שאלון!!!

שאלון!!!

משעמם לי אז חשבתי למה לא לעשות שאלון. תיהנו... ממני,הדרוש!!!
שם?
גיל?
כיתה?
מה אתם אוהבים...: לאכול? לשתות? ללבוש? לעשות?
מה בא לכם לעשות...: עכשיו? היום בערב? מחר בבצפר? מחר בבית? *מקום אחר?
טעמכם במוזיקה: איזה סוג מוזיקה אתם שומעים? להקה אהובה? זמר אהוב? זמרת אהובה? האם אתם שומעים כרגע מוזיקה? אם כן,איזו מוזיקה?
מה אתם מעדיפים יותר...: להיות ערים או לישון? לאכול אוכל מהבית או לאכול בחוץ? לשתות תה או קפה? לקרוא עיתון{דוגמא:מעריב,ידיעות,הארץ...}או לקרוא עיתונים שהם יותר לנוער{דוגמא:מעריב לנוער/לילדים,ראש 1 ועוד..}? לשמוע מוזיקה מדיסק או מרדיו,מחשב,משהו אחר?
אתם אוהבים...: לגלוש באינטרנט? אם כן,תפרטו על אתר בו אתם אוהבים להיות בו?: להיות בפורומים? אם כן,איזה פורומים מועדפים עליכם?: להיכנס לצ'אטים? אם כן,איזה חדרים אתם הכי אוהבים שם{לא חייבים לפרט!}: להוריד מוזיקה למחשב? אם כן,איזו מוזיקה ולמה?:
איך הייתם קוראים ל...: לילדים שלכם? לחיות שלכם{במקרה שיש,פרטו את שמותיהם}? לעצמכם{שם חיבה}? האם יש שם חיבה לחברים/אחים/הורים שלכם?
מה אתם חושבים על...: חיות? בני אדם? בנים/בנות? המשפחה? עצמכם?
האם כבר...: התאהבתם? התנשקתם? הייתם בעיר הכי רומנטית בעולם,פריז?
אהבתם את השאלון?

אני אני אני ../images/Emo3.gif

שם? מה אכפת לכם?
גיל? גמכן (יש את השאלות האלה בכל שאלון!!) כיתה? י' (את השאלה הזאתי אין) מה אתם אוהבים...: לאכול? פיצה לשתות? מים ללבוש? בגדים (מאוד מקורי
) לעשות? לישון מה בא לכם לעשות...: עכשיו? לא יודעת נראה לי שאני עושה מה שאני רוצה לעשות... אולי רק ללמוד לבגרות בהיסטוריה (!!!) היום בערב? לישון (ולהגיע הביתה...) מחר בבצפר? לעבור את הבגרות בסבבה מחר בבית? לישון... *מקום אחר? שאלה מטומטמת... טעמכם במוזיקה: איזה סוג מוזיקה אתם שומעים? קצת מהכל... לא ממש אכפת לי להקה אהובה? לא יודעתתתתת זה משתנה כל יומיים זמר אהוב? כנ"ל זמרת אהובה? את עכשיו הלך ולא מביא שאלות כאלה סתומות בחיים שלך (
) האם אתם שומעים כרגע מוזיקה? כן... אם כן,איזו מוזיקה? אמינם... מה אתם מעדיפים יותר...: להיות ערים או לישון? לישוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן לאכול אוכל מהבית או לאכול בחוץ? מהבית, באוכל בחוץ יש אמבות
לשתות תה או קפה? קפה לקרוא עיתון{דוגמא:מעריב,ידיעות,הארץ...}או לקרוא עיתונים שהם יותר לנוער{דוגמא:מעריב לנוער/לילדים,ראש 1 ועוד..}? מעריב (הספורט ולא שומדבר אחרררר) ואולי גם מעריב לנוער... לשמוע מוזיקה מדיסק או מרדיו,מחשב,משהו אחר? מהמחשב אתם אוהבים...: לגלוש באינטרנט? לאאאאאאאאא אם כן,תפרטו על אתר בו אתם אוהבים להיות בו?: נראה לי תפוז... להיות בפורומים? דה.. חרשו ספסיבה
(אני לומדת רוסית לא לזלזל) אם כן,איזה פורומים מועדפים עליכם?: זה ועוד כמה יש בכרטיס אישי שלי להיכנס לצ'אטים? לא... אני לא הכי אוהבת אם כן,איזה חדרים אתם הכי אוהבים שם{לא חייבים לפרט!}: אני לא להוריד מוזיקה למחשב? זה לא חוקי אבל כן
אם כן,איזו מוזיקה ולמה?: זה לא חוקי אבל אני מורידה הכל כי גם אבא שלי ואחותי (לא) מורידים
איך הייתם קוראים ל...: לילדים שלכם? ילדים בואו הביתה??
לחיות שלכם{במקרה שיש,פרטו את שמותיהם}? ג'קי כי הביאו לנו אותו עם השם... לעצמכם{שם חיבה}? לא יודעת... החברה הכי טובה שלי קוראת לי ריבה (
) בלי דגש ב-ב'
האם יש שם חיבה לחברים/אחים/הורים שלכם? אמא- אמא.. אבא- אבא חוצמזה לא
מה אתם חושבים על...: חיות? אוהבת בני אדם? לא אוהבת בנים/בנות?בנות? כאילו... מה כבר אפשר לחשוב עלינו חוצמזה שאנחנו מושלמות?! ובנים.. זה עם מטומטם... (חוצמנתן דה?!) המשפחה? עצמכם? האם כבר...: התאהבתם? דה (חרשו) התנשקתם? כן הייתם בעיר הכי רומנטית בעולם,פריז? ברור, אתמול חלמתי שאני שם אהבתם את השאלון? לא...

ashkeloni

New member
גם אני...

