשבוע את/ה בא/ה לחווה? 4-5 פעמים לפחות. אם את/ה רוכב/ת קפיצות כמה הכי הרבה שקפצת/ה? 1.10 אם את/ה רוכב/ת דרסז' מה התרגיל הכי קשה שעשית/ה? לויודעת..חח ניסיון לפייאף עם ירדן..אבל רק בגדר ניסיון. מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? הליכה טרוט או קנטר? קנטר. עם את/ה רוכב/ת קפיצות את/ה הכי אוהב/ת לקפוץ בטרוט או בקנטר? בטח שקנטר

smokeman

New member
אני עונה.......

בן/ת כמה את/ה? כמעט 16 כמה שנים את/ה רוכב/ת? שש וחצי שנים באיזו חווה? בית ינאי- נעורים האם יש לך סוס/ה? יש לי סוס קבוע אבל הוא לא שלי פרטי עם כן איך קוראים לו/ה? אובליקס וכמה זמן יש לך אותו? אני רוכב עליו קבוע שנה איזה סגנון רכיבה את/ה רוכב? דרסג' (וקפיצות לכיף) האם את/ה מתחרה? כן, דרסג' עם כן באיזה מקצה? השנה מתחיל ג' האם את/ה רוכב/ת עם קפפות? כן האם את/ה רוכב/ת עם צ'פס או מגפיים? אימונים-צ'אפס תחרויות-מגפיים מי הסוס/ה הכי אהוב/ה עליך בווה? אובי האם את/ה מנקה לסוס/ה שלך את התא? לא כמה פעמים בשבוע את/ה בא/ה לחווה?שש עם את/ה רוכב/ת קפיצות כמה הכי הרבה שקפצת/ה?1.30 עם את/ה רוכב/ת דרסז' מה התרגיל הכי קשה שעשית/ה? פיאף מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? הליכה טרוט או קנתר? תלוי על איזה סוס, על אובי הליכה כי זה הדבר היחיד שנוח אצלו עם את/ה רוכב/ת קפיצות את/ה הכי אוהב/ת לקפוץ בטרו או בקנתר? קנטר

Unreachable

New member
../images/Emo9.gif

בן/ת כמה את/ה?17 עוד כמה שבועותת כמה שנים את/ה רוכב/ת?שנתיים וחצי באיזו חווה?משמר העמק האם יש לך סוס/ה?לא איזה סגנון רכיבה את/ה רוכב?אינגליש האם את/ה מתחרה?לא האם את/ה רוכב/ת עם קפפות?לא האם את/ה רוכב/ת עם צ'פס או מגפיים?כרגע לא.. מי הסוס/ה הכי אהוב/ה עליך בווה?כפירו האם את/ה מנקה לסוס/ה שלך את התא?אין לי סוס, אני מנקה לכפירו כשיוצא אם כן את/ה משתמש/ת בנסורת או קש?קש כמה פעמים בשבוע את/ה בא/ה לחווה?כמה שיוצא..בדרך כלל 2-3 בשבוע עם את/ה רוכב/ת קפיצות כמה הכי הרבה שקפצת/ה?1.00-1.10 עם את/ה רוכב/ת דרסז' מה התרגיל הכי קשה שעשית/ה?הליכה הצידה כזה עם כפירו..שהוא מממממש לא סוס דראסז' מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? הליכה טרוט או קנתר?קאנטר עם את/ה רוכב/ת קפיצות את/ה הכי אוהב/ת לקפוץ בטרו או בקנתר?קאנטר

מורי5

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo80.gifעונה../images/Emo42.gif

