~שאלון~

"המון מחשבות עכשיו אפשר לחשוב.."../images/Emo110.gif

שם מלא: לירון תאריך לידה: 24.9.90 מין: נקבה בית: גדול:] איפה עוד גרת?בירושלים מזל: מאזנים מידת נעליים:38 גובה: מוצא: חצי מרוקאית חצי תוניסאית חיות מחמד: כלב ודגים אחים:2 אחים ואחות צבע שיער: שורשים חומים עד האמצע בערך והשאר באדום בהיר כזה-כתום אורך שיער: ארוך ממש צבעת פעם את השיער?אהא באיזה צבע? : אדום, בלונדיני כיתה: יא'5 תחביבים: לרקוד צופים מוזיקה: ישראלי להקה: איזה שפות אתה מדבר?עברית אוהב ספורט? מדי פעם איפה נולדת? בהדסה אתה בן אדם של לילה או של יום? תלוי רגיש לדגדוגים? כן מאמין באלוהים? כן יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן מה הם? יש לך גשר?לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? משקפיים, רק בבית ובנהיגה
מה תרצה להיות כשתהיה גדול? קטנה איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? מה הדבר הכי מביך שקרה לך? איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? יש חבר/חברה/קראש? לא ממה אתה הכי פוחד? מהמוות ומעיניים מאמינה באהבה וירטואלית: לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם?בברכים על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? "יש!! לישון!
" למה אתה הכי מתנגד? לזה שאומרים X ועושים Y.. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת? שטוב לי כשיש לך אהבה את נאמנה? מקווה את אוהבת ילדים? תלוי את ותרנית או עקשנית?כנל אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?תלוי במה שונה ואיך לשנות.. ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? אולי החיים טובים לדעתך? לפעמים היחסים עם ההורים טובים? כן לבוש: גופיה וגינס איפור: נעלם כבר ממזמן דברים אהובים - מאכל: קוסקוס שתיה: נסטי המקום האהוב לחופשה: אילת[כי לא הייתי בשומקום אחר..חח] טעם גלידה אהוב: ואוו הממ בדוק שטימטם טעים למרות שלא טעמתי עדיין, תותים בשמנת טעים, ולימונענע וכל הרגילים עם האוריאו והמקופלת פרי אהוב: מנגו, אבטיח, וכל פירות הקיץ!:] ממתק: סוכריות על מקל מכונית: של אמא
שיעור: שמתבטל [כמו כל המחול השבוע
] חג: פסח [לא!!!] ממ לאיודעות אולי שבועות יהיה כיף, חח יהיה לי רישיון משוחרר
היום הכי אהוב בשבוע: כזה שלא עושים בו כלום צבע: סגול מגזין: המשבצת! חח סתם שם לבת: שם לבן: קבוצת ספורט אהובה: חודש אהוב: אוגוסט! ספורטאי/ת אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: . תוכנית אהובה בטלוויזיה:אבודים אתר אהוב: אתר הצופים
חיה אהובה: סנאי:] חבר לאימייל: בדיחה: אומר הרבה: באלוהיםםםםם מילה אהובה: תשבע נעליים: ואנס רולז תחנת רדיו: גלגלצ חדר בבית: מי נמצא בבית
[סתם כל השבוע עכשיו אני אהיה בבית, יהיה לי זמן לחשוב על זה
] ההופעה הכי טובה שראית: של המגמה שלנו ברור! חח סתם הממ לאיודעת נו דיסק אהוב: כלמני נשיא: זה ששבר ת'שיא!
סלט:של מקס ברנר
בשר: כנפיים
תוספת לפיצה:בולגרית ארץ:נהדרת [לא] עיר: מקום אהוב: ריח: רעש: טעם: רגש: מספר:2\3\4 ספר: אני קוראת עכשיו חלומות ראווה סבתא: דגנים: דברים פחות אהובים- אוטו: שנתקע צבע: צהוב מורה: כולם שיעור: כולם יום בשבוע: כולם חח חג: פסח[!!] עונה: חורף חודש: ספורט: קבוצת ספורט: סרט:החבר הכי טוב שלי!! אל תלכו לזה בחיים!! שחקנ/ית: תוכנית: אתר: אוכל:חומוס שתיה: מיץ חמוציות-?- להקה: טיפקס זמר: מושיק עפיה זמרת: שרית חדד חיה: יתוש!!! אלוהים כמה עקיצות יש עלי בזה הרגע! חנות: של דברים לבית כאלה של זקנים מילה: הופעה שהיית בה: דיסק: סלט: עם טונה ארץ: עיר: מקום להיות בו: ריח: רעש: . רגש: תאריך: ספר: דגנים: ב24 שעות אחרונות- היתה לך שיחה רצינית:לא חיבקת מישהו: כן בכית: כן צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק:כן קנית משהו:לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש:כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... השתמשת בסמים?לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות?לא נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? בערך ראית את הבית הלבן?לא עישנת? לא שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו?כן התנשקת צרפתית? הזדיינת?לא ביקרת בארץ אחרת? לא צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? לא שטת?כן נסעת ברכבת?כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט?כן
שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה?כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?לא
דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)?כן עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה?כן יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן?לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור?כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? כן אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב?לאיודעת רצית להרוג מישהו?כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? הא? הלכת מכות? כן זה או זה- מועדון או מסיבה פרטית?מסיבה פרטית במועדון קפה או תה?תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות?לוקחת בקלות חתולים או כלבים? לאיודעת אוכל או ממתקים? ממתקים:p קרמבו וניל או מוקה?וניל! חורף או קיץ?קיץ!!! מה או מי היית רוצה...? להרוג: בנתיים אפחד לשמוע:לאיודעת להיות כמו: הדבר האחרון ש: קניתי: ממ ארטיק ביום רביעי! קראתי:את הכתבה על הישרדות
עשיתי: ניקיתי 1\4 חדר מקודם, בניתי פעולה.. סרט אחרון שראיתי?החבר הכי טוב שלי!! אל תלכו לזה
מספר אחרון שחייגתי: למור דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי: סוכריה פעם אחרונה שבכיתי: מקודם פעם אחרונה שצחקתי: כנל הבנאדם האחרון שנישקתי: לאזוכרת הבחור האחרון שדיברת איתו:חוגי