שם? רופוס אנתוניוס קליאופטרוס השלושה עשר אבל אתם יכולים לקרוא לי נתן גיל? 16 ו18- יום כיתה? י' מה אתם אוהבים...: לאכול? אוכל לשתות? שתייה ללבוש? בגדים לעשות? ללכת לבית הספר
מה בא לכם לעשות...: עכשיו? לנשק את רבקה
היום בערב? לישון מחר בבצפר? לישון מחר בבית? לישון *מקום אחר? לא טעמכם במוזיקה: רוק! איזה סוג מוזיקה אתם שומעים? רוק להקה אהובה? LP זמר אהוב? אין ממש זמרת אהובה? אין ממש האם אתם שומעים כרגע מוזיקה? כן אם כן,איזו מוזיקה? התקווה של סאבלימינל מה אתם מעדיפים יותר...: להיות ערים או לישון? לישון לאכול אוכל מהבית או לאכול בחוץ? בבית כי בחוץ יש אמבות (מוקדש לרבקה באהבה
) לשתות תה או קפה? קפה לקרוא עיתון{דוגמא:מעריב,ידיעות,הארץ...}או לקרוא עיתונים שהם יותר לנוער{דוגמא:מעריב לנוער/לילדים,ראש 1 ועוד..}? רק עסקים של מעריב
, אחרי הכל, אני צריך לבדוק את ערכי המניות שלי
לשמוע מוזיקה מדיסק או מרדיו,מחשב,משהו אחר? מחשב אתם אוהבים...: לגלוש באינטרנט? בכלל לא אם כן,תפרטו על אתר בו אתם אוהבים להיות בו?: תפוז להיות בפורומים? יש כל כך הרבה, כנסו לכרטיס האישי... אם כן,איזה פורומים מועדפים עליכם?: כנ"ל להיכנס לצ'אטים? לא יכול אם כן,איזה חדרים אתם הכי אוהבים שם{לא חייבים לפרט!}: אין להוריד מוזיקה למחשב? רק קונה אם כן,איזו מוזיקה ולמה?: ^ איך הייתם קוראים ל...: לילדים שלכם? רבקה ואני עדיין לא הסכמנו על אף שם וכמה ילדים, אני רוצה 3 ורבקה רוצה 4 לחיות שלכם{במקרה שיש,פרטו את שמותיהם}? יש לי יותר מדי חתולים לעצמכם{שם חיבה}? נתן האם יש שם חיבה לחברים/אחים/הורים שלכם? אמא- IMMA אבא- ABBA אחותי הגדולה- מפלצת אחותי הקטנה- מפלצת קטנה מה אתם חושבים על...: חיות? טעים בני אדם? עוד יותר טעים בנים/בנות? בנות טובות עם מלח, בנים הולכים דיי טוב עם עוף סיני המשפחה? פעם כשניסיתי לבשל את אחותי היא דפקה לי מחבת בראש, ומאז אני לא מבשל אותך מתוך שינה עצמכם? ללקק ת'אצבעות האם כבר...: התאהבתם? כן התנשקתם? כן הייתם בעיר הכי רומנטית בעולם,פריז? כן, בגילגול הקודם אהבתם את השאלון? לא

חחחחחחחחחחההההההה

הצחקתני....!! אני מתמודדת כל יום (יש לי 3 אחיות קטנות) ואני גם עושה מחוייבות אישית עם ילדים ולפעמים מקפיצים אותי לבייביסיטר (למרות שבזמן האחרון אני די עסוקה אבל בד"כ כן) בקיצור ילדים זה נחמד אם יודעים איך להשתלט עליהם (
)

spirit noa

New member
|כלניתרמקול|אני השנייההה.. נכונוש?

