גמני רוצה לענות../images/Emo46.gifאופס אני עונה../images/Emo9.gif
בא לי לענות על השאלון בסגנון אחר - קצת עם הומור, וזה לא בגלל שאני לא מעריכה שהבאת לנו שאלון - שלא תביני לא נכון, פשוט בא לי קצת לעשות את זה מצחיק. שם? שושנת יעקב צהלה ושמחה - שושי בקיצור גיל? לא קוראים לחבר שלי גיל, אלא דרור. כיתה? אווווו אני בוגרת בי"ס, הייתי 10 שנים בכיתה א' וגמרתי עם תעודת BA, את כיתה ב' עברתי בהצלחה יתרה עם תעודת בגרות, המורה לכתה ג' לא אהבה אותי ונתנה לי רק תעודת גמר ובכתה ד' נגמר כל הסיפור עם בי"ס. מה אתם אוהבים...: לאכול? לא אוכלת לשתות? לא שותה ללבוש? לא מתלבשת לעשות? לא עושה כלום ושכחת עוד 2 דברים - לא מעשנת ולא מתעסקת עם בנים, מי מתעסק עם מיקו? מה בא לכם לעשות...: עכשיו? קר עכשיו אולי מחר? או שאולי דווקא מחרתיים? יודעת מה שבוע הבא, בעצם חודש הבא יותר טוב, דקה דקה דקה, פתחתי את היומן ושנה הבאה יש לי פול זמן והיומן ריק. היום בערב? לדבר עם דרור, דרור ידבר איתי ולשוחח עם דרור. מחר בבצפר? אלך לבצפר בכיף מחר, כי אני לא לומדת. מחר בבית? יש לי מחר יום עמוס במיוחד: הכנה לשינה, טרום שינה, השינה עצמה ולקינוח שינה מתוקה. *מקום אחר? מי זה אחר? לא מכירה אותו. הוא עולה חדש? טעמכם במוזיקה: טעמתי את התקליט, הדיסק ואפילו את הקלטת, לא יודעת חסר טעם, אמא לא יודעת כבר לבשל כמו פעם, פעם היתה משקיעה עם תבלינים. איזה סוג מוזיקה אתם שומעים? הרמקולים מכובים, כלומר צריך להדליק? להקה אהובה? להקת אקה וואווזי הבר זמר אהוב? יש לי קול של בת למה זמר? זמרת אהובה? אני במקלחת, אבל כנראה השכנים לא אוהבים, הם ברחו ממזמן. האם אתם שומעים כרגע מוזיקה? לא, אמרתי שהרמקולים סגורים לא? רוצים שאשיר לכם אולי?
אם כן,איזו מוזיקה? אם יש לכם לב חלש, באמת לא מומלץ שאשיר לכם בעצם. מה אתם מעדיפים יותר...: יותר זה תמיד טוב, ישראלים או לא? להיות ערים או לישון? איך אפשר ביחד גם להיות יותר ערים וגם להיות יותר לישון? לא הבנתי. רוצים שאני גם אשן וגם אהיה ערה באותו זמן? ומה פתאום המילה יותר נדחפת פה באמצע? לאכול אוכל מהבית או לאכול בחוץ? תזמינו אותי לבית שלכם ואומר לכם אם האוכל שלכם בבית יותר טעים מבחוץ, איך אני יכולה לדעת? לשתות תה או קפה? הרתחתם מים אני מבינה, יפה, אתם עושים לי הפתעה, אתם קולים יש לציין. לקרוא עיתון{דוגמא:מעריב,ידיעות,הארץ...}או לקרוא עיתונים שהם יותר אני קוראת ג'רוסלם פוסט וגרה בפ"ת, אל תדאגו זה קרוב לירושלים, אני קוראת את העיתון הזה כדי להרגיש קרובה לעיר הבירה שלנו, להרגיש אווירה של ירושלים. לנוער{דוגמא:מעריב לנוער/לילדים,ראש 1 ועוד..}? לנער? ניערתי את השטיח ביום שישי מה אתם מביאים לי עבודה עכשיו? לשמוע מוזיקה מדיסק או מרדיו,מחשב,משהו אחר? לשמוע אותי כמובן, באמת העלבתם אותי. אתם אוהבים...: לגלוש באינטרנט? אני שמתי את המחשב בתוך הג'קוזי ואז יש לי גם מחשב וגם גלים
, נכון שאין לכם דבר כזה? אם כן,תפרטו על אתר בו אתם אוהבים להיות בו?: נטקינג, השרת שם לא נופל אף פעם, אין פרסומות מעצבנות, אין באנרים שזזים מול העיניים כל הזמן (מי שלא יודעת האתר נטקינג נסגר). להיות בפורומים? לא. השתגעתם? רק זה מה שחסר לי. אם כן,איזה פורומים מועדפים עליכם?: פורום של הזמרת SH53. להיכנס לצ'אטים? אין לי כח לקום עכשיו ולהכנס לצ'אט, ללכת עד הצ'אט ברגל, אני יושבת על כסא ודי סבבה לי. אם כן,איזה חדרים אתם הכי אוהבים שם{לא חייבים לפרט!}: את החדר שלי, את הסלון, גם חדר המטבח די נחמד - לפעמים יש שם דברים נחמדים וטעימים. להוריד מוזיקה למחשב? ניסיתי להוריד למחשב הקודם שיר שאני שרתי והמחשב התפוצץ, אז אמרו לי לא לעשות את זה שוב, אז לא לוקחת סיכונים. אם כן,איזו מוזיקה ולמה?: עניתי כבר לא? איך הייתם קוראים ל...: לילדים שלכם? SH53-1, SH53-2, SH53-3 התעייפתי קצת וברשותכם אחזור קצת לשפיות שלי, אבל תודה על השאלון המדהים שהבאת לפה