~שאלון~

Aline In Chains

New member
~שאלון~

שם מלא: תאריך לידה: מין: בית: איפה עוד גרת? מזל: מידת נעליים: גובה: מוצא: חיות מחמד: אחים: צבע שיער: אורך שיער: צבעת פעם את השיער? באיזה צבע? : כיתה: תחביבים: מוזיקה: להקה: איזה שפות אתה מדבר? אוהב ספורט? איפה נולדת? אתה בן אדם של לילה או של יום? רגיש לדגדוגים? מאמין באלוהים? יש לך כינויים נוספים באינטרנט? מה הם? יש לך גשר? יש לך משקפיים/עדשות מגע? מה תרצה להיות כשתהיה גדול? איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? מה הדבר הכי מביך שקרה לך? איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? יש חבר/חברה/קראש? ממה אתה הכי פוחד? מאמינה באהבה וירטואלית: אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? למה אתה הכי מתנגד? אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? מאמינה באהבה ממבט ראשון? מה הדבר שעושה אותך מאושרת? כשיש לך אהבה את נאמנה? את אוהבת ילדים? את ותרנית או עקשנית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? החיים טובים לדעתך? היחסים עם ההורים טובים? לבוש: איפור: דברים אהובים - מאכל: שתיה: המקום האהוב לחופשה: טעם גלידה אהוב: פרי אהוב: ממתק: מכונית: שיעור: חג: היום הכי אהוב בשבוע: צבע: מגזין: שם לבת: שם לבן: קבוצת ספורט אהובה: חודש אהוב: ספורטאי/ת אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: . תוכנית אהובה בטלוויזיה: אתר אהוב: חיה אהובה: חבר לאימייל: בדיחה: אומר הרבה: מילה אהובה: נעליים: תחנת רדיו: חדר בבית: ההופעה הכי טובה שראית: דיסק אהוב: נשיא: סלט: בשר: תוספת לפיצה: ארץ: עיר: מקום אהוב: ריח: רעש: טעם: רגש: מספר: ספר: סבתא: דגנים: דברים פחות אהובים- אוטו: צבע: מורה: שיעור: יום בשבוע: חג: עונה: חודש: ספורט: קבוצת ספורט: סרט: שחקנ/ית: תוכנית: אתר: אוכל: שתיה: להקה: זמר: . זמרת: חיה: חנות: מילה: הופעה שהיית בה: דיסק: סלט: ארץ: עיר: מקום להיות בו: ריח: רעש: . רגש: תאריך: ספר: דגנים: ב24 שעות אחרונות- היתה לך שיחה רצינית: חיבקת מישהו: בכית: צחקת: גרמת למישהו לצחוק: קנית משהו: הסתפרת: הרגשת טיפש: דיברת עם מישהו שאתה אוהב: התגעגעת למישהו: האם אי פעם... השתמשת בסמים? אכלת קופסא שלמה של עוגיות? נזרקת על ידי מישהו? מישהו בגד בך? נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? היית מאוהב? ראית את הבית הלבן? עישנת? שתית אלכוהול? עישנת מריחואנה? שיחקת מונופול? ראית טיטאניק? נישקת מישהו? התנשקת צרפתית? הזדיינת? ביקרת בארץ אחרת? צבעת בספר צביעה? עשית אמבטיית קצף? טסת? שטת? נסעת ברכבת? רכבת על פיל? הכנת אתר אינטרנט? שיחקת בברביות? נשארת ער כל הלילה? דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? דיברת בשיעור? פחדת מהחושך? היית בבית חולים (לא לביקור)? עשו לך תפרים? זרקת מישהו והתחרטת על זה? יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? שיקרת? נרדמת בשיעור? השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? פגשת סלבריטי? עברת על החוק? אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? שנאת את עצמך? נשבר לך הלב? שברת למישהו את הלב? רצית להרוג מישהו? נפלת מכסא? נתת למישהו לאפ דאנס? הלכת מכות? זה או זה- מועדון או מסיבה פרטית? קפה או תה? שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? חתולים או כלבים? אוכל או ממתקים? קרמבו וניל או מוקה? חורף או קיץ? מה או מי היית רוצה...? להרוג: לשמוע: להיות כמו: הדבר האחרון ש: קניתי: קראתי: עשיתי: סרט אחרון שראיתי? מספר אחרון שחייגתי: דבר אחרון ששתיתי: דבר אחרון שאכלתי: פעם אחרונה שבכיתי: פעם אחרונה שצחקתי: הבנאדם האחרון שנישקתי: הבחור האחרון שדיברת איתו:

B a m b o o k

New member
פקיד אפרורי

שם מלא: צליל סעדון תאריך לידה: 20.3.1991 מין:
בית: באר שבע איפה עוד גרת? רק פה... לצערי מזל: דגים
מידת נעליים: 38-9 גובה: 1.63 מוצא: טוניסאית-מרוקאית חיות מחמד: אין
אחים: יש... 4 צבע שיער: חום נוטה לשחור אורך שיער: רגיל כזה... צבעת פעם את השיער? נייט באיזה צבע?:^^ כיתה: י"א2 תחביבים: כל מיני מוזיקה: רוק ישראלי בעיקר להקה: קספר
איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית אוהב ספורט? לפעמים איפה נולדת? בסורוקה אתה בן אדם של לילה או של יום? משתנה רגיש לדגדוגים? מ-א-ו-ד מאמין באלוהים?
יש לך כינויים נוספים באינטרנט? אכן מה הם? צלילית, צלילי
יש לך גשר?
יש לך משקפיים/עדשות מגע? כן
מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אנערף איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? לאדעת... מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לאדעת איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? הו יש מלא
מה הדבר הכי חשוב לך? האנשים שקרובים אלי
יש חבר/חברה/קראש? כלום ממה אתה הכי פוחד? שיקרה משו לאנשים שאני אוהבת מאמינה באהבה וירטואלית:
אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב.. עד כמה שזה נדוש.. זה הכרחי על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על היום שעבר עלי, על אנשים שלא ראיתי הרבה זמן למה אתה הכי מתנגד? כפיה דתית אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? ודאי שבטחחח
מאמינה באהבה ממבט ראשון? ככה מה הדבר שעושה אותך מאושרת? חברים, הופעות, צחוק כשיש לך אהבה את נאמנה? כן את אוהבת ילדים? תלוי איזה גיל
את ותרנית או עקשנית? באמצע כזה.. ותלוי גם על מה אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? חלילה ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? אממ לאדעת החיים טובים לדעתך? רוב הזמן היחסים עם ההורים טובים? רוב הזמן לבוש: עכשיו או בכללי? איפור: עיפרון שחור דברים אהובים - מאכל: גלידה שתיה: אייס וניל המקום האהוב לחופשה: צפון טעם גלידה אהוב: בננה או וניל פצפוצים פרי אהוב: אבטיח! ממתק: עדשים של עלית מכונית: אנערף שיעור: הפקה חג: פורים
היום הכי אהוב בשבוע: שלישי צבע: אדום מגזין: שם לבת: רון שם לבן: אופיר קבוצת ספורט אהובה: חודש אהוב: מרץ ספורטאי/ת אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: . ג'וני דפ
תוכנית אהובה בטלוויזיה: השרדות האמריקאי! אתר אהוב: חיה אהובה: כלבים חבר לאימייל: אה? בדיחה: "סליחה? יש לך גזר באוזן..." "מה??? לא שמעתי! יש לי גזר באוזן!"
אותי זה ממש הצחיק
אומר הרבה: סתמי מילה אהובה: נעליים: כפכפים תחנת רדיו: גלגל"צ חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראית: קספר ושלומי שבן