בן/ת כמה את/ה? 12 ו-8 חודשים
כמה שנים את/ה רוכב/ת?שנתיים
באיזו חווה?אורוות הקיסר
האם יש לך סוס/ה?לא
עם כן איך קוראים לו/ה?
וכמה זמן יש לך אותו?
איזה סגנון רכיבה את/ה רוכב?אינגליש
האם את/ה מתחרה?כן
עם כן באיזה מקצה? לודעת עדיין
האם את/ה רוכב/ת עם קפפות? כן
האם את/ה רוכב/ת עם צ'פס או מגפיים?מגפיים
מי הסוס/ה הכי אהוב/ה עליך בווה? אזארו
האם את/ה מנקה לסוס/ה שלך את התא?לא
אם כן את/ה משתמש/ת בנסורת או קש?
כמה פעמים בשבוע את/ה בא/ה לחווה? פעמיים ולפעמים שלוש
עם את/ה רוכב/ת קפיצות כמה הכי הרבה שקפצת/ה?1.20
עם את/ה רוכב/ת דרסז' מה התרגיל הכי קשה שעשית/ה?
מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? הליכה טרוט או קנטר? קנטר
עם את/ה רוכב/ת קפיצות את/ה הכי אוהב/ת לקפוץ בטרוט או בקנטר?לא חשוב העיקר לקפוץץץ

stary1

New member
../images/Emo55.gifלה לה לה../images/Emo39.gif

בן/ת כמה את/ה? 15 וחצי כמה שנים את/ה רוכב/ת? 4 באיזו חווה? אורוות חולתה האם יש לך סוס/ה? כן(סוס) עם כן איך קוראים לו/ה? סטאר
וכמה זמן יש לך אותו? 3 וחצי שנים בערך
איזה סגנון רכיבה את/ה רוכב? קצת מהכל ^^ האם את/ה מתחרה? לא עם כן באיזה מקצה? - האם את/ה רוכב/ת עם כפפות? לא(אולי פעם ב..) האם את/ה רוכב/ת עם צ'אפס או מגפיים? פה ושם עם צ'אפס ובחורף מעט עם מגפיים מי הסוס/ה הכי אהוב/ה עליך בחווה? הסוס שלי >< האם את/ה מנקה לסוס/ה שלך את התא? כן! אם כן את/ה משתמש/ת בנסורת או קש? קש(אבל בעיקר בחורף) כמה פעמים בשבוע את/ה בא/ה לחווה? אחת לצערי=( אם את/ה רוכב/ת קפיצות כמה הכי הרבה שקפצת/ה? 110 בערך(יש לי סוס ננס!) עם את/ה רוכב/ת דרסז' מה התרגיל הכי קשה שעשית/ה? נראה לי פיאף(כי זה סוס בטט!..ואני לא רוכבת דרסאז'!!!!
) מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? הליכה טרוט או קאנטר? תלוי בסוס ^^ עם את/ה רוכב/ת קפיצות את/ה הכי אוהב/ת לקפוץ בטרוט או בקאנטר? קאנטר!

ממממ ../images/Emo13.gif

בן/ת כמה את/ה? 16.7 כמה שנים את/ה רוכב/ת? 5 שנים באיזו חווה? חוות צח האם יש לך סוס/ה? נכון לעכשיו, חצי פנסיון אם כן איך קוראים לו/ה? שלוקי החתיך
וכמה זמן יש לך אותו? מחר שנה!!
איזה סגנון רכיבה את/ה רוכב? אינגליש-קפיצות האם את/ה מתחרה? כן, כשיהיו תחרויות עם כן באיזה מקצה? בתקווה לעונה הבאה ב110 האם את/ה רוכב/ת עם כפפות? מעדיפה עם.. לפעמים אני פשוט לא יכולה בגלל החום האם את/ה רוכב/ת עם צ'פס או מגפיים? עם צ'אפס ונעלי רכיבה.. מי הסוס/ה הכי אהוב/ה עליך בחווה? שלוקי
האם את/ה מנקה לסוס/ה שלך את התא? כן, כשאני יכולה ובחווה אם כן את/ה משתמש/ת בנסורת או קש? קש.. כמה פעמים בשבוע את/ה בא/ה לחווה? 4 לפחות אם את/ה רוכב/ת קפיצות כמה הכי הרבה שקפצת/ה? 125-130.. משהו כזה עם את/ה רוכב/ת דרסז' מה התרגיל הכי קשה שעשית/ה? ---- מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? הליכה טרוט או קאנטר? לא משמעותי כ"כ.. אבל שיהיה קאנטר עם את/ה רוכב/ת קפיצות את/ה הכי אוהב/ת לקפוץ בטרוט או בקאנטר? מעדיפה בקאנטר.. למרות שגם בטרוט זה בסדר

