שאלון..

rach love josh

New member
שאלון..

אז הנה שאלון כדי שנכיר כל 1 הכי טוב שבעולם והוא לקוח מפורון JACKASS ןCKY.... שם:רחלי גיל:13 אייסיקיו:אין ספר:לעזוב בית סרט:מועדון קרב משהו שאני שונא/ת:חתולים משהו שאני אוהב/ת:טלוויזיה!!!!! צבע:כתום להקה:קולדפליי סרט אהוב של דיסני:מולאן חיות:כלבים מקצוע אהוב:אומנות מקצוע שנוא:מטמטיקה אנגלית וספורט שיר אהוב: יש הרבה... שיר שנוא:מזרחי,והשירים של בריטני ספירס וג'ניפר לופז המילה הכי ארוכה שאת/ה מכיר/ה:אינצקלופדיה...? מה את/ה עושה בשיעור שמשעמם?:מקשקשת על המחברת פורומים:דוסון קרררררררררריק JACKASS I-CKY ןרובי וויליאמס איך הגעתי לפורום?:חיפשתי ברשימה של הפורומים... חברים בפורום:כולם!!! משקה אהוב:קולה טוסט או לחם?:טוסט ממתק:דוריטוס שפה:אנגלית ועברית ספר אירון שקראתי:רקפות,שיעמום תחת! השלימי:"בלי-טלוויזיה-אין לי-מה לעשות כל היום" כינוי של מישהו שאני אוהבת:ג'וששששששששששי מנגנ/ת ב:תופים קור או חום:קור גשם או שמש:שמש תמונה נוכחית בשולחן העבודה:(לצרף בסוף) שאהיה גדול/ה אהיה:רופאה..?... סרט אחרון שראיתי בקולנוע ואיך הוא היה?:"מטצאים את נמו"-עם האחים הקטנים שלי-היה כיף חוץ מהקטעים שהם צחקו כמו מפגרים בקטעים לא מצחיקים.. את/ה נלחץ/ת במבחנים:תלוי במה...בדרך כלל לא.. סדרת טלוויזיה:דוסון קריקקקקקקקקקקקקקקקקק הרגל מגונה:לצחוק על זקנים.. נמוך או גבוהה:גבוהה המורדים.כן או לא?:כן דג-באקווריום או בצלחת:באקווריום מה שעות אתה ביום במחשב?:4 בערך... חג אהוב:חנוכה השלם:"-דוסון- זה השטן!!!!!" התחלה או סוף:התחלה והנה התמונה הנוכחית שלי בשולחן עבודה:

rach love josh

New member
אופסי!!!

זה לא ספר אירון זה ספר אחרון.. השלמה של המילים:".....זה השטן!!!!" "בלי.....אין לי....." והסרט שראיתי זה מוצאים את נמו ,לאידיוט שלא יבין...

אוקי...../images/Emo105.gif

שם:טל גיל:17(עוד מעט...) אייסיקיו:בלע. אין לי כוח לבדוק... ספר:הארי פוטר? סרט:המון משהו שאני שונא/ת: משהו שאני אוהב/ת:ג'ושי!
צבע:כחול להקה:לא משו ספציפי סרט אהוב של דיסני:אלאדין חיות:כלבים מקצוע אהוב:אין חיה כזו,אולי לשון... מקצוע שנוא:הכול שיר אהוב:יש המון שיר שנוא: לא משו ספציפי המילה הכי ארוכה שאת/ה מכיר/ה:סופרקליפרג'יליסטיקאספיאליג'ושין (או משו כזה) מה את/ה עושה בשיעור שמשעמם?:מקשקשת על השולחן פורומים:דוסון קריק! איך הגעתי לפורום?:נמש המליצה לי באימייל חברים בפורום:כולם!
משקה אהוב:קולה טוסט או לחם?:טוסט ממתק:מקופלת לבנה שפה:עברית! ספר אחרון שקראתי:הארי פוטר 3 באנגלית השלימי:"בלי-טלוויזיה-אין לי-מה לעשות כל היום" מה להשלים? כינוי של מישהו שאני אוהבת:ג'וש הפשוש!
מנגנ/ת ב:כלום
קור או חום:לא יודעת... גשם או שמש:אפחד תמונה נוכחית בשולחן העבודה:(לצרף בסוף) שאהיה גדול/ה אהיה:גדולה סרט אחרון שראיתי בקולנוע ואיך הוא היה?:"מוצאים את נמו",סרט גדוווווול!!! את/ה נלחץ/ת במבחנים:מאוווווווווווד! סדרת טלוויזיה:דוסון קריק,דוסון קריק ודוסון קריק! הרגל מגונה:
נמוך או גבוהה:באמצע המורדים.כן או לא?:לאאא! דג-באקווריום או בצלחת:באקווריום מה שעות אתה ביום במחשב?:הרבההה חג אהוב:החופש הגדול! השלם:"-דוסון- קריק" התחלה או סוף:סוף זה תמיד התחלה,לא?