שם? נועה . גיל?15 כיתה? ט2 מה אתם אוהבים...: לגלוש באינטרנטטטטטטטטטט!!!!!!!!11, תולעת מחשבים לאכול? פיצה.. איטריות,, לשתות? קולה, תפוזיםםםםםםם !!!!!! ללבוש? אהממממממ...... ג'נסים.. חולצות של CASREO וFOX למרות שנמאס מפוקס! ,, חחחחח, וגם מהפרסומות ששלהםםם כמה אפשר?????????!!!!!!!!! חזרנווווו!!!!!! פוקס קידס!!!!! חזרנו פוקס גברים!!!!!! חזרנו! אוף על תחזרו! חחחחחחחחחח
לעשות? לגלוש באינטרנט!!, אני חולת אינטרנטטטטטטטט !!!!! :) כניראה מכורה
מה בא לכם לעשות...: עכשיו? אהממ.. להמשיך לגלוש באינטרנט.. בלי שאחי יציק לי היום בערב? אהמ שום דבר מיוחד בבית מול המחשב מחר בבצפר? לראות את אבייייייייייייייי מחר בבית? לראות את אבי!!!!!!! *מקום אחר? - אהמ??????!!!!!!!!! טעמכם במוזיקה: לטינית- נטליה אוריירו, אהמ.. מי מכיר את BABY BOY? SUMMER JUM 2003? , ורגעים של רינת !!! איזה סוג מוזיקה אתם שומעים? אחת מאלף... מצד אחד את רומזת סימנים מצד שני את ממציאה תירוצים.. נו טוב אומר לך את זה חד וחלק.. יש עוד הרבה דגים בים זה לא אני זאת את!!!!!!!!!! ,,,,,, אתה לא שלמה , אני אחת מאלףףףףףף!!!, ( לא את לא!!!!! ) , אתה רק בן אדם על תבזבז לי את הזמן היו לי חלומות להתחתן עם מלך רציתי כמו כולם אביר על סוס לבן! זמר אהוב? אין...... זמרת אהובה? נטליה אוריירו האם אתם שומעים כרגע מוזיקה? כן.. אם כן,איזו מוזיקה? סמר ג'ם!!!!! מה אתם מעדיפים יותר...: להיות ערים או לישון? לישוןן!!!!!!!! לאכול אוכל מהבית מהבית האוכל של אמא! יאמיי חחחח לשתות תה או קפה? תה! 2 סוכר בבקשה! חחחח:) לקרוא עיתון{דוגמא:מעריב,ידיעות,הארץ...}או לקרוא עיתונים שהם יותר לנוער{דוגמא:מעריב לנוער/לילדים,ראש 1 ועוד..}? לנוערררררררררררררררררררררר~! לשמוע מוזיקה מדיסק או מרדיו, מדיסק.. אתם אוהבים...: לגלוש באינטרנט? לגלוש באינטרנט בפורום הזה! , ובפורום הארי פוטר אונלייןןן בחסות יוסי'קה...... ואנ'לא אוהבת צ'אטים כ"כ יש לי איסיקיו איך הייתם קוראים ל...: לילדים שלכם? אוראל , דולב, אורן, שמות יפים! חיות: אין לי חיות בבית!!!!!!! מיצי!!!!!! חחחחחח סתם כינוי לחתולה שאולי תיהיה לי.. לעצמכם{שם חיבה}? נועית, נוניז. מה אתם חושבים על...: חיות? מתה עליהם!!!!!!! בנים/בנות?- הבנות הן מושלמות.. מה יש להגיד? חחח .. הבנים. ? אהממ... סנובים? מעצבנים? אוהבים לשחק אותההההה יודעים הכל? , סתםם!!!! הם אחלה! , או שתלוי במי מדובר.. אם זה על אבי אזזזזזזזז הוא מושששש-לם! התאהבתם?- כן אבי התנשקתם? לאאאאא....... אהממ.. אולי.. לא הייתי בחו"ץ!!!!!!!!!1 בעעעעעע..... מבאס,, .. אהממ.. השאלון אחלה אהבתיייייייי!!!!!!! מאוד מאוד מאוד והיה כיף למלאות אותו מקווה שיהיו עוד שאלונים!
זהוו ביייייייי

As היחידה

New member
אני דווקא אוהבת שאלונים..