לודמיר

New member
גמני!

בן/ת כמה את/ה? 14 כמה שנים את/ה רוכב/ת? עוד מעט 10 באיזו חווה?כנות- רולז! האם יש לך סוס/ה? כן! עם כן איך קוראים לו/ה? רולי הסקסי וכמה זמן יש לך אותו? שנתיים איזה סגנון רכיבה את/ה רוכב? אינגליש- קפיצות! האם את/ה מתחרה? כן עם כן באיזה מקצה? מתחילה מהנמוכים- 80, 90 ומקווה להגיע למטר.... האם את/ה רוכב/ת עם קפפות?כן האם את/ה רוכב/ת עם צ'פס או מגפיים? צ'אפס זה הכי אחי! מי הסוס/ה הכי אהוב/ה עליך בווה? רולי ושאדון! האם את/ה מנקה לסוס/ה שלך את התא? כשאני באה לעבוד בבוקר בחווה אם כן את/ה משתמש/ת בנסורת או קש? קש כמה פעמים בשבוע את/ה בא/ה לחווה? כל יום! (חוץ משבת) עם את/ה רוכב/ת קפיצות כמה הכי הרבה שקפצת/ה? 1.40 עם את/ה רוכב/ת דרסז' מה התרגיל הכי קשה שעשית/ה? אאאממ... חחח... שום תרגיל.. חחח מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? הליכה טרוט או קנתר? קנטר עם את/ה רוכב/ת קפיצות את/ה הכי אוהב/ת לקפוץ בטרו או בקנתר? קנטר!

netapet2

New member
עונננננה

בן/ת כמה את/ה?
12 וחודשיים כמה שנים את/ה רוכב/ת?
שנה וקצת... אבל אני ידעתי לרכוב בגיל חמש חח באיזו חווה?
יגור קרית שאול האם יש לך סוס/ה?
לא עם כן איך קוראים לו/ה?
---- וכמה זמן יש לך אותו?
--- איזה סגנון רכיבה את/ה רוכב?
אינגליש האם את/ה מתחרה?
לא.... עם כן באיזה מקצה?
--- האם את/ה רוכב/ת עם קפפות?
כן.... האם את/ה רוכב/ת עם צ'פס או מגפיים?
מגפיים.... מי הסוס/ה הכי אהוב/ה עליך בווה?
דוי חח (דוי קטן חח המבין יבין חח) האם את/ה מנקה לסוס/ה שלך את התא?
... אם כן את/ה משתמש/ת בנסורת או קש?
--- כמה פעמים בשבוע את/ה בא/ה לחווה?
1 מקסמום 2 לצערי... עם את/ה רוכב/ת קפיצות כמה הכי הרבה שקפצת/ה?
לא יודעת... עם את/ה רוכב/ת דרסז' מה התרגיל הכי קשה שעשית/ה?
בעיני קשה לעשות שינוי כיוון באלכסון בקאנטר ולהחליף רגל אבל ממזמן למדתי את זה... מה את/ה הכי אוהב/ת לעשות? הליכה טרוט או קנתר?
קאנטר... עם את/ה רוכב/ת קפיצות את/ה הכי אוהב/ת לקפוץ בטרו או בקנתר?
קאנטר זה כיף אב מפחיד קצת...

למעלה