שאלון

me123

New member
פשששש... איזו מחמאה!

עשית לי את היום!
והוא ייגמר עוד 19 דקות
אז עשית לי את ה-19 דקות הבאות!

Torn Up Letters

New member
חחחחחחחחחחחח זה הדבר הכי אדיר בעולם!!

מכביםרעותניקים, אתם חייבים לקרא את זה.
רשום 20 אנשים שאתה מכיר: 1. עילי 2. מוחה 3. שיר ז. 4. יעל 5. נעה 6. מאיה 7. נטע 8. אופיר 9. לי 10. סיוון 11. מורן 12. שיר א. 13. הדר 14. ג'ואל 15. דניאל 16. תורן 17. מעיין 18. גלעד 19. אליאב 20. נועה ל. ועכשיו לשאלות: האם 9 בת או בן? בת האם 1 ו-2 יהיו זוג חמוד? לא! לא! לא!!
מה לגבי 18 ו-4? חחחחח צריך לנסות את זה
באיזה כיתה נמצא\ת 17? י"א, רחוק מפה. ): מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם 12? פייי, כמה חודשים. מהי הלהקה האהובה על 6? אפטר פוראבר או משהו כזה?
האם ל-1 יש אחים ו\או אחיות? יאפ. האם אי-פעם תצאי עם 3? חחח אם היא רק תסכים.
האם אי-פעם תצא עם 7? חח כנ"ל לגביה.
האם 16 רווק\ה? לא! :) מהו שם משפחתו\ה של 15? מותר לכתוב את זה באינטרנט? חחח מהו שמו\ה האמצעי של 10? לא נראה לי שיש לה.
מהו הדבר ש-5 הכי אוהב\ת לעשות? לסחוב אותי לחדר כושר.
האם 13 אוהב\ת שוקולד? ממ.. לא יודעת.
האם יש קשר כלשהו בין 4 ו-8? חברות. D: לאיזה ביצפר 20 הולכ\ת? תיכון מור.
ספרי עובדה אקראית על 11: היא פאקינג מסיימת י"ב. אלוהים, איך שהזמן טס. ועל 1: הוא מותק.
ועל 9: היא מושלמת והיא גאון בפיזיקה! והיא קיבלה 90 ומשהו במבחן ב006!! האם אי פעם היית דלוקה על 15? חחח אני תמיד דלוקה עליה. D: איפה 3 גר/ה? שלושה מטר ממני.
מהו הצבע האהוב על 4? שחור. כי היא פריקית. האם תתמזמזי עם 14?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זאת יכולה להוות בעיה. האם 5 ו-6 חברים\ות הכי טובים\ות? אמ, לא. |: האם 7 אוהב\ת את 20? אני מניחה שכן חחח האם 8 אוהב\ת את 19? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא. האם פגשת את 2? חיובי.
איך פגשת את 18?במסיבת יומולדת של מאיה. :] האם ל-10 יש חיות-מחמד? נדמה לי שכלב. האם 12 מבוגר\ת ממך? יאפ. האם 17 היא\הוא האדם הכי סקסי שקיים? דההההההההההההההההה!!1
הודגש באמצעות מדגישומטיק

FartherAway

New member
שנייה,

אני רק הולך לחתוך וריד-שניים וחוזר להגיב תגובה נורמלית.
סתם נו, איי לאב לילץ.

gurke

New member
וזו בדיוק הסיבה

שכולם היו צריכים לעשות עם אנשים מהפורום!

אמממ אממ...