sky darkens

New member
שאני אבין, את צוחקת עליי שאכלתי סלט יווני

במקס ברנר?
ממש התחשק לי!!!!!!!%$!@$ ואחר כך גם לקחתי מזרק שוקולד, סבבה??

dcohn

New member
אריקברמן.

[ולא קראתי, אני פשוט ממש מסטולה עכשיו, כל העולם מסתובב לי
]

moran916

New member
זה ארוךך..

שם מלא: מורן שוורץ תאריך לידה: 9.4 מין: נקבה בית: ו.. איפה עוד גרת? בשומקום מזל: טלה מידת נעליים:39 גובה: - מוצא: רומני חיות מחמד:אין אחים:2 (18) (11) צבע שיער: בלונדיני אורך שיער: עכשיו קצר
צבעת פעם את השיער? כן באיזה צבע? : חח ליותר בלונדיני כיתה: ג' תחביבים: לישוןן מוזיקה: כולמיני להקה: יש הרבה איזה שפות אתה מדבר? אנגלית אוהב ספורט?לא איפה נולדת? ביהח פוריה אתה בן אדם של לילה או של יום? גםוגם רגיש לדגדוגים? כה מאמין באלוהים? כן יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא מה הם? יש לך גשר?לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? משקפיים רק לטלויזיה מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לאיודעת איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? היו.. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? שהייתי בהולנד אז התכופפתי לאכיל כבשה והיא אכלה לי ת'שער
וזה לא מצחיק
איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? גם היו.. מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה חברים.. כמו כולם יש חבר/חברה/קראש? לא ממה אתה הכי פוחד? מוות מאמינה באהבה וירטואלית:כן אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בשומקום על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? שאני עייפה למה אתה הכי מתנגד? טובב.. לא ניכנס לזה פה אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אפחד פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? לא נראה לי מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת?חברים כשיש לך אהבה את נאמנה? כן את אוהבת ילדים? תלוי את ותרנית או עקשנית?זה תלוי על מה.. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? למה לי? ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? לא יודעת החיים טובים לדעתך? כה
(חיוך אופטימי) היחסים עם ההורים טובים? אבא לבוש: מה שיש איפור: דברים אהובים - מאכל: צ'יפס שתיה: לימונדה המקום האהוב לחופשה: חול טעם גלידה אהוב: שוקולד פרי אהוב: אפרסק ממתק: פסק זמן מכונית: עזבו.. שיעור: פסיכולוגיה חג: שבועות היום הכי אהוב בשבוע: חמישי צבע: ירוק מגזין: go שם לבת: אלכס שם לבן: קבוצת ספורט אהובה: נתניה חודש אהוב: אפריל
ספורטאי/ת אהוב: שחקנית אהובה: דפנה דקל שחקן אהוב: . דודידו תוכנית אהובה בטלוויזיה: אבודים... נמלטים גיבורים נו.. כול השטויות האלה אהה ואיש משפחה אתר אהוב: חיה אהובה: חתול חבר לאימייל: בדיחה: אומר הרבה: גיי וזה לא מצחיק היום אמרתי למורה שלי איזה גיי והיא הסתכלה אליי במבט מוזר כזה
מילה אהובה: נעליים: עכשיו אדידס אבל יש בארון גם שני זוגות אולסטר וואנס תחנת רדיו: גלגלצ חדר בבית: שלי ושל אח שלי ההופעה הכי טובה שראית: ממ אולי רוקצ דיסק אהוב: נשיא: סלט:פירות בשר: תוספת לפיצה: בולגרית ועגבניות ארץ:אנגליה עיר: ניו יורק מקום אהוב:אחת הפינות בקיבוץ ריח: של דברים חדשים רעש: טעם: ריבת חלב רגש: דגדוגים מספר: ספר: סבתא: דגנים: דברים פחות אהובים- אוטו: טוב צבע: כתום מורה: לסופרות שיעור: מתמטיקה יום בשבוע: שני ורביעי חג: חנוכה עונה: חורף חודש: ינואר ספורט: הכול קבוצת ספורט: סרט:הכי דומה לאהבה שחקנ/ית: יש הרבה תוכנית: כול התוכניות האלה של תזונה אתר: אוכל:ברוקולי
שתיה: סודה להקה: מיי כמיקל רומנס זמר: . כול המזרחיים למניהם זמרת: שרית חדד חיה: גוקים חנות: מילה: הופעה שהיית בה: בשנטיפי דיסק: סלט: חצילים ארץ: עיר: ירושלים מקום להיות בו: בצפר ריח: של שירוצים רעש: .של הפרחות מהכתה שהם צועקוווות רגש: תאריך: ספר: דגנים: ב24 שעות אחרונות- היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו:לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... השתמשת בסמים?לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? כן נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? מתמונה
עישנת? לא שתית אלכוהול?לא עישנת מריחואנה?לא
חח שיחקת מונופול?כן ראית טיטאניק? כן (פעם ראשונה לפני חודש
) נישקת מישהו?כה התנשקת צרפתית?כה הזדיינת?לא ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת?כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? לא שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? רצו.. ופחדתי אז בסוף הדביקו לי את זה עם דבק מגע< עכשיו יש לי על הרגל חלק קטן של דבק
זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור?כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? כן אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?לא חושבת... שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לא חושבת רצית להרוג מישהו?כן נפלת מכסא? כן הלכת מכות? שהייתי קטנה זה או זה- מועדון או מסיבה פרטית? ממ גם וגם קפה או תה?תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? בקלות חתולים או כלבים? חתולים אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה?וניל חורף או קיץ? קיץ מה או מי היית רוצה...? להרוג: לשמוע: להיות כמו: הדבר האחרון ש: קניתי: אוכל קראתי:עיתון עשיתי: לענות על השאלון סרט אחרון שראיתי?רנט מספר אחרון שחייגתי: אבא דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי:סלט פעם אחרונה שבכיתי: שבוע שעבר פעם אחרונה שצחקתי: היום הבנאדם האחרון שנישקתי: הבחור האחרון שדיברת איתו: מישהו היום בעבודה

Rose131

New member
המ.