שם? אנה גיל?14 כיתה? ח' מה אתם אוהבים...: לאכול? הכל לשתות? הכל חוץ מבירה.. בעעע... ללבוש? ג'ינס וחולצת בטן.. בעיקר.. לעשות? לישון. לצייר. לכתוב שירים. במחשב. מה בא לכם לעשות...: עכשיו? להיות עם *?*?* היום בערב? להפסיק עם הדיכאון.. לא יודעת אני פשוט בדיכאון עכשו ואין לי כוח לכלום.. מחר בבצפר? לקחת את המחברת התכתביות שלי מילד אחד! מחר בבית? אותו דבר כמו כל יום רגיל.. להשתעמם *מקום אחר? להיות במקום אחד.. להרגע.. אבל אין לי ממש כוח ללכת עד לשם בחושך.. טעמכם במוזיקה: אה? מזתומרת? אה? איזה סוג מוזיקה אתם שומעים? אמ.. כל מיני.. להקה אהובה? אין מישהי מיוחדת.. זמר אהוב? -"- מישהו מיוחד. זמרת אהובה? כריסטינה אגילרה, יש לה קול מהמם! האם אתם שומעים כרגע מוזיקה? לא אם כן,איזו מוזיקה? כתבתי לא, לא?! מה אתם מעדיפים יותר...: להיות ערים או לישון? לישון לאכול אוכל מהבית או לאכול בחוץ? בחוץ לשתות תה או קפה? קפה לקרוא עיתון{דוגמא:מעריב,ידיעות,הארץ...}או לקרוא עיתונים שהם יותר לנוער{דוגמא:מעריב לנוער/לילדים,ראש 1 ועוד..}? לנוער. מן הסתם. לשמוע מוזיקה מדיסק או מרדיו,מחשב,משהו אחר? מזה משנה? העיקר לשמוע? אתם אוהבים...: לגלוש באינטרנט? כן אם כן,תפרטו על אתר בו אתם אוהבים להיות בו?: יש המון. להיות בפורומים? כן אם כן,איזה פורומים מועדפים עליכם?: הפורום הזה. ועוד פורום שבאתר אחד פרטי כזה.. לא משנה.. בעע.. עזבו.. להיכנס לצ'אטים? לא ממש..לפעמים.. אם כן,איזה חדרים אתם הכי אוהבים שם{לא חייבים לפרט!}: נתניה. להוריד מוזיקה למחשב? לא.. מורידים בשבילי ושלוחים לי. חחח לי זה עשה 8 וירוסים.. אם כן,איזו מוזיקה ולמה?: למה? כי בה לי. איך הייתם קוראים ל...: לילדים שלכם? אמילי. על שם אמא שלי. =\ לחיות שלכם{במקרה שיש,פרטו את שמותיהם}? אין לי מושג! לעצמכם{שם חיבה}? אמ.. יש לי כבר.. עצבי (אני תמיד עצובה אז התחילו לקרוא לי עצבי) ופרח (שכבר הפסיקו לקרוא לי אבל אהבתי תשם..
האם יש שם חיבה לחברים/אחים/הורים שלכם? אמ..לא.. מה אתם חושבים על...: חיות? כדי שלא ישעמם לנו אז קונים חיה.. חח סתם.. אמ. אין לי מה להגיד.. מהת אליהם.. בני אדם? אולי 1% אני אוהבת והשאר הם ממש צבועים מגעילים גזענים שפשוט אפשר להקיא! בנים/בנות? אמ.. טוב אז בנות- יש כל מיני בנות שאני לא סובלת ןויש בנות שאני כן.. המשפחה: אפשר גם בלי.. לא רואה הבדל. עצמכם? אני שונאת כמה תכונות בי ( אני יותר מידי רגישה, לוקחת הכל בקלות ומגזימה ברגשות שלי, בדרך כלל)

ThE BluEyeS

New member
איי לאב.. אממ.. שאלונים !! ../images/Emo6.gif

שם? ניצן גיל? 15 וחצי [בעוד 9 ימים בדיוק!! חיחי] כיתה? י' מה אתם אוהבים...: לאכול? פיצה לשתות? קולה ללבוש? בגדים.. מה זאת השאלה הזאת? חח סתם סתם
לעשות? סתם להסתלבט מה בא לכם לעשות...: עכשיו? לראות את חבר שלי
היום בערב? אממ.. עכשיו כבר ערב.. מחר בבצפר? סתם להסתלבט בלי ללמוד מחר בבית? לא ללמוד
*מקום אחר? אנערף.. טעמכם במוזיקה: איזה סוג מוזיקה אתם שומעים? אני שומעת הכל בעיקרון.. להקה אהובה? ווסטלייף זמר אהוב? יש הרבה !! זמרת אהובה? יש הרבה !! האם אתם שומעים כרגע מוזיקה? כן.. אם כן,איזו מוזיקה? השיר של כריסטינה מה אתם מעדיפים יותר...: להיות ערים או לישון? תלוי אם יש משו מעניין לעשות
לאכול אוכל מהבית או לאכול בחוץ? תלוי מה יש לאכול בבית... חח
לשתות תה או קפה? קפה לקרוא עיתון{דוגמא:מעריב,ידיעות,הארץ...}או לקרוא עיתונים שהם יותר לנוער{דוגמא:מעריב לנוער/לילדים,ראש 1 ועוד..}? לנוער לשמוע מוזיקה מדיסק או מרדיו,מחשב,משהו אחר? אמממ.. רדיו בלי פרסומות ! אתם אוהבים...: לגלוש באינטרנט? כן כן אם כן,תפרטו על אתר בו אתם אוהבים להיות בו?: כאן ובשים להיות בפורומים? כן אם כן,איזה פורומים מועדפים עליכם?: זה, וזייהו להיכנס לצ'אטים? לא אם כן,איזה חדרים אתם הכי אוהבים שם{לא חייבים לפרט!}: להוריד מוזיקה למחשב? למה לא אם כן,איזו מוזיקה ולמה?: כל המוזיקה.. כי בא לי לשמוע
איך הייתם קוראים ל...: לילדים שלכם? אממ... 2 בנים, דין ונועם.. לחיות שלכם{במקרה שיש,פרטו את שמותיהם}? אינלי מושג !! לעצמכם{שם חיבה}? טוב ככה.. יש לי איזה יותר מ-40 שמות חיבה האם יש שם חיבה לחברים/אחים/הורים שלכם? לחברים כן.. מלא מה אתם חושבים על...: חיות? בסבבבה.. רק מבאס לצאת איתם הרבה בני אדם? הנחמדים סבבות - הלא-נחמדים - בלעע.. בנים/בנות? מזתומרת ? המשפחה? אחלה משפחה
עצמכם? אממ... שאחרים יחליטו.. האם כבר...: התאהבתם? כן
התנשקתם? כן
הייתם בעיר הכי רומנטית בעולם,פריז? עדיין חא יצא.. אני אבקש מאבא מחר את הלימוזינה הפרטית שלנו ואת המטוס האישי כדי שייקח אותי, אם אתם כ"כ ממליצים !! אהבתם את השאלון? כןןן

