"המון מחשבות עכשיו אפשר לחשוב.."../images/Emo110.gif
שם מלא: לירון תאריך לידה: 24.9.90 מין: נקבה בית: גדול:] איפה עוד גרת?בירושלים מזל: מאזנים מידת נעליים:38 גובה: מוצא: חצי מרוקאית חצי תוניסאית חיות מחמד: כלב ודגים אחים:2 אחים ואחות צבע שיער: שורשים חומים עד האמצע בערך והשאר באדום בהיר כזה-כתום אורך שיער: ארוך ממש צבעת פעם את השיער?אהא באיזה צבע? : אדום, בלונדיני כיתה: יא'5 תחביבים: לרקוד צופים מוזיקה: ישראלי להקה: איזה שפות אתה מדבר?עברית אוהב ספורט? מדי פעם איפה נולדת? בהדסה אתה בן אדם של לילה או של יום? תלוי רגיש לדגדוגים? כן מאמין באלוהים? כן יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן מה הם? יש לך גשר?לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? משקפיים, רק בבית ובנהיגה
מה תרצה להיות כשתהיה גדול? קטנה איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? מה הדבר הכי מביך שקרה לך? איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? יש חבר/חברה/קראש? לא ממה אתה הכי פוחד? מהמוות ומעיניים מאמינה באהבה וירטואלית: לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם?בברכים על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? "יש!! לישון!
" למה אתה הכי מתנגד? לזה שאומרים X ועושים Y.. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת? שטוב לי כשיש לך אהבה את נאמנה? מקווה את אוהבת ילדים? תלוי את ותרנית או עקשנית?כנל אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?תלוי במה שונה ואיך לשנות.. ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? אולי החיים טובים לדעתך? לפעמים היחסים עם ההורים טובים? כן לבוש: גופיה וגינס איפור: נעלם כבר ממזמן דברים אהובים - מאכל: קוסקוס שתיה: נסטי המקום האהוב לחופשה: אילת[כי לא הייתי בשומקום אחר..חח] טעם גלידה אהוב: ואוו הממ בדוק שטימטם טעים למרות שלא טעמתי עדיין, תותים בשמנת טעים, ולימונענע וכל הרגילים עם האוריאו והמקופלת פרי אהוב: מנגו, אבטיח, וכל פירות הקיץ!:] ממתק: סוכריות על מקל מכונית: של אמא
שיעור: שמתבטל [כמו כל המחול השבוע
] חג: פסח [לא!!!] ממ לאיודעות אולי שבועות יהיה כיף, חח יהיה לי רישיון משוחרר
היום הכי אהוב בשבוע: כזה שלא עושים בו כלום צבע: סגול מגזין: המשבצת! חח סתם שם לבת: שם לבן: קבוצת ספורט אהובה: חודש אהוב: אוגוסט! ספורטאי/ת אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: . תוכנית אהובה בטלוויזיה:אבודים אתר אהוב: אתר הצופים
חיה אהובה: סנאי:] חבר לאימייל: בדיחה: אומר הרבה: באלוהיםםםםם מילה אהובה: תשבע נעליים: ואנס רולז תחנת רדיו: גלגלצ חדר בבית: מי נמצא בבית
[סתם כל השבוע עכשיו אני אהיה בבית, יהיה לי זמן לחשוב על זה
] ההופעה הכי טובה שראית: של המגמה שלנו ברור! חח סתם הממ לאיודעת נו דיסק אהוב: כלמני נשיא: זה ששבר ת'שיא!
סלט:של מקס ברנר
בשר: כנפיים
תוספת לפיצה:בולגרית ארץ:נהדרת [לא] עיר: מקום אהוב: ריח: רעש: טעם: רגש: מספר:2\3\4 ספר: אני קוראת עכשיו חלומות ראווה סבתא: דגנים: דברים פחות אהובים- אוטו: שנתקע צבע: צהוב מורה: כולם שיעור: כולם יום בשבוע: כולם חח חג: פסח[!!] עונה: חורף חודש: ספורט: קבוצת ספורט: סרט:החבר הכי טוב שלי!! אל תלכו לזה בחיים!! שחקנ/ית: תוכנית: אתר: אוכל:חומוס שתיה: מיץ חמוציות-?- להקה: טיפקס זמר: מושיק עפיה זמרת: שרית חדד חיה: יתוש!!! אלוהים כמה עקיצות יש עלי בזה הרגע! חנות: של דברים לבית כאלה של זקנים מילה: הופעה שהיית בה: דיסק: סלט: עם טונה ארץ: עיר: מקום להיות בו: ריח: רעש: . רגש: תאריך: ספר: דגנים: ב24 שעות אחרונות- היתה לך שיחה רצינית:לא חיבקת מישהו: כן בכית: כן צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק:כן קנית משהו:לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש:כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... השתמשת בסמים?לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות?לא נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? בערך ראית את הבית הלבן?לא עישנת? לא שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו?כן התנשקת צרפתית? הזדיינת?לא ביקרת בארץ אחרת? לא צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? לא שטת?כן נסעת ברכבת?כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט?כן
שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה?כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?לא
דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)?כן עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה?כן יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן?לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור?כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? כן אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב?לאיודעת רצית להרוג מישהו?כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? הא? הלכת מכות? כן זה או זה- מועדון או מסיבה פרטית?מסיבה פרטית במועדון קפה או תה?תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות?לוקחת בקלות חתולים או כלבים? לאיודעת אוכל או ממתקים? ממתקים
קרמבו וניל או מוקה?וניל! חורף או קיץ?קיץ!!! מה או מי היית רוצה...? להרוג: בנתיים אפחד לשמוע:לאיודעת להיות כמו: הדבר האחרון ש: קניתי: ממ ארטיק ביום רביעי! קראתי:את הכתבה על הישרדות
עשיתי: ניקיתי 1\4 חדר מקודם, בניתי פעולה.. סרט אחרון שראיתי?החבר הכי טוב שלי!! אל תלכו לזה
מספר אחרון שחייגתי: למור דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי: סוכריה פעם אחרונה שבכיתי: מקודם פעם אחרונה שצחקתי: כנל הבנאדם האחרון שנישקתי: לאזוכרת הבחור האחרון שדיברת איתו:חוגי
שם מלא: לירון תאריך לידה: 24.9.90 מין: נקבה בית: גדול:] איפה עוד גרת?בירושלים מזל: מאזנים מידת נעליים:38 גובה: מוצא: חצי מרוקאית חצי תוניסאית חיות מחמד: כלב ודגים אחים:2 אחים ואחות צבע שיער: שורשים חומים עד האמצע בערך והשאר באדום בהיר כזה-כתום אורך שיער: ארוך ממש צבעת פעם את השיער?אהא באיזה צבע? : אדום, בלונדיני כיתה: יא'5 תחביבים: לרקוד צופים מוזיקה: ישראלי להקה: איזה שפות אתה מדבר?עברית אוהב ספורט? מדי פעם איפה נולדת? בהדסה אתה בן אדם של לילה או של יום? תלוי רגיש לדגדוגים? כן מאמין באלוהים? כן יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן מה הם? יש לך גשר?לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? משקפיים, רק בבית ובנהיגה