~שאלון~

LadyFlame123

New member
../images/Emo13.gif

שם מלא: אנה גונצ'רוב תאריך לידה: 4.12.1991 מין:
בית: יפו
איפה עוד גרת? רוסיה מזל: קשת מידת נעליים: 39 גובה: 166 ככה מוצא: רוסיה חיות מחמד: חתולה ודגים אחים: אחות קטנה צבע שיער: חום אורך שיער: עד אמצע הגב צבעת פעם את השיער? גוונים ושטויות כאלה
באיזה צבע? : בלונדיני, אדום כיתה: יא'... תחביבים: נמנמ לרקוד, להסתובב עם חברים מוזיקה: היפ הופ ורוק להקה: הרבה איזה שפות אתה מדבר? אממ באמת מדברת רוסית ועברית.. ויש גם אנגלית וזה אוהב ספורט? פסדר..די מיותר איפה נולדת? רוסיה אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה..כ"כ רגיש לדגדוגים? יאפ מאמין באלוהים? סוג של יש לך כינויים נוספים באינטרנט? אמממ לא נראלי מה הם? יש לך גשר? אף פעם לא היה יש לך משקפיים/עדשות מגע?נופ מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אנה הגדולה
איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? לא יודעת XD מה הדבר הכי מביך שקרה לך? הרבה
איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? נו מה זה השאלות האלה מה הדבר הכי חשוב לך? חברים שלי יש חבר/חברה/קראש? נופ ממה אתה הכי פוחד? להשאר לבד מאמינה באהבה וירטואלית: ממש לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? על התחת
על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על דברים שלא היה לי זמן לחשוב עליהם באותו יום למה אתה הכי מתנגד? לא יודעת אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? סבבה לי להיות עצמי פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? מהפורום וזהו מאמינה באהבה ממבט ראשון? הידלקות יותר מה הדבר שעושה אותך מאושרת? הרבה דברים כשיש לך אהבה את נאמנה? יאפ את אוהבת ילדים? כשהם רק באים לבקר את ותרנית או עקשנית? תלוי במצב אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?
לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? אם הוא כבר לא מצא חן בעיני, אז הוא לא יכבוש את ליבי, אבל אני אדבר איתו בכל מקרה. החיים טובים לדעתך? סבבה היחסים עם ההורים טובים? סבירים לבוש: עכשיו? סטייל הפועל ת"א
. גופייה אדומה, חזיה אדומה, ג'ינס לבן ואולסטאר.. איפור: אממ מסקרה דברים אהובים - מאכל: כל מה שמתוק בערך שתיה: קולה המקום האהוב לחופשה: לא יודעת טעם גלידה אהוב: שוקולד פרי אהוב: תותים ממתק: דובוניםםםם
מכונית: נמממ שיעור: חופשי חג: פסח, אבל לא השנה.. היום הכי אהוב בשבוע: שישי צבע: מתלבטת בין ירוק לאדום. מגזין: נופ שם לבת: ליאן
שם לבן: לא יודעת קבוצת ספורט אהובה: אין חודש אהוב: אוגוסט או משו ספורטאי/ת אהוב:נופ שחקנית אהובה: שחקן אהוב: . תוכנית אהובה בטלוויזיה: האנטומיה של גריי, נמלטים, הירוז וכו' אתר אהוב: לא יודעת חיה אהובה: כלבים! חבר לאימייל: מה? בדיחה: פומפה אומר הרבה: אממ מילה אהובה:
נעליים: מה איתם? תחנת רדיו: לא שומעת חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראית: מרוסיה באהבה 2007
. לא הייתי בהרבה הופעות דיסק אהוב: אין לי דיסקים נשיא: סלט:בעע בשר: עוף תוספת לפיצה: הרבה גבינהההה ארץ: נמממ עיר: ת"א - בת ים
מקום אהוב: לא יודעת .הסביבה ריח: בשמים של גברים
רעש: רעש אהוב?
טעם: מתוק רגש: שמחה או משו מספר: 6 ספר: לא קוראת יותר מדי סבתא:טוב דגנים: אהא דברים פחות אהובים-חופר ב24 שעות אחרונות- היתה לך שיחה רצינית: כה חיבקת מישהו: כה בכית: לא צחקת: הרבה
גרמת למישהו לצחוק: אולי
קנית משהו: אממ קולה הסתפרת: לא. מחר
הרגשת טיפש: מהדברים שאני צוחקת עליהם.. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: עם חברים התגעגעת למישהו:לא האם אי פעם... השתמשת בסמים?לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? כהההההה נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? האמת שכן היית מאוהב? לא ראית את הבית הלבן? לא עישנת? כן שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול?כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו?כן התנשקת צרפתית? כן הזדיינת?
הבוטות.. ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? לא טסת? כן שטת?לא נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא נראלי הכנת אתר אינטרנט? בטיפו
. אי אפשר באמת לקרוא לזה אתר.. שיחקת בברביות? יאפ נשארת ער כל הלילה?כה דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?
החדר שלי יחסית נקי דיברת בשיעור? יאפ פחדת מהחושך? כשהייתי קטנה.. היית בבית חולים (לא לביקור)? נופ עשו לך תפרים? נופ זרקת מישהו והתחרטת על זה? נופ יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? נופ שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כמעט השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?
כן פגשת סלבריטי? לא הייתי קוראת להם סלבריטי.. עברת על החוק? בקטנות אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? לא שנאת את עצמך? לא נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? לא שידוע לי רצית להרוג מישהו? כה נפלת מכסא? כה
נתת למישהו לאפ דאנס? אממממ לא הלכת מכות? פעם.. זה או זה- מועדון או מסיבה פרטית? מועדון, אבל עם חברים קפה או תה? קפה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? תלוי במה חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? ממתקים קרמבו וניל או מוקה?וניל חורף או קיץ? קיץ ויאללה ביי

P i x i e s

New member
למה אני תמיד מתחמקת מדברים שצריך לעשות?