וונקי

New member
עונה

שם? הדס גיל?17 כיתה?י"ב מה אתם אוהבים...: לאכול? שקולד לבן ואורז לשתות?קולה ובירה שחורה ללבוש?כל דבר נח לעשות?לישון, לאכול, לדבר בטלפון, לגלוש, להיות בפורום הזה, לראות סרטי דיסני,לשמוע מוזיקה, לראות בולי הקטן ומלך האריות כל היום, לבלות וכו' מה בא לכם לעשות...: עכשיו?שהדיוידי של מלך האריות יעבוד לי ולהרביץ לידיד הכי טוב שלי היום בערב?לנוח מחר בביצפר?לשגע את המורה להבעה כי היא זונה מחר בבית?ללמו מתמתיקה
*מקום אחר?אולי להיות בפיצה
טעמכם במוזיקה:אלאניס
*אלוהים*
איזה סוג מוזיקה אתם שומעים?רוק, שקטה, ישראלית, לועזית, יפנית, מוריסטית להקה אהובה?משינה זמר אהוב?יובל בנאי
(נכון לעכשיו
) זמרת אהובה?אלאניס מוריסט אלוהים
האם אתם שומעים כרגע מוזיקה?לא אם כן,איזו מוזיקה?- מה אתם מעדיפים יותר...: להיות ערים או לישון?ערים! לאכול אוכל מהבית או לאכול בחוץ?לאכול בחוץ עם חברים לאכול בבית לבד לשתות תה או קפה?תה לקרוא עיתון{דוגמא:מעריב,ידיעות,הארץ...}או לקרוא עיתונים שהם יותר לנוער{דוגמא:מעריב לנוער/לילדים,ראש 1 ועוד..}?מעריב לנוער כאילו דההה
לשמוע מוזיקה מדיסק או מרדיו,מחשב,משהו אחר?דיסק חוץ מימי שישי שאני שומעת רדיוס 103 FM אתם אוהבים...: לגלוש באינטרנט?כן אם כן,תפרטו על אתר בו אתם אוהבים להיות בו?:בפורומים של תפוז.
להיות בפורומים?כן! אם כן,איזה פורומים מועדפים עליכם?:666-151-623 להיכנס לצ'אטים?כן אם כן,איזה חדרים אתם הכי אוהבים שם{לא חייבים לפרט!}:613-151-666 להוריד מוזיקה למחשב?כן אם כן,איזו מוזיקה ולמה?:משינה! איך הייתם קוראים ל...: לילדים שלכם?יובל ואלאניס לחיות שלכם{במקרה שיש,פרטו את שמותיהם}?סימבה, בולי, מופסה, קיארה, ופומבה, וטימון. (אין לי חיים חוץ מדיסינ) לעצמכם{שם חיבה}?דסדס,דסי, קוסקוס(WTF?!) האם יש שם חיבה לחברים/אחים/הורים שלכם?לאמא שלי אני קוראת:מולי. אח שלי פרסי. לחבר שלי נושנוש
מה אתם חושבים על...: חיות?שהם דברים מתוקים! בני אדם?יצורים שהורסים את הטבע שיתביישו להם
בנים/בנות?אני בעד שוויון
המשפחה?משפחה רולז וואטאוור
עצמכם?מה אתם רוצים ממני
האם כבר...: התאהבתם?כן התנשקתם?כן הייתם בעיר הכי רומנטית בעולם,פריז?כן אהבתם את השאלון?כן אבל הוא היה מרגיז