שם מלא: נועה. תאריך לידה: 10.9.91 מין: נקבה בית: מבשרת\ירושלים איפה עוד גרת? בית אחר במבשרת, בית אחר בירושלים, נטף. מזל: בתולה מידת נעליים: 40 בערך גובה: 170 מוצא: אשכנזיה חיות מחמד: .. אחים:אחד קטן ואחד גדול צבע שיער: שטני אורך שיער: ארוך כזה. צבעת פעם את השיער?פסים, מזמן. באיזה צבע? : אדום כיתה: י"א13 תחביבים: צילום, מוזיקה, מחשב. מוזיקה: מה שבא ברוך הבא. להקה: HIM, MCR ודה יוזד. איזה שפות אתה מדבר? עבריתאנגלית אוהב ספורט? שונאת. איפה נולדת? ירושלים אתה בן אדם של לילה או של יום? תלוי. רגיש לדגדוגים? מאוד מאמין באלוהים? לא יש לך כינויים נוספים באינטרנט? רוזי וכו' מה הם? נו. יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? משקפיים מה תרצה להיות כשתהיה גדול? צלמת. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? הממ.. גירושים, אני מניחה. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? הממ. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? 2.9.06, נראה לי. מה הדבר הכי חשוב לך? אושר. יש חבר/חברה/קראש? כבר לא. שוב. ממה אתה הכי פוחד? שיהיה חרא ושישאר חרא. מאמינה באהבה וירטואלית: תלוי. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב. על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? דברים שהיו. למה אתה הכי מתנגד? חוסר צדק. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? וילה, סביר להניח. פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן. מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן. מה הדבר שעושה אותך מאושרת? כשאני מצליחה משהו. אנשים אחרים. רגשות. כשיש לך אהבה את נאמנה? כן. את אוהבת ילדים? כן. את ותרנית או עקשנית? עקשנית, וחבל שכך. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? תלוי במה. ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? למה שהוא ירצה? החיים טובים לדעתך? לא היחסים עם ההורים טובים? לא לבוש: מכנס שחור, גופיה סגולה, עליונית שחורה. באמת יצא שחור-משהו היום. איפור: אין. אף פעם אין. דברים אהובים - מאכל: מוקפץ סיני. שתיה: מרטיני..? המקום האהוב לחופשה: אנגליה. טעם גלידה אהוב: לימון. סורבה, לא גלידה. פרי אהוב: תות. ממתק: הממ. מכונית: כחולה, נו. שיעור: ספרות מורחב, קולנוע עיוני, אנגלית. חג: הגעתי למסקנה שכל החגים מחורבנים. היום הכי אהוב בשבוע: שבת. צבע: הכל חוץ מצהוב, כתום ומה שביניהם. מגזין: נו. שם לבת: רוז, או משהו. שם לבן: יובל, יואב, יונתן. קבוצת ספורט אהובה: . חודש אהוב: אמ. ינואר? לא. אמ. נובמבר. ספורטאי/ת אהוב: X שחקנית אהובה: ניקול קידמן. אלייזה דושקו. אמי אקר[
!] שחקן אהוב: דיוויד בוריאנז. יואן מגקרוגר. נו, איך כותבים את זה? וגם נו, ההוא של ווסלי. איך קוראים לו?
