שאלון

P i x i e s

New member
מזל טוב אחינו ../images/Emo13.gif

שתיפול עליך מהשמיים נרגילה סורית יצוקה והרבה הרבה טבק

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טובבבב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

ועד 120 וזה...:] תהנה ותנצל את היום, ובכלל את השנה..!

NoFaRi1

New member
במיוחד בשבילך אנצל את הדקות הספורות שיש לי

במחשב מזל טוב%$%#$^^!!1 יחתיך שיהיה רק טוב ואושר ועשה רישיון מהר P: והכל עם אמצעי הגנה הלו אם בכל מקרה נולד ילד שיקראו לו עידן כי חסרים כאלו

shiratel

New member
מזל"ט, יא קצירניק ../images/Emo8.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

עד 120
שתקבל הרבה הרבה מתנות
יומולדת שמח
אושר
יושר
כושר
ועושר
והמון המון מזל טוב

AmericanDragon

New member
יאללה

שם: תומר מין: ז' מזל: מאזניים מאכל אהוב: ממממ פיצה? שתייה מועדפת: מים
סדרה אהובה: לא רואה סדרות האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? לא כמה כריות: 1 מספיק חיות מחמד: יאפ. כלב מכונית אידאלית:
מוזיקה: רוק קלאסי בעיקר, פסיכודלי להקה אהובה: גאנז כמה אחים/אחיות יש לך? אח ואחות מאמין באהבה וירטואלית?: לא הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? יאפ מאמין באהבה ממבט ראשון? לא מה הדבר שעושה אותך למאושר? מוזיקה ולישון מה אתה אוהב לעשות? הרבה דברים מקומות בילוי מועדפים? / אתה אוהב להיות בבית? יאפ אתה נאמן? יאפ אתה אוהב ילדים? תלוי
אתה ותרן או עקשן? עקשן. רולזז אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? כנות, אינטימיות, אמון המרחק הפיזי כן קובע? לצערי אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? תלוי איזה פתגם אומר לך הרבה?
מה המשפט שמאפיין אותך?
אתה בחור קנאי? כשצריך
מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: סעמק האם אתה מאמין באלוהים? לא החיים הטובים לדעתך? תלוי מתי היחסים עם ההורים טובים? כן *ברגע זה: לובש: גופייה ובוקסר
מוזיקה: גאנז- סיבל וואר חושב על: אפחד *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: מה הקשר? חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: חחח אין לי זמן עכשיו..ארוך מדיי
לשמוע:
להיות כמו:
*האחרון סרט אחרון שראית: הרגשה מוקדמת משהו בקלונוע: לא זוכר בטלוויזיה: חדשות במחשב: EWR מספר אחרון שחייגת: יש חיוג מקוצר דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: טוסט פעם אחרונה שהתקלחת: לפני שעה פעם אחרונה שבכית: לא זוכר פעם אחרונה שחייכת: עכשיו
פעם אחרונה שצחקת: לא זוכר הריח האחרון שהרחת: של הטוסט? *האם אתה: מעשן? לא ישן עם חיות פרווה? לא מנגן על כלי נגינה? מנסה מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא מאמין בנסים? לא מאוהב כרגע? יש מצב מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? אחרים=? שאלה מאוד תלויה רואה בשוטרים חברים או אויבים? מי רואה שוטרים? אוהב אלכוהול? במידה כן מאמין באסטרולוגיה? לא מאמין בקסמים? XD לא מתפלל? לא מבקר בבית כנסת? לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? לא מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לא חובש כובעים? לא שונא את עצמך? לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים? אף אחד לא רואה כוכבים נופלים על מי אתם עובדים
אוהב את הכתב יד שלך? חי איתו מאמין במכשפות? XD מאמין בשדים ורוחות? ^ נותן אמון בקלות? לא אוהב לטייל בגשם? כןןןן. גשם רולזזזזזזזזזז אוהב ציניות? יאפ מתנשק עם עיניים עצומות?
שר במקלחת? חחחח *האם יש לך: סודות: לכולם יש. שקרן מי שיגיד שלא חלום שחוזר על עצמו: לא פירסינג/קעקועים: לא חוויה אחרונה שחויית:
מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: תנו לסיים תבצפר הדייט המושלם:
סרט אהוב: ארמגדון
הבן אדם הכי שנוא: יש מספיק הדבר הכי קשור אלי: דבר? אין הכי שונא בעצמי: כרס
אוהב בעצמי: לא יודע לפני המוות מה תבקש? השאלה הכי מטומטמת בשאלון

המנ.

