שאלון

noyy

New member
7 מאוהבת ב20

ואני כלבה, מודה.

A Broken Myth

New member
יאללה גם אני D:

~לפני שאני מתחילה, אני חייבת לציין שהסדר שמות הוא אקראי בהחלט ולא לפי סדר עדיפויות. אני לא אפרט איך בחרתי אותו כדי לא לצאת כאפות XDDD ~
רשום 20 אנשים שאתה מכיר:
1. יונתן. 2. נטע. 3. שחר. 4. שוקלר. 5. מאיה. 6. נועה. 7. נעה. 8. תומר. 9. שיר. 10. אלון. 11. תורן. 12. אופיר. 13. לילך. 14. לין. 15. הדר. 16. לי. 17. שני. 18. שטרקי. 19. דניאל. 20. ג'ואל.
ועכשיו לשאלות:
האם 9 בת או בן? בת D: האם 1 ו-2 יהיו זוג חמוד? אמ, יש מצב. אבל לא נראלי זה יעבוד
מה לגבי 18 ו-4? לאור העובדה ש-4 קצת תפוסה לא, אבל יש מצב XD באיזה כיתה נמצא\ת 17? י"א4. מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם 12? לפני חצי שעה >< מהי הלהקה האהובה על 6? וואע, היא שומעת כל מיני. היא אוהבת את פליין וויט ט'יז ואת ג'סטין P: האם ל-1 יש אחים ו\או אחיות? יאפ. האם אי-פעם תצאי עם 3? אני חוששת שזה יהיה מטריד
האם אי-פעם תצא עם 7? אני חוששת שגם זה, יהיה מטריד XD האם 16 רווק\ה? יאפ. מהו שם משפחתו\ה של 15? יודוביץ'. מהו שמו\ה האמצעי של 10? יש לו שם אמצעי בכלל?
מהו הדבר ש-5 הכי אוהב\ת לעשות? להיות עם ניצי P: סתם, אינלימושג. מאיה? האם 13 אוהב\ת שוקולד? יאפ, במיוחד במבה עם שוקולד
האם יש קשר כלשהו בין 4 ו-8? ידידים ממש טובים
לאיזה ביצפר 20 הולכ\ת? ששששששששלי D: ספרי עובדה אקראית על 11: יש לה כלב הומו. ועל 1: הוא חושק בי בסתר. ועל 9: יש לה 20 ילדים. אבל זה סוד. האם אי פעם היית דלוקה על 15? יאפ XD מצחיק הסיפור הזה. איפה 3 גר/ה? ברעות?
מהו הצבע האהוב על 4? אינלימושגגגגגגגגגג O.O האם תתמזמזי עם 14?! בכייף P: חחחחחחחחחחחחח XD האם 5 ו-6 חברים\ות הכי טובים\ות? חברות, לא טובותתתתת. האם 7 אוהב\ת את 20? אני מקווה מאד שכן. הם דיי ביחד XD האם 8 אוהב\ת את 19? אין סיבה שלא D: האם פגשת את 2? כן.... איך פגשת את 18? יצאנו ביחד בחטיבה, בכיתה ז'. חחחחחחח פתאום נזכרתי ביום הזה. הוא היחיד שבא עם תלבושת והמחנכת אמרה שהוא מהווה דוגמה XD האם ל-10 יש חיות-מחמד? לא נראלי
האם 12 מבוגר\ת ממך? יאפ. האם 17 היא\הוא האדם הכי סקסי שקיים? יאפפפפפפפ, היא סקס מהלך על שניים D:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

sky darkens

New member
מעתיקנית! ולאלון יש כלבה, קוראים לה באנג'י.D:

והשם משפחה שלי זה דובוביץ'!

sky darkens

New member
כי אמרת על תורן שהכלב שלה גיי. ועוד משהו, לא

זוכר מה... תחפשי לבד D::

A Broken Myth

New member
שמע, מה שנכון נכון.

ואם מישהו מבקש ממך עובדה אקראית על תורן, זה הדבר הראשון שעולה. זה בלי לחשוב בכלל. זה כזה:"תורן!" 1..2.."הכלב שלה גיי!!!" זה מתגלגל על הלשון. XDDDD
.

sky darkens

New member
לא נכון! זה כזה; תורן... 1,2 - ציצי!@$!@$

תורן את יודעת שאני אוהב אותך!

A Broken Myth

New member
חחחחחחחחחחחחח XD

שמע, הייתי רושמת את זה בפורום, אבל אח"כ היו יוצאות נגדי טענות שאני לסבית או משהו [[אהמיונתןאהמ]]

