שאלון!!!

האחמית

New member
אנייייי

שם? שירן גיל?16 עוד מעט כיתה?י מה אתם אוהבים...: לאכול?פיצהה לשתות?קולה ללבוש?מה שבא.. לעשות?מחשבב מה בא לכם לעשות...: עכשיו?לישון היום בערב?לישון מחר בבצפר?לא ללכת.. מחר בבית?לישון *מקום אחר?? טעמכם במוזיקה: איזה סוג מוזיקה אתם שומעים?מטאל להקה אהובה?קריידל אוף פילט זמר אהוב?אין זמרת אהובה?אין האם אתם שומעים כרגע מוזיקה?כן אם כן,איזו מוזיקה?מטאליקה מה אתם מעדיפים יותר...: להיות ערים או לישון?לישון לאכול אוכל מהבית או לאכול בחוץ?גם וגם לשתות תה או קפה?קפה לקרוא עיתון{דוגמא:מעריב,ידיעות,הארץ...}או לקרוא עיתונים שהם יותר לנוער{דוגמא:מעריב לנוער/לילדים,ראש 1 ועוד..}?גם וגם לשמוע מוזיקה מדיסק או מרדיו,מחשב,משהו אחר?מחשב אתם אוהבים...: לגלוש באינטרנט?כן אם כן,תפרטו על אתר בו אתם אוהבים להיות בו?:תפוז להיות בפורומים?כן אם כן,איזה פורומים מועדפים עליכם?:הפורום הזה, אחרי הצלצול, בית שמש והסביבה להיכנס לצ'אטים?לפעמים : להוריד מוזיקה למחשב?כן אם כן,איזו מוזיקה ולמה?:מה שאני אוהבת איך הייתם קוראים ל...: לילדים שלכם?לא יודעת לחיות שלכם{במקרה שיש,פרטו את שמותיהם}?לא יודעת לעצמכם{שם חיבה}?אמממ נוני(ככה גם קוראים לי הרבה אנשים) האם יש שם חיבה לחברים/אחים/הורים שלכם?לא מה אתם חושבים על...: חיות?? בני אדם?? בנים/בנות?? המשפחה?? עצמכם?? האם כבר...: התאהבתם?כן התנשקתם?כן הייתם בעיר הכי רומנטית בעולם,פריז?לא אהבתם את השאלון? כןןן

HaMsTeR

New member
שאלונים זה כייף!../images/Emo13.gif../images/Emo118.gif

שם? גוֹני. גיל? 13 וחצי. כיתה? ח4 מה אתם אוהבים...: לאכול? צ'יפס, שניצל תירס ושוקולד (לא ביחד!) לשתות? קולה\מיץ תפוזים\מיץ עגבניות. ללבוש? ג'ינסים או דגמח"ים וסתם חולצות. עדיף צבעוניות
לעשות? לגלוש באינטרנט, להיות עם אורן, לשמוע מוזיקה, לצייר, לשיר. מה בא לכם לעשות...: עכשיו? ללכת לקיר טיפוס. היום בערב? לפגוש את אורן. מחר בבצפר? להשתחרר מוקדם. מחר בבית? להיות עם אורן. *מקום אחר? אין לי מושג. טעמכם במוזיקה: איזה סוג מוזיקה אתם שומעים? הכל מהכל. אבל הרבה פעמים רוק ישראלי. להקה אהובה? הדורבנים. וגו גו דולז. זמר אהוב? אין. זמרת אהובה? ליאן ריימס ומישל בראנץ'. האם אתם שומעים כרגע מוזיקה? כן. אם כן,איזו מוזיקה? Evanesence- My Immortal מה אתם מעדיפים יותר...: להיות ערים או לישון? להיות ערים. יותר מעניין. לאכול אוכל מהבית או לאכול בחוץ? לאכול בחוץ. לשתות תה או קפה? קפה.
לקרוא עיתון{דוגמא:מעריב,ידיעות,הארץ...}או לקרוא עיתונים שהם יותר לנוער{דוגמא:מעריב לנוער/לילדים,ראש 1 ועוד..}? אני קוראת גם וגם. ידיעות אחרונות ומעריב לנוער.
לשמוע מוזיקה מדיסק או מרדיו,מדיסקים, ממחשב,משהו אחר? פעם העדפתי מהמחשב, אבל הוא אילם כבר כמה חודשים אז רק מדיסקים. אתם אוהבים...: לגלוש באינטרנט? מאוד
אם כן,תפרטו על אתר בו אתם אוהבים להיות בו?: אר.. תפוז?
להיות בפורומים? כן. אם כן,איזה פורומים מועדפים עליכם?: הארי פוטר חברתי, חברויות, קוויזים. להיכנס לצ'אטים? מידי פעם... אם כן,איזה חדרים אתם הכי אוהבים שם{לא חייבים לפרט!}: אין ממש מועדף. עוברת כל הזמן... להוריד מוזיקה למחשב? פעם הורדתי, אבל כמו שאמרתי- המחשב שלי לא משמיע כלום... אם כן,איזו מוזיקה ולמה?: כל הסוגים שאני אוהבת, שזה בעיקר סתם שירים מוזרים באנגלית, דיסני, ישראלי. כמעט תמיד אם הורדתי הרבה שירים של איזשהי\איזשהו זמר\ת וממש אהבתי, קניתי את הדיסק.. איך הייתם קוראים ל...: לילדים שלכם? אם זאת ילדה- נראה שלירי. זה שם ממש יפה
ואין לי מושג בקשר לבנים... לחיות שלכם{במקרה שיש,פרטו את שמותיהם}? יש לי חתולה וקוראים לה ליז. לא אני המצאתי את השם. לעצמכם{שם חיבה}? לא יודעת. איך שקוראים לי (גוּני, גוני גון וגון גון זה בסדר) האם יש שם חיבה לחברים/אחים/הורים שלכם? ליש לחברה שלי ומידי פעם גם דברים דפוקים להורים שלי, אבל בעיקר לחתולה שלי. יש לה מליוני שמות חיבה. מה אתם חושבים על...: חיות? חמודות^_^ אוהבת. בני אדם? יכולים להיות מאוד שימושיים לפעמים.
בנים/בנות? *מתחמקת באלגנטיות*. לא יודעת איך לענות על זה
המשפחה? סבבה. רק שלא יציקו לי יותר מידי. עצמכם? אני יכולה להיות מאוד נחמדה לפעמים. וגם מאוד לא. האם כבר...: התאהבתם?
התנשקתם?
הייתם בעיר הכי רומנטית בעולם,פריז?