דיסק אהוב: יש כ"כ הרבה נשיא: פחח סלט: מלפפון בשר: לא מתה על בשר תוספת לפיצה: זיתים ותירס ארץ: אל אל ישראל
עיר: ירושלים מקום אהוב: ירושלים, צפון ריח: גשם
רעש: מוזיקה טעם: טעים רגש: אושר מספר: 3 ספר: פרא\גבי ניצן סבתא:
דגנים: פיטנס דברים פחות אהובים- אוטו: אנערף צבע: ורוד, אפור מורה: צביהההההההה)*&^%$#@#$%^&*)((_ שיעור: מתמטיקה יום בשבוע: חמישי חג: פסח עונה: קיץ חודש: לאדעת ספורט: קבוצת ספורט: סרט: הלוחש לסוסים
שחקנ/ית: תוכנית: אתר: אוכל: טונה, עגבניות:-S שתיה: קפה להקה: זמר: כל המזרחיים למיניהם... זמרת:^^ חיה: חנות: WOW מילה: כוסית הופעה שהיית בה: דיסק: סלט: טונה ארץ: עיר: מקום להיות בו: בצפר... ריח: מסריח רעש: של הפאקצות בבצפר רגש: שנאה תאריך: 1.9 ספר: דגנים: ב24 שעות אחרונות- היתה לך שיחה רצינית:
חיבקת מישהו:
בכית:
צחקת:
גרמת למישהו לצחוק:
קנית משהו:
הסתפרת:
הרגשת טיפש:
דיברת עם מישהו שאתה אוהב:
התגעגעת למישהו:
האם אי פעם... השתמשת בסמים?
אכלת קופסא שלמה של עוגיות? סוג של נזרקת על ידי מישהו? סוג של מישהו בגד בך? סוג של נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?
היית מאוהב?
ראית את הבית הלבן?
עישנת?
שתית אלכוהול?
עישנת מריחואנה?
שיחקת מונופול?
ראית טיטאניק?
נישקת מישהו?
התנשקת צרפתית?
הזדיינת?
ביקרת בארץ אחרת?
צבעת בספר צביעה?
עשית אמבטיית קצף?
טסת?
שטת?
נסעת ברכבת?
רכבת על פיל?
הכנת אתר אינטרנט?
שיחקת בברביות?
נשארת ער כל הלילה?
דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?
דיברת בשיעור?
פחדת מהחושך?
היית בבית חולים (לא לביקור)?
עשו לך תפרים?
זרקת מישהו והתחרטת על זה?
יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן?
שיקרת?
נרדמת בשיעור?
השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?
פגשת סלבריטי?
עברת על החוק?
אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?
שנאת את עצמך?
נשבר לך הלב?
שברת למישהו את הלב?
רצית להרוג מישהו?
נפלת מכסא?
נתת למישהו לאפ דאנס?
הלכת מכות?
זה או זה- מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית קפה או תה? תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? בקלות חתולים או כלבים? שניהם אוכל או ממתקים? ממתקים קרמבו וניל או מוקה? לא אוהבת קרמבו
חורף או קיץ? חורף חורף חורף מה או מי היית רוצה...? להרוג: מורה למת' רוב הזמן לשמוע: הופעה חיה להיות כמו: סופרמן הדבר האחרון ש: קניתי: אוכל קראתי: חומר בספרות עשיתי: עניתי על השאלון הזה סרט אחרון שראיתי? הסיפור שאינו נגמר מספר אחרון שחייגתי: *777 דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי: פתיתים פעם אחרונה שבכיתי: שבוע שעבר פעם אחר

