cause every line on your face
makes a beautiful maze ...for my eyes to trace
שם מלא: דורין תאריך לידה: 7.11 מין: נ' בית: ? איפה עוד גרת? ברמא"ג. מזל: עקרב
מידת נעליים: 40 גובה: מטר שישים ומשהו? מוצא: חצי גרמניה רבע אוסטרית ורבע צברית דור 5 בארץ
חיות מחמד: אין
אחים: יש אחד. גל. צבע שיער: שחור [שאני טוענת שבקיץ הוא נוטה לחום. אבל לא.] אורך שיער: עכשיו קצר יחסית לתמיד. צבעת פעם את השיער? לא באיזה צבע? : כיתה: נחשו תחביבים: ריקודים סלונים וציור שבלולים סקסים מוזיקה: ג'ייסון מראז ודומיו. להקה: עזבותי איזה שפות אתה מדבר? אנגלית ועברית. צרפתית חלקית, ספרדית טיפה.. אני מבינה הרבה שפות בכלליות.. אוהב ספורט? פעם ב.. איפה נולדת?
אתה בן אדם של לילה או של יום? תלוי בתקופה. בדר"כ לילה. רגיש לדגדוגים?
מאמין באלוהים? אלוהים לא מאמין בי
יש לך כינויים נוספים באינטרנט? דרקון?
מה הם? יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? מה שיוביל אותי הגורל.. או שטות כזו איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? =[ מה הדבר הכי מביך שקרה לך?
אחד.? איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? אמממממ כרגע לא זוכרת, אבל קרה כמה פעמים שאמרתי על ימים שהם הכי טובים בחיים שלי.. מה הדבר הכי חשוב לך? אחשלי. סעמק איתו. יש חבר/חברה/קראש? קראש. ממה אתה הכי פוחד? אנסים :S מאמינה באהבה וירטואלית: לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? לאיודעת על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על דברים טובים למה אתה הכי מתנגד? אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית?
פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט?
מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן. זה לא משהו הקטע הזה. מה הדבר שעושה אותך מאושרת? לאיודעת... כשיש לך אהבה את נאמנה?
את אוהבת ילדים? תלוי איזה. את ותרנית או עקשנית? עקשנית. אמרתי מזל עקרב או לא אמרתי מזל עקרב?
אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? למה לי? ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? אולי... החיים טובים לדעתך? מדי פעם היחסים עם ההורים טובים?
לבוש: ג'ינס וחולצה. איפור: לא כ"כ דברים אהובים - מאכל: שוקולד. שתיה: קולה המקום האהוב לחופשה: טוסקנה. ופריז. ופינלנד. והכי אני רוצה לונדון. וניו יורק. טעם גלידה אהוב: משתנה.. פרי אהוב:
? ממתק: שוקולד. מכונית: של אמא [פיג'ו 307]!
. של אבא [מיצובישי לאנסר?] סתם קקי!. (וכשיהיה לי רשיון יתנו לי לנהוג על המיצובישי=\) שיעור: צרפתית הכי מצחיק בארץ. וגם היציאות של בנות מסויימות בשיעורי ביולוגיה. פוף! חג: פורים או משהו היום הכי אהוב בשבוע: שישי או שבת צבע: נחשוב על זה מגזין: שם לבת: היה לי שם, שכחתי. גלי! (אבל יש לי בת דודה כזאת) שם לבן: יונתן (נדוש אבל יפה), עידן, גיא, אופיר (ויש לי בני דודים כאלה
) קבוצת ספורט אהובה: מי שמנצחת. חודש אהוב: נובמבר. ספורטאי/ת אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: . תוכנית אהובה בטלוויזיה: אבודים, גברים על עצים.. מה עוד
אתר אהוב: פייסבוק
חיה אהובה: כלב. שאין לי.
חבר לאימייל: אפשר למסנג'ר?