תוכנית אהובה בטלוויזיה: אנג'ל, כיוצא משתי השאלות הקודמות. אתר אהוב: תפוז, ישרא. חיה אהובה: .. חבר לאימייל: .. בדיחה: .. אומר הרבה: כאילו. מילה אהובה: כרגע, witty. אם כך בכלל מאייתים את זה. נעליים: המגפיים שלי. תחנת רדיו: .. חדר בבית: שלי. Not for long, though. ההופעה הכי טובה שראית: שראיתי? הזו של דה יוזד מBerth והזו של HIM ברוקAMרינג לפני איזה 4 שנים או משהו. שהייתי בה? אוונסנס. דיסק אהוב: אי אפשר לבחור. נשיא: .. סלט: כזה בלי גבינה. בשר: זה רצח. תוספת לפיצה: רק שתהיה בלי גבינה. ארץ: אנגליה\פינלנד. עיר: הלסינקי\ברייטון. מקום אהוב: שהייתי בו? הממ.. נוקטורנו. הקיבוץ של סבא וסבתא. הכנרת. ריח: של אנשים. רעש: מוזיקה. טעם: מר-מתוק. רגש: חח. מספר: 26 ספר: על הילד, ארבעה בתים וגעגוע סבתא: .. דגנים: ברנפלקס מעורבב עם גרנולה עם חלב סויה. דברים פחות אהובים- אוטו: צהוב. צבע: צהוב, נו! וגם כתום. מורה: לא חסרים. שיעור: ספורט, תנ"ך[למרות שהמורה מפצה על זה], היסטוריה, אזרחות, לשון, מתמטיקה. יום בשבוע: ראשון, אני חושבת. או ששלישי? חג: כולם. ~דילגתי~ אוכל: בשר. שתיה: קולהXD להקה: אין ממש. זמר: משהו מזרחי. זמרת: כנל חיה: עכבישים. חנות: המ מילה: הממ הופעה שהיית בה: שלא הייתה טובה? וול, ההופעה של אינקובוס מרגישה לי לא-ממוצה. ובתכלס הייתי גם בטוקיו הוטל שזה די משפיל אבל היה לי חביב וממממממממממממממש מצחיק, וחינם, אז אני לא מתלוננת. דיסק: הממ סלט: עם עוף ~דילגתי~ ב24 שעות אחרונות- היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן בכית: ברגעים אלו ממש צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: ברגעים אלו ממש דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: מאוד. האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? כן נזרקת על ידי מישהו? לא בדיוק, אבל בערך. מישהו בגד בך? אממ.. זו שאלה מעניינת, האמת. נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? אפשר להגיד. לא בטוחה. ראית את הבית הלבן? לא עישנת? כן שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? כן הזדיינת? לא ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? כן הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה?כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? לא בטוחה עשו לך תפרים? כן זרקת מישהו והתחרטת על זה? כן יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור?כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? כן אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? לא בדיוק, אבל בערך. שברת למישהו את הלב? לא בטוחה. רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? נראה לי. נתת למישהו לאפ דאנס? כן הלכת מכות? לא זה או זה- מועדון או מסיבה פרטית? פרטי קפה או תה? קפה, עם חלב סויה. שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? חחח אירוני שזה בא דווקא עכשיו. שלמות. חתולים או כלבים? .. אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה? אף אחד. חורף או קיץ? אמצע מה או מי היית רוצה...? להרוג: די הרבה אנשים, האמת. לשמוע: אכפתיות. להיות כמו: די הרבה אנשים. הדבר האחרון ש: קניתי: אלכוהול, בעקיפין. קראתי: אממ...X: עשיתי: הסתכלתי על הציונים של הבגרות. סרט אחרון שראיתי? מצחצחי הנעליים. מספר אחרון שחייגתי: אח שלי דבר אחרון ששתיתי: מים. דבר אחרון שאכלתי: סלט עם חתיכות טופו בתוכו. פעם אחרונה שבכיתי: עכשיו פעם אחרונה שצחקתי: לפני... שעה וחצי-שעתיים כזה. הבנאדם האחרון שנישקתי: דניאל הבחור האחרון שדיברת איתו: אח שלי(?).