gloom

New member
אני אני אני../images/Emo66.gif

שם?:יואב גיל?:14 כיתה?:ט' מה אתם אוהבים...: לאכול?:סביח
ו/או מלוחיה ו/או קארי לשתות?:קולה ללבוש?:בוקסרים לעשות?: ביד(מצטער פשוט זה הייה דורש) מה בא לכם לעשות...: עכשיו?:ביד(נו מה לעשות אני כבר לא שולט על זה) היום בערב?:לשיון מחר בבצפר?:לישון מחר בבית?:להתנשק עם ידידה *מקום אחר?:לשחק משחקי וידאו בעיר טעמכם במוזיקה: איזה סוג מוזיקה אתם שומעים?: גלגל"ץ והדג נחש
(ומדי פעם הוויט סטריפס) להקה אהובה?:תנחשו..... זמר אהוב?:רובי וויליאמס זמרת אהובה?:גליקריה(סתם נראה לכם
פשוט לא הייה לי משהו בראש) האם אתם שומעים כרגע מוזיקה?:כן אם כן,איזו מוזיקה?:גלגל"ץ גל גל גל גל"ץ אההההההה מה אתם מעדיפים יותר...: להיות ערים או לישון?:לישון לאכול אוכל מהבית או לאכול בחוץ?:בחוץ לשתות תה או קפה?:שוקו לקרוא עיתון{דוגמא:מעריב,ידיעות,הארץ...}או לקרוא עיתונים שהם יותר לנוער{דוגמא:מעריב לנוער/לילדים,ראש 1 ועוד..}?:מעריב היום ומעריב לנוער לשמוע מוזיקה מדיסק או מרדיו,מחשב,משהו אחר?:או רדיו או דיסק אתם אוהבים...: לגלוש באינטרנט?:מאוד אם כן,תפרטו על אתר בו אתם אוהבים להיות בו?:תפוז והאטריק להיות בפורומים?:כן אם כן,איזה פורומים מועדפים עליכם?:151,451,613 להיכנס לצ'אטים?:לא, יש שם ים ערסים וונות כונפות להוריד מוזיקה למחשב?: רק אם זה למטרות עסקיות
אם כן,איזו מוזיקה ולמה?:ביונסה לעוזי איך הייתם קוראים ל...: לילדים שלכם?:אם זאת בת אז תמר (שם מדהים) או רומי ום זה בן אז יש זמן לחיות שלכם{במקרה שיש,פרטו את שמותיהם}?: היו לי את הארי והרממיוני
לעצמכם{שם חיבה}?: יואב האם יש שם חיבה לחברים/אחים/הורים שלכם?:יש לי חבר שקוראים לו מתן אלישע אז אני קורא לו אלישע, ואחד שקוראים לו עידן אז אני קורא לו איתן (על שם אחיו) או אסתר (אימא שלו) ולילד הרוסי שמואל אני צועק:"תחזור לרוסיה" ואז הוא צועק "תחזור לסודן". ולאח שלי אני קורא יון (הוא שונא את השם יוני) מה אתם חושבים על...: חיות?:מגניבות בני אדם?:דומים לחידקים בנים/בנות?:בנים-שונא וונביס ובנות פשוט מושלמות
המשפחה?:המשפחה הכי טובה בעולם עצמכם?:טעון שיפור האם כבר...: התאהבתם?:מלא פעמים, אבל אף פעם לא אמרתי משהו התנשקתם?:כן הייתם בעיר הכי רומנטית בעולם,פריז?: לשעה וקצת, ופראג מקום יותר רומנטי אהבתם את השאלון?:'סדר

sh53

New member
גמני רוצה לענות../images/Emo46.gifאופס אני עונה../images/Emo9.gif

בא לי לענות על השאלון בסגנון אחר - קצת עם הומור, וזה לא בגלל שאני לא מעריכה שהבאת לנו שאלון - שלא תביני לא נכון, פשוט בא לי קצת לעשות את זה מצחיק. שם? שושנת יעקב צהלה ושמחה - שושי בקיצור גיל? לא קוראים לחבר שלי גיל, אלא דרור. כיתה? אווווו אני בוגרת בי"ס, הייתי 10 שנים בכיתה א' וגמרתי עם תעודת BA, את כיתה ב' עברתי בהצלחה יתרה עם תעודת בגרות, המורה לכתה ג' לא אהבה אותי ונתנה לי רק תעודת גמר ובכתה ד' נגמר כל הסיפור עם בי"ס. מה אתם אוהבים...: לאכול? לא אוכלת לשתות? לא שותה ללבוש? לא מתלבשת לעשות? לא עושה כלום ושכחת עוד 2 דברים - לא מעשנת ולא מתעסקת עם בנים, מי מתעסק עם מיקו? מה