מור86

New member
../images/Emo41.gif התשובות שלי...

שם: מור גיל: 18 עוד מעט.. כיתה: יב'. מזל: טלה.. מה אני אוהבת- לאכול: אממממ לא יודעת... אני בעייתית באוכל... לשתות: קולה. ללבוש: ג'ינסים, חולצות צמודות (קסטרו, פוקס)... לעשות: מפאת כיתת יב' והלחץ.. אז אני הרבה לומדת, אוהבת לרקוד, ולבלות עם החבר.. מה בא לי לעשות- עכשיו: אממממ לישוווןןן (מה? סיימתי היום בארבע ללמוד!). היום בערב: יוצאת למסיבת יום הולדת לידיד הכי טוב שלי. מחר בבצפר: אויש תנו לי לחשוב.. אולי ללמוד עד ארבע שוב? מחר בבית: אין לי מושג.. טעמי במוזיקה- סוג מוזיקה שאני שומעת: הכול מהכול... להקה אהובה, זמר אהוב, זמרת אהובה- יש הרבה.. אין ספציפי. שומעת כרגע: כן.. אמממ שירים ישראליים (לא רוק ישראלי.. כמו שאמרתי הכול מהכול). מה אני מעדיפה יותר- להיות ערה או לישון: אמממ כרגע לישון, בכלליות, להיות ערה. לאוכל: בבית.. אין כמו האוכל בבית (נראה לי שאני אזכור את זה טוב מאוד כשאתגייס)... תה או קפה: אמממ קפה, אבל אוהבת יותר שוקו. לקרוא עיתון: ידיעות אחרונות... לשמוע מוזיקה: מדיסק, ומחשב.. אני אוהבת- לגלוש באינטרנט: אמממ כן, כשיש זמן.. אתר מיוחד, לרוב תפוז, לא משוטטת באתרים, אלא נמצאת יותר באיי סי קיו ובפורומים. פורומים מועדפים: מתגייסים, בעיות בגיל ההתבגרות, חברויות, שמינסטים. להיכנס לצ'אטים: לא... לא אוהבת בכלל. להוריד מוזיקה: כמו שאמרתי, הכול מהכול, מה שבא לי באותו רגע. איך הייתי קוראת ל- לילדים שלי: עידו וספיר. לחיות שלי: אין, אבל אולי לכלבה פרלה... חחח לעצמי: חבר שלי קורא לי תמיד מומין מור, נסיכה... מורוש.. לחברים\ הורים\ אחים: מה שבא באותו רגע, אין משהו ספציפי. לחבר אני תמיד קרואת לולי, נסיך שלי... מה אני חושבת על- חיות: יצורים מדהימים.. בני אדם: יוצרים משונים... בנים: עם בעייתי. בנות: עם בעייתי.(יותר מבנות הייתי אומרת). המשפחה: אנשים קרובים אליי שתמיד פה כשאני צריכה. עצמי: טיפוס רגיש, אוהב, מייעץ ונותנת אהבה מכל הלב, עקשנית בטירוף, ועושה הכול כדי לעזור ולהיות תמיד בשביל החברים שלי. האם כבר- התאהבתי: כן. כבר שלוש וחצי שנים נמצאת במקום הזה, ונהינת מכל רגע. התנשקתי: אכן כן. הייתי בפריז: כן... אהבתי נורא את השאלון.!