A Broken Myth

New member
עונה:]

שם מלא: נועה (נוותר על ההמשך.) תאריך לידה: 21.4.1991 מין: נקבה. בית: רעות. איפה עוד גרת? תל נוף ועובדה. מזל: שור. מידת נעליים: לא מדברים על זה. גובה: 1.70 מוצא: רומניה ומרוקאית. חיות מחמד: אין. אחים: שניים. צבע שיער: חום. אורך שיער: קצת אחרי הכתפיים. צבעת פעם את השיער? חינה. באיזה צבע?: חינה זה אדום כזה. כיתה: י"א. תחביבים: ריקוד וגיטרה. מוזיקה: פופ, רוק כזה. להקה: 3DD, 3DG, 30STM איזה שפות אתה מדבר? אנגלית ועברית. אוהב ספורט? ריקוד, אם זה נחשב. איפה נולדת? בארץ. ברחובות. אתה בן אדם של לילה או של יום? אף אחד. רגיש לדגדוגים? לא. מאמין באלוהים? לפעמים. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא. מה הם? - יש לך גשר? היה. יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אני עדיין לא יודעת. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? היום. והיו עוד. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? חחח, לא נכנס לזה. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? לא זוכרת כרגע. מה הדבר הכי חשוב לך? ההורים. יש חבר/חברה/קראש? קראש. ממה אתה הכי פוחד? שאני אתעורר יום אחד ואגלה שאין לי אף אחד. מאמינה באהבה וירטואלית: לא ממש. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בתחת. על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? עליו. למה אתה הכי מתנגד? לא יודעת. הרבה דברים. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? כל בן אדם אחר שהוא לא אני. פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? לא. מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן. מה הדבר שעושה אותך מאושרת? לראות את כל מי שמסביבי מאושר. כשיש לך אהבה את נאמנה? כן. את אוהבת ילדים? מאד. את ותרנית או עקשנית? ותרנית. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? ממש לא. ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? כן. החיים טובים לדעתך? לפעמים. היחסים עם ההורים טובים? נתון לשיפור. לבוש: בכללי - ג'ינס וחולצה... איפור: עיפרון שחור, מסקרה.. דברים אהובים - מאכל: אוכל של אמא. כל אוכל. שתיה: מים. המקום האהוב לחופשה: רחוקרחוק מהבית. טעם גלידה אהוב: תות. פרי אהוב: תות. ממתק: שוקולד. מכונית: SMART שיעור: אממ, לא יודעת. חג: פסח ופורים. היום הכי אהוב בשבוע: שישי. צבע: אדום. מגזין: - שם לבת: עדי. שם לבן: עידו. קבוצת ספורט אהובה: - חודש אהוב: אפריל. ספורטאי/ת אהוב: - שחקנית אהובה: אממ, יש הרבה. שחקן אהוב: כנ"ל. תוכנית אהובה בטלוויזיה: חברים. אתר אהוב: לא יודעת. פייסבוק? חיה אהובה: כלב. חבר לאימייל: .... בדיחה: ....... אומר הרבה: 'המ'. מילה אהובה: 'המ'. נעליים: ואנס. תחנת רדיו: גלגל"צ. חדר בבית: שלי. ההופעה הכי טובה שראית: סינרגיה. דיסק אהוב: יש הרבה. נשיא: - סלט: פירות. בשר: - תוספת לפיצה: זיתים. ארץ: ארה"ב. עיר: לונדון. מקום אהוב: הבית. ריח: טוב? רעש: תלוי מתי. טעם: מתוק. רגש: אהבה. מספר: 8. או 4. ספר: - סבתא: שנפטרה. דגנים: דיאטטים. דברים פחות אהובים- אוטו: פיאט. צבע: צהוב. מורה: להיסטוריה. שיעור: היסטוריה. יום בשבוע: ראשון. חג: לא יודעת. עונה: חורף. חודש: - ספורט: ריצה. קבוצת ספורט: - סרט:- שחקנ/ית: - תוכנית: - אתר: - אוכל: אני לא כזה אוהבת בשר. שתיה: כל שתייה שהיא לא מים. להקה: פו פייטרס. זמר: - זמרת: - חיה: - חנות: - מילה: שונאתתתתתת. הופעה שהיית בה: - דיסק: - סלט: ירקות. ארץ: - עיר: - מקום להיות בו: - ריח: מסריח? רעש: חזק. רגש: קנאה. תאריך: - ספר: - דגנים: -

