אנסה
רשום 20 אנשים שאתה מכיר: 1. שבוש 2. רון 3. גור 4. אלין 5. מאיה 6. שי 7. הדר 8. יובל הבת 9. יובל הבן 10. נופר 11. נועה (שנעלמה לאחרונה
) 12. קרקסון 13. אורי 14. מעיין
15. ענבר המותק 16. מיכל (mikmikonet) 17. אני לופו 18. דורין 19. יערי 20. אנה ועכשיו לשאלות: האם 9 בת או בן? אני חושבת שבן האם 1 ו-2 יהיו זוג חמוד? כן
מתוקים. נורא מתאימים, אני בעד מה לגבי 18 ו-4? אולי באיזה כיתה נמצא\ת 17? י"א מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם 12? וואי.. שנים מהי הלהקה האהובה על 6? ABBA. בחור לעניין
האם ל-1 יש אחים ו\או אחיות? נראה לי שכן האם אי-פעם תצאי עם 3? מי יודע האם אי-פעם תצא עם 7? כנ"ל האם 16 רווק\ה? אין לי מושג, אבל אם כן אז בטח לא להרבה זמן
מהו שם משפחתו\ה של 15? לא יודעת
מהו שמו\ה האמצעי של 10? גם לא מהו הדבר ש-5 הכי אוהב\ת לעשות? להראות יפה האם 13 אוהב\ת שוקולד? וואלה.. נראה לי שכן האם יש קשר כלשהו בין 4 ו-8? כן לאיזה ביצפר 20 הולכ\ת? חחחחחח שכחתי :$ אבל זה עומד לי על קצה הלשון ספרי עובדה אקראית על 11: היא בנוער העובד והלומד ובתקופה האחרונה בטח אין לה יותר מדיי זמן
ועל 1: גם חכם, גם יפה, גם מתוק, גם רגיש.. הוא הכל
ועל 9: הוא אוהב נרגילות?
האם אי פעם היית דלוקה על 15? מאז ומתמיד
איפה 3 גר/ה? ת"א מהו הצבע האהוב על 4? אממ.. שחור? האם תתמזמזי עם 14?! אני פתוחה להצעות מעיין... האם 5 ו-6 חברים\ות הכי טובים\ות? לא נראה לי האם 7 אוהב\ת את 20? יש מצב האם 8 אוהב\ת את 19? כנ"ל האם פגשת את 2? כן. המנוול הזה.. איך פגשת את 18? במפגש האם ל-10 יש חיות-מחמד? נראה לי שפעם ראיתי כלב באיזושהי תמונה אז אני מניחה שכן
האם 12 מבוגר\ת ממך? מה-זה-לא האם 17 היא\הוא האדם הכי סקסי שקיים?
חח האמת שבשלב כלשהו נגמרו לי השמות והלכתי לגנוב קצת מאחרים