תיקונים...../images/Emo3.gif../images/Emo105.gif

"בלי דוסון קריק,אין חיים" "טוד זה השטן"

מרילנצח

New member
אוקי

שם:מור גיל:22 וחצי בערך אייסיקיו:יש , ומי שרוצה המספר בכרטיס האישי שלי
ספר:באאדולינה /גבי ניצן סרט:ריקוד צמוד, 10 דברים שאני שונאת אצלך משהו שאני שונא/ת: טונה משהו שאני אוהב/ת:עברי
צבע:כחול להקה:החברים של נטאשה סרט אהוב של דיסני:מלך האריות חיות:כלבים מקצוע אהוב:אהבתי היסטוריה .. כן אני מוזרה!!! מקצוע שנוא:מתמטיקה!!
שיר אהוב:מלאך של אביב גפן, איש יקר של עברי לידר, הנך יפה של הפרוייקט של עידן רייכל,יוצא לאור של אהוד בנאי. שיר שנוא: החידוש של משיח של ברי ומוקי.. המילה הכי ארוכה שאת/ה מכיר/ה:סופרקליפרג'יליסטיקאספיאליג'ושין (מרי פופינס) מה את/ה עושה בשיעור שמשעמם?:יוצאת החוצה ולא חוזרת.. פורומים:דוסון קריק, עברי לידר, רובי וויליאמס. איך הגעתי לפורום?:לגמרי במקרה!! חברים בפורום:כולם!(ומי שלא עוד יהיה..) משקה אהוב:קולה טוסט או לחם?:טוסט ממתק:שוקולד לבן עם עוגיות שפה:עברית! ספר אחרון שקראתי:נישואים לא גמורים של ג'ואן אנדרסון -מומלץ!! השלימי:"בלי-טלוויזיה-אין לי-מה לעשות כל היום" כינוי של מישהו שאני אוהבת:חסוי!!! מנגנ/ת ב:חליל צד ועל העצבים
קור או חום:קור גשם או שמש:גשם תמונה נוכחית בשולחן העבודה:(לצרף בסוף)היא גדולה מידי!!
שאהיה גדול/ה אהיה:גדולה סרט אחרון שראיתי בקולנוע ואיך הוא היה?:"סימה וקנין מכשפה" מומלץ בטירוף את/ה נלחץ/ת במבחנים:לא סדרת טלוויזיה:דוסון קריק,רוזוול, חברים ושבתות וחגים הרגל מגונה:אממ לא יודעת נמוך או גבוהה:באמצע המורדים.כן או לא?:לאאאאאאאאאאאאאאאא דג-באקווריום או בצלחת:באקווריום מה שעות אתה ביום במחשב?:הרבההה חג אהוב:פסח השלם:"-דוסון- קריק" התחלה או סוף:התחלה

קוקיטה

New member
אני אני אני!

