טוב, כי משעמם. ../images/Emo3.gif
שם: יונתן. מין: ז'.
מזל: טוב. ובתולה. מאכל אהוב: שוקולד לבן עם אוריאו.
שתייה מועדפת: קולה! סדרה אהובה: האוס ואחיםואחיות.
האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? כן.
כמה כריות: 2?
חיות מחמד: 1. בוני.
מכונית אידאלית: כל דבר שנוסע. מוזיקה: הכל כמעט. להקה אהובה: כרגע אוונסנס, אבל כל הזמן משתנה.
כמה אחים/אחיות יש לך? 2 אחיות, קטנה וגדולה.
מאמין באהבה וירטואלית?:
הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?
מאמין באהבה ממבט ראשון?
מה הדבר שעושה אותך למאושר? חיבוקים.
מה אתה אוהב לעשות? מה שיוצא. מקומות בילוי מועדפים? חברים וכאלה.
אתה אוהב להיות בבית? כן. אתה נאמן? כן. אתה אוהב ילדים? כן. אתה ותרן או עקשן? ותרן ממש. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? אמון, שיתוף וסקס?
המרחק הפיזי כן קובע? לצערי. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? מה פתאום. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? לא. איזה פתגם אומר לך הרבה? אממ. הכל קורה מסיבה. מה המשפט שמאפיין אותך? לא יודע, כל מני.
אתה בחור קנאי? מאוד. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: מלא.
האם אתה מאמין באלוהים?
החיים הטובים לדעתך? לא יודע. היחסים עם ההורים טובים? כן. *ברגע זה: לובש: חולצה ומכנסיים וקרוקס. כן, קרוקס. בעיות? מוזיקה: אין.
רמקולים מפגרים. חושב על: כלמני, מה. *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: אף אחד מהם. קפה/תה: תה. שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקח את זה בקלות. חתולים/כלבים: כלבים. אוכל/ממתקים: הכל.
קולה/פפסי: קולה.
*מה/מי היית רוצה? להרוג: כלמני. לשמוע: כלמני. להיות כמו: כלמני. *האחרון סרט אחרון שראית: הצעקה 1, 2 או 3. לא זוכר. בקלונוע: אממ. וואי. לא זוכר כבר. בטלוויזיה: הצעקה 1, 2 או 3.
במחשב: לא ראיתי. מספר אחרון שחייגת: שירפלוץ.
דבר אחרון ששתית: שוקו.
דבר אחרון שאכלת: מאיפה לי.
פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול. פעם אחרונה שבכית: אמממ. 27.3! פעם אחרונה שחייכת: לפני חצי שעה נראלי. אולי יותר. פעם אחרונה שצחקת: לא זוכר כבר.
הריח האחרון שהרחת: הכלבה.
*האם אתה: מעשן?
ישן עם חיות פרווה?
מנגן על כלי נגינה?
מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים?
אם אין בכוכב שלנו יצורים אינטיליגנטיים, למה שבכוכבים אחרים יהיו? מאמין בנסים?
מאוהב כרגע?
. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים?
רואה בשוטרים חברים או אויבים? חברים, כל עוד הם לא נגדי.
אוהב אלכוהול?
מאמין באסטרולוגיה?
מאמין בקסמים?
מתפלל?
מבקר בבית כנסת?
לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? לא חשבתי על זה עוד. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו?
. אין אייסיקיו. חובש כובעים?
שונא את עצמך?
מביע משאלות מול כוכבים נופלים?
אוהב את הכתב יד שלך?
מאמין במכשפות?
מאמין בשדים ורוחות?
נותן אמון בקלות?
אוהב לטייל בגשם?
אוהב ציניות?
מתנשק עם עיניים עצומות?
שר במקלחת?
*האם יש לך: סודות:
חלום שחוזר על עצמו:
פירסינג/קעקועים:
חוויה אחרונה שחויית: תגדירו חוויה. מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: לא יודע. הדייט המושלם: ים. וזהו.
סרט אהוב: אממ. לא יודע. כלמני. הבן אדם הכי שנוא: לא זוכר. הדבר הכי קשור אלי: אממ. אין לי מושג. הכי שונא בעצמי: מראה. אוהב בעצמי: אישיות. לפני המוות מה תבקש? מאיפה לי?