שאלון..

amit hakapit

New member
פספסתי את הספר...

האחרון שקראתי היה בדולינה בפעם המאה אלף... לפני זה קראתי את "בא לך להיות אלוהים?" של שי גולדן אני חושבת.

1Shir

New member
../images/Emo26.gifתשובות../images/Emo36.gif

שם: שיר גיל: 21 אייסיקיו: אין לי ספר: מלאך או שטן, שרה אנג'ל סרט: משחקים מהלב משהו שאני שונא/ת: כעס משהו שאני אוהב/ת: מוזיקה צבע: ורוד להקה: הקראנבריז סרט אהוב של דיסני: אין לי חיות: יש לי חתול מקצוע אהוב: ספרות מקצוע שנוא: פיזיקה שיר אהוב: אמילי, אליזה שיר שנוא: עירומים המילה הכי ארוכה שאת/ה מכיר/ה: נוןקונפורמיזם מה את/ה עושה בשיעור משעמם: כבר אין לי שיעורים, אבל מוציאה דף וכותבת פורומים: מכושפות, דוסון קריק, הכי גאים שיש איך הגעתי לפורום: בזכות אהבתי לסדרה חברים בפורום: אין ממש משקה אהוב: תה טוסט או לחם: טוסט ממתק: שוקולד שפה: עברית ספר אחרון שקראתי: יש לך אש?, גל רענן השלימי "בלי-טלוויזיה: אי אפשר לראות וידאו" כינוי של מישהו שאני אוהבת: איה מנגנ/ת ב: כלום קור או חום: חום גשם או שמש: שמש תמונה נוכחית בשולחן העבודה: חתול שאהיה גדול/ה אהיה: אני סרט אחרון שראיתי בקולנוע ואיך הוא היה: "השעות" - גרוע ומאכזב את/ה נלחץ/ת במבחנים: כן סדרת טלוויזיה: אלי מקביל הרגל מגונה: שטיפת ידיים נמוך או גבוה: גבוה המורדים, כן או לא?: לא דג, באקווריום או בצלחת: לא זה ולא זה כמה שעות אתה ביום במחשב: 20 דקות חג אהוב: פסח השלם "דוסון: בעונה הראשונה" התחלה או סוף: התחלה

למעלה