השאלונים האלה מצילי חיים
שם מלא: יובל תאריך לידה: 25.3.91 מין: נקבה בית:
יהוד איפה עוד גרת? גבעתיים מזל: טלה מידת נעליים: 41 גובה: 1.70.. משהו כזה מוצא: מרוקאית-פולנייה-בולגרית חיות מחמד:
אחים: אחד גדול בן 21 צבע שיער: חום אורך שיער: בינוני-ארוך צבעת פעם את השיער? גוונים באיזה צבע? : בלונד-שמש כיתה: י"א תחביבים: גיטרה, קריאה, מחשב, שופינג מוזיקה: הרבה להקה: כנסיית השכל, AIR איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, ספרדית, מבינה (!! רק מבינה) אספרנטו אוהב ספורט? לא ממש איפה נולדת? תל אביב אתה בן אדם של לילה או של יום? אממ תלוי מתי רגיש לדגדוגים? חח קצת מאמין באלוהים? כן יש לך כינויים נוספים באינטרנט? jubie אבל זה גם במציאות מה הם? יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? כן מה תרצה להיות כשתהיה גדול? עיתונאית, ברמנית, דיילת
איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? היום שהיה אחרי שנפרדנו באוקטובר מה הדבר הכי מביך שקרה לך? כל מיני איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? הדייט הראשון והיום שאחרי מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה, אהבה יש חבר/חברה/קראש? כן ממה אתה הכי פוחד? שחבר זה מושג נזיל מדי מאמינה באהבה וירטואלית: לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? אצלו
על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על מה שהיה באותו יום, מה צריך לעשות מחר למה אתה הכי מתנגד? אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת?
כשיש לך אהבה את נאמנה? כן את אוהבת ילדים? כן את ותרנית או עקשנית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? מממ החיים טובים לדעתך? לחלקינו היחסים עם ההורים טובים? כן לבוש: גופיה ורודה וזהו. חם ליP: איפור: - דברים אהובים - מאכל: פסטה שתיה: מיץ תפוחים המקום האהוב לחופשה: ארה"ב טעם גלידה אהוב: שוקולד פרי אהוב: ענבים ממתק: שוקולד מכונית: PT CRUISER של קרייזלר...מיאו שיעור: קולנוע חג: פסח כי יש מלא חופש... לא השנה
היום הכי אהוב בשבוע: שישי צבע: סגול מגזין: COSMO שם לבת: יעל שם לבן: תום קבוצת ספורט אהובה: מכבי חיפה? חחח לאדעת חודש אהוב: יולי-אוגוסט ספורטאי/ת אהוב: שחקנית אהובה: נטלי פורטמן שחקן אהוב: . ג'וד לאו תוכנית אהובה בטלוויזיה: שנות ה70 אתר אהוב: פייסבוק חיה אהובה: כלב חבר לאימייל: בדיחה: אומר הרבה: תכל'ס מילה אהובה: נעליים: טבע נאות תחנת רדיו: גלגלגלגלגל"צ חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראית: מג'יקל דיסק אהוב: יש מלא... הנחרש הנוכחי הוא אוטוביוגרפיה נשיא: סלט: בשר: צמחונית תוספת לפיצה: ארץ: ישראל שלי יפה וגם פורחת עיר: ת"א, ירושלים מקום אהוב: הכי הכי הכי? ניו יורק P: ריח: דלק
רעש: טעם: שוקולד רגש: אהבה מספר:3 ספר: ג'ורג'יה ניקולסון סבתא: רוז'ה... חח דגנים: פרוסטיס דברים פחות אהובים- אוטו: מתפרק צבע: חרדל מורה: לספורט שיעור: ספורט יום בשבוע: שני חג: עונה: חודש: ספורט: קבוצת ספורט: סרט: שחקנ/ית: תוכנית: אתר: אוכל: שתיה: להקה: זמר: . זמרת: חיה: חנות: מילה: הופעה שהיית בה: דיסק: סלט: ארץ: עיר: מקום להיות בו: ריח: רעש: . רגש: תאריך: ספר: דגנים: |