1 מור 2 תהילה כ 3.צח 4 גבי הנטוש 5 רינת מ 6 רינת פ 7 יהודית המורה 8.מירון 9.לירן 10 מוטי 11 אני 12 מורן 13 אורטל 14 שירן 15 שלומי 16 אני 17 מלי מהאיסיי 18 טליה מהצ'ט המפגרת 19 אהוד אולמרט 20 אבי ביטר האם 9 בת או בן? בת האם 1 ו-2 יהיו זוג חמוד? בתור זוג לסביות?אולי.. מה לגבי 18 ו-4?אבוד ונטוש די מסתדר..לא? באיזה כיתה נמצא\ת 17? י"ב מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם 12?לא בדיוק דיבור..אבל היום מהי הלהקה האהובה על 6?אינלימוסג האם ל-1 יש אחים ו\או אחיות? לא יודע..נר לי שכן.. האם אי-פעם תצאי עם 3?הוא לא הומו.וגם אני לא האם אי-פעם תצא עם 7?עםם המורה להסטווריה?לא נראה לי..
האם 16 רווק\ה?אכן אני רווק. מהו שם משפחתו\ה של 15? שמעונוב, מהו שמו\ה האמצעי של 10?כהן מהו הדבר ש-5 הכי אוהב\ת לעשות?ללמד לשון האם 13 אוהב\ת שוקולד?לעא יודע..אבל כולם אהבים,לא? האם יש קשר כלשהו בין 4 ו-8?כן.באותה כיתה לאיזה ביצפר 20 הולכ\ת?אבי ביטר סיים בצפר? ספרי עובדה אקראית על 11:אני עכשיו ממלא שאלון משעמם באתר תפוז ועל 1:פעם אהבתי אותה ועל 9:כרגע אני אוהב אותה האם אי פעם היית דלוקה על 15?לאאאא,אני אל הוומו איפה 3 גר/ה?אפפפקה,רמלה או לוד? מהו הצבע האהוב על 4?שחור..כמו החיים שלו האם תתמזמז עם 14?! בטח שכן..האור דלוק האם 5 ו-6 חברים\ות הכי טובים\ות?לא.הן לא מכירות.וטוב שכך האם 7 אוהב\ת את 20?לאא האם 8 אוהב\ת את 19?לא הראה לי.. האם פגשת את 2?כן.זו אחותי המטומטמת איך פגשת את 18?זהו,שאף פעם לא פגשתי אותה.וטוב שכך האם ל-10 יש חיות-מחמד?לא האם 12 מבוגר\ת ממך?כן בשנתיים האם 17 היא\הוא האדם הכי סקסי שקיים?לא יודע.אף פעם לא פגשתי אותה

sky darkens

New member
טוב, רעותניקים, כדאי לקרוא. (אהמ שאלה 3)

רשום 20 אנשים שאתה מכיר: 1. ירדן 2. ג'ואל 3. שני 4. אלון 5. לי 6. טל 7. נועה
8. אמיר 9. שיר 10. שטרקי 11. לילך 12. אביב 13. אופיר 14. רום 15. מוחוסקוסקוס 16. יואב 17. נעה 18. רן 19. נועם 20. יובל ועכשיו לשאלות: האם 9 בת או בן? בת! האם 1 ו-2 יהיו זוג חמוד? אה, לא נראה לי. והם חמודים עם בני הזוג הנוכחיים שלהם. P: מה לגבי 18 ו-4? מבחינת 18, בכיף. מבחינת 4 אין סיכוי. באיזה כיתה נמצא\ת 17? יא' 4. מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם 12? היום בבית ספר. מהי הלהקה האהובה על 6? חחחח, הוא מוזר בקטע הזה. אני חושב שדה פיקסיז. האם ל-1 יש אחים ו\או אחיות? כן, אחיות. האם אי-פעם תצאי עם 3? חחח, אם כן זה יהיה ענק. V על כל החבורה. D: האם אי-פעם תצא עם 7? יוצא איתה כרגע. :)::::::::::: האם 16 רווק\ה? נופ. מהו שם משפחתו\ה של 15? קוסקוס. מהו שמו\ה האמצעי של 10? 'חמוד' מהו הדבר ש-5 הכי אוהב\ת לעשות? לבוא איתי למוזס. D::: האם 13 אוהב\ת שוקולד? היא לא ממש אוכלת משהו, אז אני מניח שלא! האם יש קשר כלשהו בין 4 ו-8? כן, הם חברים... לאיזה ביצפר 20 הולכ\ת? לביתספר שלי! תיכון מור! ספרי עובדה אקראית על 11: יש לה נחשית! אהאעאהאעה. :( ועל 1: יש לה כלב גיי! ועל 9: יש לה עגיל בלשון! האם אי פעם היית דלוקה על 15? יאפ!
איפה 3 גר/ה? במודיעין! מהו הצבע האהוב על 4? לא יודע. |: האם תתמזמז\י עם 14?! לא. הוא פאקינג בן דוד שלי. האם 5 ו-6 חברים\ות הכי טובים\ות? לא. האם 7 אוהב\ת את 20? היא חושבת שהוא מצחיק. או משהו כזה. האם 8 אוהב\ת את 19? חחחחחחחחחח, אין לי שמץ. האם פגשת את 2? ברור. (זה לא אמור להיות אנשים שאני מכיר?) איך פגשת את 18? בגן חובה. האם ל-10 יש חיות-מחמד? כן, יש לו כלבה שקוראים לה גולדי! :((( האם 12 מבוגר\ת ממך? נופ, צעירררררררר. האם 17 היא\הוא האדם הכי סקסי שקיים? אחת הסקסיות, ללא ספק. P: הודגש באמצעות מדגישומטיק

