שאלון

Under the GUN

New member
שאלון

רשום 20 אנשים שאתה מכיר: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. ועכשיו לשאלות: האם 9 בת או בן? האם 1 ו-2 יהיו זוג חמוד? מה לגבי 18 ו-4? באיזה כיתה נמצא\ת 17? מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם 12? מהי הלהקה האהובה על 6? האם ל-1 יש אחים ו\או אחיות? האם אי-פעם תצאי עם 3? האם אי-פעם תצא עם 7? האם 16 רווק\ה? מהו שם משפחתו\ה של 15? מהו שמו\ה האמצעי של 10? מהו הדבר ש-5 הכי אוהב\ת לעשות? האם 13 אוהב\ת שוקולד? האם יש קשר כלשהו בין 4 ו-8? לאיזה ביצפר 20 הולכ\ת? ספרי עובדה אקראית על 11: ועל 1: ועל 9: האם אי פעם היית דלוקה על 15? איפה 3 גר/ה? מהו הצבע האהוב על 4? האם תתמזמזי עם 14?! האם 5 ו-6 חברים\ות הכי טובים\ות? האם 7 אוהב\ת את 20? האם 8 אוהב\ת את 19? האם פגשת את 2? איך פגשת את 18? האם ל-10 יש חיות-מחמד? האם 12 מבוגר\ת ממך? האם 17 היא\הוא האדם הכי סקסי שקיים?

Aline In Chains

New member
../images/Emo41.gifאולי נעשה את זה עם שמות של האנשים בפורום?

זה יותר מעניין, מאשר לקרוא על אנשים שאנחנו לא מכירים.

Under the GUN

New member
תראה, הפורום מתחלק ל3 קבוצות

1) כל האנשים מת"א 2) מכבים-רעות 3) כל שאר המקומות בארץ, והקבוצה הזאת מאוד קטנה לעומת הקבוצות האחרות

kelly7i

New member
שכחת את הקבוצה ה-4:

->קלי.<- אפחד לא אוהב אותי, גור היה היחיד ששם אותי ברשימה! אני לבד בעולם הגדול! אתם יכולים לדבר איתי, אני לא נושכת.

sky darkens

New member
אחי, אני מכיר פה את כולם. |:

גם את הקבוצה הנידחת. את כל השמות של כולם, ורובם באיזו עיר הם גרים. (או החור שבו הם גרים) זה שאתה מתעניין רק באנשים מסוימים זה משהו אחר. P: כשמשעמם לי (ועד שהתחיל הלחץ של בית-ספר זה קרה הרבה), יצא לי לקרוא הרבה בפורום...

תמיר1991

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אגב, שלא תחשוב שאתם לא קבוצה נידחת...
זה שאתם הרבה זה משהו אחר. P:

הכל כדי להתחמק מתנך...../images/Emo110.gif

רשום 20 אנשים שאתה מכיר: 1.שירלי 2.גל 3.טירל 4.עמית 5.שירז 6.רון 7.חגי 8.טלילוז 9.אתליה 10.דן 11.יון 12.פלד 13.יוסי 14.חן 15.אורנווה 16.לי 17.אלה 18.שחר 19.גלי 20.דנה ועכשיו לשאלות: האם 9 בת או בן? בת האם 1 ו-2 יהיו זוג חמוד? חח ברור הן כל הזמן בחפוזיםXD מה לגבי 18 ו-4?חח בטח באיזה כיתה נמצא\ת 17? יא מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם 12? הממ יום שבת מהי הלהקה האהובה על 6?חחחחחחחח לאיודעת האם ל-1 יש אחים ו\או אחיות? אח גדול האם אי-פעם תצאי עם 3?ברור
האם אי-פעם תצא עם 7?חח צחוקים. האם 16 רווק\ה?כן מהו שם משפחתו\ה של 15? חח נווה מהו שמו\ה האמצעי של 10? טו חחח סתם מהו הדבר ש-5 הכי אוהב\ת לעשות?חחחחח להרביץ לי
האם 13 אוהב\ת שוקולד?הממ לאיודעת..אני מניחה שכן.. האם יש קשר כלשהו בין 4 ו-8?דה! שתיהן איתי בצוות! חח לאיזה ביצפר 20 הולכ\ת?צחוקים! היא בעלה.. ספרי עובדה אקראית על 11: ועל 1:סתומה אש ועל 9:חחחחח היא לא מעופפת!1 האם אי פעם היית דלוקה על 15? פחחח לא! איפה 3 גר/ה?במודיעין מהו הצבע האהוב על 4? חח לאיודעת האם תתמזמזי עם 14?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח האם 5 ו-6 חברים\ות הכי טובים\ות?חחח לא האם 7 אוהב\ת את 20?חח בטח האם 8 אוהב\ת את 19?אהא האם פגשת את 2?לצערי כן..חחח סתם איך פגשת את 18? הממ איתי בבציפר.. האם ל-10 יש חיות-מחמד?צ'אנס.. האם 12 מבוגר\ת ממך? לא! האם 17 היא\הוא האדם הכי סקסי שקיים?חחח