P i x i e s

New member
2

ב24 שעות אחרונות- היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן בכית: כן צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו:כן האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? לא נזרקת על ידי מישהו? כן מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? בלית ברירה היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? כן עישנת? כן שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו?כן התנשקת צרפתית? כן הזדיינת?כן ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת?כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כןןןן דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? חדר מיון עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? כן יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?לא פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? כן אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? כן רצית להרוג מישהו?כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? לא הלכת מכות? כן זה או זה- מועדון או מסיבה פרטית? מועדון קפה או תה?קפה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? שלמות חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה? וניל חורף או קיץ? לא בטוחה מה או מי היית רוצה...? להרוג: לשמוע: תום להיות כמו: תום הדבר האחרון ש: קניתי: חולצה וקשת קראתי: סיימתי את "שבוע באמצע החיים" של ליעד שהם, מתקרבת לסוף "שנת הכן" של מריה דווהאנה משהו עשיתי: כתבתי חומרים לתוכנית של מחר סרט אחרון שראיתי? קליק מספר אחרון שחייגתי: של אוריאנה דבר אחרון ששתיתי: קולה דבר אחרון שאכלתי:פסטה פעם אחרונה שבכיתי: אתמול פעם אחרונה שצחקתי: אתמול הבנאדם האחרון שנישקתי: תום הבחור האחרון שדיברת איתו:המורה לנהיגה? חח |סדגש

התחמקות מתנ"ך (שאני לא יכולה להרשות לעצמי,

אבל כבר אין לי כוח...) שם מלא: טלטול תאריך לידה: 19.11.1991 מין: נ' בית: פרטי XD איפה עוד גרת? באותה שכונה כמה רחובות ליד מזל: עקרב מידת נעליים: 37 בערך גובה: 1.50 מוצא: רומניה שלמה :p חיות מחמד: כלב ודגים אחים: 2 צבע שיער: חום כהה אורך שיער: עד קצת אחרי הכתפיים צבעת פעם את השיער? לא כיתה: יא' 6 תחביבים: כדורסל, שחיה, אופניים, גיטרה, אורגנית, מחשב מוזיקה: הכל חוץ ממזרחית איזה שפות אתה מדבר? יותר מדי. אממ, עברית, אנגלית, רומנית, יש מצב לטיפה ערבית וספרדית אוהב ספורט? תלוי מה איפה נולדת? בבי"ח אתה בן אדם של לילה או של יום? יום רגיש לדגדוגים? כן מאמין באלוהים? לא יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? כן מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אין לי מושג איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? יש הרבה כאלה מה הדבר הכי מביך שקרה לך? קרו יותר מדי איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? לא זוכרת, לא נראה לי שהיה כזה מה הדבר הכי חשוב לך? החיים יש חבר/חברה/קראש? לא ממה אתה הכי פוחד? מוות וג'וקים מאמינה באהבה וירטואלית: לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על כמה שאני עייפה למה אתה הכי מתנגד? עישון, אלכוהול, רצח אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? לא יודעת פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? לא מה הדבר שעושה אותך מאושרת? שומדבר כשיש לך אהבה את נאמנה? כן את אוהבת ילדים? לא ממש את ותרנית או עקשנית? ותרנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? כן, למה לא החיים טובים לדעתך? לא ממש היחסים עם ההורים טובים? כן לבוש: בכלליות כמעט הכל אצלי הולך עם ג'ינס, כרגע אני עם חולצת ביתספר וג'ינס איפור: כרגע בלי, מתי שבא לי עיפרון שחור דברים אהובים - מאכל: פיצה שתיה: ספרייט המקום האהוב לחופשה: כל מקום שקט טעם גלידה אהוב: שוקולד פרי אהוב: תפוח ממתק: סוכריות גומי שיעור: אין חג: שום חג היום הכי אהוב בשבוע: שבת צבע: כחול (או אדום, זה תלוי במצב רוח שלי) שם לבת: עדן שם לבן: שחר חודש אהוב: נובמבר תוכנית אהובה בטלוויזיה: האוס
אתר אהוב: וואלה כיף XD חיה אהובה: כלב אומר הרבה: הא?! מילה אהובה: סעמק נעליים: ספורט תחנת רדיו: 100 FM או 91.8 FM חדר בבית: שלי נשיא: פרס XD סלט: פירות שאני מכינה בשר: איכ, אני אוכלת רק כי אני חייבת תוספת לפיצה: פטריות ארץ: רומניה עיר: מגוריי :p מקום אהוב: החדר שלי ריח: הבושם שלי, ג'דור של דיור רעש: איכס רעש טעם: מתוק מספר: 10 ספר: יש המוןןןן סבתא: נו באמת דגנים: עוגיייי דברים פחות אהובים- צבע: צהוב, איכס מורה: המורים שלי סבבה דווקא שיעור: כולם יום בשבוע: כולם חוץ משבת חג: אין עונה: חורף וקיץ, קר מדי וחם מדי ספורט: כמעט כל ספורט סרט: אימה למיניהם אוכל: דגים חיה: ג'וק נחשב? חח אם לא אז חתולים מילה: מטומטם, איזו מילה מטומטמת ארץ: הארצות שכולם לא אוהבים עיר: כנ"ל ריח: נו, נחשו. ריחות לא נעימים XD רעש: מכוניות וצעקות, זה יכול לשגע אותי רגש: אהבה, זה מציק ספר: גם, ספרי אימה דגנים: כל הגרנולות האלה ב24 שעות אחרונות- היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: כן בכית: לא, אבל זה עומד לקרות צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: לא התגעגעת למישהו: לא האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? כן נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? לא ראית את הבית הלבן? כן עישנת? לא שתית אלכוהול? לא עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? לא הזדיינת? לא ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? חח האמת שלא דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? לא שידוע לי זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כמעט השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? אממ, לא פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? לא אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? אני מקווה שלא כי אז איזה חראית אני, אבל כנראה שכן רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? לא הלכת מכות? כן זה או זה- מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית קפה או תה? תה מבחינת טעם, קפה מבחינת ריח שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? לשלמות, אבל זה לא הולך חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? ממתקים קרמבו וניל או מוקה? וניל חורף או קיץ? אם כבר אז חורף מה או מי היית רוצה...? להרוג: לא הורגת הדבר האחרון ש: קניתי: לא זוכרת קראתי: סיכומים בתנ"ך עשיתי: למדתי למבחן בתנ"ך סרט אחרון שראיתי? למראית עין, אבל לא הכל מספר אחרון שחייגתי: של אבא דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי: פתיתים פעם אחרונה שבכיתי: לפני כמה ימים פעם אחרונה שצחקתי: היום הבנאדם האחרון שנישקתי: לא זוכרת הבחור האחרון שדיברת איתו: אממ ידיד מה, זהו?....