משום מה אני עונה על השאלון של עצמי.

שם? הדרוש!!! גיל? 15 כיתה? י' מה אתם אוהבים...: לאכול?פיצות,פסטות ועוד מלאא דברים... לשתות?קולה.מכורה קשות... ללבוש?ג'ינס וטי שירט. לעשות?בתכלס,להנות מהחיים!!! מה בא לכם לעשות...: עכשיו?כלום,לישון אולי.. היום בערב?עכשיו ערב.. מחר בבצפר?להשתעממם... מחר בבית?להשתעממם.... *מקום אחר?אין. טעמכם במוזיקה: איזה סוג מוזיקה אתם שומעים?אני שומעת הכל! אבל בעיקר את אבריל!!! להקה אהובה? אניסנק. זמר אהוב? ג'סטין טימברלייק. זמרת אהובה? אבריל לווין. האם אתם שומעים כרגע מוזיקה? כן. אם כן,איזו מוזיקה? הרד הוט צ'ילי פפרז! מה אתם מעדיפים יותר...: להיות ערים או לישון? אני בעיקר ערה..אבל אני אוהבת גם לישון.. לאכול אוכל מהבית או לאכול בחוץ? בחוץ...אבל גם אוכל מהבית בסדר גמור.. לשתות תה או קפה? לרוב קפה אבל לאחרונה אני שותה הרבה תה.. לקרוא עיתון{דוגמא:מעריב,ידיעות,הארץ...}או לקרוא עיתונים שהם יותר לנוער{דוגמא:מעריב לנוער/לילדים,ראש 1 ועוד..}? מעריב לנוער. לשמוע מוזיקה מדיסק או מרדיו,מחשב,משהו אחר? מהכל!!!הרוב מהמחשב אבל... אתם אוהבים...: לגלוש באינטרנט? כן.. אם כן,תפרטו על אתר בו אתם אוהבים להיות בו?: תפוז! להיות בפורומים? כן. אם כן,איזה פורומים מועדפים עליכם?: חברויות,אבריל לווין,ג'סטין ועוד.. להיכנס לצ'אטים? לפעמים כן.. אם כן,איזה חדרים אתם הכי אוהבים שם{לא חייבים לפרט!}: חדר חברויות ולובי. להוריד מוזיקה למחשב? כן...והרבה... אם כן,איזו מוזיקה ולמה?: הכל!!! איך הייתם קוראים ל...: לילדים שלכם? אני מתלבטת הרבה,כשאהיה בטוחה אני יודיע לכם.. לחיות שלכם{במקרה שיש,פרטו את שמותיהם}? אם יהיה לי כלב אני אקרא לו קפוצ'ינו... לעצמכם{שם חיבה}? הדרוש/הדריל/הדרי והדר! האם יש שם חיבה לחברים/אחים/הורים שלכם? לאמא אני קוראת מומי לאבא אני קוראת בולי לאח שלי אביעד אני קוראת וידי ולאח השני שלי מתן אני קוראת מתני או מתון ועוד הרבה שמות חיבה... לחברה שלי עדן אני קוראת עדנה ולאורטל הייתי קוראת אורטי,לידיד שלי דניאל אין שם חיבה,הוא לא אוהב שקוראים לו דני... מה אתם חושבים על...: חיות? יצורים חמודים שיודעים לתת אהבה! בני אדם? יצורים... בנים/בנות? לדברי בחורה חכמה,בנות הן עם מוזר... ובנים,בנים...אי אפשר איתם אבל אי אפשר בלעדיהם... המשפחה? קצת מנדנדים אבל חיים איתם...בתכלס אני אוהבת אותם מאוד... עצמכם? שיער מושלם.... ילדה משוגעת... שרוטה לגמרי...בעעעע.. האם כבר...: התאהבתם? מתי אני לא מתאהבת?? כן,התאהבתי,אני כרגע מאוהבת! התנשקתם? לא...למרות שהייתי מאוד קרובה.. הייתם בעיר הכי רומנטית בעולם,פריז? בטח הייתי,פעמיים אפילו! אהבתם את השאלון? אני כתבתי אותו,איך אני לא אוהב אותו?

למעלה