שאלון

תמיר1991

New member
מה אני רוצה ממנו?

זה יותר מה הוא רוצה ממני, זה הוא נכנס בכל הודעה שנייה שלי...
תמיר.

sky darkens

New member
כנראה שלא ראית טוב.

http://www.reshet.tv/content_page.aspx?dynamic_page_id=202 תרד קצת בדפדפן, בצד ימין, ותסתכל שוב. ואז תחשוב חזק חזק על מה שאתה אומר. טוב?
באמת שאתה אחד הקופים. חתיכת לבט. *עפתי לעבודה*

הכל זה לטובה...

שם: שבי מין: זכר מזל: דלי מאכל אהוב: המבורגר & צ'יפס
שתייה מועדפת: קולה.
סדרה אהובה: משחקים של בית"ר... האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? כן, ומרגיש רע אחרי זה כמה כריות: 2 חיות מחמד:
בחיים לא... מכונית אידאלית: תנו להוציא רשיון קודם
מוזיקה: הכל, התפתחתי ממזרחית להקה אהובה: אתניקס
כמה אחים/אחיות יש לך? 3 אחיות. סיוט מאמין באהבה וירטואלית?: לא הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? לא מאמין באהבה ממבט ראשון? לא מה הדבר שעושה אותך למאושר?
מה אתה אוהב לעשות? לשחק כדורגל, לראות כדורגל, לישון מקומות בילוי מועדפים? עם חברים, באולינג וכאלה אתה אוהב להיות בבית? כן אתה נאמן? ברוב המקרים אתה אוהב ילדים? מאוד אתה ותרן או עקשן? תלוי באדם המתמודד... אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? די לז**ן תשכל המרחק הפיזי כן קובע? מאוד אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? אם אתה שמאלני אז כן ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? כן איזה פתגם אומר לך הרבה? "אין לנו מה להוכיח והוכחנו את זה היום על המגרש"
מה המשפט שמאפיין אותך? לא יודע אתה בחור קנאי? מאוד מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: שב, גיי(
) האם אתה מאמין באלוהים? כן החיים הטובים לדעתך? שבו דחוף היחסים עם ההורים טובים? ברוב המקרים *ברגע זה: לובש: חולצת מחזור, מין פיג'מה מוזיקה: אייל גולן - מכל אותם הפזמונים חושב על: אהבתי הנכזבת
*זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שבו דחוף חתולים/כלבים: אם חייבים להכריע אז חתולים
אוכל/ממתקים: ממתקים קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: לא נחשוף את זה
לשמוע: ... להיות כמו: ... *האחרון סרט אחרון שראית: בקלונוע: לא זוכר בטלוויזיה: לא זוכר במחשב: לא רואה, איכות גרועה מספר אחרון שחייגת: דקה אני אומר לכם דבר אחרון ששתית: קולה דבר אחרון שאכלת: לדר פעם אחרונה שהתקלחת: לפני שעה פעם אחרונה שבכית: אממ...בהפסד 1-2 של בית"ר להרצליה פעם אחרונה שחייכת: לא מרבה לחייך פעם אחרונה שצחקת: חח מה שאני ואורי עשינו בפורום לא מזמן הריח האחרון שהרחת: לאדע *האם אתה: מעשן? לא ישן עם חיות פרווה? לא מנגן על כלי נגינה? לא חזק מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא, שבו דחוף מאמין בנסים? לפעמים מאוהב כרגע? חזק
מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? לפעמים רואה בשוטרים חברים או אויבים? אויבים. האויבים הכי גדולים אחרי השמאלנים אוהב אלכוהול? כן מאמין באסטרולוגיה? לא ממש מאמין בקסמים? לא מתפלל? משתדל מבקר בבית כנסת? משתדל לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? מתכנן מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? מסנן חובש כובעים? רק כשאין כוח להסתפר שונא את עצמך? מאוד מביע משאלות מול כוכבים נופלים? לא, מה אני גיי?
אוהב את הכתב יד שלך? כן מאמין במכשפות? לא מאמין בשדים ורוחות? לא נותן אמון בקלות? לא אוהב לטייל בגשם? לא אוהב ציניות? לא מתנשק עם עיניים עצומות? שבו דחוף, חפרתם שר במקלחת? שבו דחוף, חפרתם *האם יש לך: סודות: המון חלום שחוזר על עצמו: לא מגלה פירסינג/קעקועים: איכס חוויה אחרונה שחויית: לאדע שבו מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: עו"ד/עיתונאי הדייט המושלם: שבו דחוף סרט אהוב: לאדע הבן אדם הכי שנוא:
לא לחשיפה הדבר הכי קשור אלי: אמא הכי שונא בעצמי: הכל. חוץ מהעיניים אוהב בעצמי: העיניים לפני המוות מה תבקש? שבו

שב דחוף../images/Emo34.gif

ובאמת אני צריך להשיג תמונה שלה (ותמונות בכלל) אחרי שפירמטתי תמחשב לא מזמן...אני אצטלם איתה בזמן ה...