גלעד. (שהוא יותר מידיד מסנג'רים אבל בכל זאת
בדיחה: זאת עם האיש בלי גוף. או פוף שניצל. אומר הרבה: "איזה קטע מטורף", "סטגדיש" מילה אהובה: נעליים: תחנת רדיו: גלגלצ חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראית: עוד לא התקיימה
דיסק אהוב: נשיא: סלט: שאמא מכינה או סלט ישראלי בארומה. בשר: שיבודי ברגית. תוספת לפיצה: - ארץ: מממ? עיר: תא:] מקום אהוב: הבית של דודים שלי. גם אלה שבצהלה וגם אלה שבחדרה. פשוט מרגישים בבית. ריח: דלק רעש: לא טעם: מתוק רגש: נחשו מספר: 7 ספר: משאלה אחת ימינה סבתא: היחידה שהכרתי שושנה וגם היא לא פה. דגנים: כריות דברים פחות אהובים- אוטו: של אבא צבע: ירוק קקי מורה: לינדה. נאוה. שיעור: אנגלית יום בשבוע: שלישי רביעי. תמיד על סף איחור. חג: עונה: חודש: ספורט: קבוצת ספורט: סרט: שחקנ/ית: תוכנית: אתר: אוכל: כל דבר ירוק כמעט שתיה: כל סוגי המים בטעמים למיניהם. אני אומרת- "די לשתיה הבריאה! אנחנו רוצים רעל!" להקה: זמר: אריק ברמן (אבל לא באמת) זמרת: חיה: דג פרה. מה הבעיות הנפשיות שלך, יצור? חנות: פול אנד בר שרצו 260 שקל על מכנס ובגלל זה היתי צריכה להמשיך לעבור עם אחשלי את כל הקניון למצוא מכנס אחר וגם את זה לא מצאנו. (למרות שביום שישי קניתי חולצה שלהם.) מילה: הופעה שהיית בה: גרובטרון. דיסק: סלט: עם עלי רוקט ודברים עם בעיות. ארץ: אוזבקיסטאן. מה אני יודעת? עיר: לטרון זו לא עיר, אל תשלו את עצמכם. מקום להיות בו: זה הדברים השנואים נכון?
ויתרתי. ריח: רעש: . רגש: תאריך: ספר: דגנים: ב24 שעות אחרונות- היתה לך שיחה רצינית: חושבת שכן חיבקת מישהו: אהא בכית: כמעט=\ צחקת: אהא גרמת למישהו לצחוק: כה קנית משהו: כן אבל זה מסתכם באוכל:[ הסתפרת: לא הרגשת טיפש: קצת דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: מאוד האם אי פעם... השתמשת בסמים?
אכלת קופסא שלמה של עוגיות?
נזרקת על ידי מישהו?
מישהו בגד בך?
נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?
היית מאוהב? לא בטוחה
ראית את הבית הלבן?
עישנת?
שתית אלכוהול? כה עישנת מריחואנה?
שיחקת מונופול?
ראית טיטאניק?
נישקת מישהו?
התנשקת צרפתית? אמממ? הזדיינת?
ביקרת בארץ אחרת?
צבעת בספר צביעה?
עשית אמבטיית קצף?
טסת?
שטת?
נסעת ברכבת?
רכבת על פיל? במסעדת הפיל זה לא נחשב
הכנת אתר אינטרנט? בטיפו. שיחקת בברביות? במה? נשארת ער כל הלילה?
דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? על הפוף. דיברת בשיעור?
פחדת מהחושך? בטח כשהיתי קטנה או משהו היית בבית חולים (לא לביקור)? יש מצב עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא. יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? אממממ פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? כן אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? פחות או יותר שברת למישהו את הלב? לא חושבת רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? חושבת שכן נתת למישהו לאפ דאנס? לא הלכת מכות? קצת זה או זה- מועדון או מסיבה פרטית? לאיודעת קפה או תה? קפה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? פעם שאפתי לשלמות היום אני באמצע. נגמר הכוח. חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? ממתקים. קרמבו וניל או מוקה? וניל חורף או קיץ? קיץ מה או מי היית רוצה...? להרוג: כרגע כמה... לשמוע: סבתא להיות כמו: גלי ורוית- שילוב.. הדבר האחרון ש: קניתי: גלידה קראתי: עשיתי: סרט אחרון שראיתי? אתמול.. מיסטר... משהו מספר אחרון שחייגתי: דבר אחרון ששתיתי: קולה דבר אחר