אבל פעם הגיבו לי;[

שם מלא: יעריתי תאריך לידה: ל"ג בעומר מין: נקבה בית: די גדול טנקס גוד איפה עוד גרת? אלון שבות, פורטלנד, דירות שונות ברחבי חיפה מזל: שור מידת נעליים: 37 גובה: מוכחש מוצא: חצי גרמניה רבע פולניה ורבע רומניה חיות מחמד: אין אחים: 5
צבע שיער: חום אורך שיער: ארוך בהחלט צבעת פעם את השיער? פורים וזה באיזה צבע? : לא מוגדר כיתה: י"א תחביבים: מזה פה מוזיקה: היפהופ להקה: הדג נחש איזה שפות אתה מדבר? אנגלית ושלל קללות בשלל שפות אוהב ספורט? כן, מאוד איפה נולדת? ירושלים אתה בן אדם של לילה או של יום? של יום ללא ספק רגיש לדגדוגים? בכלל לא מאמין באלוהים? כן יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא מה הם? לא!! יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? כן אבל הם לא בשימוש. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? פליליסטית איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? היו כמה. נראלי הטיסה לפורטלנד בפעם הראשונה מה הדבר הכי מביך שקרה לך? חחחחחח איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? מממ לא יודעת בטח איזה יום בכנרת כזה מה הדבר הכי חשוב לך? ממ יש חבר/חברה/קראש? לא טפוטפו ממה אתה הכי פוחד? מוות, ת"ד מאמינה באהבה וירטואלית: לא יודעת אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? לא רוצה להיות מורה אז לא בגב על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? ממממ למה אתה הכי מתנגד? לעוד מלחמה אבל זה לא שמישו שואל אותי אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? מלינדה גייטס יימח שמה פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? לא מאמינה באהבה ממבט ראשון? לא יודעת מה הדבר שעושה אותך מאושרת? ים כשיש לך אהבה את נאמנה? לא יודעת את אוהבת ילדים? כשהם לא בוכים למה לא את ותרנית או עקשנית? עקשנית. שור, נו אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? מה החיים טובים לדעתך? תלוי באיזה יום היחסים עם ההורים טובים? כנ"ל לבוש: מה איתו איפור: כנ"ל דברים אהובים - מאכל: בשר שתיה: מים המקום האהוב לחופשה: ג'מייקה, אבל זה לא שהייתי שם או משו;[ טעם גלידה אהוב: פאדג' בראוניס או צ'וקלייט צ'יפ קוקי דו [חח בסקין רובניס!!!:p] פרי אהוב: אין כזה ממתק: שוקולד מכונית: למבורגיני. ומאלה שנהגתי בהן אז הונדה אודסי. איזה מנוע
שיעור: אין חג: פסח או סוכות היום הכי אהוב בשבוע: חמישי צבע: צהוב מגזין: ממ שם לבת: יהלי שם לבן: ישי קבוצת ספורט אהובה: נוווו ההיא עם הצהוב מה שמה חודש אהוב: אייר ספורטאי/ת אהוב: מייקל ג'ורדן וקורקינה שחקנית אהובה: נטלי פורטמן שחקן אהוב: . מאט דיימון אבל רק בגלל שהוא חתיך תוכנית אהובה בטלוויזיה: ארץ נהדרת אולי אתר אהוב: חח חיה אהובה: סוס שיהיה חבר לאימייל: מה חבר בדיחה: ההיא על הבלונדינית אומר הרבה: כפרע מילה אהובה: כפרע נעליים: מה להתחיל לפרט? תחנת רדיו: Z100 חדר בבית: שלי[?] ההופעה הכי טובה שראית: לא ראיתי דיסק אהוב: ממ נשיא: ג'ורג' בוש הכוסון הזה
סלט: יווני בשר: סטייק אנטירקוט. קלאסה תוספת לפיצה: פיטריות ארץ: ישראל עיר: חיפה מקום אהוב: ים ריח: רושאס רעש: ממ שאלה מעניינת טעם: מתוק רגש: WT מספר: 3562457987 ספר: חלף עם הרוח נראלי סבתא: שרה