Under the GUN

New member
עוד שעה ו27 דקות יומולדת!

שם: יובל מין: בכיף
זכר מזל: תאומים מאכל אהוב: המבורגר שתייה מועדפת: קולה, אבל אני עכשיו בגמילה סדרה אהובה: סאות'פארק
האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? כן! כמה כריות: 2 חיות מחמד: כלבה קטנה בשם קיס מכונית אידאלית: למבורגיני מוזיקה: יש הרבה, בעיקר ת'ראש מטאל, הבי מטאל, היפ הופ וישראלי להקה אהובה: מטאליקה כמה אחים/אחיות יש לך? 2 אחיות מאמין באהבה וירטואלית?: כן הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? כן, מלא מאמין באהבה ממבט ראשון? לא מה הדבר שעושה אותך למאושר? לא יודע, אבל אני בנדאם נורא חומרני, אז בטח כסף
מה אתה אוהב לעשות? ביד
לישון ולשמוע מוזיקה מקומות בילוי מועדפים? החדר שלי, החדר של ידידה שלי אתה אוהב להיות בבית? כן אתה נאמן? כן אתה אוהב ילדים? כן אתה ותרן או עקשן? תלוי על מה, בדר"כ עקשן אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? אהבה, אמונה ותקשורת המרחק הפיזי כן קובע? לא, אבל הוא בהחלט משפיע אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? כן איזה פתגם אומר לך הרבה? מה המשפט שמאפיין אותך? "מחייך בכל מצב", ואני מתכוון לכל מצב אתה בחור קנאי? לא מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: FUCK, זין והרבה בדיחות שואה האם אתה מאמין באלוהים? לא החיים הטובים לדעתך? כן היחסים עם ההורים טובים? בדר"כ כן *ברגע זה: לובש: T אדומה של קוקה קולה וג'ינס מוזיקה: שיר הסמרטוטים/אביב גפן חושב על: עליה *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקח את זה בקלות חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: יש כמה ברשימה.. לשמוע: כלום, אחלה שיר להיות כמו: עצמי *האחרון סרט אחרון שראית: שתיקת הכבשים, שוב.. סרט גאוני בקלונוע: ספיידרמן 3, חרא סרט בטלוויזיה: סיינפלד במחשב: 300, שוב מספר אחרון שחייגת: המספר של ידידה שלי דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: בשר על האש, בצהריים פעם אחרונה שהתקלחת: היום, אבל עוד מעט שוב פעם אחרונה שבכית: לפני הרבה זמן.. לא זוכר פעם אחרונה שחייכת: היום פעם אחרונה שצחקת: היום הריח האחרון שהרחת: בשר
*האם אתה: מעשן? נרגילה כן ישן עם חיות פרווה? לא מנגן על כלי נגינה? כן מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? כן מאמין בנסים? לא מאוהב כרגע? כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? לא יודע... תלוי מה המצברוח שלי, בדר"כ כן רואה בשוטרים חברים או אויבים? היה יום אחד שהם היו אויבים
אוהב אלכוהול? כן מאמין באסטרולוגיה? לא מאמין בקסמים? לא מתפלל? לא מבקר בבית כנסת? רק כשאבא מכריח אותי (AKA יום כיפור, אבל זה גם היה רק בגלל סבא, ועכשיו גם את הסיבה הזאת אין
) לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? כן מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? תלוי אם הם מדברים בעברית או לא חובש כובעים? כן.. כובעים זה הדבר הכי יפה שיש שונא את עצמך? בדר"כ כן מביע משאלות מול כוכבים נופלים? לא אוהב את הכתב יד שלך? לא מאמין במכשפות? לא מאמין בשדים ורוחות? רוחות כן, ואני יודע שהם קיימות.. סיפור ארוך נותן אמון בקלות? כן, בקלות רבה מדי אוהב לטייל בגשם? לא אוהב ציניות? כן מתנשק עם עיניים עצומות? כן שר במקלחת? כן, אבל לא שומעים אותי כי אני שם מוזיקה במקלחת *האם יש לך: סודות: לכולם יש חלום שחוזר על עצמו: לא פירסינג/קעקועים: לא חוויה אחרונה שחויית: בגרות
מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: אין הדייט המושלם: סרט טוב, ארוחה טובה, סקס טוב, ארוחת בוקר טובה סרט אהוב: קומדיה - סאות'פארק וביווס & באט-הד, אימה - שתיקת הכבשים והוסטל הבן אדם הכי שנוא: שקד חסקין הדבר הכי קשור אלי: אייפוד הכי שונא בעצמי: הגוף אוהב בעצמי: את הזין שלי לפני המוות מה תבקש? שלא יהרגו אותי

למעלה