אין לי כוח להמשיך לסדר

שם מלא: ירדן תאריך לידה: 24.7.91 מין: נקבה בית: מה איתו? איפה עוד גרת? בבית הזה. מזל: אריה מידת נעליים: 36 גובה:1.63 וחצי מוצא: ישראלית
חיות מחמד: היו אחים: 2 צבע שיער: חום אורך שיער: ארוך צבעת פעם את השיער? כן באיזה צבע? : סגול כחול ואדום כיתה: י"א תחביבים: גיטרה, צילום, ספרים מוזיקה:
להקה: נייטוויש, לינקין ועוד איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, ואני מבינה קצת ספרדית אוהב ספורט? כן איפה נולדת? בבית חולים אתה בן אדם של לילה או של יום? תלוי מתי
רגיש לדגדוגים? מאוד מאמין באלוהים? אממ כן בערך יש לך כינויים נוספים באינטרנט? ממ מה הם? יש לך גשר? כן יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? שחקנית איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? לא יודעת מה הדבר הכי מביך שקרה לך? קרו הרבה איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? לא יודעת מה הדבר הכי חשוב לך? הרבה יש חבר/חברה/קראש? לא ממה אתה הכי פוחד? לא להגשים את החלומות מאמינה באהבה וירטואלית: אממ אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב?
על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על היום שהיה למה אתה הכי מתנגד? סיגריות! אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אחי פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? לא ממש מה הדבר שעושה אותך מאושרת? מוזיקה והאושר של אחרים כשיש לך אהבה את נאמנה? כן את אוהבת ילדים? כן את ותרנית או עקשנית? תליו מתי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? יש סיכוי החיים טובים לדעתך? לפעמים היחסים עם ההורים טובים? ברובם לבוש: זרוק איפור: לא דברים אהובים - מאכל: בורגר שתיה: נסטי המקום האהוב לחופשה: כינרת באוהלים טעם גלידה אהוב: אין ספציפי פרי אהוב: הכל!!!!!!! ממתק: אממ מכונית: ג'יפ, כדי לעשות טיולי ג'יפים! שיעור: תיאטרון מעשי חג: פורים! היום הכי אהוב בשבוע: שבת צבע: כחול מגזין: אממ שם לבת: אממ שם לבן: יש מלא קבוצת ספורט אהובה: מכבי תל אביב! חודש אהוב: יולי ספורטאי/ת אהוב: אין שחקנית אהובה: אמה ווסטון שחקן אהוב: אורלנדו בלום תוכנית אהובה בטלוויזיה: יש מלא! אתר אהוב: תפוז? חיה אהובה: כלב חבר לאימייל:
בדיחה: אומר הרבה: מילה אהובה: נעליים: ספורט תחנת רדיו: גל"צ חדר בבית: חדרי
ההופעה הכי טובה שראית: נייטוויש! דיסק אהוב: צרובים
נשיא: =\ סלט: ירקות!!!!!! בשר: בורגר תוספת לפיצה: חריף ארץ: אממ עיר: אמ מקום אהוב: ים ריח: של כביסה!!! רעש: מוזיקה טעם: טעים רגש: שמחה מספר: 1 ספר: הארי פוטר סבתא: שלי דגנים: קורנפלקס דברים פחות אהובים- אוטו: נמוך. כל אוטו נמוך כמו פג'ו 106 זה מעפן! צבע: אממ מורה: היסטוריה שיעור: היסטוריה יום בשבוע: שלישי חג: פסח עונה: סתיו חודש: אממ ספורט: כדורסל
כדורגל
קבוצת ספורט: אממ סרט: =\ חנות: מותגים :=\
מילה: הופעה שהיית בה: נייטוויש! דיסק: סלט: ארץ: עיר: מקום להיות בו: ריח: מסריח
דגנים: ב24 שעות אחרונות- היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן בכית: כמעט צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: לא האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? בערך נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא שידוע לי נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? בטח היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? בטלוויזיה עישנת? לא שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו?לא התנשקת צרפתית? לא הזדיינת? לא ביקרת בארץ אחרת? כן!! צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת? לא נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? לא שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? בערך דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן יותר מידי עשו לך תפרים? כן, בשפה ובראש זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? בטח. מלחמות אוכל!!!
פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? כן אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? אין לי מושג רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? מה? הלכת מכות? כן זה או זה- מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית קפה או תה?תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? קלות + חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה? וניל חורף או קיץ? אמממ :-\ מה או מי היית רוצה...? להרוג: מורים כלשהם לשמוע: מוזיקה
להיות כמו:
הדבר האחרון ש: קניתי: לא זוכרת קראתי: ראש1 עשיתי: סידרתי את החדר סרט אחרון שראיתי? פאטץ' אדמס מספר אחרון שחייגתי: לאחי דבר אחרון ששתיתי: פטל דבר אחרון שאכלתי: אורז עם שועית פעם אחרונה שבכיתי: לפני יומיים פעם אחרונה שצחקתי: לפני שעה הבנאדם האחרון שנישקתי: לא נישקתי הבחור האחרון שדיברת איתו: אמממ נראה לי שחיים