דגנים: כריות דברים פחות אהובים- אוטו: אוקיי! אני לא יכולה לסבוללל מאזדה 3 צבע: אדום מורה: יש כמה שיעור: יש הרבה יום בשבוע: ממ חג: חנוכה עונה: חורף חודש: ממ ספורט: כדורגל זה פשוט משעמם אותי קבוצת ספורט: מה אני מבינה סרט: כל הצ'יקפליקס האלה מעצבנים אותי שחקנ/ית: כל האלה שמכבבות בסרטים הנל תוכנית: שיהיה סופר נני. פתאום אמא באה עם יציאות חינוכיות כאלה ואני בטוחה שזה נובע משם אתר: ממ אוכל: חלבי למינהו ודגים:S שתיה: ד"ר פפרס להקה: נעארף זמר: . זמרת: חיה: כל המכרסמים המאמים האלה חנות: שמוכרת את הזוועה הנל מילה: סתום זאת מילה כזאת מכוערת ומעליבה בחיי;[ הופעה שהיית בה: ממ דיסק: ממממ סלט: פירות ארץ: בטח איזה מדינה בדרום אפריקה עיר: אז העיר בירה שלה מקום להיות בו: נו כבר אמרתי ריח: ממ רעש: . שאני ממתעוררת ממנו ולא משנה אם זה שיר טוב או לא רגש: וואי זה באמת מתסכל נדלג כמו השאר תאריך: חח יצא בסוף שדילגתי על ממש קצת:p ספר: דגנים: ב24 שעות אחרונות- היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: כן אפילו ישנתי איתה כפיות:p בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן אז אולאייז האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? זה קורה כל חודש בזמן מוגדר נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? לא חושבת ראית את הבית הלבן? הכי קרוב שתייר יכול להגיע.. וDC משעממת רצח עישנת? לא שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? לא התנשקת צרפתית? לא הזדיינת? לא ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? חחח מן הסתם עשית אמבטיית קצף? לא בטוחה טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? על גמל! הכנת אתר אינטרנט? לא שיחקת בברביות? כן יש לי אוסף של ברבים אבל נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? זאת אני דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? לא פוחדת מאנסים בחושך היית בבית חולים (לא לביקור)? כן. חשש לסרטן בטיול השנתי של כתה ז' סעאמק עשו לך תפרים? כן זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? פה ושם נרדמת בשיעור? נראלי השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא פגשת סלבריטי? דודו טופז הי הו עברת על החוק? כן בעיקר בקשר לנהיגה בלי רישיון/ במהירות מופרזת/ ברחוב חד סטרי/ עם יותר מידי אנשים באוטו:p אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? לא שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? ממ שברת למישהו את הלב? מקווה מאוד שכן:p רצית להרוג מישהו? בטח נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? לא הלכת מכות? כן זה או זה- מועדון או מסיבה פרטית? מה אני יודעת. אבל המלצה שלי לכו לאוטראסאונד! קפה או תה? לא אוהבת שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? מנסה לשאוף לשלמות ובסוף שואפת לבינוניות מינוס חתולים או כלבים? פיכס לא אוהבת את שניהם אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה? וניל חורף או קיץ? קיץ מה או מי היית רוצה...? להרוג: כמה לשמוע: טופאק בהופעה חיה להיות כמו: ממ הדבר האחרון ש: קניתי: לא זוכרת קראתי: תושב"ע עשיתי: ביד נארף סרט אחרון שראיתי? מממ לא זוכרת האמת מספר אחרון שחייגתי: מעיין דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי:שווארמה פעם אחרונה שבכיתי: לא זוכרת פעם אחרונה שצחקתי: היום הבנאדם האחרון שנישקתי: ממ הבחור האחרון שדיברת איתו: זיו סיימתי ווהוהו