שם:אלה גיל:15 ו-5 ימים בדיוק! אייסיקיו:208671505 ספר:אממממממממ לאדעת! סרט:פריקי פריידי חחח...אמממ בעיקרון איך להפטר מבחור בעשרה ימים היה נחמד! וגם מאז ולתמיד נאי חושבת קראו לזה...עם דרו ברימור.. משהו שאני שונא/ת: אממממממ ערסים! משהו שאני אוהב/ת:את באדי ואת המשפוחה ואת החברות ואת...טוב הרבה דברים! צבע:ורוד! להקה:בלו נחמדים.... סרט אהוב של דיסני:היפיפיה הנרדמת ואלדין ואצבעונית ובערך כל הסרטים! חיות:באדי המקסים שלי! (כלב) מקצוע אהוב:אומנות או נמות! והסטוריה אפשרי איכשו איכשו מקצוע שנוא:לשוווווווווון שיר אהוב:all about loving u שיר שנוא: אמממ אני שונאת את כללל השירים של פיפטי סנט! המילה הכי ארוכה שאת/ה מכיר/ה:אמממממ משו מביולוגיה...תחליטו לבד יש הרבה! מה את/ה עושה בשיעור שמשעמם?:מתכתבת עם גילי! פורומים:דוסון קריק,חברים מדיי פעם, בנות גילמור, . איך הגעתי לפורום?:אני ממש ממש לא זוכרת! חברים בפורום:אמממממ די התחברתי עם דניאל... אינ מקווה שגם השאר מחבבות אותי חחח משקה אהוב:חח מיץ פטל! לא הארנב!! ממתק:בזוקההההההה שפה:עברית,אבל אין על אנגלית וספרדית! ספר אחרון שקראתי:אמממממ השלימי:"בלי-אהבה-אין לי-אושר" כינוי של מישהו שאני אוהבת:חופציל חח..עזבו סיפור ארוך! !!! מנגנ/ת ב:עצבים של האחים הקטנים שלי! זה כיף! קור או חום:קור גשם או שמש:שמש אינ יודעת שזה סתירת גרסאות מהשאלה הקודמת אבל לא אכפת לי! תמונה נוכחית בשולחן העבודה:(אמממ סתם רגע פרחוני שאהיה גדול/ה אהיה:מעצבת שמלות כלההההה סרט אחרון שראיתי בקולנוע ואיך הוא היה''מה בחורה רוצה''..דיי דבילי את/ה נלחץ/ת במבחנים:תלוי באיזה נושא סדרת טלוויזיה:דוסון קריק,מורדים, חברים ,בנות גילמור,שנות השבעים,אלי מקביל בעקרון אני מכורה לטלוויזיה הרגל מגונה:לאדעת.... נמוך או גבוהה:בנות נמוכות בנים קתצ יותר גבוהים! חחח המורדים.כן או לא?:כןןןןןןןןןןןןןןן דג-באקווריום או בצלחת:בשום מקום! דגים הם דוחים@ מה שעות אתה ביום במחשב?:הרבההה חג אהוב:חנוכה ופורים!!!!!!!!!!!!!! השלם:"-דוסון- קריק התחלה או סוף:לא הבנתי....אבל נראה לי התחלה