אלין,כפרעליך../images/Emo47.gif

שם מלא: בר אביגל תאריך לידה: 1.10 מין:זכר בית:גבעתיים איפה עוד גרת?גבעתיים אחר! מזל:נאחס.<מאזניים.> מידת נעליים:46,משהו כזה. גובה:גם לא בטוח.בסביבות ה1.78. מוצא:1/2 גרמני,בולגרי ומרוקאי. חיות מחמד:חתולה.קוראים לה אינדירה. אחים:אחות. צבע שיער:ג'ינג'י. אורך שיער:כתפיים. צבעת פעם את השיער?
באיזה צבע?:- כיתה:י"א2. תחביבים:גיטרה,מוזיקה,מחשב,חברים. מוזיקה:
להקה:בקרוב תהיה! איזה שפות אתה מדבר?עברית,אנגלית,ואצטקית קדומה. אוהב ספורט?אמביוולנטי. איפה נולדת?בישראל. אתה בן אדם של לילה או של יום?אני בן אדם. רגיש לדגדוגים?
מאמין באלוהים?יכול להיות שכן,יכול להיות שלא.מה שבטוח-אולי! יש לך כינויים נוספים באינטרנט?כן. מה הם?Diversion. יש לך גשר?לא. יש לך משקפיים/עדשות מגע?לא. מה תרצה להיות כשתהיה גדול?בחיים? איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך?היו כמה,עזבו שטויות. מה הדבר הכי מביך שקרה לך?כנ"ל. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך?הו.אמממ...לא יודע.היו כמה,עזבו שטויות. מה הדבר הכי חשוב לך?מעיין. יש חבר/חברה/קראש?מעיין! ממה אתה הכי פוחד?לא יודע.אני אדע כשאני אתקל בזה. מאמינה באהבה וירטואלית:לא. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם?מחליף בין הנוכחיות להן,כל פעם זוג אחר. על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון?על דברים שמטרידים אותי. למה אתה הכי מתנגד?לא יודע. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית?ג'ימי הנדריקס! פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט?בתוך האינטרנט?לא חושבOם מאמינה באהבה ממבט ראשון?
מה הדבר שעושה אותך מאושר?למלא שאלונים כאלו.כןכן. כשיש לך אהבה אתה נאמן?כמובן. אתה אוהב ילדים?לא במיוחד. אתה ותרן או עקשן?עקשן.בואנה,שאלונים שבנויים לנשים זה מרגיז. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?לא. ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך?אם היא לא מוצאת חן בעיני,מה הטעם? החיים טובים לדעתך?
היחסים עם ההורים טובים?
לבוש:בגדים. איפור:
דברים אהובים - מאכל:מזון. שתיה:משקה. המקום האהוב לחופשה:חו"ל רנדומלי. טעם גלידה אהוב:טעים! פרי אהוב:תפוח. ממתק:עוגיות HIT! מכונית: שיעור:אנגלית. חג:פורים/ל"ג בעומר/יום העצמאות. היום הכי אהוב בשבוע:שישי! צבע:כחול. מגזין:guitar! שם לבת:נמאס לי.__. שם לבן: קבוצת ספורט אהובה: חודש אהוב: ספורטאי/ת אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: . תוכנית אהובה בטלוויזיה: אתר אהוב: חיה אהובה: חבר לאימייל: בדיחה: אומר הרבה: מילה אהובה: נעליים: תחנת רדיו: חדר בבית: ההופעה הכי טובה שראית: דיסק אהוב: נשיא: סלט: בשר: תוספת לפיצה: ארץ: עיר: מקום אהוב: ריח: רעש: טעם: רגש: מספר: ספר: סבתא: דגנים: דברים פחות אהובים- אוטו: צבע: מורה: שיעור: יום בשבוע: חג: עונה: חודש: ספורט: קבוצת ספורט: סרט: שחקנ/ית: תוכנית: אתר: אוכל: שתיה: להקה: זמר: . זמרת: חיה: חנות: מילה: הופעה שהיית בה: דיסק: סלט: ארץ: עיר: מקום להיות בו: ריח: רעש: . רגש: תאריך: ספר: דגנים: ב24 שעות אחרונות- היתה לך שיחה רצינית: חיבקת מישהו: בכית: צחקת: גרמת למישהו לצחוק: קנית משהו: הסתפרת: הרגשת טיפש: דיברת עם מישהו שאתה אוהב: התגעגעת למישהו: האם אי פעם... השתמשת בסמים? אכלת קופסא שלמה של עוגיות? נזרקת על ידי מישהו? מישהו בגד בך? נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? היית מאוהב? ראית את הבית הלבן? עישנת? שתית אלכוהול? עישנת מריחואנה? שיחקת מונופול? ראית טיטאניק? נישקת מישהו? התנשקת צרפתית? הזדיינת? ביקרת בארץ אחרת? צבעת בספר צביעה? עשית אמבטיית קצף? טסת? שטת? נסעת ברכבת? רכבת על פיל? הכנת אתר אינטרנט? שיחקת בברביות? נשארת ער כל הלילה? דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? דיברת בשיעור? פחדת מהחושך? היית בבית חולים (לא לביקור)? עשו לך תפרים? זרקת מישהו והתחרטת על זה? יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? שיקרת? נרדמת בשיעור? השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? פגשת סלבריטי? עברת על החוק? אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? שנאת את עצמך? נשבר לך הלב? שברת למישהו את הלב? רצית להרוג מישהו? נפלת מכסא? נתת למישהו לאפ דאנס? הלכת מכות? זה או זה- מועדון או מסיבה פרטית? קפה או תה? שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? חתולים או כלבים? אוכל או ממתקים? קרמבו וניל או מוקה? חורף או קיץ? מה או מי היית רוצה...? להרוג: לשמוע: להיות כמו: הדבר האחרון ש: קניתי: קראתי: עשיתי: סרט אחרון שראיתי? מספר אחרון שחייגתי: דבר אחרון ששתיתי: דבר אחרון שאכלתי: פעם אחרונה שבכיתי: פעם אחרונה שצחקתי: הבנאדם האחרון שנישקתי: הבחור האחרון שדיברת איתו:

Aline In Chains

New member
../images/Emo44.gif../images/Emo41.gifplayground

שם מלא: אלין לייבל\כץ
תאריך לידה: 05.02.91 מין: נקבה. בית: בארשבע? איפה עוד גרת? בארשבע? מזל: דלי
מידת נעליים:38-39 גובה: 1.70 מוצא: שלושתרבע רוסיה ורבע פולניה חיות מחמד: רותם:) אחים:נה. צבע שיער: שטני. אורך שיער: ארוך. צבעת פעם את השיער? חס וכרפס. באיזה צבע? : לאאא. כיתה: יא'. תחביבים: נגינה,ציור,שינה. מוזיקה: מטאל בעיקר. להקה: אופת' וקווין. איזה שפות אתה מדבר? תאילנדית אוהב ספורט? ממש לא. איפה נולדת? בית חולים
אתה בן אדם של לילה או של יום? לא יודעת, שניהם. רגיש לדגדוגים? אהא. מאמין באלוהים? לא יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן מה הם?אופת' ולין. יש לך גשר?לא. יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? מעצבת אופנה\פנים.. או למכור מטריות בשוק..2 בעשר. (בר
) איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? כשההורים שלי טבעו ונשארתי לבד בחוף. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? יש מלא. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? נה. לא זוכרת. מה הדבר הכי חשוב לך? רותם? משפחה? יש חבר/חברה/קראש? ישיש
ממה אתה הכי פוחד? לאבד אותו,מוות. מאמינה באהבה וירטואלית: לא? אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בתחת על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על היום. למה אתה הכי מתנגד? סיגריות וסמים. פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? המון. מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן. מה הדבר שעושה אותך מאושרת? הוא:] כשיש לך אהבה את נאמנה? אופקורס את אוהבת ילדים? חחחח לא כזה. את ותרנית או עקשנית? תלוי :p החיים טובים לדעתך? סבירים. היחסים עם ההורים טובים? בסססדר לבוש: נוח , פשוט? איפור: איכ. דברים אהובים - מאכל: מקדונלדס. שתיה: מים ונסטי. המקום האהוב לחופשה: מקום שהוא לא ב"שXD טעם גלידה אהוב: וניל עוגיות!!!! פרי אהוב: איכס. ממתק:
. מכונית: איכ. שיעור: אומנות. חג: פורים? פסח? היום הכי אהוב בשבוע: שישי אחרי בצפר.XD צבע: שחור ירוק וסגול. מגזין: נה, לא קוראת. שם לבת: אליס,איב,גרייס,מאי\ה. שם לבן: דילן,איב,עמית,תום. חודש אהוב: פברואר. שחקן אהוב: . ג'וני דפ. חיה אהובה: כולם. אומר הרבה: אמאשלך. מילה אהובה: לא חשבתי עלזה. נעליים: אולסטר? ההופעה הכי טובה שראית: כל ההופעות של דיסוננט
דיסק אהוב: של ג'ף. תוספת לפיצה: זיתים. ארץ:אנגליה? עיר: תל אביב, לונדון? מקום אהוב: חיפה. ריח: השיער של רותם. רעש: מוזיקה? טעם: הכל חוץ מחריף. רגש: אהבה. מספר:13 ספר: אליס בארץ הפלאות. דגנים:כריות,פיטנס עם דבש
. ב24 שעות אחרונות- היתה לך שיחה רצינית: לא ממש. חיבקת מישהו: אבא. בכית: לא. צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו:לא הסתפרת: לא;[ הרגשת טיפש: קצת דיברת עם מישהו שאתה אוהב: אהא
. התגעגעת למישהו:מאד. האם אי פעם... השתמשת בסמים?
אכלת קופסא שלמה של עוגיות? כןכןכן. נזרקת על ידי מישהו? כנראהXD מישהו בגד בך? לא שידוע לי. נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? הרבה. היית מאוהב? כן. ראית את הבית הלבן? לא? עישנת? כן. שתית אלכוהול? לא עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו?כן התנשקת צרפתית? כן הזדיינת?:) ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת?כן נסעת ברכבת? יותר מידי חחח. רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות? עד כיתה ז' XD עם נוי!! נשארת ער כל הלילה? כן. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן, גם מתחת לשמיכה. דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? לא ממש. עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא. יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור?כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? כן אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?כן שנאת את עצמך? יותר מידי. נשבר לך הלב? כן. שברת למישהו את הלב? כנראה. רצית להרוג מישהו?כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? האע? הלכת מכות? כן הדבר האחרון ש: קניתי: שימלה ומצלמה:] קראתי:את השאלון הזה. עשיתי: אכלתי. סרט אחרון שראיתי?לא זוכרת. מספר אחרון שחייגתי: של חברה. דבר אחרון ששתיתי: מים. דבר אחרון שאכלתי:צום. פעם אחרונה שבכיתי: לפני 2 דקות. פעם אחרונה שצחקתי: לא זוכרת. הבנאדם האחרון שנישקתי: רותם. הבחור האחרון שדיברת איתו:רותם.