Joychik

New member
[הדר] - ת.ד זה לא תא דואר?

ובא לי שווארמה!#$!# אמרתי לאמא שבא לי שווארמה, ואז היא אמרה שיש סודוך בבית, אז לא.
ומה זה חשש לסרטן? יאבה.
כאילו, אני יודע מה זה. אבל הכל בסדר?

זה גם תאונות דרכים...

וכן כן הכל בסדר
ומזה סודוך?
[אהה אלוהים בבקשה שאני לא אצא אשכנזייה שלא יודעת שזה מופלטה או משו]

P i x i e s

New member
הירגעי../images/Emo3.gif

סודוך זה... טוב לא יודעת איך להגדיר בכלל. מקום כזה של כריכים או משהו עם סניף בגבעתיים וסניפים בת"א.

sky darkens

New member
חחחחחחחחח יצאת עמה. ../images/Emo6.gif

יש את זה בכל מקום. ואתה יכול להכין בבית. זה טוסט עם נקניקים בפנים.

sky darkens

New member
../images/Emo45.gif - לשני הדברים.

סעמק. רק כשאני בוחר מה לשים בפנים זה טעים! כתף בקר.

Under the GUN

New member
לא קוראים לזה צ'ונט, קוראים לזה חמין../images/Emo11.gif

כמה ויכוחים היה לנו על זה בפולין... היינו איזה 10 ילדים וכל אחד בא עם שם אחר....

למעלה