תורי ../images/Emo66.gif

שם:ליאת. גיל: 15 וחצי. אייסיקיו: 152424786. ספר: לא יודעת. סרט: אישה יפה והחתונה של החבר שלי. משהו שאני שונא/ת: לא יודעת. משהו שאני אוהב/ת: דוסון קריק. צבע: כחול-צהוב. להקה: אין. סרט אהוב של דיסני: היפה והחיה. חיות:כלבים. מקצוע אהוב: לשון. מקצוע שנוא:מתמטיקה!
שיר אהוב: כרגע, wonderful - everclear. שיר שנוא: bring me to life. המילה הכי ארוכה שאת/ה מכיר/ה: אנדרלמוסיה. מה את/ה עושה בשיעור שמשעמם?: מקשקשת על השולחן. פורומים:דוסון קריק ומכבי ת"א. איך הגעתי לפורום?: נראה לי שחברה שלי סיפרה לי עליו. חברים בפורום: כולם, אני מקווה...
משקה אהוב: אייס קפה. טוסט או לחם?: לחם. ממתק: מנטוס. שפה: אנגלית ועברית. ספר אחרון שקראתי: באנגלית, שכחתי את השם. השלימי:"בלי-טלוויזיה- יהיה מאוד קשה". כינוי של מישהו שאני אוהבת: להיות מקורית ולהגיד ג'ושי? מנגנ/ת ב: חלילית ופסנתר. קור או חום: קור. גשם או שמש: גשם. תמונה נוכחית בשולחן העבודה:(לצרף בסוף) שאהיה גדול/ה אהיה: שחקנית. הלוואי. סרט אחרון שראיתי בקולנוע: "מה שבחורה רוצה", חמוד מאוד. את/ה נלחץ/ת במבחנים: לא. סדרת טלוויזיה:דוסון קריק!!! וגם חברים. הרגל מגונה: אממממ... נמוך או גבוהה: באמצע. המורדים.כן או לא?: לא! דג-באקווריום או בצלחת:באקווריום. מה שעות אתה ביום במחשב?: תלוי מתי. בממוצע בערך 3-4 שעות. חג אהוב: פסח. השלם:"-דוסון- לירי? התחלה או סוף:התחלה.

shira245

New member
ME!

שם:שירה גיל: 15 וחצי(כמעט). אייסיקיו-בכרטיס אישי. ספר: התפסן,שר הטבעות הטריולוגיה. סרט: אמריקה X,שר הטבעות ויש לי חיבה מסוימת לונילה סקיי. משהו שאני שונא/ת: חוסר כנות,להיות מרוששת,בגרויות. משהו שאני אוהב/ת: דוסון קריק,משפחה,חברים. צבע: שחור. להקה: מוניקה סקס,שוטי הנבואה. סרט אהוב של דיסני: ממ נראה לי שלגיה לא יודעת... חיות:לא אוהבת. מקצוע אהוב: פילוסופיה וביולוגיה. מקצוע שנוא:אין משהו במיוחד שיר אהוב-Radiohead-creep ואביב גפן-לילות לבנים(כמו החתימה שלי
) ואביב גפן-גשם כבד עומד ליפול. שיר שנוא:מימי תבואי איתי לסיטי
וסאבלימינאל בעיקרון. מילה הכי ארוכה כשני מכירה-לא יודעת מה את/ה עושה בשיעור שמשעמם?: ישנה,מקשקשת על כל דבר אפשרי,מפריעה או סתם מדברת עם השכנים לכיתה פורומים:דוסון קריק. איך הגעתי לפורום?:מממ הגעתי לפורום הישרדות איכשהו וגיליתי את תפוז ..אני זוכרת שחיפשתי פורום דוסון קריק ולא היה..ואז שבועיים אח"כ נראה לי נפתח אחד..בהתחלה לא כתבתי אבל בסוף הצטרפתי. חברים בפורום: כולם אני מקווה משקה אהוב: מים. טוסט או לחם?:?-טוסט ממתק: מממ במבה. שפה: אנגלית ועברית ואמורה לדעת קצת ערבית. ספר אחרון שקראתי: ג.גמארקס-אבל לא זכור לי השם. השלימי:"בלי-טלוויזיה- החיים יהיהו יותר טובים". כינוי של מישהו שאני אוהבת: דדי מנגנ/ת ב: תופים ומחבתות. קור או חום: חום. גשם או שמש: שמש. תמונה נוכחית בשולחן העבודה:סתם רקע כחול שאהיה גדול/ה אהיה: מממ לא יודעת... סרט אחרון שראיתי בקולנוע: "המלאכיות של צ'ארלי 2".ולא מבחירה. את/ה נלחץ/ת במבחנים: לא. סדרת טלוויזיה:דוסון קריק!!!הישרדות הרגל מגונה: לדחות דברים לרגע האחרון נמוך או גבוהה: נמוך. המורדים.כן או לא?: ממ לא מפריעים לי דג-באקווריום או בצלחת:באקווריום. כמה שעות אתה ביום במחשב?: תלוי מתי. . חג אהוב: פורין. השלם:"-דוסון-לירי" התחלה או סוף:כלום!!אמצע

shira245

New member
ליאת../images/Emo70.gif

צהוב כחול?!?
..התכוונת צהוב-שחור.. סתם,סתם..
גם אני שווונאאת את bring me to life..חח ותתחדשי על החתימה..
....