עונההה../images/Emo9.gif

1. וועדת קישוט 2. אורן 3. נדבי 4. חצי 5. אביבית 6. שי 7. אלעד 8. קרן 9. בתאל 10. צליל 11. שיר 12. נדיר 13. ויקי 14. מיטל 15. בן 16. מורן 17. עידן 18. יובל 19. עומרי 20. אמאשלי ועכשיו לשאלות: האם 9 בת או בן? בת האם 1 ו-2 יהיו זוג חמוד? הם קרובי משפחה ושניהם גברים מה לגבי 18 ו-4? פחחחחחח
באיזה כיתה נמצא\ת 17? סיים ב2007 מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם 12? לפני שעתיים מהי הלהקה האהובה על 6? הממ לא בטוחה, אני יודעת שהוא אוהב את מוניקה סקס ומשינה מאוד האם ל-1 יש אחים ו\או אחיות? האמת שאף פעם לא שאלתי, אף פעם הוא גם לא סיפר לי האם אי-פעם תצאי עם 3? הלוואי, תודה שזריתם לי מלח על הפצעים
האם אי-פעם תצא עם 7? לאדעת:/ האם 16 רווק\ה? לא כפרה עליה, יש לה חבר כבר 8 חודשים+- מהו שם משפחתו\ה של 15? בוקובזה מהו שמו\ה האמצעי של 10? לא ידוע לי שיש לה
מהו הדבר ש-5 הכי אוהב\ת לעשות? לאכול :] ולדבר עם האקס שלה האם 13 אוהב\ת שוקולד? חח כן, היא חולת מקס ברנר האם יש קשר כלשהו בין 4 ו-8? כן, אני הקשר, חברות דרכי לאיזה ביצפר 20 הולכ\ת? לבצפר שבו היא מלמדת
ספרי עובדה אקראית על 11: היא בקטע עם מישהו כבר 3 שנים והוא כ"כ לא רק איתה למרות שהיא רק איתו
ועל 1: הוא הבן אדם שאני הכי אוהבת בעולם, למרות הכל :/ ועל 9: אחותה בבי"ח :( האם אי פעם היית דלוקה על 15? לא, אבל אני ממממתתתתהההה עליו :] איפה 3 גר/ה? נדבי מהו הצבע האהוב על 4? לא צבע ספציפי האם תתמזמזי עם 14?! אני בספק האם 5 ו-6 חברים\ות הכי טובים\ות? חחח ממש לא
האם 7 אוהב\ת את 20? כן, הוא חולה על אמאשלי האם 8 אוהב\ת את 19? לא מכירים האם פגשת את 2? ברוווווור$@#!#!! איך פגשת את 18? בשכבה שלי האם ל-10 יש חיות-מחמד? חחח לא בדיוק מחמד, אבל יש לה כלב האם 12 מבוגר\ת ממך? חצי שנה האם 17 היא\הוא האדם הכי סקסי שקיים? תאכלס כן :]

