שאלון

sky darkens

New member
קולולולו.

שם: הדר מין: זכר מזל: דלי מאכל אהוב: ג'חנון. ^^ שתייה מועדפת: נסטי אפרסק סדרה אהובה: סאות'פארק האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? בין השאר. כמה כריות: 1 חיות מחמד: 5. בלי הדגים.. מכונית אידאלית: בלי להסחף, הונדה האצ'בק.
מוזיקה: הכל חוץ מצרחות. (אנילאמביןמההםאומריםוזהמשגעאותי.) להקה אהובה: כמה אחים/אחיות יש לך? 3 מאמין באהבה וירטואלית?: אמ, לא יודע. לא נראה לי שזה יכול להמשך יותר מדי זמן. הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? כע מאמין באהבה ממבט ראשון? כע מה הדבר שעושה אותך למאושר? הרבה דברים. ^^ מה אתה אוהב לעשות? לאכול.
מקומות בילוי מועדפים? ים, בתים של חברים. אתה אוהב להיות בבית? כן, אבל לא תמיד. אתה נאמן? כן. אתה אוהב ילדים? כן. אתה ותרן או עקשן? תלוי. אני גם וגם. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? פפ, מאיפה אני יודע. המרחק הפיזי כן קובע? כן. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? תלוי במה אתה שונה. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? כבר עשיתי את זה, לא ממליץ.
איזה פתגם אומר לך הרבה? לול. "אני סומך על כל אחד. רק לא על השטן שבתוכו." *הג'וב האיטלקי* מה המשפט שמאפיין אותך? שמן.
אתה בחור קנאי? קצת. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: "טוב." האם אתה מאמין באלוהים? מאמין שהוא קיים. החיים הטובים לדעתך? קיסריה. ^^ היחסים עם ההורים טובים?
*ברגע זה: לובש: מכנסיים וחולצה.
מוזיקה: Regina Spektor - Samson חושב על: עזבו אותי. XDD *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית. קפה/תה: קפה. שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקח את זה בקלות. חתולים/כלבים: כלבים. אוכל/ממתקים: אוכל. קולה/פפסי: קולה. *מה/מי היית רוצה? להרוג: אף אחד.
לשמוע: את איימי-לי כבר.
להיות כמו: מלא אנשים. *האחרון סרט אחרון שראית: ההימור האחרון. בקלונוע: שודדי הקריביים 3. בטלוויזיה: ההימור האחרון. במחשב: אמ, או הבופור או אביבה אהובתי. מספר אחרון שחייגת: אין לי מושג מה המספר הזה, אבל נראה לי אידיוט לכתוב אותו פה. XD דבר אחרון ששתית: מים. דבר אחרון שאכלת: בראוניז. פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בערב. פעם אחרונה שבכית: אתמול בערב. פעם אחרונה שחייכת: לא יודע, נו, אתמול בערב בטח, היה פול צחוקים. ^^ פעם אחרונה שצחקת: אתמול בערב, כוסאמאשלכם. הריח האחרון שהרחת: את הבושם של נועמו. אמוראמור
*האם אתה: מעשן? נרגילה, מדי פעם. ישן עם חיות פרווה? לא.
מנגן על כלי נגינה? לא. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא. מאמין בנסים? כן. מאוהב כרגע? לא. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? לפעמים. רואה בשוטרים חברים או אויבים? תלוי איפה. אוהב אלכוהול? כן. מאמין באסטרולוגיה? לא. מאמין בקסמים? לא. מתפלל? לא. מבקר בבית כנסת? מדי פעם. לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? כן. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? אף פעם לא. חובש כובעים? כן. שונא את עצמך? יצא לי להרגיש ככה. אבל אני די סבבה עם עצמי.
מביע משאלות מול כוכבים נופלים? כן. אוהב את הכתב יד שלך? כן. מאמין במכשפות? לא. מאמין בשדים ורוחות? לא. נותן אמון בקלות? כן. אוהב לטייל בגשם? כן. אוהב ציניות? לא. שונא את זה.
מתנשק עם עיניים עצומות? כן. X: שר במקלחת? כן.
*האם יש לך: סודות: כן. חלום שחוזר על עצמו: אני לא זוכר חלומות כבר שנים. פירסינג/קעקועים: כן. חוויה אחרונה שחויית: לא יודע, נו. מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: טבח. הדייט המושלם: לא יודע. סרט אהוב: מלך האריות. הבן אדם הכי שנוא: אףאחד. הדבר הכי קשור אלי: מה? הכי שונא בעצמי: שמן.
אוהב בעצמי: את הפנימיות שלי. LOL לפני המוות מה תבקש? לא למות?

איך אני אוהב שקוראים לזה צרחות ../images/Emo13.gif

תלמד אנגלית, אולי תבין מה הם אומרים.

sky darkens

New member
אני יודע אנגלית.

ויש המון שירים שצורחים בהם - והמילים מובנות, ואני שומע. אבל מצד שני, יש גם המון שירים שהמילים ממש לא מובנות, ואני בספק אם אלו מילים בכלל. ובגלל זה אני לא שומע את זה. ולא דיברתי על מטאל, דיברתי על סקרימו ודברים בסגנון הזה.

sky darkens

New member
אז אתה מסכים איתי? XD

בכל אופן, לרוב חשובה לי הליריקה בשירים, וכשאני לא מבין מה נאמר בשיר - אני בד"כ לא מתחבר אליו.