אני לא אוהבת אותו ../images/Emo66.gif

לפחות בזה אנחנו מסכימות.
ואני צהובה-כחולה תמיד, כמו זה שבחתימה.

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifהתשובות שלי...

שם: קרין גיל: 24 אייסיקיו/מסנג'ר: כתוב בלוחות ספר:ספר הג'ונגל ( מה אתם רוצים אתמול קראתי אותו עם האחיין שלי... ) סרט: סרט: הצלצול משהו שאני שונא/ת: לרחוץ כלים משהו שאני אוהב/ת: טלוויזיה ומחשבים צבע:כחול להקה:משינה סרט אהוב של דיסני:ספר הג'ונגל חיות: יאיי חבר שלי קונה לי דגים... מקצוע אהוב: ספרות מקצוע שנוא:מתמטיקה שיר אהוב: Angels/Robbie Williams שיר שנוא:לפני שהכל נגמר/ליה וירון- משחק החיים - לוקח את כולם, פשוט שיר מעצבן המילה הכי ארוכה שאת/ה מכיר/ה:ארכנופוביה ( פחד מעבישים... ) מה את/ה עושה בשיעור שמשעמם? הייתי מקשקשת על שולחנות את התאריך של מופע הפרידה של משינה פורומים:דוסון קריק, רובי וויליאמס, סרטי מתח ואימה... איך הגעתי לפורום?: במקרה דרך הצאט של תפוז חברים בפורום: אהמ כולם נראה לי... משקה אהוב:קולה טוסט או לחם?:לחם ממתק:שוקולד רוזמרי שפה:אנגלית ועברית ספר אחרון שקראתי: מלך האריות ( שוב עם האחיין שלי... ) השלימי:"בלי-טלוויזיה- נכנסים לפורומים?!?!? כינוי של מישהו שאני אוהבת:מושמוש ( מי שצריך לדעת - יודע ) מנגנ/ת ב: בעיקר על העצבים של כולם קור או חום:קור גשם או שמש:גשם תמונה נוכחית בשולחן העבודה:Finding Nemo
שאהיה גדול/ה אהיה:אני כבר גדולה לא ?!?!? סרט אחרון שראיתי בקולנוע ואיך הוא היה?: שליחות קטלנית 3 - סרט קורעעע פשוט נשפכתי שם מצחוק... את/ה נלחץ/ת במבחנים: כן סדרת טלוויזיה: דוסון קריק הרגל מגונה: לחטט באף?!?!? נמוך או גבוהה:נמוכה המורדים.כן או לא?:כן, סדרה מדליקה דג-באקווריום או בצלחת:באקווריום כמה שעות אתה ביום במחשב?: הפסקתי לספור... חג אהוב: פורים השלם:"-דוסון- תעשה לי טרקטור " התחלה או סוף:התחלה