בא לכם לעשות...: עכשיו? קר עכשיו אולי מחר? או שאולי דווקא מחרתיים? יודעת מה שבוע הבא, בעצם חודש הבא יותר טוב, דקה דקה דקה, פתחתי את היומן ושנה הבאה יש לי פול זמן והיומן ריק. היום בערב? לדבר עם דרור, דרור ידבר איתי ולשוחח עם דרור. מחר בבצפר? אלך לבצפר בכיף מחר, כי אני לא לומדת. מחר בבית? יש לי מחר יום עמוס במיוחד: הכנה לשינה, טרום שינה, השינה עצמה ולקינוח שינה מתוקה. *מקום אחר? מי זה אחר? לא מכירה אותו. הוא עולה חדש? טעמכם במוזיקה: טעמתי את התקליט, הדיסק ואפילו את הקלטת, לא יודעת חסר טעם, אמא לא יודעת כבר לבשל כמו פעם, פעם היתה משקיעה עם תבלינים. איזה סוג מוזיקה אתם שומעים? הרמקולים מכובים, כלומר צריך להדליק? להקה אהובה? להקת אקה וואווזי הבר זמר אהוב? יש לי קול של בת למה זמר? זמרת אהובה? אני במקלחת, אבל כנראה השכנים לא אוהבים, הם ברחו ממזמן. האם אתם שומעים כרגע מוזיקה? לא, אמרתי שהרמקולים סגורים לא? רוצים שאשיר לכם אולי?
אם כן,איזו מוזיקה? אם יש לכם לב חלש, באמת לא מומלץ שאשיר לכם בעצם. מה אתם מעדיפים יותר...: יותר זה תמיד טוב, ישראלים או לא? להיות ערים או לישון? איך אפשר ביחד גם להיות יותר ערים וגם להיות יותר לישון? לא הבנתי. רוצים שאני גם אשן וגם אהיה ערה באותו זמן? ומה פתאום המילה יותר נדחפת פה באמצע? לאכול אוכל מהבית או לאכול בחוץ? תזמינו אותי לבית שלכם ואומר לכם אם האוכל שלכם בבית יותר טעים מבחוץ, איך אני יכולה לדעת? לשתות תה או קפה? הרתחתם מים אני מבינה, יפה, אתם עושים לי הפתעה, אתם קולים יש לציין. לקרוא עיתון{דוגמא:מעריב,ידיעות,הארץ...}או לקרוא עיתונים שהם יותר אני קוראת ג'רוסלם פוסט וגרה בפ"ת, אל תדאגו זה קרוב לירושלים, אני קוראת את העיתון הזה כדי להרגיש קרובה לעיר הבירה שלנו, להרגיש אווירה של ירושלים. לנוער{דוגמא:מעריב לנוער/לילדים,ראש 1 ועוד..}? לנער? ניערתי את השטיח ביום שישי מה אתם מביאים לי עבודה עכשיו? לשמוע מוזיקה מדיסק או מרדיו,מחשב,משהו אחר? לשמוע אותי כמובן, באמת העלבתם אותי. אתם אוהבים...: לגלוש באינטרנט? אני שמתי את המחשב בתוך הג'קוזי ואז יש לי גם מחשב וגם גלים
, נכון שאין לכם דבר כזה? אם כן,תפרטו על אתר בו אתם אוהבים להיות בו?: נטקינג, השרת שם לא נופל אף פעם, אין פרסומות מעצבנות, אין באנרים שזזים מול העיניים כל הזמן (מי שלא יודעת האתר נטקינג נסגר). להיות בפורומים? לא. השתגעתם? רק זה מה שחסר לי. אם כן,איזה פורומים מועדפים עליכם?: פורום של הזמרת SH53. להיכנס לצ'אטים? אין לי כח לקום עכשיו ולהכנס לצ'אט, ללכת עד הצ'אט ברגל, אני יושבת על כסא ודי סבבה לי. אם כן,איזה חדרים אתם הכי אוהבים שם{לא חייבים לפרט!}: את החדר שלי, את הסלון, גם חדר המטבח די נחמד - לפעמים יש שם דברים נחמדים וטעימים. להוריד מוזיקה למחשב? ניסיתי להוריד למחשב הקודם שיר שאני שרתי והמחשב התפוצץ, אז אמרו לי לא לעשות את זה שוב, אז לא לוקחת סיכונים. אם כן,איזו מוזיקה ולמה?: עניתי כבר לא? איך הייתם קוראים ל...: לילדים שלכם? SH53-1, SH53-2, SH53-3 התעייפתי קצת וברשותכם אחזור קצת לשפיות שלי, אבל תודה על השאלון המדהים שהבאת לפה