שם: אלונה מין: נ מזל: אריה
מאכל אהוב: מוקפץ של אמאP: שתייה מועדפת: מים.. סדרה אהובה: חברים, השיר שלנו, הבורר, כוכב נולד, זעזוע מוח... האם אתה אוהב לצחוק על אנשים? לא הכיP: תלוי במצ"ר. כמה כריות: 2 חיות מחמד: כלבה שמנה
מכונית אידאלית: אני אישה]; מאיפה לי]; מוזיקה: רוק-פופ. להקה אהובה: היהודיםP: כמה אחים/אחיות יש לך? חצי אח אחד. מאמין באהבה וירטואלית?: לא. הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? כה. גם מישהו
מאמין באהבה ממבט ראשון? לא. מה הדבר שעושה אותך למאושר? שמו"צ:) וסתם להיות עם חברים.. מה אתה אוהב לעשות? לישוןP: מקומות בילוי מועדפים? מועדון נעורים, צפית, כלמיניP: אתה אוהב להיות בבית? כה. אתה נאמן? חיובי. אתה אוהב ילדים? כל עוד זה לא חניכים שלי כן. אתה ותרן או עקשן? עקשנית לרוב.. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? מחויבות, אינטימיות ותשוקה. איך אני? המרחק הפיזי כן קובע? בולשיט מי שיגיד שלא. הכי קובע. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? שלילי. איזה פתגם אומר לך הרבה? "מה ששנוא עלייך על תעשה לחברך"
מה המשפט שמאפיין אותך? "היא לא דומה... לאף אחת אחרת..."[אללה נרקיסיזם.
] אתה בחור קנאי? א. אנ'לא בחור. ב. לפעמים. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: כוסשלהדודהשלך, ראבק, אין לי כוח, ה-אפס, כלכך.. האם אתה מאמין באלוהים? לא. החיים הטובים לדעתך? מיצוי של היכולות שלך. היחסים עם ההורים טובים? בתחת. *ברגע זה: לובש: חולצת קן וטרנינג ענקי.. מוזיקה: כוכב נולד
חושב על: עדן אמזלג עברה:| *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מועדון קפה/תה: none שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לשלמות אבל יותר להרפות. חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: אוכל. קולה/פפסי: none. קפיטליזם זה בתחת. *מה/מי היית רוצה? להרוג: באמת משנה? לשמוע: ... להיות כמו: אף אחד. *האחרון סרט אחרון שראית: ראיתי היום חלקים מ"ואז הגיעה פולי"... בקלונוע: וואוו... נראה לי "מישהו לרוץ איתו" באוגוסט. בטלוויזיה: ואז הגיעה פולי. במחשב: ראיתי פרק של "השיר שלנו"... מספר אחרון שחייגת: אמא. דבר אחרון ששתית: מים. דבר אחרון שאכלת: טוסט. פעם אחרונה שהתקלחת: עוד רגע נכנסת... פעם אחרונה שבכית: - פעם אחרונה שחייכת: רביעי, אחרי שיצאתי מהבגרות. פעם אחרונה שצחקת: ^^ הריח האחרון שהרחת: סיגריה.. *האם אתה: מעשן? חיובי. ישן עם חיות פרווה? שלילי. מנגן על כלי נגינה? שלילי. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא כ"כ. מאמין בנסים? שלילי. מאוהב כרגע? לא, וככה טוב לי.:) מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? כן. רואה בשוטרים חברים או אויבים? לא אכפת לי. אוהב אלכוהול? כה:) מאמין באסטרולוגיה? כהP: מאמין בקסמים? לא. מתפלל? לא. מבקר בבית כנסת? חחחחחחחחחחחחחחחחח לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? נראה מה יביא איתו העתיד. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לא. חובש כובעים? בחורף. שונא את עצמך? כבר לא. מביע משאלות מול כוכבים נופלים? לא. אוהב את הכתב יד שלך? ת'אמת, שדיי כן. מאמין במכשפות? לא. מאמין בשדים ורוחות? לא. נותן אמון בקלות? כן..:\ אוהב לטייל בגשם? לא
אוהב ציניות? ממש לא. מתנשק עם עיניים עצומות? ברור... שר במקלחת? לא. *האם יש לך: סודות: אין אדם בלי סודות. חלום שחוזר על עצמו: לא. פירסינג/קעקועים: נזם, בתיכנון; 2 קעקועים, גבה, טראגוס, פופיק. חוויה אחרונה שחויית: בגרות?:| מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: מורה לאזרחות. [
] הדייט המושלם: עזבו אותכם שטויות. סרט אהוב: "מישהו לרוץ איתו". הבן אדם הכי שנוא: המון
הדבר הכי קשור אלי: הפלאפון. מאבדת תחושת זמן בלעדיו. הכי שונא בעצמי: סנטר. אוהב בעצמי: ציצים?P: לפני המוות מה תבקש? בלי כאבים. מישהו קרא?