dcohn

New member
../images/Emo23.gif...and so it is

רשום 20 אנשים שאתה מכיר: 1. גול 2. רויתה 3. לאורה 4. אנה 5. רותם ~ננסה אנשים מהפורום?~ 6. אורי 7. גורילה 8.אלין 9. יובל (הבת):] 10. בררררר אהובתי 11. בררררר הג'ינג'י
12. אנני:] (שהיא גם לא מהפורום אבל שיהיה. וגם אורי
) 13. רון 14. הדר 15. שבי
~חייבת עוד כמה שלא מהפורום~ 16. סבא 17. אורי מפורום גלגלצ:] 18. שלומיתי מגלגלצ:] 19. אמא 20. אבא ועכשיו לשאלות: האם 9 בת או בן? חחחח בת:] (ובלי לראות ת'שאלות כבר עניתי שם
) האם 1 ו-2 יהיו זוג חמוד? איכ הם בני דודים! מה לגבי 18 ו-4?
לא לסביות. באיזה כיתה נמצא\ת 17? י"א:] מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם 12? אתמול?
מהי הלהקה האהובה על 6? אנערף מטאל כלשהו. האם ל-1 יש אחים ו\או אחיות? יש לו אותי! האם אי-פעם תצאי עם 3?
גם אנחנו לא לסביות האם אי-פעם תצא עם 7? גורילה, you know i love you, אבל לא.
האם 16 רווק\ה? אלמן:| (אמאלה זה נשמע מפחיד
) מהו שם משפחתו\ה של 15? פאק. שבי............?!?!?! מהו שמו\ה האמצעי של 10? שם פרטי: בר. שם אמצעי: המהממת. שם משפחה: אהובתי.
מהו הדבר ש-5 הכי אוהב\ת לעשות? אממממ לבכות על מבחנים ואז להוציא בהם 95+ ??
(רותם אם את קוראת את זה אז אני אוהבת אותך!
) האם 13 אוהב\ת שוקולד? מי לא אוהב שוקולד? האם יש קשר כלשהו בין 4 ו-8? האהבה אליי
חחח הן בפורום ביחד
לאיזה ביצפר 20 הולכ\ת? אבא יותר בכיוון של עבודה. ספרי עובדה אקראית על 11: הוא ואחד גיטריסט מעולה
ועל 1: הוא אחשלי והוא מלך. [ולפעמים הוא גם קקי.] ועל 9: היא גרה ביהוד. (אני מקורית). האם אי פעם היית דלוקה על 15? ברור הוא פשוט לא סופר אותי
חחח
איפה 3 גר/ה? יפו. לא, זה לא בת ים. מהו הצבע האהוב על 4? ירוק? האם תתמזמזי עם 14?! לא. האם 5 ו-6 חברים\ות הכי טובים\ות? נראה לי שהם ידידים די טובים לא יודעת אבל
האם 7 אוהב\ת את 20? גור אתה רוצה לספר לי משהו?
האם 8 אוהב\ת את 19? אלין את רוצה לספר לי משהו?
האם פגשת את 2? ברור. איך פגשת את 18? פורום גלגלצ האם ל-10 יש חיות-מחמד? אני אנחש שלא כי אני לא יודעת. אבל יש לה את חצי ואת כפרושון שהם נשמעים כמו חיות מחמד.
האם 12 מבוגר\ת ממך? אהא האם 17 היא\הוא האדם הכי סקסי שקיים? ברור.

gurke

New member
שיט, עלית עלינו ../images/Emo10.gif

ולמה, נראה לך שאני אצא איתך?
בטח כשיש לי את אבא שלך

הלוואי שהיו מחמד, רק צרות הם עושים../images/Emo3.gif

ויש לי 2 כלבות, גם הן רק צרה. חוץ מזה- יש לי 2 אחים קטנים, מגה חיית מחמד

למעלה