P i x i e s

New member
יאללה, משחק השמות נוסח שביעיסטים!

רשום 20 אנשים שאתה מכיר: המממ 1. דורין 2. אנה 3. ליאורה 4. אלין 5. גור 6. שבי 7. תמיר קרקסון 8. תמיר יערי 9. ברני 10. הדר 11. מאיה 12. נועם 13. לילך 14. יונתן 15. הילה 16. אורי 17. רון 18. אנני 19. יולי 20. יובל (לוסקי) ועכשיו לשאלות: האם 9 בת או בן? עדיין בתהליכי חקר ראשוניים... בן
האם 1 ו-2 יהיו זוג חמוד?
יש מצב!! מה לגבי 18 ו-4? אני לא בטוחה כ"כ שהן מכירותP: באיזה כיתה נמצא\ת 17? וואי אין לי שמץ (חוץ מזה שהוא י"א, מן הסתם...) מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם 12? מלא זמן
מהי הלהקה האהובה על 6? להקה אין שמץ, אבל הוא מת על מוזיקת גלגל"צ, שרית חדד, אייל גולן... אני צודקת? האם ל-1 יש אחים ו\או אחיות? כן! קוראים לו "גווווווווולללל"
האם אי-פעם תצאי עם 3? לא לסבית! האם אי-פעם תצא עם 7? happened האם 16 רווק\ה? נוופ (מזל"ט אגב
) מהו שם משפחתו\ה של 15? אין שמץ:\ מהו שמו\ה האמצעי של 10? לא קיים(?) מהו הדבר ש-5 הכי אוהב\ת לעשות? לנגן בגיטרה, כל דבר שקשור במוזיקה. האם 13 אוהב\ת שוקולד? נראלי שכן? האם יש קשר כלשהו בין 4 ו-8? אממ פרט לתגובות בפורום אני לא ממש זוכרת לאיזה ביצפר 20 הולכ\ת? אממ... משהו בקציר? חח שכחתי ספרי עובדה אקראית על 11: כל העולם סוגד לה בערך. מהממת
ועל 1: היא אוהבת גלגלצ כמוני! מי ייתן ונשרת יחדיו ועל 9: הוא חמוד אבל מלא זמן לא דיברנו האם אי פעם היית דלוקה על 15? לא לסבית איפה 3 גר/ה? יפו סיטי מהו הצבע האהוב על 4? יוו אין לי מושג.. סגול? לא יודעת האם תתמזמזי עם 14?! הוא חתיך והכל
אבל לא
האם 5 ו-6 חברים\ות הכי טובים\ות? חח יש מצב האם 7 אוהב\ת את 20? 7 בקושי מכיר את 20 האם 8 אוהב\ת את 19? כנ"ל האם פגשת את 2? יאפ
איך פגשת את 18? הפורום האם ל-10 יש חיות-מחמד? אממ אולי כלבה? אוף לא יודעת האם 12 מבוגר\ת ממך? אממ אני חושבת שלא, תקני אותי אם אני טועה (25.3) האם 17 היא\הוא האדם הכי סקסי שקיים? לא הטעם שלי... P:

sky darkens

New member
../images/Emo45.gif - בקשר לשני הדברים. רק שיש לי עוד איזה

מיליון חיות... P:

חצילע

New member
באמת לא דיברנו מלא זמן >: ../images/Emo23.gif

ואני חושבת ש12 קטנה ממך D:

gurke

New member
כל מי שעושה את זה עם שמות לא מהפורום

זבל! אחרת זה לא מעניין, מה זה שווה!
הנה אחד כמו שצריך! רשום 20 אנשים שאתה מכיר: 1.קרן (הנוטשת
) 2.קרן (היותר חשובה) (סורי, אין לי דרך אחרת להבדיל בינכן ושיבינו
) 3.ברני 4.אורי 5.בר (הבן) 6.בר (הבת) 7. דורין 8.אלין 9.הדר 10.מאימאי 11.לילך 12.קלי 13.יובל 14.אנה 15.רון 16.נופר 17.נוי 18.ירדן 19.שבי 20.קרקסון ועכשיו לשאלות: האם 9 בת או בן? בפעם האחרונה שאני בדקתי, בן
האם 1 ו-2 יהיו זוג חמוד? ועוד איך
מה לגבי 18 ו-4? אין לי מושג אבל 4 תפוס
באיזה כיתה נמצא\ת 17? כולנו ביא'.. מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם 12?אתמול בלילה
מהי הלהקה האהובה על 6? כנסיית השכל
האם ל-1 יש אחים ו\או אחיות? כן, אחות אחת שאוכלת כל מני פתקים
האם אי-פעם תצאי עם 3? ברני? אנחנו רק חברים טובים
האם אי-פעם תצא עם 7? אחרי מה שהיא אמרה עלי?
האם 16 רווק\ה? לא
מהו שם משפחתו\ה של 15? האמת, אין לי מושג
מהו שמו\ה האמצעי של 10? "מאימאי"
מהו הדבר ש-5 הכי אוהב\ת לעשות? להיות מלך בגיטרה. האם 13 אוהב\ת שוקולד? מי לא אוהב שוקולד
האם יש קשר כלשהו בין 4 ו-8? כן, שניהם באותו הפורום. לאיזה ביצפר 20 הולכ\ת? לעירוני ד'
ספרי עובדה אקראית על 11: היא יפה
ועל 1: היא מתה וכרגע היא בגהנום. היא מוסרת שלום! ועל 9: הוא גאון מוזיקלי
האם אי פעם היית דלוקה על 15? לא, עדיין לא. איפה 3 גר/ה? ביפו ד'
מהו הצבע האהוב על 4? אדום! האם תתמזמזי עם 14?! בטח
האם 5 ו-6 חברים\ות הכי טובים\ות? אולי
השם שלהם דומה
האם 7 אוהב\ת את 20? חחחח האם 8 אוהב\ת את 19? כולם אוהבים את 19. האם פגשת את 2? אהא
איך פגשת את 18? לא פגשתי אותה
האם ל-10 יש חיות-מחמד? לא
האם 12 מבוגר\ת ממך? לא
האם 17 היא\הוא האדם הכי סקסי שקיים? ברור
זה כמו שצריך!

dcohn

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כל הכבוד גורילה, זה כמו שצריך!
(ותרד מאבא שלי, הוא תפוס!
)

למעלה