תלוי איך את מגדירה

"שיר שאת לא יודעת על מה הוא מדבר". אם את מתכוונת לשיר ללא מילים, קשה לי מאוד להסכים איתך בנוגע לזה

טרודייי

New member
נו../images/Emo6.gif

התכוונתי לזה שנגיד יש אנשים ששומעים שירים בצרפתית או בכל שפה אחרת כשהם לא מבינים אותם. או שאנשים שלא יודעים אנגלית שומעים שירים בלועזית רק כי המוזיקה מגניבה או משהו בסגנון. למשל אם אני לא הייתי יודעת על מה מדבר "בוטן אנה" מהרגע הראשון ששמעתי אותו, לא הייתי שומעת אותו

זונע

New member
מה רע במוזיקה טובה וזהו?

רוב הפעמים אפילו אני כמעט ולא מייחס חשיבות למילים. אבל זה כי אני שומע בעיקר מטאל שהמוזיקה בו היא באמת הרוב...אם נגיד הייתי שומע היפ-הופ או משהו מן הסתם היה אכפת לי מהמילים. קיצר זה תלוי. ויש שירים בצרפתית ממש מגניבים שגם כאלה שלא מבינים צרפתית יכולים לאהוב.

טרודייי

New member
מטאל זה משהו אחר../images/Emo3.gif

אבל אני שומעת שירים שאני מתחברת אליהם. אז נכון שיש שירים ממש יפים בשפות אחרות והכל, אבל בלי להתחבר אל שיר אני לא אוכל לשמוע אותו. אני אישית צריכה להבין את המילים של השיר אחרת הוא לא שווה מבחינתי.

Are You In

New member
...

מאכל אהוב: בשר שתייה מועדפת: קפה סדרה אהובה: סאות'פארק האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:?מאוד! כמה כריות: נכון... חיות מחמד: כלב וחתול מכונית אידאלית: מיני קופר מוזיקה: מטאל /m\ להקה אהובה: יש הרבה כמה אחים/אחיות יש לך?2 מאמין באהבה וירטואלית?:לא הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?לא מאמין באהבה ממבט ראשון?לא מה הדבר שעושה אותך למאושר?מישהו מסויים
מה אתה אוהב לעשות?הרבה מקומות בילוי מועדפים?בארים חשוכים ואפלים אתה אוהב להיות בבית?לא יותר מדי אתה נאמן?כן אתה אוהב ילדים?מתחת לגיל 4 אתה ותרן או עקשן?עקשנית אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?לא יודעת עכשיו המרחק הפיזי כן קובע?לא אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?לא ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?כן איזה פתגם אומר לך הרבה?live and let live מה המשפט שמאפיין אותך?אני בסדר. העולם דפוק. אתה בחור קנאי?בחור לא, קנאית קצת... מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:טוב האם אתה מאמין באלוהים?לא החיים הטובים לדעתך?עזבו אתכם משטויות היחסים עם ההורים טובים?סבירים *ברגע זה: לובש: מכנסיים וגופייה מוזיקה: אופת' חושב על: משהו *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית:מסיבה פרטית קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות:taking it easy חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: אף אחד לשמוע: את *** להיות כמו: לא יודעת *האחרון סרט אחרון שראית: לא זוכרת כבר בקלונוע: כנ"ל בטלוויזיה: כנ"ל במחשב: מפרט הגורל..חח זה כזה גיי בעברית מספר אחרון שחייגת: חברה דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: מזון כלשהו פעם אחרונה שהתקלחת: כשקמתי פעם אחרונה שבכית: אתמול נראה לי פעם אחרונה שחייכת: מקודם פעם אחרונה שצחקת: כנ"ל הריח האחרון שהרחת: תה *האם אתה: מעשן?כה ישן עם חיות פרווה?לא מנגן על כלי נגינה?גיטרה מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים?לא מאמין בנסים?לא מאוהב כרגע?כה מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים?ממש ממש לא רואה בשוטרים חברים או אויבים?אויבים אוהב אלכוהול? the more the best מאמין באסטרולוגיה?לא מאמין בקסמים?לא מתפלל?לא מבקר בבית כנסת?לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה?כן מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו?אין לי איסייקיו חובש כובעים?לא שונא את עצמך? לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים?לא יצא לי לראות כוכב נופל:/ אוהב את הכתב יד שלך?כה מאמין במכשפות?לא מאמין בשדים ורוחות?לא נותן אמון בקלות?כה אוהב לטייל בגשם?כה אוהב ציניות?אני חיה ע"פ זה מתנשק עם עיניים עצומות?כה שר במקלחת?לא *האם יש לך: סודות: אפלים במיוחד חלום שחוזר על עצמו: פעם היה לי פירסינג/קעקועים: פירסינגים למיניהם חוויה אחרונה שחויית: אתמול..משהו הזוי ביותר שאין לי כוח לספר מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: מוזיקה הדייט המושלם: בים:) סרט אהוב: אבודות והוזות הבן אדם הכי שנוא: המורה שלי@!$#!@% הדבר הכי קשור אלי: חברות+משפחתי היקרה הכי שונא בעצמי: מראה חיצוני, ביישנות לפעמים אוהב בעצמי: חוש הומור לפני המוות מה תבקש?וופר צ'יפס וקולה

זונע

New member
למה את לא אומרת את השם שלך?

מטאל
אופת'
(לא שאני מת עליהם יותר מדי אבל הם איכותיים)

Are You In

New member
לא היה לי חשק לענות על זה באותו רגע

ואופת'
איך אפשר שלא לאהוב אותם?

למעלה