Aline In Chains

New member
חחחחח אבל מזה משנה!!

המילה קשיש היא מילה יומית ושימושית יותר
, זה אפילו כתוב באתר ששמת פה.

prinsezayuli

New member
אוקי, אז? XD

עדיין לא ידעת מה זה ישיש..זה שבסביבה שלך לא משתמשים במילה הזו לא אומר שאת לא אמורה לדעת מה היא אומרת.

dcohn

New member
cause every line on your face

makes a beautiful maze ...for my eyes to trace
שם מלא: דורין תאריך לידה: 7.11 מין: נ' בית: ? איפה עוד גרת? ברמא"ג. מזל: עקרב
מידת נעליים: 40 גובה: מטר שישים ומשהו? מוצא: חצי גרמניה רבע אוסטרית ורבע צברית דור 5 בארץ
חיות מחמד: אין
אחים: יש אחד. גל. צבע שיער: שחור [שאני טוענת שבקיץ הוא נוטה לחום. אבל לא.] אורך שיער: עכשיו קצר יחסית לתמיד. צבעת פעם את השיער? לא באיזה צבע? : כיתה: נחשו תחביבים: ריקודים סלונים וציור שבלולים סקסים מוזיקה: ג'ייסון מראז ודומיו. להקה: עזבותי איזה שפות אתה מדבר? אנגלית ועברית. צרפתית חלקית, ספרדית טיפה.. אני מבינה הרבה שפות בכלליות.. אוהב ספורט? פעם ב.. איפה נולדת?
אתה בן אדם של לילה או של יום? תלוי בתקופה. בדר"כ לילה. רגיש לדגדוגים?
מאמין באלוהים? אלוהים לא מאמין בי
יש לך כינויים נוספים באינטרנט? דרקון?
מה הם? יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? מה שיוביל אותי הגורל.. או שטות כזו איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? =[ מה הדבר הכי מביך שקרה לך?
אחד.? איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? אמממממ כרגע לא זוכרת, אבל קרה כמה פעמים שאמרתי על ימים שהם הכי טובים בחיים שלי.. מה הדבר הכי חשוב לך? אחשלי. סעמק איתו. יש חבר/חברה/קראש? קראש. ממה אתה הכי פוחד? אנסים :S מאמינה באהבה וירטואלית: לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? לאיודעת על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על דברים טובים למה אתה הכי מתנגד? אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית?
פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט?
מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן. זה לא משהו הקטע הזה. מה הדבר שעושה אותך מאושרת? לאיודעת... כשיש לך אהבה את נאמנה?
את אוהבת ילדים? תלוי איזה. את ותרנית או עקשנית? עקשנית. אמרתי מזל עקרב או לא אמרתי מזל עקרב?
אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? למה לי? ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? אולי... החיים טובים לדעתך? מדי פעם היחסים עם ההורים טובים?
לבוש: ג'ינס וחולצה. איפור: לא כ"כ דברים אהובים - מאכל: שוקולד. שתיה: קולה המקום האהוב לחופשה: טוסקנה. ופריז. ופינלנד. והכי אני רוצה לונדון. וניו יורק. טעם גלידה אהוב: משתנה.. פרי אהוב:
? ממתק: שוקולד. מכונית: של אמא [פיג'ו 307]!
. של אבא [מיצובישי לאנסר?] סתם קקי!. (וכשיהיה לי רשיון יתנו לי לנהוג על המיצובישי=\) שיעור: צרפתית הכי מצחיק בארץ. וגם היציאות של בנות מסויימות בשיעורי ביולוגיה. פוף! חג: פורים או משהו היום הכי אהוב בשבוע: שישי או שבת צבע: נחשוב על זה מגזין: שם לבת: היה לי שם, שכחתי. גלי! (אבל יש לי בת דודה כזאת) שם לבן: יונתן (נדוש אבל יפה), עידן, גיא, אופיר (ויש לי בני דודים כאלה
) קבוצת ספורט אהובה: מי שמנצחת. חודש אהוב: נובמבר. ספורטאי/ת אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: . תוכנית אהובה בטלוויזיה: אבודים, גברים על עצים.. מה עוד
אתר אהוב: פייסבוק
חיה אהובה: כלב. שאין לי.
חבר לאימייל: אפשר למסנג'ר?