Snow fairy

New member
טוב אני אחות של מאיה ../images/Emo3.gif

היא עבדה קשה על השאלון והוא נחמק לה, והיא מאד עצובה. ובגלל שאני אחות נפלאה הסכמתי ברוב טובי למלות במקומה את השאלון. עליה. כן כן. שם: מאיה. מין: נקבה מזל: אריה מאכל אהוב: כל מיני דברים ברוטב טריאקי שתייה מועדפת: תה. סתם תה. סדרה אהובה: חברים. האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? אם רק אפשר
כמה כריות: 3! חיות מחמד: 3 חתולים וכלבה.
מכונית אידאלית: למבורגיני צהובה. מוזיקה: מטאל. אבל 99% אחוז ממה שהיא שומעת זה "שירי נוסטלגיה" (או ככה היא קוראת לזה) להקה אהובה: within temptation. אולי. כמה אחים/אחיות יש לך? 3. מאמין באהבה וירטואלית?: לא. הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? אינדיד. מאמין באהבה ממבט ראשון? לא ממש. מה הדבר שעושה אותך למאושר? פיצ'פקעס. מה אתה אוהב לעשות? ליפול מהכסא לרצפה. מקומות בילוי מועדפים? רחובות ת"א. אתה אוהב להיות בבית? נההה. אתה נאמן? יאפ. אתה אוהב ילדים? באופן מטריד. אתה ותרן או עקשן? תלוי. סה"כ ותרנית. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? מראה, הומור וכימיה. המרחק הפיזי כן קובע? כן. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא במיוחד. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? לא! (
) איזה פתגם אומר לך הרבה? "טסן-טסנה עוד בננה" מה המשפט שמאפיין אותך? כנ"ל. אתה בחור קנאי? המממ... בגבולות הנורמה
מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: "יש לי אייפוד ורוד חדש" ו"למה אתה אומרת לי את זה". האם אתה מאמין באלוהים? רק אם הוא טים ברטון. החיים הטובים לדעתך? נו בטח. היחסים עם ההורים טובים? הכל על מי מנוחות. *ברגע זה: לובש: ג'ינס לי קופר, חגורת הסיוט שלפני חג המולד (שלי במקור!!), חולצה שחורה מ-TNT. ילדת מותגים ממש. מוזיקה: מדי פעם מזמזמות שירים מהגיבן מנוטראדם. חושב על: "אמממ איזה חמודה אחותי". *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית. קפה/תה: תה. שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקחת בקלות סה"כ. חתולים/כלבים: כלבים.
אוכל/ממתקים: ממתקים!! קולה/פפסי: קולה. *מה/מי היית רוצה? להרוג: מידע מסווג. לשמוע: איזה מתנות בדיוק היא קיבלה מסינגפור. להיות כמו: הבת האובדת של טים ברטון. *האחרון סרט אחרון שראית: שודדי הקאריבים 3. בקלונוע: כנ"ל. היום. בטלוויזיה: הסיפור שאינו נגמר
במחשב: היא לא רואה סרטים במחשב. מספר אחרון שחייגת: לחברה שלה. דבר אחרון ששתית: מיץ לימון הדבר האחרון שאכלת: פיצה! פעם אחרונה שהתקלחת: מזמן!!! (סתם, לא יודעת) פעם אחרונה שבכית: המממ. פעם אחרונה שחייכת: לפני כמה דקות
פעם אחרונה שצחקת: כנ"ל
הריח האחרון שהרחת: פיצה? *האם אתה: מעשן? חס ושלום. ישן עם חיות פרווה? יש לה בובה של עכבר! מנגן על כלי נגינה? גיטרה. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? אני מקווה. מאמין בנסים? כן. מאוהב כרגע? רק בי. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? כן. רואה בשוטרים חברים או אויבים? neither? (אבל יותר לכיוון חברים) אוהב אלכוהול? לא ממש. מאמין באסטרולוגיה? לא. מאמין בקסמים? לא. מתפלל? לא. מבקר בבית כנסת? פעם בחיים. בקושי. לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? כנראה. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? כן? חובש כובעים? לא לעיתים תכופות. שונא את עצמך? ממש לא. מביע משאלות מול כוכבים נופלים? מאיה? אוהב את הכתב יד שלך? ככה. מאמין במכשפות? כן! מאמין בשדים ורוחות? נראה לי. נותן אמון בקלות? כן. אוהב לטייל בגשם? כן. אוהב ציניות? מאד. מתנשק עם עיניים עצומות? הא, כן? שר במקלחת? כאילו היתה המקלחת בניין האופרה בת"א! *האם יש לך: סודות: לכולם יש. חלום שחוזר על עצמו: לא יודעת. פירסינג/קעקועים: אינדסטריאל, פופיק, נזם, 5 לובים. חוויה אחרונה שחויית: מאיה נפלה על הרצפה בגלל שהיא צחקה יותר מדי (קורה). מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: שירה, משחק, עיצוב אופנה. הדייט המושלם: ים! וחול! ומדוזות! סרט אהוב: "הסיוט שלפני חג המולד". הבן אדם הכי שנוא: מאיה אוהבת את כולם. (היפית כבר אמרנו?) הדבר הכי קשור אלי: השרשרת על הצוואר (הבנתם? "קשור"? צחוקים
) הכי שונא בעצמי: האאא
אוהב בעצמי: הכל! (כמעט) לפני המוות מה תבקש?לאוכל הרבה טריאקי בגן עדן, ולפגוש את טים ברטון (פעם שלישית גלידה!
)

למעלה