המנ.
שם: אלונה מין: נ מזל: אריה
מאכל אהוב: מוקפץ של אמאP: שתייה מועדפת: מים.. סדרה אהובה: חברים, השיר שלנו, הבורר, כוכב נולד, זעזוע מוח... האם אתה אוהב לצחוק על אנשים? לא הכיP: תלוי במצ"ר. כמה כריות: 2 חיות מחמד: כלבה שמנה
מכונית אידאלית: אני אישה]; מאיפה לי]; מוזיקה: רוק-פופ. להקה אהובה: היהודיםP: כמה אחים/אחיות יש לך? חצי אח אחד. מאמין באהבה וירטואלית?: לא. הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? כה. גם מישהו
מאמין באהבה ממבט ראשון? לא. מה הדבר שעושה אותך למאושר? שמו"צ

וסתם להיות עם חברים.. מה אתה אוהב לעשות? לישוןP: מקומות בילוי מועדפים? מועדון נעורים, צפית, כלמיניP: אתה אוהב להיות בבית? כה. אתה נאמן? חיובי. אתה אוהב ילדים? כל עוד זה לא חניכים שלי כן. אתה ותרן או עקשן? עקשנית לרוב.. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? מחויבות, אינטימיות ותשוקה. איך אני? המרחק הפיזי כן קובע? בולשיט מי שיגיד שלא. הכי קובע. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? שלילי. איזה פתגם אומר לך הרבה? "מה ששנוא עלייך על תעשה לחברך"
מה המשפט שמאפיין אותך? "היא לא דומה... לאף אחת אחרת..."[אללה נרקיסיזם.
] אתה בחור קנאי? א. אנ'לא בחור. ב. לפעמים. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: כוסשלהדודהשלך, ראבק, אין לי כוח, ה-אפס, כלכך.. האם אתה מאמין באלוהים? לא. החיים הטובים לדעתך? מיצוי של היכולות שלך. היחסים עם ההורים טובים? בתחת. *ברגע זה: לובש: חולצת קן וטרנינג ענקי.. מוזיקה: כוכב נולד
חושב על: עדן אמזלג עברה:| *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מועדון קפה/תה: none שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לשלמות אבל יותר להרפות. חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: אוכל. קולה/פפסי: none. קפיטליזם זה בתחת. *מה/מי היית רוצה? להרוג: באמת משנה? לשמוע: ... להיות כמו: אף אחד. *האחרון סרט אחרון שראית: ראיתי היום חלקים מ"ואז הגיעה פולי"... בקלונוע: וואוו... נראה לי "מישהו לרוץ איתו" באוגוסט. בטלוויזיה: ואז הגיעה פולי. במחשב: ראיתי פרק של "השיר שלנו"... מספר אחרון שחייגת: אמא. דבר אחרון ששתית: מים. דבר אחרון שאכלת: טוסט. פעם אחרונה שהתקלחת: עוד רגע נכנסת... פעם אחרונה שבכית: - פעם אחרונה שחייכת: רביעי, אחרי שיצאתי מהבגרות. פעם אחרונה שצחקת: ^^ הריח האחרון שהרחת: סיגריה.. *האם אתה: מעשן? חיובי. ישן עם חיות פרווה? שלילי. מנגן על כלי נגינה? שלילי. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא כ"כ. מאמין בנסים? שלילי. מאוהב כרגע? לא, וככה טוב לי.

מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? כן. רואה בשוטרים חברים או אויבים? לא אכפת לי. אוהב אלכוהול? כה

מאמין באסטרולוגיה? כהP: מאמין בקסמים? לא. מתפלל? לא. מבקר בבית כנסת? חחחחחחחחחחחחחחחחח לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? נראה מה יביא איתו העתיד. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לא. חובש כובעים? בחורף. שונא את עצמך? כבר לא. מביע משאלות מול כוכבים נופלים? לא. אוהב את הכתב יד שלך? ת'אמת, שדיי כן. מאמין במכשפות? לא. מאמין בשדים ורוחות? לא. נותן אמון בקלות? כן..:\ אוהב לטייל בגשם? לא
אוהב ציניות? ממש לא. מתנשק עם עיניים עצומות? ברור... שר במקלחת? לא. *האם יש לך: סודות: אין אדם בלי סודות. חלום שחוזר על עצמו: לא. פירסינג/קעקועים: נזם, בתיכנון; 2 קעקועים, גבה, טראגוס, פופיק. חוויה אחרונה שחויית: בגרות?:| מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: מורה לאזרחות. [
] הדייט המושלם: עזבו אותכם שטויות. סרט אהוב: "מישהו לרוץ איתו". הבן אדם הכי שנוא: המון
הדבר הכי קשור אלי: הפלאפון. מאבדת תחושת זמן בלעדיו. הכי שונא בעצמי: סנטר. אוהב בעצמי: ציצים?P: לפני המוות מה תבקש? בלי כאבים. מישהו קרא?