B a m b o o k

New member
ומה שנשאר...

פעם אחרונה שצחקתי: היום הבנאדם האחרון שנישקתי: שוהם הבחור האחרון שדיברת איתו: דודי מי קראאאא?

מישו22

New member
ארוך רצח

שם מלא: שראל כהן תאריך לידה: 29.7.91 מין: זכר בית: כפר מימון איפה עוד גרת? ארצות הברית מזל: אריה מידת נעליים:42 גובה: לא יודע מוצא: אשכנזי חיות מחמד: אין אחים:2 אחים ואחות צבע שיער:שחור כזה אורך שיער: קצוץ צבעת פעם את השיער? לא באיזה צבע? : כיתה: יא תחביבים: כל מיני מוזיקה: להקה: איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית אוהב ספורט? כן איפה נולדת? בסורוקה אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה רגיש לדגדוגים? לא כזה מאמין באלוהים? כן יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן אבל אני לא זוכר מה הם? יש לך גשר?כן יש לך משקפיים/עדשות מגע?עדשות מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לא סגור איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? שלישי שעבר מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא זוכר איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? אמאבא משפחה חברים יש חבר/חברה/קראש?לא ממה אתה הכי פוחד? למות צעיר מאמינה באהבה וירטואלית: אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בצד השני של הראש על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? מה עשיתי היום למה אתה הכי מתנגד? לאנשים חארות אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט?לא מאמינה באהבה ממבט ראשון?לא מה הדבר שעושה אותך מאושרת? אוכל כשיש לך אהבה אתה נאמן? כן את אוהבת ילדים? לא אני בדיוק מדריך בקייטנה עכשיו וזה הדבר הכי מעצבן את ותרנית או עקשנית? חצי חצי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? כן ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? יכול להיות החיים טובים לדעתך? כן היחסים עם ההורים טובים? מאוד דברים אהובים - מאכל: כבד בלאפה,פיצה וכו וכו שתיה: קולה במיוחד הזירו המקום האהוב לחופשה: שוויץ טעם גלידה אהוב: פיסטוק פרי אהוב: מנגו ממתק: ציפס מקסיקני ודוריטוס חמוץ חריף מכונית: אני מת על לנד קרוזר וקורולה שיעור: אין דברר כזה חג: תכלס פסח כי יש איזה חודש חופש היום הכי אהוב בשבוע: שישי: שם לבת: זוהר שם לבן: יוני קבוצת ספורט אהובה:ביתר חודש אהוב:יוני יולי : . תוכנית אהובה בטלוויזיה:החיים זה לא הכל
ההופעה הכי טובה שראית: מוש בן ארי ורמי וריטה: סלט:יווני בשרכבד ולבבות: תוספת לפיצה: בולגרית ובצל מקום אהוב:הישוב שלי דגנים:כריות
דברים פחות אהובים- אוטו: צבע:צהוב מורה: מתמטיקה שיעור: כנ''ל יום בשבוע: ראשון חג: עונה: חורף אוכל:עוף שתיה:המים בטעם אפרסק להקה:שבע זמר: אהוד בנאי . ב24 שעות אחרונות- היתה לך שיחה רצינית:לא חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק:כן קנית משהו:כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו:כן האם אי פעם... השתמשת בסמים?לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? הרבה נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? כן עישנת? לא שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה?כן שיחקת מונופול?כן ראית טיטאניק?כן ביקרת בארץ אחרת?כן צבעת בספר צביעה? שהייתי קטן עשית אמבטיית קצף?כן טסת?מלא שטת?כן נסעת ברכבת?כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? כן שהייתי מושפע שיחקת בברביות? לא נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?קבוע דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך?פעם... היית בבית חולים (לא לביקור)?כן עשו לך תפרים? כן מעל העין כזה זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור?כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? כן אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?לא שנאת את עצמך? כן רצית להרוג מישהו?כן עדיין נפלת מכסא?כן הלכת מכות?כן זה או זה- מועדון או מסיבה פרטית? פרטי קפה או תה?קםה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? שואף.. חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים?אוכל קרמבו וניל או מוקה?ברור שמוקה לא רואה חורף או קיץ? קיץ מה או מי היית רוצה...? להרוג: את המנהל תיכון : הדבר האחרון ש: קניתי: חולצה מגניבה של הפי טרי פרינדס קראתי:את הכתבה על הישרדות עשיתי: התקלחתי סרט אחרון שראיתי? מספר אחרון שחייגתי: חבר שלי דבר אחרון ששתיתיזירו: דבר אחרון שאכלתי:פיתה עם שוקולד פעם אחרונה שבכיתי: לא יודע לא יוצא לי לבכות פעם אחרונה שצחקתי:היום

