../images/Emo26.gifתשובות../images/Emo36.gif
שם: שיר גיל: 21 אייסיקיו: אין לי ספר: מלאך או שטן, שרה אנג'ל סרט: משחקים מהלב משהו שאני שונא/ת: כעס משהו שאני אוהב/ת: מוזיקה צבע: ורוד להקה: הקראנבריז סרט אהוב של דיסני: אין לי חיות: יש לי חתול מקצוע אהוב: ספרות מקצוע שנוא: פיזיקה שיר אהוב: אמילי, אליזה שיר שנוא: עירומים המילה הכי ארוכה שאת/ה מכיר/ה: נוןקונפורמיזם מה את/ה עושה בשיעור משעמם: כבר אין לי שיעורים, אבל מוציאה דף וכותבת פורומים: מכושפות, דוסון קריק, הכי גאים שיש איך הגעתי לפורום: בזכות אהבתי לסדרה חברים בפורום: אין ממש משקה אהוב: תה טוסט או לחם: טוסט ממתק: שוקולד שפה: עברית ספר אחרון שקראתי: יש לך אש?, גל רענן השלימי "בלי-טלוויזיה: אי אפשר לראות וידאו" כינוי של מישהו שאני אוהבת: איה מנגנ/ת ב: כלום קור או חום: חום גשם או שמש: שמש תמונה נוכחית בשולחן העבודה: חתול שאהיה גדול/ה אהיה: אני סרט אחרון שראיתי בקולנוע ואיך הוא היה: "השעות" - גרוע ומאכזב את/ה נלחץ/ת במבחנים: כן סדרת טלוויזיה: אלי מקביל הרגל מגונה: שטיפת ידיים נמוך או גבוה: גבוה המורדים, כן או לא?: לא דג, באקווריום או בצלחת: לא זה ולא זה כמה שעות אתה ביום במחשב: 20 דקות חג אהוב: פסח השלם "דוסון: בעונה הראשונה" התחלה או סוף: התחלה