LillipooT

New member
אוקי.... ../images/Emo60.gif

שם: לי.. אבל אתם יכולים לקרא לי אמא
גיל: 17 אייסיקיו: 56346105. לא נמצאת שם הרבה.. ספר: ממ.. זה ספר אהוב או ספר אחרון שקראתי? אני אנחש שזה אהוב. ממ.. וואי יש הרבה, אבל אני סנילית אז אני לא זוכרת שמות. לדוגמא..... 1984! סרט: פרל הארבור! משהו שאני שונא/ת: חרקייים.... משהו שאני אוהב/ת: דוסון קריק.. חיות.. לרקוד. צבע: גווני כחול.. ושחור ואדום. להקה: ממ.. אוונסנס? או איך שלא כותבים את זה בעברית. אני לא טיפוס של להקות ממש
סרט אהוב של דיסני: עוד פעם דיסני? בחיי.. בכל שאלון מכניסים את השאלה הזאת. אני לא מכירה ממש סרטים של דיסני... אה אבל בניו-יורק ראיתי את ההצגה של מלך האריות ואהבתתתתתתתי! אז מלך האריות
חיות: חתולים, כלבים, סוסים.. מקצוע אהוב: פסיכולוגיה!! (פרויד
) מקצוע שנוא: התעמלות... ממ.. תנ"ך זה גם די נורא.. שיר אהוב: אין שיר ספציפי. אני אוהבת מלא שירים
שיר שנוא: בררר אני מנסה לברר איך קוראים לשיר הזה כבר שעה.. נו ממ השיר המעצבן הזה ששומעים כל שנייה וחצי.. ובקליפ שלו יש אנישם מלגו וכאלה.. והם אומרים כל שנייה: everybody... איך קוראים לו?! המילה הכי ארוכה שאת/ה מכיר/ה: מה את/ה עושה בשיעור שמשעמם?:מקשקשת על המחברת פורומים: דוסון קריק בעיקר.. איך הגעתי לפורום?: זהו שאני ממש לא זוכרת.. כנראה הלכתי לפורום של ערוץ 3 וחטפתי טראומה מהשקט ששורר שם אז חפשתי פורום אחר.. משום מה הגעתי לפה
חברים בפורום: ככככככולם! אמא לא מפלה! משקה אהוב: קולה..... טוסט או לחם?: טוסט! ממתק: מממ... צ'יפס? שפה: ממ רק אני לא מבינה את השאלות פה? וול.. אני מדברת אנגלית ועברית אם זאת השאלה. ספר אחרון שקראתי: אה! אז השאלה הקודמת באמת הייתה ספר אהוב חח גאון אני
ממ.... היפנוזה עצמית + ספר על פרויד. השלימי: בלי חברים אין לי.. חיים? כינוי של מישהו שאני אוהבת: לא מגלה
מנגנ/ת ב: ממ.. לא מנגנת
קור או חום:קור גשם או שמש: שמש! תמונה נוכחית בשולחן העבודה: אני יוסיף אח"כ.. שאהיה גדול/ה אהיה: עדיין שנוי במחלוקת. סרט אחרון שראיתי בקולנוע ואיך הוא היה?! ממ... רצח סטייל הוליווד קוראים לו? עם ג'ושילה שלי
היה מושלם.. אלא מה
סרט חמוד עם שחקן מושלללללם.. את/ה נלחץ/ת במבחנים: כןןןןן! סדרת טלוויזיה: דוסון קריק! ומכושפות.. הרגל מגונה: לפחד מכל דבר שקיים! נמוך או גבוהה: גבוהה
המורדים.כן או לא?: נואופ דג-באקווריום או בצלחת: ?!?!?!? באקווריום!!! כמה שעות אתה ביום במחשב?: עדיף שלא תדעו. חג אהוב: מממ... לא יודעת באמת.. השלם: "... זה השטן!!" וואלה אין לי מושג! תנו לי לחשוב על זה קצת. התחלה או סוף: התחלה!