ThE BluEyeS

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שושי,הרגת אותי!!!אבל אהבתי מאוד....

אין רע בצחוק... אבל תעני ברצינות פעם הבאה טוב?

sh53

New member
במיוחד בשבילך עונה ../images/Emo13.gif

שם? שושי גיל? 30 כיתה? לא לומדת, עובדת בת"א. מה אתם אוהבים...: לאכול? סיני. לשתות? קולה. ללבוש? טרנינג הכי נוח והכי חם, רק באסה שזה רק לבית. לעשות? לגלוש. מה בא לכם לעשות...: עכשיו? קצת עייפה, אח"כ אלך לנוח. היום בערב? אולי טלוויזיה קצת. מחר בבצפר? לא לומדת, אולי מחר בעבודה? יום שלישי זה קצת יום יותר קשה מימים אחרים, מקווה שיגמר מהר. מחר בבית? אמרו לי שיש סדרה יפה שתופסים גנבים ורמאים שגונבים המון כסף על תיקונים, כשלא צריך לתקן כמעט כלום. לוקחים מוצר ביתי, מקלקלים משהו בכוונה, משהו קטן וקוראים לטכנאי שיתקן ואז בודקים איזה טכנאים אומרים את האמת ואיזה משקרים ולוקחים המון כסף על התיקון, כאילו זה היה תיקון גדול. *מקום אחר? בא לי ללכת לחרמון, שנה שעברה הלכתי ונהניתי ובא לי עוד פעם וחשבתי בהתחלת החורף שירד שלג. טעמכם במוזיקה: איזה סוג מוזיקה אתם שומעים? שקטה ורומנטית, עברית, לפעמים בא לי קצת מוסיקה רועשת (כשאני מנקה בעיקר כי אני שונאת את זה). להקה אהובה? לא אוהבת להקה מסויימת, אוהבת יותר שירים. זמר אהוב? אותו דבר כמו התשובה שכתבתי למעלה. זמרת אהובה? האם אתם שומעים כרגע מוזיקה? לא, באתי מהעבודה קצת עייפה, אז רציתי קצת שקט. אם כן,איזו מוזיקה? מה אתם מעדיפים יותר...: להיות ערים או לישון? תלוי אם עייפים. אם עייפים ולפעמים יש סרט כזה יפה ובא לי לראות, אבל העיניים נסגרות ואין כח להשאר עירים. לאכול אוכל מהבית או לאכול בחוץ? אני אוהבת סיני בחוץ או המבורגר + צ'יפס ועוד כמה דברים, אבל לא אוכלת כל יום בחוץ. לשתות תה או קפה? בא לי באמת תה עם נענע או לימון. לקרוא עיתון{דוגמא:מעריב,ידיעות,הארץ...}או לקרוא עיתונים שהם יותר לנוער{דוגמא:מעריב לנוער/לילדים,ראש 1 ועוד..}? אם היה לי עיתון עכשיו, אז הייתי מעדיפה שזה יהיה עיתון נענע שעוסק בבריאות, וגם אם מגרדים את הדף הראשון של העיתון זה עושה ריח נעים ואני אוהבת לגרד את הדף הראשון בשביל הריח. לשמוע מוזיקה מדיסק או מרדיו,מחשב,משהו אחר? לא משנה לי. אתם אוהבים...: לגלוש באינטרנט? כן מאוד. אם כן,תפרטו על אתר בו אתם אוהבים להיות בו?: פורומים בעיקר, לא אתרים. אתרים זה אם אני מחפשת מידע או תשובה למשהו. בד"כ לא גולשת באתרים נוספים, חוץ מאשר תפוז. להיות בפורומים? בוודאי. אם כן,איזה פורומים מועדפים עליכם?: 3 הפורומים שבחתימה שלי. להיכנס לצ'אטים? גם אבל יותר פורומים. אם כן,איזה חדרים אתם הכי אוהבים שם{לא חייבים לפרט!}: של הפורום. להוריד מוזיקה למחשב? פרמטתי את המחשב לא ממזמן והוא כמעט ריק. אם כן,איזו מוזיקה ולמה?: איך הייתם קוראים ל...: לילדים שלכם? לא יודעת, עוד מוקדם. לחיות שלכם{במקרה שיש,פרטו את שמותיהם}? אין לי בעלי חיים, לא יודעת אם יהיו לי. לעצמכם{שם חיבה}? אוהבת את השם שלי, לא אוהבת שמקצרים לי את השם או מאריכים לי אותו או משנים אותו לגמרי. האם יש שם חיבה לחברים/אחים/הורים שלכם? לא. מה אתם חושבים על...: חיות? מי שיש לו חצר לגדל אותם, זה אחלה. בבית לא כל כך נוח, יש לנו בית קטן. בני אדם? יש טובים ויש רעים. בנים/בנות? כמו למעלה, צריך להכיר טוב טוב. המשפחה? יש לי משפחה אחלה. עצמכם? מה אגיד על עצמי? האם כבר...: התאהבתם? כן. התנשקתם?כן. הייתם בעיר הכי רומנטית בעולם,פריז? כן. אהבתם את השאלון? כן.

gloom

New member
ח בחזקת 12938../images/Emo66.gif

פשוט אין לי כוח ללחוץ על הח' אז לא נורא...... שאלון הבא אני עושה את זה

שושי, חוש הומור נהדר

הכי אהבתי את טעמך במוזיקה... ממש מצחקתי... עשית לי את הלילה.... מצטת את שושי : טעמכם במוזיקה: "טעמתי את התקליט, הדיסק ואפילו את הקלטת, לא יודעת חסר טעם, אמא לא יודעת כבר לבשל כמו פעם, פעם היתה משקיעה עם תבלינים."

טוב נכנעתי ללחץ החברתי.הכל על קרן

שם? קרן גיל? כמעט 18 כיתה? י"ב מה אתם אוהבים...: לשתות? ספריט ללבוש? ג'ינס מה בא לכם לעשות...: עכשיו? לגלוש קצת בפורום מחר בבצפר? אין בית ספר יש מיונים לחייל האוויר מחר בבית? לנוח מהמבחנים של חייל האוויר ואז ללכת לידיד שלי טעמכם במוזיקה: איזה סוג מוזיקה אתם שומעים? הכל להקה אהובה? היורשת זמר אהוב? עיברי לידר, ירמי קפלן , יובל בנאי , אביב גפן, בון ג'ובי ועוד... זמרת אהובה? נטלי אמבורליה האם אתם שומעים כרגע מוזיקה? לא , אני שומעת שמוליק טייר מה אתם מעדיפים יותר...: להיות ערים או לישון? ערה לאכול אוכל מהבית או לאכול בחוץ? בבית לשתות תה או קפה? קפה לשמוע מוזיקה מדיסק או מרדיו,מחשב,משהו אחר? הכל , במיוחד גלגל"צ אתם אוהבים...: לגלוש באינטרנט? ברור, אם כן,תפרטו על אתר בו אתם אוהבים להיות בו?: תפוז להיות בפורומים? תפוז אם כן,איזה פורומים מועדפים עליכם?: חברויות , אהבה בגיל ההתבגרות , סקס לנוער איך הייתם קוראים ל...: לילדים שלכם? אופק , שחר , יניב , קרין , שני, טלי , יש עוד מלא שמות.. לחיות שלכם{במקרה שיש,פרטו את שמותיהם}? כלב: "דארק" ,חתול: מיאו או דמקה או שמעון לדגים שלי : אדי , ואמנדה מה אתם חושבים על...: חיות? חמודות בני אדם? שיהיו בני אדם בנים/בנות? שיהיו בני אדם המשפחה? אוהבת עצמכם? נאמנה רק לעצמי

למעלה