זונע

New member
when the spoon is hot

שם מלא: אורי תאריך לידה: 11.4 מין: ז בית: מה איתו איפה עוד גרת? רק פה מזל: טלה מידת נעליים: 45 גובה: 180 נראלי מוצא: אשכנזי חיות מחמד: כלב זקן וחמוד
אחים: שניים צבע שיער: לא יודע אורך שיער: קצר
צבעת פעם את השיער? כן בפורים חח באיזה צבע? : אדום ירוק כחול לא זוכר כבר... כיתה: י"א תחביבים: גיטרה, מחשב, חברים...כאלה מוזיקה: רוק, מטאל להקה: אחת? טוב שלא איזה שפות אתה מדבר? אנגלית, ""צרפתית"" אוהב ספורט? לראות בעיקר איפה נולדת? בארץ אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה...לא מתפקד לפני 12 רגיש לדגדוגים? כן מאמין באלוהים? לא יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא מה הם? יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אין לי מושג... איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? היו הרבה כאלה מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא זוכר איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? לאדע אם הכי טוב בחיים...אבל ביום שניצחנו את בית"ר זה היה אחד הימים המאושרים. מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה והכלב יש חבר/חברה/קראש? בערך קראש ממה אתה הכי פוחד? מתמטיקה
מאמינה באהבה וירטואלית: לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? לאדע על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על המשחק הבא של הפועל למה אתה הכי מתנגד? כפייה דתית אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? דימיטאר טלקייסקי
פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? לא מה הדבר שעושה אותך מאושרת? החברים שלי, והפועל כשיש לך אהבה את נאמנה? כן את אוהבת ילדים? לא את ותרנית או עקשנית? למה זה מנוסח בנקבה? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? לא יודע החיים טובים לדעתך? לא תמיד היחסים עם ההורים טובים? לא רעים לבוש: מה שאני מוצא בבוקר איפור: לא תודה דברים אהובים - מאכל: סינטה עגל לפנים שתיה: דיאט קולה המקום האהוב לחופשה: סקנדינביה טעם גלידה אהוב: לימון, טירמיסו פרי אהוב: לא אוהב ממתק: שוקולד מכונית: לאדע שיעור: צרפתית...הכי שוק חג: פסח היום הכי אהוב בשבוע: שישי צבע: לאדע מגזין: שם לבת: שם לבן: קבוצת ספורט אהובה: הפועל ת"א...איך אפשר כל כך לאהוב אותך?
חודש אהוב: לאדע ספורטאי/ת אהוב: כל הפועל ת"א חוץ מיגאל אנטבי האפס שחקנית אהובה: לאדע שחקן אהוב: לאדע תוכנית אהובה בטלוויזיה: לוסט, סאותפארק אתר אהוב: טורנטליץ'
חיה אהובה: עטלף חבר לאימייל: בדיחה: "בלה בלה בלה...סימן שאתה הומו" אומר הרבה: הומו מילה אהובה: הומו נעליים: לאדע תחנת רדיו: לא שומע חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראית: מגהדת' דיסק אהוב: יש רק מליון כאלה נשיא: קצב המלך סלט: לא אוהב בשר: סינטה
תוספת לפיצה: פטריות, בולגרית ארץ: ישראל
עיר: תל אביב מקום אהוב: הגינה שליד הבית שלי ריח: לאדע רעש: של המכונית כשמתניעים אותה טעם: לאדע רגש: טוב נמאס לי מהשאלון הזה חח יאללה מספר: ספר: סבתא: דגנים: דברים פחות אהובים- אוטו: צבע: מורה: שיעור: יום בשבוע: חג: עונה: חודש: ספורט: קבוצת ספורט: סרט: שחקנ/ית: תוכנית: אתר: אוכל: שתיה: להקה: זמר: . זמרת: חיה: חנות: מילה: הופעה שהיית בה: דיסק: סלט: ארץ: עיר: מקום להיות בו: ריח: רעש: . רגש: תאריך: ספר: דגנים: ב24 שעות אחרונות- היתה לך שיחה רצינית: חיבקת מישהו: בכית: צחקת: גרמת למישהו לצחוק: קנית משהו: הסתפרת: הרגשת טיפש: דיברת עם מישהו שאתה אוהב: התגעגעת למישהו: האם אי פעם... השתמשת בסמים? אכלת קופסא שלמה של עוגיות? נזרקת על ידי מישהו? מישהו בגד בך? נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? היית מאוהב? ראית את הבית הלבן? עישנת? שתית אלכוהול? עישנת מריחואנה? שיחקת מונופול? ראית טיטאניק? נישקת מישהו? התנשקת צרפתית? הזדיינת? ביקרת בארץ אחרת? צבעת בספר צביעה? עשית אמבטיית קצף? טסת? שטת? נסעת ברכבת? רכבת על פיל? הכנת אתר אינטרנט? שיחקת בברביות? נשארת ער כל הלילה? דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? דיברת בשיעור? פחדת מהחושך? היית בבית חולים (לא לביקור)? עשו לך תפרים? זרקת מישהו והתחרטת על זה? יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? שיקרת? נרדמת בשיעור? השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? פגשת סלבריטי? עברת על החוק? אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? שנאת את עצמך? נשבר לך הלב? שברת למישהו את הלב? רצית להרוג מישהו? נפלת מכסא? נתת למישהו לאפ דאנס? הלכת מכות? זה או זה- מועדון או מסיבה פרטית? קפה או תה? שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? חתולים או כלבים? אוכל או ממתקים? קרמבו וניל או מוקה? חורף או קיץ? מה או מי היית רוצה...? להרוג: לשמוע: להיות כמו: הדבר האחרון ש: קניתי: קראתי: עשיתי: סרט אחרון שראיתי? מספר אחרון שחייגתי: דבר אחרון ששתיתי: דבר אחרון שאכלתי: פעם אחרונה שבכיתי: פעם אחרונה שצחקתי: הבנאדם האחרון שנישקתי: הבחור האחרון שדיברת איתו:

sky darkens

New member
../images/Emo45.gif עגבניות../images/Emo99.gif שרי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

sky darkens

New member
כן, הבנתי את זה בסרט שחיל האויר הציג לנו.

"תראה אבא! אני גולש ב-WEB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה היה פשוט ענק. "כל אחד יכול לגלוש בווב!!!11111"

למעלה