ועכשיו.. אני!! ../images/Emo107.gif

שם: דניאל גיל: 15 וחצי איסיקיו: 257794447 ספר: נשים קטנות סרט: ספור אהבה בלתי נשכח ופרל הארבור שונאת: שקרים!! משו שאני אוהבת: דוסון קריק ושיין!!!! צבע: אדום וורוד להקה: אממ הכל (?) סרט של דיסני: אלאדין והיפה והחיה חיות: כלבים, סוסים ודולפינים מקצוע אהוב: דרמה!! מקצוע שנוא: פיזיקה!! בלעעע שיר אהוב: יש הרבה אבל הכי Sarah McLachlan - Angel Say Goodnight1 וכל השירים של מריה קארי שיר שנוא: כל המזרחית! המילה הכי ארוכה: אנציקלופדיה ויש עוד... מה אני עושה בשיעור משעמם: מקשקשת ומעבירה פתקים.. פורומים: דוסון קריק!! איך הגעתי לפורום: חברה שלי שבפורום אבריל לאבין אמרה לי לבוא לבקר ואח"כ הצצתי ברשימה של הפורומים וגליתי את דוסון!! יאיי! חברים בפורום: כולם (אני מקווה) משקה אהוב: מים ולימונדה לחם או טוסט: לחם ממתק: אממ טעמי (יוו כמה זמן לא אכלתי את זה!!) שפה: עברית (??) ספר אחרון שקראתי: ההוביט השלם: "בלי-דוסון קריק-מתים!" כינוי של מישו שאני אוהבת: שיינו'ש מושלמו'ש! מנגנת ב: פעם בפסנתר... קור/חום: קור! גשם/מש: גשם!! תמונה בשולחן עבודה: מצורפת.. שאהיה גדולה אהיה: שחקניתתת!!!!!! סרט אחרון שראיתי בקולנוע: תא טלפון נלחצת במבחנים: כן!!! סדרת טלויזיה: דוסון קריק!!!!! הרגל מגונה: כסיסת ציפורנים. אבל אני עכשיו בגמילה! נמוכה או גבוהה: גבוהה המורדים כן/לא: לא יודעת.. דג באקווריום או בצלחת: אני שונאתתתתתתת דגים!!!!!!!! שעות במחשב: אממ הרבה.. חג אהוב: פסח השלם: "דוסון-קריק המדהימה שלי!!!" התחלה או סוף: התחלה.

amit hakapit

New member
גם אני רוצה...

שם: עמית גיל: 21 אייסיקיו: תבדקו בכרטיס ספר: בדולינה סרט: לאון, אבל יש עוד המון משהו שאני שונא/ת: לסדר את החדר שלי. משהו שאני אוהב/ת: יש הרבה דברים. צבע: כחול להקה:קולדפליי סרט אהוב של דיסני: ספר הג'ונגל, פנטזיה, במבי. חיות: כלבים, פילים ודולפינים
מקצוע אהוב/מקצוע שנוא: כבר לא רלוונטי, אבל תשאלו בעוד חודשיים אז אולי תהיה לי תשובה. שיר אהוב: יש הרבה שיר שנוא: תקווה של סאבלימינל. המילה הכי ארוכה שאת/ה מכיר/ה: ???? מה את/ה עושה בשיעור שמשעמם?: בד"כ הייתי שולחת פתקים לחברות או הולכת לישון. פורומים: שלמה ארצי, עברי לידר, דוסון קריק, שוקולד. איך הגעתי לפורום: לקחתי שמאלה בצומת גלילות והגעתי. חברים בפורום:כולם
משקה אהוב: דיאט קולה ונס קפה קרררררררררררר טוסט או לחם?:לחם ממתק:אוריו שפה:אנגלית, עברית, וקצת ערבית ספר אחרון שקראתי:רקפות, השלימי:"בלי-טלוויזיה-אין לי-מה לעשות כל היום" כינוי של מישהו שאני אוהבת: קרמבו מנגנ/ת ב: כלום קור או חום:קור גשם או שמש:גשם שאהיה גדול/ה אהיה: נכון לעכשיו עובדת סוציאלית
סרט אחרון שראיתי בקולנוע ואיך הוא היה?:שודדי הקריביים, נחמד ביותר. את/ה נלחץ/ת במבחנים: תלוי כמה הם חשובים, אבל בד"כ לא. סדרת טלוויזיה: אוז, דוסון קריק, 24, הרגל מגונה: לפעמים תוקף אותי יצר הרסני שגורם לי לפרק, לשבור, לקלקל כל מיני דברים
נמוך או גבוה: גבוהה המורדים.כן או לא?:לא דג-באקווריום או בצלחת: בצלחת, אבל שיהיה בלי הראש שלו.
מה שעות אתה ביום במחשב?:4-6 בערך... חג אהוב:פורים השלם:"-דוסון- ??????? התחלה או סוף:התחלה והנה התמונה הנוכחית שלי בשולחן עבודה:

למעלה