noyy

New member
אנסה

רשום 20 אנשים שאתה מכיר: 1. שבוש 2. רון 3. גור 4. אלין 5. מאיה 6. שי 7. הדר 8. יובל הבת 9. יובל הבן 10. נופר 11. נועה (שנעלמה לאחרונה
) 12. קרקסון 13. אורי 14. מעיין
15. ענבר המותק 16. מיכל (mikmikonet) 17. אני לופו 18. דורין 19. יערי 20. אנה ועכשיו לשאלות: האם 9 בת או בן? אני חושבת שבן האם 1 ו-2 יהיו זוג חמוד? כן
מתוקים. נורא מתאימים, אני בעד מה לגבי 18 ו-4? אולי באיזה כיתה נמצא\ת 17? י"א מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם 12? וואי.. שנים מהי הלהקה האהובה על 6? ABBA. בחור לעניין
האם ל-1 יש אחים ו\או אחיות? נראה לי שכן האם אי-פעם תצאי עם 3? מי יודע האם אי-פעם תצא עם 7? כנ"ל האם 16 רווק\ה? אין לי מושג, אבל אם כן אז בטח לא להרבה זמן
מהו שם משפחתו\ה של 15? לא יודעת
מהו שמו\ה האמצעי של 10? גם לא מהו הדבר ש-5 הכי אוהב\ת לעשות? להראות יפה האם 13 אוהב\ת שוקולד? וואלה.. נראה לי שכן האם יש קשר כלשהו בין 4 ו-8? כן לאיזה ביצפר 20 הולכ\ת? חחחחחח שכחתי :$ אבל זה עומד לי על קצה הלשון ספרי עובדה אקראית על 11: היא בנוער העובד והלומד ובתקופה האחרונה בטח אין לה יותר מדיי זמן
ועל 1: גם חכם, גם יפה, גם מתוק, גם רגיש.. הוא הכל
ועל 9: הוא אוהב נרגילות?
האם אי פעם היית דלוקה על 15? מאז ומתמיד
איפה 3 גר/ה? ת"א מהו הצבע האהוב על 4? אממ.. שחור? האם תתמזמזי עם 14?! אני פתוחה להצעות מעיין... האם 5 ו-6 חברים\ות הכי טובים\ות? לא נראה לי האם 7 אוהב\ת את 20? יש מצב האם 8 אוהב\ת את 19? כנ"ל האם פגשת את 2? כן. המנוול הזה.. איך פגשת את 18? במפגש האם ל-10 יש חיות-מחמד? נראה לי שפעם ראיתי כלב באיזושהי תמונה אז אני מניחה שכן
האם 12 מבוגר\ת ממך? מה-זה-לא האם 17 היא\הוא האדם הכי סקסי שקיים?
חח האמת שבשלב כלשהו נגמרו לי השמות והלכתי לגנוב קצת מאחרים

gurke

New member
טוב לדעת שדווקא את שמי ידעת ../images/Emo3.gif

ומי יודע באמת
למרות שאני סנוב

MoonyAvFreak

New member
ואי באלי

רשום 20 אנשים שאתה מכיר: 1.גילבי 2.אורן 3.שיר 4.לילך 5.ליאור 6.תורן 7.נועם 8.ווטר 9.אורון 10.לאו 11.אסאקי 12.שניר 13.אנדריה 14.קייטלין 15.ג'יי 16.יואב (אקס) 17.יואב 18.אנטוניה 19.מוחה 20.אופיר ועכשיו לשאלות: האם 9 בת או בן? בן האם 1 ו-2 יהיו זוג חמוד? אממ...נהה. לא מתאימים בשיט מה לגבי 18 ו-4? בתור חברות...ישמצב. יתחברו טוב לדעתי באיזה כיתה נמצא\ת 17? צבא מהי הלהקה האהובה על 6? לינקין האם ל-1 יש אחים ו\או אחיות? כן יש כמה האם אי-פעם תצאי עם 3? בכיף האם אי-פעם תצא עם 7? בכיף P: האם 16 רווק\ה? הוא לא כזה בטוח חחחח מהו שם משפחתו\ה של 15? Richards מהו שמו\ה האמצעי של 10? אין לי מושג מהו הדבר ש-5 הכי אוהב\ת לעשות?לדבר שטויות :) ולראות דורה... האם 13 אוהב\ת שוקולד? כן נראלי שכן האם יש קשר כלשהו בין 4 ו-8? אמ...ממש לא. לאיזה ביצפר 20 הולכ\ת?מור ספרי עובדה אקראית על 11: היא כזאת מותק של ילדה ועל 1: מדהימה ואני אוהבת אותה עד סוף העולם ועל 9: כפרעליו. הבריז לי קיץ שעבר...השנה הוא יראה אותי מלא. האם אי פעם היית דלוקה על 15? כן..ואני אוהבת אותו מלא איפה 3 גר/ה? ברעות מהו הצבע האהוב על 4? ואי נו. סגול? אממ..אדום? לא זוכרת אמאאא האם תתמזמזי עם 14?! חח נההה האם 5 ו-6 חברים\ות הכי טובים\ות?יכולות להיות... האם 7 אוהב\ת את 20?לפי הזכרון שלי...כן ומאוד האם 8 אוהב\ת את 19?חח אין שום קשר.. האם פגשת את 2?ברור..אורן...אלא מה. רק שעכשיו הוא ממש זבל :) איך פגשת את 18?באוטובוס. כשהיא הייתה חדשה... האם ל-10 יש חיות-מחמד?לא האם 12 מבוגר\ת ממך?לא חחח קטני. האם 17 היא\הוא האדם הכי סקסי שקיים? אחד הסקסים. זה בטוח....כפרעליו. אבל הכי...מממ...לא O: קרוב אבל

Broken sound

New member
יששש ראשונה!!!!!!11

גם אני אוהבת אותך עד סוף העולם בייבי!!!!!1111 יאללה את חוזררררררררררררת אליי!!!!!11111111111111

למעלה