גלעד. (שהוא יותר מידיד מסנג'רים אבל בכל זאת
בדיחה: זאת עם האיש בלי גוף. או פוף שניצל. אומר הרבה: "איזה קטע מטורף", "סטגדיש" מילה אהובה: נעליים: תחנת רדיו: גלגלצ חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראית: עוד לא התקיימה
דיסק אהוב: נשיא: סלט: שאמא מכינה או סלט ישראלי בארומה. בשר: שיבודי ברגית. תוספת לפיצה: - ארץ: מממ? עיר: תא:] מקום אהוב: הבית של דודים שלי. גם אלה שבצהלה וגם אלה שבחדרה. פשוט מרגישים בבית. ריח: דלק רעש: לא טעם: מתוק רגש: נחשו מספר: 7 ספר: משאלה אחת ימינה סבתא: היחידה שהכרתי שושנה וגם היא לא פה. דגנים: כריות דברים פחות אהובים- אוטו: של אבא צבע: ירוק קקי מורה: לינדה. נאוה. שיעור: אנגלית יום בשבוע: שלישי רביעי. תמיד על סף איחור. חג: עונה: חודש: ספורט: קבוצת ספורט: סרט: שחקנ/ית: תוכנית: אתר: אוכל: כל דבר ירוק כמעט שתיה: כל סוגי המים בטעמים למיניהם. אני אומרת- "די לשתיה הבריאה! אנחנו רוצים רעל!" להקה: זמר: אריק ברמן (אבל לא באמת) זמרת: חיה: דג פרה. מה הבעיות הנפשיות שלך, יצור? חנות: פול אנד בר שרצו 260 שקל על מכנס ובגלל זה היתי צריכה להמשיך לעבור עם אחשלי את כל הקניון למצוא מכנס אחר וגם את זה לא מצאנו. (למרות שביום שישי קניתי חולצה שלהם.) מילה: הופעה שהיית בה: גרובטרון. דיסק: סלט: עם עלי רוקט ודברים עם בעיות. ארץ: אוזבקיסטאן. מה אני יודעת? עיר: לטרון זו לא עיר, אל תשלו את עצמכם. מקום להיות בו: זה הדברים השנואים נכון?
ויתרתי. ריח: רעש: . רגש: תאריך: ספר: דגנים: ב24 שעות אחרונות- היתה לך שיחה רצינית: חושבת שכן חיבקת מישהו: אהא בכית: כמעט=\ צחקת: אהא גרמת למישהו לצחוק: כה קנית משהו: כן אבל זה מסתכם באוכל:[ הסתפרת: לא הרגשת טיפש: קצת דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: מאוד האם אי פעם... השתמשת בסמים?
אכלת קופסא שלמה של עוגיות?
נזרקת על ידי מישהו?
מישהו בגד בך?
נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?
היית מאוהב? לא בטוחה
ראית את הבית הלבן?
עישנת?
שתית אלכוהול? כה עישנת מריחואנה?
שיחקת מונופול?
ראית טיטאניק?
נישקת מישהו?
התנשקת צרפתית? אמממ? הזדיינת?
ביקרת בארץ אחרת?
צבעת בספר צביעה?
עשית אמבטיית קצף?
טסת?
שטת?
נסעת ברכבת?
רכבת על פיל? במסעדת הפיל זה לא נחשב
הכנת אתר אינטרנט? בטיפו. שיחקת בברביות? במה? נשארת ער כל הלילה?
דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? על הפוף. דיברת בשיעור?
פחדת מהחושך? בטח כשהיתי קטנה או משהו היית בבית חולים (לא לביקור)? יש מצב עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא. יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? אממממ פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? כן אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? פחות או יותר שברת למישהו את הלב? לא חושבת רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? חושבת שכן נתת למישהו לאפ דאנס? לא הלכת מכות? קצת זה או זה- מועדון או מסיבה פרטית? לאיודעת קפה או תה? קפה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? פעם שאפתי לשלמות היום אני באמצע. נגמר הכוח. חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? ממתקים. קרמבו וניל או מוקה? וניל חורף או קיץ? קיץ מה או מי היית רוצה...? להרוג: כרגע כמה... לשמוע: סבתא להיות כמו: גלי ורוית- שילוב.. הדבר האחרון ש: קניתי: גלידה קראתי: עשיתי: סרט אחרון שראיתי? אתמול.. מיסטר... משהו מספר אחרון שחייגתי: דבר אחרון ששתיתי: קולה דבר אחר

למעלה